Setari Cookie-uri

cum e sa lupti de una singura...

buna seara
Scz ca-mi dau cu parerea dar doresti sa ti se raspunda, sper ca nu te superi ca voi fi mai dura cu tine.Dar consider ca este mai bine ssa auzi greselile pe care le faci s-au lefacem, decat o persoana sa-ti dea dreptate in fata, dar nefiind sincera.Dupa cum spui tu banuiesc ca esti o persoana cu posibilitatilew materiale bune, afirmand ca a profitat de tine ...... Pot sa te-ntreb ceva? de cat timp erati impreuna nu ti-ai dat seama de acest lucru? de ce ai lasat copilul? gandind ca poate daca-i faci un copil va ramane cu tine? Totodata cred ca daca ai hotarat sa faci acest copil esti putin egoista, te-ai gandit la copil? intrebarile pe care ti le va pune cand va fdi mai mare.Dar la tine te-ai gandit? Vei intampina f.mu;lte greutati, va fi foarte greu sa-ti refaci viata, in general barbati sunt egoisti,rai, fug de responsabilitati,etc, nu vreau sa-ti insir acum gandirea si comportamentul barbatilor...... Bimneinteles ca nu toti barbati sunt asa dar 98%........ asa sunt s-au gandesc.....Crede-ma , am o varsta destul de inaintata, am experienta in cresterea copiilor singura, singura deosebire ca eu am fost maritata, cu toate ca nustiu cat de mult mai are importanta acum.... Tare mult as vrea sa mai vb.... Eu iti doresc sa ai succes si ca sfat uincearca si gandeste de N ori pana sa ei o decizie......

...buna ,am sa incerc sa-ti raspund la toate intrebarile...eu am crezut mult in "fostul" ,el parea ca nimeni altul si nu isi arata fata adevarata intocmai ca imi vroia doar bani deci mi-a fost greu sa realizez pana la urma cine este el desi in sufletul meu ceva ma atentiona..copilul la-m dorit amandoi ,asta a fost ceea ce si-a dorit si mi-o spunea de n" ori asa ca ia-m indeplinit dorinta ,dar lui ai era indiferent pana la urma copilul ..am auzit discutii intre el si prieteni de-ai lui caruia le spunea ca, dupa ce imi va papa bani imi va da cu sutul si imi va lua si copilul ; asa ca sa-mi fie bine. Dat fiind ca eu mi-am dat pana la urma seama de ce avea el in plan la-m lasat si am trait o perioada numai in contradictii cu mine insumi pentru faptul ca nu am reusit sa-mi dau seama cu cine am stat toata perioada asta...si credema ca numai la copil ma gandesc iar aici ma surprinde mesajul tau la cum ai spus ca sunt egoista ca il fac si ca imi va pune o gramada de intrebari cand va fi mare...preferai sa fac avort? sa il omor? pentru niste cuvinte sau lucruri pe care inca nu le-am intampinat pe viitor? ce fiinta ma numesc daca as face asa ceva? el are dreptul la viata la fel cum traim si noi...am sa incerc sa-i raspund la mii de intrebari pe care mi le va pune si credema ca nu-mi mai doresc sa-mi mai refac viata daca asta ar insemna sa dau numai peste nenorociti...mersi pentru mesaj si scuzama pentru greselile in scriere
kudika336626
Postat pe 23 Mai 2011 01:31
viata nu e atat de dreapta. nu primesti totdeauna ce oferi
another_life
Postat pe 23 Mai 2011 12:08
Buna! Am tot citit ce s-a scris pe acest subiect, insa nu cred ca este in regula ca generalizezi. Am si eu o fetita si nu a fost "creat copilul" ptr ca eu am fost prima cu dorinta de a avea un copil ci ptr ca "el" si-a dorit foarte mult un copil chiar daca este mai mic decat mine cu 2 ani. Barbatii sunt diferiti / Femeile sunt diferite si daca am fi toti la fel in mod sigur nu ati mai purta aceste discutii pe forum. Este adevarat ca ....sa vii sa iti spui parerea este usor, insa .....viata nu este usoara ...are atat urcusuri cat si coborasuri si cred ca de foarte mult ori te surprinde oricat de bine pregatit/a esti sau oricat de bine ti-ai facut temele, asa ca nu mai generaliza ptr ca nu este cazul.
Toti am facut greseli sau am fost indragostiti. Toti am facut rau sau bine si daca cineva ne cere sfatul cred ca primul lucru pe care trebuie sa il facem este sa il ascultam si pe urma sa il ajutam si nicidecum sa il judecam. Este usor sa judeci dar sa dai un sfat sau sa ajuti si sa ierti nu oricine este in stare.

