Setari Cookie-uri

scrisoare pentru EL Luni, 6 Iulie 2009, 13:41

Frumoasa scrisoare, cred ca toti ne regasim pe undeva printre randuri chiar daca unii nu vor sa recu!noasca
kudika097521
Postat pe 26 Iunie 2011 09:24
De la: fantasie, la data 2011-06-04 18:38:06scrisoare pentru EL

Azi te-am vazut.Dupa zile si zile de zbucium cumplit ai reaparut dinnou in viata mea dar nu pentru a renaste o noua iubire ci pentru a omora si ultima farama de speranta ce mai salasluia ascunsa adanc in sufletul meu.Am ramas fara suflare.Cum poate o clipa sa dea nastere la momente...Mi-au revenit in minte pasaje ce au vrut sa ramana uitate,amintiri dorite sterse.M-ai vazut si ai zambit.Cum poti zambi cand stii ca sufletul meu se lupta pentru a uita intocmai acel dulce zambet...si totusi atata de amar.Incerc sa imi sterg gustul de pelin ,insa o tableta de ciocolata nu poate indulci un gust care persista intocmai ca si amintirea ta.Cat de crud poate fi destinul..cum pot sa te voalez din mintea mea daca nici timpul nu imi este in favoare.Stii ca mi-ai gresit, ma gandesc ca sentimentul de vinovatie te-a determinat sa iti iei brusc privirea si sa imi ignori ochii de salbaticiune ranita.DA sunt o fiara...o fiara care si-a gasit imblanzitorul...o fiara care o data dresata a inceput sa isi iubeasca stapanul.Si ca orice bestie indobitocita am ajuns sa te iubesc chiar si cand m-ai ranit,sa te venerez si sa te ador.Caci tu stapanul meu ai reusit sa ma-nrobesti,sa ma dezbraci si de ultima farama mandrie.Iar eu ca roaba a ta,sclava dementa a simturilor ti-am sarutat picioarele cu care ai calcat sufletu-mi curat.Dar te admir,te venerez..ai valsat sarmant cu dragostea mea.TU sufletul meu..dragostea mea...m-ai transformat in ceea ce sunt astazi o roaba a propriei iluzii.Cum poti sa fii atat de rece,de indiferent la dragostea care ti-o port?Cum poti afisa un zambet atat de fad?nu poti vedea cum un suflet se naste si moare pentru tine?Iubitul meu,tu HADES,inima haina,calau si zeu al mortii mele opreste-ti o clipa privirea asupra capului plecat,indepareaza taisul ascutit al sabiei.O clipa atat iti cer,ca ultima dorinta innaintea mortii.Hai Sa transformam CLIPA in MOMENT si MOMENTUL in ETERNITATE...doar pentru O SECUNDA ! Atata iti cer ingerul meu.
Da-mi voie sa imi mai inmoi O DATA buzele-mi seci de amor in vinul otravit al dragostei.Permite-mi si iarta-mi luxul de a ma narcotiza pentru ULTIMA data de propriul amor.Te rog strange-ma puternic in brate...suprima-mi respiratia si ultima farama de viata ce zace in acest corp mort,mumificat.Sfasie si ultima parte ce il mai tine treaz sau mai bine ia-o cu tine...inima mea nu vreau sa isi recapete mirosul de naftalina de odinioara...pastreaz-o tu.

Luni, 6 Iulie 2009, 13:41
kyky23
Postat pe 26 Iunie 2011 17:24
STI ce vreau sa te intreb,ce varsta ai?pai se poate sa scri asemenea scrisoare?in primul rand tu nu trebuie sa ai stapan,in al doilea rand nu trebuie sa venerezi un barbat si sa il crezi stapanul tau atata timp cat poti fi tu insuti,acel barbat de care tu vorbesti nu merita nimic de la tine....si retine in viata asta nu trebuie sa ai stapan oricat ai iubi si nu trebuie sa te simti sclava cuiva....fi fata desteapta ca tara geme de p........si sari peste scrisoarea asta ca este ....si poate spune multe despre tine ,pe bune, sa ai succes in viata
ginutza_43
Postat pe 26 Iunie 2011 19:51
daca cineva m-ar iubi in halul asta,sa mor daca nu mi s-ar face frica.
ego71
Postat pe 26 Iunie 2011 20:00
nicossia
Postat pe 26 Iunie 2011 20:04
De la: ego71, la data 2011-06-26 20:00:34daca cineva m-ar iubi in halul asta,sa mor daca nu mi s-ar face frica.

