Mai multe
De la: kiss_my_ass, la data 2011-11-17 11:26:36De la: kudika197746, la data 2011-11-16 22:18:04In momentul de fata am un gand care ma face sa ma preocup tot timpul. Nu stiu cum ar trebui sa-mi traiesc viata in continuare. Uneori ma gandesc sa-mi continu studile si sa ma realizez dpdv profesional ceea ce si fac in momentul de fata- ear uneori ma gandesc sa-mi fac o familie tinand cont ca am avut si ocazii de genul sa ma marit ceea ce intradevar nu ma prea intereseaza momentan - insa mie frica uneori sa nu fac o alegere pe care sa o regret la batranete. Daca le-as face pe amandoua mi-ar fi mai greu. Acum concluzia este ca sunt putin dezorientata -pot spune doar caci sunt foarte independenta in tot ceea ce fac si vreau ca pana la urma sa aleg ceea ce este mai bun pt mine. De acea vreau sa fac un sondaj sa ascult pareri pro si contra si de ce nu poate sunt persoane mai in varsta care-au mai multa experienta de viata si pot interveni toate acestea pentru a-mi face o idee asupra acestei preocupari. Astept pareri.....:) in sfarsit cineva care e de acord cu mine mii de pt asta kissule
|
||
|
steffy91 Postat pe 17 Noiembrie 2011 11:28 |
||
|---|---|---|
De la: steffy91, la data 2011-11-17 11:28:01De la: kiss_my_ass, la data 2011-11-17 11:26:36De la: kudika197746, la data 2011-11-16 22:18:04In momentul de fata am un gand care ma face sa ma preocup tot timpul. Nu stiu cum ar trebui sa-mi traiesc viata in continuare. Uneori ma gandesc sa-mi continu studile si sa ma realizez dpdv profesional ceea ce si fac in momentul de fata- ear uneori ma gandesc sa-mi fac o familie tinand cont ca am avut si ocazii de genul sa ma marit ceea ce intradevar nu ma prea intereseaza momentan - insa mie frica uneori sa nu fac o alegere pe care sa o regret la batranete. Daca le-as face pe amandoua mi-ar fi mai greu. Acum concluzia este ca sunt putin dezorientata -pot spune doar caci sunt foarte independenta in tot ceea ce fac si vreau ca pana la urma sa aleg ceea ce este mai bun pt mine. De acea vreau sa fac un sondaj sa ascult pareri pro si contra si de ce nu poate sunt persoane mai in varsta care-au mai multa experienta de viata si pot interveni toate acestea pentru a-mi face o idee asupra acestei preocupari. Astept pareri.....:) iti dau voie doar sa ma aplauzi fara sa ma "tzuci" ca ne sare tu ta in cap la amandoua!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 17 Noiembrie 2011 11:31 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2011-11-17 11:31:07De la: steffy91, la data 2011-11-17 11:28:01De la: kiss_my_ass, la data 2011-11-17 11:26:36De la: kudika197746, la data 2011-11-16 22:18:04In momentul de fata am un gand care ma face sa ma preocup tot timpul. Nu stiu cum ar trebui sa-mi traiesc viata in continuare. Uneori ma gandesc sa-mi continu studile si sa ma realizez dpdv profesional ceea ce si fac in momentul de fata- ear uneori ma gandesc sa-mi fac o familie tinand cont ca am avut si ocazii de genul sa ma marit ceea ce intradevar nu ma prea intereseaza momentan - insa mie frica uneori sa nu fac o alegere pe care sa o regret la batranete. Daca le-as face pe amandoua mi-ar fi mai greu. Acum concluzia este ca sunt putin dezorientata -pot spune doar caci sunt foarte independenta in tot ceea ce fac si vreau ca pana la urma sa aleg ceea ce este mai bun pt mine. De acea vreau sa fac un sondaj sa ascult pareri pro si contra si de ce nu poate sunt persoane mai in varsta care-au mai multa experienta de viata si pot interveni toate acestea pentru a-mi face o idee asupra acestei preocupari. Astept pareri.....:) mi-a sarit mie destul in cap...ca tzuc pe toata lumea atunci primeste macar off nu ma pot abtine
|
||
|
|
||
|
steffy91 Postat pe 17 Noiembrie 2011 11:34 |
||
De la: steffy91, la data 2011-11-17 11:34:56 o astept sa-mi sara si mie....coafura mea rezista nu stiu daca si a ei!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 17 Noiembrie 2011 11:43 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2011-11-17 11:43:41De la: steffy91, la data 2011-11-17 11:34:56 viu si io la tzucat coafura mea e de neciufulit
|
||
|
piscolino Postat pe 17 Noiembrie 2011 11:47 |
