Setari Cookie-uri

Femeia peste 35 de ani si "forumul"

De la: geo_smn, la data 2011-06-30 22:15:47
De la: uliu, la data 2011-06-30 22:13:19deci de razbunare ai deschis topicul.
te-a suparat o doamna in plina stralucire de 35 de ani si hop top si ai tras ditamai concluzia ca toate doamnele in plina stralucire de 35 de ani n-au altceva de facut decat sa te frece pe tine la creier.

Nu stiu de ce-mi mai bat capul cu tine, insa tind sa cred ca imi plac cazurile pierdute...citeste mai cu atentie....am zis "femeia peste 35", nu "toate femeile peste 35"...

... in general virsta de 35 de ani e virsta la care multe femei incep sa traga linie si sa numere ce au realizat ... multe isi dau seama ca au ramas doar cu sloganuri si ifose si incep sa se agite ... poate, poate vor prinde ultimul tren ... majoritate nu il mai prind niciodata ... indiferent ca intra sau nu pe site-urile de socializare ... sau cu ati mai mult ...

marco918
Postat pe 30 Iunie 2011 22:18
De la: marco918, la data 2011-06-30 22:18:26
te-a suparat o doamna in plina stralucire de 35 de ani si hop top si ai tras ditamai concluzia ca toate doamnele in plina stralucire de 35 de ani n-au altceva de facut decat sa te frece pe tine la creier.

Nu stiu de ce-mi mai bat capul cu tine, insa tind sa cred ca imi plac cazurile pierdute...citeste mai cu atentie....am zis "femeia peste 35", nu "toate femeile peste 35"...

... in general virsta de 35 de ani e virsta la care multe femei incep sa traga linie si sa numere ce au realizat ... multe isi dau seama ca au ramas doar cu sloganuri si ifose si incep sa se agite ... poate, poate vor prinde ultimul tren ... majoritate nu il mai prind niciodata ... indiferent ca intra sau nu pe site-urile de socializare ... sau cu ati mai mult ...

si se trezesc mahmure la 40 de ani se mai uita in oglida putin si isi pun crucea pe piept resemnate ca n-au avut noroc in viata
pickard
Postat pe 30 Iunie 2011 22:22

[/quote]

Nu Geo, n-am luat-o ca o ironie, insa daca te uiti, eu scriam on topic si in jur erau fel si fel de mesaje:)
cand am dat-o in ciorbe, am facut-o crezand ca-si vor da seama ceilalti sa revina sau sa vina la brazda, ca sa zic asa:)....
Insa nimic.....si am lasat-o balta:))[/quote]

Asta cred ca trebuia sa fac si eu...[/quote]
De la bun inceput trebuia sa o lasi balta....
Dar iata ca a mai crescut mieluselul.... dar nu si la minte
grace009421
Postat pe 30 Iunie 2011 22:27
De la: pickard, la data 2011-06-30 22:22:52

si se trezesc mahmure la 40 de ani se mai uita in oglida putin si isi pun crucea pe piept resemnate ca n-au avut noroc in viata

... cum sa se resemneze !!! ... astea sint cele mai active ... dau sfaturi, se pisicesc, urla, se agita, par satisfacute (si asa sint au incetat sa mai spere la ceva mai bun si tot ce isi doresc este sa isi demonstreze ca nu au gresit) ... citesc in continuare ''best selleruri'' despre increderea in sine, cum sa reusesti in viata, cum sa-i manipulezi pe altii ... chestii din astea ... profunde ...
marco918
Postat pe 30 Iunie 2011 22:29
De la: marco918, la data 2011-06-30 22:29:01

... cum sa se resemneze !!! ... astea sint cele mai active ... dau sfaturi, se pisicesc, urla, se agita, par satisfacute (si asa sint au incetat sa mai spere la ceva mai bun si tot ce isi doresc este sa isi demonstreze ca nu au gresit) ... citesc in continuare ''best selleruri'' despre increderea in sine, cum sa reusesti in viata, cum sa-i manipulezi pe altii ... chestii din astea ... profunde ...