si mie...ar insemna ca ceva nu e in regule...are ceva pitici pe neuron
RUY_BLAS
Postat pe 26 Iunie 2011 20:05
De la: ego71, la data 2011-06-26 20:00:34daca cineva m-ar iubi in halul asta,sa mor daca nu mi s-ar face frica.
mars fa n p la mea
thadoogback
Postat pe 26 Iunie 2011 20:07
Draga mea, te inteleg perfect. Din pacate, mai devreme sau mai tarziu se intampla ce ti s-a intamplat si tie. Am luptat de 3 ori ca sa ma reimpac cu cel care mi-a frant inima, m-am umilit, am renuntat la orgolii si la tot, m=am chinuit singura sa ma ridic din haosul pe care el il lasase cand m-a parasit.
Si in continuare refuz sa cred ca nu ma mai iubeste, stiu ca ma iubeste, dar prefer sa raman cu visele si amintirile frumoase. Din scorpia imblanzita, sunt acum o femeie independenta, fericita cu viata mea, dar recunosc ca mi-e dor de el. Solutia mea, ca sa nu ma mai intalnesc cu el, a fost o decizie de moment sa plec din tara. Cand i-am spus ca vreau sa plec s-a schimbat, a fost super ca la incputul relatiei, incat cand l-am sarutat de ramas bun, m-am gandit cat de tampita sa fiu sa-mi las iubirea singura. Dar dupa 2-3 luni au reiesit la suprafata toate neintelegerile dintre noi, toate defectele si din pacate sau din fericire ne-am despartit iar.
Nu ma incanta ca am venit aici si mi-am lasat munca de birou pe munca de ajutor in bucatarie, dar distanta si problemele de aici mi-au facut despartirea si uitarea mai usoara. Acum am fost la o competitie la care trebuia sa mergem amandoi, dar din orgoliu a refuzat sa vina si eu m-am distrat, m-am simtit bine si el, habar nu am ce a facut, dar stiu ca regreta ca nu a venit. Pot face tot ce mi-am dorit si tot ce mi-am propus si fara el. Curaj ca se poate.
kudika181837
Postat pe 26 Iunie 2011 23:55
Super ,m-ai facut sa lacrimez.Ce naive suntem noi femeile punem suflet si daruim mai mult decat ar trebui.
kudika316127
Postat pe 27 Iunie 2011 11:20
De la: wholiviapart, la data 2011-06-25 14:31:55mediocru si siropos.:)

Nu toti sunt asa intelectuali ca tine. Pe viitor abtine-ti si lasa-ne in mediocritatea noastra.
ebebebeb
Postat pe 27 Iunie 2011 13:56
De la: fantasie, la data 2011-06-04 18:38:06scrisoare pentru EL

Azi te-am vazut.Dupa zile si zile de zbucium cumplit ai reaparut dinnou in viata mea dar nu pentru a renaste o noua iubire ci pentru a omora si ultima farama de speranta ce mai salasluia ascunsa adanc in sufletul meu.Am ramas fara suflare.Cum poate o clipa sa dea nastere la momente...Mi-au revenit in minte pasaje ce au vrut sa ramana uitate,amintiri dorite sterse.M-ai vazut si ai zambit.Cum poti zambi cand stii ca sufletul meu se lupta pentru a uita intocmai acel dulce zambet...si totusi atata de amar.Incerc sa imi sterg gustul de pelin ,insa o tableta de ciocolata nu poate indulci un gust care persista intocmai ca si amintirea ta.Cat de crud poate fi destinul..cum pot sa te voalez din mintea mea daca nici timpul nu imi este in favoare.Stii ca mi-ai gresit, ma gandesc ca sentimentul de vinovatie te-a determinat sa iti iei brusc privirea si sa imi ignori ochii de salbaticiune ranita.DA sunt o fiara...o fiara care si-a gasit imblanzitorul...o fiara care o data dresata a inceput sa isi iubeasca stapanul.Si ca orice bestie indobitocita am ajuns sa te iubesc chiar si cand m-ai ranit,sa te venerez si sa te ador.Caci tu stapanul meu ai reusit sa ma-nrobesti,sa ma dezbraci si de ultima farama mandrie.Iar eu ca roaba a ta,sclava dementa a simturilor ti-am sarutat picioarele cu care ai calcat sufletu-mi curat.Dar te admir,te venerez..ai valsat sarmant cu dragostea mea.TU sufletul meu..dragostea mea...m-ai transformat in ceea ce sunt astazi o roaba a propriei iluzii.Cum poti sa fii atat de rece,de indiferent la dragostea care ti-o port?Cum poti afisa un zambet atat de fad?nu poti vedea cum un suflet se naste si moare pentru tine?Iubitul meu,tu HADES,inima haina,calau si zeu al mortii mele opreste-ti o clipa privirea asupra capului plecat,indepareaza taisul ascutit al sabiei.O clipa atat iti cer,ca ultima dorinta innaintea mortii.Hai Sa transformam CLIPA in MOMENT si MOMENTUL in ETERNITATE...doar pentru O SECUNDA ! Atata iti cer ingerul meu.
Da-mi voie sa imi mai inmoi O DATA buzele-mi seci de amor in vinul otravit al dragostei.Permite-mi si iarta-mi luxul de a ma narcotiza pentru ULTIMA data de propriul amor.Te rog strange-ma puternic in brate...suprima-mi respiratia si ultima farama de viata ce zace in acest corp mort,mumificat.Sfasie si ultima parte ce il mai tine treaz sau mai bine ia-o cu tine...inima mea nu vreau sa isi recapete mirosul de naftalina de odinioara...pastreaz-o tu.

