Mai multe
|
Salut toate kudikutele care citesc acest post. Am si eu o mica dilema ca sa ii spun asa. Am 19 ani si sunt in clasa a 12-a. Cum e si normal, am banchetul...lasati bacul pentru mai tarziu Sunt cu un baiat de...1 an si cateva luni, el are 21 de ani. Este o fire destul de geloasa, si m-a cam pus sa aleg intre el si banchet. Am incercat sa ii explic in toate felurile ca e ceva unic, ca termin liceul, etc... dar el o tine mortis ca daca ma duc, se desparte de mine. Este o persoana destul de speciala(sper sa nu cred asta doar pentru ca asa mi se pare acum) pur si simplu e diferit de restul pentru ca ma accepta asa cum sunt eu.Intrebarea mea este, ca sa nu ma mai lungesc, ce ar trebui sa fac? Sa ma duc in banchet sau sau raman cu respectivul? Va rog, chiar mi-ar fi de folos o parere. |
||
|
Lalyly Postat pe 15 Decembrie 2011 19:50 |
||
|---|---|---|
De la: Lalyly, la data 2011-12-15 19:50:17Salut toate kudikutele care citesc acest post. astã-i ºantaj sentimental ºi e o mare porcãrie !!! el are maºinã ? dacã da, spune-i sã o vândã ca sã-þi dovedescã cã te iubeºte ! altfel te duci ºi la banchet ºi te desparþi tu de el, cã-i tãntãlãu .... glumesc ....scuze, dar oamenii nu ar trebui sã-ºi facã asemenea faze ... nu poþi sã-l iei cu tine la banchet ? |
||
|
contessyna Postat pe 15 Decembrie 2011 19:59 |
||
Daca te-ar accepta asa cum esti tu nu i-ar pasa ca mergi la banchet - deci nu te accepta asa cum esti pt ca se indoieste de tine si este gelos. Daca poti i-al cu tine la banchet. Si de cand il lasi sa te santajeze ??? Spune-i ca daca te lasa asta este inseamna ca nu te iubeste si vei incerca sa cauti altul mai bun...daca te va placea cu adevarat va accepta sa te duci daca nu nu. Daca acuma iti zice ce sa faci si ce sa nu faci daca o sai fi nevasta vreodata va face ce vrea el cu tine...ai grij anu te lasa....parerea mea
|
||
|
|
||
|
kudika_nikole Postat pe 15 Decembrie 2011 20:17 |
||
Te duci!
|
||
|
ilumax_76 Postat pe 15 Decembrie 2011 20:18 |
||
De la: Lalyly, la data 2011-12-15 19:50:17Salut toate kudikutele care citesc acest post. Draga mea,raspunsul corect este acela de a te duce la banchet!Ca de obicei,sfarsitul anilor de liceu,este incununat cu organizarea banchetului liceal,moment special pentru voi tinerii si unic prin bogatia de amintiri,de care iti vei aduce aminte peste ani si ani de zile,cu mare bucurie in suflet si lacrimi in coltul ochilor!Este o mare greseala aceea de a nu participa la aceasta reuniune intre voi liceenii,si cadrele didactice,pe care le-ati avut drept dascali de-alungul anilor de liceu!Veti trai clipe frumoase in acea seara si nu vad motivul pentru care tu sa nu fii prezenta!Prietenul tau este absurd si obtuz in gandire,ceea ce ma determina sa nu-l consider un exemplar de barbat reusit si special,asa cum il caracterizezi ca ar fi domnia sa!!!Ce inseamna acea amenintare,legata de participarea ta la banchetul de final de liceu?Mi se pare total nepotrivita atitudinea lui,mai ales daca tinem cont de faptul ca si el a trecut prin emotiile unei astfel de ultima intalnire dintre elevi si profesori!Sau el nu a terminat un liceu?Deci,nici nu trebuie sa iei in calcul spusele iubitului tau!Este un eveniment strict legat de activitatea ta de liceana si el nu are niciun drept sa te domine in vreun fel,impunandu-ti sa nu participi la banchetul respectiv!Te va parasi daca te duci la petrecere?Ei si?Mare paguba!!!!Numai gandindu-te la modul lui de a se comporta si ar trebui sa-ti ridice multe semne de intrebare!In atitudinea de respingere consta iubirea lui fata de tine?Ce drept are sa-ti dirijeze actiunile personale?Cine ii da puterea de decizie asupra a ceea ce ai de facut?Nimeni ,spun eu!
