Mai multe
| Nu da vrabia din mana pe cea de pe gard.Sau esti cumva o femeie poligama care-si spune in gand "da-mi doamne cat mai multi barbati de iubit, cu cat mai mult cu atat mai bine..." | ||
|
Mr_6pack Postat pe 26 August 2012 19:15 |
||
|---|---|---|
De la: Mr_6pack, la data 2012-08-26 19:15:56Nu da vrabia din mana pe cea de pe gard.Sau esti cumva o femeie poligama care-si spune in gand "da-mi doamne cat mai multi barbati de iubit, cu cat mai mult cu atat mai bine..." Poligamia presupune casatoria cu mai multe femei,in aceeasi perioada de timp,si nicidecum aventurile amoroase sau sporadice,cu mai multi barbati !! |
||
|
MissRainbow Postat pe 26 August 2012 19:19 |
||
| Buna,eu nu te voi judeca si cu atit mai putin nu-ti voi da sfaturi pentru ca nu de asta ai tu nevoie.Viata nu e asa cum vrem noi de multe ori si ajungem sa suferim indiferent de deciziile noastre insa un lucru este sigur,incearca sa te gindesti ca o relatie de acest gen pe care tu o ai nu se va termina niciodata bine.Destinul ne supune la multe incercari si nici o casnicie nu e usoara insa atita timp cit el nu te face sa suferi,nu renunta la familia ta. | ||
|
|
||
|
kudika112608 Postat pe 26 August 2012 21:10 |
||
|
Ai " o cruce " cam grea de dus! Imi pare rau pentru tine. Ai grija totusi sa nu se intoarca impotriva ta! Incerc sa ma pun in situatia ta si sincer nu stiu sigur ce as face! Este complicat de zis pentru ca daca nu esti intr-o situatie anume te poti mintii usor ca ai alege un drum sau altul.. Intr-o casnicie este nevoie de 2 nu doar de unul. Concesii amandoi fac nu doar unul. Altfel nu are cum sa mearga. Cat despre casnicii perfecte... imi pare rau dar eu una nu cred ca exista! Da exista casnicii fericite dar este nevoie de amandoi pentru asta! Ai grija de tine! |
||
|
Cosmetice_Lady_s_Bucuresti_1 Postat pe 26 August 2012 22:48 |
||
| Iubita mea, urmeaza-ti inima si propria intuitie! N-o sa poata nimeni sa-ti dea sfatul perfect. Doar inima ta stie. Doar ai grija, sa ai o comunicare perfecta cu cel pe care-l iubesti. Un alt pas gresit in viata ti-ar fi de-a dreptul fatal. | ||
|
RitiPiti Postat pe 27 August 2012 09:41 |
||
| Credca alergi dupa o himera. Vezi sa nu fi pusa la incercare de sotul tau ! Iubirea e trecatoare, respectul si integelegerea reciproca dureaza. Nu da cu piciorul casniciei tale si nu priva copii de dragostea parinteasca. | ||
|
mariachi Postat pe 27 August 2012 14:41 |
||
| Inteleg conflictul tau interior si as vrea sa iti recomand un film in contextul problemei tale : "The Bridge of Madison County" | ||
|
kudika329801 Postat pe 27 August 2012 14:56 |
||
| ªtii ce cred eu ? Tinereþea are o anumitã dozã de nesãbuinþã ºi probabil la tine se manifestã astfel. Face parte din încercãrile vieþii, ºi crede-mã cu siguranþã vei mai avea parte de asemenea "tentaþii" virtuale. Ceea ce este important în viaþã, sper sã-þi dai seama în timp, este familia. Nimic nu se comparã cu asta. Totul se rezolvã, liniºtea ºi echilibrul îl ai numai ºi numai în familie, desigur cu condiþia sã þi-o doreºti ºi sã lupþi pentru ea. Nu spun sã te gândeºti neapãrat numai la copii, dar în primul rând gândeºte-te la tine. Bãrbatul "virtual" pe care crezi cã-l iubeºti, sigur nu te cunoaºte aºa cum te cunoaºte soþul