De la: MissRainbow, la data 2012-08-11 20:47:43De la: GHEISA_, la data 2012-08-11 20:33:42[quote name=
Miss, de ce te framanti sa schimbi mentalitatea unui violator ?? Domnul Mitica e ,,filozof amator'' , ca si meserie este inginer, repara calculatoare. Ce respect ceri sa aiba un batbat care a violat o femeie ?? Acum 2 ani, pe acest forum recunostea acest lucru si nu avea nici o jena....
Buna seara,Gheisa!!!!
Draga mea,nu ma framant absolut deloc,dar,de regula,atunci cand port un dialog cu o persoana,,astept raspunsuri logice si la obiectul cauzei!!Nu ma intereseaza formatia careia ii apartine,profesional vorbind, si daca se confirma datele din arhiva forumului,cu atat mai rau pentru domnia sa!!! Conflictul de idei,,imi surade ,doar in momentele in care se justifica legitimitatea lor!!!
Miss
Am citit si eu postarile domnului, nu are respect fata de femei, iar sfaturile pe care le da cu bunavointa sunt fara strop de sustinere reala , doar vise despre supunerea si injosirea femeilor
|
GHEISA_ Postat pe 11 August 2012 20:57
|
De la: kudika_10951, la data 2012-08-11 20:56:45[quote
nu se poate!
n-am cu cine altcineva
inainte ma mai diluam incolo sau incolo dar acum nu e nimeni
mai e mimoza, madogu, gheisa si titanika mai rar pisipoanca de kiss in cursul saptamanii si atat
Ba o sa se poata,daca nu iti schimbi atitudinea fata de mine si Muza!!!!!Si in momentul in care te vei comporta civilizat,,se va putea dialoga omeneste,altfel,,este exclusa orice forma de abordare pe acest forum,in vederea comentariilor de topicuri!!!NU suport limbajul de maidan si nici nu am de gand sa tolerez la nesfarsit acest lucru!!!Orice discutie se poarta in limitele decentei!!
|
MissRainbow Postat pe 11 August 2012 21:18
|
De la: MissRainbow, la data 2012-08-11 21:18:58De la: kudika_10951, la data 2012-08-11 20:56:45[quote
nu se poate!
n-am cu cine altcineva
inainte ma mai diluam incolo sau incolo dar acum nu e nimeni
mai e mimoza, madogu, gheisa si titanika mai rar pisipoanca de kiss in cursul saptamanii si atat
Ba o sa se poata,daca nu iti schimbi atitudinea fata de mine si Muza!!!!!Si in momentul in care te vei comporta civilizat,,se va putea dialoga omeneste,altfel,,este exclusa orice forma de abordare pe acest forum,in vederea comentariilor de topicuri!!!NU suport limbajul de maidan si nici nu am de gand sa tolerez la nesfarsit acest lucru!!!Orice discutie se poarta in limitele decentei!!
dar mimoza e o maidaneza care nu cunoaste alta atitudine decat cea pe care o experimentez si eu pe ea
|
|
|
picard-jean-luc Postat pe 11 August 2012 21:35
|
De la: Tycu, la data 2012-08-12 10:43:53De la: kudika_10951, la data 2012-08-11 18:06:57
Nea mitica! hai ca si matale o iei tare pe langa drum
Eu daca as fi femeie nu as lua un bagabond doar pentru ca chipurile barbatii au liber la cocardeala si nu se pune cu cate sharle a fost inainte de casatorie!
Daca barbatul a babardit multe femei inainte de a-si pune pirostriile in cap la biserica o va face si de atunci incolo
Bineinteles ca fetele au preferinta la acestia in prima instanta pentru ca sunt mai priceputi in a le aburi ,poate mai smardoi si mai smecheri dar isi vor da seama mai tarziu de teapa luata
Nu , nu ai proceda asa daca ai fi fost femeie,in primul rand nu te-ar fi interesat daca e "bagabond" sau nu si nici ce libertate are barbatul .O relatie se face ori din interes ,aici te-ar fi interesat cat de "gras" e portofelul lui si ce functie , afacere, are,sau daca l-ai fi iubit cu adevarat , nu ai mai tine cont ca poate sa fie cel mai mare "bagabond" din tot Bucurestiul, ca tot l-ai fi luat ! Nu conteaza la barbat cate femei a "babardit" inainte de casatorie , numai la femei conteaza prin cate paturi a trecut,iar daca barbatul mai continua cu "barbaditul " si dupa casatorie , inseamna ca nu isi iubeste nevasta si..Despartirea !
mda, posibil!
e mult de discutat despre asta dar avem timp berechet.