||
De la: piscolino, la data 2011-11-17 11:47:10De la: kiss_my_ass, la data 2011-11-17 11:43:41De la: steffy91, la data 2011-11-17 11:34:56 haide pisco si tu sa te tzucam o sa faca fatuca asta infarct
|
||
|
steffy91 Postat pe 17 Noiembrie 2011 11:50 |
||
De la: kudika197746, la data 2011-11-16 22:18:04In momentul de fata am un gand care ma face sa ma preocup tot timpul. Nu stiu cum ar trebui sa-mi traiesc viata in continuare. Uneori ma gandesc sa-mi continu studile si sa ma realizez dpdv profesional ceea ce si fac in momentul de fata- ear uneori ma gandesc sa-mi fac o familie tinand cont ca am avut si ocazii de genul sa ma marit ceea ce intradevar nu ma prea intereseaza momentan - insa mie frica uneori sa nu fac o alegere pe care sa o regret la batranete. Daca le-as face pe amandoua mi-ar fi mai greu. Acum concluzia este ca sunt putin dezorientata -pot spune doar caci sunt foarte independenta in tot ceea ce fac si vreau ca pana la urma sa aleg ceea ce este mai bun pt mine. De acea vreau sa fac un sondaj sa ascult pareri pro si contra si de ce nu poate sunt persoane mai in varsta care-au mai multa experienta de viata si pot interveni toate acestea pentru a-mi face o idee asupra acestei preocupari. Astept pareri.....:) Nu-mi place sa dau sfaturi dar ai scris ca astepti pareri. Parerea mea este ca e bine sa te preocupi mai mult de invatatura, asta tinand cont ca in postarea ta scrii ear in loc de iar, continu in loc de continui, mie frica in loc de mi-e frica , de acea in loc de ,,de aceea"... |
||
|
joi Postat pe 17 Noiembrie 2011 11:50 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2011-11-17 11:43:41De la: steffy91, la data 2011-11-17 11:34:56 pai daca nu ne tzuci nu ti sare
|
||
|
steffy91 Postat pe 17 Noiembrie 2011 11:50 |
||
De la: joi, la data 2011-11-17 11:50:51De la: kudika197746, la data 2011-11-16 22:18:04In momentul de fata am un gand care ma face sa ma preocup tot timpul. Nu stiu cum ar trebui sa-mi traiesc viata in continuare. Uneori ma gandesc sa-mi continu studile si sa ma realizez dpdv profesional ceea ce si fac in momentul de fata- ear uneori ma gandesc sa-mi fac o familie tinand cont ca am avut si ocazii de genul sa ma marit ceea ce intradevar nu ma prea intereseaza momentan - insa mie frica uneori sa nu fac o alegere pe care sa o regret la batranete. Daca le-as face pe amandoua mi-ar fi mai greu. Acum concluzia este ca sunt putin dezorientata -pot spune doar caci sunt foarte independenta in tot ceea ce fac si vreau ca pana la urma sa aleg ceea ce este mai bun pt mine. De acea vreau sa fac un sondaj sa ascult pareri pro si contra si de ce nu poate sunt persoane mai in varsta care-au mai multa experienta de viata si pot interveni toate acestea pentru a-mi face o idee asupra acestei preocupari. Astept pareri.....:) acuma chiar o sa creada ceilalti ca esti eu
|
||
|
steffy91 Postat pe 17 Noiembrie 2011 11:52 |
||
De la: joi, la data 2011-11-17 11:50:51De la: kudika197746, la data 2011-11-16 22:18:04In momentul de fata am un gand care ma face sa ma preocup tot timpul. Nu stiu cum ar trebui sa-mi traiesc viata in continuare. Uneori ma gandesc sa-mi continu studile si sa ma realizez dpdv profesional ceea ce si fac in momentul de fata- ear uneori ma gandesc sa-mi fac o familie tinand cont ca am avut si ocazii de genul sa ma marit ceea ce intradevar nu ma prea intereseaza momentan - insa mie frica uneori sa nu fac o alegere pe care sa o regret la batranete. Daca le-as face pe amandoua mi-ar fi mai greu. Acum concluzia este ca sunt putin dezorientata -pot spune doar caci sunt foarte independenta in tot ceea ce fac si vreau ca pana la urma sa aleg ceea ce este mai bun pt mine. De acea vreau sa fac un sondaj sa ascult pareri pro si contra si de ce nu poate sunt persoane mai in varsta care-au mai multa experienta de viata si pot interveni toate acestea pentru a-mi face o idee asupra acestei preocupari. Astept pareri.....:) pfuaiii crezi tu ca in goana dupa cariera se mai impiedica ea de niste mici amanunte cum ar fi scrisul corect?! punem pariu ca vine cu scuza cum ca nu este in tara si a uitat a scrie/vorbi corect romaneste?