tãu, sigur nu te va place când îþi vor cere copiii una ºi alta, când va trebui sã te împarþi ºi cu el ºi cu copiii tãi. Nu te vei mai regãsi niciunde. Inima spune multe. Nu are raþiune. Pãrerea mea este sã stai strâmb ºi sã judeci drept. Încearcã sã-þi salvezi cãsnicia, cât mai ai ce salva. De cele mai multe ori iubirea e oarbã ºi ar fi cazul sã deschizi bine ochii. Mulþumeºte-i lui Dumnezeu cã ai o familie frumoasã. ªi poate, prietenul - care din punctul meu de vedere nu are pic de caracter - în restul zilelor are alte ºi alte "tentaþii virtuale", asemenea þie, poate ºi fãrã obligaþii. La asta nu te gândeºti ?! Orice decizie ai lua, mult succes! | ||
|
kudika464222 Postat pe 27 August 2012 15:30 |
||
| Copii simt nefericirea parintilor lor si atmosfera care nu este cum ar trebui, chiar daca voi va comportati impecabil. Daca vrei sa faci ceva pentru ei si pentru tine, fii cu barbatul pe care ti-l doreasti si cu care crezi ca ai sanse sa fiti, cu totii, fericiti. Tu ce ai alege pentru mama ta? Sa duca o viata nefericita pentru aparente, sau sa aiba dreptul la fericire si la a face ce crede ca este mai bine? Fa-o pentru toata lumea... poate ca si sotul tau va fii mai fericit cu altcineva :) | ||
|
kudika486031 Postat pe 27 August 2012 16:45 |
||
|
daca faci asta, probabil ceva scartaie in relatia cu sotul tau. nu are cum sa fie totul ca pe roze si tu sa cauti ceva in alta parte |
||
|
kudika055012 Postat pe 28 August 2012 12:05 |
||
|
Poate esti indreptatita sa-ti cauti fericirea,pentru ca nu o ai in propria casnicie.Daca stii atat de precis ca nu ti-ai iubit sotul(primul copil din intamplare,al doilea sa repare ceva ce scartaia in relatia voastra),te intreb eu-de ce ai mers inainte langa acest om pe care nu-l iubesti si ai mai facut si al doilea copil? De ce nu ai taiat radacina compromisului si nu te-ai despartit atunci de el,sa-ti cauti fericirea in alta parte,ATUNCI,la momentul cand treburile nu mergeau intre voi?Ca sa sufere doi copii,nu unul?Acum,raul este facut.Tu nefericita,casnicia aparent reparata. Dar se pare ca noi vorbim degeaba,pentru ca tu ai spus la un moment dat ca vei merge asa inainte,ca vei tine familia unita si vei "pastra relatia virtuala doar pentru sufletul tau",desi simti ca este doar un sfert de masura.Vezi-Doamne,platesti cu chinul tau pentru ideea de familie. Te minti singura. Acum platesti cu suferinta ta,iar mai tarziu s-ar putea sa platesti consecintele minciunii:nu pe el il inseli,ci pe tine insuti,iti inseli propria viata.Ce sa mai vorbim ca s-ar putea sa te descopere el si atunci te va pune el sa-i platesti lui,luandu-ti copiii. Nu stiu cum poti trai asa,cu fundu-n doua luntrii,si-n caruta,si-n teleguta.Vrei sa fii fericita,fii!!!-mergi in alta parte,in alta relatie,cu cine simti ca esti deplin fericita.Nu spun ca musai cu tipu asta,dupa mine este cea mai nefericita alegere,o relatie virtuala cu prietenul sotului, care la o bauta ar putea varsa toate amanuntele intimitatilor voastre.Du-te sa-ti cauti fericirea,daca langa acest barbat-sotul tau-nu esti fericita. Dar stii sigur ca ai incercat sa-i ceri sotului tau si nu ai obtinut de la el ceeace iti doresti? Pentru ca asta ar fi REALA salvare a familiei tale. |
||
|
renada Postat pe 29 August 2012 11:40 |
