Setari Cookie-uri

relatie ciudata

Da pe unde sta de vine asa tarziu acasa???
Marryzza
Postat pe 28 Ianuarie 2012 11:29
De la: kudika473133, la data 2012-01-27 10:15:47nu-si recunoaste vina din orgoliu..vezi Doamne e barbat.Eu pentru ca nu mai suport tensiunile din casa fac pasul spre impacare.Recunoaste ca nu poate sa-si asume vina pentru ca e barbat si nu poate ceda in fata unei femei.Afirma permenent ca sunt cea mai impotanta persoana din viata lui si ca nu poate trai fara mine...insa asteapta in permanenta ca eu sa-i ofer acte de iubire si numai dupa aceea face si el cate ceva....Teoria lui este ca femeia trebuie sa taca si sa se supuna, sa ofere afectiune barbatului.

Te-ai maritat cu un mitocan fara educatie , care numai ca nu ia un UZI ca in Afganistan sa te impuste in cap ca ai ridicat ochii la el si nu porti "" burka".Imi pare rau dar atat timp cat el considera ca femeia trebuie sa taca si sa se supuna nu ai cum sa comunici cu el si sa ajungi sa fii respectata si tratata bine.
Thais13
Postat pe 28 Ianuarie 2012 20:08
De la: magdalenaego, la data 2012-01-27 10:10:25Eu consider ca acesta nu reprezinta un motiv de despartire,dar de preferat ar fi ca tu,daca ii stii slabiciunea,sa incerci sa ocolesti sa il mai contrazici. Daca va iubiti,micile neintelegeri vor deveni cu timpul parti pe care le cunoasteti foarte bine unul despre celalalt si le veti lua in gluma,nu va veti mai lasa afectati de ele. Increderea este cel mai important aspect,si daca nu este cu capul dupa alte femei,sau daca nu se poarta violent cu tine,si daca nu tipa sau iti vorbeste jignitor,atunci merita sa fie iertat ori de cate ori incapatanarea lui te pune pe ganduri...Pe undeva ma identific cu problema ta(numai ca aici este invers,eu sunt cea care greseste),de aceea am simtit ca trebuie sa iti scriu,m-am obisnuit ca atunci cand se ivesc discutii contradictorii,sa fiu prima care cedeaza si sa imi cer iertare,iar asta ne linisteste pe amandoi.Nu lasa mandria sa ti-l ia de langa tine.

ce i-as mai cere eu lui......iertare
steffy91
Postat pe 29 Ianuarie 2012 00:58
De la: kudika473133, la data 2012-01-27 10:15:47nu-si recunoaste vina din orgoliu..vezi Doamne e barbat.Eu pentru ca nu mai suport tensiunile din casa fac pasul spre impacare.Recunoaste ca nu poate sa-si asume vina pentru ca e barbat si nu poate ceda in fata unei femei.Afirma permenent ca sunt cea mai impotanta persoana din viata lui si ca nu poate trai fara mine...insa asteapta in permanenta ca eu sa-i ofer acte de iubire si numai dupa aceea face si el cate ceva....Teoria lui este ca femeia trebuie sa taca si sa se supuna, sa ofere afectiune barbatului.

sa taca si sa se supuna? in fata cui? unui barbat?????? dar cu ce e el mai presus de noi? ca se numeste barbat si nu femeie....
steffy91
Postat pe 29 Ianuarie 2012 01:00
De la: steffy91, la data 2012-01-29 01:00:50

sa taca si sa se supuna? in fata cui? unui barbat?????? dar cu ce e el mai presus de noi? ca se numeste barbat si nu femeie....
zmeu
Postat pe 29 Ianuarie 2012 01:01
De la: zmeu, la data 2012-01-29 01:01:32
De la: steffy91, la data 2012-01-29 01:00:50