Eu mi-am luat nevasta virgina si nu prea stiu cum sta treaba dar cred ca s-ar fi ajuns la discutii daca faceam prostia sa iau una nevirgina sau macar care sa mai fi iubit pe altul
|
picard-jean-luc Postat pe 12 August 2012 11:11
|
De la: MissRainbow, la data 2012-08-11 19:26:07
Mitica,de ce consideri ca barbatul este cu stea in frunte,in raport cu femeia?De ce lui i se cuvine totul si femeii nu?????Nu pot pricepe,,de unde si pana unde ,,au aparut discrepantele intre femei si barbati,cand,de fapt,suntem parti ale aceleiasi Creatii Divine,,dar cu roluri determinante????
Nu cred in dragostea domnului,manifestata prin punerea acelei conditii Floricai!!!!
In ceea ce priveste excentricitatea manifestata in iubire,,daca este pentru binele casei,,,de ce nu ar fi posibila si accesibila????? Dar,din pacate,putine cupluri s-ar incumeta la asa ceva,preferand caldura caminului si apatia lui,,ajunsa la maxim la un moment dat!!!
In ceea ce priveste himenoplastia,,sa o practice cine doreste,fiecare este liber sa procedeze dupa cum ii dicteaza inima,dar sa nu uite ca nu ii face mai importanti sau interesanti,,dimpotriva,,ii transforma in substituti .
Domnita,in afara de celelate diferente dintre barbat si femeie cunoscute , mai este si difernta dintre drepturile si indatoririle fiecaruia in relatie !Nu confunda drepturile si indatoririle barbatului cu cele ale femeii in aceeasi relatie !Ca exemplu doua variante: -daca ambii sunt la prima casatorie ,conteaza mult ca femeia sa fie virgina,(cu exceptia violului)pe cand la barbat nu se cere asta,daca femeia are o aventura straina , un barbat cu ambitie trebuie sa divorteze, la barbat ,o aventura se mai poate ierta , cu conditia ca dragostea si respectul sa fie acordate sotiei, familiei, si aventura lui sa nu se repete;-alta varianta , daca ambii, sau numai unul nu sunt la prima casatorie cum e si cazul Floricai ,femeia la cererea sotului ,daca cere el , ea e bligata de relatie sa repete si cu sotul ce vrea el din ce a facut cu fostul in fosta relatie, altfel nu e dovada de iubire ! E gresita expresia in tr-o relatie noua .." sa luam (sa iau) viata de la capat"...
asta e imposibil , corect se spune cand incepi o alta relatie..." sa continui de unde am ramas in fosta relatie "..
In cazul Floricai , adevarat corect ar fi fost ca ea ,fara sa ii mai ceara baiatul asta , sa fi luat aceasta initiaticva,cam asa..." uite draga eu ca dovada ca te iubesc am hotarat sa fac himenoplastia si sa fac cu tine tot ce am facut cu fostul sot"..ar fi fost o adevarata dovada dovada de iubire, o iubire ideala !Si la el tocmai ca i-a cerut asta e dovada de iubire !Himenoplastia nu te face mai important, dar important este din ce cauza o faci !Daca o fata o face ca iubeste un baiat si vrea sa apara "curata" in fata lui ca asa vrea el , asta e ceva laudabil la ea , dar daca o face ca si-a facut de cap ea si sa nu afle parintii sau prostul care nu stie, sau o gasi un alt prost sa o ia ,asta e o desconsiderare , o murdarie pentru ea !