||
| Fericirea nu vine de-a gata, numai fiindca o cauti. Fericirea se cladeste, nu alergand dupa ea ca la atletism. Alergand nu faci decat sa obosesti si sa gafai mai tare. Dar daca asta iti doresti, se poate. Intr-o relatie scartaita, copiii devin fara voia lor un adevarat dezastru.In ce priveste mintitul, noi ne mintem cu toti si dam mereu vina pe celalalt.Minciuna si nebunia, au motivatii extrem de serioase. Dar este curios ca dam judecati de valoare fara sa audiem si partea adversa, care se subantelege este vinovata de toate. | ||
|
kudika023770 Postat pe 29 August 2012 15:31 |
||
|
||
|
sorana20 Postat pe 29 August 2012 17:10 |
||
| Nu exista fericire, dupa cum nu exista nici iubiri perfecte. Asta din cauza defectelor noastre. De regula, intr-un dans de doi, unul dintre parteneri il calca pe celalalt pe bataturi.Daca ti se pare ca cel care sta pe banca danseaza mai bine, fa-o. Dar daca si el te calca pe picioare, cine este pana la urma vinovatul? | ||
|
kudika023770 Postat pe 30 August 2012 16:04 |
||
De la: kudika023770, la data 2012-08-30 16:04:38Nu exista fericire, dupa cum nu exista nici iubiri perfecte. Asta din cauza defectelor noastre. De regula, intr-un dans de doi, unul dintre parteneri il calca pe celalalt pe bataturi.Daca ti se pare ca cel care sta pe banca danseaza mai bine, fa-o. Dar daca si el te calca pe picioare, cine este pana la urma vinovatul? Hmm,este cunoscut faptul ca multor barbati nu le place dansul,si in mod special,cel petrecut in doi,,de ce,,,din simplul motiv,ca pasii facuti trebuie sa fie sincronizati cu ai partenerei de dans,,ceea ce pare a fi imposibil ,in conditiile in care nu au dorit sa invete acele miscari!!Si de aici,,rezulta calcatul pe picioare,,gest stangaci,ce denota neputinta si lipsa de vointa.Este normal sa te atraga partenerul bun dansator,caci ,el,te va insoti,fara calcat pe bombeul pantofiorilor,,pe ringul de dans!!Si daca si un al doilea partener este nepriceput in ale dansului,,inseamna ca lipsesc antrenorii de dans!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 30 August 2012 16:20 |
||
| Explicatia este superba si o accept.Totusi ar trebui sa stii ca dincolo de dans mai sunt si alti pasi de invatat. De multe ori unul dintre parteneri alege insa usa.Probabil ca sunt mai multe posibilitati de alegere in afara. | ||
|
kudika023770 Postat pe 31 August 2012 08:53 |
||
|
am aceeasi situatie cu pers ce cere sfatul, dar in cazul meu a fost vb de 1 copil, sotul si prietenul lui cel mai apropiat. dupa o casatorie de 18 ani si o relatie cu X de 6 ani si mii de promisiuni, am ajuns in situatia in care mi-am parasit familia pt el plecand in prima faza acasa l-a parinti. in momentul in care sa ne mutam impreuna i-a cerut fiului meu sa ne insoteasca, iar acesta nu doar ca l-a refuzat dar i-i reprosat ca ma luat din sanul familiei si cica daca ma iubeste isi poate recupera greseala parasindu-ma pt a ma reintoarce acasa la fosta familie. E usor de inteles urmarea. Xm-a parasit, a intalnit alta femeie si in mai putin de 7 luni s-au mutat impreuna. acuma a trecut 1 an de cand mi-am parasit familia , sotul ma asteapta inca sa ma intorc acasa dar nu pot pt ca nu il mai iubesc, copilul la fel ma asteapta, X peste 1 luna are nunta si e