Mai multe
| Ma numesc Florica, sunt din Letea, am avut un prieten cu care eram in vorba , cu care urma sa ne casatorim , pe are il voia si parintii mei ! eram impreuna aproape zilnic ,cu toate ca aici nu prea ai ce face dar e frumos seara eram numai in preuna,nu i- am dat voie sa se culce cu mine ,eram virgina si voiam asa sa intru in biserica si el era de acord cu asta chiar ii placea asta ! poate chiar il iubeam , sau poate tineam doar ca prieten ca dupa un timp a venit un baiat la un vecin de- al meu , nu inteleg ce am vazut la el poate vorbele lui,m- au fascinat promisiuni ca ma va duce in orasul Tulcea, voiam sa scap dinDelta, a fost ceva iute ca m- am casatorit cu el am stat peste un an in Tulcea, imediat mi- am dat seama ca facusem o greseala ca ma casatorisem cu cine nu trebuia, ma insela, consuma mult alcool , nu a mers casatoria ne- am desparit, nu am avut copii, am incercat sa reiau legatura cu fostul prieten , numai ca aici e problema, baiatul nu mai ma vrea decat asa cum ma stia, adica virgina, si mi- a cerut sa merg la un doctor in Tulcea sa ma faca fecioara ,el a spus ca fecioara am plecat de la el , fecioara sa ma intorc ,nu femeie, apoi sa ii scriu pe un caiet tot , dar absolut tot c am facut cu sotul, si cum faceam sex , si ce mancam , si unde mergeam , absolut totul,ca voia sa faca si cu mine la fel ! Eu il iubesc , ce sa fac ? | ||
|
kudika_13901 Postat pe 9 August 2012 12:32 |
||
|---|---|---|
ce sa faci! ia blocnotesul si apuca-te de scris! poate scoti si un ban din asta
|
||
|
picard-jean-luc Postat pe 9 August 2012 12:39 |
||
ca tot nu se mai difuzeaza Las fierbinti
|
||
|
|
||
|
Postat pe 9 August 2012 12:44 |
||
De la: kudika_13901, la data 2012-08-09 12:32:57Ma numesc Florica, sunt din Letea, am avut un prieten cu care eram in vorba , cu care urma sa ne casatorim , pe are il voia si parintii mei ! eram impreuna aproape zilnic .......................................... |
||
|
MissRainbow Postat pe 9 August 2012 12:47 |
||
nu acu pe bune, kudika ce idioti inventeaza povestile astea?!! cand ii angajati principala conditie sa fie IMAGINATIA!!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 9 August 2012 12:53 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-09 12:53:24 sa ma angajeze pe mine sa vezi ce imaginatie am!
|
||
|
picard-jean-luc Postat pe 9 August 2012 13:00 |
||
De la: kudika_10951, la data 2012-08-09 13:00:42De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-09 12:53:24 asta chiar este duma zilei!!jaba ai imaginatie daca n-ai cu cine!!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 9 August 2012 13:04 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-09 13:04:47De la: kudika_10951, la data 2012-08-09 13:00:42De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-09 12:53:24 cred ca ti s-au inmultit oxiurii si limbricii cand ai fost deparazitata ultima oara felatino!
|
||
|
picard-jean-luc Postat pe 9 August 2012 13:07 |
||
cred ca a auzit si Florica
|
||
|
Postat pe 9 August 2012 13:36 |
||
..din Letea
|
||
|
Postat pe 9 August 2012 13:36 |
||
De la: kudika_13901, la data 2012-08-09 12:32:57Ma numesc Florica, sunt din Letea, am avut un prieten cu care eram in vorba , cu care urma sa ne casatorim , pe are il voia si parintii mei ! eram impreuna aproape zilnic ,cu toate ca aici nu prea ai ce face dar e frumos seara eram numai in preuna,nu i- am dat voie sa se culce cu mine ,eram virgina si voiam asa sa intru in biserica si el era de acord cu asta chiar ii placea asta ! poate chiar il iubeam , sau poate tineam doar ca prieten ca dupa un timp a venit un baiat la un vecin de- al meu , nu inteleg ce am vazut la el poate vorbele lui,m- au fascinat promisiuni ca ma va duce in orasul Tulcea, voiam sa scap dinDelta, a fost ceva iute ca m- am casatorit cu el am stat peste un an in Tulcea, imediat mi- am dat seama ca facusem o greseala ca ma casatorisem cu cine nu trebuia, ma insela, consuma mult alcool , nu a mers casatoria ne- am desparit, nu am avut copii, am incercat sa reiau legatura cu fostul prieten , numai ca aici e problema, baiatul nu mai ma vrea decat asa cum ma stia, adica virgina, si mi- a cerut sa merg la un doctor in Tulcea sa ma faca fecioara ,el a spus ca fecioara am plecat de la el , fecioara sa ma intorc ,nu femeie, apoi sa ii scriu pe un caiet tot , dar absolut tot c am facut cu sotul, si cum faceam sex , si ce mancam , si unde mergeam , absolut totul,ca voia sa faca si cu mine la fel ! Eu il iubesc , ce sa fac ? |
||
|
Tycu Postat pe 9 August 2012 13:38 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-08-09 12:47:45De la: kudika_13901, la data 2012-08-09 12:32:57Ma numesc Florica, sunt din Letea, am avut un prieten cu care eram in vorba , cu care urma sa ne casatorim , pe are il voia si parintii mei ! eram impreuna aproape zilnic .......................................... |
||
|
Tycu Postat pe 9 August 2012 13:51 |
||
De la: kudika_12473, la data 2012-08-09 13:36:20..din Letea Ai auzit de Letea?
