Setari Cookie-uri

Experiment

De la: Yharr, la data 2011-11-23 12:22:16
De la: contessyna, la data 2011-11-23 11:52:05

dupã al cui model ?
cã dacã vorbim din punct de vedere ortodox, zicala ta este total greºitã ...

Draga Contesina, vezi tu , eu consider ca religia a fost facuta de oameni , nu de Dumnezeu, tocmai pt a conduce/exploata alti oameni.
Ce a produs crestinismul in apogeul sau ?Iti zic eu Dark Age , cand niste fustrati ardeau pe ru mose si vindecatoare sub pretextul ca ar fii vrajitoare , la fel daca aveai o mosie mai de doamne ajuta si nu o donai de buna voie bisericii erai torturat pana "recunosteai" ca esti slujitorul lui ,si ma indoiesc sa reziste prea multi oameni la tortura , a fost un singur Giordano Bruno, Dumnezeu sa-l odihneasca pe acel martir.
Dumnezeu te invata sa iubesti , ultrareligiosii sunt din astia ca "Denis Pericol Public" , asta este adevarul draga mea.

am sã tac.... dar asta nu înseamnã aprobare ....

In alta ordine de idei , cand am vazut ca ai revenit pe forum , m-am bucurat, te bagasem in lista de prieteni, si dupa te-am sters, parca nu erai tu imi era frica ca-i o clona care se foloseste de numele tau sa faca valva pe aici , imi cer scuze.

constat cã sezonul clonelor, în afara faptului cã este la modã iarna asta, a creat o adevãratã psihozã ....

nu erau necesare explicaþii sau justificãri (ºi în nici un caz publice!) ai fãcut aºa cum ai crezut cã este mai bine ....
contessyna
Postat pe 23 Noiembrie 2011 22:35
De la: contessyna, la data 2011-11-23 22:35:45

dupã al cui model ?

Draga Contesina, vezi tu , eu consider ca religia a fost facuta de oameni , nu de Dumnezeu, tocmai pt a conduce/exploata alti oameni.
Ce a produs crestinismul in apogeul sau ?Iti zic eu Dark Age , cand niste fustrati ardeau pe ru mose si vindecatoare sub pretextul ca ar fii vrajitoare , la fel daca aveai o mosie mai de doamne ajuta si nu o donai de buna voie bisericii erai torturat pana "recunosteai" ca esti slujitorul lui ,si ma indoiesc sa reziste prea multi oameni la tortura , a fost un singur Giordano Bruno, Dumnezeu sa-l odihneasca pe acel martir.
Dumnezeu te invata sa iubesti , ultrareligiosii sunt din astia ca "Denis Pericol Public" , asta este adevarul draga mea.

In alta ordine de idei , cand am vazut ca ai revenit pe forum , m-am bucurat, te bagasem in lista de prieteni, si dupa te-am sters, parca nu erai tu imi era frica ca-i o clona care se foloseste de numele tau sa faca valva pe aici , imi cer scuze.

constat cã sezonul clonelor, în afara faptului cã este la modã iarna asta, a creat o adevãratã psihozã ....

nu erau necesare explicaþii sau justificãri (ºi în nici un caz publice!) ai fãcut aºa cum ai crezut cã este mai bine ....

ce sexperimentati voi pe aici borumbieilor!?
PICCKARD
Postat pe 23 Noiembrie 2011 22:57
Ideea cu bagatul este foarte veche. Se poare ca a inceput de la Adam si Eva si pe urma fiindca nu aparuse inca Diavolul, s-a dat vina pe sarpe.
kudika023770
Postat pe 23 Noiembrie 2011 23:02
De la: MSK, la data 2011-11-16 17:13:53
De la: Yharr, la data 2011-11-16 16:53:41 Vrei si tu sa tragi o puzza si te-ai gandit sa o transformi in "experiment" ?

Off, m-ai desconspirat. N-am decat sa ma duc acasa si sa ma sinucid.

