Mai multe
eu sunt casatorita de 3 ani si am si o fetita de 7 luni,noi stam cu socri adica parinti lui, sincer nu am nici o intelegere cu ei numai porcari eu de cand mam mutat cu el nu am avut parte a o plimbare sa zic ca de max 5-6 ori am iesit ,in rest numai in casa si la magazin, care e in fata mea,ma supara sotu ca lui ii este imdiferent de mn la cat am si plans si imi promite ca maine ca poimaine etc.,.cand ma cert cu ei se baga si el pt mine si stie sigur ca am dreptate dar cand intram in camera se ia si el ca de ce ii fac nesimtiti si ii spun ca si el a auzit ca mau facut nebuna, nesanatoasa,ca eu de cand am venit in casa numai nefericire le-am adus ca nu lea-m adus si eu macar o cana ca a, venit cu mana goala,le-am ziz nu mati vrut voi asa au spus sa nu iau nimik am si o problema cu sanatatea si nu ma inteleg nici unul dintre ei mai si spun ca ma inteleg, nu stiu ce sa fac as pleca de aici dar nu stiu unde,e greu mai ales ca am o fetita draga si scumpa ,si sotu el spune ca ma iubeste dar nu ma facut sa am incredere in el ca nu vrea sa asculte nici un pic la mine indiferent de cata dreptate am el nu trebuie sa stea cu pustani la poarta care acei nu sunt insurati ei stiu sa stea numai afara sa manance seminte ,discoteca si in pat acasa sotu meu nu ar trebui sa fie asa bun ies si el nitel fumeaza o tigare si vine in casa daca am fi iesit si noi undeva inpreuna cu alti prieteni tot mai de varsta noastra ori cu gagici sau casatoriti mie asa mi se pare corect, si de socri ce sa mia spun ca au o minte prea proasta si ei se cred cei mai destepti daca le spun cand vine de la munca sa se spele pe maini si pe fata si pe urma sa pupe fata ca ii iese niste probonele pe obras ei incepe sa imi strige ca nu vreau eu sa mai ia copii in brate ca sa nu o mai pupe si ute din doua cuvinte se ajunge la scandal mare ca sa ne dam deabasca etc
|
||
|
marysoll86 Postat pe 19 Iunie 2011 17:27 |
||
|---|---|---|
Mare chestie n-am inteles din povestea ta, dar fie. Socrii mereu sunt o problema, si daca stai cu ei si daca nu stai cu ei,bine nu in toate cazurile. Tu macar ii jignesti, dar eu nu le-am zis nici da-te mai incolo, si nici in ziua de azi nu vb cu ei. Ne-am incaierat de Pasti, dintr-o gluma proasta am facut-o baba pe viitoarea soacra. Bine, la noi e alta problema, ei se cred cei mai perfecti, cei mai credinciosi, si eu am mereu grija sa le zic asa ,,educat" sa-si mai bage nasu undeva ca nu sunt chiar asa cum cred ei.
|
||
|
Valy90 Postat pe 19 Iunie 2011 17:40 |
||
De la: Valy90, la data 2011-06-19 17:40:48Mare chestie n-am inteles din povestea ta, dar fie. tu nu esti sanatoasa,cum sa o faci baba pe socrela? bonjour Valy
|
||
|
|
||
|
Ame_ly Postat pe 19 Iunie 2011 17:43 |
||
De la: Ame_ly, la data 2011-06-19 17:43:03De la: Valy90, la data 2011-06-19 17:40:48Mare chestie n-am inteles din povestea ta, dar fie. Eee, si-o mai merita sa io zic in serios, nu in gluma cum am facut atunci. Se crede prea plina de ea si ma enerveaza. Nu mai stiu exact cum s-a intamplat, dar imi aduc aminte ca tot ne facea pe mine si cumnata ca suntem, prapadite(adica ca suntem slabe) si eu atunci nu mai stiu cum i-am dat replica si-am facut-o baba.A fost doar in gluma ca in acel moment am luat-o in brate, dar ea find mai sensibiloasa s-a sucarit. E vina ei, noi i-am repetat in nenumarate randuri sa nu ne mai zica asa. Ce bine imi ea ca acum nu ma mai f..e la icre.
|
||
|
Valy90 Postat pe 19 Iunie 2011 17:48 |
||
De la: Valy90, la data 2011-06-19 17:40:48Mare chestie n-am inteles din povestea ta, dar fie. foarte bine!
