Mai multe
De la: kudika_5622, la data 2012-04-21 11:14:19pai la mintea care o ai normal ca ai impresia ca fac misto de tn,,doamnele tale de mai sus ti au zis ce ti ar zice orice om,,nu de asta ai nevoie cu adevarat sa te vindeci,,asta e praf in ochi sa te simti umpic mai bn,,cand o sa te faci mai mare ,,indiferento,o sa pricepiDe la: giordao, la data 2012-04-21 11:03:09De la: kudika_5622, la data 2012-04-21 10:59:39serioss oauuu,,vai de mn,,acum ia sa vedem ce fel de descarcari emotionale ai tu,,vrei sa vb de dragul de a vb sau cauti sa ti rezolvi problema cu adevarat,,caci daca cauti sa vb de dragul de a vb esti un om mortDe la: giordao, la data 2012-04-21 10:49:26De la: kudika_5622, la data 2012-04-21 10:47:41serioss,,ia sa vedem noi ce ajutor ceri tu,,,de unde sti de situl asta,,si cum de ti ai facut cont azi si ai si postat subiectul?De la: giordao, la data 2012-04-21 10:42:19alta care si a facut cont azi si a si aruncat subiectul,,iar binenteles curcubeu si franceza hop in ac,,patetic,,jalnik kudikoo |
||
|
giordao Postat pe 21 Aprilie 2012 11:19 |
||
|---|---|---|
De la: kudika_5622, la data 2012-04-21 11:18:18D-nle Giordao cred ca este o confuzie la mijloc si in mod cert ati crezut ca eu v-am adresat acele replici.Nu e ,nu-mi sta in caracter sa jignesc ,eu doar spun lucrurilor pe nume.acum am vazut,,nu stau sa ma uit la numerele voastre de celula,,tu inca nu sti sa spui lucrurilor pe nume,,nu ai vlaga n tn
|
||
|
giordao Postat pe 21 Aprilie 2012 11:21 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-04-21 11:15:44bai curbeaoo,,imi pare rau,,dar ori de cate ori ai sa dai cu bata in balta si eu sunt prin preajma o sa te trag de tricouDe la: giordao, la data 2012-04-21 11:00:43curcubeu si franceza,,sunteti ca 2 copilasi care daca le dai o bomboana si le zici ca e napolitana cred,,patetic |
||
|
|
||
|
giordao Postat pe 21 Aprilie 2012 11:23 |
||
De la: giordao, la data 2012-04-21 11:19:00pai la mintea care o ai normal ca ai impresia ca fac misto de tn,,doamnele tale de mai sus ti au zis ce ti ar zice orice om,,nu de asta ai nevoie cu adevarat sa te vindeci,,asta e praf in ochi sa te simti umpic mai bn,,cand o sa te faci mai mare ,,indiferento,o sa pricepi Acum nu o sa stam sa discutam de cine are sau nu minte,asta se vede prin prisma felului de a purta o conversatie decenta.Eu nu v-am jignit pana in prezent ,obsev ca d-voastra domnule continuati,nu inteleg de ce?In fine cred ca nu conteaza,e probabil o caracteristica a barbatilor,desi nu vreau sa fac o generalizare ,nu e corect fata de restul barbatilor. Si nu am cerut sa imi rezolve cineva problemele,ci doar sa ma asculte ,si sa spuna parerea lor vis-a-vis de ceea ce eu am relatat. Problemele si le rezolva fiecare in parte. |
||
|
kudika_5622 Postat pe 21 Aprilie 2012 11:24 |
||
De la: giordao, la data 2012-04-21 11:21:55De la: kudika_5622, la data 2012-04-21 11:18:18D-nle Giordao cred ca este o confuzie la mijloc si in mod cert ati crezut ca eu v-am adresat acele replici.Nu e ,nu-mi sta in caracter sa jignesc ,eu doar spun lucrurilor pe nume.acum am vazut,,nu stau sa ma uit la numerele voastre de celula,,tu inca nu sti sa spui lucrurilor pe nume,,nu ai vlaga n tn iti multumesc pentru apreciere,da e ok si asa ,fiecare avem dreptul la opinii,pareri si replici. |
||
|
kudika_5622 Postat pe 21 Aprilie 2012 11:25 |
||