Inainte sa te sinucizi ne spui si noua concluzia?
kukla
Postat pe 23 Noiembrie 2011 23:59
De la: PICCKARD, la data 2011-11-23 22:57:47
De la: contessyna, la data 2011-11-23 22:35:45

dupã al cui model ?

ce sexperimentati voi pe aici borumbieilor!?

porumbeii pãcii ....
contessyna
Postat pe 24 Noiembrie 2011 07:04
De la: faith742011, la data 2011-11-23 12:15:25
De la: kudika421339, la data 2011-11-23 12:10:14
De la: contessyna, la data 2011-11-23 11:58:00
De la: piscolino, la data 2011-11-23 11:55:43
De la: contessyna, la data 2011-11-23 11:50:11
De la: piscolino, la data 2011-11-23 11:42:10
De la: contessyna, la data 2011-11-23 11:33:12
De la: piscolino, la data 2011-11-23 11:26:15
De la: contessyna, la data 2011-11-23 11:19:05
De la: yssa2010, la data 2011-11-23 11:15:20
De la: piscolino, la data 2011-11-23 11:09:20eu nu inteleg de ce uraste totusi femeile? de ce le desconsidera in halul asta?
probabil ca a iubit si a fost inselat ....sau a fost respins .....sau si mai rau ...

tocmai pentru cã nu ºtim motivele, tristeþea ºi durerea unui om, nu cred cã-i în regulã sã se râdã de el, indiferent de ceea ce spune .... aºa mi se pare mie mai înþelept....fiecare face cum crede....

contesina am tot respectul pentru tine
pentru acest specimen lucrurile stau altfel nu stiu daca ai citit unele din posturile lui?eu da
si crede-ma in viata mea nu am intalnit asa ceva.Sustine ca este un ortodox sau mai bine spus un credincios dar folosteste niste cuvinte demne de dispret.In mod cert daca am fi trait in alt secol el ar fi fost calau
Consider ca daca ai o problema incerci sa o rezolvi in primul rand ,nu exista om care sa nu fi suferit crede-ma ,iar acesta este un site de socializare nu derefulare a problemelor,frustrarilor personale.Uraste pe cineva ....nu are decat dar sa nu generalizeze

am vãzut postãrile lui ºi am vãzut ºi cã greºeºte, inclusiv din anumite puncte de vedere religioase, ortodoxe ºi mi-ar fi plãcut sã-i dau replica....dar cred cã nu-i încã timpul, mai are nevoie sã înþeleagã niºte lucruri.... ce rost ar fi avut sã încerc un dialog ºi sã ne înþegem ca mutu' cu surdu' ??? de aceea nu cred cã trebuie provocat, chiar dacã postãrile lui provoacã....

nu are ce sa mai invete ...el considera ca le stie pe toate ...astfel de oameni nu au capacitatea de a asimila lucruri noi ...a ajuns in punctul in care nu mai poate fi salvat......e prea misogin

ºi atunci, dacã aºa consideraþi, de ce atâta agitaþie ??
iatã, am spus o vorbã ºi acum lumea îºi varsã indignarea asupra mea .... eu n-am susþinut nici o clipã cã el ar avea dreptate, altceva am vrut sã subliniez....
îmi pare rãu dacã am deranjat.... sincer...

uite ca intelegi gresit eu una nu ma cert cu tine....eu personal nu ma cert cu nimeni.....stiu ce ai vrut sa subliniezi doar ca in acest caz nu are sens.........la cate jigniri au curs de la acea persoana crede-ma ca nu are nevoie de intelegere .......incerci sa fi ingaduitoare cu cine nu merita......cum a spus si yharr .....el jigneste pe toata lumea ....noi......doar pe el

el nu jigneºte pe nimeni, doar pe sine ....

fereascã Dumnezeu, cum sã ne certãm din aºa o prostie ???

Fetelor,Yharr,gata,haideti sa nu ne stricam buna dispozitie!Nobletea sufleteasca sta in puterea de acceptare si toleranta reciproca! Colegul nostru are o problema ,ce tine de latura sentimentala,este datoria lui sa si-o rezolve,nu a noastra!

Ai dreptate, dar eu nu-mi stric buna dispozitie pentru un ... nu mai zic ce si cum...oricum probabil el rade in acest moment ca ne-a facut sa ne 'nervam

Felicitari si complimente faith 742011
Dintre toti candidatii, tu esti cea mai tare.