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 17 Noiembrie 2011 11:53 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2011-11-17 11:53:17De la: joi, la data 2011-11-17 11:50:51De la: kudika197746, la data 2011-11-16 22:18:04In momentul de fata am un gand care ma face sa ma preocup tot timpul. Nu stiu cum ar trebui sa-mi traiesc viata in continuare. Uneori ma gandesc sa-mi continu studile si sa ma realizez dpdv profesional ceea ce si fac in momentul de fata- ear uneori ma gandesc sa-mi fac o familie tinand cont ca am avut si ocazii de genul sa ma marit ceea ce intradevar nu ma prea intereseaza momentan - insa mie frica uneori sa nu fac o alegere pe care sa o regret la batranete. Daca le-as face pe amandoua mi-ar fi mai greu. Acum concluzia este ca sunt putin dezorientata -pot spune doar caci sunt foarte independenta in tot ceea ce fac si vreau ca pana la urma sa aleg ceea ce este mai bun pt mine. De acea vreau sa fac un sondaj sa ascult pareri pro si contra si de ce nu poate sunt persoane mai in varsta care-au mai multa experienta de viata si pot interveni toate acestea pentru a-mi face o idee asupra acestei preocupari. Astept pareri.....:) a venit deja cu scuza ca scrie in graba si nu observa decat apoi
|
||
|
steffy91 Postat pe 17 Noiembrie 2011 11:56 |
||
De la: steffy91, la data 2011-11-17 11:52:09De la: joi, la data 2011-11-17 11:50:51De la: kudika197746, la data 2011-11-16 22:18:04In momentul de fata am un gand care ma face sa ma preocup tot timpul. Nu stiu cum ar trebui sa-mi traiesc viata in continuare. Uneori ma gandesc sa-mi continu studile si sa ma realizez dpdv profesional ceea ce si fac in momentul de fata- ear uneori ma gandesc sa-mi fac o familie tinand cont ca am avut si ocazii de genul sa ma marit ceea ce intradevar nu ma prea intereseaza momentan - insa mie frica uneori sa nu fac o alegere pe care sa o regret la batranete. Daca le-as face pe amandoua mi-ar fi mai greu. Acum concluzia este ca sunt putin dezorientata -pot spune doar caci sunt foarte independenta in tot ceea ce fac si vreau ca pana la urma sa aleg ceea ce este mai bun pt mine. De acea vreau sa fac un sondaj sa ascult pareri pro si contra si de ce nu poate sunt persoane mai in varsta care-au mai multa experienta de viata si pot interveni toate acestea pentru a-mi face o idee asupra acestei preocupari. Astept pareri.....:) Nop sigur nu, esti prea mandra de propia persoana ca sa umblii cu alias-uri ......... acu ca o fii defect , ca o fii calitate.......oricum un bun strateg transforma un dezavantaj intr-un avantaj
|
||
|
The_Exile Postat pe 17 Noiembrie 2011 11:57 |
||
De la: steffy91, la data 2011-11-17 11:56:08De la: kiss_my_ass, la data 2011-11-17 11:53:17De la: joi, la data 2011-11-17 11:50:51De la: kudika197746, la data 2011-11-16 22:18:04In momentul de fata am un gand care ma face sa ma preocup tot timpul. Nu stiu cum ar trebui sa-mi traiesc viata in continuare. Uneori ma gandesc sa-mi continu studile si sa ma realizez dpdv profesional ceea ce si fac in momentul de fata- ear uneori ma gandesc sa-mi fac o familie tinand cont ca am avut si ocazii de genul sa ma marit ceea ce intradevar nu ma prea intereseaza momentan - insa mie frica uneori sa nu fac o alegere pe care sa o regret la batranete. Daca le-as face pe amandoua mi-ar fi mai greu. Acum concluzia este ca sunt putin dezorientata -pot spune doar caci sunt foarte independenta in tot ceea ce fac si vreau ca pana la urma sa aleg ceea ce este mai bun pt mine. De acea vreau sa fac un sondaj sa ascult pareri pro si contra si de ce nu poate sunt persoane mai in varsta care-au mai multa experienta de viata si pot interveni toate acestea pentru a-mi face o idee asupra acestei preocupari. Astept pareri.....:) si eu scriu in graba dar rar am scapari! bine la cat de varza este sarmana nu ma mai mira nimic!