Setari Cookie-uri

greu cu uitarea..

De la: kudika_14886, la data 2012-09-09 18:03:31Dupa toate astea mi am dat seama ca eu sunt singura care ia decizii si ca nu ma pot baza pe increderea nimanui..nici macar a familiei.O sa accept si asta, desi mi e foarte greu.

Buna ideea cu scrisul, mai ales ca am ajuns la convingerea ca nimanui nu i pasa de ceea ce spui si ce simti. Pana acum simteam nevoia sa fiu auzita, inteleasa, sprijinita.
Acum sunteti singurii care imi ofera asta, cei de pe forum. N am cuvinte sa va multumesc

Ei,este dureros sa afirmi ca nu te poti baza pe increderea si suportul familiei,nu se poate asa ceva,,te marcheaza prin izolarea de aceasta si nu este bine!!!Trebuie sa privesti cu alti ochi,chiar si familia,,este greu sa elimini toate neajunsurile,ce pot exista in sanul unei familii,si sa te concentrezi,doar asupra nevoilor unui membru al acesteia!!!Nu fi dura,ci,doar toleranta!!
Referirea la acea indiferenta afisata ,mai mult sau mai putin revoltator,din pacate,,egoismul a luat amploare si afecteaza ,chiar si intrinsecul familiei,nu mai spun de cei aflati in mediul extern,,este ceva nascut de furia neputincioasa a omului,din incapacitatea de a suporta si greutatile celorlalti,pe langa cele proprii!!!Ai fost auzita??Ce raspunsuri ti s-au dat???????Ai fost ascultata?In tacere sau in urletul vietii?Caci ,pana si tacerea are solutiile ei!!!Ai avut parte de sprijin???????De multe ori,,mergem prin viata,cu o tinuta ireprosabila,dar spinarea sufletului ne este adusa la pamant!!Ai primit toiagul pentru usurarea poverii????Cred ca nimic din toate acestea!!! Procedeaza asa cum iti dicteaza inima,,caci ratiunea iti este inca tulbure!!!Daca sfatul meu ,,ti-a fost de ajutor,,ma simt impacata!!!
kudika_15804
Postat pe 9 Septembrie 2012 18:14
De la: kudika_15804, la data 2012-09-09 18:14:45
De la: kudika_14886, la data 2012-09-09 18:03:31Dupa toate astea mi am dat seama ca eu sunt singura care ia decizii si ca nu ma pot baza pe increderea nimanui..nici macar a familiei.O sa accept si asta, desi mi e foarte greu.

Buna ideea cu scrisul, mai ales ca am ajuns la convingerea ca nimanui nu i pasa de ceea ce spui si ce simti. Pana acum simteam nevoia sa fiu auzita, inteleasa, sprijinita.
Acum sunteti singurii care imi ofera asta, cei de pe forum. N am cuvinte sa va multumesc

Ei,este dureros sa afirmi ca nu te poti baza pe increderea si suportul familiei,nu se poate asa ceva,,te marcheaza prin izolarea de aceasta si nu este bine!!!Trebuie sa privesti cu alti ochi,chiar si familia,,este greu sa elimini toate neajunsurile,ce pot exista in sanul unei familii,si sa te concentrezi,doar asupra nevoilor unui membru al acesteia!!!Nu fi dura,ci,doar toleranta!!
Referirea la acea indiferenta afisata ,mai mult sau mai putin revoltator,din pacate,,egoismul a luat amploare si afecteaza ,chiar si intrinsecul familiei,nu mai spun de cei aflati in mediul extern,,este ceva nascut de furia neputincioasa a omului,din incapacitatea de a suporta si greutatile celorlalti,pe langa cele proprii!!!Ai fost auzita??Ce raspunsuri ti s-au dat???????Ai fost ascultata?In tacere sau in urletul vietii?Caci ,pana si tacerea are solutiile ei!!!Ai avut parte de sprijin???????De multe ori,,mergem prin viata,cu o tinuta ireprosabila,dar spinarea sufletului ne este adusa la pamant!!Ai primit toiagul pentru usurarea poverii????Cred ca nimic din toate acestea!!! Procedeaza asa cum iti dicteaza inima,,caci ratiunea iti este inca tulbure!!!Daca sfatul meu ,,ti-a fost de ajutor,,ma simt impacata!!!

am vorbit mult, am fost ascultata si mi s a spus asta e nu esti nici prima si nici ultima..dupa care vazand ca slabesc pentru ca nu prea pot sa mananc datorita nodurilor in gat, mi s a spus dar de ce slabesti iubesti?..si tot felul de glumite si chestii care ma dor cand am nevoie de sprijin.atat..sa ma ia de mana si sa mi spuna sa sa am putere sa trec peste..exact ceea ce faci tu si ceilalti..poate ca ar trebui sa iau toata asta o gluma si sa mi fac de cap in perioada asta dar nu pot.

