Setari Cookie-uri

Mi-e imposibil de greu si nu stiu ce sa fac

Intuiesti bine viitorul alaturi de acest iubit al tau - suferinta, frustrare, neincredere, umilinta permanenta. Au toate astea ceva comun cu feiricirea, cu bucuria de a fi femeie iubita? Nu cred. Acest barbat nu cunoaste decat o singura forma de a iubi - egoismul, iubirea de sine. Ceilalti sunt instrumente in atingerea scopului. Minte, inseala, iluzioneaza cu usurinta si sarm... e felul lui de-a fi. Ii place si este mandru de abilitatile sale. "Scopul scuza mijloacele" este o trasatura a caracterului sau. Cunosc bine personajul si stiu ca este incurabil. Este trist si hilar in acelas timp cat de multe femei cad in aceasta capcana... Partea buna este ca tu pari a fi genul de femeie care isi asuma greseala si stie ce are de facut - sa il lase cu iubirea lui, sa plece fara sa se uite in urma... El minte pentru ca asa e el facut, dar tu?! Tu meriti mai mult decat minciuna(oricat de induiosatoare, tot monstruoasa este!) daca odata ce-ai aflat te-a revoltat. Pe mine slabiciunea m-a costat vreo patru ani din viatza...Nu regret greseala ci timpul pierdut.
maimai_no1
Postat pe 5 Iunie 2011 04:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Prietenul iubitului meu isi inseala sotia... ce sa fac? 12 De la: oana84onutza 8 Februarie 2010 17:50
nuj ce sa fac?:( 74 De la: Shuyin 6 Decembrie 2010 17:51
sex 21 De la: GODZILLA 14 Noiembrie 2011 21:34
Dragoste in minim doi? Adica e loc si pentru al treilea? 66 De la: kudika_6711 18 Iunie 2013 16:00
gelozie obsedanta 18 De la: luchianramona 12 Mai 2011 14:49