Setari Cookie-uri

casatorie esuata ? din cauza infidelitatii FEMEII !

De la: vizitiul_tm, la data 2011-06-28 15:04:44EU am impins-o in bratele "celuilalt" (INVOLUNTAR ! nu m-am gandit nici o secunda ca se va ajunge aici), tot EU trag acum ponoasele . Suntem OAMENI si m-ai si GRESIM din cand in cand, Am iertat-o pentru aceasta greseala si SPER sa nu se mai repete. In caz contrar am sufletul impacat ca am facut TOT posibilul si imposibilul ca sa ii mai dau o a doua sansa si sa fac sa fie BINE pentru amandoi. Daca si-o iroseste singura nu mai am ce sa comentez. Format HDD si instalare de sistem nou ;), daca o accepta si o respecta atunci "RE-start the system"

Vizitiul_tm.

de "delete" nu ai auzit?
glumesc...

Iti doresc ca si ea sa vada aceasta a doua sansa ca pe o salvare a casniciei voastre, nu ca pe o corvoada sau ca pe o povara. De fapt tie iti dai sansa asta, pentru ca tu ai mai multa nevoie de ea ...

_vio_
Postat pe 28 Iunie 2011 18:40
De la: _vio_, la data 2011-06-28 18:40:05
De la: vizitiul_tm, la data 2011-06-28 15:04:44EU am impins-o in bratele "celuilalt" (INVOLUNTAR ! nu m-am gandit nici o secunda ca se va ajunge aici), tot EU trag acum ponoasele . Suntem OAMENI si m-ai si GRESIM din cand in cand, Am iertat-o pentru aceasta greseala si SPER sa nu se mai repete. In caz contrar am sufletul impacat ca am facut TOT posibilul si imposibilul ca sa ii mai dau o a doua sansa si sa fac sa fie BINE pentru amandoi. Daca si-o iroseste singura nu mai am ce sa comentez. Format HDD si instalare de sistem nou ;), daca o accepta si o respecta atunci "RE-start the system"

Vizitiul_tm.

de "delete" nu ai auzit?
glumesc...

Iti doresc ca si ea sa vada aceasta a doua sansa ca pe o salvare a casniciei voastre, nu ca pe o corvoada sau ca pe o povara. De fapt tie iti dai sansa asta, pentru ca tu ai mai multa nevoie de ea ...

normal...ea va are acum pe amandoi...si un cazier curat...o adevarata doamna cresti acolo langa tine...eu sunt patit ca si tine dar nu simt decat repulsie fata de cum a procedat si ce era gata sa ajunga ca sa nu divortez...diferenta este ca eu am aflat inainte de a se petrece din greseli de exprimare-motivare ale ei...si tot a mers mai departe cu minciuna..asa ca nu conteaza cat de bine le cunosti...daca vor o fac oricum...certificatul ala era oricum o minciuna de multa vreme incoace...te va insela din nou..ghici cu cine??
chappy
Postat pe 28 Iunie 2011 20:41
De la: _vio_, la data 2011-06-28 18:40:05
De la: vizitiul_tm, la data 2011-06-28 15:04:44EU am impins-o in bratele "celuilalt" ....astea-s scuze de copii fara par pubian..nici macar minciuni terapeutice...si mie mi-a servit acelasi rahat...a plusat ca vb despre opera cu el...si eu nu am dus-o nici macar acolo...egal...eu m-am vindecat repede ca am avantajele mele...iar acum imi tine urma si ar renunta oricand la ala numai sa-i mai dau o sansa...iar mie imi vine sa vomit cand o aud...pt ca suntem casatoriti inca , si ce imi cere ea este sa-mi fac nevasta (inca!!) posta cu altul...sa vada gasca ce mai simte pt noi si daca o voi putea ierta vreodata...dar divort nu vrea ca-i zdruncina imaginea de sfanta , cum ziceai si tu...cand esti in doi e putin important ce crede lumea...intotdeauna este important adevarul pe care-l stiti doar voi...cu el si cu celalalt traiti zi de zi...
chappy
Postat pe 28 Iunie 2011 21:28
De la: chappy, la data 2011-06-28 21:28:17...egal...eu m-am vindecat repede ca am avantajele mele...