O zi buna!
Ela_Kudika
Postat pe 23 Mai 2011 15:57
De la: kudika336626, la data 2011-05-15 16:46:11...ma intreb cum e sa lupti de una singura gravida in 5 luni din cauza unui nenorocit care nu-ti vroia decat banii si tot ce tine de valoare materiala???...cateodata lumea asta e nebuna rau..oare un copilas nu are mai multa valoare?...vreau sa mentionez ca in tot acel timp in care el vroia sa ma profite, isi facea planuri despre cum vor gestiona bani cu o pustoaica de 16 ani el avand 29...iar eu victima unei minciuni traite atata timp...sincer, ma doare mai mult minciuna ,falsitatea si rautatea decat faptul ca vroia sa ma profite..si mai este implicat si un copilas nevinovat in toata fatada asta de nimic..va rog sa va exprimati parerile si sa imi iertati modul de a scrie .

Buna! Cred ca in "povestea ta" sunt detalii nescrie ! Este greu (din punctul meu de vedere ) sa ajuti pe cineva chiar si cu un sfat daca nu cunosti detaliile ! Este greu sa sfatuiesti pe cineva daca nu esti TU persoana implicata si tot ce pot sa fac este sa iti spun ......ce as face eu ! Asa ca iti voi spune in continuare ce as face eu...desigur daca as fi in locul tau ! Povestea ta este trista ..f trista ptr ca vei avea un copilas si ca acest copilas nu se va putea bucura de ambii parinti ! Daca tatal lui nu isi doreste acest copil atunci sa fie sanatos ! Concentrarea "mamei" trebuie sa fie in aceste momente numai asupta bebelului ptr ca el este important. Nu mai conteaza cine este vinovat si cine nu , tot ce conteaza este ca va aparea pe lume un copilas si acest copilas este un dar. Sunt femei in lume care se chinuie poate toata viata sa dea nastere unui suflet asa ca ....eu l-as lua ca pe un dar nepretuit si mi-as face planuri cum sa il cresc singura ptr ca va fi foarte greu dar si foarte frumos in acelasi timp ! Nu se termina lumea daca tatal nu vrea sa isi recunoasca copilul .....si nici nu este ultimul barbat de pe pamant ! Vor mai exista si alti barbati si poate ca ......va creste mai bine cu "un viitor tatic" ! Bebelusul va avea nevoie de foarte multa atentie, de foarte multa dragiste ...de banuti ( si daca ii ai asa cum spui este foarte bine ) ; viitoatea mamica are nevoie de liniste si odihna si mai ales de intelegere din partea tuturor .....viata si timpul le va rezolva pe toate si daca lucrurile sunt luate pe rand atunci va fi mult mai usor. NU cred ca mai conteaza ce s-a intamplat in trecut sau sa fie cautati vinovatii ...acum tot ce conteaza este viitorul iar in acest viitor este un copil si acest copil inseamna totul! Daca tatal copilului ar fi ramas cu tine si s-ar fi purtat mizerabil sau in viitor v-ar fi parasit situatia ar fi fost poate si mai grea asa ca .....rabdare, rabdare si multa iubire ptr BEBE !
Succes si sanatate multa!

Ela_Kudika
Postat pe 23 Mai 2011 16:17
De la: kudika377253, la data 2011-05-23 15:57:54...Toti am facut greseli sau am fost indragostiti...

in loc de indragostit vrei sa spui "horny" sau "excitat" e stiut ca fetele "infierbantate" o fac fara prezervativ, doar din placerea de-a o face
battleofwits
Postat pe 23 Mai 2011 16:26
nu te enerva pe el e din aceeasi pasta cu cel ce te-a facut sa suferi.Dupa mine e mai bine ca te-a lasat ca daca statea cu tine iti facea viata un chin.Bucura-te pentru copilul TAU si traieste-ti viata in continuare fara sa te mai gandesti la un nemernic ca el.Fi tare pentru tine si puiul tau.Te pup Lucia
Lucyetta
Postat pe 23 Mai 2011 16:32
bvo sant de acord cu tine cand cineva e cazut trebuie sa il ajuti sa se ridice nu sa vezi de ce s-a impiedicat
Lucyetta
Postat pe 23 Mai 2011 16:35
De la: battleofwits, la data 2011-05-23 16:26:24
De la: kudika377253, la data 2011-05-23 15:57:54...Toti am facut greseli sau am fost indragostiti...