fericit pt ca doamna lui e insarcinata, iar eu de 5 luni am parasit tara. E grea strainatatea mai ales cand esti singur.Am pierdut tot familie, sot, copil prieteni, tot. acasa mai am parintii si 2 surori fiecare cu familiile si problemele lor,aici am 2 prietene f bune la care am venit , dar tot singura sunt. de ce? pt ca sufletul imi e pustiit si durerea ma apasa si dintr-o pers foarte sociabila am ajuns o singuratica si ma simt bine cand sunt doar eu cu mine, cu gandurile mele. Sunt convinsa ca intr-o zii mi se vor usca lacrimile de pe obraji si voi incepe iar sa zambesc. sfatul meu e ca nu merita sa pierzi tot pt o aventura. |
||
|
kudika487083 Postat pe 4 Septembrie 2012 11:05 |
||
De la: kudika023770, la data 2012-08-31 08:53:27Explicatia este superba si o accept.Totusi ar trebui sa stii ca dincolo de dans mai sunt si alti pasi de invatat. De multe ori unul dintre parteneri alege insa usa.Probabil ca sunt mai multe posibilitati de alegere in afara. Orice dans este complex,si incepe cu sustinerea pozitiei verticale,privirea indreptata inainte,si flexibilitate in miscari,,nu poti cere perfectiunea valsului,doar din doua sedinte ,,dimpotriva,implica asiduitate in tinuta si acuratetea pasilor specifici!!!Esentialul este sa nu se amestece pasii specifici tangoului,cu cei ai foxtrot-ului,,ai inteles ideea???? Ma folosesc de aceasta comparatie,pentru a intelege mai bine ceea ce vreau sa spun!!!! De ce se alege usa,iesirea in mediu extern?????Explicatia nu tine de existenta oportunitailor din afara,ci de claustrofobia adusa de spatiul initial,,nu toti suporta incorsetarea adusa de dansul parcurs numai in doi!!!!Pluriparteneriatul in dans,,aduce neadaptarea la acel dans,inconstanta in ritmul impus si baleierea de la un partener,,la celalalt!!!Orice legatura dintre dansul ,,ca forma de exprimare artistica si "dansul vietii" este utilizata, strict ,din punct de vedere metaforic!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 4 Septembrie 2012 11:23 |
||
De la: kudika487083, la data 2012-09-04 11:05:45am aceeasi situatie cu pers ce cere sfatul, dar in cazul meu a fost vb de 1 copil, sotul si prietenul lui cel mai apropiat. dupa o casatorie de 18 ani si o relatie cu X de 6 ani si mii de promisiuni, am ajuns in situatia in care mi-am parasit familia pt el plecand in prima faza acasa l-a parinti. in momentul in care sa ne mutam impreuna i-a cerut fiului meu sa ne insoteasca, iar acesta nu doar ca l-a refuzat dar i-i reprosat ca ma luat din sanul familiei si cica daca ma iubeste isi poate recupera greseala parasindu-ma pt a ma reintoarce acasa la fosta familie. E usor de inteles urmarea. Xm-a parasit, a intalnit alta femeie si in mai putin de 7 luni s-au mutat impreuna. acuma a trecut 1 an de cand mi-am parasit familia , sotul ma asteapta inca sa ma intorc acasa dar nu pot pt ca nu il mai iubesc, copilul la fel ma asteapta, X peste 1 luna are nunta si e fericit pt ca doamna lui e insarcinata, iar eu de 5 luni am parasit tara. E grea strainatatea mai ales cand esti singur.Am pierdut tot familie, sot, copil prieteni, tot. acasa mai am parintii si 2 surori fiecare cu familiile si problemele lor,aici am 2 prietene f bune la care am venit , dar tot singura sunt. de ce? pt ca sufletul imi e