nu stiu , nu stiu, nu stiu d-astea! am vazut totusi multe MAniPULAtoare
pickard
Postat pe 30 Iunie 2011 22:32

Si tot la tipa pe care am dat-o exemplu ma refer, se compara cu una de aceeasi varsta ca ea si spune" ia uite-o si p-asta, zici ca are 50 de ani", dar nu se gandeste ca "asta" are copii, familie, responsabilitati, greutati......se multumeste ca arata bine....insa pt cat timp o sa mai arate bine?
geo_smn
Postat pe 30 Iunie 2011 22:34
De la: grace009421, la data 2011-06-30 22:27:04

Nu Geo, n-am luat-o ca o ironie, insa daca te uiti, eu scriam on topic si in jur erau fel si fel de mesaje:)
cand am dat-o in ciorbe, am facut-o crezand ca-si vor da seama ceilalti sa revina sau sa vina la brazda, ca sa zic asa:)....
Insa nimic.....si am lasat-o balta:))[/quote]

Asta cred ca trebuia sa fac si eu...[/quote]
De la bun inceput trebuia sa o lasi balta....
Dar iata ca a mai crescut mieluselul.... dar nu si la minte[/quote]

Si uite ce te mai roade pe tine de viata "mieluselului", nu-i asa?
geo_smn
Postat pe 30 Iunie 2011 22:36

femeia peste 35 de ani este o forma generalizata.
corect era "unele femei".
uliu
Postat pe 30 Iunie 2011 22:37
De la: geo_smn, la data 2011-06-30 22:34:47

Si tot la tipa pe care am dat-o exemplu ma refer, se compara cu una de aceeasi varsta ca ea si spune" ia uite-o si p-asta, zici ca are 50 de ani", dar nu se gandeste ca "asta" are copii, familie, responsabilitati, greutati......se multumeste ca arata bine....insa pt cat timp o sa mai arate bine?

... sincer mie imi pare rau de ele ... de sclifosite ... au pierdut pe limba lor ... multe isi cumpara ciini, pisici, papagali si or sa traga cu ochiul pe vizor sa vada ce face fata vecinului ... e rau cind ajungi ca ele disperate sa le faca cineva cu ochiul ...
marco918
Postat pe 30 Iunie 2011 22:37
Eu va spun noapte buna (spre satisfactia unora:))...tre sa dau papa la bebe.

Noapte buna!
geo_smn
Postat pe 30 Iunie 2011 22:40
De la: geo_smn, la data 2011-06-30 22:40:11Eu va spun noapte buna (spre satisfactia unora:))...tre sa dau papa la bebe.

Noapte buna!

... noapte buna ...
marco918
Postat pe 30 Iunie 2011 22:42
In final ''Femeia peste 35 de ani si forumul'' a avut succes.

petra622
Postat pe 30 Iunie 2011 22:53
De la: petra622, la data 2011-06-30 22:53:58In final ''Femeia peste 35 de ani si forumul'' a avut succes.