in loc de indragostit vrei sa spui "horny" sau "excitat" e stiut ca fetele "infierbantate" o fac fara prezervativ, doar din placerea de-a o face
[/quot

TU esti o persoana atat de .......incat ai folosit numai prezervativ? Bravo tie ...daca esti asa, insa.....tind sa cred ca macar o data ai facut-o si tu fara prezervativ ! Iti place mult sa ....comentezi ! Este si asta .....o calitate ! Fiecare cu calitatile lui ! Daca nu ai fost indragostit niciodata ....atunci este de inteles atitudinea ta iar daca ai fost atunci ....este rau !
Este usor sa judeci ? Probabil ca da ......!

Ela_Kudika
Postat pe 23 Mai 2011 16:43
De la: kudika377253, la data 2011-05-23 16:43:49

[/quot

TU esti o persoana atat de .......incat ai folosit numai prezervativ? Bravo tie ...daca esti asa, insa.....tind sa cred ca macar o data ai facut-o si tu fara prezervativ ! Iti place mult sa ....comentezi ! Este si asta .....o calitate ! Fiecare cu calitatile lui ! Daca nu ai fost indragostit niciodata ....atunci este de inteles atitudinea ta iar daca ai fost atunci ....este rau !

Stai linistita, ca si el a fost indragostit si a suferit, de-i venea sa-si rupa chilotii de pe el de durere ; ii place doar sa atzatze fetele.
mimi_ca29
Postat pe 23 Mai 2011 16:51
De la: mimi_ca29, la data 2011-05-23 16:51:01
De la: kudika377253, la data 2011-05-23 16:43:49

[/quot

Stai linistita, ca si el a fost indragostit si a suferit, de-i venea sa-si rupa chilotii de pe el de durere ; ii place doar sa atzatze fetele.

bueiiii .... eu am iubit

doar fetele se "indragostesc"
battleofwits
Postat pe 23 Mai 2011 16:52
De la: battleofwits, la data 2011-05-23 16:52:56

bueiiii .... eu am iubit

doar fetele se "indragostesc"

Ca sa iubesti, mai intai trebuie sa te indragostesti...."fata"!

Si esti sigur ca ai IUBIT?? Ma indoiesc..de spate!
mimi_ca29
Postat pe 23 Mai 2011 16:56
D-le "battleofwits", daca nu ma insel acesta este un site ptr femei ! Inteleg ca....locul dvs este printre femei si nu printre barbati ? Probabil ca de aici ...si aceasta "judecata" ! Va place acest site sau aveti prea mult timp la dispozitie ? Poate ca .....daca ati raspunde "constructiv " la anumite mesaje....nu v-ati folosi timpul "neconstructiv" !
Ela_Kudika
Postat pe 23 Mai 2011 17:44
e greu sa lupti de una singura,mai ales cand ai si un copil,e greu...dar am reusit...eram insarcinata in 4 luni cand a plecat de langa mine,a plecat cu una mai batrana decat mine,poate ca asta m-a ranit cel mai mult,nu faptul ca a plecat...acum sunt ok,ma simt bine in pielea mea si sunt mandra de ceea ce am realizat,,mai bine traiesc in genunchi cu capul sus decat o viata in picioare cu capul plecat,,
kudika390008
Postat pe 23 Mai 2011 22:35
De la: Ela_Kudika, la data 2011-05-23 17:44:12D-le "battleofwits", daca nu ma insel acesta este un site ptr femei ! Inteleg ca....locul dvs este printre femei si nu printre barbati ? Probabil ca de aici ...si aceasta "judecata" ! Va place acest site sau aveti prea mult timp la dispozitie ? Poate ca .....daca ati raspunde "constructiv " la anumite mesaje....nu v-ati folosi timpul "neconstructiv" !

daca e de femei ...pe tine de ce nu te vad la cratita?
battleofwits
Postat pe 23 Mai 2011 22:59
De la: Ela_Kudika, la data 2011-05-23 17:44:12
D-le "battleofwits", daca nu ma insel acesta este un site ptr femei ! Inteleg ca....locul dvs este printre femei si nu printre barbati ? Probabil ca de aici ...si aceasta "judecata" ! Va place acest site sau aveti prea mult timp la dispozitie ? Poate ca .....daca ati raspunde "constructiv " la anumite mesaje....nu v-ati folosi timpul "neconstructiv" !

