Mai multe
|
Sfintele pulii, de ce nu va puneti in locul lui?O dati repede cu divortul. Unele dintre voi aveti 2,3 amanti la activ asa ca nu o mai judecati atata.Fiecare greseste in viata, nu e nimeni perfect. Hiene ce sunteti.huhaaaaaaaaaaaaaa |
||
|
doi_ochi_caprui Postat pe 23 Iulie 2011 17:41 |
||
|---|---|---|
De la: doi_ochi_caprui, la data 2011-07-23 17:41:02Sfintele pulii, de ce nu va puneti in locul lui?O dati repede cu divortul. Huaaaaaaaa!
|
||
|
ilumax_76 Postat pe 23 Iulie 2011 17:51 |
||
De la: rashela, la data 2011-07-23 17:40:11 DA, imi este sotie ...una resemnata, sincera, afectuasa, hotarata pentru a merge mai departe iar pe partea de IUBIRE sunt convins ca inca ma mai iubeste (din pacate si pe celalalt) si cu trecerea timpului va reveni la sentimentele de dinaintea acestei "escapade", prin definitie escapada e ceva de durata scurta, acuma 9 luni pot fi putine reportate la ... 3 ani de fapt 2,5 ani (+ inca 2 ani inainte de casatorie) plus ca ei se intalneau foarte rar (1 data pe luna, exceptie ultimele doua luni cu 2-3 intalniri / luna) . De la: rashela, la data 2011-07-23 17:40:11 Nu dau vina pe destin, eu doar subliniam ca EA este DESTINUL meu. "Cel care nu poate sã ierte, nu poate sã iubeascã" ! De la: rashela, la data 2011-07-23 17:40:11 NU POT sa uit si stii de ce ? Pentru ca am "interceptat" mesajele lor de "iubire" si fiecare cuvant, fiecare fraza ... DOARE, poate era mai bine sa nu stiu aceste detalii, poate imi era mai usor .... De la: rashela, la data 2011-07-23 17:40:11 Vizitiul_tm. |
||
|
|
||
|
vizitiul_tm Postat pe 23 Iulie 2011 23:31 |
||
CUM sa faci ... sa o faci sa se re-indragosteasca ? de mine !Vizitiul_tm. |
||
|
vizitiul_tm Postat pe 28 Iulie 2011 12:17 |
||
De la: vizitiul_tm, la data 2011-07-28 12:17:40CUM sa faci ... sa o faci sa se re-indragosteasca ? Cu siguranta cunosti expresia "numai dupa ce pierdem ceva / pe cineva, ne dam seama cat a insemnat pentru noi". Dupa parerea mea, exista doua situatii. Acea situatie cand partenerul are o perioada confuza ( unii de prea mult bine, altii datorita circumstantelor) si face o "prostioara", punand in pericol relatia. Si acea situatie cand partenerul e foarte constient de ceea ce face si nu-i pasa de consecinte. Daca te afli in cea de-a doua situatie, nu cred ca mai e ceva de facut. Cand cineva nu te mai iubeste, probabil ca o operate estetica completa si o schimbare a identitatii, te mai poate salva. Pentru ca pe TINE nu te mai vrea si pace. In prima situatie insa, tot dupa parerea mea, separarea temporara ar fi o solutie. In cazul tau, desi ai iertat-o, prezenta zilnica langa ea, nu cred ca remediaza conflictul vostru. Tu esti acelasi si chiar daca incerci sa te schimbi, asta n-o poti face sub ochii ei. Ea nu va vedea nicio schimbare. Vei ramane acelasi barbat care la un moment dat a plictisit-o atat de mult incat si-a indreptat ochii spre altul. Ca sa nu mai vorbim de vesnicele discutii, de privirile iscoditoare pline de reprosuri, te teama, de neincredere. Daca intrun cuplu exista dorinta reciproca de a drege lucrurile, de a o lua de la inceput si daca exista posibilitatea separaraii fizice pentru o perioada, atunci cred eu ca asta e solutia. Altfel totul seamana a ciorba reincalzita. Stam in continuare impreuna si ne prefacem ca nu s-a intamplat nimic pana izbucneste unul dintre noi. Ma rog, presupunand ca as fi iertat o tradare de genul asta, eu mi-as fi luat bocceluta, m-as fi mutat in alta parte si m-as fi lasat din nou cucerita, incercand sa redescopar omul de care m-as putea indragosti. Acelasi si totusi altul. |
