Setari Cookie-uri

Spotting ?

Buna, am si eu o intrebare . Sunt la a treia folie de anticonceptionale Yasmine si sunt la penultima pastiluta , si mi-a aparut o scurgere rosie . Problema este urmatoarea, eu in acea zi (11.02.2012) am avut contact neprotejat . Pastilele le-am luat pe toate . Este vre-o sansa sa raman insarcinata ? Ma gandesc daca am luat toate pastilele eram sub protectie , dar nu sunt foarte sigura. Ceea ce mi se intampla este intr-adevar spotting? Va rog astept un raspuns :* Va multumesc.
hilde31
Postat pe 12 Februarie 2012 05:20
De la: hilde31, la data 2012-02-12 05:20:12Buna, am si eu o intrebare . Sunt la a treia folie de anticonceptionale Yasmine si sunt la penultima pastiluta , si mi-a aparut o scurgere rosie . Problema este urmatoarea, eu in acea zi (11.02.2012) am avut contact neprotejat . Pastilele le-am luat pe toate . Este vre-o sansa sa raman insarcinata ? Ma gandesc daca am luat toate pastilele eram sub protectie , dar nu sunt foarte sigura. Ceea ce mi se intampla este intr-adevar spotting? Va rog astept un raspuns :* Va multumesc.

Cel mai bine tear lamuri daca esti sau nu insarcinata un test de sarcina...
kudika_nikole
Postat pe 12 Februarie 2012 14:51
Multumesc. Daca e sa imi dea pozitiv si iau Escapelle, ca mai am o pastila acasa, imi va afecta menstruatia care va trebui sa imi vina de luni? pt ca luni deja incep saptamana de pauza a anticonceptionalelor. Merci
hilde31
Postat pe 12 Februarie 2012 16:09
Sincer nu am folosit niciodata escapelle dar uite ce scrie in prospect :

Ave�i grij� deosebit� c�nd utiliza�i Escapelle

- Trebuie evaluat� posibilitatea de administrare a Escapelle la pacientele cu tulburare a func�iei hepatice.
- Bolile care se manifest� cu malabsorb�ie sever�, cum ar fi boala Crohn, poate afecta eficacitatea Escapelle.
- Nu se recomand� administrarea repetat� �n cadrul unui ciclu menstrual datorit� posibilit��ii de apari�ie a tulbur�rilor acestui ciclu.
- Dup� ce a�i luat Escapelle, este important s� face�i o programare la medicul dumneavoastr� pentru a-l �ntreba despre ce metode contraceptive cu administrare regulat� sunt adecvate pentru a le utiliza.
De�i majoritatea la majoritatea femeilor urm�toarea s�ngerare menstrual� apare la momentul obi�nuit, la unele aceasta va apare mai t�rziu sau mai devreme dec�t momentul obi�nuit. Dac� nu observa�i apari�ia s�nger�rii menstruale �n interval de 5 zile sau dac� apare la momentul obi�nuit dar are aspect anormal sau dac� crede�i c� sunte�i gravid� (v� sim�i�i r�u, ave�i grea��, v�rs�turi, angorjare a s�nilor, etc.) trebuie s� v� adresa�i medicului dumneavoastr�.
3. CUM S� LUA�I ESCAPELLE
Trebuie s� lua�i comprimatul nu mai t�rziu de 72 ore dup� ce a�i avut un contact sexual neprotejat. Dac� apar v�rs�turile �n decurs de trei ore dup� ce a�i luat comprimatul, trebuie s� lua�i imediat alt comprimat.
Dup� ce a�i utilizat contraceptivul de urgen�� se recomand� s� utiliza�i o metod� contraceptiv� de barier� local� (de exemplu prezervativul) p�n� �n momentul apari�iei urm�toarei s�nger�ri menstruale. Utilizarea Escapelle nu constituie o contraindica�ie pentru continuarea contracep�iei hormonale cu administrare regulat�.

4. REAC�II ADVERSE POSIBILE
Ca toate medicamentele, Escapelle poate provoca reac�ii adverse, cu toate c� nu apar la toate persoanele.
�n func�ie de frecven�a lor de apari�ie, reac�iile adverse pot s� fie urm�toarele:
- la peste 10%: tulbur�ri ale s�nger�rii, grea��, oboseal�, durere �n abdomenul inferior �u durere de cap
- �ntre 1% �i 10%: ame�eli, angorjare a s�nilor, diaree, v�rs�turi.
kudika_nikole
Postat pe 12 Februarie 2012 19:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Unghii false gel,Brasov 1 De la: unghii_gel 22 Octombrie 2010 11:56
cum sa-mi vopsesc parul? 4 De la: mimi_ca29 4 Aprilie 2011 07:20
montare parchet... 8 De la: kudika_26576 18 Ianuarie 2013 14:25
Cineva sa ma ajute !! 19 De la: praf_de_stele 1 Noiembrie 2010 13:05
dureri si senzatie de amorteala cand urc scarile 9 De la: Monicamm85 30 Noiembrie 2011 18:56