Mai multe
De la: mara_bogdan, la data 2011-08-31 23:33:09Hallo! welcome to the team :) |
||
|
Addison Postat pe 5 Septembrie 2011 18:57 |
||
|---|---|---|
HIHI..ma gandeam si eu ..oare unde gresesc?dar ..ce mai conteaza?
|
||
|
mara_bogdan Postat pe 6 Septembrie 2011 23:00 |
||
| NU mai conteaza | ||
|
|
||
|
Pudika416607 Postat pe 6 Septembrie 2011 23:10 |
||
| IN PRIMUL RAND INCEPE PRIN A TE SIMTI BINE TU CU TINE. INCEARCA SA FII PLACUTA PENTRU CEI DIN JUR, INCEARCA SA FACI BINE ORI DE CATE ORI POTI SI NU ASTEPTA CU DISPERARE SA CUNOSTI PE CINEVA LA TIMPUL POTRIVIT VEI CUNOASTE. VEZI CA ACEL OM POATE FI CHIAR IN ANTURAJUL TAU. SUCCES. | ||
|
kudika190114 Postat pe 7 Septembrie 2011 02:37 |
||
| citi ani ai de esti asa de disperata ?la momentul oportun iti vei gasi su tu iubirea trebuie sa ai rabdare | ||
|
kudika427839 Postat pe 7 Septembrie 2011 21:00 |
||
AnI?OH..uite maine fac 4o..o fi mult o fi putin?Nu conteaza...disperata nu sunt,sunt singura de 10 ani de cand am divortat si sunt bine cu mine insami si cu cei din jurul meu.Vreau doar un pic mai mult ,adica acel cineva pe care nu l/am gasit inca printre cei din jurul meu.Sau poate ca aveti dreptate o fi pe aici dar nu erusesc sa il recunosc.Sau poate nu e suficient pentru mine? ?
|
||
|
mara_bogdan Postat pe 7 Septembrie 2011 22:56 |
||
|
nu mai fii asa demoralizata. e intr-adevar greu sa ii vezi pe altii ca au relatii si ti se pare ca ce bine o duc...dar tre sa ai rabdare si sa cauti pers portivita cu care sa te intelegi si care sa te iubeasca cu adevarat. dk insa te grabesti si esti intr-o continua goana dupa ....gasirea masculului perfect o sa sf prin a avea numeroase intalniri care nu se finalizeaza cu nik - nu te suna, deci e clar ceva nu a mers - sau din contra relatii care merg o perioada prea scurta de timp si care ti se va parea ca te obliga respectivul sa faci chestii pe care tu nu esti obisnuita sa le faci...adik nu ia treptat trepat o relatie ci vor dori totul. nu face compromisuri de a lasa de la tine doar ptr a avea o relatie ptr ca se lasa cu chestii naspa ptr tine, respectivu pleaca si tu ramai sa suferi. rte sa fii cu ochii in patru cu barbatii din ziua de azi ptr ca sunt rari cei cu adevarat sinceri, care isi doresc o relatie de durata cu bune si rele. acu...ce sa iti urez? noroc si rabdare, mr right va aparea el de undeva cand nici nu te astepti. p.s. ce am spus acum e pe scurt cam ce am trait eu, deci e vb din experienta nu din auzite |
||
|
kudika021451 Postat pe 8 Septembrie 2011 17:56 |
||
De la: mara_bogdan, la data 2011-09-07 22:56:52AnI?OH..uite maine fac 4o..o fi mult o fi putin?Nu conteaza...disperata nu sunt,sunt singura de 10 ani de cand am divortat si sunt bine cu mine insami si cu cei din jurul meu.Vreau doar un pic mai mult ,adica acel cineva pe care nu l/am gasit inca printre cei din jurul meu.Sau poate ca aveti dreptate o fi pe aici dar nu erusesc sa il recunosc.Sau poate nu e suficient pentru mine? E pe drum.. N-o fii prins verde la semafor de aia mai intarzie..dar vine sigur.. AAA,si in incheiere,dak tot faci 40 de ani azi..un sincer ''LA MULTZI ANI!!!"
|
||
|
Arutzu28 Postat pe 8 Septembrie 2011 19:34 |
||
Hei..va multumesc pentru incurajari,sfaturi si urari.Sunteti draguti... si cu sau fara mr.right azi am dat un super party cu colegii de serviciu ..so am facut o super gasca 2 brazilience ,2 italieni,o japonica 2 romance si restul nemti..e bine si asa..daca fat frumos asta a facut pana la Bmw pupicei si multumiri
|
||
|
mara_bogdan Postat pe 9 Septembrie 2011 01:52 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Oare ce simte pt mine? | 6 | De la: desi_desiree 12 Iulie 2010 01:58 |
| BARBATII PUN MAI MULT SUFLET INTR-O RELATIE? | 29 | De la: kudika109268 25 Ianuarie 2010 18:28 |
| nu inteleg | 52 | De la: r_girl 28 Mai 2009 12:41 |
|
|
||
| SPUNETI-MI VOI | 24 | De la: Baiat_virgin 26 Iunie 2011 11:33 |
| oare ar trebui sa-l uit? | 14 | De la: andreea1976 23 Mai 2009 11:45 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.