Setari Cookie-uri

Ambitie barbateasca

De la: MissRainbow, la data 2012-08-30 18:54:39
De la: mitica_1, la data 2012-08-30 17:52:31
Domnita ambitia , inteligenta, "papagalul" si portofelul plin sunt factorii cu care un baiat cucereste o femeie !Frumusete nu exista , ca nu e obligatoriu ce iti place lu' matale sa-mi placa si mie si atunci care e frumusetea ? Daca o persoana o vedem frumoasa , asta e trecatoare, dupa o varsta nu mai e baiatul care era frumosul cartierului !Adevarata frumusete a unei persoane e in interiorul ei, bunatatea ,inteligenta , reprezinta frumusetea !

In primul rand,nu faceam referire la frumusetea fizica,ca sa ne intelegem,este adevarat faptul ca nu am specificat acest lucru,scuze!!!

In al doilea rand,,ai mentionat, drept arma de cucerire a femeilor,,acel "portofel plin",,ei,aici am sa te contrazic ,,cunosc cupluri,in care acel portofel este modest,dar care traiesc in armonie si intelegere,,,ceea ce m-a determinat sa concluzionez,ca la baza oricarei relatii,,nu suma de bani aflata in posesie,,este indicatorul de bunastare si convietuire frumoasa,ci sentimentele reale,avute de catre cei doi.

In al treilea rand,vin si te intreb,,din ce motive,,ambitia,chiar masculina,trbuie sa fie un ajutor de nadejde,,in curtarea femeilor??Nu vad rostul ambitiei in asa ceva!!!
Ambitia manifestata ,este o trasatura de caracter,cu care,consider eu,ca te nasti,,ea nu este o calitate dobandita in urma unor cursuri de calificare,,ci ,ori o detii,ori nu!!!!Ea trebuie orientata in directia evolutiei unei familii,,materiala sau spirituala,si,nicidecum,spre impunerea unor conditii in cadrul cuplului!!!Ambitia exagerata,poate conduce la orgoliu fara masura,,ceea ce nu este benefic pentru om!!!

Inteligenta este un produs finit al ratiunii omului,in urma unor procese tehnologice uluitoare,in creierul uman,,constand in procesarea minutioasa a tuturor informatiilor dobandite la un moment din viata si stocarea lor in registrele materiei albe.Deci ,ea nu poate face parte din frumusetea omului,dar poate ajuta la dezvoltarea celorlalte laturi,cum ar fi;omenia,bunatatea,marinimia,modestia,recunostinta,capacitatea de a iubi neconditionat,toleranta,daruirea,umilinta,dar nu cea degradanta,iata cateva din ingredientele frumusetii umane!!!Cu alte cuvinte,fumusetea omului,,sta in spiritul sau,nicidecum in trup!!!

Domnita,"portofelul plin " ma refer la cei cu afaceri, functii mari , patronei, nu la bisnitari,este in general o "arma" de cucerire a femeii! Matale spui ca ai vazut cupluri cu portofele modeste,da sunt, din pacate sunt putine ,dar aceste cupluri sunt facute pe iubire a ambilor partneri,acolo daca e iubire nu mai conteaza banul , dar multi barbati nu au parte sa fie iubiti de femei din diferite motive, si atunci din dorinta de a avea partnera pune la bataie arma "portofelul plin" !Matale spui ca o persoana se naste cu ambitie !Domnita, asa este dar nu toti au din nastere asa ceva,referitor la asta sunt doua feluri de oameni; inteligentii care au ambitie, si prostii cei fara ambitie !.."Ambitia exagerata,poate conduce la orgoliu ".. corect si e foarte bine,pai un om , mai ales barbat.trebuie sa aiba acel orgoliu,aceea ambitie, altfel ar fi un robot ,o buturuga!;bineinteles ca e bine ca orgoliu sa fie in folosul familiei ,a relatiei, al lui !Asa e cu inteligenta, dar e o frumusete interioara,pentru ca e o arma care are un efect placut asupra partenerului !.."omenia,bunatatea,marinimia,modestia,recunostinta,capacitatea de a iubi neconditionat,toleranta,daruirea,umilinta,dar nu cea degradanta,iata cateva din ingredientele frumusetii umane.."corect ,dar toate astea fac parte din inteligenta !
mitica_1
Postat pe 31 August 2012 11:56
De la: mitica_1, la data 2012-08-30 17:39:29
De la: rondina, la data 2012-08-30 13:29:11
De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-30 11:25:05
De la: mitica_1, la data 2012-08-29 19:36:07[]

