Setari Cookie-uri

greu cu uitarea..

Poate ca am inteles gresit unele mesaje din prea multa oboseala.scuze
kudika_14886
Postat pe 1 Septembrie 2012 18:53
De la: kudika_14886, la data 2012-09-01 18:44:42Buna tuturor. Imi cer scuze ca raspund atat de greu la parerile voastre pentru ca lucrez si abia seara reusesc. In primul rand multumesc mult de tot. Pentru cei care imi acuza familia ca nu mi a dat una peste cap as vrea sa clarific: el era un barbat cu un suflet minunat. Chiar sunt convinsa ca intr o poveste frumoasa conteaza varsta partenerilor. Sunt exemple clare. Si nu cred ca un om care sta zi de zi langa tine te poate minti doar ca sa profite de ce?..nu avea de ce..bogata nu sunt, fotomodel nu..e clar ca dragoste a fost, insa lipsurile si dorinta de a avea bani, masina, haine l au schimbat radical intr un animal. Multumesc mult pentru invitatia in Brasov. Chiar imi e dor de orasul meu natal pentru ca studiez in alt oras.
Nu am stat cu el si nu mi doresc un barbat doar pentru sex. Cred ca s a inteles total gresit...............................................

Draga mea,ca viitor inginer "IT",,trebuie sa-ti formezi o minte analitica si concisa,,nu este necesar sa te autocompatimesti!!!Proiecteaza-ti un "soft" ,util tie ,si aplica-l,,este foarte simplu!!!!In rest,,numai bine,,orice intentie ,in detrimentul tau,,alung-o!!!!
MissRainbow
Postat pe 1 Septembrie 2012 18:59
De la: MissRainbow, la data 2012-09-01 18:59:29
De la: kudika_14886, la data 2012-09-01 18:44:42Buna tuturor. Imi cer scuze ca raspund atat de greu la parerile voastre pentru ca lucrez si abia seara reusesc. In primul rand multumesc mult de tot. Pentru cei care imi acuza familia ca nu mi a dat una peste cap as vrea sa clarific: el era un barbat cu un suflet minunat. Chiar sunt convinsa ca intr o poveste frumoasa conteaza varsta partenerilor. Sunt exemple clare. Si nu cred ca un om care sta zi de zi langa tine te poate minti doar ca sa profite de ce?..nu avea de ce..bogata nu sunt, fotomodel nu..e clar ca dragoste a fost, insa lipsurile si dorinta de a avea bani, masina, haine l au schimbat radical intr un animal. Multumesc mult pentru invitatia in Brasov. Chiar imi e dor de orasul meu natal pentru ca studiez in alt oras.
Nu am stat cu el si nu mi doresc un barbat doar pentru sex. Cred ca s a inteles total gresit...............................................

Draga mea,ca viitor inginer "IT",,trebuie sa-ti formezi o minte analitica si concisa,,nu este necesar sa te autocompatimesti!!!Proiecteaza-ti un "soft" ,util tie ,si aplica-l,,este foarte simplu!!!!In rest,,numai bine,,orice intentie ,in detrimentul tau,,alung-o!!!!

buna ideeea..saru mana pentru indemn..sunteti draguta de tot..doamne cata nevoie de oameni cumsecade am..promit ca voi incerca sa fac programelul meu;)
kudika_14886
Postat pe 1 Septembrie 2012 19:04
De la: kudika_14886, la data 2012-09-01 19:04:48[quote name='
buna ideeea..saru mana pentru indemn..sunteti draguta de tot..doamne cata nevoie de oameni cumsecade am..promit ca voi incerca sa fac programelul meu;)

Nu este nimic rau in asta,,sa-ti creezi propria organigrama este mai mult decat ideal!!!!Si eu practic acest sistem de "lucru cu mine"!!! Fiind inginer electronist,,imi creionez un circuit electronic fundamental ,,dupa care imi impun sa functionez in baza semnalelor proprii,si mai putin ,pe baza impulsurilor "electrice",ce imi vin din exterior!!!

Sa cresti mare in ani,si,mai ales,inteleapta,,,,stii ,ca intelepciunea este inteligenta in a face numai bine,nu??
MissRainbow
Postat pe 1 Septembrie 2012 19:13
De la: MissRainbow, la data 2012-09-01 19:13:21
De la: kudika_14886, la data 2012-09-01 19:04:48[quote name='

Nu este nimic rau in asta,,sa-ti creezi propria organigrama este mai mult decat ideal!!!!Si eu practic acest sistem de "lucru cu mine"!!! Fiind inginer electronist,,imi creionez un circuit electronic fundamental ,,dupa care imi impun sa functionez in baza semnalelor proprii,si mai putin ,pe baza impulsurilor "electrice",ce imi vin din exterior!!!

Sa cresti mare in ani,si,mai ales,inteleapta,,,,stii ,ca intelepciunea este inteligenta in a face numai bine,nu??