Poti fi mai explicit TE ROG chiar si pe mesaj privat daca e "secret"

Vizitiul_tm.
vizitiul_tm
Postat pe 28 Iunie 2011 22:46
De la: vizitiul_tm, la data 2011-06-28 11:26:57Uffffffffff si Offfffffff mai DOAMNE !
Acum nu poate sa il uite, sa il scoata din inima si mintea ei ! ... pe AMANT !
DE CE, DE CE, DE CE trebuie sa SUFAR eu ?
Eu am IERTAT-O, VREAU sa mergem mai departe IMPREUNA, EA vrea sa ramana cu mine, VREA sa il uite dar nu poate, DAR de ce ? de ce mai exista acest HOP ? Ea nu e la fel de tare ca si mine, e o fiinta slaba, nehotarata, naiva si debusolata ! Eu am cazut la pamant, m-am ridicat si merg mai departe. Ea e la pamant cu sentimentele, cu dorintele, cu gandurile.
CE POT SA FAC ? CUM SA FAC ? ca sa trecem si peste aceasta ca mai am doar un pic si clachez (system shutdown).

Vizitiul_tm.
De ce trebuie sa suferi?....pt tu consideri ca asa trebuie.
Ce sa faci si cum sa faci,ca sa depasiti aceasta situatie....sau mai bine zis ,sa depasesti tu aceasta situatie,este sa analizezi de ce sa ajuns pina aici,si sa mai intelegi ca a fi casatorit,nu inseamna ca unu trebue sa renunte la nevoile lui pt a satisface numai nevoile celuilalt.Diferenta dintre femeie si barbat este ca ea nu-si simte puternica nevoie de sex decit daca-i este satisfacuta mai intai nevoia de dragoste.Foarte important,EA are mai intai nevoie sa se simta iubita si deosebita pt un barbat.Pt femeie dragostea este mult mai imporanta decit sexul,dar daca nevoia de dragoste este satisfacuta ,va creste considrabil si importanta sexului.........Acestea fiind zise,te intreb....consideri ca numai ea este de condamnat?
lilu_67
Postat pe 29 Iunie 2011 23:01
De ce trebuie ca voi FEMEILE sa va casatoriti ca apoi sa va inselati sotul ??? numa de dragu de a nu mai sta cu mama si tata

Vizitiul_tm.
vizitiul_tm
Postat pe 30 Iunie 2011 10:39
"De ce trebuie ca voi FEMEILE sa va casatoriti ca apoi sa va inselati sotul ??? numa de dragu de a nu mai sta cu mama si tata "

din ciclul "din putul gandirii"

generalizezi! cred ca esti "nebagat" in seama. Daca vrei sa fi inselat, ramai cu ea. Daca vrei sa "lupti" , lupta si accepta ce ai la usa
_vio_
Postat pe 30 Iunie 2011 10:52
pentru ca sunt bitches
animallover
Postat pe 30 Iunie 2011 15:16
De la: vizitiul_tm, la data 2011-06-30 10:39:21De ce trebuie ca voi FEMEILE sa va casatoriti ca apoi sa va inselati sotul ??? numa de dragu de a nu mai sta cu mama si tata

Vizitiul_tm.

:))
Pentru ca unele femei gandesc ca majoritatea barbatilor:)
Ia spune drept acum,tu ai fi vrut sa fii iertat?Sidaca da ,ce ai fi gandit si ce ai fi facut mai departe?
Nonaflowermay
Postat pe 30 Iunie 2011 19:39
De la: Nonaflowermay, la data 2011-06-30 19:39:36
De la: vizitiul_tm, la data 2011-06-30 10:39:21De ce trebuie ca voi FEMEILE sa va casatoriti ca apoi sa va inselati sotul ??? numa de dragu de a nu mai sta cu mama si tata

Vizitiul_tm.

:))
Pentru ca unele femei gandesc ca majoritatea barbatilor:)
Ia spune drept acum,tu ai fi vrut sa fii iertat?Sidaca da ,ce ai fi gandit si ce ai fi facut mai departe?

Eu cred ca-i foarte dificil sa te pui in locul celuilalt intr-o asemenea situatie. Mai ales femeie in locul unui barbat. Barbatii nu iarta asa ceva (da, e o generalizare, orice exceptie doar confirma regula). Femeile insa, sunt atat de putine cele care cu adevarat ii arata usa la prima abatere de genul asta, incat, vazand reactiile fetelor de pe topic, eu una, am fost oarecum socata. :)

Cred ca, una peste alta, trebuie sa ne obisnuim cu gandul ca fiecare face cum il taie capul, indiferent de sex. Iertam, nu iertam, asta e. Dam vina pe soarta. :)
rashela
Postat pe 30 Iunie 2011 20:01
De la: rashela, la data 2011-06-30 20:01:04
Eu cred ca-i foarte dificil sa te pui in locul celuilalt intr-o asemenea situatie. Mai ales femeie in locul unui barbat. Barbatii nu iarta asa ceva (da, e o generalizare, orice exceptie doar confirma regula). Femeile insa, sunt atat de putine cele care cu adevarat ii arata usa la prima abatere de genul asta, incat, vazand reactiile fetelor de pe topic, eu una, am fost oarecum socata. :)

Perfect de ACORD cu tine, acum esti pe aceeasi frecventa cu mine ;) pana acum fiind foarte radicala !

