Setari Cookie-uri

buna!!!

Asi vrea sh eu sa-mi incep viata sexuala dar mie frica!!!ajutati-ma sa scap de aceasta neliniste!!!doare chiar asa tare ???
kudika414935
Postat pe 25 Iulie 2011 21:23
De la: kudika414935, la data 2011-07-25 21:23:37Asi vrea sh eu sa-mi incep viata sexuala dar mie frica!!!ajutati-ma sa scap de aceasta neliniste!!!doare chiar asa tare ???

Depinde cu cine faci dragoste. Am un sfat pt tine: nu te grabi! Cand vei intalni persoana potrivita pt asta, nici nu-ti vei da seama cand si cum se intampla
ilumax_76
Postat pe 25 Iulie 2011 21:27
De la: kudika414935, la data 2011-07-25 21:23:37Asi vrea sh eu sa-mi incep viata sexuala dar mie frica!!!ajutati-ma sa scap de aceasta neliniste!!!doare chiar asa tare ???

Sunt multe alte lucruri la care ar trebui sa te gandesti...nu la durere...ea depinde de la organism la organism...daca esti pregatita in rest nu lasa asta sa te opreasca!
Gargarita21
Postat pe 25 Iulie 2011 21:27
De la: Gargarita21, la data 2011-07-25 21:27:53

Sunt multe alte lucruri la care ar trebui sa te gandesti...nu la durere...ea depinde de la organism la organism...daca esti pregatita in rest nu lasa asta sa te opreasca!

Daca era pregatita, o facea demult, nu intreba acum daca o doare
ilumax_76
Postat pe 25 Iulie 2011 21:39

Buna ziua,domnisoara,

ma bucur ca,gasesc si eu o persoana ,care,inainte de a incepe viata sexuala,pune cateva intrebari,legitime deltfel,mai mult sau mai putin serioase,in legatura cu acest subiect.Intai,poti sa-mi spui varsta ta?Te intreb pentru ca ,fizic,fiziologic vorbind,una este sa ai primul contact sexual la varsta de 15-16 ani si alta este dupa 18 ani.Nu strica putina anatomie,o analiza a functiilor de reproducere,ce se invata la orele de Biologie.Dar nu cred ca ai sa intelegi ceva atata timp cat pui o intrebare,care mi se pare un pic cam copilareasca,dar ma rog...!Incerc sa te ajut,cu permisiunea ta,spunandu-ti ca penetrarea himenului se face intr-o maniera care tine foarte mult de tehnica de penetrare a partenerului.Daca el este experimentat,sigur, va sti cum sa te conduca la orgasm,chiar daca este pentru prima oara,asta insemnanad cu delicatete,fara brutalitate,chiar daca nu reuseste deflorarea de prima data,trebuie sa aveti rabdare si cu incetul sa te dezvirgineze.In ceea ce priveste durerea fizica,aceasta poate fi sau nu,in functie de elasticitatea himenului tau.Conteaza foarte mult in acel moment,starea voastra de spirit,daca o vei face timorata de teama,de frica de a fi descoperita sau de pudoare,va fi,mai mult ca sigur, un esec.Trebuie sa retii ca,este foarte important momentul de incepere a activitatii sexuale si pregatirea fizica si psihica a ta,nu lua aceste informatii ca fiind arhaice,dar sa stii ca,acest moment ,ar trebui sa fie unic si magic pentru tine.Nu te include in clasa fetelor care ajung doar simple placeri pentru barbati,daca ai un iubit pe care il cunosti foarte bine si doriti ,impreuna, sa traiti acest moment,nu este nicio problema!Dar,ai grija,te sfatuiesc ,ca prima data ,sa faci sex protejat,pana vei ajunge la maturizarea relatiei,in momentul in care va iubiti neprotejat ,fara teama bolilor venerice,iar in ceea ce priveste eventuala sarcina neprogramata,aceasta este o alta discutie.Atentie,iubirea ,chiar doare,de multe ori!Deci,daca esti hotarata,poti sa o faci,dar ai grija cand,cum si cu cine!
kudika414141
Postat pe 26 Iulie 2011 12:37
Asta ar trebui sa fie cea mai mica "neliniste" pe care sa o ai in legatura cu acest subiect. Ar trebui sa te gandesti la muuuuulte altele inainte sa iei o decizie atat de IMPORTANTA.
Ai grija!
Elenam13
Postat pe 28 Iulie 2011 13:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Relatii 3 De la: kudika_971573 25 Iulie 2014 20:53
Nu e urgent,dar...please help! 4 De la: ladyKudika 25 Ianuarie 2011 12:17
COLAGEN 3 De la: aripi_de_inger 26 Septembrie 2009 16:10
anticonceptionale 6 De la: oanny_oana 27 Octombrie 2011 19:56
buna 6 De la: office_salinasusesi_ro 14 Martie 2010 16:35