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 17 Noiembrie 2011 11:58 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2011-11-17 11:53:17De la: joi, la data 2011-11-17 11:50:51De la: kudika197746, la data 2011-11-16 22:18:04In momentul de fata am un gand care ma face sa ma preocup tot timpul. Nu stiu cum ar trebui sa-mi traiesc viata in continuare. Uneori ma gandesc sa-mi continu studile si sa ma realizez dpdv profesional ceea ce si fac in momentul de fata- ear uneori ma gandesc sa-mi fac o familie tinand cont ca am avut si ocazii de genul sa ma marit ceea ce intradevar nu ma prea intereseaza momentan - insa mie frica uneori sa nu fac o alegere pe care sa o regret la batranete. Daca le-as face pe amandoua mi-ar fi mai greu. Acum concluzia este ca sunt putin dezorientata -pot spune doar caci sunt foarte independenta in tot ceea ce fac si vreau ca pana la urma sa aleg ceea ce este mai bun pt mine. De acea vreau sa fac un sondaj sa ascult pareri pro si contra si de ce nu poate sunt persoane mai in varsta care-au mai multa experienta de viata si pot interveni toate acestea pentru a-mi face o idee asupra acestei preocupari. Astept pareri.....:) ei ha plecam nitel de prin tara si uitam limba materna
|
||
|
piscolino Postat pe 17 Noiembrie 2011 11:58 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2011-11-17 11:58:10De la: steffy91, la data 2011-11-17 11:56:08De la: kiss_my_ass, la data 2011-11-17 11:53:17De la: joi, la data 2011-11-17 11:50:51De la: kudika197746, la data 2011-11-16 22:18:04In momentul de fata am un gand care ma face sa ma preocup tot timpul. Nu stiu cum ar trebui sa-mi traiesc viata in continuare. Uneori ma gandesc sa-mi continu studile si sa ma realizez dpdv profesional ceea ce si fac in momentul de fata- ear uneori ma gandesc sa-mi fac o familie tinand cont ca am avut si ocazii de genul sa ma marit ceea ce intradevar nu ma prea intereseaza momentan - insa mie frica uneori sa nu fac o alegere pe care sa o regret la batranete. Daca le-as face pe amandoua mi-ar fi mai greu. Acum concluzia este ca sunt putin dezorientata -pot spune doar caci sunt foarte independenta in tot ceea ce fac si vreau ca pana la urma sa aleg ceea ce este mai bun pt mine. De acea vreau sa fac un sondaj sa ascult pareri pro si contra si de ce nu poate sunt persoane mai in varsta care-au mai multa experienta de viata si pot interveni toate acestea pentru a-mi face o idee asupra acestei preocupari. Astept pareri.....:) toti scriem in graba...dar nu ne scapa nimic
|
||
|
steffy91 Postat pe 17 Noiembrie 2011 12:13 |
||
De la: Yharr, la data 2011-11-17 11:57:38De la: steffy91, la data 2011-11-17 11:52:09De la: joi, la data 2011-11-17 11:50:51De la: kudika197746, la data 2011-11-16 22:18:04In momentul de fata am un gand care ma face sa ma preocup tot timpul. Nu stiu cum ar trebui sa-mi traiesc viata in continuare. Uneori ma gandesc sa-mi continu studile si sa ma realizez dpdv profesional ceea ce si fac in momentul de fata- ear uneori ma gandesc sa-mi fac o familie tinand cont ca am avut si ocazii de genul sa ma marit ceea ce intradevar nu ma prea intereseaza momentan - insa mie frica uneori sa nu fac o alegere pe care sa o regret la batranete. Daca le-as face pe amandoua mi-ar fi mai greu. Acum concluzia este ca sunt putin dezorientata -pot spune doar caci sunt foarte independenta in tot ceea ce fac si vreau ca pana la urma sa aleg ceea ce este mai bun pt mine. De acea vreau sa fac un sondaj sa ascult pareri pro si contra si de ce nu poate sunt persoane mai in varsta care-au mai multa experienta de viata si pot interveni toate acestea pentru a-mi face o idee asupra acestei preocupari. Astept pareri.....:) yooyyy..uite cine ma cunoaste
|
||
|
steffy91 Postat pe 17 Noiembrie 2011 12:14 |
||
| Am revenit din nou. In primul rand - nu doresc sa-mi caut scuze pentru ca nu am de ce. Am deschis patru topicuri pe acest forum deoarece aveam anumite neclaritati si stiam caci comunicarea este un mediu de a-ti da seama de o modalitate mai buna prin care sa-ti rezolva problemele in urma unoe sfaturi sau indicati bune - pe care le primesti. Afirm de asemenea faptul caci topicurile nu se leaga intre ele in primul rand pentru ca primul topic l-am scris cand aveam 19 ani si ceream sfaturi despre - ce sa faci o napte cu un baiat - multumesc tuturor pentru sfaturile bune pe care mi le-au acordat la momentul respectiv - eram copila si mi-au fost de folos. De atunci pana saptamana aceasta nu am mai intrat deloc pe forum. In urma experientelor traite ca oricare om am avut si eu probleme - al doilea topic era vizita la ginecolog - un lucru care a fost nou pentru mine- al treilea topic legat de primul a fost intamplarea de la ginecologie - moment care l-am depasit putin mai greu - motiv pentru care am si fost putin nervoasa aseara - incercand prin noul topic cariera sau familie - sa privesc inspre un viitor mai frumos tinand cont de parerile unor utilizatori carora doresc sa le