auzi bai tam pitule( nu-s de ce dar asa placere am sa te jignesc, cred ca-i singurul limbaj pe care il intelegi) ti-am mai spus si ieri si ti-o repet psihopati ca tine pe toate drumurile(asta-i realitatea crunta)!! ce zici tu nu vrei sa te intalnesti la ceas cu pustimea asta de care vorbesti sa vezi ce o sa-ti mai sparga fata( mama ce dura sunt) ia da tu dovada de ambitie barbateasca si vino sa ne intalnim!!

La cum gandesti si la cat poti te cred ca e singurul limbaj pe care il stii !

si totusi nu pomenesti nimic de intalnire!!cam atat de barbat esti!! te dai cocos pe forum si cand este vorba sa-ti dovedesti barbatia esti vai mama ta!!

...lipseste cu desavarsire...

O sa vina si ziua aceea cu intalnirea ! [/quote]

ce apocaliptic a sunat!!stai linistit o sa recunosti dupa ambitie!!
kiss_my_ass
Postat pe 31 August 2012 12:04
Si??S-a cusut fata sau nu?Vad ca ati facut o telenovela aci...A zis ca se marita la sfarsitul lunii???Sau lumii?Zi-ne bre cum a fost ca murim de curiozitate...
kudika499615
Postat pe 31 August 2012 21:32
De la: kudika499615, la data 2012-08-31 21:32:44Si??S-a cusut fata sau nu?Vad ca ati facut o telenovela aci...A zis ca se marita la sfarsitul lunii???Sau lumii?Zi-ne bre cum a fost ca murim de curiozitate...

Intreaba-l pe Mitica..el stie!
rondina
Postat pe 31 August 2012 21:34
De la: kudika499615, la data 2012-08-31 21:32:44Si??S-a cusut fata sau nu?Vad ca ati facut o telenovela aci...A zis ca se marita la sfarsitul lunii???Sau lumii?Zi-ne bre cum a fost ca murim de curiozitate...

Daca mergi in urma topicului,ai sa afli ,ca Florica si-a facut himenoplastia,si,probabil,,se va casatori in zilele,care urmeaza!!!!
MissRainbow
Postat pe 31 August 2012 21:39

E o qestie si aici, daca judecam la rece,imi vine sa ii dau dreptate si lui !El e dat de ambitios!
Dindirel
Postat pe 1 Septembrie 2012 10:42
De la: kudika_10951, la data 2012-08-31 22:09:13
De la: MissRainbow, la data 2012-08-31 21:39:59

Daca mergi in urma topicului,ai sa afli ,ca Florica si-a facut himenoplastia,si,probabil,,se va casatori in zilele,care urmeaza!!!!

cred ca joiana e elena basescu care se marita maine! ar trebui sa mergem toti la nunta sa ne plimbam pe acolo cu niste pancarde in mana

pro st esti frate!! si tu vei avea un moment unic in viata ta: botezul fiice tale!! ti-ar placea ca acest moment sa-ti fie umbrit de actiunile unor neaveniti?! din partea ta chiar nu ma mai mira nimic!!incearca totusi inainte de a da cu oistea in gard sa gandesti putin!!
kiss_my_ass
Postat pe 3 Septembrie 2012 10:02
De la: Dindirel, la data 2012-09-04 09:30:50
De la: kiss_my_ass, la data 2012-09-03 10:02:42
De la: kudika_10951, la data 2012-08-31 22:09:13
De la: MissRainbow, la data 2012-08-31 21:39:59

cred ca joiana e elena basescu care se marita maine! ar trebui sa mergem toti la nunta sa ne plimbam pe acolo cu niste pancarde in mana

pro st esti frate!! si tu vei avea un moment unic in viata ta: botezul fiice tale!! ti-ar placea ca acest moment sa-ti fie umbrit de actiunile unor neaveniti?! din partea ta chiar nu ma mai mira nimic!!incearca totusi inainte de a da cu oistea in gard sa gandesti putin!!

