Mai multe
| Buna, am si eu o intrebare . Sunt la a treia folie de anticonceptionale Yasmine si sunt la penultima pastiluta , si mi-a aparut o scurgere rosie . Problema este urmatoarea, eu in acea zi (11.02.2012) am avut contact neprotejat . Pastilele le-am luat pe toate . Este vre-o sansa sa raman insarcinata ? Ma gandesc daca am luat toate pastilele eram sub protectie , dar nu sunt foarte sigura. Ceea ce mi se intampla este intr-adevar spotting? Va rog astept un raspuns :* Va multumesc. | ||
|
hilde31 Postat pe 12 Februarie 2012 05:20 |
||
|---|---|---|
De la: hilde31, la data 2012-02-12 05:20:12Buna, am si eu o intrebare . Sunt la a treia folie de anticonceptionale Yasmine si sunt la penultima pastiluta , si mi-a aparut o scurgere rosie . Problema este urmatoarea, eu in acea zi (11.02.2012) am avut contact neprotejat . Pastilele le-am luat pe toate . Este vre-o sansa sa raman insarcinata ? Ma gandesc daca am luat toate pastilele eram sub protectie , dar nu sunt foarte sigura. Ceea ce mi se intampla este intr-adevar spotting? Va rog astept un raspuns :* Va multumesc. Cel mai bine tear lamuri daca esti sau nu insarcinata un test de sarcina... |
||
|
kudika_nikole Postat pe 12 Februarie 2012 14:51 |
||
| Multumesc. Daca e sa imi dea pozitiv si iau Escapelle, ca mai am o pastila acasa, imi va afecta menstruatia care va trebui sa imi vina de luni? pt ca luni deja incep saptamana de pauza a anticonceptionalelor. Merci | ||
|
|
||
|
hilde31 Postat pe 12 Februarie 2012 16:09 |
||
|
Sincer nu am folosit niciodata escapelle dar uite ce scrie in prospect : Aveþi grijã deosebitã când utilizaþi Escapelle - Trebuie evaluatã posibilitatea de administrare a Escapelle la pacientele cu tulburare a funcþiei hepatice. - Bolile care se manifestã cu malabsorbþie severã, cum ar fi boala Crohn, poate afecta eficacitatea Escapelle. - Nu se recomandã administrarea repetatã în cadrul unui ciclu menstrual datoritã posibilitãþii de apariþie a tulburãrilor acestui ciclu. - Dupã ce aþi luat Escapelle, este important sã faceþi o programare la medicul dumneavoastrã pentru a-l întreba despre ce metode contraceptive cu administrare regulatã sunt adecvate pentru a le utiliza. Deºi majoritatea la majoritatea femeilor urmãtoarea sângerare menstrualã apare la momentul obiºnuit, la unele aceasta va apare mai târziu sau mai devreme decât momentul obiºnuit. Dacã nu observaþi apariþia sângerãrii menstruale în interval de 5 zile sau dacã apare la momentul obiºnuit dar are aspect anormal sau dacã credeþi cã sunteþi gravidã (vã simþiþi rãu, aveþi greaþã, vãrsãturi, angorjare a sânilor, etc.) trebuie sã vã adresaþi medicului dumneavoastrã. 3. CUM SÃ LUAÞI ESCAPELLE Trebuie sã luaþi comprimatul nu mai târziu de 72 ore dupã ce aþi avut un contact sexual neprotejat. Dacã apar vãrsãturile în decurs de trei ore dupã ce aþi luat comprimatul, trebuie sã luaþi imediat alt comprimat. Dupã ce aþi utilizat contraceptivul de urgenþã se recomandã sã utilizaþi o metodã contraceptivã de barierã localã (de exemplu prezervativul) pânã în momentul apariþiei urmãtoarei sângerãri menstruale. Utilizarea Escapelle nu constituie o contraindicaþie pentru continuarea contracepþiei hormonale cu administrare regulatã. 4. REACÞII ADVERSE POSIBILE Ca toate medicamentele, Escapelle poate provoca reacþii adverse, cu toate cã nu apar la toate persoanele. În funcþie de frecvenþa lor de apariþie, reacþiile adverse pot sã fie urmãtoarele: - la peste 10%: tulburãri ale sângerãrii, greaþã, obosealã, durere în abdomenul inferior ºu durere de cap - între 1% ºi 10%: ameþeli, angorjare a sânilor, diaree, vãrsãturi. |
||
|
kudika_nikole Postat pe 12 Februarie 2012 19:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ales pentru o viata!!! | 23 | De la: kudika227120 22 Noiembrie 2010 19:51 |
| Miting | 2 | De la: pickard 9 Decembrie 2010 08:21 |
| ? | 17 | De la: LaFee_LM 22 Decembrie 2011 11:27 |
|
|
||
| Cine ma poate ajuta sa gasesc un produs bun petru celulita? Daca ati incercat ceva si a dat rezultate?.. | 3 | De la: Helenita31 14 Iunie 2012 21:55 |
| Oboseala fara motiv | 5 | De la: kudika196886 7 Martie 2012 18:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.