Mai multe
Era ieri dimineata,iar eu imi sun iubitul pentru ca numai puteam ajunge la o plimbare in parc.L-am sunat de vreo 3 ori,insa el nu a raspuns.M-a sunat abea la 11.In fine am vbt,dupaia ne-am dus la plimbare mai tarziu.Toate bune si frumoase! Dar seara...cand vroiam sa intru pe profilul meu de hi5..era deja logat pe profilul lui si am intrat si eu ca orice curioasa sa vad cea maifacut p'aici ca el spunea ca nu o mai intrat de multt . .Si am gasit o pagina plina in care a dat cereri de pritenie doar la fete de 16 ani(noi avem 15 )...la unelele le vazuse profilul si vroia sa o aiba in lista si la altele erau profile private si nu putea sa le vada si de aia le-a adaugat.Cand am vazut chestia asta i-am cerut in primu rand o explicatie ( in tmp ce eu eram pe hi5 lui vorbeam si cu el pe yahoo ) el mi-a zis ca nu a mai intrat de mult..apoi a zis ca a dat cerere de plicitiseala(dar de plictiseala doar la fete ? ) iar eu i-am zis un sg lucru: Ne despartim ! Adio! Pentru ca asta nui prima oara cnd face asta..la ce ii trebe atatea fete in lista de prieteni daca totusi are iubita de 1 an ? .S-a implorat de mine 2 ore in sir dar raspunsu meu a ramas neschimbat. Credeti ca am procedat crect? Oare de ce vrea atatea fete in lista de prieteni ? De ce vizualizeaza multe profile de fete ?
|
||
|
erdnaaa Postat pe 15 Mai 2011 10:12 |
||
|---|---|---|
| Si apropo..atunci cand vorbea cu mine pe mess era pe hi5 ca a aparut ca a dat accept la niste prieteni cam la acceaeasi ora cand vorbeam cu el.. | ||
|
erdnaaa Postat pe 15 Mai 2011 10:19 |
||
paranoia
|
||
|
|
||
|
battleofwits Postat pe 15 Mai 2011 10:44 |
||
Tu vrei fidelitate la 15 ani?? Nu-i cere imposibilul; un copilas de 15 ani nu stie sa iubeasca. Si tu la fel...vrei sa te joci de-a mama si de-a tata de la varsta asta???? Intelege! Esti prea tinerica pt o relatie serioasa.
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 15 Mai 2011 12:33 |
||
HI5? Uitasem de el!!! Da ,este o problema,intradevar !!! Glumesc! 15 anisori...ce poate face? sa te insele? sa te lase pt alta? ai timp sa realizezi ca pot exista lucruri mai serioase. Imi place de tn ca ,de pe acum, esti impunatoare!! macar de ai fi si asa mai tarziu!!! Eu cred ca el vrea sa cunoasca si alte fete ( mai mature ) ..este curiozitatea!!Nu spun ca esti micuta. Nu.. la 15 ani pari micuta pt noi de 20-25-30 etc... dar nu crezi ca nu are rost sa te consumi pt tampenii? |
||
|
Brunette_25 Postat pe 15 Mai 2011 13:12 |
||
| La 15 ani vrei relatii serioase? La varsta asta baietii vor doar sa prinda experienta...si cam atat. | ||
|
Micaell Postat pe 15 Mai 2011 18:23 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Buna-suferina din dragoste,va rog dati mi un sfat!- | 14 | De la: Erica_here 25 Octombrie 2015 21:45 |
| buna ziua | 11 | De la: gina37 25 Noiembrie 2009 09:13 |
| despartirea imi pare ca e ca o moarte | 9 | De la: liza24_84 7 Februarie 2009 18:43 |
|
|
||
| ce parere aveti? | 6 | De la: everything_for_you 11 Martie 2009 14:56 |
| ce o fi in mintea lui...? heeeelp please!!! | 4 | De la: Allexis 5 Iunie 2010 09:59 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.