|
||
|
Tycu Postat pe 9 August 2012 13:53 |
||
De la: kudika_13901, la data 2012-08-09 12:32:57Ma numesc Florica, sunt din Letea, am avut un prieten cu care eram in vorba , cu care urma sa ne casatorim , pe are il voia si parintii mei ! eram impreuna aproape zilnic ,cu toate ca aici nu prea ai ce face dar e frumos seara eram numai in preuna,nu i- am dat voie sa se culce cu mine ,eram virgina si voiam asa sa intru in biserica si el era de acord cu asta chiar ii placea asta ! poate chiar il iubeam , sau poate tineam doar ca prieten ca dupa un timp a venit un baiat la un vecin de- al meu , nu inteleg ce am vazut la el poate vorbele lui,m- au fascinat promisiuni ca ma va duce in orasul Tulcea, voiam sa scap dinDelta, a fost ceva iute ca m- am casatorit cu el am stat peste un an in Tulcea, imediat mi- am dat seama ca facusem o greseala ca ma casatorisem cu cine nu trebuia, ma insela, consuma mult alcool , nu a mers casatoria ne- am desparit, nu am avut copii, am incercat sa reiau legatura cu fostul prieten , numai ca aici e problema, baiatul nu mai ma vrea decat asa cum ma stia, adica virgina, si mi- a cerut sa merg la un doctor in Tulcea sa ma faca fecioara ,el a spus ca fecioara am plecat de la el , fecioara sa ma intorc ,nu femeie, apoi sa ii scriu pe un caiet tot , dar absolut tot c am facut cu sotul, si cum faceam sex , si ce mancam , si unde mergeam , absolut totul,ca voia sa faca si cu mine la fel ! Eu il iubesc , ce sa fac ? serios, ii cam iubesti pe toti din cate vad.In toata povestea asta nu inteleg ceva, el primul vrea sa traiasca proria poveste de dragoste cu tine sau pe cea a fostului sot? Si partea cu fecioria u o inteleg ce vrea sa faci himenoplastie? si daca faci nu cred ca ai fi virgina. doamne MARE iti e gradina. |
||
|
evangeline_grace Postat pe 9 August 2012 15:37 |
||
De la: Tycu, la data 2012-08-09 13:38:49De la: kudika_13901, la data 2012-08-09 12:32:57Ma numesc Florica, sunt din Letea, am avut un prieten cu care eram in vorba , cu care urma sa ne casatorim , pe are il voia si parintii mei ! eram impreuna aproape zilnic ,cu toate ca aici nu prea ai ce face dar e frumos seara eram numai in preuna,nu i- am dat voie sa se culce cu mine ,eram virgina si voiam asa sa intru in biserica si el era de acord cu asta chiar ii placea asta ! poate chiar il iubeam , sau poate tineam doar ca prieten ca dupa un timp a venit un baiat la un vecin de- al meu , nu inteleg ce am vazut la el poate vorbele lui,m- au fascinat promisiuni ca ma va duce in orasul Tulcea, voiam sa scap dinDelta, a fost ceva iute ca m- am casatorit cu el am stat peste un an in Tulcea, imediat mi- am dat seama ca facusem o greseala ca ma casatorisem cu cine nu trebuia, ma insela, consuma mult alcool , nu a mers casatoria ne- am desparit, nu am avut copii, am incercat sa reiau legatura cu fostul prieten , numai ca aici e problema, baiatul nu mai ma vrea decat asa cum ma stia, adica virgina, si mi- a cerut sa merg la un doctor in Tulcea sa ma faca fecioara ,el a spus ca fecioara am plecat de la el , fecioara sa ma intorc ,nu femeie, apoi sa ii scriu pe un caiet tot , dar absolut tot c am facut cu sotul, si cum faceam sex , si ce mancam , si unde mergeam , absolut totul,ca voia sa faca si cu mine la fel ! Eu il iubesc , ce sa fac ? |
||
|
evangeline_grace Postat pe 9 August 2012 15:41 |
||