... cosi cosa ...
marco918
Postat pe 30 Iunie 2011 22:54
Ce inseamna sa n-ai un hobby
kudika_pudika
Postat pe 30 Iunie 2011 23:23
si in final,dragii mei, va veni o vreme cand nici macar amarata aia de 35 sau peste 35 ani nu va mai vrea. asa ca va veti intoarce frumos la babuta din dotare(care e fericit s-o aiba) la tabieturile marunte si la amintirile ca ati fost candva barbati si...parca mai faceati ceva?
orice varsta are farmecul ei.daca un om e diliu/lipsit de personalitate,asa e si la 20 si la 40 si mai tarziu. si voi,dragii mei sunteti cam la fel.un lucru e sigur...sa spuna cineva ca femeil barfesc mai mult decat barbatii,ca-l tund 0
ego71
Postat pe 1 Iulie 2011 07:10
De la: ego71, la data 2011-07-01 07:10:25si in final,dragii mei, va veni o vreme cand nici macar amarata aia de 35 sau peste 35 ani nu va mai vrea. asa ca va veti intoarce frumos la babuta din dotare(care e fericit s-o aiba) la tabieturile marunte si la amintirile ca ati fost candva barbati si...parca mai faceati ceva?
orice varsta are farmecul ei.daca un om e diliu/lipsit de personalitate,asa e si la 20 si la 40 si mai tarziu. si voi,dragii mei sunteti cam la fel.un lucru e sigur...sa spuna cineva ca femeil barfesc mai mult decat barbatii,ca-l tund 0

eu raman cu parul lung!
pickard
Postat pe 1 Iulie 2011 07:15
De la: ego71, la data 2011-07-01 07:10:25si in final,dragii mei, va veni o vreme cand nici macar amarata aia de 35 sau peste 35 ani nu va mai vrea. asa ca va veti intoarce frumos la babuta din dotare(care e fericit s-o aiba) la tabieturile marunte si la amintirile ca ati fost candva barbati si...parca mai faceati ceva?

femeile barfesc mai mult decat barbati.
uliu
Postat pe 1 Iulie 2011 08:06
De la: geo_smn, la data 2011-06-28 15:04:44
De la: uliu, la data 2011-06-28 14:48:17
De la: geo_smn, la data 2011-06-28 13:07:20Inspirata fiind de unele doamne ("muze" sa le spun asa) care au invadat acest forum (se stiu ele "petalele" sau "pistilele" care sunt), am ajuns sa ma intreb: "Oare de ce dupa 35 de ani, multe femei isi petrec mare parte din timp pe forum?"

Nu tre sa-mi raspundeti neaparat... e mai mult "Apropo" fara "TV":)

Va multumesc,

invadat este un termen foarte greu de digerat.
e totusi un forum al un site destinat in general femeilor.

Asa este, femeilor, tu ce cauti aici?::)
andreya75
Postat pe 1 Iulie 2011 14:18
Stii cum apari tu, acum? Ca baiatul mamei, care n-a avut frati, surori , si a stat numai dupa fusta ei. Unde era ea, hop si tu, ca de, iti stergeai mucii de fustita ei . Te-ai obijnuit sa stai intre muieri si sa asculti toate barfele. Ideea este, ca pe atunci, nu-ti permiteai sa ''mananci bors'', ca acum, ca te trezeai cu o palma peste ochi, si nu riscai,te multumeai doar cu ascultatul. Acum, te-ai facut si tu baiat mare, ai muschi, si crezi ca a venit vremea sa iei atitudine, adica , sa pui intrebari idioate. Pai, mai inteligentule, de cand e lumea, femeile s-au intalnit sa vorbeasca una, alta..sa barfeasca, cum va place voua, barbatilor, sa spuneti,dar, se intalneau la cate o vecina, si acolo isi spuneau pasurile. Dar lumea a evoluat, acum, cafeaua nu o mai bem pe la vecine, o bem in fata calculatorului, desteptule! Crezi ca daca suntem trecute de 35 ani, nu mai avem dreptul la viata? Te inseli. Citeste si tu carti de specialitate,sa vezi ce se spune despre femeile trecute de 30-35 ani, ca tot iti curg mucii in continuare pe site-urile recomandate femeilor, repet, FEMEILOR, si apoi vino cu acuzatii, de genul, ca noi invadam forumul.
andreya75
Postat pe 1 Iulie 2011 15:00
De la: andreya75, la data 2011-07-01 15:00:08Stii cum apari tu, acum? Ca baiatul mamei, care n-a avut frati, surori , si a stat numai dupa fusta ei. Unde era ea, hop si tu, ca de, iti stergeai mucii de fustita ei . Te-ai obijnuit sa stai intre muieri si sa asculti toate barfele. Ideea este, ca pe atunci, nu-ti permiteai sa ''mananci bors'', ca acum, ca te trezeai cu o palma peste ochi, si nu riscai,te multumeai doar cu ascultatul. Acum, te-ai facut si tu baiat mare, ai muschi, si crezi ca a venit vremea sa iei atitudine, adica , sa pui intrebari idioate. Pai, mai inteligentule, de cand e lumea, femeile s-au intalnit sa vorbeasca una, alta..sa barfeasca, cum va place voua, barbatilor, sa spuneti,dar, se intalneau la cate o vecina, si acolo isi spuneau pasurile. Dar lumea a evoluat, acum, cafeaua nu o mai bem pe la vecine, o bem in fata calculatorului, desteptule! Crezi ca daca suntem trecute de 35 ani, nu mai avem dreptul la viata? Te inseli. Citeste si tu carti de specialitate,sa vezi ce se spune despre femeile trecute de 30-35 ani, ca tot iti curg mucii in continuare pe site-urile recomandate femeilor, repet, FEMEILOR, si apoi vino cu acuzatii, de genul, ca noi invadam forumul.

