Setari Cookie-uri

story of my life:(

De la: DarkMAGIC, la data 2011-08-12 11:31:32
De la: dontworibehapi, la data 2011-08-12 07:55:16
De la: DarkMAGIC, la data 2011-08-12 02:50:52
De la: kudika_pudika, la data 2011-08-12 02:24:18Uite, eu cred ca esti femeie, dar mai cred ca e topic doar de agatament.

Acuma mi-a picat si mie...
Ce nu inteleg e de ce nu a agatat nimic?
(in afara de micul Dontworry) :)
Pana si eu daca deschid un topic pe profil, fara vreo 5 nici nu ma culc!

lasa ca ma fac yo mare

Dontworry, am gresit eu vere scrierea...
"fara vreo 5" am scris...pfff...
Corect e: "Pana"! Pana mea...
"Pana la vreo 5 nici nu ma culc ".
Acu' mi-e bine...sunt lesinat de somn.
Tu esti tot mic, si mor de ciuda, cum naiba-i agatat femeia, si noi nu!?
Buna de dimineata.

eu cred ca asta-o o strategie de-a ta ca sa ma convingi sa-ti dau poze sau webcam
Addison
Postat pe 12 August 2011 15:44
De la: eu_ovidiu, la data 2011-08-12 02:18:14
De la: Addison, la data 2011-08-11 11:35:15
De la: eu_ovidiu, la data 2011-08-11 02:16:54
De la: Addison, la data 2011-08-11 01:42:13ovidiu te luminez cu mare placere daca-mi spui si la ce te referi ce nu intelegi?:)

hai sa fiu mai explicit....am cetit ce-ai scris si...am inteles ca...esti tare nacajita ca...n-ai avut si tu...o relatie ca lumea...
nu-nteleg ce inseamna in viziunea ta...asta!!!...ulterior vad ca...ai doar 23 anishori...si...nush` de ce trebe sa fii atat da nacajita...sau...si mai exact...cam cum ai vrea tu...sa se desfasoare toate astea...
vrei un prieten...sau...o relatie in care sa te simti importanta?....ia...iespliciteaza tu nitel...sa pricepem si noi la ce faci tu referire...in postarea ta!!
pt ca...altfel...imi lasa impresia ca...ai scris la shto`...asa...

pai e adevarat tot ce-am scris si am capatat putin curaj si eu sa-mi etalez aici nemultumirea despre incapacitatea de a-mi gasi si eu un barbat.Imi dau palme numai cand ma gandesc cat sunt de bleaga.

ei...hai...ca devii patetica...victimizandu-te atata!!! ....
stii ce nu pricep yo?....ok...ti-ai spus ofu`...aici...si?....astepti sa...ce?
sa primesti oferte...on line? ....nu vreau sa fiu rautacios dar...sfaturi...ai observat si tu...ca...vin de peste tot...oferte...nush` si nici nu-s curios....dar nu inteleg ce anume ti se pare ca n-ar fi ok cu tine...si continui sa te lamentezi ca...o sa ramai singurica.
pa bune...tu stii ce vrei la acest moment in primu` rand...de la tine...si...pentru tine?
daca da....atunci probleaua-i rezolvata...daca nu....mai sapa...si vezi ce gasesti...(raspuns)

asta incerc si eu sa aflu,ca nu m-as afla aici daca as fi vreo fericita.
Addison
Postat pe 12 August 2011 15:49
stai linistita ,toate femeile au trecut prin perioade din astea ,noi suntem mai greu de multumit decat barbatii...trebuie sa iti propui sa afli ce tip de barbatii vrei sa cunosti, ce calitati sa aiba si ce pasiuni gandindu-te ceea ce cauti iti dai seama si ce joburi ar avea.. schimba locatiile ,plimbate, iesi ,comunica dute prin parc ,la teatru ,bowling ,biblotecii,muzee, sali de fitness, la cinema,la biserica asta in cazul care chiar cauti un barbat mai spiritual...intra pe facebook ,imposibil sa nu gasesti macar unul simpatic sa socializati sa iesiti ,poti sa ai si teama de a intra intr-o relatie nemaiavand pana acum,relaxeaza-te totul o sa vina de la sine incepe doar cu un "BUNA TE CUNOSC DE UNDEVA? SI that it ..tine-ma la curent.
amg_life
Postat pe 12 August 2011 22:01
De la: Addison, la data 2011-08-12 15:44:05
De la: kudika_pudika, la data 2011-08-12 02:24:18Uite, eu cred ca esti femeie, dar mai cred ca e topic doar de agatament.

lasa ca ma fac yo mare

Buna de dimineata.

eu cred ca asta-o o strategie de-a ta ca sa ma convingi sa-ti dau poze sau webcam

