Setari Cookie-uri

Fericirea este un mode viata

De la: denis_3d25, la data 2012-04-29 11:39:49
De la: contessyna, la data 2012-04-29 07:35:08poate cã ar trebui, în toatã aceastã discuþie, sã faceþi o separare - omul înainte de cãderea în pãcat ºi cel de dupã; pentru cã diferenþele sunt mari...

Felicitari !!!

Caci dupa caderea Omului, Elohimii = D-zeii, au spus: Iata omul, s-a facut una cu dobitoacele... (dobitoacele, insemnand animale ) !

Din acest motiv, eu folosesc cuvantul OM cand ma refer la cel fara de pacat, la Fiul Omului si cand vorbesc despre cei cazuti, ii numesc pamanteni, ingeri cazuti sau animale.

Iti felicit cu admiratie, diferentza pe care o faci intre Fiul Omului, si Fiul dobitoacelor.

o micã completare ºi gata, promit sã nu te mai necãjesc : NU eu fac diferenþa ºi NU vin cu opinii proprii.... sunt prea micã, prãpãditã ºi neînsemnatã ca sã am "pãreri" despre Dumnezeu... îi las sã vorbeascã pe adevãraþii trãitori întru Dumnezeu, sunt pline cãrþile de frumuseþea duhovniciei lor!... cine-s eu, ce-s eu, ce am fãcut eu ca sã am dreptul la un punct de vedere propriu ????
contessyna
Postat pe 29 Aprilie 2012 13:06
De la: denis_3d25, la data 2012-04-29 12:54:14
De la: contessyna, la data 2012-04-29 07:35:08poate cã ar trebui, în toatã aceastã discuþie, sã faceþi o separare - omul înainte de cãderea în pãcat ºi cel de dupã; pentru cã diferenþele sunt mari...

Si pentru ca-ti admir nivelul de recunoastere, de pe frecventza caruia te exprimi, te invit sa-ti mai exprimi viziunea si asupra acestui aspect:

" Daca vom descoperi intelepciunea din lumea noastra interioara, vom invata sa discernem posibilitatile minunate care stau intr-o stare latenta in aceasta lume si vom capata puterea de a materializa orice "

Fiul Omului, "impecabilul", cel care a indraznit aici pe pamant, sa spuna, ca el este Dumnezeu, a spus de asemeni: "Imparatia totului meu, este inauntrul vostru" Si orice veti cere in Numele Fiului de OM, vi se va da voua "

Daca urmarim cu atentie, profunzimea mesajelor exprimate prin trupul "Isus Hristos" si mesajele exprimate prin trupul lui "Charle F Haanel", vedem ca mesajul, este acelasi.

Charles F Haanel, Isus Hristos, Buddha, Fiul Omului... sint unul si aceeasi persoana angelicä, ce transmite pamantenilor, acelasi mesaj:

"Imparatia tuturor posibilitatilor, este inauntrul vostru" Voi sinteti Dumnezei ! "

Voi sinteti suflarea Dumnezeiasca in forme de lut... originea voastra este Dumnezeu... voi sinteti Fiul Dumnezeului cel vesnic viu... sinteti nemuritori, nu va mai confundati cu forma efemera.

Dar acest mesaj, a fost si este in continuare cenzurat si condamnat de cei mai multi pamanteni.
Atit Buddha, precum si Isus sau Charles F.Haanel, au fost si sint considerati in continuare, niste rebeli, niste adepti ai raului, niste slugi ale demonilor, care indraznesc sa se numeasca pe sine Dumnezei.

Buddha, a refuzat orice fel de organizatii religioase si a plecat in singuratate cautand iluminarea din interiorul lui.
Apoi au venit cei care n-au inteles nimic din ce a spus Buddha si ca sa cenzureze tot sensul invataturii lui, ei au facut o organizatie religioasa pe numele lui.