Fii convinsa ca faci un mare bine. Cu atat mai mult cu cat imi intaresti increderea in viitor si in fiinta mea.ITI MULTUMESC DIN SUFLET. Sper ca ai si tu pe cineva care sa te inteleaga si sa te sustina asa cum faci tu cu mine.meriti din plin..
kudika_14886
Postat pe 9 Septembrie 2012 19:21
De la: kudika_14886, la data 2012-09-09 19:21:05[quote name=
am vorbit mult, am fost ascultata si mi s a spus asta e nu esti nici prima si nici ultima..dupa care vazand ca slabesc pentru ca nu prea pot sa mananc datorita nodurilor in gat, mi s a spus dar de ce slabesti iubesti?..si tot felul de glumite si chestii care ma dor cand am nevoie de sprijin.atat..sa ma ia de mana si sa mi spuna sa sa am putere sa trec peste..exact ceea ce faci tu si ceilalti..poate ca ar trebui sa iau toata asta o gluma si sa mi fac de cap in perioada asta dar nu pot.

Fii convinsa ca faci un mare bine. Cu atat mai mult cu cat imi intaresti increderea in viitor si in fiinta mea.ITI MULTUMESC DIN SUFLET. Sper ca ai si tu pe cineva care sa te inteleaga si sa te sustina asa cum faci tu cu mine.meriti din plin..

Este notabil faptul ca ai vorbit mult,chiar in virtutea neascultarii cu maturitatea asteptata,,si comunicarea este tot o forma de descarcare a energiei negative,,introvertitii nu o pot face si sufera,,iata un motiv pentru care trebuie sa te mandresti,,usurinta in comunicarea verbala,ca nu ai fost inteleasa,perceputa la acelasi nivel cu suferinta ta,,ai fost luata,usor,in gluma,este cu totul alta problema!!!Nu iti poti face de cap,daca formatul tau nu este usuratic!!Nu poti fi altceva,decat ceea ce esti!!!Increderea se obtine in urma metamorfozarii uratului,existent in viata ta,hranind-o cu speranta de mai bine!!Este un proces,pe cat de greoi,pe atat de natural si firesc fiintei umane,daca nu ar fi astfel,,omenirea ar fi fost distrusa de mult timp!!!Apasa pe "butonul" inimii tale si vei cunoaste schimbarea,metamorfoza!!!!Poti face asta!!!

Daca ti-am fost de ajutor,,nimic nu mai poate fi ,drept obstacol in viata ta!!!

Nu am avut pe nimeni sa ma sfatuiasca,viata insasi m-a cultivat,prin bucurii,tristeti,dezamagiri,,sperante,iubire!!!
kudika_15804
Postat pe 9 Septembrie 2012 19:35
Revin cu prospaturi din mica mea telenovela.Dupa 2 luni in care cu ajutorul vostru si cu sacrifciile mele am reusit sa ma linistesc si sa mi vad oarecum de viata desi uneori nu imi era deloc bine, iata ca primesc un telefon..ghiciti ce? Fostul meu logodnic.Ce vroia sa imi spuna?Ca se casatoreste cu o fata pentru ca are o varsta si nu mai are timp de pierdut, insa eu am sa raman singura femeie pe care a iubit o si o iubeste cu adevarat.Trebuie sa recunosc ca m a apucat un sentiment de revolta si din nou o stare de neliniste.Acum nu mai simt intr adevar nimic pentru acest om.Nici macar ura.

Si acum vine intrebarea: cat de ipocrit trebuie sa fii sa faci asta?Sa nu lasi un om care ti a daruit ce a avut el mai bun sa si vada de viata asa cu inima franta cum e?
kudika_14886
Postat pe 3 Noiembrie 2012 23:54
De la: kudika_14886, la data 2012-11-03 23:54:06Revin cu prospaturi din mica mea telenovela.Dupa 2 luni in care cu ajutorul vostru si cu sacrifciile mele am reusit sa ma linistesc si sa mi vad oarecum de viata desi uneori nu imi era deloc bine, iata ca primesc un telefon..ghiciti ce? Fostul meu logodnic.Ce vroia sa imi spuna?Ca se casatoreste cu o fata pentru ca are o varsta si nu mai are timp de pierdut, insa eu am sa raman singura femeie pe care a iubit o si o iubeste cu adevarat.Trebuie sa recunosc ca m a apucat un sentiment de revolta si din nou o stare de neliniste.Acum nu mai simt intr adevar nimic pentru acest om.Nici macar ura.

Si acum vine intrebarea: cat de ipocrit trebuie sa fii sa faci asta?Sa nu lasi un om care ti a daruit ce a avut el mai bun sa si vada de viata asa cu inima franta cum e?

Fostul tau iubit doar joaca un rol. Sunt convinsa ca nici macar nu e capabil de iubire sau de atasament sufletesc.