steffy91
Postat pe 29 Ianuarie 2012 01:02
De la: kudika473133, la data 2012-01-27 10:15:47nu-si recunoaste vina din orgoliu..vezi Doamne e barbat.Eu pentru ca nu mai suport tensiunile din casa fac pasul spre impacare.Recunoaste ca nu poate sa-si asume vina pentru ca e barbat si nu poate ceda in fata unei femei.Afirma permenent ca sunt cea mai impotanta persoana din viata lui si ca nu poate trai fara mine...insa asteapta in permanenta ca eu sa-i ofer acte de iubire si numai dupa aceea face si el cate ceva....Teoria lui este ca femeia trebuie sa taca si sa se supuna, sa ofere afectiune barbatului. teoria lui este total gresita.nici pe departe nu ar trebui sa fie asa, sau ar impresia ca poate sa faca orice doar pt ca e barbat?? de ce femeile permit astfel de lucruri barbatilor?? din iubire? parerea mea asta nu e iubire. e cva ce nu ar trebui sa ti se intample din moment ce el sustine ca te iubeste! l-ai intr vreodata ce e iubirea pt el? gandeste bn ce ai de facut si poarta o discutie cu el { daca poti}. eu una nu as mai ramane cu un astfel de barbat!!!!
kudika481278
Postat pe 29 Ianuarie 2012 09:36
De la: Micaell, la data 2012-01-27 14:35:14Hm, mereu am zis ca barbatii divortati aduc numai belele... Multi dintre ei sunt instabili emotional si evita sa se implice in relatii etc. In afara de asta, ce femeie lasa un barbat la locul lui? Eu cred ca te-ai grabit sa te mariti, fara sa-ti cunosti foarte bine partenerul. O discutie cu fosta nevasta, probabil ca ti-ar fi lamurit multe dileme. Acum din pacate nu prea poti face mare lucru. Ori il accepti asa cum e,ori va despartiti.

Cred ca si femeile divortate trebuie privite cu o oarecare reticenta (de catre barbati).
Cert e ca de obicei persoanele inteligente( emotional) au si simtul umorului neavand mari probleme de compatibilitate.
Increzutii care s-au lovit la cap cand i-au scapat mamele lor din brate la maternitate nu fac altceva decat sa se incarce cu energie negativa si sa o transmita si celor din jur.
Mr_6pack
Postat pe 29 Ianuarie 2012 18:23
De la: Mr_6pack, la data 2012-01-29 18:23:28
De la: Micaell, la data 2012-01-27 14:35:14Hm, mereu am zis ca barbatii divortati aduc numai belele... Multi dintre ei sunt instabili emotional si evita sa se implice in relatii etc. In afara de asta, ce femeie lasa un barbat la locul lui? Eu cred ca te-ai grabit sa te mariti, fara sa-ti cunosti foarte bine partenerul. O discutie cu fosta nevasta, probabil ca ti-ar fi lamurit multe dileme. Acum din pacate nu prea poti face mare lucru. Ori il accepti asa cum e,ori va despartiti.

Cred ca si femeile divortate trebuie privite cu o oarecare reticenta (de catre barbati).
Cert e ca de obicei persoanele inteligente( emotional) au si simtul umorului neavand mari probleme de compatibilitate.
Increzutii care s-au lovit la cap cand i-au scapat mamele lor din brate la maternitate nu fac altceva decat sa se incarce cu energie negativa si sa o transmita si celor din jur.

De obicei, femeile intenteaza actiune de divort, deci ele ii lasa pe ei, si in niciun caz nu-i parasesc de buni ce sunt.
franziska_eu
Postat pe 30 Ianuarie 2012 12:06
De la: franziska_eu, la data 2012-01-30 12:06:02

De obicei, femeile intenteaza actiune de divort, deci ele ii lasa pe ei, si in niciun caz nu-i parasesc de buni ce sunt.

Toti barbatii este porci si toate femeile este usi de biserica, cum de uitasem

Ce sa zic...mult succes in relatia cu sexul opus, vei avea nevoie!
Mr_6pack
Postat pe 30 Ianuarie 2012 17:27
De la: Marryzza, la data 2012-01-28 11:29:02Da pe unde sta de vine asa tarziu acasa???