Esti in tabara lui Base. si a lui "succesuri "EBA? Jos cu acest distrugator si vanzator de tara !

sunt in tabara celor care gandesc, celor care mai au pic de bun simt, al celor care stiu cand si cum trebuie sa-si spuna cuvantul!! dar tu n-ai de unde sa stii asta, esti prea preocupat de turcii de pe Valea Oltului!
kiss_my_ass
Postat pe 4 Septembrie 2012 09:35
De la: Dindirel, la data 2012-09-04 09:30:50
Esti in tabara lui Base. si a lui "succesuri "EBA? Jos cu acest distrugator si vanzator de tara !

mai dindi ,nu era vorba de politica da tu nu aveai cum sa-ti dai seama
era vorba de evenimentul in sine ,fiecare om de pe planeta asta are o zi importanta in viata ,o nunta un botez,etc,si acea zi ar trebui sa fie perfecta ,minunata ,nicidecum distrusa de niste oameni care nu stiu sa-si respecte aproapele (indiferent cat de rau,nasol este acela).
Ideea este ca se putea in acea zi ,acei protestatari sa faca o pauza indiferent cat de nemultumiti sunt de actuala conducere.
Piscolinoo
Postat pe 4 Septembrie 2012 09:41
hopa , meci

basisti vs uslisti

Postat pe 4 Septembrie 2012 10:16
De la: kudika_10951, la data 2012-09-04 10:20:00
De la: kudika_12473, la data 2012-09-04 10:16:01hopa , meci

basisti vs uslisti

nu sunt USL-ist nici pe departe si nici nu imi fac complexe din faptul ca pe forum spun exact ce imi trece prin minte fara sa imi ajustez mesajul din cauza unor useri care isi refuleaza ura aici.

pro st esti doamne!!ce-o mai dai la intors!!bunul simt n-are culoare politica cu ala te nasti ori ba!! ura???!!! impotriva cui? unor saraci cu duhu!! nici macar compasiune nu pot spune ca simt pentru ca rautatea lor/ta este evidenta!!
kiss_my_ass
Postat pe 4 Septembrie 2012 10:27
prietena mea a zis ca eba a avut rochia sub asteptari

Postat pe 4 Septembrie 2012 10:32
De la: kudika_12473, la data 2012-09-04 10:32:50prietena mea a zis ca eba a avut rochia sub asteptari

a costat doar 4500 euro!
picard-jean-luc
Postat pe 4 Septembrie 2012 10:38
De la: kiss_my_ass, la data 2012-09-04 10:29:46
scalda-te in continuare in ignoranta dar nu avea pretentia ca eu sa fac acelasi lucru!!! exact cum spuneam: ce-ti mai place sa te dai victima dupa ce improsti pe toti si toate cu rahat!!

kiss,eu acuma nu te inteleg,sincer.Da tu-ti pui mintea cu asta de crede ca se poate teleporta?
fa bine si da-i pace
Piscolinoo
Postat pe 4 Septembrie 2012 10:39
De la: Piscolinoo, la data 2012-09-04 10:39:25
scalda-te in continuare in ignoranta dar nu avea pretentia ca eu sa fac acelasi lucru!!! exact cum spuneam: ce-ti mai place sa te dai victima dupa ce improsti pe toti si toate cu rahat!!

kiss,eu acuma nu te inteleg,sincer.Da tu-ti pui mintea cu asta de crede ca se poate teleporta?
fa bine si da-i pace

ai dreptate, tu fata!!