Dar tradarea, inca te excita si pe tine

Ai spus undeva intr-un comentar, ca poate eu ma consider salvat. Bingooo !!!
Cu aceasta afirmatie m-ai impresionat ! Esti aproape de adevar Si nu o spun ironic.

Continua sa urci de la nivelul tau, ca esti pe drumul cel bun.
Indrazniti ! Caci Eu, am biruit lumea
Frica de moarte, genereaza toata mentalitatea pe care o vezi in ceilalti candidati.
Am putea chiar sa-i numim, fricile noastre din trecut, la care azi, le vedem atit de clar nonsensul.

Iar voua, monstruletilor mici, va multumesc mult pt. toate comentariile, prin care v-ati exteriorizat identitatile.

Continuati sa va etalati prostia, ma distrez de minune pe seama voastra imi serviti un spectacol excelent
Multumesc ...
denis_3d25
Postat pe 24 Noiembrie 2011 23:57
Avusi orgasm mintal, nu?
Dracusorul meu labil psihic....
kudika_pudika
Postat pe 25 Noiembrie 2011 01:09
De la: MSK, la data 2011-11-16 16:39:21 Zielele trecute, ar trebui sa zic serile trecute ca sa fiu mai exact, in timp ce scriam, mi-a incoltit in minte o nelamurire. O idee sau daca vreti o problema. Cate dintre femei ar fi dispuse sa petreaca o noapte cu un om, despre care nu stie mai nimic, sa faca sex, sa fie deschisa si sincera in dorintele ei, iar a doua zi sa isi ea geanta si sa plece?
Voi ati face-o? Sincer. Sa zicem ca persoana respectiva nu prezinta nici un risc de a va cunoaste sau recunoaste.

maj femeilor sunt atat de nesigure pe ele incat nici macar nu au curajul de a intra in vorba cu cineva, chiar daca toti porii ii ia foc, ea va astepta...si va astepta, si se va enerva :)) de asta au nevoie de mai mult decat o propunere simpla, sincera a unei singure nopti, de asta trebuie sa faci toata treaba sa sune, ok, sa se simta bine, si nu e nimic rau in asta.

las ca dupa ce trece perioada hormonilor vei vedea ca , la urma urmei, nici nu conteaza cu adevarat. mai greu e sa construiesti ceva cu cineva, sexul e probabil cea mai simpla parte a vietii, oamenii complica tot, si sa nu ncep cu tonele de oameni super inhibati chiar si in pat.
rockk
Postat pe 25 Noiembrie 2011 05:23
De la: denis_3d25, la data 2011-11-25 02:07:52Despre compatimiri la adresa mea

Va multumesc mult pt campatimirea voastra... Stiti voi ? Eu, sint foarte supara pe Eva...
De ce masa, nu l-a ascultat pe Adam al ei ? Pt. ce masa trebuia proasta dracului sa tradeze si a mincato-n pi-zda sa se fu-ta cu sarpele ? Caci acum, uite v-ati nascut voi copi spurcati din ea si ati umplut planeta de tradatori...
Si-s nervos csa nu va pot baga inapoi la Eva-n pi-zda.

Va multumesc mult pt. compatimiri si incercarea voastra de a ma ajuta...
Poate ca impreuna o sa reusim

Noi ne rugam spunand: "Facase voia ta, precum in cer, asa si pe pamant"
Dar pe pamant voi faceti voia dracului.

Era un prostalau care acuza inchizitia si arderile pe rug. Cine era acel prostalau ?
Eu sint acela ! Eu am acuzat in trecut arderile pe rug si le-am considerat nedrepte !
De ce ? Pt ca atunci , eram si eu ca si voi acum, un pui de sarpe plin de pacate si vroiam sa-mi apar pacatele.
Dar azi, eu nu mai cer iertare de pacate , ci arderea pacatelor.
Pt. ca azi, stiu ca iertarea este o gluma nascocita de niste prosti. NU EXISTA IERTARE ! Exista doar arderea pacatelor pina la purificare. De aceea toate conflictele, toate bolile, toate problemele... ele sint arderea pacatelor ce duc la constientizarea adevarului....

