Setari Cookie-uri

Sunt intr-o mare dilem�!

Bun�! Sunt �mpreun� cu un b�iat de 2 luni, eu am 16 ani, iar el aproape 18.
Eu sunt virgin�, �i a�a vreau s� r�m�n p�n� m� voi sim�ii preg�tit� s� fac acest pas, adic� �nc� 1 an-2 .
Problema este aceea c� �n timp ce eu sunt genu` de fat� timid� �i cuminte, el este exact opusul meu, �i probabil de aceea atrac�ia este destul de mare.
De�i nu suntem �npreun� de mult timp am �nceput s� m� ata�ez de el, �i simt c� �i el �ine la mine cu adev�rat, doar c� eu nu-i pot satisface anumite "pl�ceri"...
A b�tut destul de multe apropouri legate de acest subiect �i mi-a spus c� sunt prima fat� pe care o iube�te cu adev�rat (cu celelalte a stat dec�t pentru...) �i c� la mine nu va renun�a niciodat�, �ns� a�a cum el m� �n�elege in privin�a asta �i nu m� preseaz� absolut deloc, �i eu ar trebui s�-l �n�eleg c� trebuie s�-�i satisfac� anumite "nevoi".
Mi-se pare destul de aiurea aceast� situa�ie, �n special c� p�rin�ii lui sunt divor�a�i, iar el de�i locuie�te cu mama �ntr-un alt ora�, vacan�ele �i-le petrece la tat�l s�u �n ora�ul din care eu sunt... Dup� �nceperea �colii ne vom vedea destul de rar, iar o rela�ie la distan�� (aproape 200 km) �n condi�iile de fa�� nu e tocmai cea mai bun� alegere, dar cu toate astea il iubesc mai mult pe zi ce trece.
Oare, se merit� s�-i accept "aventurile" �i s� �ncerc�m s� continu�m rela�ia, sau ar fi de preferat s� r�m�n� doar o iubire de-o var� ?
kudika_13719
Postat pe 6 August 2012 18:21
mai stai o vara doua virgina
picard-jean-luc
Postat pe 6 August 2012 19:03
lasa sexul si pune mana pe carte, ca de barbati o sa tot ai parte! Daca te lasa, nu-i nicio paguba! Dupa parerea mea baiatul asta nu merita prea multa atentie. Nu e decat un pustan cu hormonii in flacari care vrea si el sa sexeze ceva Esti inca micuta si nu stii cum e cu: nu te voi lasa niciodata Asa spun toti cand vor o bucatica. Mai asteapta cativa ani, ca-i mai sanatos asa. O sarcina nedorita sau vreo boala venerica sunt ultimele lucruri care-ti trebuie acum
Micaell
Postat pe 6 August 2012 19:28
Nu ai vrea tu sa faci dragoste prima data tot cu un baiat virgin ?
Baiat_virgin
Postat pe 6 August 2012 19:48
De la: Baiat_virgin, la data 2012-08-06 19:48:02Nu ai vrea tu sa faci dragoste prima data tot cu un baiat virgin ?

fi corect si zi *cu un mosh virgin*
picard-jean-luc
Postat pe 6 August 2012 20:27
De la: Baiat_virgin, la data 2012-08-06 19:48:02Nu ai vrea tu sa faci dragoste prima data tot cu un baiat virgin ?

cu strap-on

Postat pe 6 August 2012 20:29
Toate r�spunsurile primite �mi transmit acela�i mesaj, a�a c� deduc faptul c� nu prea m-am f�cut �n�eleas� .
Eu am spus clar faptul c� nici nu m� g�ndesc s�-mi incep via�a sexual�, deci nu aceasta este problema mea.
Dilema propriu-zis� este vis-a-vis de faptul a�a cum el m� �n�elege in privin�a asta �i nu m� preseaz�, defapt nici m�car nu mi-a propus a�a ceva, �mi cunoa�te caracterul �i principiile.
M-a rugat doar s� fiu �n�eleg�toare a�a cum este �i el cu mine �i s� nu m� sup�r din cauza faptului c� �i va satisface nevoile cu alte fete ... iar eu a� fi vrut s� aud p�reri dac� este sau nu de �n�eles.
kudika_13719
Postat pe 6 August 2012 20:47
De la: kudika_13719, la data 2012-08-06 20:47:39Toate r�spunsurile primite �mi transmit acela�i mesaj, a�a c� deduc faptul c� nu prea m-am f�cut �n�eleas� .
Eu am spus clar faptul c� nici nu m� g�ndesc s�-mi incep via�a sexual�, deci nu aceasta este problema mea.
Dilema propriu-zis� este vis-a-vis de faptul a�a cum el m� �n�elege in privin�a asta �i nu m� preseaz�, defapt nici m�car nu mi-a propus a�a ceva, �mi cunoa�te caracterul �i principiile.
M-a rugat doar s� fiu �n�eleg�toare a�a cum este �i el cu mine �i s� nu m� sup�r din cauza faptului c� �i va satisface nevoile cu alte fete ... iar eu a� fi vrut s� aud p�reri dac� este sau nu de �n�eles.

pai daca e asa e clar! da-l dreaku de papagal! pai ce crede el? ori te asteapta pana te hotarasti ori sa se duca la cu*rve si sa te lase in pace!
picard-jean-luc
Postat pe 6 August 2012 21:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
risti si castigi! dar daca pierd tot ? 5 De la: manumarius 18 Mai 2010 17:10
eu capricorn....el fecioara 3 De la: Elyaa 29 Aprilie 2011 11:47
boala sufleteasca+stres+depresie= ... !! ajutor!! 57 De la: human 31 Martie 2011 09:37
Sunt eu nebuna sau el infidel? 230 De la: kudika_raisa 6 Ianuarie 2012 18:55
JOCUL TREI 144 De la: kudika_10590 6 Iulie 2012 22:34