Setari Cookie-uri

dilema...sa ma casatoresc sau nu?

urat ca iti ascund adevarul si ca au vrut sa te prinda in capcana...f urat...eu i-as spune in fatza ca singura modalitate de a-l ierta pentru asta e sa dea cartile pe fatza si sa mergem la medic ca sa ne spuna care va fi evolutia bolii.

trebuie sa afli cum va arata viitorul: care sunt sansele sa ajungi sa ai copii bolnavi pe care sa ii cresti singura in timp ce muncesti si ai grija si de el? daca va mai putea el munci pe viitor? daca exista vreo sansa sa ai copii sanatosi la cresterea carora sa contribuie si tatal lor cum e normal?

nu poti sa iei o decizie dezastruoasa pe motiv ca il iubesti si te sacrifici anticipat pe tine si pe copiii vostri, e absurd...si nu e corect sa ti se pretinda asa ceva numai fiindca esti femeie.
DayC
Postat pe 19 August 2012 10:48
Dute la doctor ,asta e si sfatul meu ,nu este corect ce a facut trebuia sa caute o femeie care nu vrea copii,nu trebuie sa te sacrifici doar pt ca esti femeie.Am o cunostinta care i a murit sotul de inima ceva genetic ,are o fata nu stiu daca si ea il mosteneste ,norocul ei este ca este notar si are un sevici cat de cat bun ,dar nu toata lumea are noroc si nu stii peste 10 15 ani ce vei face si din ce vei trai,te poti bizui numai pe tine ,crezi ca esti in stare, este o munca grea,nu stiu ce sa zic,foarte egoist tipul, te vrea ca sa ai grija de el dar la viitor s a gandit,cu copii ce faci ii trimiti unde,daca vor mosteni boala ii vei avea pe constiinta,totul depinde de tine,puteti infia ,dar pe tine te a deranjat ca nu ti a spus de problema asta si nu mai ai incredere in el.Nu te pripii deciziile de casatorie se iau cu capul nu cu inima,foarte rar cand cele 2 coincid,credema nu e de glumit,este viata ta si a copiilor tai in joc.
kudika_13966
Postat pe 25 August 2012 00:02
Draga mea, problema ta e foarte delicata. Inainte de toate tu stii daca il iubesti sau nu cu adevarat, din toata inima. Lasand la o parte boala lui, tu il iubesti? sau iubesti ideea de a fi impreuna cu marea ta dragoste?
Cred ca ai amanat casatoria pentru ca stii ce inseamna trauma unui divort, ai vrut sa te scutesti de o noua suferinta in cazul in care nu va merge nici aceasta relatie.
Inteleg prin ce treci tu acum, suferinta ta te devasteaza sufleteste.
Ia ti o pauza de doua, trei zile, mergi singura intr un loc in natura si mediteaza. Tu stii ce este mai bine pt tine, indiferent ce vei alege sa faci.
Legat de boala lui...orice ar avea, tine minte ca totul are vindecare. Cand crezi cu tot sufletul, cand te iubesti si te accepti asa cum esti si mai este inca o persoana care sa te iubeasca sincer, poti invinge orice, chiar si o boala neurologica.
In ceea ce priveste comunicarea...habar nu ai cati oameni nu stiu sa comunice. Nu pt ca nu vor ci pt ca nu i-a invatat nimeni. Invata-l tu sa fie deschis si sincer, poate veti ramane sau nu impreuna, dar va poate lega o prietenie adevarata pentru toata viata.
In final, intreaba-te: daca mai ai de trait doar o saptamana, ce anume ai vrea sa faci?
Traieste fara frica draga mea, urmeaza ti sufletul oriunde te indreapta si fii mereu sincera cu tine insati.Numai bine iti doresc!
kudika_853
Postat pe 24 Noiembrie 2012 13:39
Pentru cea care a initiat topicul: imi lasi sentimentul ca te-ai folosit de pretextul cu tremuratul mainilor iubitului tau ca sa anulezi nunta.

Imi pare rau sa-ti spun, dar, din punctul meu de vedere, nu ai inteles ce inseamna iubirea. Iubirea nu inseamna doar clipe frumoase, ci inseamna si clipe grele, lacrimi, suferinta, dar, cu toate acestea, nu dai bir cu fugitii, ci ramai alaturi de omul ala ca sa-l ajuti la greu si sa va ajutati la greu, pentru ca...il iubesti si te iubeste.

Il abandonezi la greu, inseamna ca te iubesti mai mult pe tine decat pe el.

Iar chestia aia "ii fac figuri, ca sa vad cat mai suporta si cat ma iubeste", o consider puerila, nedemna de o femeie matura si care sustine ca iubeste.
Viorica_Franziska
Postat pe 27 Noiembrie 2012 13:44
De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-01 14:37:48 din punctul meu de vedere esti o lasa!