|
Tycu Postat pe 12 August 2012 12:24
|
De la: Tycu, la data 2012-08-12 12:24:23[quote name=
Domnita,in afara de celelate diferente dintre barbat si femeie cunoscute , mai este si difernta dintre drepturile si indatoririle fiecaruia in relatie !Nu confunda drepturile si indatoririle barbatului cu cele ale femeii in aceeasi relatie !Ca exemplu doua variante: -daca ambii sunt la prima casatorie ,conteaza mult ca femeia sa fie virgina,(cu exceptia violului)pe cand la barbat nu se cere asta,daca femeia are o aventura straina , un barbat cu ambitie trebuie sa divorteze, la barbat ,o aventura se mai poate ierta , cu conditia ca dragostea si respectul sa fie acordate sotiei, familiei, si aventura lui sa nu se repete;-alta varianta , daca ambii, sau numai unul nu sunt la prima casatorie cum e si cazul Floricai ,femeia la cererea sotului ,daca cere el , ea e bligata de relatie sa repete si cu sotul ce vrea el din ce a facut cu fostul in fosta relatie, altfel nu e dovada de iubire ! E gresita expresia in tr-o relatie noua .." sa luam (sa iau) viata de la capat"...
asta e imposibil , corect se spune cand incepi o alta relatie..." sa continui de unde am ramas in fosta relatie "..
In cazul Floricai , adevarat corect ar fi fost ca ea ,fara sa ii mai ceara baiatul asta , sa fi luat aceasta initiaticva,cam asa..." uite draga eu ca dovada ca te iubesc am hotarat sa fac himenoplastia si sa fac cu tine tot ce am facut cu fostul sot"..ar fi fost o adevarata dovada dovada de iubire, o iubire ideala !Si la el tocmai ca i-a cerut asta e dovada de iubire !Himenoplastia nu te face mai important, dar important este din ce cauza o faci !Daca o fata o face ca iubeste un baiat si vrea sa apara "curata" in fata lui ca asa vrea el , asta e ceva laudabil la ea , dar daca o face ca si-a facut de cap ea si sa nu afle parintii sau prostul care nu stie, sau o gasi un alt prost sa o ia ,asta e o desconsiderare , o murdarie pentru ea !
Mitica,toate bune si frumoase,dar tot nu sunt de acord cu ceea ce spui in postarea ta!!!Descrii niste reguli,care avantajeaza barbatul si discrediteaza femeie,,nu sunt adepta discriminarii partenerilor ,in viata de cuplu!!!Suntem egali ca fiinte umane!!!Iti ciesc postarea,nu o apreciez ,dar o iau ca simpla informare virtuala.
In ceea ce priveste himenoplastia,cum nu imi place sa mint si nici nu suport minciuna,nu o consider decat ca fiind cea mai josnica metoda de recurgere la minciuna,si,de fapt,,pe cine minte persoana,care recurge la asa ceva,,,numai pe ea insasi!!!
|
MissRainbow Postat pe 12 August 2012 12:40
|
Mitica,toate bune si frumoase,dar tot nu sunt de acord cu ceea ce spui in postarea ta!!!Descrii niste reguli,care avantajeaza barbatul si discrediteaza femeie,,nu sunt adepta discriminarii partenerilor ,in viata de cuplu!!!Suntem egali ca fiinte umane!!!Iti ciesc postarea,nu o apreciez ,dar o iau ca simpla informare virtuala.
In ceea ce priveste himenoplastia,cum nu imi place sa mint si nici nu suport minciuna,nu o consider decat ca fiind cea mai josnica metoda de recurgere la minciuna,si,de fapt,,pe cine minte persoana,care recurge la asa ceva,,,numai pe ea insasi!!
acilea sunt de acord!
din punt de vedere moral si uman e o prostie
dar sunt oameni cu probleme grave!
|
picard-jean-luc Postat pe 12 August 2012 12:47
|
De la: kudika_10951, la data 2012-08-12 11:11:12De la: Tycu, la data 2012-08-12 10:43:53De la: kudika_10951, la data 2012-08-11 18:06:57
Eu daca as fi femeie nu as lua un bagabond doar pentru ca chipurile barbatii au liber la cocardeala si nu se pune cu cate sharle a fost inainte de casatorie!