De la: kudika_5622, la data 2012-04-21 11:18:18D-nle Giordao cred ca este o confuzie la mijloc si in mod cert ati crezut ca eu v-am adresat acele replici.Nu e ,nu-mi sta in caracter sa jignesc ,eu doar spun lucrurilor pe nume. Draga mea,opreste-te din commenturi,esti prea cruda pentru focul de artilerie,prost orientat,existent pe acest forum!!!Trage invatamintele necesare si invata sa fii stapana pe tine si pe fortele tale,,aici este rezolvarea problemei tale,,fii femeie,nu otreapa sotului tau!!!Ca sa aiba asa ceva ,nu era imperios necesar sa se casatoreasca,astfel de femei se gaseau ,oriunde,la coltul strazii de exemplu!!! |
||
|
MissRainbow Postat pe 21 Aprilie 2012 11:28 |
||
De la: kudika_5622, la data 2012-04-21 11:24:17continui sa cred ca esti o escroaca a kudici,,,ti am mai zis mai sus,,daca vrei sa vb de dragul de a vb,nici n ai sa ti rezolvi vreo problema,,dc sa te asculte cnva daca tu esti o ignorantaDe la: giordao, la data 2012-04-21 11:19:00pai la mintea care o ai normal ca ai impresia ca fac misto de tn,,doamnele tale de mai sus ti au zis ce ti ar zice orice om,,nu de asta ai nevoie cu adevarat sa te vindeci,,asta e praf in ochi sa te simti umpic mai bn,,cand o sa te faci mai mare ,,indiferento,o sa pricepi
|
||
|
giordao Postat pe 21 Aprilie 2012 11:29 |
||
De la: kudika_5622, la data 2012-04-21 11:25:24ai dreptul la ce vrei dar o sa raspunzi pentru asta,,nu mai vb de dragul de a vb ca nu ai sa faci nimik asa,,zici ca te ai descat,bn ,gata ,inceteaza cu prostiileDe la: giordao, la data 2012-04-21 11:21:55De la: kudika_5622, la data 2012-04-21 11:18:18D-nle Giordao cred ca este o confuzie la mijloc si in mod cert ati crezut ca eu v-am adresat acele replici.Nu e ,nu-mi sta in caracter sa jignesc ,eu doar spun lucrurilor pe nume.acum am vazut,,nu stau sa ma uit la numerele voastre de celula,,tu inca nu sti sa spui lucrurilor pe nume,,nu ai vlaga n tn
|
||
|
giordao Postat pe 21 Aprilie 2012 11:31 |
||
De la: giordao, la data 2012-04-21 11:23:55De la: MissRainbow, la data 2012-04-21 11:15:44bai curbeaoo,,imi pare rau,,dar ori de cate ori ai sa dai cu bata in balta si eu sunt prin preajma o sa te trag de tricouDe la: giordao, la data 2012-04-21 11:00:43curcubeu si franceza,,sunteti ca 2 copilasi care daca le dai o bomboana si le zici ca e napolitana cred,,patetic Nu port tricou!!!Repet,nu ai dreptul sa stai in fata nimanui cu judecatile tale!!Muta-te pe langa cei ,care iti canta osanale,eu nu am sa fac niciodata asa ceva in fata unui barbat,nu mai vorbesc,in fata unui tanar necopt,cum esti tu!Pacat,iti canalizezi capacitatile intelectuale in mod eronat si in directie gresita!O zi buna!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 21 Aprilie 2012 11:32 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-04-21 11:28:02mmm ai vb pana la mesajul asta o gramada degeaba,,iata in mesajul asta i ai dat raspunsul coret,,ai vzt ce usor este,,iar cu focul de altilerie existent pe acest forum adica eu,,sa ti fie rusineDe la: kudika_5622, la data 2012-04-21 11:18:18D-nle Giordao cred ca este o confuzie la mijloc si in mod cert ati crezut ca eu v-am adresat acele replici.Nu e ,nu-mi sta in caracter sa jignesc ,eu doar spun lucrurilor pe nume. |
||
|