pustiit si durerea ma apasa si dintr-o pers foarte sociabila am ajuns o singuratica si ma simt bine cand sunt doar eu cu mine, cu gandurile mele. Sunt convinsa ca intr-o zii mi se vor usca lacrimile de pe obraji si voi incepe iar sa zambesc. sfatul meu e ca nu merita sa pierzi tot pt o aventura. Ceea ce simti si traiesti in acest moment,,reprezinta reculul adus de nesabuinta actelor tale ,insotita de nesansa de a fi fericita!!Din trecut nu poti recupera mare lucru,caci nu iti mai iubesti sotul!!Nu ti-ai pierdut copilul,caci esti si vei ramane cea ,care i-a dat viata,,este o legatura indestructibila!!!Incearca sa refaci legatura cu copilul tau,,aceasta te poate remonta psihic!!!In ceea ce priveste intoarcerea in sanul familiei sau refacerea vietii private,,numai tu si timpul veti decide!!!Situatia ta este trista ,dar nu pot sa-ti spun decat sa nu disperi,,important este sa nu mai repeti greselile comise!!!Singuratatea ucide sufletul,,ai mare grija de el,caci pana si pruncul tau,,va avea nevoie de el!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 4 Septembrie 2012 11:48 |
||
| Singura explicatie,-nu ma refer la dans- este ca nu prea sunteti normale fetelor.Ar trebui sa va analizati singure sa vedeti unde ati sarit de pe sine.Ceea ce nu inteleg -si o spun cu sinceritate,-este cum reusiti sa va bateti joc de viata voastra si dupa aceea sa sustineti ca sunteti inocente si altcineva si-a batut joc de voi sau ca nu ati avut noroc. Norocul si-l face fiecare cu mana lui, nu credeti? | ||
|
kudika023770 Postat pe 4 Septembrie 2012 15:42 |
||
De la: kudika023770, la data 2012-09-04 15:42:44Singura explicatie,-nu ma refer la dans- este ca nu prea sunteti normale fetelor.Ar trebui sa va analizati singure sa vedeti unde ati sarit de pe sine.Ceea ce nu inteleg -si o spun cu sinceritate,-este cum reusiti sa va bateti joc de viata voastra si dupa aceea sa sustineti ca sunteti inocente si altcineva si-a batut joc de voi sau ca nu ati avut noroc. Norocul si-l face fiecare cu mana lui, nu credeti? Faci o mare greseala generalizand situatia de fapt!!!De regula,atat femeile ,cat si barbatii gasesc ceea ce cauta!!!Dar sunt si exceptii,fac aceasta afirmatie ,in cunostinta de cauza!!Nu sunt normale fetele????Aceasta este o acuza grava,,peste care,eu,una,femeie in toata puterea cuvantului,nu o pot tolera ca forma de caracterizare a femeii!!!Daca fetele nu sunt normale,,cei ,care se afla in relatii cu acestea,,oare,,la ce nivel de normalitate se afla,caci,doar cine se aseamana,se aduna,nu???Iti spun,ca acestia sunt ,undeva,la subsolul normalitatii femeilor!!Gata,ai reusit sa ma enervezi!!!! Nu se poate sa califici femeia astfel,,se pot face si greseli ,dar asta nu inseamna ,ca aveti voie sa treceti,cu afirmatiile ,in registrul patologic!!! Si dansul,,l-am folosit ca termen de comparatie,am si spus acest lucru!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 4 Septembrie 2012 15:58 |
||