Daca barbatul a babardit multe femei inainte de a-si pune pirostriile in cap la biserica o va face si de atunci incolo
Bineinteles ca fetele au preferinta la acestia in prima instanta pentru ca sunt mai priceputi in a le aburi ,poate mai smardoi si mai smecheri dar isi vor da seama mai tarziu de teapa luata
Nu , nu ai proceda asa daca ai fi fost femeie,in primul rand nu te-ar fi interesat daca e "bagabond" sau nu si nici ce libertate are barbatul .O relatie se face ori din interes ,aici te-ar fi interesat cat de "gras" e portofelul lui si ce functie , afacere, are,sau daca l-ai fi iubit cu adevarat , nu ai mai tine cont ca poate sa fie cel mai mare "bagabond" din tot Bucurestiul, ca tot l-ai fi luat ! Nu conteaza la barbat cate femei a "babardit" inainte de casatorie , numai la femei conteaza prin cate paturi a trecut,iar daca barbatul mai continua cu "barbaditul " si dupa casatorie , inseamna ca nu isi iubeste nevasta si..Despartirea !
mda, posibil!
Eu mi-am luat nevasta virgina si nu prea stiu cum sta treaba dar cred ca s-ar fi ajuns la discutii daca faceam prostia sa iau una nevirgina sau macar care sa mai fi iubit pe altul
Stii ce avantaj ai ca ai luat sotie virgia ? ca ai cu ce te mandri,ca oriunde mergi poti merge cu fruntea sus , ca nu te compari si esti superior cu cei care iau neveste incepute,e o mare fala asta !
|
Tycu Postat pe 12 August 2012 13:09
|
De la: MissRainbow, la data 2012-08-11 21:00:44De la: GHEISA_, la data 2012-08-11 20:57:01[quote name=
Miss
Am citit si eu postarile domnului, nu are respect fata de femei, iar sfaturile pe care le da cu bunavointa sunt fara strop de sustinere reala , doar vise despre supunerea si injosirea femeilor
Gheisa,niciun barbat nu va supune si umili femeia,atata timp cat ea este stapana pe fortele si capacitatile ei!!!!Citeam ,deunazi, un citat,care mi-a placut foarte mult si anume--"O femeie inteligenta este cu mult mai periculoasa ,decat un barbat prost"!!!!!Selectia naturala ,functioneaza din plin!!!!
Frumos spus , asa e !
|
Tycu Postat pe 12 August 2012 13:12
|
De la: GHEISA_, la data 2012-08-11 20:33:42De la: MissRainbow, la data 2012-08-11 19:26:07
Mitica,de ce consideri ca barbatul este cu stea in frunte,in raport cu femeia?De ce lui i se cuvine totul si femeii nu?????Nu pot pricepe,,de unde si pana unde ,,au aparut discrepantele intre femei si barbati,cand,de fapt,suntem parti ale aceleiasi Creatii Divine,,dar cu roluri determinante????
Nu cred in dragostea domnului,manifestata prin punerea acelei conditii Floricai!!!!
In ceea ce priveste excentricitatea manifestata in iubire,,daca este pentru binele casei,,,de ce nu ar fi posibila si accesibila????? Dar,din pacate,putine cupluri s-ar incumeta la asa ceva,preferand caldura caminului si apatia lui,,ajunsa la maxim la un moment dat!!!
In ceea ce priveste himenoplastia,,sa o practice cine doreste,fiecare este liber sa procedeze dupa cum ii dicteaza inima,dar sa nu uite ca nu ii face mai importanti sau interesanti,,dimpotriva,,ii transforma in substituti .
Miss, de ce te framanti sa schimbi mentalitatea unui violator ?? Domnul Mitica e ,,filozof amator'' , ca si meserie este inginer, repara calculatoare. Ce respect ceri sa aiba un batbat care a violat o femeie ?? Acum 2 ani, pe acest forum recunostea acest lucru si nu avea nici o jena....