Iertarea nu este singura minciuna din lume... mai sint inca foarte multe cuvinte care si-au pus lanturile pe voi.
De aceea va agresez, si va cer sa constientizati fiecare cuvant pe care-l rostiti, ca sa va scot din lanturile cuvintelor a caror directie, voi nu o cunoasteti inca...

Am deschis poarta Raiului, si la poarta era un preot foarte diplomat si un sofer de autobuz beat.
Amandoi, mi-au cerut sa-i las sa intre. Le-am spus, ca unul din ei, s-a ratacit si ca iadul este in directia opusa.
Preotul, mi-a sustinut afirmatia, spunand ca si el i-a spus soferului beat ca nu a venit unde trebuie.
L-am chemat pe seful paradisului sa judece el situatia.
Adevarul , a venit si a judecat rapid ca un fulger:
Tu preot diplomat dispari de aici si apari in iad iar tu soferule, esti binevenit in paradis.

Preotului nu-i venea sa creada ce aude si din fundul iadului, striga !
Doamne eu ti-am slujit toata viatza iar acel betiv care a facut numai impotriva ta, acela a primit locul meu de onoare... de ce ?

Adevarul i-a raspus foarte concret:
Tu, cand ai predicat Duminicile in biserica, frumos si diplomat, i-ai adormit pe toti oamenii si acestia s-au ratacit in pofte de pamant.

Dar cand acest sofer mut de beat, a urcat la volan, intr-un autocar plin de oameni, acestia s-au inspaimantat cand au vazut cat este de beat, si toti din autocar, au inceput sa se roage cu adevarat.

NU subestimati munca dracului caci el s-ar putea sa ajunga in paradis inaintea voastra.
Sa mai sti ? poate chiar de acolo se coboara pe pamant.

Da, nebunie totala in capul meu, nu-i asa ???
hmmmm.... cine zice asta ? Cel ce le intelege pe toate ? Sau ceilalti ?

Cui se inchina fiintza mea ? pamantenilor sau Adevarului ?
Fiintza ta cui se inchina ? De la cine vrei tu aplauze ? Nu vezi ca pamantenii te aplauda cand iei decizii gresite si arunca toti cu pietre-n tine atunci cand urmezi calea Adevarului ?
Frica ??? Da, frica este moartea, pe care Hristos a invinso pe cruce, iubind mai mult adevarul decat pamantul.
Pamantul este efemer, schimbator, inselator, tradator... Adevarul in schimb, este fiintza iubirii si a vietii vesnice.... incearca sa nu uiti prea repede... cititorule

Nu va mai faceti griji pt. mine, nu veti plati voi in locul meu. Si evident ca nici meritele mele nu le veti primii. plangetiva pe voi, in mine va rog sa aruncati cu pietre... nu de alta, dar mi-e frica sa nu va mai confund cu binele si sa ma indragostesc de voi.

Cata vreme aruncati in mine cu pietre, inseamna ca totul este ok si ma simt in sigurantza, se vede clar cararea... dar daca ati incepe sa-mi faceti complimente, mi-ati da prilej de ratacire...

NU uitati de preotii care vorbesc frumos, cu limba de sarpe seducatoare... Eva nu a cazut din cauza celor ce aruncau cu pietre, ci din cauza celui ce stie sa complimenteze si sa minta cel mai frumos...

Astept pietrele voastre

þuce-l buna de boboloc !!!!

mâncate-ar Raiul ! (vorba pãrintelui Cleopa)

gãseºte-þi un duhovnic, discutã cu el ºi lasã prostiile ....
contessyna
Postat pe 25 Noiembrie 2011 07:36
De la: denis_3d25, la data 2011-11-25 02:07:52
Astept pietrele voastre

ai grija ce-ti doresti. tocmai mi-am schimbat locul de munca, la o carierea de piatra.
sunt executive manager la un concasor.
guru_ion
Postat pe 25 Noiembrie 2011 07:51
De la: guru_ion, la data 2011-11-25 07:51:06
Astept pietrele voastre

ai grija ce-ti doresti. tocmai mi-am schimbat locul de munca, la o carierea de piatra.

provocare, provocare .....
contessyna
Postat pe 25 Noiembrie 2011 07:52
De la: contessyna, la data 2011-11-25 07:52:00
Astept pietrele voastre