Sa stii ca webcam-ul cu tine e una dintre dorintele mele arzatoare!
Dar nu stiam cum sa-ti spun, s-atunci, am bagat ca ursul 3 pagini de postari ca sa dau de inteles.
Nu draguta, nu vreau nici poze, nici web. :)
Nota bene, unde sunt acum am netul atat de nasol ca nici daca ai fi langa mine, nu te-as vedea pe web.
Darkmagic
Postat pe 12 August 2011 23:31
mesaj de la dont
Subiect: bau
nu vreau decat sa stiu in ce stadiu mai esti adica daca ai reusit sa iti mai revi asa cat de cat si sa iesi din starea in care erai

Incerc sa ma consolez cu faptul ca si singuratatea are partile ei bune cum ar fi:
am mult timp dedicat doar pentru mine si incerc sa ma rasfat cat mai mult:)
Addison
Postat pe 12 August 2011 23:37
De la: DarkMAGIC, la data 2011-08-12 23:31:13
De la: Addison, la data 2011-08-12 15:44:05

lasa ca ma fac yo mare

Buna de dimineata.

Dar nu stiam cum sa-ti spun, s-atunci, am bagat ca ursul 3 pagini de postari ca sa dau de inteles.
Nota bene, unde sunt acum am netul atat de nasol ca nici daca ai fi langa mine, nu te-as vedea pe web.

off ok, o sa te cred
Addison
Postat pe 12 August 2011 23:53
De la: amg_life, la data 2011-08-12 22:01:27 stai linistita ,toate femeile au trecut prin perioade din astea ,noi suntem mai greu de multumit decat barbatii...trebuie sa iti propui sa afli ce tip de barbatii vrei sa cunosti, ce calitati sa aiba si ce pasiuni gandindu-te ceea ce cauti iti dai seama si ce joburi ar avea.. schimba locatiile ,plimbate, iesi ,comunica dute prin parc ,la teatru ,bowling ,biblotecii,muzee, sali de fitness, la cinema,la biserica asta in cazul care chiar cauti un barbat mai spiritual...intra pe facebook ,imposibil sa nu gasesti macar unul simpatic sa socializati sa iesiti ,poti sa ai si teama de a intra intr-o relatie nemaiavand pana acum,relaxeaza-te totul o sa vina de la sine incepe doar cu un "BUNA TE CUNOSC DE UNDEVA? SI that it ..tine-ma la curent.

Sa te auda Dumnezeu,iti multumesc pentru ce-ai scris,as vrea sa am o relatie dar totusi am o oarecare teama pentru ca nu stiu cum sa ma comport,e greu...
Addison
Postat pe 13 August 2011 00:00
De la: Addison, la data 2011-08-12 23:53:53

Nota bene, unde sunt acum am netul atat de nasol ca nici daca ai fi langa mine, nu te-as vedea pe web. [/quote]

off ok, o sa te cred
[/quote]

Poti sa ma crezi sau nu, dar eu nu cer nici web, nici prietenii electrice pe kudi.
Si iti mai dau un sfat, nu mai pune niciodata mesajele tale private cu orice user pe forum.
De asta sunt mesaje private, ca sa ramana private.
Lui Dontworry s-ar putea sa nu-i placa gestul de a-i posta aici mesajul lui.
Spui ca nu se apropie nimeni de tine...
Pacat. In urma publicarii unui mesaj care era numai pentru tine, ai aratat cu majuscule ca iti place acea singuratate...
Darkmagic
Postat pe 13 August 2011 00:06
De la: DarkMAGIC, la data 2011-08-13 00:06:59

off ok, o sa te cred
[/quote]

Poti sa ma crezi sau nu, dar eu nu cer nici web, nici prietenii electrice pe kudi.
Si iti mai dau un sfat, nu mai pune niciodata mesajele tale private cu orice user pe forum.
Pacat. In urma publicarii unui mesaj care era numai pentru tine, ai aratat cu majuscule ca iti place acea singuratate...[/quote]

ca si dontworry probabil ca mai sunt utilizatori care urmaresc acest subiect,le sunt datoare cu un raspuns mai ales ca multe din comentariile de aici chiar m-au facut sa ma simt mai bine si sa imi dea curaj.
Addison
Postat pe 13 August 2011 00:31
De la: Addison, la data 2011-08-13 00:31:30
ca si dontworry probabil ca mai sunt utilizatori care urmaresc acest subiect,le sunt datoare cu un raspuns mai ales ca multe din comentariile de aici chiar m-au facut sa ma simt mai bine si sa imi dea curaj.