giordao Postat pe 21 Aprilie 2012 11:34 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-04-21 11:32:14draga mea ,,osanale tie iti canta lumea zi de zi din asta te hranesti,,nicidecum mie,,iar mie daca mi ar canta cnva osanale ia s intoarce spatele,,cat despre tanar necopt,daca te referi la vaesta ta,,si hitler era mai mare,,asta nu insemna sa l respect,,partidele urmeaza o doctrina tu nu tre sa crezi i tot ce zice partidul de dragul doctrinei,,ca de multe ori deciziile partidului sunt de distrugere a omului,,cand partidul nu are dreptate tre sa i zici,,,de cate ori vei da cu bata n balta o sa te intepDe la: giordao, la data 2012-04-21 11:23:55De la: MissRainbow, la data 2012-04-21 11:15:44bai curbeaoo,,imi pare rau,,dar ori de cate ori ai sa dai cu bata in balta si eu sunt prin preajma o sa te trag de tricouDe la: giordao, la data 2012-04-21 11:00:43curcubeu si franceza,,sunteti ca 2 copilasi care daca le dai o bomboana si le zici ca e napolitana cred,,patetic
|
||
|
giordao Postat pe 21 Aprilie 2012 11:40 |
||
De la: kudika_5622, la data 2012-04-21 11:36:22aveai nevoie de astaDe la: MissRainbow, la data 2012-04-21 11:28:02De la: kudika_5622, la data 2012-04-21 11:18:18D-nle Giordao cred ca este o confuzie la mijloc si in mod cert ati crezut ca eu v-am adresat acele replici.Nu e ,nu-mi sta in caracter sa jignesc ,eu doar spun lucrurilor pe nume. pai inseamna ca esti nesigura pe tn auzi aveam nevoie de asta
|
||
|
giordao Postat pe 21 Aprilie 2012 11:41 |
||
De la: giordao, la data 2012-04-21 11:40:02De la: MissRainbow, la data 2012-04-21 11:32:14draga mea ,,osanale tie iti canta lumea zi de zi din asta te hranesti,,nicidecum mie,,iar mie daca mi ar canta cnva osanale ia s intoarce spatele,,cat despre tanar necopt,daca te referi la vaesta ta,,si hitler era mai mare,,asta nu insemna sa l respect,,partidele urmeaza o doctrina tu nu tre sa crezi i tot ce zice partidul de dragul doctrinei,,ca de multe ori deciziile partidului sunt de distrugere a omului,,cand partidul nu are dreptate tre sa i zici,,,de cate ori vei da cu bata n balta o sa te intepDe la: giordao, la data 2012-04-21 11:23:55De la: MissRainbow, la data 2012-04-21 11:15:44bai curbeaoo,,imi pare rau,,dar ori de cate ori ai sa dai cu bata in balta si eu sunt prin preajma o sa te trag de tricouDe la: giordao, la data 2012-04-21 11:00:43curcubeu si franceza,,sunteti ca 2 copilasi care daca le dai o bomboana si le zici ca e napolitana cred,,patetic Dogule, nu te inteleg. Stiam ca tiganii sunt oameni cu respect.... Reprosezi altora ca fac si vorbesc si dau sfaturi. E treaba lor !! Dar tie cine iti da dreptul sa comentezi si sa tragi de tricou ??? Asa cum tu ai dreptul de a vorbi cu rost, fara rost, asa au si altii acest drept, nu crezi ?!
|
||
|
GHEISA_ Postat pe 21 Aprilie 2012 11:47 |
||
De la: GHEISA_, la data 2012-04-21 11:47:20ba bine nteles ca cred,,au dreptul sa zica ce vrea ca de aia are libertate de alegere omul,sa plareasca pentru ce zice si face,,iar eu de cate ori cred ca cineva zice cva nelalocul lui,,vorbe de distrugere a omeniri prin diferite forme sau de degradare a omului,,am dreptul sa l trag de tricouDe la: giordao, la data 2012-04-21 11:40:02De la: MissRainbow, la data 2012-04-21 11:32:14draga mea ,,osanale tie iti canta lumea zi de zi din asta te hranesti,,nicidecum mie,,iar mie daca mi ar canta cnva osanale ia s intoarce spatele,,cat despre tanar necopt,daca te referi la vaesta ta,,si hitler era mai mare,,asta nu insemna