De la: evangeline_grace, la data 2012-08-09 15:37:22De la: kudika_13901, la data 2012-08-09 12:32:57Ma numesc Florica, sunt din Letea, am avut un prieten cu care eram in vorba , cu care urma sa ne casatorim , pe are il voia si parintii mei ! eram impreuna aproape zilnic ,cu toate ca aici nu prea ai ce face dar e frumos seara eram numai in preuna,nu i- am dat voie sa se culce cu mine ,eram virgina si voiam asa sa intru in biserica si el era de acord cu asta chiar ii placea asta ! poate chiar il iubeam , sau poate tineam doar ca prieten ca dupa un timp a venit un baiat la un vecin de- al meu , nu inteleg ce am vazut la el poate vorbele lui,m- au fascinat promisiuni ca ma va duce in orasul Tulcea, voiam sa scap dinDelta, a fost ceva iute ca m- am casatorit cu el am stat peste un an in Tulcea, imediat mi- am dat seama ca facusem o greseala ca ma casatorisem cu cine nu trebuia, ma insela, consuma mult alcool , nu a mers casatoria ne- am desparit, nu am avut copii, am incercat sa reiau legatura cu fostul prieten , numai ca aici e problema, baiatul nu mai ma vrea decat asa cum ma stia, adica virgina, si mi- a cerut sa merg la un doctor in Tulcea sa ma faca fecioara ,el a spus ca fecioara am plecat de la el , fecioara sa ma intorc ,nu femeie, apoi sa ii scriu pe un caiet tot , dar absolut tot c am facut cu sotul, si cum faceam sex , si ce mancam , si unde mergeam , absolut totul,ca voia sa faca si cu mine la fel ! Eu il iubesc , ce sa fac ? Nu asa se pune problema,daca primul baiat nu ar fi fost prieten cu fata si fata nu l-ar fi amagit , mintit cu iubirea ei , nici eu nu eram de acord cu baiatul, dar ea care l-a mintit ca se pastreaza pentru el, si dupa ce nu a mers cu fostul sot vine "inceputa" la el. pai in cazul asta eu zic ca baiatul era indreptatit sa ceara ca fata sa fie asa cum a plecat de la el !Se stie ca un baiat la prima casatorie care ia o femeie deja "inceputa " cu voia ei de altul , ala e un barbat fara ambitie, si ca femeia lui nu are dreptul sa ii ceara lui sa fie corect daca el va gresi cu ceva ! Cinstea femeii este ca in biserica sa intre virgina nu inceputa !
|
||
|
Tycu Postat pe 9 August 2012 15:57 |
||
De la: evangeline_grace, la data 2012-08-09 15:41:41De la: Tycu, la data 2012-08-09 13:38:49De la: kudika_13901, la data 2012-08-09 12:32:57Ma numesc Florica, sunt din Letea, am avut un prieten cu care eram in vorba , cu care urma sa ne casatorim , pe are il voia si parintii mei ! eram impreuna aproape zilnic ,cu toate ca aici nu prea ai ce face dar e frumos seara eram numai in preuna,nu i- am dat voie sa se culce cu mine ,eram virgina si voiam asa sa intru in biserica si el era de acord cu asta chiar ii placea asta ! poate chiar il iubeam , sau poate tineam doar ca prieten ca dupa un timp a venit un baiat la un vecin de- al meu , nu inteleg ce am vazut la el poate vorbele lui,m- au fascinat promisiuni ca ma va duce in orasul Tulcea, voiam sa scap dinDelta, a fost ceva iute ca m- am casatorit cu el am stat peste un an in Tulcea, imediat mi- am dat seama ca facusem o greseala ca ma casatorisem cu cine nu trebuia, ma insela, consuma mult alcool , nu a mers casatoria ne- am desparit, nu am avut copii, am incercat sa reiau legatura cu fostul prieten , numai ca aici e problema, baiatul nu mai ma vrea decat asa cum ma stia, adica virgina, si mi- a cerut sa merg la un doctor in Tulcea sa ma faca fecioara ,el a spus ca fecioara am plecat de la el , fecioara sa ma intorc ,nu femeie, apoi sa ii scriu pe un caiet tot , dar absolut tot c am facut cu sotul, si cum faceam sex , si ce mancam , si unde mergeam , absolut totul,ca voia sa faca si cu mine la fel ! Eu il iubesc , ce sa fac ? |
