Setari Cookie-uri

scrisoare pentru EL Luni, 6 Iulie 2009, 13:41

foarte frumos scris...
ma face sa ma gandesc la ceea ce simt eu la momentul de fata.
ellyana
Postat pe 25 Iunie 2011 12:54
De la: razz, la data 2011-06-25 10:05:57felicitari.asta inseamna sa iubesti.presupun ca are un fundament in realitatea vietii tale ce ai scris aici si nu este doar fictiune.
si eu am scris ceva oarecum similar aici...este si pe forum si pe pagina mea in sectiunea blog.se numeste un tatuaj pe inima.
app de asta imi aduc aminte de poezia lui Rumi care intr-un mod metaforic descria iubirea cam cum ai simtit-o tu.
spunea ca..
Oamenii din lume sunt precum cei 3 fluturi indragostiti de lumina unei lumanari.
Primul o vede si spune: Stiu ce inseamna iubirea!
Al doilea se apropie de ea fiind vrajit de lumina ei si o atinge,arzandu-se usor la aripa.Speriat si dezamagit profund se retrage si spune: Stiu ce inseamna iubirea,suferinta si deceptia ei.
Al treilea,fara sa spuna nimic se arunca direct in flacara si este mistuit.Doar el stie ce inseamna iubirea.
O gasesti si sub forma de melodie:
http://www.youtube.com/watch?v=B03nMCZGvBs&feature=related
ellyana
Postat pe 25 Iunie 2011 12:58
De la: ellyana, la data 2011-06-25 12:58:26
De la: razz, la data 2011-06-25 10:05:57felicitari.asta inseamna sa iubesti.presupun ca are un fundament in realitatea vietii tale ce ai scris aici si nu este doar fictiune.
si eu am scris ceva oarecum similar aici...este si pe forum si pe pagina mea in sectiunea blog.se numeste un tatuaj pe inima.
app de asta imi aduc aminte de poezia lui Rumi care intr-un mod metaforic descria iubirea cam cum ai simtit-o tu.
spunea ca..
Oamenii din lume sunt precum cei 3 fluturi indragostiti de lumina unei lumanari.
Primul o vede si spune: Stiu ce inseamna iubirea!
Al doilea se apropie de ea fiind vrajit de lumina ei si o atinge,arzandu-se usor la aripa.Speriat si dezamagit profund se retrage si spune: Stiu ce inseamna iubirea,suferinta si deceptia ei.
Al treilea,fara sa spuna nimic se arunca direct in flacara si este mistuit.Doar el stie ce inseamna iubirea.
O gasesti si sub forma de melodie:
http://www.youtube.com/watch?v=B03nMCZGvBs&feature=related

problem e ca si dupa ce te-ai ars tot mai crezi ca se poate....
din nefericire pentru unii niciodata nu va fi diferit, niciodata nu vor gasi ceea ce cauta...
ellyana
Postat pe 25 Iunie 2011 13:01
sunt surprins! credeti-ma
mi-as dorii o asemenea femeie cu conditia sa fie sincera nu poeta.
LOPY_71
Postat pe 25 Iunie 2011 13:30
mare grija la semnele de punctuatie....in rest, nu cred ca e o inventie proprie.....
kudika398717
Postat pe 25 Iunie 2011 13:41
cu totii..la un moment dat in viata noastra traim ceea ce o numim iubire...iar apoi o dezamagire..azi si eu ma regasesc in povestea aceea trista...o traiesc acum recent..ma doare imi e dor de el..nu ma asculta nu ma vede.. ma ignora...dar eu...il ador il venerez si am nevoie de el... ohhh trebuie sa merg mai departe ..stiu...dar e greu si doare..ma doare rau!
kudika163882
Postat pe 25 Iunie 2011 13:50

ce bine e cand poti sa descrii o parte din sentimente,asa-i? :) o adevarata descarcare
paty526
Postat pe 25 Iunie 2011 13:57
mediocru si siropos.:)
wholiviapart
Postat pe 25 Iunie 2011 14:31
un pic de aprofundare a gramaticii limbii romane nu ti-ar strica.
SonyStyle
Postat pe 25 Iunie 2011 14:33
Mare-i Gradina Ta, Doamne si multi prosti sar gardul cand poarta-i deschisa...