|
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 15 Decembrie 2011 20:28 |
||
|
Nu am cum sa il iau. Cand am vorbit de banchet la scoala asta a fost primul lucru de care am intrebat, daca pot aduce pe cineva. Asa e, pe viitor poate fi si mai impulsiv, si nu e chiar ceva de dorit. Oricum e destul de greu, pentru mine.. |
||
|
Lalyly Postat pe 15 Decembrie 2011 20:29 |
||
Ati zapacit sara fata. Numai gargauni ii bagati in cap. Draguta, de mica trebuie sa stii ca... nu trebuie sa iesi niciodata din cuvantul barbatului. Ce spune el... e litera de lege. Daca el iti spune chiar sa nu termini liceul ca sa nu ai cum sa te duci la banchet... asa sa faci. El stie mai bine... ca e mai mare, la banchetele astea numai lucruri "ciudate" se intampla. Dansezi , te distrezi, bei, glumesti, te simti bine.... ce sa mai - numai lucruri pacatoase. Asa ca e musai sa-l asculti pe el. E clar ?
|
||
|
alegro6543 Postat pe 15 Decembrie 2011 20:34 |
||
| Nici daca asa vrea nu as putea sa fac ce spui tu. Daca intr-o relatie exista cineva care domina, aia nu este relatie. | ||
|
Lalyly Postat pe 15 Decembrie 2011 20:42 |
||
Doamne ce "sfate"
|
||
|
yumy Postat pe 15 Decembrie 2011 20:45 |
||
| De ce nu-l iei si pe el la banchet? | ||
|
broscoiu Postat pe 15 Decembrie 2011 20:45 |
||
| Eu iti propun sa TE DUCI la banchet;) o sa regreti daca nu te vei duce si mai ales ca ai acceptat acest santaj sentimental...eu am fost la banchet si nimeni nu mi-a impus nimic si sa stii ca sunt cu el si acum asa ca daca te iubeste te va intelege...si chiar daca se putea sa iei pe cineva cu tine nu avea el ce cauta acolo...tu esti cu colegii tai si va fi ultima data cand va veti mai intalni. pana la urma faci cum vrei, dar daca ai observat majoritatea raspunsurilor au fost sa te duci, asa ca du-te si distreaza-te;) | ||
|
alinutza1010 Postat pe 15 Decembrie 2011 20:47 |
||
De la: Lalyly, la data 2011-12-15 20:29:34Nu am cum sa il iau. Cand am vorbit de banchet la scoala asta a fost primul lucru de care am intrebat, daca pot aduce pe cineva. E rau ca-l iubesti...dar cand iubesti un barbat impulsiv iti faci rau tie...pana la urma vei ajunge sa i urasti obiceiurile si sa-l lasi. Eu l as lasa si mi-as cauta un barbat care sa ma inteleaga si sa nu fie orgolios...oo sa treci mai greu peste dar nu-i permite sa-si dea aiere de boss... |
||
|
kudika_nikole Postat pe 15 Decembrie 2011 20:50 |
||
Dom'ne, e adevarat ca majoritatea raspunsurilor au fost "sa te duci", dar sa nu uitam ca raspunsul meu e cel mai bun.
|
||
|
alegro6543 Postat pe 15 Decembrie 2011 20:50 |
||
De la: kudika421339, la data 2011-12-15 20:28:16Cine ii da puterea de decizie asupra a ceea ce ai de facut? cum cine?...ea, ca doar o place asa cum e!