De multe ori,provocarea este cheia succesului,indiferent de natura lui sau de gradul de perceptie!Singura conditie care ar trebui sa fie indeplinita este ca acea cheie sa intre in "broasca "potrivita ei!
RAINBOWLADY
Postat pe 25 Noiembrie 2011 07:59
Astept pietrele voastre

cand ma gandesc , cu seriozitate, ca mi-am achizitionat o prastie industriala. poate arunca greutati de pana la o tona, la o distanta de 1 km.
guru_ion
Postat pe 25 Noiembrie 2011 08:01
De la: kudika421339, la data 2011-11-25 07:59:08
Astept pietrele voastre

De multe ori,provocarea este cheia succesului,indiferent de natura lui sau de gradul de perceptie!Singura conditie care ar trebui sa fie indeplinita este ca acea cheie sa intre in "broasca "potrivita ei!

de multe ori te iubesc pentru comentariile tale. nu si azi. azi te ador
guru_ion
Postat pe 25 Noiembrie 2011 08:03
Astept pietrele voastre

Citeste ce a scris mai sus, pietrele ii fac placere...... Cred ca mai bine il pupam unde il prindem, cica asta il debusoleaza. Te pup dulce, dulce, Denis ! Ah, desteptul mamei, am avut orgasm cu gandul la tine.
GHEISA_
Postat pe 25 Noiembrie 2011 08:03
De la: guru_ion, la data 2011-11-25 08:01:24
Astept pietrele voastre

cand ma gandesc , cu seriozitate, ca mi-am achizitionat o prastie industriala. poate arunca greutati de pana la o tona, la o distanta de 1 km.

ooooo, eu sunt cuminte ºi aºa mult te iubesc .... o cafeluþã, un ceai , ce-þi doreºte inimioara ?
contessyna
Postat pe 25 Noiembrie 2011 08:05
De la: LADY_IN_RED__, la data 2011-11-25 08:03:13
Astept pietrele voastre

Citeste ce a scris mai sus, pietrele ii fac placere...... Cred ca mai bine il pupam unde il prindem, cica asta il debusoleaza. Te pup dulce, dulce, Denis ! Ah, desteptul mamei, am avut orgasm cu gandul la tine.

excelentã soluþie ....

contessyna
Postat pe 25 Noiembrie 2011 08:06
De la: contessyna, la data 2011-11-25 08:05:27
De la: guru_ion, la data 2011-11-25 08:01:24
Astept pietrele voastre

ooooo, eu sunt cuminte ºi aºa mult te iubesc .... o cafeluþã, un ceai , ce-þi doreºte inimioara ?

nu-mi ispitii simturile si placerile o sa-ti trimit o lista
guru_ion
Postat pe 25 Noiembrie 2011 08:10
Astept pietrele voastre

buna dimineata doamna in rosu
experimentam un joc in doi?
guru_ion
Postat pe 25 Noiembrie 2011 08:11
De la: guru_ion, la data 2011-11-25 08:11:26
Astept pietrele voastre

Sigur !! Pot sa am orgasm si daca mananc o salata de fructe din bolul dumneavostra
GHEISA_
Postat pe 25 Noiembrie 2011 08:17
De la: guru_ion, la data 2011-11-25 08:03:12
De la: kudika421339, la data 2011-11-25 07:59:08
Astept pietrele voastre

de multe ori te iubesc pentru comentariile tale. nu si azi. azi te ador

RAINBOWLADY
Postat pe 25 Noiembrie 2011 08:20
De la: LADY_IN_RED__, la data 2011-11-25 08:17:22
Astept pietrele voastre

Sigur !! Pot sa am orgasm si daca mananc o salata de fructe din bolul dumneavostra

Nu-i asa ca bananele nu-ti plac? si oricum,ele nu produc orgasm "fructologic"!!!!!!
RAINBOWLADY
Postat pe 25 Noiembrie 2011 08:23
Astept pietrele voastre

poti sa ai orice iti face placere
propun un joc. eu te intreb cu ce ti-am gresit de ma urmaresti pe forum, iar tu incerci sa-mi raspunzi.
jucam?
guru_ion
Postat pe 25 Noiembrie 2011 08:25
De la: kudika421339, la data 2011-11-25 08:23:48
Astept pietrele voastre