Luni, 6 Iulie 2009, 13:41

Nu stiu cati ani ai dar sa fi fericita ca ai avut posibilitatea sa ai trairile astea. Sa nu disperi. Timpul iti va alina durerea. Viitorul va filtra amintirile si iti vei aduce aminte doar de ce era frumos. Succes.
ebebebeb
Postat pe 27 Iunie 2011 14:01
Hai mai fato ce-ai patit?
Revino-ti draga
piscolino
Postat pe 27 Iunie 2011 14:02
Dragu meu...vorbesti de ea ca nu stie limba romana!macar ea e romanca..tu de ce folosesti expresii in limba engleza cand nici macar nu stii sa le scrii corect!daca ea e analfabeta,treaba ei...dar tu esti mult mai pro st!
justden
Postat pe 27 Iunie 2011 14:36
Pfff Doamne in ce hal de penibile sunt femeile cand iubesc... inteleg sa plangi o perioada dupa el (0 saptamana, hai o luna) in singuratatea ta sau cu prietena cea mai buna, sa fi trista... sa spunem un an... dar sa ajungi sa postezi si pe internet! dupa 2 ani! Nici nu vreau sa ma gandesc cate mesaje i-ai trimis, cate scrisori si telefoane... vorba celor de mai sus, ar trebui sa mergi cateva sedinte la psiholog, sa te ajute sa-ti revii, aceste deceptii, cu implicatii atat de adanci in suflet, sunt periculoase pentru psihic. Deci cel mai indicat ar fi sa cauti ajutor! Poti incearca sa te intaresti si singura, sa te gandesti ca daca nu mai sunteti impreuna inseamna ca altcineva iti este adestinat... in lumea asta exista cineva care sa te aprecieze la adevarata valoare, sa te respecte ca om si ca femeie, sa nu fie indiferent la nevoile si problemele tale, sa simti ca atunci cand esti cu el sunteti un intreg, nu 2 persoane... sa mergeti amandoi pe acelasi drum... etc... + draga mea, Dumnezeu ne-a lasat egali pe acest pamant, deci nu trebuie sa fi sluga, presul nimanui! Nu ai pik de respect de sine??? Iubirea nu trebuie sa doara... trebuie sa te implineasca... chiar daca in aceasta viata nu-ti vei gasi iubirea (nu toata lumea o gaseste) cauta pe cineva care sa te respecte si sa-ti fie aproape... si tot iti va fi mai bine decat sa fi asa cum iti doresti... (carpa). Inca ceva... gandeste-te ca te-a parasit pentru binele tau... sa-ti regasesti respectul! Pot spune ca el te-a respectat... daca era un nenorocit te tinea doar sa-si bata joc de tine... asa ca multumeste-i si mergi mai departe!!! Viata e frumoasa, numai sa sti cum sa ti-o construiesti... ;;)
Trecutul nostru ne face oamenii de azi, de maine!!!!... tu alegi cine vrei sa fi peste 5 - 10 ani, o femeie puternica, independenta care stie ce vrea de la viata si lupta sa aiba ce-si doreste... sau un om de nimic, care asteapta sa i se dicteze ce are voie sau nu sa faca!... Ce exemplu de viata vrei sa le oferi copiilor tai? Mai gandeste-te!!!
pricky_angel
Postat pe 27 Iunie 2011 15:04
pai, asta-i cel mai frumos: sa postezi pe internet...sa fii judecat sau nu, criticat, luat in ras, blamat sau apreciat, insa sa poti spune si altora...
eu cred ca trebuie apreciat stilul exprimarii si mai putin continutul propriu-zis; unele cuvinte sau sintagme le iau ca metafore pur si simplu...
Oare literatura a descoperit iubirea sau invers?
floaredecolt26
Postat pe 27 Iunie 2011 16:32
Decii =))) cel mai tare comentariu...=)))..,bv:)))
:*
kudika080683
Postat pe 27 Iunie 2011 22:47
Asta nu este iubire,este disperare si obsesie pt o persoana.unii doar au impresia ca este iubire si dupa ani si ani se amuza si se intreaba :''oare ce a fost in capul meu?''.NU ESTE IUBIRE.este teama de a nu fi iubit,teama de a nu fi singur si neincredere in fortele proprii.
petra622
Postat pe 28 Iunie 2011 01:29
Fatoooo da-l in p..... m.....!!!!!