Asa ca te simpatizez iti spun,nu umilesc femeia, eu spun cum e adevarul,in legatura cu meseria mea asa e cum ai spus , nu e secret , numai ca in afara de asta ,in plus am mai facut si Psihologia cu specialitatea relatii de cuplu si planning familial pe care o mai si practic .Iar in legatura cu violul ai dreptate doar pe jumatate, cealalta jumatate o sa aflii mai tarziu !Mai bine spune ceva la tema asta ca devii plictisitoare !
|
Tycu Postat pe 12 August 2012 13:22
|
Prefer sa raman plictisitoare , domnule Mitica, nu imi doresc sa trezesc intereseul unui barbat ca d-voastra . Respecte !
|
GHEISA_ Postat pe 12 August 2012 13:52
|
De la: Tycu, la data 2012-08-12 13:09:55De la: kudika_10951, la data 2012-08-12 11:11:12De la: Tycu, la data 2012-08-12 10:43:53De la: kudika_10951, la data 2012-08-11 18:06:57
mda, posibil!
Stii ce avantaj ai ca ai luat sotie virgia ? ca ai cu ce te mandri,ca oriunde mergi poti merge cu fruntea sus , ca nu te compari si esti superior cu cei care iau neveste incepute,e o mare fala asta !
PROBABIL!
pe de alta parte cred ca si in cazul femeilor e la fel O fata virgina nu ar trebui sa fie atat de proasta incat sa treaca peste faptul ca viitorul barbat era de fapt *inceput* de altcineva. Nu exista nici o scuza daca vorbim logic
De ce ar fi indreptatit barbatul sa faca sex cu alte femei? Ce motiv are? sa se elibereze de tensiune? pai si fetele au tensiune.cum se descarca?
|
picard-jean-luc Postat pe 12 August 2012 14:00
|
De la: MissRainbow, la data 2012-08-12 12:40:17De la: Tycu, la data 2012-08-12 12:24:23[quote name=
In ceea ce priveste himenoplastia,cum nu imi place sa mint si nici nu suport minciuna,nu o consider decat ca fiind cea mai josnica metoda de recurgere la minciuna,si,de fapt,,pe cine minte persoana,care recurge la asa ceva,,,numai pe ea insasi!!!
Domnita,nu "discrediteaza femeia" ca ar insemna altceva, dar trebuie inteles intr-o relatie corecta trebuie sa existe o diferenta dintre barbat si femeie , asta e de cand a aparut relatia , familia paternala , monogama pe pamant , barbatul e cu o treapta mai sus decat femeia in niste drepturi.Daca ar fi egalitate perfecta ,relatia nu ar merge cum trebuie !Domnita, in cazul himenoplastiei depinde din ce cauza e facuta ! Daca e facuta ca sa ascunda o " murdarie" a fetii , da e josnic , dar daca e ca sa repare ceva ce s-a stricat fara voia ei ( poate urmarea unui viol ) e ceva laudabil !
|
Tycu Postat pe 12 August 2012 14:01
|
De la: kudika_10951, la data 2012-08-12 14:00:08De la: Tycu, la data 2012-08-12 13:09:55De la: kudika_10951, la data 2012-08-12 11:11:12De la: Tycu, la data 2012-08-12 10:43:53De la: kudika_10951, la data 2012-08-11 18:06:57
mda, posibil!
PROBABIL!
pe de alta parte cred ca si in cazul femeilor e la fel O fata virgina nu ar trebui sa fie atat de proasta incat sa treaca peste faptul ca viitorul barbat era de fapt *inceput* de altcineva. Nu exista nici o scuza daca vorbim logic
De ce ar fi indreptatit barbatul sa faca sex cu alte femei? Ce motiv are? sa se elibereze de tensiune? pai si fetele au tensiune.cum se descarca?