Apoi a venit Isus Hristos si a spus: Daramati acest templu de piatra, caci imparatia totului meu, este inauntrul vostu! Voi sinteti templul lui D-zeu !
Dar iarasi au venit cei care nu inteleg nimic si ca sa cenzureze tot sensul cuvintelor lui, au facut iarasi o organizatie religioasa pe numele lui.

Acum, cartea lui Charles F. Hannel, iasa de sub cenzura si devine din ce in ce tot mai oficiala... si ce credeti ca va urma ?

Credeti ca vor venii din nou cei care nu inteleg ?

aeriene,,inceteaza cu totul penibilule,,totul este tatal penibilule,iar ca imparatia lui dumnezeu este in interiorul nostru o stie toata lumea nu esti facut dupa chipul si asemanarea lui dumnezeu,sti cum a murit budda ingerica?hristos este singurul fiu al lui dumnezeu ingerasule nu mai fa pe penibilul sa l pui la un loc cu altii,,denisica inceteaza sa fi penibil nu ma incerca filozofari fara noima
kudika_5823
Postat pe 29 Aprilie 2012 13:09
De la: denis_3d25, la data 2012-04-29 12:54:14

Si pentru ca-ti admir nivelul de recunoastere, de pe frecventza caruia te exprimi, te invit sa-ti mai exprimi viziunea si asupra acestui aspect:

" Daca vom descoperi intelepciunea din lumea noastra interioara, vom invata sa discernem posibilitatile minunate care stau intr-o stare latenta in aceasta lume si vom capata puterea de a materializa orice "

Fiul Omului, "impecabilul", cel care a indraznit aici pe pamant, sa spuna, ca el este Dumnezeu, a spus de asemeni: "Imparatia totului meu, este inauntrul vostru" Si orice veti cere in Numele Fiului de OM, vi se va da voua "

Daca urmarim cu atentie, profunzimea mesajelor exprimate prin trupul "Isus Hristos" si mesajele exprimate prin trupul lui "Charle F Haanel", vedem ca mesajul, este acelasi.

Charles F Haanel, Isus Hristos, Buddha, Fiul Omului... sint unul si aceeasi persoana angelicä, ce transmite pamantenilor, acelasi mesaj:

"Imparatia tuturor posibilitatilor, este inauntrul vostru" Voi sinteti Dumnezei ! "

Voi sinteti suflarea Dumnezeiasca in forme de lut... originea voastra este Dumnezeu... voi sinteti Fiul Dumnezeului cel vesnic viu... sinteti nemuritori, nu va mai confundati cu forma efemera.

Dar acest mesaj, a fost si este in continuare cenzurat si condamnat de cei mai multi pamanteni.
Atit Buddha, precum si Isus sau Charles F.Haanel, au fost si sint considerati in continuare, niste rebeli, niste adepti ai raului, niste slugi ale demonilor, care indraznesc sa se numeasca pe sine Dumnezei.

Buddha, a refuzat orice fel de organizatii religioase si a plecat in singuratate cautand iluminarea din interiorul lui.
Apoi au venit cei care n-au inteles nimic din ce a spus Buddha si ca sa cenzureze tot sensul invataturii lui, ei au facut o organizatie religioasa pe numele lui.

Apoi a venit Isus Hristos si a spus: Daramati acest templu de piatra, caci imparatia totului meu, este inauntrul vostu! Voi sinteti templul lui D-zeu !
Dar iarasi au venit cei care nu inteleg nimic si ca sa cenzureze tot sensul cuvintelor lui, au facut iarasi o organizatie religioasa pe numele lui.

Acum, cartea lui Charles F. Hannel, iasa de sub cenzura si devine din ce in ce tot mai oficiala... si ce credeti ca va urma ?

Credeti ca vor venii din nou cei care nu inteleg ?

dacã lucrurile se întâmplã intr-un anumit sens, sunt aºa pentru cã este îngãduit sã se întâmple ...

înþelege tu, vindecã-te pe tine ºi mântuieºte-te.... ºi poate, dacã va fi cazul, ti se va oferi ocazia sã-i ajuþi ºi "pe cei ce nu înþeleg"...
contessyna
Postat pe 29 Aprilie 2012 13:15

Ce usor te-a speriat si cucerit intunericul tiganului...