Wow pai si eu tot electronista sunt dar vreau sa merg pe micro sotfware;)..mai am mult de tot de invatat..;)
kudika_14886
Postat pe 1 Septembrie 2012 19:17
De la: kudika_14886, la data 2012-09-01 19:17:09[quote name='
Wow pai si eu tot electronista sunt dar vreau sa merg pe micro sotfware;)..mai am mult de tot de invatat..;)

Nu "mult de tot" mai ai de invatat,ci toata viata ,,de acum incolo,trebuie sa te actualizezi in domeniul respectiv!!!!Bine,principiile de baza,,raman aceleasi,,dar totul evolueaza,,nu poti ramane in urma!!!!Micro software???Frumos!!!!
MissRainbow
Postat pe 1 Septembrie 2012 19:22
Nu am stat cu el si nu mi doresc un barbat doar pentru sex. Cred ca s a inteles total gresit.
Multumesc mult pentru cei care ma sustin cu siceritate. Ma consider destul de puternica si pot trece mai departe. Sunt constienta ca peste ceva timp voi rade de toate astea, dar in momentul actual imi e destul de greu sa accept nedreptatea.
Momentan sunt studenta si muncesc part time ca sa ma intretin singura( pentru cine m a intrebat). nu depind de nimeni si sunt la inceputul unei cariere de inginer IT.
Mai vreau sa transmit multumiri celor care considera postarea mea o prostie..mi se dovedeste a mia oara ca lumea este diversificata si alegi pe cine sa asculti si pe cine nu.
O seara minanata!

daca le sti tu pe toate....ce nevoie mai ai de noi draga mea inteleapta ,puternica,atotstiutoare?

in finer,,,,, risipa de energie
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 1 Septembrie 2012 21:00
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2012-09-01 21:00:31
Nu am stat cu el si nu mi doresc un barbat doar pentru sex. Cred ca s a inteles total gresit.
Multumesc mult pentru cei care ma sustin cu siceritate. Ma consider destul de puternica si pot trece mai departe. Sunt constienta ca peste ceva timp voi rade de toate astea, dar in momentul actual imi e destul de greu sa accept nedreptatea.
Momentan sunt studenta si muncesc part time ca sa ma intretin singura( pentru cine m a intrebat). nu depind de nimeni si sunt la inceputul unei cariere de inginer IT.
Mai vreau sa transmit multumiri celor care considera postarea mea o prostie..mi se dovedeste a mia oara ca lumea este diversificata si alegi pe cine sa asculti si pe cine nu.
O seara minanata!

daca le sti tu pe toate....ce nevoie mai ai de noi draga mea inteleapta ,puternica,atotstiutoare?

in finer,,,,, risipa de energie

Draga sau dragule nu stiu nimic. Si am nevoie de sustinere in acel nimic pe care il stiu. In orice caz daca ti se pare risipa de energie de ce iti risipesti energia cu un om neinteresant si tot continui cu ironii?N am nevoie de raspuns doar asa ma intreb eu. Oricum te apreciez pentru increderea pe care o ai in tine si multumesc pentru observatii.cu totii avem dreptate cu cate ceva.
kudika_14886
Postat pe 1 Septembrie 2012 22:47
De la: MissRainbow, la data 2012-09-01 19:22:16
De la: kudika_14886, la data 2012-09-01 19:17:09[quote name='

Nu "mult de tot" mai ai de invatat,ci toata viata ,,de acum incolo,trebuie sa te actualizezi in domeniul respectiv!!!!Bine,principiile de baza,,raman aceleasi,,dar totul evolueaza,,nu poti ramane in urma!!!!Micro software???Frumos!!!!

Da intr adevar frumos!Foarte interesant si am noroc mare ca ma iau cu proiectele si mai uit uneori de asa zis a drama:))..vad ca lumea nici nu realizeaza cat de bine prinde blogul asta la psihic..cel putin eu de cate ori ma abat de la decizia de a iesi din mizeria asta ma uit la mesajele voastre si ma opresc a ma gandi la asta...
kudika_14886
Postat pe 1 Septembrie 2012 22:53
De la: kudika_14886, la data 2012-09-01 22:53:12[quote name='
Da intr adevar frumos!Foarte interesant si am noroc mare ca ma iau cu proiectele si mai uit uneori de asa zis a drama:))..vad ca lumea nici nu realizeaza cat de bine prinde blogul asta la psihic..cel putin eu de cate ori ma abat de la decizia de a iesi din mizeria asta ma uit la mesajele voastre si ma opresc a ma gandi la asta...

Ma bucur pentru faptul ca,in toata aceasta agitatie,gasesti in acest forum,,o modalitate de a iesi din cotidian si a te relaxa!!!Dupa cum te-ai exprimat,,"iesi din aceasta mizerie",,pana nu te murdaresti pe hainute!!!!!Nu-ti folosste la nimic,,sa ramai cramponata in ea!!!Esti tanara,tot or sa mai fie mici sau mari deziluzii,sa dea Domnul sa nu fie astfel,,dar viata este rebela,,nu asculta de inima omului!!!!Cauta sa te adancesti in studiu,,relaxeaza-te in clipele libere,si totul va intra pe fagasul normal!!!
MissRainbow
Postat pe 1 Septembrie 2012 23:00
O seara minanata!