Asa o consider si eu.
Viorica_Franziska
Postat pe 27 Noiembrie 2012 13:46
De la: kudika_11826, la data 2012-08-01 15:21:57Banuiesc ca e vorba de Alzheimer. Nu-l iubesti asa ca mai bine da-i pace, cum spunea si pisicuta. Nu toti sunt perfecti, mai sunt barbati si cu probleme de sanatate si sa stii ca astia tind sa aiba sentimente mai profunde atunci cand gasesc pe cineva care sa-i placa. Daca l-ai fi iubit, ai fi simtit sa fii langa el indiferent de defectul lui.
Cred ca tie iti trebuie o relatie fara complicatii, sa nu fii nevoita sa te chinui pt. nimeni si sa iti merga toate pe banda rulanta.
Si apropo de fiecare data cand aud fraze (tampenii) de genul "am fost fortat/a sa ma casatoresc" imi vine sa ma dau cu capul de pereti.


Corect!
Viorica_Franziska
Postat pe 27 Noiembrie 2012 13:49
Si inca o chestiune: daca ea sustine ca el i-a fost iubit in adolescenta, iar el are probleme cu tremuratul mainilor inca din copilarie, inseamna ca ea a stiut de problema asta a lui, deci el nu poate fi acuzat ca i-ar fi ascuns ceva.
Viorica_Franziska
Postat pe 27 Noiembrie 2012 13:52
De la: kudika_11826, la data 2012-08-01 16:24:56
De la: MissRainbow, la data 2012-08-01 16:21:30
De la: kudika415951, la data 2012-08-01 16:04:43[quote name=Stiu si sunt constienta de toate astea, lucru care m-a deranjat la culme atunci cand am stat impreuna...caci nu comunica asa cum mi-as fi dorit..eu am fost sincera inca de la inceput, i-am spus problema mea ..ca's divortata...adica i-am dat pe teava ce si cum sunt ..pentru ca asa am considerat ca tb sa fi sincer de la capat ca sa stie persoana de langa tine daca poate trece peste ce ai sau nu...el insa nu mi-a zis nimic...dupa cum am spus. ..............................



Draga,am vaga impresie ca, iubitul tau,recurge la santaj emotional!!! Aspectele legate de familia lui sunt clare,este evidenta actiunea matusii lui si acest lucru o face indezirabila din punctul meu de vedere!!!Repet,problema esentiala ,este raportata la viitoarea ta atitudine ,vis-a-vis de continuarea coabitarii cu acel domn!!!Esti confuza pentru ca nu stii cum trebuie sa procedezi cu un om bolnav,care,,se preconizeaza a fi tatal copiilor tai,,,ingrata situatie pentru ca boala lui este ereditara!!Depinde de ce anume iti doresti,,un sot si copii bolnavi sau un sot si copii sanatosi!!!Eu as alege a doua varianta fara sa ma gandesc foarte mult!!!Medicul specialist,,iti va da toate raspunsurile!!!


Si cei care au probleme de sanatate ce ar trebui sa faca, daca voi femeile ii dati la o parte si alegeti numai specimenele prefecte din pct. de vedere fizic? Sa isi lege o piatra de gat si sa nu-si mai faca sperante?


Nu suntem toate egoiste si superficiale, asa ca nu mai generaliza, ok?
Viorica_Franziska
Postat pe 27 Noiembrie 2012 13:53
De la: kudika_11826, la data 2012-08-01 16:49:17
De la: MissRainbow, la data 2012-08-01 16:42:42
In primul rand,esti nedrept facand o asemenea afirmatie,in conditiile in care nu am facut nicio referire la doamna in cauza,in acest sens,spusele mele,fiind doar o parere personala!Problema nu se pune astfel,si in sprijinul spuselor mele,,am facut recomandarea de a se prezenta la medic,astfel incat sa obtina toate datele de interes,si ,in functie de acestea,,sa porneasca mai departe sau nu!!!Decizia le apartine!!!
Cei care au probleme de sanatate,au ca obligatie principala ,tratarea bolilor,nicidecum ascunderea acestora de iubitele lor!!!
Iti pun urmatoarea intrebare,,daca ai fi avut o iubita bolnava,diagnosticata cu o boala neurologica,te-ai fi casatorit cu ea,ai fi facut copii,care sa o mosteneasca,dupa spusele medicilor?Iti spun ,ca NU!SA nu fim ipocriti!!!


Si daca as spune ca inteleg cum e sa ai probleme de sanatate care nu pot fi tratate? Si daca as spune ca indiferent ce boala ar avea femeia pe care as iubi-o, as decide sa raman langa ea?
Vi se pare ca asa ceva nu e posibil? Si daca e?


Pentru mesajul asta te-as pupa pe frunte sau pe obraz, pe bune.
Viorica_Franziska
Postat pe 27 Noiembrie 2012 13:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sunt departe de casa si singur 27 De la: kudika_29209 13 Mai 2013 11:31
Nu stiu ce sa fac... 51 De la: Barbie30 9 Iulie 2010 22:23
Gresesc ??? 10 De la: alexo88 21 Ianuarie 2011 08:50
ne-am cunoscut pe kudika!!!! 17 De la: myhaella_girl2007 17 August 2010 21:35
vand lentile colorate 70 ron de firma si de vedere firma 22 De la: kudika111019 14 Februarie 2010 20:49