Mai multe
|
Bun�! Sunt �mpreun� cu un b�iat de 2 luni, eu am 16 ani, iar el aproape 18. Eu sunt virgin�, �i a�a vreau s� r�m�n p�n� m� voi sim�ii preg�tit� s� fac acest pas, adic� �nc� 1 an-2 .Problema este aceea c� �n timp ce eu sunt genu` de fat� timid� �i cuminte, el este exact opusul meu, �i probabil de aceea atrac�ia este destul de mare. De�i nu suntem �npreun� de mult timp am �nceput s� m� ata�ez de el, �i simt c� �i el �ine la mine cu adev�rat, doar c� eu nu-i pot satisface anumite "pl�ceri"... A b�tut destul de multe apropouri legate de acest subiect �i mi-a spus c� sunt prima fat� pe care o iube�te cu adev�rat (cu celelalte a stat dec�t pentru...) �i c� la mine nu va renun�a niciodat�, �ns� a�a cum el m� �n�elege in privin�a asta �i nu m� preseaz� absolut deloc, �i eu ar trebui s�-l �n�eleg c� trebuie s�-�i satisfac� anumite "nevoi". Mi-se pare destul de aiurea aceast� situa�ie, �n special c� p�rin�ii lui sunt divor�a�i, iar el de�i locuie�te cu mama �ntr-un alt ora�, vacan�ele �i-le petrece la tat�l s�u �n ora�ul din care eu sunt... Dup� �nceperea �colii ne vom vedea destul de rar, iar o rela�ie la distan�� (aproape 200 km) �n condi�iile de fa�� nu e tocmai cea mai bun� alegere, dar cu toate astea il iubesc mai mult pe zi ce trece. Oare, se merit� s�-i accept "aventurile" �i s� �ncerc�m s� continu�m rela�ia, sau ar fi de preferat s� r�m�n� doar o iubire de-o var� ? |
||
|
kudika_13719 Postat pe 6 August 2012 18:21 |
||
|---|---|---|
mai stai o vara doua virgina
|
||
|
picard-jean-luc Postat pe 6 August 2012 19:03 |
||
lasa sexul si pune mana pe carte, ca de barbati o sa tot ai parte! Daca te lasa, nu-i nicio paguba! Dupa parerea mea baiatul asta nu merita prea multa atentie. Nu e decat un pustan cu hormonii in flacari care vrea si el sa sexeze ceva Esti inca micuta si nu stii cum e cu: nu te voi lasa niciodata Asa spun toti cand vor o bucatica. Mai asteapta cativa ani, ca-i mai sanatos asa. O sarcina nedorita sau vreo boala venerica sunt ultimele lucruri care-ti trebuie acum
|
||
|
|
||
|
Micaell Postat pe 6 August 2012 19:28 |
||
Nu ai vrea tu sa faci dragoste prima data tot cu un baiat virgin ?
|
||
|
Baiat_virgin Postat pe 6 August 2012 19:48 |
||
De la: Baiat_virgin, la data 2012-08-06 19:48:02Nu ai vrea tu sa faci dragoste prima data tot cu un baiat virgin ? fi corect si zi *cu un mosh virgin*
|
||
|
picard-jean-luc Postat pe 6 August 2012 20:27 |
||
De la: Baiat_virgin, la data 2012-08-06 19:48:02Nu ai vrea tu sa faci dragoste prima data tot cu un baiat virgin ? cu strap-on
|
||
|
Postat pe 6 August 2012 20:29 |
||
Toate r�spunsurile primite �mi transmit acela�i mesaj, a�a c� deduc faptul c� nu prea m-am f�cut �n�eleas� .Eu am spus clar faptul c� nici nu m� g�ndesc s�-mi incep via�a sexual�, deci nu aceasta este problema mea. Dilema propriu-zis� este vis-a-vis de faptul a�a cum el m� �n�elege in privin�a asta �i nu m� preseaz�, defapt nici m�car nu mi-a propus a�a ceva, �mi cunoa�te caracterul �i principiile. M-a rugat doar s� fiu �n�eleg�toare a�a cum este �i el cu mine �i s� nu m� sup�r din cauza faptului c� �i va satisface nevoile cu alte fete ... iar eu a� fi vrut s� aud p�reri dac� este sau nu de �n�eles. |
||
|
kudika_13719 Postat pe 6 August 2012 20:47 |
||
De la: kudika_13719, la data 2012-08-06 20:47:39Toate r�spunsurile primite �mi transmit acela�i mesaj, a�a c� deduc faptul c� nu prea m-am f�cut �n�eleas� pai daca e asa e clar! da-l dreaku de papagal! pai ce crede el? ori te asteapta pana te hotarasti ori sa se duca la cu*rve si sa te lase in pace!
|
||
|
picard-jean-luc Postat pe 6 August 2012 21:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| risti si castigi! dar daca pierd tot ? | 5 | De la: manumarius 18 Mai 2010 17:10 |
| am nevoie d un sfat urgent | 31 | De la: heroes 4 Ianuarie 2010 16:45 |
| fertilizarea in vitro | 4 | De la: silviu_m74 30 August 2010 23:40 |
|
|
||
| Centura de castitate sotul meu | 20 | De la: kudika_1043596 5 Iulie 2022 10:07 |
| NU STIU CE SA FAC AJUTOR !!!!! | 33 | De la: Alutza86 11 Mai 2010 12:50 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.