Setari Cookie-uri

scrisoare pentru EL Luni, 6 Iulie 2009, 13:41

superbe cuvinte...m-au impresionat..:(
giorgia
Postat pe 7 Iulie 2011 10:47
As dori sa incept cu multumiri la adresa tuturor celor ce mi-au adus aprecieri si laude.Marturisesc ca nu ma asteptam ca aceasta umila impartasire sau mai bine spus "abandon" al sentimentelor intr-un moment de confuzie adolescentin sa creeze un asemenea impact printre multi dintre voi.
Nu in ultimul rand as vrea sa le multumesc si celor dintre voi ce mi-ati adus critici ...lucruri ce nu ma supara ci din potriva ma multumesc. Suntem oameni si impartasim pareri diferite....cu toate acestea stiti la fel ca si mine ca nu sunteti decat rezultatul a ceea ce am scris eu acum mai bine de 2 ani..al unei iubiri neimplinite.VOI sunteti cei BLAZATI intrucat refuzati sa mai credeti in frumos rezumandu-va doar la ziua de maine.Recunosc ca sunt multe greseli de ortografie rezultat din urma acelei "avalanse "de sentimente dupa cum aprecia cineva. A fost scrisa la prima mana fara modificari de rigoare si acum dupa 2 ani nu mi-am permis sa o " corectez" constienta fiind ca si-ar fi pierdut din intensitatea trairilor.

Inchei prin a va spune : "NU JUDECATI SA NU FITI JUDECATI"
fantasie
Postat pe 13 Septembrie 2011 10:48
De la: buTterFlyInLuv, la data 2011-06-25 15:40:25Stii...cateodata tot ce ne-a vitregit odata viata ne-a si schimbat-o, poate condimentata fiece clipa petrcuta impreuna...a fost El cel pe care mereu ni l-am dorit si cu toate astea ajungem intr-un impas in care vrem sa uram tot ce am iubit odata....desconsideram tot ce ne-a fost luat din suflet...
Cine stie insa eu una iubesc dragostea cu tot ceea ce reprezinta ea, cu toate oroile ei si deznadajdurile ei, dar mai ales, cu faptul ca te face sa TE SIMTI MAI VIE DECAT IN ORICE ALT MOMENT AL VIETII....
Am ales sa fiu cea mai buna si tot ce alege el sau a les el dupa mine sper sa il faca fericit, dar sunt cinvinsa ca mereu o sa fim acolo intr-un loc secret din inima lui, chiar daca urasc sa fiu "pusa la colt" chiar de este vb doar de suflet...vreau sa traiesc iubind, sa ma iubeasca si daca pana la urma povestea noastra se sfarseste altfel decat de dorim si tot ce ramane e amar....ramnem noi acolo undeva cine stie asa cum am spus si in scrisorea pt jumatatea mea, ne vom revedea undeva cine stie ...numai Dumnezeu stie...fiindca nimic nu e intamplator...totul se intampla cu un motiv anume!!!!

MI-A placut "compozitia" ta extrem de mult..imi cer scuze ca am intrat atat de tarziu dar nu am crezut ca va mai da cineva importanta la "un fleac" cum ar afirma multi..plus ca am avut de sustinut un examen destul de dificil la facultate ce mi-a luat mai mult timp decat as fi banuit .iti multumesc si de aprecieri :*
fantasie
Postat pe 13 Septembrie 2011 10:52
De la: ebebebeb, la data 2011-06-27 14:01:07
De la: fantasie, la data 2011-06-04 18:38:06scrisoare pentru EL

Azi te-am vazut.Dupa zile si zile de zbucium cumplit ai reaparut dinnou in viata mea dar nu pentru a renaste o noua iubire ci pentru a omora si ultima farama de speranta ce mai salasluia ascunsa adanc in sufletul meu.Am ramas fara suflare.Cum poate o clipa sa dea nastere la momente...Mi-au revenit in minte pasaje ce au vrut sa ramana uitate,amintiri dorite sterse.M-ai vazut si ai zambit.Cum poti zambi cand stii ca sufletul meu se lupta pentru a uita intocmai acel dulce zambet...si totusi atata de amar.Incerc sa imi sterg gustul de pelin ,insa o tableta de ciocolata nu poate indulci un gust care persista intocmai ca si amintirea ta.Cat de crud poate fi destinul..cum pot sa te voalez din mintea mea daca nici timpul nu imi este in favoare.Stii ca mi-ai gresit, ma gandesc ca sentimentul de vinovatie te-a determinat sa iti iei brusc privirea si sa imi ignori ochii de salbaticiune ranita.DA sunt o fiara...o fiara care si-a gasit imblanzitorul...o fiara care o data dresata a inceput sa isi iubeasca stapanul.Si ca orice bestie indobitocita am ajuns sa te iubesc chiar si cand m-ai ranit,sa te venerez si sa te ador.Caci tu stapanul meu ai reusit sa ma-nrobesti,sa ma dezbraci si de ultima farama mandrie.Iar eu ca roaba a ta,sclava dementa a simturilor ti-am sarutat picioarele cu care ai calcat sufletu-mi curat.Dar te admir,te venerez..ai valsat sarmant cu dragostea mea.TU sufletul meu..dragostea mea...m-ai transformat in ceea ce sunt astazi o roaba a propriei iluzii.Cum poti sa fii atat de rece,de indiferent la dragostea care ti-o port?Cum poti afisa un zambet atat de fad?nu poti vedea cum un suflet se naste si moare pentru tine?Iubitul meu,tu HADES,inima haina,calau si zeu al mortii mele opreste-ti o clipa privirea asupra capului plecat,indepareaza taisul ascutit al sabiei.O clipa atat iti cer,ca ultima dorinta innaintea mortii.Hai Sa transformam CLIPA in MOMENT si MOMENTUL in ETERNITATE...doar pentru O SECUNDA ! Atata iti cer ingerul meu.
Da-mi voie sa imi mai inmoi O DATA buzele-mi seci de amor in vinul otravit al dragostei.Permite-mi si iarta-mi luxul de a ma narcotiza pentru ULTIMA data de propriul amor.Te rog strange-ma puternic in brate...suprima-mi respiratia si ultima farama de viata ce zace in acest corp mort,mumificat.Sfasie si ultima parte ce il mai tine treaz sau mai bine ia-o cu tine...inima mea nu vreau sa isi recapete mirosul de naftalina de odinioara...pastreaz-o tu.