da noi ...(cel putin io...)suntem aci tocmai pentru a va cunoaste doleantele ...neajunsurile ,,,neimplinirile...sa nu cadem in abatere fata de scumpicile noastre ...sa stim cam ce si unde ccand si cum sa actionam pentru a va face cat mai fericite si implinite.pai daca nu asculti femeia de unde mama ...vrei sa stii ce isi doreste...daca nu citesti ce spun ele ...sau poate gresesc ?
RUY_BLAS
Postat pe 1 Iulie 2011 15:11
De la: RUY_BLAS, la data 2011-07-01 15:11:23pai daca nu asculti femeia de unde mama ...vrei sa stii ce isi doreste...daca nu citesti ce spun ele ...sau poate gresesc ?

si daca biata femeie e mai muta de felul ei...ce te faci?
helau nenea ruy
miss_darine
Postat pe 1 Iulie 2011 15:21
De la: miss_darine, la data 2011-07-01 15:21:34
De la: RUY_BLAS, la data 2011-07-01 15:11:23pai daca nu asculti femeia de unde mama ...vrei sa stii ce isi doreste...daca nu citesti ce spun ele ...sau poate gresesc ?

si daca biata femeie e mai muta de felul ei...ce te faci?
helau nenea ruy

poi tocmai asta e ...ca daca ea e mai muta...si nu zice aflu si io de pe aici si incerc...si pe aia si pe aia pana nimeresc...poate...stii cum facea vanatorul cu cainele inainte de a pleca la vanatoare... imi pare bine...sa te vad
RUY_BLAS
Postat pe 1 Iulie 2011 15:34
De la: andreya75, la data 2011-07-01 15:00:08Stii cum apari tu, acum? Ca baiatul mamei, care n-a avut frati, surori , si a stat numai dupa fusta ei. Unde era ea, hop si tu, ca de, iti stergeai mucii de fustita ei . Te-ai obijnuit sa stai intre muieri si sa asculti toate barfele. Ideea este, ca pe atunci, nu-ti permiteai sa ''mananci bors'', ca acum, ca te trezeai cu o palma peste ochi, si nu riscai,te multumeai doar cu ascultatul. Acum, te-ai facut si tu baiat mare, ai muschi, si crezi ca a venit vremea sa iei atitudine, adica , sa pui intrebari idioate. Pai, mai inteligentule, de cand e lumea, femeile s-au intalnit sa vorbeasca una, alta..sa barfeasca, cum va place voua, barbatilor, sa spuneti,dar, se intalneau la cate o vecina, si acolo isi spuneau pasurile. Dar lumea a evoluat, acum, cafeaua nu o mai bem pe la vecine, o bem in fata calculatorului, desteptule! Crezi ca daca suntem trecute de 35 ani, nu mai avem dreptul la viata? Te inseli. Citeste si tu carti de specialitate,sa vezi ce se spune despre femeile trecute de 30-35 ani, ca tot iti curg mucii in continuare pe site-urile recomandate femeilor, repet, FEMEILOR, si apoi vino cu acuzatii, de genul, ca noi invadam forumul.