sa l respect,,partidele urmeaza o doctrina tu nu tre sa crezi i tot ce zice partidul de dragul doctrinei,,ca de multe ori deciziile partidului sunt de distrugere a omului,,cand partidul nu are dreptate tre sa i zici,,,de cate ori vei da cu bata n balta o sa te intepDe la: giordao, la data 2012-04-21 11:23:55De la: MissRainbow, la data 2012-04-21 11:15:44bai curbeaoo,,imi pare rau,,dar ori de cate ori ai sa dai cu bata in balta si eu sunt prin preajma o sa te trag de tricouDe la: giordao, la data 2012-04-21 11:00:43curcubeu si franceza,,sunteti ca 2 copilasi care daca le dai o bomboana si le zici ca e napolitana cred,,patetic
|
||
|
giordao Postat pe 21 Aprilie 2012 11:51 |
||
,imi pare rau cand citesc probleme de acest fel,tu ar trebui sa faci in primul rand o mica schimbare ,sa nu accepti ceea ce nu te face fericita.Viata-i mult prea scurta pentru a o trai cu sentimente de nefericre si cu atatea indoieli.In orce casnicii exista si bune si rele,acum depinde de cum le iei.La fel ca orcine si eu ma mai cert cu sotul meu,si ne contrazicem si ne ciondranim (noi amandoi suntem scorpioni )suntem caposi,suntem mandrii si nu ne lasam dar intr-un final ne saturam si o lasam balta .De multe ori ne aducem aminte de cat de prostuti suntem si ne pufneste rasul.M-am suparat o data si eu foarte tare pe sotul meu si nu i-am vorbit mai bine de o luna,el bietul s-a saturat de atata liniste(la noi in casa tot timpul e forfota),si dupa ce mi-am calcat rufele si le-am asezat in dulap el a inceput sa le scoata si sa le arunce pe jos ,nu-ti inchipui ce nervi m-a apucat intrebandu-l nervoasa ce naiba face mi-a raspuns...Iti cautam vocea prin dulap ca de o luna nu ti-o gasesc si m-am gandit ca poate ai ascuns-o intre haine .De atunci ne-am dat seama ca doar dialogand putem sa ne rezolvam problemele iar tacerea nu face decat sa creasca tensiuni.Iti doresc sa va rezolvati problemele
|
||
|
Piscolinoo Postat pe 21 Aprilie 2012 12:03 |
||
De la: giordao, la data 2012-04-21 11:14:44De la: kudika_5603, la data 2012-04-21 11:11:29oauuuuDe la: giordao, la data 2012-04-21 11:04:18De la: kokeshi, la data 2012-04-21 11:00:59civilizat iti zic francezo sa mai pui mana sa speli vaseleDe la: kudika_5622, la data 2012-04-21 10:59:39De la: giordao, la data 2012-04-21 10:49:26De la: kudika_5622, la data 2012-04-21 10:47:41serioss,,ia sa vedem noi ce ajutor ceri tu,,,de unde sti de situl asta,,si cum de ti ai facut cont azi si ai si postat subiectul?De la: giordao, la data 2012-04-21 10:42:19alta care si a facut cont azi si a si aruncat subiectul,,iar binenteles curcubeu si franceza hop in ac,,patetic,,jalnik kudikoo eu macar sunt constienta de greseli, pe cand tu...vorbesti in dodii intruna.
|
||
|
kudika_5603 Postat pe 21 Aprilie 2012 12:04 |
||
| Ce situatie. N am auzit niciofdata ca un barbat sa i dea sotiei lui bani cu imprumut. Eu cred ca nu e matur emotional vorbind si sincer nu inteleg..nu l-ai vazut dinainte cum e? Nu stiai cum e cand te ai csatorit cu el? nu vorbeati sau cum? E groaznic, dar asta e crucea ta, insa sincer nu cred ca asta e casnicie. Mi se pare un om f egoist si dc nu face eforturi sa faceti lucrurile impreuna cred ca e o singuratate in doi. Fiecare pt el insa casnicia nu e asa. Cred ca dc nu se schimba..desi roaga te pt el du te la un duhovnic..atunci lasa l, ca oricum esti singura, insa roaga te mai intai lui Dumnezeu si mergi la un duhovnic. | ||
