Mai multe
O SA RAMAI NEMARITATA.. ASTEA SUNT CRITERIILE DUPA CARE ITI CAUTI PERECHEA?????????????
|
||
|
kokomic Postat pe 22 Iulie 2011 16:21 |
||
|---|---|---|
| Mai bine raman nemaritata decat chinuita de un nenorocit!Nu crezi?O viata avem ca si ei! | ||
|
adelina37 Postat pe 22 Iulie 2011 16:47 |
||
O femeie independenta din punct de vedere profesional si financiar trebuie sa aiba pretentie la un barbat pe masura. De ce sa ma multumesc cu o "ceafa groasa cu valoare" cand pot sa-mi gasesc un barbat educat si cu potential? Noi suntem cele care-si definesc propriile criterii, barbatul nu ni-l alege nimeni pentru noi. A fi cugetata si a cere pareri inainte de a te arunca cu coarnele inainte ca berbecul (ca asta si sunt), nu ma face candidata ideala la categoria femei batrane. Consider ca majoritatea femeilor se multumesc cu putin din frica de a nu ramane singure. La cei 28 de ani ai mei am luat viata de la zero de doua ori pana acum. Schimbarile de anvergura nu ma sperie si am invatat sa iert si sa pastrez o relatie de fair-play bazata pe respect fata de ex-ii mei, pentru ca sunt si eu oameni si a gresi e uman. Iar faptul ca o relatie nu a mers nu spune nimic despre cei implicati. E mai degraba legat de cat de dispus esti sa faci concesii si sa faci loc pentru o a persoana in viata ta, o persoana care vine cu propriul bagaj de experiente si oameni, frustrari si neajunsi si chiar probleme nerezolvate din trecut. Fiecare din noi are dreptul la o viata mai frumoasa si mai sigura alaturi de persoana pe care am ales-o. Nu conteaza ca suntem barbati sau femei, faptul ca interrelationam diferit (in functie de varsta, educatie, gen, asteptari de la viata....) face ca acest aspect sa fie mai complicat decat ne-am astepta. Oricum mersi. Nici nu vreau sa ma marit: vreau doar sex si timp liber de calitate cu posibilitatea de a cladi ceva frumos si durabil cu un barbat special.
|
||
|
|
||
|
kudika410270 Postat pe 23 Iulie 2011 16:44 |
||
Scuze pentru greselile de tipar. M-am repezit la dactilografiat si nu am verificat inainte de a-l posta. Exact ca un berbec.
|
||
|
kudika410270 Postat pe 23 Iulie 2011 16:48 |
||
| DRAGA MEA PE 23 AUGUST E fecioara, cu siguranta nu e leu..!!un leu' nu sta sa te analizeze pe tine sau sa se intereseze despre tine..el vrea sa'l abordezi..in schimb baiatul fecioara' cauta orice detaliu depre tine si viata ta..doar k sa stie cu ce sa inceapa discutiile!!aaa si compatibilitatea dintre voi=0!!!!daca o sa aveti vreo relatie...o sa va chinuiti mult s'o mentineti!doar daca el se indragosteste de tn..ar fi excceptia!! | ||
|
kudika075313 Postat pe 16 August 2011 17:33 |
||
| eu iti pot spune cum am cucerit leu meu de pe 27 iulie...fii naturala...asta ca dupa ce il castigi sa si ramana al tau. | ||
|
iulia_stratulat Postat pe 19 August 2011 05:53 |
||
De la: animallover, la data 2011-06-30 19:34:07bitch Nu imi vine sa cred cate comentarii poate pune un "barbat" pe un forum de femei..esti "lezbi draga sau esti atat de "in touch with your feminine side" de esti gay? sincer...chiar nu te inteleg |
||
|
iulia_stratulat Postat pe 19 August 2011 05:58 |
||
|
Salut!Nu stiam ca este un site/forum numai pt femei si nu as fi intervenit daca nu eram nascut pe 23 aug,1984.Multi spun ca 23aug=fecioara,eu cotrazic,exista caracteristici din ambele zodii iar in horoscopul vechi august era luna leului,iar in multe parti ziua 23aug este a leului inca de ex: http://astromax.eva.ro/zodiac_european/23-August.html aici 23 august este pt leu-ziua precizie,eu unul chiar ma regasesc in multe din cele spuse,conteaza mult experientele de viata traite a nativului. Eu acum sunt in relatie cu o fata gemeni,de un an si ceva.traim impreuna din prima zi cand ne amm cunoscut:)trebuie sa si vrei sa mearga ceva,de la sine putine merg.Nu pot spune ca e relatia perfecta dar nici devastatoare.In trecut am stat 5 ani cu o leoaica,12 iulie...asemanari sunt destule,dar maestri criticii de la 23aug in sus:)Chiar as fi curios sa vorbesc cu persoane nascute pe 23aug si cei interesati despre zodia asta.Pt mine mereu a fost o curiozitate ziua aceasta,tocmai pt ca este la granita dintre doua zodii atat de diferite,o zi intre soare si pamant...Acum imi dau seama ca de fapt eu intrasem pe google,dadusem search - 23aug fecioara sau leu? ... si asa am ajuns sa-mi fac si cont pe un site care cred ca este de femei:)daca deranjez fetelor parasesc zona,imi sterg contul si ... cam atat. Sa auzim numai de bine!!! |
||
|
kudika440335 Postat pe 22 Septembrie 2011 14:28 |
||
| P.S. buen_chaval25 -id-ul meu | ||
|
kudika440335 Postat pe 22 Septembrie 2011 14:49 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| zodiac | 2 | De la: mahy33 27 August 2010 17:02 |
| relatie | 4 | De la: mitura 18 Septembrie 2009 23:09 |
| eu balanta - el balanta | 10 | De la: Maia87 10 Octombrie 2010 20:47 |
|
|
||
| ce sa fac sa scap de ungiile moi?? :( | 6 | De la: inamina 22 Iulie 2009 17:31 |
| ce se poate face pt k " pestisoarele"s iubeasca mai mult? | 10 | De la: andreea121 11 Septembrie 2009 13:36 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.