|
||
|
miss_darine Postat pe 15 Decembrie 2011 20:54 |
||
De la: alegro6543, la data 2011-12-15 20:50:14Dom'ne, e adevarat ca majoritatea raspunsurilor au fost "sa te duci", dar sa nu uitam ca raspunsul meu e cel mai bun. ai primit vreun premiu?
|
||
|
miss_darine Postat pe 15 Decembrie 2011 20:56 |
||
| Bravo tie;) | ||
|
alinutza1010 Postat pe 15 Decembrie 2011 20:57 |
||
De la: miss_darine, la data 2011-12-15 20:56:17De la: alegro6543, la data 2011-12-15 20:50:14Dom'ne, e adevarat ca majoritatea raspunsurilor au fost "sa te duci", dar sa nu uitam ca raspunsul meu e cel mai bun. Da...o steluta creca:)) |
||
|
Lalyly Postat pe 15 Decembrie 2011 20:57 |
||
De la: alegro6543, la data 2011-12-15 20:50:14Dom'ne, e adevarat ca majoritatea raspunsurilor au fost "sa te duci", dar sa nu uitam ca raspunsul meu e cel mai bun. Bravo tie;) |
||
|
alinutza1010 Postat pe 15 Decembrie 2011 20:59 |
||
De la: alegro6543, la data 2011-12-15 20:34:34Ati zapacit sara fata. Numai gargauni ii bagati in cap. Alegro,buna seara si nu ma enerva,te rog! Cum adica ,sa nu se duca la acel banchet?Domnul meu,eu am participat ca supraveghetor la asemenea evenimente si nu se reduce totul la actiuni neavenite!Depinde foarte mult de elevi si de profesorii prezenti la petrecerea respectiva!Nu,aici nu pot fi de acord cu tine!Banchetul si petrecerea in sine,vo fi dulci amintiri peste ani si ani de zile!Eu,si acum imi mai aduc aminte de reuniunea de la sfarsitul anilor de liceu si nu mai spun de petrecerea ,ce a avut loc la terminarea facultatii!Sunt clipe de neuitat,practic,odata cu parcurgerea acelor amintiri,am retrait anii de liceu si pe cei petrecuti in amfiteatrele facultatii!on topic-Drag amea,du-te cu toata increderea la banchetul respectiv,distreaza-te,sunt clipe de neuitat si mereu iti vei aminti cu drag de ele!Barbati,.....sunt pe toate drumurile,nu gresi in alegerile personale! |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 15 Decembrie 2011 21:11 |
||
De la: alegro6543, la data 2011-12-15 20:50:14Dom'ne, e adevarat ca majoritatea raspunsurilor au fost "sa te duci", dar sa nu uitam ca raspunsul meu e cel mai bun. Alegrooooooooooooooo!
|
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 15 Decembrie 2011 21:13 |
||
339 alegro a glumit...raspunsul lui trebuie citit pe negativ
|
||
|
miss_darine Postat pe 15 Decembrie 2011 21:17 |
||
De la: miss_darine, la data 2011-12-15 21:17:51 Nu stiu,draga mea,nu supoooooooooort sa fiu contrazisa de un barbat! Darine,sa ai o seara frumoasa,eu rad cu lacrimi ce mai!!!!!!!!!
|
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 15 Decembrie 2011 21:19 |
||
| Oricum ideea de a alege mi se pare mie foarte stupida. presupun ca voua va suna si mai si... e....complicat | ||
|
Lalyly Postat pe 15 Decembrie 2011 21:20 |
||
De la: kudika421339, la data 2011-12-15 21:19:44 la supararea ta, se potriveste de minune filmuletul urmator:http://www.youtube.com/watch?v=5loKLhLIofs |
||
|
miss_darine Postat pe 15 Decembrie 2011 21:22 |
||
De la: Lalyly, la data 2011-12-15 21:20:16Oricum ideea de a alege mi se pare mie foarte stupida. presupun ca voua va suna si mai si... e....complicat Draga mea,lasand amuzamentul, creat in mod involuntar, la o parte,tu retine esentialul;Tu termini liceul si nu iubitul tau,deci nu ii permite sa intervina in viata-ti personala!Este un moment special din viata ta si nu trebuie sa-i dai socoteala in vreun fel!Mai departe,decizi singura,nu iti mai trebuie sfaturile noastre!