|
kudika075442 Postat pe 10 Mai 2012 13:20 |
||
| Draga mea lasa-l si fugi , oamenii nu se schimba | ||
|
healthy005520 Postat pe 10 Mai 2012 16:29 |
||
| Buna.Eu am sa vorbesc din prisma copilului tecut printr-o asfel de situatie.Adica asa functiona si relatia dintre parintii mei,tata tot asa proceda doar ca in timp el adevenit si violent.Asa ca pot spAune ca cel mai bun lucru pe care mama l-a facut pentru mine si fratele meu este ca a divortat.Mentionez ca a divortat cum 20 de ani.NU STA INTR-O CASNICIE DACA NU IESTI FERICITA......NU SPERA CA SE SCHIMBA,CA NU VA FII ASA:OAMENII NU SE SCHIMBA NICIODATA,DOAR SE ADAPTEAZ! | ||
|
kudika512236 Postat pe 10 Mai 2012 17:04 |
||
ispitele placerilor trupesti, ignorantza fatza de suflet, fatzarnicie, promisiuni desarte, 3 ani de casatorie falsa, un copil ratacit intre doi egoisti lacomi, probleme morale, probleme emotionale, probleme sufletesti, probleme... vesnic aceleasi probleme cu acelasi demon... ... Tu ti-ai ales sotul... n-ai dreptul sa-l barfesti pe la spate !!! Despre Consecintele deciziilor... Mai poti sa avortezi dupa ce ai nascut ??? Se promoveaza in lume, sa-ti traiesti clipa, dar cel ce va invatza sa va traiti clipa, nu va spune si de consecintele acelor clipe. ... In cazul tau, nimeni din exterior nu are dreptul sa judece... Mergeti toti 3 impreuna la un psiholog si discutati acolo cu cartile pe fatza, daca vrei o rezolvare folositoare. Caci barfindu-ti sotul pe la spate, nici nu-ti imaginezi cat de adinc afunzi relatia voastra in mizeria magiei negre... Cand ati mintit si ati zambit fatzarnic, eu v-am avertizat de aceste consecintze , dar voi ati ras de mine si m-ati ignorat... Multe suflete au ajuns in iad, pentru ca au fugit de palma dreptatii, cautand mangaieri si laude in partea cealalta... Mai intai ti-ai tradat iubirea pentru egoul tau, apoi ti-ai tradat sufletul pentru sotul tau, iar acum iti tradezi sotul si fugi in bratlele lumii intregi cautand mangaiere... Cat de jos vrei sa te mai cobori, ca sa ti se faca si tie greatza de lasitate ??? Intoarcete la sufletul care l-ai parasit, pentru placerile trupesti cu sotul tau... acolo sa cazi in genunchi si sa-ti ceri iertate... si daca vei primii iertate, te vei putea inalta din nou in fericirea iubirii... . |
||
|
denis_3d25 Postat pe 10 Mai 2012 21:17 |
||
De la: kudika_5622, la data 2012-04-21 10:44:12De la: kokeshi, la data 2012-04-21 10:34:57 Numai tu ai jurat la bine si la rau???El nu??Draga mea, un astfel de om nu merita sa-ti mai irosesti nici o secunda cu el.Ar trebuie ca atunci cand faci cumparaturi, sa faci strict ce ai nevoie tu si copilul, si daca cere de mancare sa-i spui sa manance ce cumpara, ca nu ai cum sa intretii dintr-un salar trei persoane.Nu-i mai fa de mancare, nu-i mai spala, nu mai fa nimic pentru el.Sa vedem ce va face.Cat timp nu-i reprosezi nimic nu ar trebui sa-l deranjeze "o mica schimbare" nici macar tatal copilului tau, nu merita sa fie!!Cand va creste mai mare cum crezi ca te vei descurca singura cu tot ce va avea nevoie.??Desparte-te de el si incearca sa-ti refaci viata.Gandeste-te ca timpul trece, sau pune-i in vedere ca daca nu schimba ceva, vei divorta.Esti mult prea supusa de frica sa nu superi pe cineva, ai un copil,deci trebuie sa lupti.Daca nu pentru tine,fa-o pentru el!!