Ptr ca nu am cratite !!
Ela_Kudika
Postat pe 24 Mai 2011 00:04

e greu sa lupti de una singura,mai ales cand ai si un copil,e greu...dar am reusit...eram insarcinata in 4 luni cand a plecat de langa mine,a plecat cu una mai batrana decat mine,poate ca asta m-a ranit cel mai mult,nu faptul ca a plecat...acum sunt ok,ma simt bine in pielea mea si sunt mandra de ceea ce am realizat,,mai bine traiesc in genunchi cu capul sus decat o viata in picioare cu capul plecat,,

...si el statea cu mine doar ca sa-si atinga scopul iar in acelasi timp era si cu una de 16 ani...nu stiu ce ma durut mai mult,poate faptul ca nu ia pasat de mine nici o clipa..apreciez si-ti multumesc pentru incurajari dar mai ales pentru faptul ca ai reusit de una singura.Ce ai baietel sau fetita?..sa fiti sanatosi si asta este ,in viata nu toate sunt dupa cum iti doresti.
kudika336626
Postat pe 24 Mai 2011 11:54
De la: Ela_Kudika, la data 2011-05-24 00:04:17De la: Ela_Kudika, la data 2011-05-23 17:44:12

Ptr ca nu am cratite !!

atunci va trebui sa speli de mana cu sapun de casa, la rau
battleofwits
Postat pe 24 Mai 2011 15:53
De la: kudika390008, la data 2011-05-23 22:35:26e greu sa lupti de una singura,mai ales cand ai si un copil,e greu...dar am reusit...eram insarcinata in 4 luni cand a plecat de langa mine,a plecat cu una mai batrana decat mine,poate ca asta m-a ranit cel mai mult,nu faptul ca a plecat...acum sunt ok,ma simt bine in pielea mea si sunt mandra de ceea ce am realizat,,mai bine traiesc in genunchi cu capul sus decat o viata in picioare cu capul plecat,,
admir femeile ca tine care au forta sa mearga mai departe fara sa isi plnga de mila
Lucyetta
Postat pe 24 Mai 2011 18:17
De la: Ela_Kudika, la data 2011-05-23 17:44:12D-le "battleofwits", daca nu ma insel acesta este un site ptr femei ! Inteleg ca....locul dvs este printre femei si nu printre barbati ? Probabil ca de aici ...si aceasta "judecata" ! Va place acest site sau aveti prea mult timp la dispozitie ? Poate ca .....daca ati raspunde "constructiv " la anumite mesaje....nu v-ati folosi timpul "neconstructiv" !
Lucyetta
Postat pe 24 Mai 2011 18:19
in toate relatiile de iubire,unul iubeste mai mult iar celalalt profita mai mult.in toate relatiile exista interes.ideal este sa se gaseasca o balanta.eu cred ca ar trebui sa fii suparata pe tine,mai mult decit pe el.TU AI PERMIS SA SE INTIMPLE TOATE ASTEA.sint sigura ca de acum incolo iti vei inbunatatii criteriile dupa care vei accepta sa intre cineva in viata ta.ceea ce ti sa intimplat acu,accepta ca pe o lectie.si gindestete ca........nimeni nu traieste in locul tau,deci nimeni nu are dreptul sa ia decizii in locul tau sau pt tine.iar daca ai acceptat ceva in viata ta este pt ca asa ai vrut tu,deci suporti si consecintele.si asta inseamna sa traesti constient.orcum esti foarte tinara si mai ai multe de invatat despre acest -rau necesar-care se numeste barbat.......o mica gluma.....la ce bun sa luam viata in serios cita vreme orcum nu scapam vii din ea.....deci bucurate de viata.
lilu_67
Postat pe 26 Mai 2011 12:13
Asta e viata ! Tu trebuie sa te gandesti la copilul pe care il porti in pantec...toate starile tale i le trasmiti...Tot raul spre bine!
roz5blue6lila7
Postat pe 26 Mai 2011 12:19
Din ceea ce ai spus dai de inteles k un barbat isi doreste copii doar cand prietenii lui au, si k sa nu fie pe din afara face si el,dar cand stii k un barbat isi doreste cu adevarat un copil, dupa tine?
new_army
Postat pe 1 Iunie 2011 23:40
De la: new_army, la data 2011-06-01 23:40:19Din ceea ce ai spus dai de inteles k un barbat isi doreste copii doar cand prietenii lui au, si k sa nu fie pe din afara face si el,dar cand stii k un barbat isi doreste cu adevarat un copil, dupa tine?
iti spui io,barbatii nu-si doresc copii ......isi doresc numai procesul tehnologic de face copii
lilu_67
Postat pe 2 Iunie 2011 21:08
De la: 2read, la data 2011-05-21 21:13:51
De la: kudika401510, la data 2011-05-21 20:48:55wow..si credeam ca acest site este mai...''normal''. Probabil aceasta femeie a postat aici pentru ca are nevoie de sfaturi si consiliere. Pentru asta sunt forumurile. Sa discuti, sa-ti dai cu parerea. Probabil chiar a fost o victima. Mi se pare interesant ca alege sa vorbeasca publicdespre asta. Din pacate s-a cam pacalit cu acest site, e inteleasa gresit si ca pe majoritatea forumurilor lumea scrie doar pentru a scrie. :))) daca ai nevoie de cineva cu care sa vorbesti eu am chiar 17 ani in prezent si consider ca oricine are dreptul de a fi ascultat si inteles. Daca nu chiar si o persoana apropiata a ta sau un psiholog te pot ajuta sa treci peste asta. Ai grija de tine si de copilas >:D