Nu-i asa ca bananele nu-ti plac? si oricum,ele nu produc orgasm "fructologic"!!!!!!

vaaai 339, sa nu recunosc azi.
guru_ion
Postat pe 25 Noiembrie 2011 08:27
De la: kudika421339, la data 2011-11-25 08:23:48
Astept pietrele voastre

De dimineata am mancat un bol de cereale cu grapefruit si kiwi .
Imi plac si bananele.....
GHEISA_
Postat pe 25 Noiembrie 2011 08:27
Astept pietrele voastre

yssa2010
Postat pe 25 Noiembrie 2011 08:29
De la: guru_ion, la data 2011-11-25 08:25:56
Astept pietrele voastre

propun un joc. eu te intreb cu ce ti-am gresit de ma urmaresti pe forum, iar tu incerci sa-mi raspunzi.
jucam?

E serioasa intrebarea ? Sau doar o gluma ? Nu am urmarit pe nimeni pe forum, nu vad de ce as face asta
GHEISA_
Postat pe 25 Noiembrie 2011 08:30
De la: denis_3d25, la data 2011-11-24 23:57:46
Felicitari si complimente faith 742011
Dintre toti candidatii, tu esti cea mai tare.

Dar tradarea, inca te excita si pe tine

Ai spus undeva intr-un comentar, ca poate eu ma consider salvat. Bingooo !!!
Cu aceasta afirmatie m-ai impresionat ! Esti aproape de adevar Si nu o spun ironic.

Continua sa urci de la nivelul tau, ca esti pe drumul cel bun.
Indrazniti ! Caci Eu, am biruit lumea
Frica de moarte, genereaza toata mentalitatea pe care o vezi in ceilalti candidati.
Am putea chiar sa-i numim, fricile noastre din trecut, la care azi, le vedem atit de clar nonsensul.

Iar voua, monstruletilor mici, va multumesc mult pt. toate comentariile, prin care v-ati exteriorizat identitatile.

Continuati sa va etalati prostia, ma distrez de minune pe seama voastra imi serviti un spectacol excelent
Multumesc ...

medicamente, medicamenteeeee
kiss_my_ass
Postat pe 25 Noiembrie 2011 08:30
De la: LADY_IN_RED__, la data 2011-11-25 08:30:12[
jucam?

E serioasa intrebarea ? Sau doar o gluma ? Nu am urmarit pe nimeni pe forum, nu vad de ce as face asta [/quote]

probabil doar mi s-a parut. imi cer iertare.
guru_ion
Postat pe 25 Noiembrie 2011 08:34
De la: denis_3d25, la data 2011-11-25 02:07:52Despre compatimiri la adresa mea

Va multumesc mult pt campatimirea voastra... Stiti voi ? Eu, sint foarte supara pe Eva...
De ce masa, nu l-a ascultat pe Adam al ei ? Pt. ce masa trebuia proasta dracului sa tradeze si a mincato-n pi-zda sa se fu-ta cu sarpele ? Caci acum, uite v-ati nascut voi copi spurcati din ea si ati umplut planeta de tradatori...
Si-s nervos csa nu va pot baga inapoi la Eva-n pi-zda.

Va multumesc mult pt. compatimiri si incercarea voastra de a ma ajuta...
Poate ca impreuna o sa reusim

Noi ne rugam spunand: "Facase voia ta, precum in cer, asa si pe pamant"
Dar pe pamant voi faceti voia dracului.

Era un prostalau care acuza inchizitia si arderile pe rug. Cine era acel prostalau ?
Eu sint acela ! Eu am acuzat in trecut arderile pe rug si le-am considerat nedrepte !
De ce ? Pt ca atunci , eram si eu ca si voi acum, un pui de sarpe plin de pacate si vroiam sa-mi apar pacatele.
Dar azi, eu nu mai cer iertare de pacate , ci arderea pacatelor.
Pt. ca azi, stiu ca iertarea este o gluma nascocita de niste prosti. NU EXISTA IERTARE ! Exista doar arderea pacatelor pina la purificare. De aceea toate conflictele, toate bolile, toate problemele... ele sint arderea pacatelor ce duc la constientizarea adevarului....