Ei, aici e fir narativ pentru o telenovela, ar trebui bagat in seama...cat despre greselile de exprimare destul de (Foarte!) grave, las' ca important e ca iubeste
Anyways, ideea e interesanta, si faptul ca ai folosit cateva cuvinte super extravagante, despre care probabil ca nu stii ce semnifica, dar le-ai auzit si tu pe undeva si ti-au placut. Macar te-ai chinuit, felicitari pentru asta. (Stii ce-i ala un blog? incearca-le! )
Alexuzz
Postat pe 25 Iunie 2011 14:55
cred ca femeia a fost sincera.nu cred ca poti rosti astfel de cuvinte daca nu le simti si nu le traiesti.iubirea ,dragostea este arta ,creatie,daruire si nu toata lumea are parte de astfel de trairi.ele exista .
kudika127260
Postat pe 25 Iunie 2011 15:21
nu cred!e traire pur si simplu!
kudika127260
Postat pe 25 Iunie 2011 15:22
Atunci spuneti-mi mie cum sa fac ca prin aceasta scrisoare, pot face ca o inima sfaramata de "altcineva", acum cativa ani sa iubeasca din nou o inima ca a mea....Astept un sfat...oricare si coricum ar fi....:(

Un gand pentru Bucatica de puzzle ce lipseste din inima mea!

Acum mai mult ca oricand stiu ca si oamenii care simt pentru o clipa fericirea, defapt nu au totul ci doar scot la iveala tot ce e mai bun din ceea ce au. Cat adevar poate fi aici asa-i?
In viata nu conteaza cat de multe ai, nu conteaza catusi de putin, dar daca stii sa valorifici absolut tot ce ai, ce imparti cu o persoana aproape in fiecare zi, atunci poti spune ca ai totul, poti spune ca Fericirea ta e chiar "dupa colt" si tot ce trebuie sa faci e so primesti, so imbratisezi....defapt so pastrezi..... Cat de usor poate suna asta? Insa nu stiu pe cineva care sa faca asta cu adevarat.
Tu, Buburuza stii cumva pe cineva care a intalnit atata bucurie langa el, a primit-o si a pastrat-o aproape , cat sa il faca sa fie cel mai spectaculos om?
Pentru fiecare dintre noi vine o vreme cand ai impresia ca esti uitat pana si de Dumnezeu si nimic nu e la locul lui, se destrama di-naintea ta si nu le mai vezi un loc a lor....
Eu mereu spun ca trebuie sa incerci mai mult, sa te stradui mai mult! Dar oare pot cu adevarat in ciuda atator lucruri care mi-au deznadajduit intreaga fiinta intr-un timp in care a fost sublim si nu puteam decat sa ma las uimita mereu si mereu?.....Ai putea tu, iubire, sa te stradui mai mult si mai mult, cand stii ca in fiecare clipa dai totul, fara temere, dai tot ce ai mai bun atunci in acea clipa si defapt nici sa nu conteze in final? Ai putea sa faci asta?
Sunt convinsa ca la un moment dat nici un strop de vlaga nu se mai gaseste in interiorul tau sfasiat, doar la gandul ca o lume intreaga vede ceea ce esti tu pentru mine, ceea ce vad eu in tine, ceea ce-i fac pe altii sa vada in tine necunoscandu-te catusi de putin, iar in final e defapt un cosmar ce nu-si are locul in povestea mea....:(
Doamne, cand ma gandesc cum a inceput totul!.....La cum a inceput weekendul ce parea a fi de basm, nefiindu-mi nici acum clar de ce atata haos. De ce atata pedeapsa pentru nimic? De ce atatea bariere, cand singurul lucru pe care-l fac in fiece zi e sa te ador?
Cum e posibil asa ceva?
De ce lovesti in sufletul meu mereu, cand tot ce fac e sa-ti fiu aproape, sa-ti aduc calmul in toate tulburarile tale si cate o particica din mine?
Unde-i greseala? De cand e nevoie mereu de perfectiune ca nu cumva tu sa fi suparat de banalitati pe care le transformi in adevarate furii?