cica sa termin cu insultele!! doar el are dreptul sa jigneasca si sa insulte pe orcine si oricand!!
kiss_my_ass
Postat pe 4 Septembrie 2012 10:42

fa bine si da-i pace

hai nu te baga si tu!
daca i ceva de zis zi direct cum te duce pe tine mintea! nu mai imita cand pe 339 cand pe cine ti se pare ca ar fi cotra mea!
da-i drumu si pupa-te virtual cu cine apuci ca nu se contabilizeaza dincolo!
picard-jean-luc
Postat pe 4 Septembrie 2012 10:44
De la: kudika_10951, la data 2012-09-04 10:44:09

fa bine si da-i pace

hai nu te baga si tu!
daca i ceva de zis zi direct cum te duce pe tine mintea! nu mai imita cand pe 339 cand pe cine ti se pare ca ar fi cotra mea!

nici acum nu jignesti, victima ce esti?! tu ai dreptul dar altii nu!! asta cam spune tot despre tine!!
kiss_my_ass
Postat pe 4 Septembrie 2012 10:49
De la: kudika_10951, la data 2012-09-04 10:44:09[quote name=
hai nu te baga si tu!

Pick,te-as ruga sa nu ma implici in discutiile voastre ,si cauta sa vorbesti strict la subiect!!Atat Kiss,cat si Piscolinoo au propriul stil de comunicare si orice analogie cu mine nu-si are rostul in acest spatiu!!!Te angajezi in niste commenturi,,hazardat si cu ton insultator la adresa colegelor noastre!!Evita aluziile la persoana mea,te rog!!!
MissRainbow
Postat pe 4 Septembrie 2012 10:53
De la: kudika_10951, la data 2012-09-04 10:44:09

fa bine si da-i pace

hai nu te baga si tu!

mai tu esti prea redus mintal incat sa ma apuc io sa-ti explic tie anumite chestiuni.Cand consider ca am cu cine purta un dialog decent si inteligent crede-ma ca ma implic ,da cu tine
mai bine preocupa-te in continuare tu de ale tale si mai citeste cate una alta cine stie poate ti se imbogateste vocabularu....deobicei cand nu mai sti ce sa zici incepi si insulti dovada de prostie fara margini
Piscolinoo
Postat pe 4 Septembrie 2012 11:01
De la: MissRainbow, la data 2012-09-04 10:53:00
hai nu te baga si tu!

Pick,te-as ruga sa nu ma implici in discutiile voastre ,si cauta sa vorbesti strict la subiect!!Atat Kiss,cat si Piscolinoo au propriul stil de comunicare si orice analogie cu mine nu-si are rostul in acest spatiu!!!Te angajezi in niste commenturi,,hazardat si cu ton insultator la adresa colegelor noastre!!Evita aluziile la persoana mea,te rog!!!

oricat v-ati stradui tot nu o sa reusiti sa aratai nimic.
Ca si observator am observat ca piscolino incearca din rasputeri sa te imite atat pe tine cat si pe blonda din rm valcea .
pentru mine e inutil sa incerc asta pentru ca din start ati considerat ca nu e bine sa ma aprobati in vreu subiect dar ati cazut in penibil toate.
Persoanele care cat de cat erau rezonabile au plecat sau nu mai posteaza din cauza rautatii si dusmaniei voastre
de aceea am ramas aici decat cu cateva persoane cu postari insultatoare si cu gandire ce lasa de dorit
spre stupoarea voastra cred ca nu voi renunta sa ma distrez aici cat se poate de impartial dar fara menaqjamente pentru nimeni
picard-jean-luc
Postat pe 4 Septembrie 2012 11:12
si acu sa curga insultele ,da numa dupa ce se face un searce pe net ...
Piscolinoo
Postat pe 4 Septembrie 2012 11:20
v-ar prinde bine un paharel

Postat pe 4 Septembrie 2012 11:22
De la: kudika_12473, la data 2012-09-04 11:22:24v-ar prinde bine un paharel

e o stiinta sa te certi cu femeile
picard-jean-luc
Postat pe 4 Septembrie 2012 11:23
De la: kudika_10951, la data 2012-09-04 11:12:32
De la: MissRainbow, la data 2012-09-04 10:53:00
hai nu te baga si tu!