Nu exista "barbat inceput" nu are cum deoarece el e cel care "incepe" femeia, el nu are himen sa il rupa altcineva !Barbatul poate sa inceapa si 100 de femei pana la casatorie , ca el nu are urmari nu il arata nimeni cu degetul , pe cand la femeie e altceva,ea inceputa pana la casatoie e cam "aratata cu degetul " !
|
Tycu Postat pe 12 August 2012 14:10
|
Domnita,nu "discrediteaza femeia" ca ar insemna altceva, dar trebuie inteles intr-o relatie corecta trebuie sa existe o diferenta dintre barbat si femeie , asta e de cand a aparut relatia , familia paternala , monogama pe pamant , barbatul e cu o treapta mai sus decat femeia in niste drepturi.Daca ar fi egalitate perfecta ,relatia nu ar merge cum trebuie !Domnita, in cazul himenoplastiei depinde din ce cauza e facuta ! Daca e facuta ca sa ascunda o " murdarie" a fetii , da e josnic , dar daca e ca sa repare ceva ce s-a stricat fara voia ei ( poate urmarea unui viol ) e ceva laudabil
hai bre nea mitica ca asta e prea de tot.
pentru ce?
sa zicem ca a avut loc un viol! in acel caz ar utila o interventie de genul coaserii la loc a pasaricii dar numai daca fata e prea mica si nu intelege ce i se intampla pe moment..oricum fetele violate fortat (zic fortat pentru ca unele vor intentionat) au probleme toata viata si cu greu se vor integra in societate .
Deci o insailare nu ar rezolva situatia decat daca si barbatul e prost. Consider ca mai bine ar ramane asa nevirgina si daca ar aparea un barbat sensibil ar reusi sa o ajute sa devina asa cum trebuie. dar sunt rari acei barbati care sa faca un efort
|
picard-jean-luc Postat pe 12 August 2012 14:15
|
De la: Tycu, la data 2012-08-12 14:10:58De la: kudika_10951, la data 2012-08-12 14:00:08De la: Tycu, la data 2012-08-12 13:09:55De la: kudika_10951, la data 2012-08-12 11:11:12De la: Tycu, la data 2012-08-12 10:43:53De la: kudika_10951, la data 2012-08-11 18:06:57
mda, posibil!
PROBABIL!
Nu exista "barbat inceput" nu are cum deoarece el e cel care "incepe" femeia, el nu are himen sa il rupa altcineva !Barbatul poate sa inceapa si 100 de femei pana la casatorie , ca el nu are urmari nu il arata nimeni cu degetul , pe cand la femeie e altceva,ea inceputa pana la casatoie e cam "aratata cu degetul " !
ba eu cred ca da!
chiar si fizic exista acea asanumita atza a penisului care se rupe la primul contact sexual cu exceptia celor operati de mici din considerente religioase.
Din punct de vedere moral si etic e mai grav! Cu ce sentiment face sex un barbat? O sa zici ca barbatii sunt diferiti si nu au sentimente , avand deci dreptul sa sexeze orice femeie fara sa gandeasca Asa sunt multi barbati dar mai sunt si exceptii
|
picard-jean-luc Postat pe 12 August 2012 14:21
|
De la: kudika_10951, la data 2012-08-12 14:21:05De la: Tycu, la data 2012-08-12 14:10:58De la: kudika_10951, la data 2012-08-12 14:00:08De la: Tycu, la data 2012-08-12 13:09:55De la: kudika_10951, la data 2012-08-12 11:11:12De la: Tycu, la data 2012-08-12 10:43:53De la: kudika_10951, la data 2012-08-11 18:06:57
mda, posibil!
PROBABIL!
ba eu cred ca da!
chiar si fizic exista acea asanumita atza a penisului care se rupe la primul contact sexual cu exceptia celor operati de mici din considerente religioase.
Din punct de vedere moral si etic e mai grav! Cu ce sentiment face sex un barbat? O sa zici ca barbatii sunt diferiti si nu au sentimente , avand deci dreptul sa sexeze orice femeie fara sa gandeasca Asa sunt multi barbati dar mai sunt si exceptii
Pikarde care e productia de grau la tine la Ha ?
|
MAMAITA Postat pe 12 August 2012 14:27
|
Cred ca ar trebui sa faceti delimitarea , Pic , despre care masculi vorbiti !!?