foarte frumos si adevarat mesajul tau...imi pare rau totusi pentru ceilalti care nu pot empatiza cu cei aflati la nevoie...
ps: felicitari pentru tine si pentru bebe!

La nevoie eu inteleg altceva : boli grave, tragedii in familie, sa ramai pe drumuri, etc.
Dar cand sustii ca ai facut un copil care a fost dorit si animalul te-a lasat balta te concentrezi asupra copilului si a viitorului tau si nu stai pe coada, plangandu-te ca esti o victima.

Postat pe 2 Iunie 2011 21:48
De la: scorpio67, la data 2011-06-02 21:48:51
De la: kudika401510, la data 2011-05-21 20:48:55wow..si credeam ca acest site este mai...''normal''. Probabil aceasta femeie a postat aici pentru ca are nevoie de sfaturi si consiliere. Pentru asta sunt forumurile. Sa discuti, sa-ti dai cu parerea. Probabil chiar a fost o victima. Mi se pare interesant ca alege sa vorbeasca publicdespre asta. Din pacate s-a cam pacalit cu acest site, e inteleasa gresit si ca pe majoritatea forumurilor lumea scrie doar pentru a scrie. :))) daca ai nevoie de cineva cu care sa vorbesti eu am chiar 17 ani in prezent si consider ca oricine are dreptul de a fi ascultat si inteles. Daca nu chiar si o persoana apropiata a ta sau un psiholog te pot ajuta sa treci peste asta. Ai grija de tine si de copilas >:D

foarte frumos si adevarat mesajul tau...imi pare rau totusi pentru ceilalti care nu pot empatiza cu cei aflati la nevoie...

La nevoie eu inteleg altceva : boli grave, tragedii in familie, sa ramai pe drumuri, etc.
Dar cand sustii ca ai facut un copil care a fost dorit si animalul te-a lasat balta te concentrezi asupra copilului si a viitorului tau si nu stai pe coada, plangandu-te ca esti o victima.

daca voi intre voi nu va lingeti ranile ... atunci, cine ?
battleofwits
Postat pe 2 Iunie 2011 21:53

bine spus.
lilu_67
Postat pe 3 Iunie 2011 19:55
De la: battleofwits, la data 2011-06-02 21:53:43

lilu_67
Postat pe 3 Iunie 2011 19:58
De la: lilu_67, la data 2011-06-03 19:58:08

e mai complicat
battleofwits
Postat pe 3 Iunie 2011 19:59

voi,ca doara sinteti expertii
lilu_67
Postat pe 3 Iunie 2011 20:03
De la: lilu_67, la data 2011-06-03 20:03:19

voi,ca doara sinteti expertii

ce cine cum?
battleofwits
Postat pe 3 Iunie 2011 20:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ma puteti ajuta ? 6 De la: Bogdan_Kt___Ch_1 1 Septembrie 2015 07:22
posibil sarcina 4 De la: kudika464680 17 August 2013 17:41
ma mai iubeste oare?????? 1 De la: kudika096023 26 Iulie 2010 23:06
Cosmetice Gama Kallos 1 De la: rosevital 16 Septembrie 2012 17:38
luati vitamine/minerale cand alaptati? 1 De la: kudika_13321 7 Decembrie 2012 18:06