||
|
Tycu Postat pe 9 August 2012 16:03 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-08-09 18:58:10De la: Tycu, la data 2012-08-09 18:29:13[quote name= ai avut vreodata vreun sentiment fatza de vreun barbat 339? ca vorbesti de parca si femeile si barbatii sunt niste roboti care isi pot sterge din memorie orice vor ei sau neamurile lor. Sunt de acord cu profesionalismul lui Nea Mitica si sunt absolut oripilat de conceptiile tale artificiale scoase din burta. AUZI CHESTIE! sa ia viata de la capat! CUM S-O IA daca ea nu a putut sta cu sotul pentru ca-l iubea pe fostul ?! MI de bombe! si doleanta baiatului cu caietul e deplasata dar nu o consemnam ca valida. E clar ca baiatul ii va scoate ochii chiar daca va face himenoplastie pentru ca practic e prost
|
||
|
picard-jean-luc Postat pe 9 August 2012 19:05 |
||
repet intrebarea pentru 339 cu o mica divagatie: Ai iubit vreodata vreun barbat? Si divagatia: Te-ai iubit vreodata vreun exemplar uman? un barbat in speta! Ti-a spus el asta? (daca da) a venit la capatul lumii dupa tine? A stat nemancat si nedormit zile si nopti? etc?
|
||
|
picard-jean-luc Postat pe 9 August 2012 19:09 |
||
De la: kudika_10951, la data 2012-08-09 19:05:20[quote name Pai,ai ajuns la vorba mea!!!!!! Si ca sa-ti raspund la intrebarea pusa,,,habar nu ai de capacitatile femeii,in momentele in care vrea sa isi croiasca alt drum in viata!!!Si da,am avut sentimente fata de barbati,dar nu toti s-au ridicat la ceea ce li s-a oferit!!!! Artificiala este atitudinea plina de prefacatorie, ceea ce pe mine nu ma caracterizeaza!!!Si da,oricand se poate lua viata de la capat,dar nu fara a delimita prezentul de trecut!!! |
||
|
MissRainbow Postat pe 9 August 2012 19:13 |
||
De la: kudika_10951, la data 2012-08-09 19:09:09 Raspunsul este DA,la toate intrebarile,dar o fost unul singur!!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 9 August 2012 19:14 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-08-09 19:14:38De la: kudika_10951, la data 2012-08-09 19:09:09 mda! probabil a fost o incompatibilitate chimico-intelectuala
|
||
|
picard-jean-luc Postat pe 9 August 2012 19:18 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-08-09 19:13:32De la: kudika_10951, la data 2012-08-09 19:05:20[quote name normal ca o iei de la inceput cand drumul e ireversibil dar daca exista ceva in trecut care inca mai traieste
|
||
|
picard-jean-luc Postat pe 9 August 2012 19:22 |
||
De la: kudika_10951, la data 2012-08-09 19:22:31[quote name= In acest caz,,se poate verifica daca sentimentele reciproce ,mai sunt valabile,,dar acest aspect ,nu il vad pus in practica ,in cazul de fata!!!Repet,,vor aparea apostrofari,insinuari,incriminari si reprosuri,toate legate de viata anterioara a doamnei Florica,,pot pune pariu pentru acest implinirea acestui prognostic!!! |
||
|
MissRainbow Postat pe 9 August 2012 19:27 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-08-09 19:27:10De la: kudika_10951, la data 2012-08-09 19:22:31[quote name= |
||
|
mircik25 Postat pe 9 August 2012 19:29 |
||
De la: mircik25, la data 2012-08-09 19:29:59De la: MissRainbow, la data 2012-08-09 19:27:10De la: kudika_10951, la data 2012-08-09 19:22:31[quote name= si eu zic la fel dar daca doamna (viitoare domnisoara) Joiana are sentimente pentru el, va suporta primitivismul exacerbat al acestuia! Daca nu..., va face ce zice 339,adica va fi o ratata!