||
|
rashela Postat pe 28 Iulie 2011 18:01 |
||
| mda... intr-un* trebuia acolo | ||
|
rashela Postat pe 28 Iulie 2011 18:06 |
||
|
UPDATE: Pana acum nu am mai scris nimic, nu ca nu s-ar fi intamplat nimic ci dimpotriva s-au intamplat foarte multe. Sotia impreuna cu amantul decid sa comunice numai de la ea de la lucru si de la el de la lucru ca sa nu aflu eu avand calculatorul ei "spionat" cica ! :( asta e un fel de atac pe la spate la adresa mea ! Discutiile sunt nevinovate si nu cu incarcatura sentimentala sau altele, DAR m-a deranjat foarte tare atitudinea ei, modul ei de a actiona si nu in ultimul rand o noua DEZAMAGIRE ! Am fost naiv sa cred ca atunci cand am zis GATA, TE IERT, iti acord o a doua sansa si intre tine si el ia totul sfarsit nu a fost chiar asa :( Descoperind ce fac ei doi, am luat hotararea sa o contactez pe prietena amantului sa stie si ea ce se petrece. Acest lucru se pare ca a fost o decizie foarte inteleapta, ea a raspuns pozitiv si intr-un fel am accelerat lucrurile si interzis sa mai ia legatura vreodata. Sotia s-a hotarat sa dea cartile pe fata intr-un tarziu fiind constransa de evenimente dar si de reactiile mele eu fiind pe ultima suta de metrii, fiind obosit ei epuizat sa mai lupt pentru noi2, lui in cele din urma i-a comunicat ca intre ei doi s-a terminat, ca prietena lui poate sa stea linistita si mie mi-a promis ca nu il va mai contacta, ca nu se va mai intalni cu el si nici interesa de el ! Aceasta veste ar trebui sa ma bucure, dar la cata incredere mai am eu in ea ..nu pot sa ma bucur 100%, ea stie si zice ca voi vedea cu timpul ca asa e ... De cand am descoperit relatia lor si pana in prezent, nu pot fii sigur dar cred ca nu s-au mai vazut live face to face, iar de comunicat din cand in cand pe ascuns si nimic deosebit sau promitator/ deranjant. Or fi fost ultimele sclipiri, scantei a unei relatii care numai Dumnezeu stie cat am luptat de mult ca sa o termin ! I-a luat ceva mai bine de o luna, aproape doua luni sa cadem de comun acord ca vrea sa ramana cu mine lucru care l-a inceput mi s-a parut foarte clar, dar pe parcurs am descoperit ca e cu emotii si surprize neplacute. Urmeaza concediile pt toata lumea, eu cu sotia, amantul cu prietena si dupa aceea vom mai vedea ce mai urmeaza, eu SPER si CRED ca nu va mai fi cazul sa va povestesc despre infidelitati, minciuni si lucruri ascunse. Cu bine, pe curand. Vizitiul_tm. |
||
|
vizitiul_tm Postat pe 11 August 2011 14:08 |
||