De ce , iubirea mea, m-ai lasat sa plang ca un copil rupt de lume, inconjurata de atata tristete, fara o vorba calda, fara o imbratisare....fara NIMIC?
In ce loc a disparut baiatul meu, cel de alta data, care mai ca nu striga in gura mare in masina in drum spre casa sau spre munca: "Ce faci dragostea mea? Pe unde umblii? Ce faci tu dragoste?", spune-mi unde e baiatul meu?
Unde-i baiatul meu care vineri noaptea vorbeam depre problemele tale de la munca si cate si mai cate siroposenii au fost intre noi ai spus: "Abia astept sa te vad maine iubirea mea"? Unde dispar toate iubirea mea? Pentru ce toate astea?
Am avut sufletul desfigurat, cum nu am simtit decat atunci cand in copilarie, un nenorocit mi-a facut rau......Cum exista oameni care rup in bucati suflete asa...pur si simplu ca si cum ar fi cea mai buna solutie la furia sau la supararea lor...?Cum?
Am meritat asta?
Sa meritat asta?
Te-a facut sa te simti mai liber? Pentru niste mesaje indreptatite pe care tu le-ai inteles pe dos...pe care nici nu te-ai spetit sa vi sa-mi explici....Cat de putin valorez eu in viata ta!!!!=((
In tot timpul asta, am incercat sa ma ridic singura dintr-o tristete lucie, sa gasesc o putere undeva in mine, un strop de speranta ca o sa fie bine dar....NIMIC...nu era nimic fara tine....fara tine dragostea mea!
Cu toate astea ma intrebam mereu: "Esti bine"? "Ai dormit destul"?"Ai papat"? "De ce nu-mi dai un semn sau sa-ti faci un pic de griji pentru mine, asa cum alta data o faceai"?
Cum pot disparea toate dintr-o data?
M-ai lasat sa plec rupta in suflet stiind si situatia de acasa....!!!!Cat de important a fost somnul ala pentru tine?
Adormisesi, iar eu tanjeam dupa o afurisita de imbratisare, sa nu ma prabusesc, dar tu erai prea departe...mult prea departe de mine....
Spune-mi cum sa dorm, sa muncesc, sau sa mananc, stiind ca drumul de la tine la mine acasa a fost cumplit, stiind ca maine va fi mai rau? Cum poti fi tu atat de detasat?
Invata-ma si pe mine, poate asa o sa-mi fie mai bine!!!! Sa ma gandesc ca tie iti este bine atata timp cat mereu reactionezi ca si cum conteaza prea putin sa acorzi timp cuiva sau pentru ceva....!!!
Ma trezeam noaptea cateodata cand adormeam si tipa sufletul in mine, il simteam cum zvacneste de atata durere si plangeam.... ma gandeam ca poate lacrimile o sa-i mai aline durerea....Dar in zadar!!!
Cum e posibiul asa ceva Buburuza? Cum e posibil sa reactionezi asa, la lucruri atat de banale? De ce?
M-ai facut sa ma simt inutila, fara nici un rost, numai pentru ca erai tu suparat si prea ocupat sa-mi porti de grija.... Spun asta, fiindca ai mai avut zile extrem de grele sau urate, dar mereu gaseai cateva clipe sa ma auzi, sa vorbim putin....si dintr-odata nu mai erau....
Iubirea mea!!!! Cum sunt eu cu tine atunci cand imi vorbesti despre problemele tale de la munca, sau de tulburarile tale? Orice ar fi?
Te-am lasat singur atunci cand mi-ai cerut sa fiu langa tine sau cand fara sa spui am simtit ca ai nevoie de mine?
Oare eu tot asa fac?
Dragostea mea, insemni prea mult sa am josnicia in suflet sau egosimul necontrolat, sa fac una ca asta.
Nu stiu, sincer, unde duc toate astea si de ce se ajunge mereu la asta?
Mereu taci? Nu-mi vorbesti? De ce ? Unde e greseala defapt?
Nu-s eu fata de care ai nevoie tu asa-i?
Asta sa fie oare raspunsul defapt?
Poate nu ai nevoie de mine, iar eu ca o fraiera, imi imaginez ca putem imbatranii alaturi unul de altul, ca ne vom bucura de momente superbe impreuna, ca vom trece peste greutati luptand fara ca o clipa sa cedam....