pe la amante sigur!!!!!
zinaceabunasinebuna
Postat pe 31 Ianuarie 2012 08:53
faptul ca doamna in cauza are aceste probleme cu sotul ei nu ne da dreptul sa criticam sau sa aratam fiecare cat suntem de destepti. ea a cerut niste sfatri nu critici sau altceva. noi ne putem da cu parerea si sa spunem ce gandim dar doar ea e in masura sa isi rezolve problema cu sotul ei.
kudika481278
Postat pe 31 Ianuarie 2012 14:27
De la: kudika481278, la data 2012-01-31 14:27:04faptul ca doamna in cauza are aceste probleme cu sotul ei nu ne da dreptul sa criticam sau sa aratam fiecare cat suntem de destepti. ea a cerut niste sfatri nu critici sau altceva. noi ne putem da cu parerea si sa spunem ce gandim dar doar ea e in masura sa isi rezolve problema cu sotul ei.

tu de ce nu-i dai "sfatri"?!
kiss_my_ass
Postat pe 31 Ianuarie 2012 14:33
nu cred ca procedezi corect accepand de fiecare data sa cedezi.el ti-a prins punctul slab si faptul ca il iubesti si te joaca pe degete.incearca sa fi mai indiferenta si nu-i mai cauta in strune. e posibil daca el nu aduce bani acasa sa aiba o viata paralela. de culcat cu tine se culca regulat sau doar cand isi aminteste?
incearca sa nu-i mai faci toate poftele si ocupate si de tine( fa in asa fel ca si tu sa ai ''treaba'' cu o prietena si sa intarzi sau incearca sa-l faci gelos sa vezi cum reactineaza ).
KARMELINA
Postat pe 31 Ianuarie 2012 16:11
De la: Mr_6pack, la data 2012-01-30 17:27:59

Este un lucru dovedit ca mai ales femeile intenteaza actiune de divort si in niciun caz nu o fac de prea bine sau pentru ca au barbati deosebiti langa ele. Daca ar duce-o pe roze cu respectivii, iar acei tipi ar fi niste oameni extraordinari, sunt convinsa ca nicio femeie sanatoasa la cap, nu ar parasi acea relatie sau pe acel barbat.

Multumesc pentru urare, dar ti-o intorc, pentru ca tu vei avea nevoie de ea, deoarece eu mi-am gasit de ani buni ceea ce cautam, adica un barbat pe care sa-l iubesc si sa ma iubesc, pe care sa-l respect si sa ma respecte, un barbat responsabil, educat, cu simtul umorului si inteligent. El e printre putinele exceptii de barbati cu adevarat deosebiti.

Uita-te in jurul tau cati "barbati" isi parasesc copiii, nevestele, nu-si respecta iubitele sau sotiile, sunt violenti fata de ele, sunt betivi sau infideli etc, si o sa ajungi sa-mi dai dreptate. Greseala multor femei care au astfel de indivizi langa ele e ca sunt prea iertatoare si ca trec multe cu vederea din prea multa iubire si dorinta de a mentine o relatie pe linia de plutire. In randul femeilor n-o sa intalnesti atat de des o persoana egoista totalmente, cum o sa intalnesti adesea in randul barbatilor. Este o realitate pe care nu ai cum s-o negi, pentru ca ea exista si umple randurile atator statistici legate de nr de divorturi intentate de femei, de nr victimelor violentei conjugale, de nr copiilor parasiti de catre proprii lor tati, de nr femeilor care-si cresc singure copiii, de nr femeilor care renunta la cariera pentru a se dedica mai ales familiei etc
franziska_eu
Postat pe 31 Ianuarie 2012 16:49
De la: franziska_eu, la data 2012-01-31 16:49:49
De la: Mr_6pack, la data 2012-01-30 17:27:59

Este un lucru dovedit ca mai ales femeile intenteaza actiune de divort si in niciun caz nu o fac de prea bine sau pentru ca au barbati deosebiti langa ele. Daca ar duce-o pe roze cu respectivii, iar acei tipi ar fi niste oameni extraordinari, sunt convinsa ca nicio femeie sanatoasa la cap, nu ar parasi acea relatie sau pe acel barbat.

Multumesc pentru urare, dar ti-o intorc, pentru ca tu vei avea nevoie de ea, deoarece eu mi-am gasit de ani buni ceea ce cautam, adica un barbat pe care sa-l iubesc si sa ma iubesc, pe care sa-l respect si sa ma respecte, un barbat responsabil, educat, cu simtul umorului si inteligent. El e printre putinele exceptii de barbati cu adevarat deosebiti.