|
||
|
picard-jean-luc Postat pe 9 August 2012 19:42 |
||
De la: kudika_10951, la data 2012-08-09 19:05:20De la: MissRainbow, la data 2012-08-09 18:58:10De la: Tycu, la data 2012-08-09 18:29:13[quote name= |
||
|
Tycu Postat pe 10 August 2012 11:16 |
||
De la: Tycu, la data 2012-08-10 11:16:41[quote name= Mitica,cu toate ca tot ceea ce ai spus mai sus,,reprezinta notiuni generale,,vin si contracarez cu urmatoarea declaratie!!!Nu ma cunosti,si iti acord circumstantele atenuante,,dar iti garantez ca nu as fi procedat cum este tentata sa o faca Florica,,pentru nimic in lume,,sa ma intorc in trecut,,nu ma caracterizeaza,oricat de mult as iubi o persoana!!!Pot iubi foarte mult si ma pot rupe de acea iubire ,cu aceeasi intensitate,daca sunt fortata in ceva anume!!!Poate suna desuet,dar ma cunosc foarte bine!!!Nu cunosc ce inseamna casatorie din interes,,am trait experienta celei incheiata din iubire,nu concep o astfel de alianta ! Legat de atitudinea primului iubit,vis-a-vis de eventuala himenoplastie, acceptata de Florica,,o mai mare falsitate ca acest gest,,nu intrezaresc ca existenta in peisaj!!Vrei sa ma convingi de ceva ,care este contrafacut,putred,ca este virgin,neintinat,,nimic mai fals!!!Bine,parerile sunt impartite,,eu,mi-am exprimat-o ca atare si nu ma dezmint!!Nu vor aparea reprosuri???????Eroare!!!!Vor fi ,incepand cu primul pahar cu alcool ingurgitat,,pana la cea mai infima urma de gelozie ,manifestata de posibilul sot!!!Tot parerea mea!!!La care,Florica,se va da de ceasul mortii,sa-i explice sotului ei,ce dovada graitoare ,de iubire,i-a dat in schimbul apostrofarilor lui!!!!Vor urma lacrimile si toate celelalte!Va fi un spectacol de circ ambulant,de toata frumusetea!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 10 August 2012 11:37 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-08-09 19:13:32Domnita ,cand iei viata de la capat inr-o relatie prin iubire trebuie sa te folosesti de trecut,altfel e ratata relatia e iubire falsa!Ca si in exemplu cu doamna cu colegul iubit care se intreba ce sa faca, si am sfatuit-o sa faca cu sotul ce a facut si cu colegul , aceleasi lucruri , aceleasi fapte,numai asa ii demonstreaza sotului ca tine la el, si in cazul asta baiatul i-a cerut Floricai sa faca exact ce a facut cu sotul ,numai asa ii demonstreaza ca il iubeste, si e foarte corect si asa sa faca orice persoana care e in situatie asemanatoare, asa ca ..de la capat da, dar sa faci trecutul si cu actualul , altfel e fals !De la: kudika_10951, la data 2012-08-09 19:05:20[quote name
|
||
|
Tycu Postat pe 10 August 2012 11:52 |
||
De la: Tycu, la data 2012-08-10 11:52:04[quote name=Domnita ,cand iei viata de la capat inr-o relatie prin iubire trebuie sa te folosesti de trecut,altfel e ratata relatia e iubire falsa!Ca si in exemplu cu doamna cu colegul iubit care se intreba ce sa faca, si am sfatuit-o sa faca cu sotul ce a facut si cu colegul , aceleasi lucruri , aceleasi fapte,numai asa ii demonstreaza sotului ca tine la el, si in cazul asta baiatul i-a cerut Floricai sa faca exact ce a facut cu sotul ,numai asa ii demonstreaza ca il iubeste, si e foarte corect si asa sa faca orice persoana care e in situatie asemanatoare, asa ca ..de la capat da, dar sa faci trecutul si cu actualul , altfel e fals ! [/quote]Nu compara cele doua cazuri,nu au nimic in comun,decat,poate,faptul ca exista o fosta iubire in decor,,dar actiunile protagonistelor diferind intre ele!!! Postul tau ,reprezinta punctul tau de vedere,ti-l respect,dar nu mi-l pot asuma si eu pentru ca nu pot fi de acord cu el!!!Nu as putea sa traiesc cu trecutul blocat in prezent,,ar fi ca si cum nu m-as dezlipi de placenta timpului!!! |
||
|
MissRainbow Postat pe 10 August 2012 12:08 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| flori,gradina si apartament | 3 | De la: polin 6 Decembrie 2011 22:24 |
| Ales pentru o viata!!! | 23 | De la: kudika227120 22 Noiembrie 2010 19:51 |
| ALCOOLISMUL,VICIU SAU ZESTRE GENETICA?CUM ESTE PRIVIT IN VIATA DE CUPLU SI NU NUMAI? | 11 | De la: marco918 15 August 2011 23:06 |
|
|
||
| Menstruatie | 6 | De la: monik21 12 Octombrie 2011 16:24 |
| Rinoplastie | 3 | De la: kudika_978190 4 Ianuarie 2016 22:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.