| Ceea ce vezi ca o generalizare se refera in fapt la o anumita categorie de oameni, barbati sau femei care se plang permanent ca le merge rau.In momentul cand apare o astfel de situatie rea, exista tendinta naturala in om de a cauta solutii, de respingere sau adaptare a persoanei la acele conditii neasteptate aparute. In realitate un lucru rau nu se intampla dintr-o data. El apare si se dezvolta pe o serie de slabiciuni morale care ne apartin, anumite compromisuri pe care le acceptam pentru a mentine situatia sub control. Faptul ca tu vrei sa fii comandant sef, este o optiune personala, dar eu personal, nu te-am ales, cu atat mai mult cu cat acea "generalizare" nu te contine.Ma bucur ca ai muschi. Uneori, putina gandire, face mai bine pentru corazon decat emotiile necontrolate pe care ni le provocam singuri.In discursul meu narativ m-am referit si eu la dans, dar pentru ca sunt un mascul feroce, iti las totusi tie prioritatea.Nu emit pretentii pe aceasta tema si nici jigniri. | ||
|
kudika023770 Postat pe 5 Septembrie 2012 21:36 |
||
| Expresia: "Nu esti sanatos," nu trebuie vazuta neaparat patologic, pentru aceasta situatie existand un limbaj strict de specialitate. In vorbirea uzuala, expresia are alte conotatii, ea nemergand pana la exagerare. | ||
|
kudika023770 Postat pe 5 Septembrie 2012 21:41 |
||
|
fato,ai facut deja doua greseli enorme,pt care doamne-doamne te va rasplati daca nu cauti sa le rascumperi prin iubire si iertare....iertare a ta ,de la copiii tai,pe care i-ai facut aiurea,doar ca sa te afli in treaba. esti un om f slab care nu are incredere in el;esti o profitoare ce prefera sa-si faca varza sufletul si viata pt un loc caldut;aceste caracteristici pot influenta si pe copii tai care ar putea proceda in mod similar,in diverse situati,in mod inconstient;tineretea nu e o scuza pt ce ai facut;incearca sa te schimbi...ba nu:schimba-te!si atunci ,iti vei face singura o viata....vei trai o viata...a ta!Ia-ti 10 amanti,destrabaleaza-te (desigur in secret total) dar intr-un final,divortata sau nu,lamureste-ti prioritatile,responsabilitatile si baga mare!...ca ai de lucru cu tine...daca nu vrei ca la batrinete sa te roada regretele si alte ginduri cenusii,mai rau decit cancerul!Pace! |
||
|
hellya Postat pe 16 Septembrie 2012 23:19 |
||
| si citeste ...de 10 ori ce ti-a scris aici, kudika335756....e o varianta posibila,care pe mine una m-a impresionat profund. | ||
|
hellya Postat pe 16 Septembrie 2012 23:40 |
||
| Ar fi bine sa bata matanii. Chestia asta nu este o solutie, dar macar fiindca ar apuca-o durerile de cap s-ar gandi ce sa ia ca sa-i treaca, dat fiind ca ridicarea poalelor nu ajuta la nimic. | ||
|
kudika023770 Postat pe 17 Septembrie 2012 17:21 |
||
De la: kudika023770, la data 2012-09-17 17:21:02Ar fi bine sa bata matanii. Chestia asta nu este o solutie, dar macar fiindca ar apuca-o durerile de cap s-ar gandi ce sa ia ca sa-i treaca, dat fiind ca ridicarea poalelor nu ajuta la nimic. Cum adica,"macar fiindca"??????
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 17 Septembrie 2012 17:26 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Poate peste ceva timp voi zambi de "Acum" | 15 | De la: marco918 29 Iulie 2010 01:18 |
| Surpriza ajutor! | 4 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:45 |
| De ce ti-e frica nu scapi ! | 6 | De la: AnnieG 4 Octombrie 2012 22:46 |
|
|
||
| Nu stiu ce sa mai cred | 31 | De la: Cristina___ 23 Iulie 2009 20:16 |
| :( | 48 | De la: scorpio67 29 Ianuarie 2011 09:44 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.