multumesc mult pentru starea de bine care mi-au creato in urma sfaturilor primite - este vorba de : kudika 421339 - kudika_pudika - oktober si miss_darine si nu in ultimul rand - vreau sa le multumesc baietilor care au incercat sa ma sustina si anume : PICCKARD - GODZILA si Yharr - intr-o mare masura si Guru_yon. In rest parerea mea este urmatoarea : am asistat la unele conversatii pe marginea topicurilor abordate - care din puctul meu de vedere au fost pierdere de vreme si inutile - raspunzand unor provocari din partea celui mai activ utilizator de pe forum : stefffyyy :) celorlalti le inteleg atitudinia chiar daca unele commuri au fost negative - au avut partea lor de adevar - trebuie sa recunosc lucrul acesta. Reamintesc - toate cele 4 topicuri au avut ca urmare raspunsl la intrebarile mele si la neclaritatilor pe care le-a avut. VA MULTUMESC !!! | ||
|
papusika_kudika Postat pe 17 Noiembrie 2011 14:38 |
||
| Am revenit din nou. In primul rand - nu doresc sa-mi caut scuze pentru ca nu am de ce. Am deschis patru topicuri pe acest forum deoarece aveam anumite neclaritati si stiam caci comunicarea este un mediu de a-ti da seama de o modalitate mai buna prin care sa-ti rezolva problemele in urma unoe sfaturi sau indicati bune - pe care le primesti. Afirm de asemenea faptul caci topicurile nu se leaga intre ele in primul rand pentru ca primul topic l-am scris cand aveam 19 ani si ceream sfaturi despre - ce sa faci o napte cu un baiat - multumesc tuturor pentru sfaturile bune pe care mi le-au acordat la momentul respectiv - eram copila si mi-au fost de folos. De atunci pana saptamana aceasta nu am mai intrat deloc pe forum. In urma experientelor traite ca oricare om am avut si eu probleme - al doilea topic era vizita la ginecolog - un lucru care a fost nou pentru mine- al treilea topic legat de primul a fost intamplarea de la ginecologie - moment care l-am depasit putin mai greu - motiv pentru care am si fost putin nervoasa aseara - incercand prin noul topic cariera sau familie - sa privesc inspre un viitor mai frumos tinand cont de parerile unor utilizatori carora doresc sa le multumesc mult pentru starea de bine care mi-au creato in urma sfaturilor primite - este vorba de : kudika 421339 - kudika_pudika - oktober si miss_darine si nu in ultimul rand - vreau sa le multumesc baietilor care au incercat sa ma sustina si anume : PICCKARD - GODZILA si Yharr - intr-o mare masura si Guru_yon. In rest parerea mea este urmatoarea : am asistat la unele conversatii pe marginea topicurilor abordate - care din puctul meu de vedere au fost pierdere de vreme si inutile - raspunzand unor provocari din partea celui mai activ utilizator de pe forum : stefffyyy :) celorlalti le inteleg atitudinia chiar daca unele commuri au fost negative - au avut partea lor de adevar - trebuie sa recunosc lucrul acesta. Reamintesc - toate cele 4 topicuri au avut ca urmare raspunsl la intrebarile mele si la neclaritatilor pe care le-a avut. VA MULTUMESC !!! | ||
|
papusika_kudika Postat pe 17 Noiembrie 2011 16:05 |
||
De la: kudika197746, la data 2011-11-17 16:05:52Am revenit din nou. In primul rand - nu doresc sa-mi caut scuze pentru ca nu am de ce. Am deschis patru topicuri pe acest forum deoarece aveam anumite neclaritati si stiam caci comunicarea este un mediu de a-ti da seama de o modalitate mai buna prin care sa-ti rezolva problemele in urma unoe sfaturi sau indicati bune - pe care le primesti. Afirm de asemenea faptul caci topicurile nu se leaga intre ele in primul rand pentru ca primul topic l-am scris cand aveam 19 ani si ceream sfaturi despre - ce sa faci o napte cu un baiat - multumesc tuturor pentru sfaturile bune pe care mi le-au acordat la momentul respectiv - eram copila si mi-au fost de folos. De atunci pana saptamana aceasta nu am mai intrat deloc pe forum. In urma experientelor traite ca oricare om am avut si eu probleme - al doilea topic era vizita la ginecolog - un lucru care a fost nou pentru mine- al treilea topic legat de primul a fost intamplarea de la ginecologie - moment care l-am depasit putin mai greu - motiv pentru care am si fost putin nervoasa aseara - incercand prin noul topic cariera sau familie - sa privesc inspre un viitor mai frumos tinand cont de parerile unor utilizatori carora doresc sa le multumesc mult pentru starea de bine care mi-au creato in urma sfaturilor primite - este vorba de : kudika 421339 - kudika_pudika - oktober si miss_darine si nu in ultimul rand - vreau sa le multumesc baietilor care au incercat sa ma sustina si anume : PICCKARD - GODZILA si Yharr - intr-o mare masura si Guru_yon. In rest parerea mea este urmatoarea : am asistat la unele conversatii pe marginea topicurilor abordate - care din puctul meu de vedere au fost pierdere de vreme si inutile - raspunzand unor provocari din partea celui mai activ utilizator de pe forum : stefffyyy :) celorlalti le inteleg atitudinia chiar daca unele commuri au fost negative - au avut partea lor de adevar - trebuie sa recunosc lucrul acesta. Reamintesc - toate cele 4 topicuri au avut ca urmare raspunsl la intrebarile mele si la neclaritatilor pe care le-a avut. VA MULTUMESC !!! Il asteptam cu interes pe urmatorul: divortul. |
||
|
Lucia_41 Postat pe 17 Noiembrie 2011 16:15 |
||
De la: Gina1989, la data 2011-11-17 16:15:36De la: kudika197746, la data 2011-11-17 16:05:52Am revenit din nou. In primul rand - nu doresc sa-mi caut scuze pentru ca nu am de ce. Am deschis patru topicuri pe acest forum deoarece aveam anumite neclaritati si stiam caci comunicarea este un mediu de a-ti da seama de o modalitate mai buna prin care sa-ti rezolva problemele in urma unoe sfaturi sau indicati bune - pe care le primesti. Afirm de asemenea faptul caci topicurile nu se leaga intre ele in primul rand pentru ca primul topic l-am scris cand aveam 19 ani si ceream sfaturi despre - ce sa faci o napte cu un baiat - multumesc tuturor pentru sfaturile bune pe care mi le-au acordat la momentul respectiv - eram copila si mi-au fost de folos. De atunci pana saptamana aceasta nu am mai intrat deloc pe forum. In urma experientelor traite ca oricare om am avut si eu probleme - al doilea topic era vizita la ginecolog - un lucru care a fost nou pentru mine- al treilea topic legat de primul a fost intamplarea de la ginecologie - moment care l-am depasit putin mai greu - motiv pentru care am si fost putin nervoasa aseara - incercand prin noul topic cariera sau familie - sa privesc inspre un viitor mai frumos tinand cont de parerile unor utilizatori carora doresc sa le multumesc mult pentru starea de bine care mi-au creato in urma sfaturilor primite - este vorba de : kudika 421339 - kudika_pudika - oktober si miss_darine si nu in ultimul rand - vreau sa le multumesc baietilor care au incercat sa ma sustina si anume : PICCKARD - GODZILA si Yharr - intr-o mare masura si Guru_yon. In rest parerea mea este urmatoarea : am asistat la unele conversatii pe marginea topicurilor abordate - care din puctul meu de vedere au fost pierdere de vreme si inutile - raspunzand unor provocari din partea celui mai activ utilizator de pe forum : stefffyyy :) celorlalti le inteleg atitudinia chiar daca unele commuri au fost negative - au avut partea lor de adevar - trebuie sa recunosc lucrul acesta. Reamintesc - toate cele 4 topicuri au avut ca urmare raspunsl la intrebarile mele si la neclaritatilor pe care le-a avut. VA MULTUMESC !!! gina..si tu? te iei de saraca fata
|
||
|
steffy91 Postat pe 17 Noiembrie 2011 19:40 |
||
De la: Gina1989, la data 2011-11-17 16:15:36De la: kudika197746, la data 2011-11-17 16:05:52Am revenit din nou. In primul rand - nu doresc sa-mi caut scuze pentru ca nu am de ce. Am deschis patru topicuri pe acest forum deoarece aveam anumite neclaritati si stiam caci comunicarea este un mediu de a-ti da seama de o modalitate mai buna prin care sa-ti rezolva problemele in urma unoe sfaturi sau indicati bune - pe care le primesti. Afirm de asemenea faptul caci topicurile nu se leaga intre ele in primul rand pentru ca primul topic l-am scris cand aveam 19 ani si ceream sfaturi despre - ce sa faci o napte cu un baiat - multumesc tuturor pentru sfaturile bune pe care mi le-au acordat la momentul respectiv - eram copila si mi-au fost de folos. De atunci pana saptamana aceasta nu am mai intrat deloc pe forum. In urma experientelor traite ca oricare om am avut si eu probleme - al doilea topic era vizita la ginecolog - un lucru care a fost nou pentru mine- al treilea topic legat de primul a fost intamplarea de la ginecologie - moment care l-am depasit putin mai greu - motiv pentru care am si fost putin nervoasa aseara - incercand prin noul topic cariera sau familie - sa privesc inspre un viitor mai frumos tinand cont de parerile unor utilizatori carora doresc sa le multumesc mult