Vizitiul_tm.
vizitiul_tm
Postat pe 1 Iulie 2011 08:23
De la: vizitiul_tm, la data 2011-07-01 08:23:52
De la: rashela, la data 2011-06-30 20:01:04

Perfect de ACORD cu tine, acum esti pe aceeasi frecventa cu mine ;) pana acum fiind foarte radicala !

Vizitiul_tm.

Sunt radicala doar in ce ma priveste (referitor la subiectul inselat). Eu nu iert. Dar pe mine m-a surprins placut ca tu ai iertat. :) Desi nu intotdeauna tin cu fata intr-o poveste.
rashela
Postat pe 1 Iulie 2011 09:17
pentru toti barbatii inselati de sotii, sfatul meu este sa incerce sa ierte si sa uite, sa isi duca existenta mai departe alaturi de persoana iubita. Poate nu ar fi rau sa se concentreze mai mult pe motivele care i-au unit si nu pe ceea ce ii desparte. fiecare are defecte/greseli/scaderi. tu poate nu ai inselat-o dar stii cum se zice "nimeni nu e perfect". asa ca bafta multa
kudika410800
Postat pe 4 Iulie 2011 21:06
De la: kudika410800, la data 2011-07-04 21:06:24pentru toti barbatii inselati de sotii, sfatul meu este sa incerce sa ierte si sa uite, sa isi duca existenta mai departe alaturi de persoana iubita. Poate nu ar fi rau sa se concentreze mai mult pe motivele care i-au unit si nu pe ceea ce ii desparte. fiecare are defecte/greseli/scaderi. tu poate nu ai inselat-o dar stii cum se zice "nimeni nu e perfect". asa ca bafta multa

Tu ne vorbesti din ipostaza de femeie care a inselat si a fost iertata?
The_Exile
Postat pe 5 Iulie 2011 00:06
De la: Yharr, la data 2011-07-05 00:06:24
De la: kudika410800, la data 2011-07-04 21:06:24pentru toti barbatii inselati de sotii, sfatul meu este sa incerce sa ierte si sa uite, sa isi duca existenta mai departe alaturi de persoana iubita. Poate nu ar fi rau sa se concentreze mai mult pe motivele care i-au unit si nu pe ceea ce ii desparte. fiecare are defecte/greseli/scaderi. tu poate nu ai inselat-o dar stii cum se zice "nimeni nu e perfect". asa ca bafta multa

Categoric nu! Nici nu as avea cum deoarece nu mi-am inceput viata intima inca(nu voiam sa intru in detalii despre viata mea personala pe forum , dar vad ca n-am incotro), deci nu as fi avut pe cine cu cine sa insel. Plus ca, din principiu, sunt contra infidelitatii. Dar pe de alta parte, sunt si eu un om care incearca sa isi inteleaga semenii si care realizeaza ca toti gresim intr-un fel sau altul si ca numai cel fara de pacat are dreptul sa arunce cu piatra.
kudika410800
Postat pe 5 Iulie 2011 01:08
De la: kudika410800, la data 2011-07-05 01:08:09

Categoric nu! Nici nu as avea cum deoarece nu mi-am inceput viata intima inca(nu voiam sa intru in detalii despre viata mea personala pe forum , dar vad ca n-am incotro), deci nu as fi avut pe cine cu cine sa insel. Plus ca, din principiu, sunt contra infidelitatii. Dar pe de alta parte, sunt si eu un om care incearca sa isi inteleaga semenii si care realizeaza ca toti gresim intr-un fel sau altul si ca numai cel fara de pacat are dreptul sa arunce cu piatra.

Dar invers? Pentru femeile inselate de iubiti / soti, ce sfat ai?
rashela
Postat pe 5 Iulie 2011 01:14
De la: rashela, la data 2011-07-05 01:14:24

Dar ce interogatoriu s-a abatut asupra mea Vreau sa spun ca eu cred in reciprocitate, deci acelasi lucru se aplica si in cazul expus de dumneavoastra.
kudika410800
Postat pe 5 Iulie 2011 01:25
De la: kudika410800, la data 2011-07-05 01:25:45
De la: rashela, la data 2011-07-05 01:14:24

Dar ce interogatoriu s-a abatut asupra mea Vreau sa spun ca eu cred in reciprocitate, deci acelasi lucru se aplica si in cazul expus de dumneavoastra.