Nu trebuie sa te mai framanti din cauza unui monstru fara suflet. Din contra, s-o compatimesti pe viitoarea lui sotie, caci o sa traiasca iadul pe pamant alaturi de el.
kudika_10817
Postat pe 4 Noiembrie 2012 09:24
De la: kudika_10817, la data 2012-11-04 09:24:19
De la: kudika_14886, la data 2012-11-03 23:54:06Revin cu prospaturi din mica mea telenovela.Dupa 2 luni in care cu ajutorul vostru si cu sacrifciile mele am reusit sa ma linistesc si sa mi vad oarecum de viata desi uneori nu imi era deloc bine, iata ca primesc un telefon..ghiciti ce? Fostul meu logodnic.Ce vroia sa imi spuna?Ca se casatoreste cu o fata pentru ca are o varsta si nu mai are timp de pierdut, insa eu am sa raman singura femeie pe care a iubit o si o iubeste cu adevarat.Trebuie sa recunosc ca m a apucat un sentiment de revolta si din nou o stare de neliniste.Acum nu mai simt intr adevar nimic pentru acest om.Nici macar ura.

Fostul tau iubit doar joaca un rol. Sunt convinsa ca nici macar nu e capabil de iubire sau de atasament sufletesc.

Nu trebuie sa te mai framanti din cauza unui monstru fara suflet. Din contra, s-o compatimesti pe viitoarea lui sotie, caci o sa traiasca iadul pe pamant alaturi de el.

Chiar am uitat sa va spun ca m a contactat pe facebook fara sa stiu cine e si m a pus la incercare cum ca e prietena varului lui si cu intrebari de genul "crezi ca daca ar veni si ar fi cel de la inceput nu v ati impaca?..pacat ca va sta bine"..Raspunsurile mele au fost toate contra unei posibile impacari.Si intr un final mi a zis ca ei au o relatie de mult si ca nimic n o sa i desparta.Si eu i am spus ca eu nu mai am nimic cu omul asta, dar sa aiba grija sa nu se indragosteasca.Cand m a intrebat de ce i am dat ignore.Sper ca a inteles ceva desi cred ca e putin limitata de a acceptat o relatie stiind ca omul e logodit si cineva il asteapta acasa.

Oricum ma simt prost cand ma gandesc ca am stat atat de mult timp langa un monstru asa cum ai spus si tu.
kudika_14886
Postat pe 4 Noiembrie 2012 09:36
De la: kudika_10951, la data 2012-11-04 06:00:58

a vrut sa te atace si sa te distruga!
noroc ca te racoresti aici pe forum
cam toate femeile pe care le vezi pe aici au avut momente delicate in viata dar au trecut peste ele
partea proasta e ca unele au ramas cu urmari si se comporta precum prietenul tau

Se putea sa nu scrii tu o tampenie, mare cat casa?

Fa-ti curat in propria ograda inainte de a arata cu degetul spre oamenii pe care nici macar nu te straduiesti sa-i cunosti, dar ai tupeul sa-ti dai cu parerea despre ei!
kudika_10817
Postat pe 4 Noiembrie 2012 09:39

Draga mea,daca cineva a dovedit un caracter anost,acea persoana nu esti tu,ci fostul iubit!!!Prin gestul sau,nu a facut nimic altceva decat sa dovedeasca ca este un limitat,mult subnivelul tau de existenta, a rasucit cutitul in rana,dar,nu uita,aceasta te va face si mai puternica,caci numai oamenii puternici,pot trece peste loviturile celorlalti!!Depaseste ipocrizia si lasitatea de care a dat dovada!!Nu a demonstrat decat ca nu este cu nimic deosebit fata de majoritatea barbatilor!!!Treci peste toate si fii optimista!Tu esti invingatoarea!!
kudika_15804
Postat pe 4 Noiembrie 2012 11:42
De la: kudika_15804, la data 2012-11-04 11:42:05

Draga mea,daca cineva a dovedit un caracter anost,acea persoana nu esti tu,ci fostul iubit!!!Prin gestul sau,nu a facut nimic altceva decat sa dovedeasca ca este un limitat,mult subnivelul tau de existenta, a rasucit cutitul in rana,dar,nu uita,aceasta te va face si mai puternica,caci numai oamenii puternici,pot trece peste loviturile celorlalti!!Depaseste ipocrizia si lasitatea de care a dat dovada!!Nu a demonstrat decat ca nu este cu nimic deosebit fata de majoritatea barbatilor!!!Treci peste toate si fii optimista!Tu esti invingatoarea!!

Asa voi face.Voi trai cu speranta ca intr o zi voi inalni un barbat care sa nu faca parte din aceasta majoritate.Va doresc numai bine si multumesc mult!
kudika_14886
Postat pe 4 Noiembrie 2012 19:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
help 19 De la: simonik_1592 11 August 2009 11:41
sa raman sau nu? 2 De la: kudika_976619 19 Noiembrie 2014 09:22
vreau sfaturi.. 7 De la: veryny 30 Aprilie 2010 09:40
am nevoie de sfaturi sa ies din starea in care am intrat :( 29 De la: luzza 11 Martie 2012 12:44
Altul..nu-i ca FOSTUL... 32 De la: marinelarobu 28 Aprilie 2009 21:34