Sunt o naiva dragoste asa-i?
La tine sunt raspunsurile!
Asa cum imi gasesc eu calmul si stopul de fericire, sa il gasesti in persoana care o vei iubii atat de tare cat sa nu te poti oprii o clipa din multumit Celui de Sus! Daca nu-s eu atunci cand tu-ti vei gasii fericirea, voi fi si eu fericita iubirea mea...voi fi fericita pentru tine pana la lacrimi....
Fericirea asta, care acum tot mai mult CRED CA NU E PENTRU MINE, e doar un vis al meu si nimic mai mult....dar l-am avut alaturi de tine si a fost aproape perfectul perfectului sufletului meu!
Cine stie poate intr-o alta viata daca nu e asta, te voi astepta sa vi, sa imi vorbesti si sa-mi spui: "Dragostea mea, abia astept sa te vad, sunt un tont, dar sunt tontul tau, bun rau, sunt al tau si tu a mea!!!!!"....
Pffff!!!Ce mai vise...toate minciuni, cu care adorm si ma trezesc mereu cu speranta ca macar TU SA FI FERICIT CA MERITI...macar Tu SA FI BINE!!!!
Daca as avea puterea sa te pun in spatele ochilor mei si al sufletului meu,sa vezi cum te vad si cum te simt...dar nu o am. Sa-i vezi pe cei de langa mine cum se minuneaza de mine, de felul in care fata mi se lumineaza cand le vorbesc despre tine, despre felul tau de a fi, despre felul tau de "piatra pretioasa si rara la vedere", cum iti mai spun eu ca esti....
Da iubire! Toata lumea te stie prin mine, prin tot ceea ce eman cand le vorbesc despre tine...
Vreau sa cred ca undeva acolo, exista ceva pentru mine, un sentiment care n-o sa te lase sa ma uiti, sa ma vezi, cine stie sa nu te lase sa renunti fara sa lupti cu adevarat pana la ultima picatura de putere din fiinta ta....
Refuz sa cred ca nu exista sansa in viata asta pentru noi doi, refuz sa incetez sa fiu buna, o dulce si o nebunatica, numai sa le fac altora pe plac....Nu vreau!
Stii!Pana nu demult zilele astea am crezut ca voi avea un bebe, dar a fost o alarma falsa, am asteptat doar confirmarea...insa cat mi-ar fi placut sa fie adevarat si sa ne bucuram ca tontii de asta, fara sa ne ia cu paranoia, de asa o veste... Dar nu a fost sa fie!!!! Poate asa e mai bine, cine stie, insa abia astept dramul de fericire pe care mi l-ai putea da numai tu, fiindu-mi alaturi la bine si la rau...
Sunt o proasta Buburuza!!!Mereu cu caiii mei verzi pe pereti!!!!
Stiu ca-ti doresti ceva, dar Eu nu-s printre dorintele tale, fiindca oamenii care simt ceva pentru cei de langa ei, fac ceva, orice pentru ca celalalt sa NU aibe dubii sau incertitudini, fara sa se transforme, COMUNICAND....
TU CE FACI IUBIRE? CE VERI DEFAPT SAU MAI BINE ZIS CE-TI DORESTI DEFAPT?
Eu atat mai spun: "Aleg sa te iubesc fara margini, sa te pretuiesc si sa te respect orice ar fi si in ce viata ar fi asta, aleg sa te apar si sa-ti fiu aproape atunci cand vei vrea sa fiu acolo langa tine, ori de cate ori altii te lasa balta la greu......
Aleg sufletul tau de care m-am indragostit la prima vedere, dupa care ma topesc, aleg tot ce insemni TU.
In schimb nu astept nimic, cand vei vrea ceva cu adevarat o sa STII FARA DAR SI POATE.

p.s.... fiinta mea stiE ca nimeni nu-ti va spune asa cum iti spun eu: "Ti-am zis azi ca te ador?" Cu toata raceala ta cu care ma tratezi, cand esti botos, asa te vreau....
Crede in mine, chiar daca nu simti nimic pentru mine, crede in mine, ca ma topesc dupa tine....