|
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 15 Decembrie 2011 21:25 |
||
De la: Lalyly, la data 2011-12-15 21:20:16Oricum ideea de a alege mi se pare mie foarte stupida. presupun ca voua va suna si mai si... e....complicat Domnisoara... "colegele" mele care m-au contrat mai sus... sunt mult mai "lumite" si mai trecute prin de-astea. Ele inteleg atunci cand un om glumeste sau... ia lucrurile in saga. Cand o sa mai cresti, dupa vreo 7-8 iubiti (atatia cat au avut si 'mnealor ) o sa intelegi ca "gravele probleme" pe care le ai acum... sunt de fapt minunatele amintiri ale frumoasei tinereti. "Dilemele" si "dramele" din tinerete sunt de fapt... cele mai frumoase momente ale vietii. Apoi vine familia, serviciul, copii, stresul, celulita... si alte asemenea... si iti vei dori sa le dai pe toate... pentru o clipa din ... banchetul de la sfarsitul liceului... Lesne de inteles ca am glumit, iar tu... dupa o "cearta crancena" cu actualul iubit, vei merge la banchet, va fi extraordinar, iar el... dupa o perioada de bosumflare (care ii vine de minune unui tanar june amorezat... eheeeeiii - ce vremuri !!! ) va veni cu cel mai mare si mai alb buchet de trandafiri... si veti trai fericiti pana la... urmatoarea indragosteala. Caci... vor mai fi.
|
||
|
alegro6543 Postat pe 15 Decembrie 2011 21:29 |
||
De la: alegro6543, la data 2011-12-15 21:29:53De la: Lalyly, la data 2011-12-15 21:20:16Oricum ideea de a alege mi se pare mie foarte stupida. presupun ca voua va suna si mai si... e....complicat Are un orgoliu prea mare ca sa se mai intoarca la mine:) |
||
|
Lalyly Postat pe 15 Decembrie 2011 21:32 |
||
De la: Lalyly, la data 2011-12-15 21:32:52De la: alegro6543, la data 2011-12-15 21:29:53De la: Lalyly, la data 2011-12-15 21:20:16Oricum ideea de a alege mi se pare mie foarte stupida. presupun ca voua va suna si mai si... e....complicat Am sa-ti mai spun un secret : in "razboiul" asta inevitabil intre orgoliu si dragoste... intotdeauna invinge dragostea.
|
||
|
alegro6543 Postat pe 15 Decembrie 2011 21:38 |
||
| Da..asa ar trebui sa fie normal. Dar mai sunt si cazuri in care invinge orgoliul. Acesta fiind unul din ele | ||
|
Lalyly Postat pe 15 Decembrie 2011 21:43 |
||
De la: Lalyly, la data 2011-12-15 21:43:46Da..asa ar trebui sa fie normal. Dar mai sunt si cazuri in care invinge orgoliul. Acesta fiind unul din ele in final ce faci, te duci sau nu? |
||
|
guru_ion Postat pe 15 Decembrie 2011 22:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| mesaj important | 1 | De la: albe_beea 5 Februarie 2009 15:24 |
| Daca un baiat place o fata dar el intra in concediu doua saptamani isi va gasi pe alta? | 5 | De la: Achillesluv 12 Iulie 2015 15:44 |
| Credeti in relatiile la distanta? | 78 | De la: pickard 9 Iulie 2011 23:43 |
|
|
||
| Ce credeti cand jumatatea voastra a decis sa plece la munca in strainatate fara ca voi sa fiti de acord? | 22 | De la: Floare_de_castan 31 Mai 2009 16:47 |
| On Vogue interviu? | 17 | De la: d3vil_me1923 8 August 2011 22:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.