De la: vizitiul_tm, la data 2011-08-11 14:08:53UPDATE: Parerea mea este ca te cam lupti cu morile de vant. Din momentul in care tu ai aflat de relatie si ai dat cartile pe fata ea ar fi trebuit sa o termine cu individul ala imediat daca vroia cu adevarat sa fie cu tine... Pe tine te multumeste ca nu s-a intalnit cu el face to face dar faptul ca se gandeste la el, faptul ca ea cauta tot felul de metode de a lua legatura cu el nu iti ridica si tie un semn de intrebare??? Adica ea in loc sa se gandeasca cu cine vrea sa ramana se concentreaza sa gaseasca metode sa te minta in continuare... Pai tu nu vezi ca tot tu lupti pentru relatia voastra. Din momentul in care ai zis "GATA, TE IERT" pai ea ar fi trebuit sa lupte sa te recucereasca si sa iti recastige increderea. Orice ar fi, sa sti ca nu o sa mai fie niciodata la fel si orice ai face toata viata o sa-ti aduci aminte in detaliu de tot ce te-a ranit, iar relatiile astea innodate din ce am mai vazut si auzit nu rezista. Incearca sa pui piciorul in prag si sa-i spui GATA, TE LAS nu TE IERT si sa vezi atunci ce face daca plange dupa tine sau da petrecere. Asa vezi ce vrea, nu rugandu-te de ea, ca ei ii place situatia: tu o ierti si celalalt o f.... o "iubeste" pardon. Bafta! |
||
|
mady2308 Postat pe 12 August 2011 17:17 |
||
De la: vizitiul_tm, la data 2011-08-11 14:08:53UPDATE: Concediul de care vorbesti este, dupa parerea mea, sansa voastra reala de a sterge cu buretele cele intamplate in ultima perioada intre voi - acum, ca intre ei au luat decizia de a nu se mai vedea, e momentul sa actionezi tu - concediu, locatie noua... e momentul tau, draga Vizitiule! Fii placut, fii galant, fi iubitor...fii cum ai fost la inceput, cand erai indragostit nebuneste de ea! Stapaneste-ti privirile iscoditoare... va fi doar cu tine si de tine depinde sa o faci sa se concentreze in fiecare moment asupra persoanei tale! Surprinde-o cu fiecare atitudine... propune-i in fiecare zi lucruri care stii ca ii fac placere. Iubeste-o cu pasiunea inceputului... noua ne-ai spus ca ea este "destinul" tau. Pai, daca este asa, iti va fi usor sa o faci si pe ea sa simta asta - cu conditia sa nu aduci nici o umbra, nici un cuvant despre "intamplare"! Ai iertat-o? Foarte bine, dovedeste-i ca ai si uitat!!! Chiar daca joci un pic teatru... se iarta! (de catre noi!) Pe ea fa-o doar sa se simta bine. Succes! Si concediu placut!
|
||
|
mobilemaimai_no1 Postat pe 12 August 2011 20:38 |
||
|
M-am intors din concediu, ufff inapoi la treburile cotidiene. A fost foarte frumos: plaja, apa, soare, poze, locuri noi,...numai noi2,... fara telefon, fara internet,... In ceea ce priveste relatia dintre noi2, aceasta merge foarte bine, intrebarea pe care mi-o pun este pana cand ?!?! sau cat timp o sa tina ? Pentru toti BARBATII care trec prin ce am trecut eu si au fost inselati de sotie sau prietena NU POT decat sa le spun ATAT: " Minciuna odata descoperita nu doare numai atunci, ci de fiecare data cand iti aduci aminte de ea" Vizitiul_tm. |
||
|
vizitiul_tm Postat pe 13 Septembrie 2011 17:48 |
||
De la: vizitiul_tm, la data 2011-09-13 17:48:54M-am intors din concediu, ufff inapoi la treburile cotidiene. pun si eu o intrebare:de ce mai insiosti cu relatia daca nu mai merge? ai copii ,alea alea si stai cu ea pentru ei? in acest caz vezi-ti de fericirea ta si deschide ochii
|
||
|
PICCKARD Postat pe 13 Septembrie 2011 18:07 |
||
De la: vizitiul_tm, la data 2011-09-13 17:48:54M-am intors din concediu, ufff inapoi la treburile cotidiene. Felicitari! Inseamna ca nu numai tu te-ai straduit ci si ea! Iar daca relatia merge foarte bine, ce-ti mai pui intrebari?!! Dureaza atata timp cat amadoi vreti, doar ai avut dovada in concediu, nu?!