Da, la animale, masculii sexeaza orice femela din grup. O fac pt.procreere . La oameni, s-a schimbat regula odata cu evolutia de la Homo Sapiens . Desi unii nu au coborat inca din copac.....
|
GHEISA_ Postat pe 12 August 2012 14:31
|
De la: GHEISA_, la data 2012-08-12 14:31:10Cred ca ar trebui sa faceti delimitarea , Pic , despre care masculi vorbiti !!?
Da, la animale, masculii sexeaza orice femela din grup. O fac pt.procreere . La oameni, s-a schimbat regula odata cu evolutia de la Homo Sapiens . Desi unii nu au coborat inca din copac.....
Adica unii se scsuiesc acolo , in copaci ?
|
MAMAITA Postat pe 12 August 2012 14:33
|
De la: MAMAITA, la data 2012-08-12 14:33:50De la: GHEISA_, la data 2012-08-12 14:31:10Cred ca ar trebui sa faceti delimitarea , Pic , despre care masculi vorbiti !!?
Adica unii se scsuiesc acolo , in copaci ?
mamaito? nu-ti convine ceva?
La subiect Fetito, la subiect! daca ai ceva de zis,daca nu, distractia e pe *ce faci in acest moment*
|
picard-jean-luc Postat pe 12 August 2012 14:43
|
http://www.youtube.com/watch?v=MFrdXaBUGBY
|
MAMAITA Postat pe 12 August 2012 14:43
|
De la: GHEISA_, la data 2012-08-12 14:31:10Cred ca ar trebui sa faceti delimitarea , Pic , despre care masculi vorbiti !!?
pai vad ca nea mitica zice ca va putem sexa pe toate doar din ambitie
|
picard-jean-luc Postat pe 12 August 2012 14:44
|
Ba eu stiu o vorba "F.N.F X V.P.T. = 2 C . C."
Dar am si eu o intrebare care nu tine de subiectul in sine.Asta daca vrei sa zici , cat grau a iesit la Ha la tine in Ialomita anul asta ?
|
MAMAITA Postat pe 12 August 2012 14:52
|
De la: MAMAITA, la data 2012-08-12 14:52:38Ba eu stiu o vorba "F.N.F X V.P.T. = 2 C . C."
Dar am si eu o intrebare care nu tine de subiectul in sine.Asta daca vrei sa zici , cat grau a iesit la Ha la tine in Ialomita anul asta ?
2000kile
|
picard-jean-luc Postat pe 12 August 2012 15:03
|
De la: kudika_10951, la data 2012-08-12 15:03:06De la: MAMAITA, la data 2012-08-12 14:52:38Ba eu stiu o vorba "F.N.F X V.P.T. = 2 C . C."
2000kile
Maaa asta le spui tu la aia de ti-au dat pamantul in arenda .Eu te-am intrebat sa zici cinstit ca nu vin sa-mi dai grau nu avea grija.
|
MAMAITA Postat pe 12 August 2012 15:04
|
De la: MAMAITA, la data 2012-08-12 15:04:54De la: kudika_10951, la data 2012-08-12 15:03:06De la: MAMAITA, la data 2012-08-12 14:52:38Ba eu stiu o vorba "F.N.F X V.P.T. = 2 C . C."
2000kile
Maaa asta le spui tu la aia de ti-au dat pamantul in arenda .Eu te-am intrebat sa zici cinstit ca nu vin sa-mi dai grau nu avea grija.
a iesit sub 1500 ! stai sa vezi floarea soarelui! cred ca o s-o pun intr-o remorca pe toata de le 10 hectare
|
picard-jean-luc Postat pe 12 August 2012 15:07
|
De la: kudika_10951, la data 2012-08-12 15:07:52De la: MAMAITA, la data 2012-08-12 15:04:54De la: kudika_10951, la data 2012-08-12 15:03:06De la: MAMAITA, la data 2012-08-12 14:52:38Ba eu stiu o vorba "F.N.F X V.P.T. = 2 C . C."
