Setari Cookie-uri

cum e sa lupti de una singura...

fii tare si mergi mai departe ............piticutzul tau va fi ratiunea ta de a trai. am avut aceeasi experienta cu o foarte mica diferenta.......mai aveam impreuna un alt copil de 1 an si celalalt era pe drum (tot in 5 luni). am luat totul de la zero. acum suntem in Germania doar noi 3, adica doar copii si eu. nu pot spune ca totul merge ca pe roate dar e ok. asa ca ...................multa bafta si mai ales nastere usoara..........iti tin pumnii. cat despre dobitoc .....................tot dobitoc o sa ramana. pupici
dark69_angel
Postat pe 4 Iunie 2011 22:24
De la: battleofwits, la data 2011-06-03 20:12:07[quote
daca voi intre voi nu va lingeti ranile ... atunci, cine ?
voi,ca doara sinteti expertii [/quote]

ce cine cum? [/quote]
lilu_67
Postat pe 5 Iunie 2011 09:50

fii tare si mergi mai departe ............piticutzul tau va fi ratiunea ta de a trai. am avut aceeasi experienta cu o foarte mica diferenta.......mai aveam impreuna un alt copil de 1 an si celalalt era pe drum (tot in 5 luni). am luat totul de la zero. acum suntem in Germania doar noi 3, adica doar copii si eu. nu pot spune ca totul merge ca pe roate dar e ok. asa ca ...................multa bafta si mai ales nastere usoara..........iti tin pumnii. cat despre dobitoc .....................tot dobitoc o sa ramana. pupici

..mersi pentru incurajari ,sincer akm deja a ramas un cosmar el si atat , ma simt mult mai bine timpul le rezolva pe toate iar burtica creste si ma simt fericita si fara el..iti urez mult noroc cu copilasii si multa sanatate la toti ..si vad ca se poate si fara pagube de barbati pe cap..ms inca o data te pup
kudika336626
Postat pe 5 Iunie 2011 16:21
De la: battleofwits, la data 2011-06-02 21:53:43
De la: scorpio67, la data 2011-06-02 21:48:51
De la: 2read, la data 2011-05-21 21:13:51
De la: kudika401510, la data 2011-05-21 20:48:55wow..si credeam ca acest site este mai...''normal''. Probabil aceasta femeie a postat aici pentru ca are nevoie de sfaturi si consiliere. Pentru asta sunt forumurile. Sa discuti, sa-ti dai cu parerea. Probabil chiar a fost o victima. Mi se pare interesant ca alege sa vorbeasca publicdespre asta. Din pacate s-a cam pacalit cu acest site, e inteleasa gresit si ca pe majoritatea forumurilor lumea scrie doar pentru a scrie. :))) daca ai nevoie de cineva cu care sa vorbesti eu am chiar 17 ani in prezent si consider ca oricine are dreptul de a fi ascultat si inteles. Daca nu chiar si o persoana apropiata a ta sau un psiholog te pot ajuta sa treci peste asta. Ai grija de tine si de copilas >:D

foarte frumos si adevarat mesajul tau...imi pare rau totusi pentru ceilalti care nu pot empatiza cu cei aflati la nevoie...
ps: felicitari pentru tine si pentru bebe!

La nevoie eu inteleg altceva : boli grave, tragedii in familie, sa ramai pe drumuri, etc.
Dar cand sustii ca ai facut un copil care a fost dorit si animalul te-a lasat balta te concentrezi asupra copilului si a viitorului tau si nu stai pe coada, plangandu-te ca esti o victima.

daca voi intre voi nu va lingeti ranile ... atunci, cine ?

Un sut in fund e un pas inainte.E responsabila pentru inca o fiinta , trup di trupul ei si nu e timp de lamentari.
ca sa cresti un copil iti trebuie forta nu gluma!Dar tu , de unde sa ai habar!

Postat pe 5 Iunie 2011 19:35
De la: scorpio67, la data 2011-06-05 19:35:23
Un sut in fund e un pas inainte.E responsabila pentru inca o fiinta , trup di trupul ei si nu e timp de lamentari.

mai ca-mi dau lacrimile

... mai bine ma abtin de la comentarii ca nu are rost, cum ai spus si tu, ea "e responsabila"

cateodata imi e ciuda ca ma bag in discutii la care stiu din start ca cel care posteaza nu vor decat ...sa li se linga ranile si sa fie compatimiti
battleofwits
Postat pe 5 Iunie 2011 19:45
De la: battleofwits, la data 2011-06-05 19:45:35
De la: scorpio67, la data 2011-06-05 19:35:23

mai ca-mi dau lacrimile

... mai bine ma abtin de la comentarii ca nu are rost, cum ai spus si tu, ea "e responsabila"

cateodata imi e ciuda ca ma bag in discutii la care stiu din start ca cel care posteaza nu vor decat ...sa li se linga ranile si sa fie compatimiti

Nu cred ca a fi compatimita o s-o ajute cu ceva.trebuie sa-si puna ordine in viata si sa invete sa se descurce singura , sa stea pe picioarele ei.Sprijin in situatia ei ar trebui sa-i ofere familia ei, daca o are, nu niste straini pe un forum care nefiind in situatia ei chiar nu au cum sa inteleaga ca-i este foarte greu.