Sper sa intelegi ca supararile astea-s banale, nici pe departe cum vor fi cele ale vietii si ne opresc pentru a fi aproape unul de celalalt. Daca tu le vrei, fa cum crezi, eu nu, eu doar pe noi doi ne vreau, un strop fericiti si nebuni dupa unul dupa altul.....
Fiindca tu esti fericirea mea, pe care imi doresc so pot pastra....dar nu mai depinde de mine!!!!
buTterFlyInLuv
Postat pe 25 Iunie 2011 15:33
Stii...cateodata tot ce ne-a vitregit odata viata ne-a si schimbat-o, poate condimentata fiece clipa petrcuta impreuna...a fost El cel pe care mereu ni l-am dorit si cu toate astea ajungem intr-un impas in care vrem sa uram tot ce am iubit odata....desconsideram tot ce ne-a fost luat din suflet...
Cine stie insa eu una iubesc dragostea cu tot ceea ce reprezinta ea, cu toate oroile ei si deznadajdurile ei, dar mai ales, cu faptul ca te face sa TE SIMTI MAI VIE DECAT IN ORICE ALT MOMENT AL VIETII....
Am ales sa fiu cea mai buna si tot ce alege el sau a les el dupa mine sper sa il faca fericit, dar sunt cinvinsa ca mereu o sa fim acolo intr-un loc secret din inima lui, chiar daca urasc sa fiu "pusa la colt" chiar de este vb doar de suflet...vreau sa traiesc iubind, sa ma iubeasca si daca pana la urma povestea noastra se sfarseste altfel decat de dorim si tot ce ramane e amar....ramnem noi acolo undeva cine stie asa cum am spus si in scrisorea pt jumatatea mea, ne vom revedea undeva cine stie ...numai Dumnezeu stie...fiindca nimic nu e intamplator...totul se intampla cu un motiv anume!!!!
buTterFlyInLuv
Postat pe 25 Iunie 2011 15:40
asta inseamna ca traiesti deci, existi!o sa-ti treaca.lasa loc altcuiva sa intre in inima ta si ai sa vezi ca lucrurile se vor aseza.va fi mai bin eptr.tine.intoatdeauna trebuie sa ne gandim la noi si apoi la ceilalti.exista noi si la urma restul sau eu si restul.nu putem schiomba oamenii dar cert este ca ne putem schimba pe noi ,modul de gandire in primul rand,parea despre oameni ,lucruri dar cu cat avem mai mult logica in ceea ce spunem ,ce facem cu atat ne va fi mai simplu.sa stii ca viata fiecaruia dintre noi nu depinde de alcineva ci de noi,ceea ce facem ceea ce gandim nu depinde de alcineva ci de noi,fericirea noastra nu depinde de altii depinde de noi,s.a.m.d.si eu am trait ceva asemanator nu char demult.la momentul de fata pot spune ca m-am vindecat.asteptam de la oamenii pe care noi ii iubim foarte mult spunem noi sa primim zicem noi pe masura.cand iubesti e bine sa iubesti si atat nu sa astepti ceva daca avem iubire de daruit eu spun ca trebuie daruita.e bine sa nu mai dramatizam ,sa nu cadem in tragic.cand o usa ti se inchide cu siguranta alta ti se va deschide,dar totul depinde de noi daca dorim sa fim deschisi ca sa putem primi ceea ce de faspt ne dorim cu totii ,dragoste.dragostea o poti avea daca esti dispus sa o primesti.nu traiti din amintiri,nu traiti din trecut,traiti din prezent.iubirea nu este trecuta ,nu este viitoare ,iubirea inseamna prezent,acum si aici,traiti clipele,momentele,nu mai spuneti daca ...daca nu e el nu vreau pe alcineva ...intotdeauna va asteapta alcineva.stiti cum spun americanii,unii:A FOST!NE INTRESEAZA CE SE INTAMPLA ACUM.
kudika127260
Postat pe 25 Iunie 2011 15:49
FERICIREA TA NU DEPINDE DE NIMENI DECAT DE TINE!totul depinde de noi ,de fapt!
kudika127260
Postat pe 25 Iunie 2011 16:01
asa este dar cu siguranta trebuie sa ne echilibram.
kudika127260
Postat pe 25 Iunie 2011 16:06
ca sa nu fi dezamagit nu trebuie sa te amagesti.sa nu mai construim iluzii.traiti echilibrat in tot si in toate.
kudika127260
Postat pe 25 Iunie 2011 16:09
Ce ma impresioneaza la aceasta scrisoare si la mesajele ulterioare voi spune putin mai tarziu:
1. Banalitatea limbajului, prea mare pentru sec XXI, cad s-a scris atat despre iubire si suferinta, nu ar trebui sa ne mai permitem sa indrugam aici vorbe simple despre ele si lacrimi ieftine.