Ok..
Atunci, continua.
Dar sa sti ca la mesaje private, ii poti raspunde lui Dont sau oricui iti mai scrie, tot cu un mesaj privat. :)
Darkmagic
Postat pe 13 August 2011 00:39

[/quote]

mda...incerc sa pricep...si totusi...nu-i usor...in ce te priveste...
dar...ma rog...pana la urma...e viata ta...si ma gandesc ca precum fiecare...oi face si tu ceva...pt a o face sa fie precum vrei!!!
pana una alta...e un inceput...si faptu` ca incerci sa afli asta...aici...e alegerea ta...doar!!!
hai...noapte frumoasa...
eu_ovidiu
Postat pe 13 August 2011 00:57
De la: DarkMAGIC, la data 2011-08-13 00:39:30
De la: Addison, la data 2011-08-13 00:31:30

Ok..
Atunci, continua.
Dar sa sti ca la mesaje private, ii poti raspunde lui Dont sau oricui iti mai scrie, tot cu un mesaj privat. :)

ok
Addison
Postat pe 13 August 2011 00:59
De la: eu_ovidiu, la data 2011-08-13 00:57:36

dar...ma rog...pana la urma...e viata ta...si ma gandesc ca precum fiecare...oi face si tu ceva...pt a o face sa fie precum vrei!!!
pana una alta...e un inceput...si faptu` ca incerci sa afli asta...aici...e alegerea ta...doar!!!
hai...noapte frumoasa... [/quote]

multumesc la fel!
da asa e...
Addison
Postat pe 13 August 2011 01:08
De la: Addison, la data 2011-08-13 01:08:07

hai...noapte frumoasa...

multumesc la fel!
da asa e...[/quote]

....apropo`s...sa fie si...succesuri!!!
eu_ovidiu
Postat pe 13 August 2011 01:11
De la: eu_ovidiu, la data 2011-08-13 01:11:54
De la: Addison, la data 2011-08-13 01:08:07

hai...noapte frumoasa...

multumesc la fel!
da asa e...

....apropo`s...sa fie si...succesuri!!! [/quote]

sa speram
Addison
Postat pe 13 August 2011 01:14
noapte buna tuturor...
Addison
Postat pe 13 August 2011 01:41
De la: Addison, la data 2011-08-13 01:41:56noapte buna tuturor...

noapte sa fie....si...mai ales...buna!!!!!
eu_ovidiu
Postat pe 13 August 2011 02:06
Ce gest urat :|
kudika_pudika
Postat pe 13 August 2011 02:49
De la: Addison, la data 2011-08-12 23:37:42mesaj de la dont
nu vreau decat sa stiu in ce stadiu mai esti adica daca ai reusit sa iti mai revi asa cat de cat si sa iesi din starea in care erai

Incerc sa ma consolez cu faptul ca si singuratatea are partile ei bune cum ar fi:

urat...ai invatat de la altii/altele sa postezi mesajele private ?
si apoi va plangeti ca sunteti tratate "nasol"...si nu stiti de ce.
PRALEA_
Postat pe 13 August 2011 09:30
exact cum am banuit ,tu crezi ca iti doresti o relatie dar nu simti ca esti pregatita pt ea tocmai din aceasta cauza fugi de orice barbat care vrea sa se implice mai mult ..poate inconstiient fugi ...si incerci sa cauti un vinovat in toate .ba nu esti la locul potrivit ,ba toti sunt nepotriviti, poate suferi de sentimente de inferioritate ,ti-a marcat un eveniment existenta nu de acum din copilarie deoarece personalitatea se formeaza in primii ani de viata si majoritatea oamenilor cu traume psihice , reflecta probleme din acea perioada so
incearca sa te uiti in interiorul tau si gandeste-te daca chiar simti nevoia de o relatie de iubire ...poate duci lipsa de afectiune din partea prietenilor ,sfatul meu sa nu mergi pe ideea ca iti cauti o relatie ,ci pe ideea de a te apropia mai mult de barbati prin prietenie, sa ii cunosti mai bine si tine cont ,fara practica nimic nu iese stiu ca tie greu dar deja la 23 de ani nu mai ai 14 ani comporta-te ca o femeie deoarece e cazul sa te maturizezi si sufleteste probabil inca in sufletul tau iti doresti sa mai copilaresti si orice responsabilitate emotinala mai prounda te sperie see you soon
amg_life
Postat pe 13 August 2011 10:52

si care vroaim sa fac un bine e data viatoare nu o sa mai fac dastea
dontworibehapi
Postat pe 13 August 2011 12:30
De la: DarkMAGIC, la data 2011-08-13 00:06:59

off ok, o sa te cred
[/quote]