Postat pe 5 Iunie 2011 20:11
...nu as vrea sa intru in comentariile voastre...sincer nu aveam nevoie nici de compatimiri dar nici de critici ,poate de un sfat sau o parere...familia imi este aproape in momentele astea dar nu toti ..adik vreau sa zic ca sora mea ma criticat mult si inca o mai face..ea ma vede foarte rau cu un copil si singura iar intr-un timp mi-a vorbit chiar urat..deci la ce sa ma pot astepta din partea unor straini..poate aveti si voi dreptatea voastra, in fine..eu am trecut prin multe situatii critice si le-am depasit de una singura ,ma gandesc ca voi reusi pana la urma cu un copil,in drum nu sunt stiti cum vine vorba, dar nici usor nu-mi va fi..asta e ,ce va fi ramane de vazut.
kudika336626
Postat pe 6 Iunie 2011 16:36
De la: kudika336626, la data 2011-06-06 16:36:19...nu as vrea sa intru in comentariile voastre...sincer nu aveam nevoie nici de compatimiri dar nici de critici ,poate de un sfat sau o parere...familia imi este aproape in momentele astea dar nu toti ..adik vreau sa zic ca sora mea ma criticat mult si inca o mai face..ea ma vede foarte rau cu un copil si singura iar intr-un timp mi-a vorbit chiar urat..deci la ce sa ma pot astepta din partea unor straini..poate aveti si voi dreptatea voastra, in fine..eu am trecut prin multe situatii critice si le-am depasit de una singura ,ma gandesc ca voi reusi pana la urma cu un copil,in drum nu sunt stiti cum vine vorba, dar nici usor nu-mi va fi..asta e ,ce va fi ramane de vazut.

fi optimista si va fi bine!
pickard
Postat pe 6 Iunie 2011 16:40
De la: Barbie30_, la data 2011-05-17 18:44:11
De la: kudika336626, la data 2011-05-17 18:19:40Nu,n-am vrut sa spun invers!Femeile sunt cele care vor copii si de cele mai multe ori barbatii accepta ca n-au incotro.Cand spun asta ma refer la relatii de ani de zile nu de cateva luni sau saptamani.De regula cand un barbat spune ca vrea copil atunci sigur are ceva ani si se simte handicapat ca el nu are si ceilalti la varsta lui au.A nu se interpreta gresit,nu am spus ca barbatii nu iubesc copii ci doar ca nu vin pentru ca vor ei primii.

...parca va pus cineva sa recitati vre-o comedie zau daca nu...oare o parere sau un raspuns mai inteligent nu aveti sa-mi dati??tare rau sunteti...sau poate ca sunteti cu toti niste sfinti si eu am venit la judecata , ca tare mullt aruncati mingea in stanga si in dreapta...asa pentru informatia voastra, EL SI-A DORIT COPILUL MEU , si impreuna am fost de acord atata tot..mare filozofie auzi care si cum of, cand citesc ce comentati pe aici observ doar ca va distrati si nu ati luat nimic in serios..sincer voi toti sunteti perfecti?????? din cate stiu eu nu exista perfectiune ..

Mai fata,noi vorbeam la general pentru ca tu nu ai dat prea multe detalii si sincer foarte bine ai facut.Ai venit pe forumul asta sa ce?Sa te plangi ca ai fost atat de gasca incat ala si-a batut joc de tine si ti-a mancat banii?Sa te plangi ca esti o mama singura?Sunt atatea mame singure care nu stau sa se smiorcaie pe forumuri.Ai ales pana ai cules,acu` da-ti doua palme si vezi ce e de facut mai departe! Nu a zis nimeni ca e perfect dar diferenta dintre noi si tine este ca noi ne asumam raspunderea pentru alegerile gresite pe care le facem si incercam sa gasim solutii nu sa ne smiorcaim pe forumuri...