|
||
|
dany1971 Postat pe 10 Mai 2012 21:44 |
||
|
Sper sa nu te simti jignita, dar tu singura esti cauza nemultumirii tale. Eu am 25 de ani, nu sunt casatorita, nu pot sa zic ca am experienta in casnicii. Dar un lucru e sigur. El se poarta asa pentru ca tu ii permiti. Niciodata nu ar fi trebuit sa se ajunga la principiul "fiecare cu banii lui", pentru ca acum sunteti o familie. Copilul e al amandurora, nu doar al tau, iar el trebuie sa se implice peste tot, nu doar in ce nu presupune "finantare". Te-ai casatorit cumva cu o femeie, sau cu un barbat adevarat, stalpul familiei? E aberant sa te imprumuti la sotul cu care stai in casa ca sa iei masina de spalat sau ca sa cumperi de mancare. Sincer, cred ca si tu te lasi calcata in picioare si probabil e un soi de incercare de a parea parea independenta. Dar nu esti, niciunul dintre voi nu e. Aveti familie si chiar mai mult, un copil. Ceea ce inseamna ca ati vrut amandoi sa intariti relatia voastra. Dar... el nu mananca? El nu foloseste masina de spalat? Tu esti pe post de scalava/menajera acolo? Cum poti sa te gandesti sa te imprumuti la el ca sa ii faci tot lui de mancare? E normal sa nu iti ajunga un salariu ca sa cresti 3 oameni! Sunteti o familie si daca nu ii place, sa se duca alaturi, la mami. Si sa te mai lase cu fitele de baietel superficial, ca sunt barbati pe lume o gramada. Atitudinea lui mi se pare stranie, cu siguranta nu e prea implicat, iar la primul "hop", va fugi cat il tin picioarele. Nu e responsabil, matur si o persoana pe care sa te sprijini. Fa-l sa accepte dialogul, incearca e 2-3 ori. Daca nu vrea, adios! Te gandesti ca nu o sa te descurci singura cu banii si cu un copil? Nici acum situatia nu e mai roz, tot imprumutata esti.. si ce e mai greu e ca daca nu iei atitudine, o sa ajungi rapid in depresie si alte boli de nervi. Fruntea sus, debaraseaza-te de tot ce e negativ si de oamenii care nu te respecta/apreciaza. Viata e prea scurta ca sa o traim asa. |
||
|
kudika336320 Postat pe 10 Mai 2012 22:22 |
||
Doamna draga, poti jura la bine si la rau pana ti-o veni acru, sfatul meu este sa divortezi.Eu am indurat treaba asta 25 de ani si aveam 3 copii.Tot la divort am ajuns, nu se mai putea.Ce iubire, educatie ori o vb. buna de la un astfel de tata.Daca salariul meu se epuiza, trebuia sa fac sex cu el sa-mi mai dea niste bani.Daca in perioada cand copii erau mici si nu puteam merge la serv. in momentul cand venea acasa si ma gasea la tv .mi-l stingea ca nu platesc eu curentul. Mergea in oras singur ,caci nu avea bani si ptr. mine , etc.El nu se va schimba, iar comportamentul dumitale ,l-am avut si eu.Nu aveam cu cine discuta, trebuia sa ma descurc singura.Daca esti tanara fa un pas inainte si nu mai astepta. I-ti urez noroc!
|
||
|
kudika467548 Postat pe 11 Mai 2012 18:05 |
||
De la: kudika467548, la data 2012-05-11 18:05:11 |
||
|
Mr_6pack Postat pe 11 Mai 2012 23:50 |
||
Mars, pocaitule!
|
||
|
kudika467548 Postat pe 13 Mai 2012 04:26 |
||
De la: kudika467548, la data 2012-05-13 04:26:16 Si uite asa a iesit un caracter cu "c" mic la iveala... Apoi, "copiii erau mici", ca e articulat respectiv "Iti" se scrie fara cratima.Stiam ca pe vremea matale se invata carte, nu ca-n ziua de azi maica
|
||
|
Mr_6pack Postat pe 13 Mai 2012 17:58 |
||
| Distrusa emotional ??? Reincarcati bateriile si mergi mai departe - totul tine de felul in care gandim. Oricat de neagra ni s-ar parea calea pe care trebuie sa o strabatem in viata esential este sa ne ridicam, daca cadem, si sa mergem mai departe. De asemenea alegeti tot timpul sa ganditi pozitiv chiar si atunci cand credeti ca nu mai aveti motive - ganditiva la cei care trec sau au trecut prin situatii mai penibile - apoi indreptativa privirea spre cer si prindeti speranta de a trece mai departe,...bucurativa de lucrurile frumoase din viata voastra si inlaturatile pe cele care v-ar putea face ra! Este parerea mea cu privire la distrugerea emotionala !!! | ||
|
kudika_nikole Postat pe 13 Mai 2012 19:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Oare ma iubeste in secret? | 27 | De la: Cristina_Crissy_1 27 Iunie 2014 18:37 |
| rochie de mireasa | 1 | De la: kudika_15781 6 Septembrie 2012 22:19 |
| Despre bijuterii | 1 | De la: Alutza86 21 Octombrie 2015 16:29 |
|
|
||
| much more and much more oxygen | 10 | De la: miss_darine 10 Mai 2011 22:48 |
| Nu e o tema ci doar un mesaj adresat ingerului meu. Atat. | 3 | De la: Cer_instelat 18 Septembrie 2011 23:01 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.