Iesi in oras cu fetele,mergi la fitnes, la cosmetica,cauta ceva de facut un hoby si iubeste-te pe tine pana va aparea cel care ''ti-e pus deoparte''.
petra622
Postat pe 28 Iunie 2011 01:55
Te-ai ambalat...
Si ce calma ai pus primul post...
Darkmagic
Postat pe 28 Iunie 2011 02:07
De la: autosoul41, la data 2011-06-28 02:07:36Te-ai ambalat...
Si ce calma ai pus primul post...

Daca e vorba de mine ,da m-am ambalat pentru ca mi-e ciuda ca nu stie sa profite de viata si as vrea sa o ajut cumva dar stiu ca nu pot
Da m-am ambalat,nu-s perfecta ,am si eu a mele ''lipsuri''
petra622
Postat pe 28 Iunie 2011 11:21
Intr-adevar, daca mi-ar scrie cineva asa o scrisoare, si mie mi s-ar face frica........
Cocktail
Postat pe 28 Iunie 2011 11:37
waw dragule dar destept te mai crezi!Se si vede,parerea mea e s-o lasi mai moale ca nu toata omenirea e batuta in cap .Gandeste-te la asta pana la apocalipsa
angelene41
Postat pe 28 Iunie 2011 19:31
am reusit si eu dupa 2 ani si jumateate de relatie sa scriu o povestiara
aproximativ asemanatoare cu aceasta scrisoare... si am concluzionat ca e o bune metoda de a te descarca faptul k pui pe hartie tot ceea ce iti trece in acel moment prin gand...
kudika078844
Postat pe 28 Iunie 2011 20:03
De la: angelene41, la data 2011-06-28 19:31:08waw dragule dar destept te mai crezi!Se si vede,parerea mea e s-o lasi mai moale ca nu toata omenirea e batuta in cap .Gandeste-te la asta pana la apocalipsa

Tu cu cine vorbesti Angel dragule?
petra622
Postat pe 29 Iunie 2011 00:27
De la: petra622, la data 2011-06-29 00:27:28
De la: angelene41, la data 2011-06-28 19:31:08waw dragule dar destept te mai crezi!Se si vede,parerea mea e s-o lasi mai moale ca nu toata omenirea e batuta in cap .Gandeste-te la asta pana la apocalipsa

Tu cu cine vorbesti Angel dragule?

cu apocalipsa.
uliu
Postat pe 29 Iunie 2011 00:32

Vorbeste invidia din tine, nu-i asa?
Lucia_41
Postat pe 29 Iunie 2011 11:41
Felicitari! Imi place foarte mult ce ai scris, se vede ca ai scris cu toata fermitatea din adancul sufletului.
anki_janina
Postat pe 29 Iunie 2011 12:21
De la: anki_janina, la data 2011-06-29 12:21:57Felicitari! Imi place foarte mult ce ai scris, se vede ca ai scris cu toata fermitatea din adancul sufletului.

da. s-a apasat asupra tastaturii cu forta.
uliu
Postat pe 29 Iunie 2011 14:52
De la: justden, la data 2011-06-27 14:36:22Dragu meu...vorbesti de ea ca nu stie limba romana!macar ea e romanca..tu de ce folosesti expresii in limba engleza cand nici macar nu stii sa le scrii corect!daca ea e analfabeta,treaba ei...dar tu esti mult mai pro st!

alta care vorbeste singura ...sireaca...
RUY_BLAS
Postat pe 29 Iunie 2011 14:58
Cred ca ar trebui sa consulti un psihiatru. Sau o firma de pompe funebre si imbalsamare, dupa caz. Oricum, nu esti ``bine`` deloc.
Eva32
Postat pe 3 Iulie 2011 00:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce este in capul lui??? 4 De la: licuriciul_zapacit 8 Mai 2010 01:16
Vacanta in israel 12 De la: katwoman 7 Aprilie 2009 23:08
tachinari...prea multe 48 De la: iulia069834 18 Aprilie 2010 08:37
Sa fim impliniti/implinite in relatie 9 De la: wait_sign 10 Aprilie 2010 05:16
Sibiu - si formum ptr Sibieni 1 De la: kudika_13295 17 August 2012 13:51