Luni, 6 Iulie 2009, 13:41

Nu stiu cati ani ai dar sa fi fericita ca ai avut posibilitatea sa ai trairile astea. Sa nu disperi. Timpul iti va alina durerea. Viitorul va filtra amintirile si iti vei aduce aminte doar de ce era frumos. Succes.
ionela_nissan
Postat pe 26 Octombrie 2011 15:02

Nu stiu cati ani ai dar sa fi fericita ca ai avut posibilitatea sa ai trairile astea. Sa nu disperi. Timpul iti va alina durerea. Viitorul va filtra amintirile si iti vei aduce aminte doar de ce era frumos. Succes.[/quote][/quote]

Si ce folos ca ai avut trairile astea daca durerea din suflet nu va disparea niciodata? Timpul iti va alina durerea? Gresit!! Niciodata nu va fi usor sa te impaci cu ideea ca ai perdut
ionela_nissan
Postat pe 26 Octombrie 2011 15:05
iti multumesc frumos de sfat..intadevar in final nu mai ramai decat cu amintirile frumoase..si parca tot ce a fost urat si zbuciumator in momentul respectiv acum dispare:*:)
fantasie
Postat pe 30 Octombrie 2011 11:25
De la: fantasie, la data 2011-10-30 11:25:43iti multumesc frumos de sfat..intadevar in final nu mai ramai decat cu amintirile frumoase..si parca tot ce a fost urat si zbuciumator in momentul respectiv acum dispare:*:)
Si apar alte sentimente pentru altii si tot asa cu iubirea-n traista si ratiunea-n chilotei umblati prin lume pribegind !!!!
cristinxxx
Postat pe 30 Octombrie 2011 11:33
De la: kudika010492, la data 2011-06-26 00:26:09Prostia de care ai dat dovada scriind acesta tampenie dovedeste ca baiatul care te-a parasit
este inteligent si intreg la cap! Cine ar avea nevoie de o fiinta care se umileste si se uita la
partener ca gaina la soare, dovedind o dependenta patologica?!
Daca nu ti-a venit mintea la cap, de-atunci,din 2009, ai nevoie urgent de o consiliere psihologica,
deoarece e ceva in neregula cu "mansarda" ta!
Nu mai asculta mataitele si frutratele ce cad pe spate ca "vai ce scrisoare frumoasa!", cand de fapt nu e altcevaa decat renuntarea la orice urma de respect pentru sine!
Rusineaza-te ca ai fost folosita, da-ti doua palme si devino o fiinta intreaga ! Nu mai posta lucruri ce nu-ti fac cinste ca fiinta umana unica si irepetabila ! Cam atat!

Agape
Postat pe 12 Decembrie 2011 21:11
De la: cristinxxx, la data 2011-10-30 11:33:12
De la: fantasie, la data 2011-10-30 11:25:43iti multumesc frumos de sfat..intadevar in final nu mai ramai decat cu amintirile frumoase..si parca tot ce a fost urat si zbuciumator in momentul respectiv acum dispare:*:)
Si apar alte sentimente pentru altii si tot asa cu iubirea-n traista si ratiunea-n chilotei umblati prin lume pribegind !!!!

vai, da' se poate sa razi asa, cristinxxx? Domnisoarele au trait "neste" drame, "urate si zbuciumatoare" , pai se poate?!!
Agape
Postat pe 12 Decembrie 2011 21:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu pesti el leu=? 2 De la: razz 7 Martie 2009 22:04
eu, capricor...el, varsator... 10 De la: pedrosian 22 Aprilie 2010 23:01
povestea mea 2 De la: etta 9 Iulie 2009 01:55
Ce sa fac ca sa fie totul bine? 11 De la: Metal_spell 14 Decembrie 2009 03:56
Clarvazatoare 2 De la: geo_refinantat 1 Iunie 2011 19:57