2. La Ene si scrisoarea lui nu pot sa ma abtin sa nu rad in hohote!!!
3. Ultimul mesaj contine greseli serioase de limba romana. Draga mea, Georgiana, daca tot ai invatat engleza si ai folosit-o, te rog frumos invata si ROMANA!

kudika038966
Postat pe 25 Iunie 2011 16:10
cad* = cand
kudika038966
Postat pe 25 Iunie 2011 16:12
Dureros...dar foarte adevarat!!!
acnilI
Postat pe 25 Iunie 2011 18:00
''E usor a scrie versuri.Cand nimic nu ai a spune,Insirand cuvinte goale.Ce din coada au sa sune.''..chiar daca nu-s versuri,asta ar spune Eminescu daca ar citii scrisoarea asta plina de greseli de ortografie''reaparut dinnou in viata mea'',''ci pentru a omora'',''ultima farama mandrie'',''innaintea mortii'',si de aberatii,,si ultima farama de viata ce zace in acest corp mort,mumificat(cum un corp mort si mumificat poate sa mai aiba o farama de viatza?).. Te descrii ca pe o persoana sadica,lipsita de personalitate,inferioara,o persoana care accepta orice compromis doar ca sa fie iubita de cel pe care-l iubeshte...Asta e mesajul tau? Ca femeia trebuie sa indure orice,sa se supuna,sa se lase umilita la nesfarsit doar ca sa fie iubita? Te insheli amarnic,,iubirea nu cere astfel de sacrificii,iar daca le cere trebuie sa constientizezi ca nu merita un pret atat de mare...In decursul unei vieti exista cel putin un HADES in viata fiecarei femei ,iar acea femeie nu trebuie sa-si plece capul asteptand sa fie umilita si badjocorita toata viata,trebuie sa-si ''ucida'' acea dragoste bolnava si sa caute ceva mai bun,ptr ca in viata e mereu loc de mai bine..
Arutzu28
Postat pe 25 Iunie 2011 18:47
faceti care mai de care atatea comentarii legate de greselile de exprimare, ori gramaticale, ori de scriere.....nu intelegeti ca aceasta scrisoare este o "descarcare" , o exprimare a durerii acestui suflet....
ati incercat vreodata o astfel de "descracare"? ! nu cred...altfel ati sti ca, atunci cand faci asta, scrii cu o viteza uimitoare, gandurile si cuvintele sunt atat de multe gramada peste tine, nu stai sa verifici ortografia, nu iti alegi cuvintele, nu analizezi nimic, doar simti si scrii....
kudika196786
Postat pe 25 Iunie 2011 19:45
Fara cuvinte..:| E adevarat k am citit mai tz,dar.. mi s-a facut pielea de gaina.
De_deea
Postat pe 25 Iunie 2011 20:31
De la: kudika196786, la data 2011-06-25 19:45:31faceti care mai de care atatea comentarii legate de greselile de exprimare, ori gramaticale, ori de scriere.....nu intelegeti ca aceasta scrisoare este o "descarcare" , o exprimare a durerii acestui suflet....
ati incercat vreodata o astfel de "descracare"? ! nu cred...altfel ati sti ca, atunci cand faci asta, scrii cu o viteza uimitoare, gandurile si cuvintele sunt atat de multe gramada peste tine, nu stai sa verifici ortografia, nu iti alegi cuvintele, nu analizezi nimic, doar simti si scrii....

Cand faci o ''descarcare'' a sufletului cum ii zici u,n-o faci direct pe site si scrii tot ce-tzi vine in cap in momentul ala,,faci o ciorna,o citeshti si o reciteshti dak vrei sa o publici undeva....dak te pricepi atat de bn la chestiile astea inseamna k tzi-ai dat seama k fata asta la kte cuvinte alese a folosit in scrisoarea asta,a refacut ciorna aia de f multe ori....