nu inteleg care"noi"? care "raspundere pentru alegerile gresite"? duduia pare sa aiba ceva de vanat tu pari disperata in a vana altfel ce ai cu ea? da cred ca faci parte din alta tabara... vai de fiintele naive ce intra pe forum cand cad in coltii unor doamne cu experienta de vanator, iar celor care vor pareri obiective pe aceste forumuri ati gresit adresa aici nu veti gasi alinare, sfaturi acestea le gasiti in prieteni familie, aici sunt oameni frustati prin definitie care ori nu au ce face ori au un timp in afara razei de "vedere" a sefilor... incercati sa stati mai mult la un ceai cu prietenele, amicii si mai putin pe calculator Multa sanatate
bbbbbb
Postat pe 8 Iunie 2011 17:15
De la: kudika336626, la data 2011-05-15 16:46:11...ma intreb cum e sa lupti de una singura gravida in 5 luni din cauza unui nenorocit care nu-ti vroia decat banii si tot ce tine de valoare materiala???...cateodata lumea asta e nebuna rau..oare un copilas nu are mai multa valoare?...vreau sa mentionez ca in tot acel timp in care el vroia sa ma profite, isi facea planuri despre cum vor gestiona bani cu o pustoaica de 16 ani el avand 29...iar eu victima unei minciuni traite atata timp...sincer, ma doare mai mult minciuna ,falsitatea si rautatea decat faptul ca vroia sa ma profite..si mai este implicat si un copilas nevinovat in toata fatada asta de nimic..va rog sa va exprimati parerile si sa imi iertati modul de a scrie .
de ce nu ai facut avort/....esti maritata cu el?
denis_roxana
Postat pe 8 Iunie 2011 17:21
2011-05-15 16:46:11
...ma intreb cum e sa lupti de una singura gravida in 5 luni din cauza unui nenorocit care nu-ti vroia decat banii si tot ce tine de valoare materiala???...cateodata lumea asta e nebuna rau..oare un copilas nu are mai multa valoare?...vreau sa mentionez ca in tot acel timp in care el vroia sa ma profite, isi facea planuri despre cum vor gestiona bani cu o pustoaica de 16 ani el avand 29...iar eu victima unei minciuni traite atata timp...sincer, ma doare mai mult minciuna ,falsitatea si rautatea decat faptul ca vroia sa ma profite..si mai este implicat si un copilas nevinovat in toata fatada asta de nimic..va rog sa va exprimati parerile si sa imi iertati modul de a scrie .

de ce nu ai facut avort/....esti maritata cu el

...sti ce inseaamna sa faci un avort?..pardon adik crima pentru ca asa se numeste de fapt..eu ce am daruit a fost curat si nu am sa omor niciodata ceea ce se creeaza prin iubire..ar fi fost simplu poate dar consecintele??sau trebuie doar sa fii maritata ca sa nu faci avort...tu te-ai vazut cand ai scris ce-ai scris???eu nu ma plang de copil si chiar de nimic eu am cerut o parere despre astfel de nenorociti si despre comportamentul unora ca el ..ca poate mai sunt ca el.

kudika336626
Postat pe 8 Iunie 2011 20:03
nue un comentariu punctual ci unul general.
mi-am facut cont la kudika anul trecut cand m-am casatorit si cautam nuh ce info despre rochii/machiaj etc.
din cand in cand, mai primesc pe mailcate-un rezumat al discutiilor....din cand in cand mai intru sa vad ce se mai discuta

sunteti de un penibil desavarsit, aia care comentarti aiurea in tramvai..e un frustrat aiai care-si zice battleofwits ( cat de penibil tre' sa fie sa-ti petreci timpul postand comentarii tembele pe un forum de femei? oricum, cred ca la o interactiune mai de apropae nu are sanse, de aia e asa frustrat).
Mai erau niste prostanace care -si dadeau cu pararea ca tipa care a postat, avand 16 ani, si-o cam merita..fara sa se oboseasca sa vada ca nu ea avea 16 ani...

nu am sa marefer la cele care au postata pt un sfat, fie si o vba buna..tot respectul.

Despte restul ( battleofwits si proastele cu comentarii de genul "asa-ti trebuie)....sunteti degeaba....aveti probabil niste vieti triste si reci si nu puteti ostoi aleanul decat facand comentarii rautacioase.....tare trist trebuie sa fie sa fiti voi!
nastasiafilipovna
Postat pe 9 Iunie 2011 17:07
De la: nastasiafilipovna, la data 2011-06-09 17:07:05nue un comentariu punctual ci unul general.
mi-am facut cont la kudika anul trecut cand m-am casatorit si cautam nuh ce info despre rochii/machiaj etc.
din cand in cand, mai primesc pe mailcate-un rezumat al discutiilor....din cand in cand mai intru sa vad ce se mai discuta

sunteti de un penibil desavarsit, aia care comentarti aiurea in tramvai..e un frustrat aiai care-si zice battleofwits ( cat de penibil tre' sa fie sa-ti petreci timpul postand comentarii tembele pe un forum de femei? oricum, cred ca la o interactiune mai de apropae nu are sanse, de aia e asa frustrat).
Mai erau niste prostanace care -si dadeau cu pararea ca tipa care a postat, avand 16 ani, si-o cam merita..fara sa se oboseasca sa vada ca nu ea avea 16 ani...

nu am sa marefer la cele care au postata pt un sfat, fie si o vba buna..tot respectul.

Despte restul ( battleofwits si proastele cu comentarii de genul "asa-ti trebuie)....sunteti degeaba....aveti probabil niste vieti triste si reci si nu puteti ostoi aleanul decat facand comentarii rautacioase.....tare trist trebuie sa fie sa fiti voi!
si uite cum te-ai dovedit tu mai inteligenta. daca tace-ai filozof ramineai.
lilu_67
Postat pe 10 Iunie 2011 17:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cistiguri mari reale cu investitie de doar 6 lei... 2 De la: polin 29 Decembrie 2011 08:07
BUNA ZIUA TUTUROR 21 De la: kiss_my_ass 6 Septembrie 2011 10:33
Medicina . 13 De la: Vivi96 2 Iulie 2013 13:40
concurs Guess 2 De la: doinapief 6 Noiembrie 2013 06:53
bubite 76 De la: Titanika 26 Februarie 2012 18:52