Ale cui sint aceste cuvinte ?
" Mantuieste-te pe tine Mantuitorule! "

Diavolul vorbeste prin tine contessyana, cu aceleasi cuvinte de la rastignire.

Te-ai speriat de jignirile maimutoiului astuia de kudika_5823 si ti-ai dat singura cu piatra-n cap.

denis_3d25
Postat pe 29 Aprilie 2012 15:01
De la: denis_3d25, la data 2012-04-29 15:01:31

Te-ai speriat de jignirile maimutoiului astuia de kudika_5823 si ti-ai dat singura cu piatra-n cap.

Doamne, mai bine o piatrã în þeastã, decât sã las mândria sã-ºi facã de cap...

oare doi orbi se pot cãlãuzi unul pe celãlalt???
contessyna
Postat pe 29 Aprilie 2012 16:20
De la: contessyna, la data 2012-04-29 16:20:06

In lumea lor....da!!!O lume a tacerii si incertitudinilor,a nevazutului si necunoscutului!!!!!
MissRainbow
Postat pe 29 Aprilie 2012 16:23
De la: MissRainbow, la data 2012-04-29 16:23:48

In lumea lor....da!!!O lume a tacerii si incertitudinilor,a nevazutului si necunoscutului!!!!!

îmi voi permite sã completez : o lume a întunericului ...
contessyna
Postat pe 29 Aprilie 2012 16:26
De la: contessyna, la data 2012-04-29 16:26:39
De la: MissRainbow, la data 2012-04-29 16:23:48

îmi voi permite sã completez : o lume a întunericului ...

Intunericul este cumulul celorlalte si baza negarii Adevarului!
MissRainbow
Postat pe 29 Aprilie 2012 16:30
De la: contessyna, la data 2012-04-29 13:06:57

Felicitari !!!

Caci dupa caderea Omului, Elohimii = D-zeii, au spus: Iata omul, s-a facut una cu dobitoacele... (dobitoacele, insemnand animale ) !

Din acest motiv, eu folosesc cuvantul OM cand ma refer la cel fara de pacat, la Fiul Omului si cand vorbesc despre cei cazuti, ii numesc pamanteni, ingeri cazuti sau animale.

Iti felicit cu admiratie, diferentza pe care o faci intre Fiul Omului, si Fiul dobitoacelor.

o micã completare ºi gata, promit sã nu te mai necãjesc : NU eu fac diferenþa ºi NU vin cu opinii proprii.... sunt prea micã, prãpãditã ºi neînsemnatã ca sã am "pãreri" despre Dumnezeu... îi las sã vorbeascã pe adevãraþii trãitori întru Dumnezeu, sunt pline cãrþile de frumuseþea duhovniciei lor!... cine-s eu, ce-s eu, ce am fãcut eu ca sã am dreptul la un punct de vedere propriu ????

O mica complectare si gata, zici tu ?

Promiti sa nu ma mai necajesti ??? Dar tu pina acum, cu asemenea activitati penale te-ai ocupat ?

Crezi ca pe calea necajirii altora, ii slujesti lui Dumnezeu ???

Ce paradox, sa recunosti ca faci rau si totusi, sa te mai consideri profeta lui Dumnezeu.

Si ulterior spui ca nu mai sti nici cine esti.

" cine-s eu, ce-s eu, ce am fãcut eu ca sã am dreptul la un punct de vedere propriu ????

In acest caz, esti o pacienta diagnosticata cu schizofrenie avansata.

denis_3d25
Postat pe 29 Aprilie 2012 16:59

Dar tu, sau voi orbii, de unde stiti, sau cum stiti voi, sa-l recunosti pe adevaratul calauzitor, din moment ce sinteti orbi ???
Dupa ce-l recunoasteti voi pe Hristos ? De cate ori ai stat in fatza lui, ca sa poti spune DA, el este ! Il recunosc !
Poate ca Hristos, este mic de jumate de metru, colorat verde si cu antene in cap.
De unde sti tu cum arata, daca nu l-ai vazut niciodata ???