2000kile
a iesit sub 1500 ! stai sa vezi floarea soarelui! cred ca o s-o pun intr-o remorca pe toata de le 10 hectare
Sa stii ca nu e da ras .E chiar de plans.
Stii ca tu ziceai ca o sa dai lovitura anul asta.Ei vezi cum e cu munca in agricultura la noi.Si noi ne comparam cu altii .
Am vrut doar sa-mi fac o imagine cat de cat mai clara pentru "anumite discutii"
|
MAMAITA Postat pe 12 August 2012 15:13
|
De la: Tycu, la data 2012-08-12 14:01:58[quote name=
Domnita,nu "discrediteaza femeia" ca ar insemna altceva, dar trebuie inteles intr-o relatie corecta trebuie sa existe o diferenta dintre barbat si femeie , asta e de cand a aparut relatia , familia paternala , monogama pe pamant , barbatul e cu o treapta mai sus decat femeia in niste drepturi.Daca ar fi egalitate perfecta ,relatia nu ar merge cum trebuie !Domnita, in cazul himenoplastiei depinde din ce cauza e facuta ! Daca e facuta ca sa ascunda o " murdarie" a fetii , da e josnic , dar daca e ca sa repare ceva ce s-a stricat fara voia ei ( poate urmarea unui viol ) e ceva laudabil !
In orice relatie exista ,normal,o diferenta intre parteneri,dar nu luata ca permisivitate in comportament,ci ca rol de desfasurare in cuplul respectiv,la asta fac referire,,barbatul este egal cu femeia,oricat mi-ai spune ca nu este astfel!!!
Rolurile difera,nu persoanele ca atare1!!
Revin,,pentru a cata oara?,la himenoplastie!!
Mitica,orice tanara ,ce trece prin experienta unui viol,ramane cu traume definitive,,oricate subterfugii s-ar aplica,,toate cad in fata realitatii,si ,prin urmare,,,chiar daca s-ar recurge la refacerea himenului,,psihicul va fi acelasi,si distrus complet!!!Nu este cazul sa se ia in calcul asa ceva,ar fi imatur sa consideram ca o interventie chirurgicala ,ar putea alina suferinta din inima unei persoane violate!!!Nu cred in asa ceva!!!Ce se mai poate repara,,ce este mai important,,dezastrul sau estetica?Psihicul sau un aspect legat de o anumita parte a corpului?Sa fii distrusa psihic,dar cu himenul refacut,mi se pare o imagine grotesca si sumbra,,si in contradictie !!!
|
MissRainbow Postat pe 12 August 2012 15:16
|
Prefer sa raman plictisitoare , domnule Mitica, nu imi doresc sa trezesc intereseul unui barbat ca d-voastra . Respecte !
N-ai inteles, eu nu ma refer la "Plictisitoare" in dicutia cu mine, chiar mi-ar placea sa purtam discutii pe forum cu talica bre si din partea mea ai tot respectul, eu ma refer ca sa nu mai te referi la discutile din trecut ca astea sunt plictisitoare pentru altii mai ales cei care nu stiu despre ce-i vorba , aproape ca si eu am uitat ! si sa te referi la cazul acestei domnite Flori !Da asa e cu studile si meseria mea , dar in afara de asta am mai studiat si psihologia in relatir de cuplu,!
|
Tycu Postat pe 12 August 2012 16:12
|
Da, la animale, masculii sexeaza orice femela din grup. O fac pt.procreere . La oameni, s-a schimbat regula odata cu evolutia de la Homo Sapiens . Desi unii nu au coborat inca din copac..... :sml-
confused0006: Domnita , inteligent pui problema numai ca problema e asa:Nici un animal in afara de om nu face sex pentru procreere, ci face sex doar ca asa ii cere instictul hormonii, iar procrearea e doar rezultatul raportului sexual, iar la om sexul se face si pentru procreare , si entru ca asa cere instictul adica hormonii !
|
Tycu Postat pe 12 August 2012 16:38
|