|
||
|
maimai_no1 Postat pe 14 Septembrie 2011 00:24 |
||
|
Sa nu ma intelegeti gresit, sunt FOARTE multumit de cum merge si arata relatia dintre noi2 ACUM. Doar ca ma intreb ...cat o sa tina ?!?! Cum ziceai mai devreme depinde de amandoi [maimai_no1], nuu, nu depinde de amandoi, pentru ca EU NU POT sa controlez ce are de gand sa faca sau nu ! E la latitudinea ei daca mai calca pe bec sau nu iar o astfel de actiune NU VA MAI FI IERTATA. Vizitiul_tm. |
||
|
vizitiul_tm Postat pe 14 Septembrie 2011 11:33 |
||
De la: vizitiul_tm, la data 2011-09-14 11:33:38Sa nu ma intelegeti gresit, sunt FOARTE multumit de cum merge si arata relatia dintre noi2 ACUM. Doar ca ma intreb ...cat o sa tina ?!?! Cum ziceai mai devreme depinde de amandoi [maimai_no1], nuu, nu depinde de amandoi, pentru ca EU NU POT sa controlez ce are de gand sa faca sau nu ! E la latitudinea ei daca mai calca pe bec sau nu iar o astfel de actiune NU VA MAI FI IERTATA. Eu zic sa repiri adanc ...CARPE DIEM si http://www.youtube.com/watch?v=00kHDledwMs&feature=related Fie ca amadoi sa fiti sufiecient de "destepti" Bafta!
|
||
|
Nonaflowermay Postat pe 14 Septembrie 2011 16:40 |
||
De la: vizitiul_tm, la data 2011-09-13 17:48:54M-am intors din concediu, ufff inapoi la treburile cotidiene. ... incerci ce au incercat si altii inaintea ta ... degeaba ... sper sa nu ''rezolvi'' situatia definitiv prin ... bautura ... sau mai ''elegant'' ... cu batai zilnice ... |
||
|
marco918 Postat pe 14 Septembrie 2011 16:48 |
||
De la: marco918, la data 2011-09-14 16:48:45 Nu e cazul nici de ...bautura, nici de batai zilnice, doar suntem oameni maturi, responsabili ! Pana in prezent s-a dovedit ca situatia este sub control si este pozitiva, favorabila amandurora ! Vizitiul_tm. |
||
|
vizitiul_tm Postat pe 18 Octombrie 2011 16:48 |
||
| I like that. | ||
|
Eva32 Postat pe 19 Octombrie 2011 00:08 |
||
De la: vizitiul_tm, la data 2011-10-18 16:48:42De la: marco918, la data 2011-09-14 16:48:45 Incepe sa treaca magia redescoperirii din concediu, in curand vine iarna... pana la stralucirea sarbatorilor sfinte, nu lasa indoiala sau monotonia sa va aseze in colturi diferite... nu uita ca ea e mai energetica, mai expansiva si nerabdatoare in dinamica vietii cu 10 primaveri. Esti tu capabil sa tii pasul cu iubirea ta ?!
|
||
|
maimai_no1 Postat pe 19 Octombrie 2011 17:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Visul oricarui barbat? | 29 | De la: Aer_D 23 Aprilie 2010 10:14 |
| Un sfat va rog | 11 | De la: kudika_15432 5 Septembrie 2012 16:26 |
| M-a inselat cu fosta lui! | 34 | De la: rashela 14 Iulie 2011 16:34 |
|
|
||
| Mi-e imposibil de greu si nu stiu ce sa fac | 32 | De la: mara_andrei 5 Iunie 2011 04:02 |
| Detectiv particular specializat in infidelitati! | 4 | De la: size_back 2 August 2010 14:01 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.