Arutzu28
Postat pe 25 Iunie 2011 22:58
Prostia de care ai dat dovada scriind acesta tampenie dovedeste ca baiatul care te-a parasit
este inteligent si intreg la cap! Cine ar avea nevoie de o fiinta care se umileste si se uita la
partener ca gaina la soare, dovedind o dependenta patologica?!
Daca nu ti-a venit mintea la cap, de-atunci,din 2009, ai nevoie urgent de o consiliere psihologica,
deoarece e ceva in neregula cu "mansarda" ta!
Nu mai asculta mataitele si frutratele ce cad pe spate ca "vai ce scrisoare frumoasa!", cand de fapt nu e altcevaa decat renuntarea la orice urma de respect pentru sine!
Rusineaza-te ca ai fost folosita, da-ti doua palme si devino o fiinta intreaga ! Nu mai posta lucruri ce nu-ti fac cinste ca fiinta umana unica si irepetabila ! Cam atat!
kudika010492
Postat pe 26 Iunie 2011 00:26
o scrisoare urata
ioana_bebec_yahoo_com
Postat pe 26 Iunie 2011 00:43
E foarte frumoasã scrisoarea. Da intradevar noi femeile ºtim sa iubim ºi ºtim sa trecem peste orice cu tãrie. Îmi pare rãu de Ene pentru cã cel ce a zis cã roata se întoarce odatã ºi odatã pentru toþi a avut dreptate, numai cã poate a uitat sa mai precizeze cã pe lângã aceea persoanã cãruia i se întoarce roata mai sunt ºi altele implicate care suferã pentru o "prostie". E bestialã scrisoarea ºi chiar realã.
Raluca_Ioana_85
Postat pe 26 Iunie 2011 00:58
sper ca merita destinatarul o asa scrsoare frumoasa
tani4ka23
Postat pe 26 Iunie 2011 01:39
In acelasi ton, sau poate, un pic altul, o scrisoare ratacita... Nu, nu e penibil, nici jalnic sa-ti deschizi sufletul in fata foii albe (chiar virtuale fiind), e o dovada de mare sensibiliate sufleteasca...Iar cei care vor sa rada n-au decat...

C'est le 4 juin 2000. C'est un beau matin, plein de soleil. Les traces d'une nuit blanche, magique, fascinanante se sont eloignees depuis longtemps. Je dors encore, pres de toi, tout pres. Tu me vois? Je sens encore la chaleur de ta main qui trouble tot mon etre. Je suis heureuse, au plus au monde, j'aime, je t'aime, mais je suis, le meme temps, effrayee par ta presence, par tout ce que je sens...
Est-ce que tu me vois?
Maintenant je me reveille. Je regarde ton visage lumineux, si tranquille. Je m'aproche de toi pour te dire , je m'aproche pour supplier de toi le baiser que je t'ai refuse tout la nuit. Mais j'ai peur! Et le temps ne s'arete pas, le temps ne s'arete point. Et tu pars, tu pars pour jamais. Et je ne peux plus ravaler mes larmes. Je t'aimais, mais tout cela n'a pas ete suffisant...
Il y a 11 ans, il y a un siecle, il y a une eternite!
Aujourd'hui je suis tres loin de ce matin-la. Mais c'est comme si j'y etais. Je pense a toi. Ou es-tu? Que fais-tu? Est-que j'existe encore pour toi?
Pas de reponse. On entend seulement l'echo de mes pensees qui veulent te rappler un nom par tous les autres,
Marianne
floaredecolt26
Postat pe 26 Iunie 2011 08:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Infierea unui copil de catre unul dintre soti 9 De la: Carole 29 Mai 2009 08:14
Cele mai frecvente motive de cearta !!!!! 28 De la: aqnana 25 Februarie 2009 21:46
Rutina 19 De la: amelia05 10 Aprilie 2009 09:43
simt ca face presiuni cu privire la sex 5 De la: SweetHappyButterfly 19 Aprilie 2009 22:31
o yubesc pe roxanaa ce pot sa fac,, 12 De la: thadoog 9 Octombrie 2009 11:21