Sau il recunosti din pozele cu "Mos Craciun" sau iepurasul cu oua colorate ? Sau dupa hainele stralucitoare ale preotilor ? Dupa parul lung si barba si dupa edificarile preotilor si zvonurile altora ? Asa-l recunosti tu ???
Sau daca vine calare pe un BMW alb, cu 3 vile in spatii diferite, precum la munte la mare si la oras ? Dupa zvonurile prietenelor tale fatzarnice ? Asa-l recunosti tu pe adevaratul calauzitor ???

Tu, care anterior spuneai ca nu ai opinie proprie, cum de indraznesti totusi sa afirmi despre cineva ca ar fi orb sau ca altul nu ar fi ??? De unde sti tu cine este orb si cine nu este, din moment ce tu nu ai opinie proprie ???

Cand imi spui ca tu nu ai opinie proprie... prin astfel de afirmatie, imi spui ca esti: oarba, surda, schioapa, hanticapata.
Iar eu iti spun: sa fi orb, surd si schiop, nu este o problema, caci acestea se pot vindeca... dar sa refuzi vindecarea, acuzandu-ti doctorul si fugind in bratele celor ce ti-au scos ochii, ca sa te calauzeasca ei, ti-au distrus auzul pentru ca sa te manipuleze ei si ti-au taiat picioarele ca sa mergi doar acolo unde vor ei... un astfel de comportament, de a-ti refuza vindecarea, se numeste hulirea duhului sfant si nu se va ierta nici in cer nici pe pamant.

Cata vreme tu sustii ca nu-l poti vedea pe Dumnezeu, ca n-ai opinie proprie si ca nu sti cine esti... de ce mai vorbesti ???

Taci si intrabate, unde ti-ai pierdut auzul ? unde ti-ai pierdut vederea ? Unde si cum ti-ai pierdut calea adevarului ?

denis_3d25
Postat pe 29 Aprilie 2012 17:49
De la: denis_3d25, la data 2012-04-29 14:42:01
De la: kudika_5823, la data 2012-04-29 12:05:25

Felicitari !!!

ba cat de aerian esti fiul omului ca este fiul lui adam si eva,,noi toti suntem fii lui adam si eva iar el a venit ca dumnezeu adevarat si om adevarat pe pamant deci fiul omului,bai filozofica ,dobitoacele n au cazut de nicaieri,nu le a adus dumnezeu pe toate la adam sa le de a nume ,ingerila,ingerii au cazut din cer innainte de vreun adam ,ca satan a imbarligat mai multi ingeri care au cazut si ei cu el el fiind cel mai stralucitor inger din rai,,de aici si lucifer,satan la imbarligat pe om prin sarpe care innainte nu era cum era acum,era mare si viguros,pentru ca era invidios ca dumnezeu la creeat pe om si este in continoare,se zice ca hristos sa dus si dp satan in iad cand sa pogorat acolo,nu numai dupa adam si ceilalti,ingerii nu sunt de sine statatori cum sunt oameni de acceia mandria lui satan la aruncat in iad,pavel zice,nu stiti ca noi vom fi cei care ii vom judeca pe ingeri?pentru ca suntem de sine statatori,iar daca faptele noastre vor fi din cele bune vom fi maai cva ca ingerii,,nu este maica domnului imparateasa heruvimilor si serafimilor?care sunt peste ingeri,,da bn nu ma asteptam sa sti tu astea pti ziceam doar ca sa nu mai plutesti in prostia filozofari tale fara sens,,nu mai te crede ingeras,crede te om

Felicitari ! Ai reusit sa ma faci sa rad.

Si pentru ca ti-ai dat silintza sa-mi dovedesti din nou cat de putin sti tu, despre tot ce vorbesti, am sa-ti ofer si eu putin, din timpul meu pretios, ca sa-ti mai luminez intunecimea suferintzei tale...

...