pentru starea de bine care mi-au creato in urma sfaturilor primite - este vorba de : kudika 421339 - kudika_pudika - oktober si miss_darine si nu in ultimul rand - vreau sa le multumesc baietilor care au incercat sa ma sustina si anume : PICCKARD - GODZILA si Yharr - intr-o mare masura si Guru_yon. In rest parerea mea este urmatoarea : am asistat la unele conversatii pe marginea topicurilor abordate - care din puctul meu de vedere au fost pierdere de vreme si inutile - raspunzand unor provocari din partea celui mai activ utilizator de pe forum : stefffyyy :) celorlalti le inteleg atitudinia chiar daca unele commuri au fost negative - au avut partea lor de adevar - trebuie sa recunosc lucrul acesta. Reamintesc - toate cele 4 topicuri au avut ca urmare raspunsl la intrebarile mele si la neclaritatilor pe care le-a avut. VA MULTUMESC !!! Stai linistit caci pe acela nu il vei vedea tu foarte curand. Chiar daca las impresia de a fi foarte nehotarata nu sunt. Stiu ceea ce vreau cu adevarat de la viata - de cariera si de familie am intrebat doar asa sa-mi fac o idee - nu e nimik gresit sa afli lucruri care te intereseaza.... Si de divort cu siguranta nici nu se pune problema de asa ceva - mai bine nu ma marit si gata. |
||
|
papusika_kudika Postat pe 22 Noiembrie 2011 02:21 |
||
De la: GODZILA, la data 2011-11-16 22:23:54pai cu burtica si pasarica ai terminat?acuma vrei sa te mariti?tu nu stii daca mai apuci ziua de maine cu problemele tale si-ti arde de maritis... Am apucat ziua de maine acuma vreau sa ma marit ::)))))))) Am un mare chef si poftade viata ..... |
||
|
papusika_kudika Postat pe 22 Noiembrie 2011 03:10 |
||
De la: steffy91, la data 2011-11-16 22:30:09De la: kudika197746, la data 2011-11-16 22:18:04In momentul de fata am un gand care ma face sa ma preocup tot timpul. Nu stiu cum ar trebui sa-mi traiesc viata in continuare. Uneori ma gandesc sa-mi continu studile si sa ma realizez dpdv profesional ceea ce si fac in momentul de fata- ear uneori ma gandesc sa-mi fac o familie tinand cont ca am avut si ocazii de genul sa ma marit ceea ce intradevar nu ma prea intereseaza momentan - insa mie frica uneori sa nu fac o alegere pe care sa o regret la batranete. Daca le-as face pe amandoua mi-ar fi mai greu. Acum concluzia este ca sunt putin dezorientata -pot spune doar caci sunt foarte independenta in tot ceea ce fac si vreau ca pana la urma sa aleg ceea ce este mai bun pt mine. De acea vreau sa fac un sondaj sa ascult pareri pro si contra si de ce nu poate sunt persoane mai in varsta care-au mai multa experienta de viata si pot interveni toate acestea pentru a-mi face o idee asupra acestei preocupari. Astept pareri.....:) scriu pe cate vrea inima mea fatuca ce numai tu sa scri????? |
||
|
papusika_kudika Postat pe 22 Noiembrie 2011 03:12 |
||
De la: steffy91, la data 2011-11-16 22:31:16De la: kudika197746, la data 2011-11-16 22:18:04In momentul de fata am un gand care ma face sa ma preocup tot timpul. Nu stiu cum ar trebui sa-mi traiesc viata in continuare. Uneori ma gandesc sa-mi continu studile si sa ma realizez dpdv profesional ceea ce si fac in momentul de fata- ear uneori ma gandesc sa-mi fac o familie tinand cont ca am avut si ocazii de genul sa ma marit ceea ce intradevar nu ma prea intereseaza momentan - insa mie frica uneori sa nu fac o alegere pe care sa o regret la batranete. Daca le-as face pe amandoua mi-ar fi mai greu. Acum concluzia este ca sunt putin dezorientata -pot spune doar caci sunt foarte independenta in tot ceea ce fac si vreau ca pana la urma sa aleg ceea ce este mai bun pt mine. De acea vreau sa fac un sondaj sa ascult pareri pro si contra si de ce nu poate sunt persoane mai in varsta care-au mai multa experienta de viata si pot interveni toate acestea pentru a-mi face o idee asupra acestei preocupari. Astept pareri.....:) poate sa fie si I de la oamenii inteligenti ca si tine - |
||
|
papusika_kudika Postat pe 22 Noiembrie 2011 03:13 |
||
De la: steffy91, la data 2011-11-16 22:50:26De la: kudika_pudika, la data 2011-11-16 22:49:06Sau cu alte cuvinte, viata nu e niciodata asa cum ti-o planifici. Sau vorba aia neaosa: socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa (sau ceva de genu' saraca esti tu ca u sti ce e aia viata departe de casa |
||
|
papusika_kudika Postat pe 22 Noiembrie 2011 03:16 |
||