Pacat. In urma publicarii unui mesaj care era numai pentru tine, ai aratat cu majuscule ca iti place acea singuratate...[/quote]

dontworibehapi
Postat pe 13 August 2011 12:31
De la: dontworibehapi, la data 2011-08-13 12:30:18

ce urat din partea fetei asteia....
dar sa te inveti minte data viitoare sa nu te mai bagi in seama cu amatoare....
neatza tuturor
steffy91
Postat pe 13 August 2011 12:51

imi pare rau daca tu crezi asta,doar ca nu am nimic de ascuns pe acest forum,am fost sincera cu toti inca de la inceput tocmai de asta mi-am expus problema aici ca sa gasesc niste raspunsuri.
Addison
Postat pe 13 August 2011 16:06
De la: steffy91, la data 2011-08-13 12:51:22

neatza tuturor

doar asta a zis dont!?
slabutz domne! pentru asa tevatura credeam ca vad si eu ceva ca lumea picant!
sper ca greselile de scriere sa fie intentionate altfel...
pickard
Postat pe 13 August 2011 16:15
De la: amg_life, la data 2011-08-13 10:52:31 exact cum am banuit ,tu crezi ca iti doresti o relatie dar nu simti ca esti pregatita pt ea tocmai din aceasta cauza fugi de orice barbat care vrea sa se implice mai mult ..poate inconstiient fugi ...si incerci sa cauti un vinovat in toate .ba nu esti la locul potrivit ,ba toti sunt nepotriviti, poate suferi de sentimente de inferioritate ,ti-a marcat un eveniment existenta nu de acum din copilarie deoarece personalitatea se formeaza in primii ani de viata si majoritatea oamenilor cu traume psihice , reflecta probleme din acea perioada so
incearca sa te uiti in interiorul tau si gandeste-te daca chiar simti nevoia de o relatie de iubire ...poate duci lipsa de afectiune din partea prietenilor ,sfatul meu sa nu mergi pe ideea ca iti cauti o relatie ,ci pe ideea de a te apropia mai mult de barbati prin prietenie, sa ii cunosti mai bine si tine cont ,fara practica nimic nu iese stiu ca tie greu dar deja la 23 de ani nu mai ai 14 ani comporta-te ca o femeie deoarece e cazul sa te maturizezi si sufleteste probabil inca in sufletul tau iti doresti sa mai copilaresti si orice responsabilitate emotinala mai prounda te sperie see you soon

chiar nu e vorba de traume din copilarie,doamne fereste...
eu inainte de a avea o relatie fizica cu cineva incerc sa cunosc omu' sa stiu una asta despre el nu ma arunc intr-o relatie ca fata la maritat,cum ai zis tu intai legi o relatie de prietenie apoi vezi cum decurg lucrurile...
Addison
Postat pe 13 August 2011 16:32
De la: pickard, la data 2011-08-13 16:15:43
De la: steffy91, la data 2011-08-13 12:51:22

neatza tuturor

doar asta a zis dont!?
slabutz domne! pentru asa tevatura credeam ca vad si eu ceva ca lumea picant!
sper ca greselile de scriere sa fie intentionate altfel...

"credeam ca vad si eu ceva ca lumea picant"
?????????
Addison
Postat pe 13 August 2011 16:40
Daca ma felicit pentru ceva, ceva-ul ala e ca nu i-am scris initiatoarei mai mult de un mesaj.
Am sa-mi reduc drastic mesajele private si comentariile pe la diverse poze de profil, pr principiul destul de sanatos ca nimicul merita...nimic. :)
Darkmagic
Postat pe 13 August 2011 16:49
De la: PRALEA_, la data 2011-08-13 09:30:16

urat...ai invatat de la altii/altele sa postezi mesajele private ?
si apoi va plangeti ca sunteti tratate "nasol"...si nu stiti de ce.

am zis eu ca am tratata nasol pana acum?
Addison
Postat pe 13 August 2011 16:50
De la: DarkMAGIC, la data 2011-08-13 16:49:14Daca ma felicit pentru ceva, ceva-ul ala e ca nu i-am scris initiatoarei mai mult de un mesaj.
Am sa-mi reduc drastic mesajele private si comentariile pe la diverse poze de profil, pr principiul destul de sanatos ca nimicul merita...nimic. :)

ok am inteles aluzia
e destul de nasol ca ai coborat stafeta atat de mult incat ai raspuns unui nimic
very odd...
Addison
Postat pe 13 August 2011 16:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
As dori si eu pareri despre scurta mea descriere... 3 De la: bebambina 8 August 2009 22:30
Varsator + Scorpion.... ce ziceti merge?? astept pareri:D 17 De la: vyoleta28 7 Iulie 2009 09:50
Ce inseamna pentru un barbat o prietena in loc de iubita? 65 De la: kudika029282 18 Ianuarie 2011 17:46
"TE IUBESC ALEX " 45 De la: dontworibehapi 16 Septembrie 2011 20:30
putin ajuror se poate???:D 8 De la: biank__ 23 Octombrie 2010 19:45