Primul punct, cu referire la cuvantul "aerian", ai spus bine, dar n-ai inteles. Eu, ca inger, sint evident aerian. Din punct de vedere al semnului astral, sint de asemeni aer si ca fiintza Dumnezeiasca sint spatiul infinit al constintei... Deci aerian, se potriveste destul de bine ca o descriere comparativa despre mine

...

Despre Fiu si Copil... aici mai ai multa munca de facut.
Fiul, nu este sinonimul Copilului.
Tu, in ipostaza de inger cazut, ai spus bine ca esti fiul lui Adam si Eva cei de dupa caderea in pacat.
Dar Fiul Omului cel impecabil, este Fiul Lui Adam si Eva cel de dinainte de caderea in pacat.
Tu confunzi Fiul Omului, cu copii maimutelor. Dar e ok. De la tine nu avem pretentii sa intelegi mai mult de atit. Este de admirat si faptul ca in ciuda greutatilor din viatza ta, ai reusit sa te informezi cat de cat.
Felicitari !

...

Cat despre Serafimi, heruvimi, arhangheli si demoni... toate aceste 4 categorii de ingeri, enumerate de sus in jos, sint Ingeri. Iar cuvantul inger, provine din limba greaca si se traduce = mesager sau gand. Ingerii sint gandurile lui Dumnezeu.
Gandurile bune ce izvozasc din iubire, au fost pictate in vechime, in chip metaforic, ca niste copilasi mici si nevinovati la care le-au pictat aripioare ca sa insinueze zborul gandurilor bune. Si tot in chip metaforic au pictat cei din vechime, o imagine care sa reprezinte gandurile urate. Si au pictat niste creaturi urate din punct de vedere fizic, la care in loc de aripi de porumbel alb, le-au facut aripi negre de liliac. Liliacul fiind simbolul zburatorului orb, care umbla pe intuneric ca si hotul, intra neinvitat, bea singe de la celelalte animale, violeaza intimitatea celorlalti.

Deci ingerii, vorbind romaneste, sint gandurile bune sau rele, care zboara in tot universul si interactioneaza cu alte ganduri, generand astfel diversele situatii, precum aceasta conversatie pe topic de exemplu.

...

Este bine ca te-ai informat cat de cat pe nivel teologic, dar momentan, tu ai in vedere doar teorii de baza, la care nu le intelegi sensul. Momentan, esti ca un bebelus cu biblia-n mana si pentru ca nu sti s-o citesti, tu o lingi si musti din ea.

Cuvintele, teologice, sint chei, sint metafore, ce trebuiesc descifrate, intelese... Poti sa le inveti si pe de rost si sa le reciti in poezie si sa le formulezi in strofe muzicale, dar astte toate, te deviaza de la sensul lor.
Cuvintele cheie, au fost si sint lasate, pentru a fi intelese si nu pentru a fi cantate si ignorate in poezie.

...

Adam si Eva, este metafora pe care o vezi zilnic in tribunale, in toate cazurile de dizorturi pe motiv de adulter !
Femeia se duce cu sarpele si face chestii la intuneric dand nastere unor monstri de copii pe pamant, precum Cain, care sint criminali fatza de fratii lor cei buni.

Poveste lui Cain si Abel o vezi in repetate randuri pina-n zilele noastre.
Abel cel curat a fost rastignit pe cruce de multimile de copii nascuti din samanta lui Cain.
Tu de exemplu, aici pe kudika, esti de asemeni un fiu de caine, insetat de singe, care fara sa intelegi nimic, vi sa musti din mine, ca din biblie, pentru ca nu ma intelegi.

Dar eu, fiind enorm de mare in comparatie cu tine, te pot ierta, ca pe un bebelusi, caci tu , esti inconstient de faptele tale...

...