|
||
|
pickard Postat pe 19 Iunie 2011 17:53 |
||
De la: pickard, la data 2011-06-19 17:53:00De la: Valy90, la data 2011-06-19 17:40:48Mare chestie n-am inteles din povestea ta, dar fie. mama imi zice contrariu
|
||
|
Valy90 Postat pe 19 Iunie 2011 18:04 |
||
De la: Valy90, la data 2011-06-19 18:04:52De la: pickard, la data 2011-06-19 17:53:00De la: Valy90, la data 2011-06-19 17:40:48Mare chestie n-am inteles din povestea ta, dar fie. nu poti simpatiza pe cineva antipatic vezi ca baietii seamana cu mamele lor
|
||
|
pickard Postat pe 19 Iunie 2011 18:06 |
||
De la: pickard, la data 2011-06-19 18:06:10De la: Valy90, la data 2011-06-19 18:04:52De la: pickard, la data 2011-06-19 17:53:00De la: Valy90, la data 2011-06-19 17:40:48Mare chestie n-am inteles din povestea ta, dar fie. Cel mare seamana cu soacramea.Saraca cumnatica, mila mi-e de fata ei.
|
||
|
Valy90 Postat pe 19 Iunie 2011 18:19 |
||
| Chiar vroiam sa raspund serios, dar ma doare capu' dupa 5 randuri. N-am inteles nimic! Macar gramatical corect daca scriai, poate intelegeam mai multe. | ||
|
kudika_pudika Postat pe 19 Iunie 2011 20:28 |
||
| Auzi, tu cand te-ai maritat cu el, nu stiai ce socri vei avea? Nu i-ai cunoscut inainte? Daca i-ai cunoscut, acum de ce te plangi? Credeai ca va pleca undeva cu tine si va uita de parintii lui? Asta e, il cunosteai, nu poti spune ca ai ramas surprinsa dupa casatorie ca ai astfel de socri, asa ca, nu te mai vaita pe forumuri pentru ca nimeni de aici nu iti va rezolva problemele. | ||
|
Eva32 Postat pe 2 Iulie 2011 02:30 |
||
De la: Eva32, la data 2011-07-02 02:30:17Auzi, tu cand te-ai maritat cu el, nu stiai ce socri vei avea? Nu i-ai cunoscut inainte? Daca i-ai cunoscut, acum de ce te plangi? Credeai ca va pleca undeva cu tine si va uita de parintii lui? Asta e, il cunosteai, nu poti spune ca ai ramas surprinsa dupa casatorie ca ai astfel de socri, asa ca, nu te mai vaita pe forumuri pentru ca nimeni de aici nu iti va rezolva problemele. scuza ma dar poate ca vrea sa se descarce, nu cred ca vrea sa i rezolve cineva problemele. isi spune povestea n ai mai vazut ca inainte de nunta , socrii sa fie numai lapte si miere si dupa aia sa si scoata coltii. nu ai cum sa intelegi daca n ai trait asa ceva. e foarte greu greu sa faci fata unor asemenea socri daca sotul nu te intelege. nu spune ni,eni sa si uite parintii dar daca s a casatorit inseamna ca are alte responsabilitati. si tre sa si traiasca viata cu sotia nu cu mama. dar repet cine nu a trait asa ceva n are cum sa inteleaga. |
||
|
healthy004477 Postat pe 2 Iulie 2011 19:21 |
||
| Crad ca cel mai bine e sa va mutati de la ei.Asa ve-ti fi cu adevarat o familie, fara interferente.Traiul impreuna cu o alta familie e dificil sa mai ales daca femeile nu se plac, e razboi curat.Lui ii convine sa stea asa ca nu are nici o responsabilitate daca se cearta cu tine merge la mama si invers.Ce usor e.Incearca sa-i propui asta si vezi reactia lui.Stiu ca ceea ce iti spun e mai greu de realizat daca nu aveti banii necesari dar daca munciti si stiti ce vreti nimic nu e greu,Trebuie sa-ti invingi frica si sa ai curajul de a merge mai departe | ||
|
amsterdammar Postat pe 3 Iulie 2011 10:47 |
||
| nimeni nu are dreptul sa puna stapinire pe libertatea nimanui.au uitat ale dracului de scroafe ca au fost si ele tinere si fiicele cuiva?eu am fata si baiat,si am cautat sa fiu in totdeauna in asentimentul lor,sa-i srijin nu sa-i distrug. | ||
|
kudika406558 Postat pe 4 Iulie 2011 16:37 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| am fost inselat de sotia mea cu care am o fetita de 3 ani | 65 | De la: camelusha83 1 August 2009 17:18 |
| Sa ii spui sau nu...? | 39 | De la: arahne 17 August 2014 11:03 |
| dati-mi va rog niste sfaturi!!! | 28 | De la: dusmanu_lu_Celina 11 Ianuarie 2011 10:04 |
|
|
||
| INSIST!!!Barbatul BERBEC!!!!!!!!! | 57 | De la: dolceK 20 Iulie 2009 00:09 |
| FEMEIE SERIOASA , IUBITOARE? | 134 | De la: puiut_77 22 Februarie 2011 15:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.