oricat v-ati stradui tot nu o sa reusiti sa aratai nimic.
Ca si observator am observat ca piscolino incearca din rasputeri sa te imite atat pe tine cat si pe blonda din rm valcea .
pentru mine e inutil sa incerc asta pentru ca din start ati considerat ca nu e bine sa ma aprobati in vreu subiect dar ati cazut in penibil toate.
Persoanele care cat de cat erau rezonabile au plecat sau nu mai posteaza din cauza rautatii si dusmaniei voastre
de aceea am ramas aici decat cu cateva persoane cu postari insultatoare si cu gandire ce lasa de dorit
spre stupoarea voastra cred ca nu voi renunta sa ma distrez aici cat se poate de impartial dar fara menaqjamente pentru nimeni

hotu striga hotu!!te-ai descris perfect in aceasta postare, scoate-o la imprimanta si puneti-o in dormitor deasupra patului!!!
crezi ca esti singurul care stie ca-s din rm. valcea?! diferenta intre tine si ceilalti este ca au bun simt stiu sa respecte pentru a fi respectati!!
fa-ti de cap pana n-o mai putea din partea mea nu o sa ai decat un mare ignor si te voi taxa atunci cand meriti! se pare ca duceai lipsa de genu asta de activitate!!asta te tine si pe tine"tare" cearta cu userii de pe kudika!!esti patetic!
kiss_my_ass
Postat pe 4 Septembrie 2012 11:32
De la: kiss_my_ass, la data 2012-09-04 11:43:21
piscoleato ti-am povestit ce am gatit aseara?! cat de gustoase au iesit costitele de miel la cuptor?!

miel kiss tu mananci miel io nu...nu-mi place ...deobicei prefer curcanu ,eventual un muschiulet de porc
Piscolinoo
Postat pe 4 Septembrie 2012 11:50
De la: Piscolinoo, la data 2012-09-04 11:50:19
piscoleato ti-am povestit ce am gatit aseara?! cat de gustoase au iesit costitele de miel la cuptor?!

miel kiss tu mananci miel io nu...nu-mi place ...deobicei prefer curcanu ,eventual un muschiulet de porc

pana si cu asta ma imiti! m-ai auzit pe mine ca nu-mi place miel si hop si tu!
acuma nu stiu ce legatura are cu subiectul dar ce pretentii am!
picard-jean-luc
Postat pe 4 Septembrie 2012 11:59

de pasti manac tu!! dar zilele trecute am mancat la cineva si au fost delicioase, plus ca-s foarte usoare asa ca aseara am incercat si eu!!
kiss_my_ass
Postat pe 4 Septembrie 2012 12:11
De la: kudika_13106, la data 2012-09-04 12:13:54
De la: kiss_my_ass, la data 2012-09-04 12:11:16

de pasti manac tu!! dar zilele trecute am mancat la cineva si au fost delicioase, plus ca-s foarte usoare asa ca aseara am incercat si eu!!
cf asso ti ai gasit cordaci ca te vad mai imbujorata parca

si io te iubesc, dogule!!
kiss_my_ass
Postat pe 4 Septembrie 2012 12:20
De la: kiss_my_ass, la data 2012-09-04 12:20:28
De la: kudika_13106, la data 2012-09-04 12:13:54
De la: kiss_my_ass, la data 2012-09-04 12:11:16

cf asso ti ai gasit cordaci ca te vad mai imbujorata parca

si io te iubesc, dogule!!

cititi prima pagina de aici ca sa vedeti ce zic oamneii destepti
picard-jean-luc
Postat pe 4 Septembrie 2012 12:24
http://www.yuppy.ro/comunitate/forum/view_topic/9705/SFATUL-BATRANILOR-spuneti-va-parerea-despre-alti-membri-ai-forumului.html
picard-jean-luc
Postat pe 4 Septembrie 2012 12:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
SFAT PENTRU FEMEI PRIVIND DREPTURILE FEMEI GRAVIDE 4 De la: franziska_eu 13 Februarie 2012 13:22
ajutor 4 De la: kudika_nikole 26 Noiembrie 2011 20:57
Nu stiu cum este mai bine 7 De la: Viorica_Vio 14 Noiembrie 2013 13:20
ce-ti sta pe nasuc? 1 De la: kudika389048 1 Mai 2011 18:39
EPILAREA ANTEBRATULUI FETE 16 De la: kudika196886 12 Aprilie 2012 15:29