Uita-te in jurul tau cati "barbati" isi parasesc copiii, nevestele, nu-si respecta iubitele sau sotiile, sunt violenti fata de ele, sunt betivi sau infideli etc, si o sa ajungi sa-mi dai dreptate. Greseala multor femei care au astfel de indivizi langa ele e ca sunt prea iertatoare si ca trec multe cu vederea din prea multa iubire si dorinta de a mentine o relatie pe linia de plutire. In randul femeilor n-o sa intalnesti atat de des o persoana egoista totalmente, cum o sa intalnesti adesea in randul barbatilor. Este o realitate pe care nu ai cum s-o negi, pentru ca ea exista si umple randurile atator statistici legate de nr de divorturi intentate de femei, de nr victimelor violentei conjugale, de nr copiilor parasiti de catre proprii lor tati, de nr femeilor care-si cresc singure copiii, de nr femeilor care renunta la cariera pentru a se dedica mai ales familiei etc

bine zis.
mai multe femei decat barbati intenteaza actiune de divort ptr ca pur si simplu femeile sunt cele ce isi iau asupra lor ca de obicei sarcina efectiva sa depuna actele etc, dupa ce el a luat hotararea sa termine relatia (sa plece, sa le paraseasca, sa le insele sau ce mai poti face cuiva de care vrei sa scapi....)
DayC
Postat pe 31 Ianuarie 2012 17:07
tu de ce nu-i dai "sfatri"?! ce sa spun tu esti foarte desteapta?
kudika481278
Postat pe 31 Ianuarie 2012 18:56
De la: kudika481278, la data 2012-01-31 14:27:04faptul ca doamna in cauza are aceste probleme cu sotul ei nu ne da dreptul sa criticam sau sa aratam fiecare cat suntem de destepti. ea a cerut niste sfatri nu critici sau altceva. noi ne putem da cu parerea si sa spunem ce gandim dar doar ea e in masura sa isi rezolve problema cu sotul ei.

Criticile sunt de regula cele mai constructive nu cantatul in struna.
Ca o sa faca pana la urma cum are ea chef , asta-i partea a doua.
Si apoi cand nu esti in izmenele respectivei si nu ai o astfel de experienta ce sfaturi competente ai putea sa- dai?
Poate vrei sa spui ca ar trebui ca limbajul folosit sa fie mai putin agresiv si mai pertinent, criricile pana la urma tot critici raman.
Thais13
Postat pe 9 Februarie 2012 08:10
De la: kudika481278, la data 2012-01-31 18:56:43tu de ce nu-i dai "sfatri"?! ce sa spun tu esti foarte desteapta?

Parca nu erai de acord cu criticile?
Tu de ce o faci? Parca nu aveam dreptul sa criticam?
Doar tu il ai si ceilalti nu?
Doamna in cauza nu trebuie criticata dar tceilalti da?
Supune-ta mai intai pe tine propriilor reguli si apoi impune-le la altii.
Thais13
Postat pe 9 Februarie 2012 08:16
De la: kudika481278, la data 2012-01-31 18:56:43tu de ce nu-i dai "sfatri"?! ce sa spun tu esti foarte desteapta?

mda, una este sa fii si alta sa te dai!!! hai continua in a critica pardon in a da "sfatri"!
kiss_my_ass
Postat pe 9 Februarie 2012 08:20

[/quote]

E valabil si in cazul femeilor desigur. O persoana care a trecut prin niste experiente nefericite, are tendinta sa-si transforme partenerul in tap ispasitor.
Micaell
Postat pe 9 Februarie 2012 12:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Barbatul de care sunt indragostita,iubeste pe alta !!!!!! 7 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:50
De 2 ani de zile si nu se mai opreste. 9 De la: spookeanu 2 Februarie 2014 14:08
Oare cum sa procedez? 25 De la: incertsoul 28 August 2009 09:01
Eu penticostala,el ortodox !??? 7 De la: Carla7 18 Mai 2014 20:25
Cum il fac sa fie al meu ?!?!?! 49 De la: contesina 6 Iunie 2011 23:56