:((( Eu asa nu ma mai joc!
rashela
Postat pe 5 Iulie 2011 01:30
Eu ma retrag, va urez noapte buna; si sper sa nu fi deranjat pe nimeni cu postarile mele.
kudika410800
Postat pe 5 Iulie 2011 01:48
De la: kudika410800, la data 2011-07-05 01:48:33Eu ma retrag, va urez noapte buna; si sper sa nu fi deranjat pe nimeni cu postarile mele.

Pe mine sigur nu m-ai deranjat. Multumim de trandafir ;)
Referitor la MINE, EU nu mai sunt EU, ceva lipseste, o parte dintr-un intreg lipseste acum ... si e dureros ! Cand i-am spus "nevestei" ca EU nu mai sunt EU, o parte din mine lipseste, a zis ca exagerez, ca doar nu e nici prima nici ultima care face asa ceva, ...daa, ce usor e sa zici ACUM in timp ce altii SUFERA. Asta este viata si trebuie sa o traiam asa cu bune si rele ... in speranta ca dupa FURTUNA mai vine si VREME BUNA ... va pop (cum se zice pe acilea).

Vizitiul_tm.
vizitiul_tm
Postat pe 5 Iulie 2011 20:21
shi pe uliu l-a inshelat nevasta si bine i-a fakut , l-a inshelat cu unu MAI TANAR shi dekat el shi dekat ea shi akum ishi varsa frustratea pe forum. e varza cu V mare. varsa pe forumu asta numai MIZERIE de parka ar fi kudika galeata lui de gunoi
kudika411570
Postat pe 5 Iulie 2011 23:56
De la: kudika411570, la data 2011-07-05 23:56:57shi pe uliu l-a inshelat nevasta si bine i-a fakut , l-a inshelat cu unu MAI TANAR shi dekat el shi dekat ea shi akum ishi varsa frustratea pe forum. e varza cu V mare. varsa pe forumu asta numai MIZERIE de parka ar fi kudika galeata lui de gunoi

ce gura mare ai.
uliu
Postat pe 6 Iulie 2011 09:42
cata, suferinta, ce mai drama!!!! thuamneeeeeee ce-am mai ras!!
domnu' vizitiu daca te lasa nevasta te iau eu, dar numai dupa ce promiti ca vei fi la fel de papa lapte!
kiss_my_ass
Postat pe 6 Iulie 2011 09:47
cata rautate ....
contesina
Postat pe 6 Iulie 2011 13:28
De la: contesina, la data 2011-07-06 13:28:45cata rautate ....

lasa ca te obisnuiesti
yumy
Postat pe 6 Iulie 2011 13:35
Si a DIVORTAT sau nu d-l Uliu ?!?!

Vizitiul_tm.
vizitiul_tm
Postat pe 6 Iulie 2011 16:37
De la: vizitiul_tm, la data 2011-07-06 16:37:40Si a DIVORTAT sau nu d-l Uliu ?!?!

Vizitiul_tm.

io de cand stau aici pe bancuta in fata portii...n-am auzit nic'
miss_darine
Postat pe 6 Iulie 2011 16:40
De la: miss_darine, la data 2011-07-06 16:40:11
De la: vizitiul_tm, la data 2011-07-06 16:37:40Si a DIVORTAT sau nu d-l Uliu ?!?!

Vizitiul_tm.

io de cand stau aici pe bancuta in fata portii...n-am auzit nic'

pi lavita di la drum?
uliu
Postat pe 6 Iulie 2011 17:23
De la: kudika411570, la data 2011-07-05 23:56:57shi pe uliu l-a inshelat nevasta si bine i-a fakut , l-a inshelat cu unu MAI TANAR shi dekat el shi dekat ea shi akum ishi varsa frustratea pe forum. e varza cu V mare. varsa pe forumu asta numai MIZERIE de parka ar fi kudika galeata lui de gunoi

Ame_ly
Postat pe 6 Iulie 2011 17:28
Interesant.
Au mai aparut si altii pe prima pagina, nu numai eu cu Pick.
uliu, scuze.
Valentina90
Postat pe 6 Iulie 2011 17:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Yahoo Messenger 8 De la: yumy 8 Iulie 2011 12:14
SOTUL MEU INTRA PE SAIT-URI CU INTALNIRI PT SEX!!! 41 De la: kudikaalinuta 23 Februarie 2015 12:55
Ajutor!!! 13 De la: brun3tu 28 Noiembrie 2010 16:24
Nu stiu cate sau cati dintre voi aveti un tata kre... 3 De la: marco918 6 Martie 2011 23:03
nuj ce sa fac?:( 74 De la: Shuyin 6 Decembrie 2010 17:51