Despre voi, cei care-i judecati pe ingeri, ai spus de asemeni bine si de asemeni nu ai inteles ce spui.
Cand te vei face mare si vei devenii constient de sine, atunci vei putea sa-ti jugeci gandurile bune si pe cele rele.
Dar momentan tu esti la nivel de sugar, si trebuie sa bei laptele poeziilor teologice, sa mergi dupa traditii, sa fi fatzarnic, mincinos hot, sfant la biserica si criminal in societate, asupritor cu sotia si cu cei care-ti dau sa maninci paine, dar fricos si speriat in fatza celor rai.
In aura ta, este impregnata toata istoria ta, pe cei ca mine nu-i poti mintii niciodata.

Iti doresc elevare luminata in continuare puisor...

bai denisica ingerica,,sau mos gerila iar ai scris un morman de asa zise filozofari,,tampite .din capsorul tau ametit,,ingerii sunt reali,nu sunt ganduri,,ganduri ametite ai doar tu,,ti am mai zis ca te a lovit the secret rau la cap ca pe multi altii,,ma denisica la celelalte nu mai are rost sa ti raspund ca si asa esti tu destul de ravasit,,,contesina si curcubeu,,va rog sa nu incurajati filozofarile ametite ale astuia de dragul de a vorbii,,pe aici se mai perinda si copii fara minte ca el,,bataile de aripi ale unui fluture pot provoca un cutremur la mii de kilometrii distanta,va rog sa nu incurajati asa cva ,doar prin faptul ca vorbiti cu el
kudika_5823
Postat pe 29 Aprilie 2012 18:07

[/quote]bai denisica ingerica,,sau mos gerila iar ai scris un morman de asa zise filozofari,,tampite .din capsorul tau ametit,,ingerii sunt reali,nu sunt ganduri,,ganduri ametite ai doar tu,,ti am mai zis ca te a lovit the secret rau la cap ca pe multi altii,,ma denisica la celelalte nu mai are rost sa ti raspund ca si asa esti tu destul de ravasit,,,contesina si curcubeu,,va rog sa nu incurajati filozofarile ametite ale astuia de dragul de a vorbii,,pe aici se mai perinda si copii fara minte ca el,,bataile de aripi ale unui fluture pot provoca un cutremur la mii de kilometrii distanta,va rog sa nu incurajati asa cva ,doar prin faptul ca vorbiti cu el [/quote]

Ca sa-ti vorbesc pe nielul tau, am sa-ti spun asa:

Auz Ba "bulibasha", vezi ca nu toti fac parte din tribu tau, ca sa le dai tu comenzi, care cum si ce sa faca.
Oamenii s-au cam saturat pina peste cap de comenzile tale, si vor sa fie liberi.

Dar uite ce poti sa faci intre timp, ca sa nu te plictisesti.Tu mai bine dute si spunei unui psihiatru, ca nu vrem sa te ascultam, nu facem asa cum ne spui tu si mai spunei si ca tu ai vazut oameni cu aripi de porumbel.

La psihiatrie, vei mai gasi multi care sa te creada si nu doar ca te vor crede, ci chiar iti vor sustine teoria, aducand si ei "dovezi" din experiente personale...

Daca vrei sa-ti feresti copii de minciuni si nebunie, atunci roaga-ti psihiatrul, sa te inchida la ei si sa nu-ti mai dea drumu niciodata din laboratorul lor de experientze.

...

gata, nu ma mai cobor la nivelul tau.

denis_3d25
Postat pe 29 Aprilie 2012 18:51
asa cum am mai zis esti penibil,,libertatea nu inseamna sa lasi oameni ca tn cu gargauni la creierasi sa abureasca copii,,ingerila inceteaza ma cu prostiile ca esti mare baiatu
kudika_5823
Postat pe 29 Aprilie 2012 19:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sunt la pamant!! Vreau sa ma ridic !! 43 De la: Delia- 31 August 2014 18:55
Problema tabu 33 De la: yohan 14 Ianuarie 2012 01:06
CLUB DE ROCKARI 99 De la: kudika_956391 14 Iunie 2014 15:44
Recomandari centre de recoltare analize pentru copii 43 De la: criszoe 1 Aprilie 2012 11:40
buna 10 De la: kudika124021 28 Octombrie 2010 19:42