tanti, nu eu am deschis topicul.
uliu
Postat pe 1 Iulie 2011 16:12
De la: andreya75, la data 2011-07-01 14:18:24
De la: geo_smn, la data 2011-06-28 15:04:44
De la: uliu, la data 2011-06-28 14:48:17
De la: geo_smn, la data 2011-06-28 13:07:20Inspirata fiind de unele doamne ("muze" sa le spun asa) care au invadat acest forum (se stiu ele "petalele" sau "pistilele" care sunt), am ajuns sa ma intreb: "Oare de ce dupa 35 de ani, multe femei isi petrec mare parte din timp pe forum?"

Nu tre sa-mi raspundeti neaparat... e mai mult "Apropo" fara "TV":)

Va multumesc,

invadat este un termen foarte greu de digerat.
e totusi un forum al un site destinat in general femeilor.

Asa este, femeilor, tu ce cauti aici?::)

am auzit ca se da pi.da gratis.
uliu
Postat pe 1 Iulie 2011 16:13
Da,da, si marmota invelea ciocolata in staniol. Va doare pe voi undeva de doleantele femeilor, sau alte balarii de genul.
andreya75
Postat pe 1 Iulie 2011 18:59

nefericita concluzie ai tras eu zic sa gandesti pozitiv .trenul ajunge chiar in gara ta
gabrielle_new
Postat pe 1 Iulie 2011 19:09
n-ai invatat inca ,pana la varsta asta(aproape 35?! ) ca nimic nu-i moaca pe lumea asta?
ego71
Postat pe 1 Iulie 2011 19:10
Stiu nenea, stiu cine a deschis topicul. Ala de se da femeie, da' de fapt, e barbat...sau ma rog, nu conteaza. Lui ii era adresat raspunsul, nu tie, nenea Uliu. Si pune ceva haine pe tine, ca nu dai bine.
andreya75
Postat pe 1 Iulie 2011 19:10
De la: andreya75, la data 2011-07-01 19:10:45Stiu nenea, stiu cine a deschis topicul. Ala de se da femeie, da' de fapt, e barbat...sau ma rog, nu conteaza. Lui ii era adresat raspunsul, nu tie, nenea Uliu. Si pune ceva haine pe tine, ca nu dai bine.
aici totul e sub acoperire
gabrielle_new
Postat pe 1 Iulie 2011 19:18
De la: isabelle_11, la data 2011-07-01 19:18:00
De la: andreya75, la data 2011-07-01 19:10:45Stiu nenea, stiu cine a deschis topicul. Ala de se da femeie, da' de fapt, e barbat...sau ma rog, nu conteaza. Lui ii era adresat raspunsul, nu tie, nenea Uliu. Si pune ceva haine pe tine, ca nu dai bine.
aici totul e sub acoperire

pickard
Postat pe 1 Iulie 2011 19:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vreau par BLOND 3 De la: kudika350287 6 Noiembrie 2013 13:34
ATI VREA SA PRIMITI BANI INAPOI LA FIECARE CUMPARATURA LA SUPERMARKET BENZINARI VODAFON ETC.+4 0721.339.995 1 De la: mihaiamedeo 17 Ianuarie 2011 07:45
Scrie o parere despre acest link 2 De la: kudika432345 28 Aprilie 2012 09:23
Inceputul clasei a 9 a 9 De la: kudika_944944 10 Ianuarie 2014 14:44
STERILETUL INGRASA? 2 De la: kudika385208 18 Aprilie 2011 17:11