De la: papusika_kudika, la data 2011-11-22 03:16:38De la: steffy91, la data 2011-11-16 22:50:26De la: kudika_pudika, la data 2011-11-16 22:49:06Sau cu alte cuvinte, viata nu e niciodata asa cum ti-o planifici. Sau vorba aia neaosa: socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa (sau ceva de genu' tu* ca sa corectez pt unii care nuu stiu sa citeasca |
||
|
papusika_kudika Postat pe 22 Noiembrie 2011 03:17 |
||
De la: steffy91, la data 2011-11-16 22:55:27De la: guru_ion, la data 2011-11-16 22:53:15De la: kudika197746, la data 2011-11-16 22:51:22lasa ca am vazut-o pe steffy ce raspunsuri inteligente da la fiecare topic m-am convins cu ea - imi place ca e tare iubareata ea pe toata lumea corecteaza si tzuca ca sa vorbeasca mai frumos ....succes pe mai departe Eu nu sunt geloasa pe nimeni - mai ales pe ea. In rimul rand pentru ca nu am de ce in al doilea rand termenul gelos are total alta semnificatie decat contextul in care ia il foloseste ceea ce deota faptul ca nu intelege corect terminologia limbi romane - ar fi fost mai corect daca ar fi folosit este invidioasa pe mine - poate sa stea linistita nu sunt - in realitate poate ar fi invers :))) |
||
|
papusika_kudika Postat pe 22 Noiembrie 2011 03:21 |
||
De la: papusika_kudika, la data 2011-11-16 22:18:04In momentul de fata am un gand care ma face sa ma preocup tot timpul. Nu stiu cum ar trebui sa-mi traiesc viata in continuare. Uneori ma gandesc sa-mi continu studile si sa ma realizez dpdv profesional ceea ce si fac in momentul de fata- ear uneori ma gandesc sa-mi fac o familie tinand cont ca am avut si ocazii de genul sa ma marit ceea ce intradevar nu ma prea intereseaza momentan - insa mie frica uneori sa nu fac o alegere pe care sa o regret la batranete. Daca le-as face pe amandoua mi-ar fi mai greu. Acum concluzia este ca sunt putin dezorientata -pot spune doar caci sunt foarte independenta in tot ceea ce fac si vreau ca pana la urma sa aleg ceea ce este mai bun pt mine. De acea vreau sa fac un sondaj sa ascult pareri pro si contra si de ce nu poate sunt persoane mai in varsta care-au mai multa experienta de viata si pot interveni toate acestea pentru a-mi face o idee asupra acestei preocupari. Astept pareri.....:) pai simplu gaseste-ti unul care sa nu creada in rolurile traditionale in familie si atunci impartiti responsabilitatile familiei si nu mai e asa greu cum te temi, le puteti face pe amandoua, si cariera si familie. |
||
|
DayC Postat pe 22 Noiembrie 2011 17:55 |
||
De la: steffy91, la data 2011-11-17 12:14:44De la: Yharr, la data 2011-11-17 11:57:38De la: steffy91, la data 2011-11-17 11:52:09De la: joi, la data 2011-11-17 11:50:51De la: kudika197746, la data 2011-11-16 22:18:04In momentul de fata am un gand care ma face sa ma preocup tot timpul. Nu stiu cum ar trebui sa-mi traiesc viata in continuare. Uneori ma gandesc sa-mi continu studile si sa ma realizez dpdv profesional ceea ce si fac in momentul de fata- ear uneori ma gandesc sa-mi fac o familie tinand cont ca am avut si ocazii de genul sa ma marit ceea ce intradevar nu ma prea intereseaza momentan - insa mie frica uneori sa nu fac o alegere pe care sa o regret la batranete. Daca le-as face pe amandoua mi-ar fi mai greu. Acum concluzia este ca sunt putin dezorientata -pot spune doar caci sunt foarte independenta in tot ceea ce fac si vreau ca pana la urma sa aleg ceea ce este mai bun pt mine. De acea vreau sa fac un sondaj sa ascult pareri pro si contra si de ce nu poate sunt persoane mai in varsta care-au mai multa experienta de viata si pot interveni toate acestea pentru a-mi face o idee asupra acestei preocupari. Astept pareri.....:) VOI .....NU STITI,...KA PAPUSILE N-AU NIMIK IN KAP??? |
||
|
Titanika Postat pe 22 Noiembrie 2011 18:32 |
||
| din experienta proprie cred ca se poate si familie si cariera, cred ca depinde mai multe ce vrei tu, acum daca vrei carierea te vei orienta spre cariera, depinde cat de egoist esti, de ce planuri ai.... | ||
|
yumy Postat pe 22 Noiembrie 2011 18:36 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| rana pe col | 16 | De la: mirynik05 23 Martie 2010 08:57 |
| APARAT DE DIAGNOSTIC PRIN BIOREZONANTA | 3 | De la: healthy014326 24 Martie 2010 15:10 |
| Crema autobronzanta | 2 | De la: Adelyna84 18 Aprilie 2010 21:03 |
|
|
||
| Surogat | 1 | De la: Carmen_O 23 Februarie 2011 20:29 |
| anticonceptionale | 5 | De la: nicolove2008 27 August 2009 17:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.