Iertarea nu este singura minciuna din lume... mai sint inca foarte multe cuvinte care si-au pus lanturile pe voi.
De aceea va agresez, si va cer sa constientizati fiecare cuvant pe care-l rostiti, ca sa va scot din lanturile cuvintelor a caror directie, voi nu o cunoasteti inca...

Am deschis poarta Raiului, si la poarta era un preot foarte diplomat si un sofer de autobuz beat.
Amandoi, mi-au cerut sa-i las sa intre. Le-am spus, ca unul din ei, s-a ratacit si ca iadul este in directia opusa.
Preotul, mi-a sustinut afirmatia, spunand ca si el i-a spus soferului beat ca nu a venit unde trebuie.
L-am chemat pe seful paradisului sa judece el situatia.
Adevarul , a venit si a judecat rapid ca un fulger:
Tu preot diplomat dispari de aici si apari in iad iar tu soferule, esti binevenit in paradis.

Preotului nu-i venea sa creada ce aude si din fundul iadului, striga !
Doamne eu ti-am slujit toata viatza iar acel betiv care a facut numai impotriva ta, acela a primit locul meu de onoare... de ce ?

Adevarul i-a raspus foarte concret:
Tu, cand ai predicat Duminicile in biserica, frumos si diplomat, i-ai adormit pe toti oamenii si acestia s-au ratacit in pofte de pamant.

Dar cand acest sofer mut de beat, a urcat la volan, intr-un autocar plin de oameni, acestia s-au inspaimantat cand au vazut cat este de beat, si toti din autocar, au inceput sa se roage cu adevarat.

NU subestimati munca dracului caci el s-ar putea sa ajunga in paradis inaintea voastra.
Sa mai sti ? poate chiar de acolo se coboara pe pamant.

Da, nebunie totala in capul meu, nu-i asa ???
hmmmm.... cine zice asta ? Cel ce le intelege pe toate ? Sau ceilalti ?

Cui se inchina fiintza mea ? pamantenilor sau Adevarului ?
Fiintza ta cui se inchina ? De la cine vrei tu aplauze ? Nu vezi ca pamantenii te aplauda cand iei decizii gresite si arunca toti cu pietre-n tine atunci cand urmezi calea Adevarului ?
Frica ??? Da, frica este moartea, pe care Hristos a invinso pe cruce, iubind mai mult adevarul decat pamantul.
Pamantul este efemer, schimbator, inselator, tradator... Adevarul in schimb, este fiintza iubirii si a vietii vesnice.... incearca sa nu uiti prea repede... cititorule

Nu va mai faceti griji pt. mine, nu veti plati voi in locul meu. Si evident ca nici meritele mele nu le veti primii. plangetiva pe voi, in mine va rog sa aruncati cu pietre... nu de alta, dar mi-e frica sa nu va mai confund cu binele si sa ma indragostesc de voi.

Cata vreme aruncati in mine cu pietre, inseamna ca totul este ok si ma simt in sigurantza, se vede clar cararea... dar daca ati incepe sa-mi faceti complimente, mi-ati da prilej de ratacire...

NU uitati de preotii care vorbesc frumos, cu limba de sarpe seducatoare... Eva nu a cazut din cauza celor ce aruncau cu pietre, ci din cauza celui ce stie sa complimenteze si sa minta cel mai frumos...

Astept pietrele voastre

pfuaiiii ca-mi picasi cu tronc Denis puisor!
kiss_my_ass
Postat pe 25 Noiembrie 2011 08:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Lipsa pofta de sex 1 De la: kudika_1040123 4 Martie 2020 11:27
...dar ce parere aveti despre "barbatii" care apeleaza la serviciile prostituatelor? 42 De la: TIGRA 19 Octombrie 2010 12:36
... 5 De la: kudika074029 31 Octombrie 2009 01:00
Petreceri unde poti sa iti gasesti un/o partener/a 3 De la: marriann 10 Februarie 2012 09:11
Senzatii tari... 25 De la: Yharr 29 Noiembrie 2011 19:21