Acum se poate vedea mai bine omul, fata de postarea initiala... si cred ca si reactiile forumistilor vor fi diferite, caci dovedesti a fi o persoana ce se preocupa de sine, iar intamplarile nefericite din viata ta iti folosesc ca si corectiv de personalitate, nu le iei ca pe o fatalitate.
Ce am spus anterior, sustin acum cu si mai multa tarie si iti doresc sa redevi adolescenta, tanara femeie uitata la 18 ani...
Eu imi cer scuze ca ti-am sanctionat tonul sprintzar, calificandu-l drept superficialitate, cand era doar glasul copilei ce vrea sa zburde din nou
maybe
Postat pe 1 Septembrie 2012 23:10
Dah..abia astept 1 octombrie..laboratorul de semnale:))..si mai ales colegii mei(mai multi baieti) cu care sa rad in pauze..si sa nu mai fie servici, casa si forum..si eventual fat frumos:)) care sa mi tina de ledcom cand nu pot lipi componentele pe placuta..stau si ma intreb ce i cu mine de ma simt asa bine..si probabil o sa vina comentarii ca nimeni nu intelege nimic din ce zic si trec de la o stare la alta si de la un subiect la altul. Oricum cred ca e ok daca macar un om ma intelege..multam;)
kudika_14886
Postat pe 1 Septembrie 2012 23:14
De la: maybe, la data 2012-09-01 23:10:13
O seara minanata!

Acum se poate vedea mai bine omul, fata de postarea initiala... si cred ca si reactiile forumistilor vor fi diferite, caci dovedesti a fi o persoana ce se preocupa de sine, iar intamplarile nefericite din viata ta iti folosesc ca si corectiv de personalitate, nu le iei ca pe o fatalitate.
Ce am spus anterior, sustin acum cu si mai multa tarie si iti doresc sa redevi adolescenta, tanara femeie uitata la 18 ani...
Eu imi cer scuze ca ti-am sanctionat tonul sprintzar, calificandu-l drept superficialitate, cand era doar glasul copilei ce vrea sa zburde din nou

Va sunt datoare pentru asta. Chiar poate face minuni comunicarea cu niste persoane despre care stii ca n au nici un interes sa te minta sau sa spuna anumite chestii cu un interes anume..multumesc din suflet si scuze ca poate a sunat asa a nebunie chestia cu razbunarea dar analizele medicale si ideea ca ar fi posibil sa nu mai pot face bebe m a innebunit pur si simplu..Eu ma rog la Dumnezeu sa mi dea sansa asta pentru ca imi doresc mult de tot o familie..
kudika_14886
Postat pe 1 Septembrie 2012 23:20
De la: kudika_14886, la data 2012-09-01 23:14:43Dah..abia astept 1 octombrie..laboratorul de semnale:))..si mai ales colegii mei(mai multi baieti) cu care sa rad in pauze..si sa nu mai fie servici, casa si forum..si eventual fat frumos:)) care sa mi tina de ledcom cand nu pot lipi componentele pe placuta..stau si ma intreb ce i cu mine de ma simt asa bine..si probabil o sa vina comentarii ca nimeni nu intelege nimic din ce zic si trec de la o stare la alta si de la un subiect la altul. Oricum cred ca e ok daca macar un om ma intelege..multam;)

...inseamna ca ai facut deja primul pas spre "vindecare"!
rondina
Postat pe 1 Septembrie 2012 23:22
De la: rondina, la data 2012-09-01 23:22:15
De la: kudika_14886, la data 2012-09-01 23:14:43Dah..abia astept 1 octombrie..laboratorul de semnale:))..si mai ales colegii mei(mai multi baieti) cu care sa rad in pauze..si sa nu mai fie servici, casa si forum..si eventual fat frumos:)) care sa mi tina de ledcom cand nu pot lipi componentele pe placuta..stau si ma intreb ce i cu mine de ma simt asa bine..si probabil o sa vina comentarii ca nimeni nu intelege nimic din ce zic si trec de la o stare la alta si de la un subiect la altul. Oricum cred ca e ok daca macar un om ma intelege..multam;)

...inseamna ca ai facut deja primul pas spre "vindecare"!

Pfiuuu Doamne ajuta!Chiar parca ma simt asa optimista,Sper sa nu treaca toata chestia asta saptamana asta cand trebuie sa ma intalnesc cu domnul sa mi dea niste acte uitate la el in masina...Dar imi repet continuu ca trebuie sa fiu tare si sper sa reusesc..;)
kudika_14886
Postat pe 1 Septembrie 2012 23:29
Noapte buna va doresc tuturor!o duminica frumoasa. la mine o sa fie plina de munca:(
kudika_14886
Postat pe 1 Septembrie 2012 23:54
Ai ales un drum pentru viitorul tau sper sa iti gasesti jumatatea si sa fii fericita langa un barbat care te va iubi cu adevarat asa cum esti saraca sau bogata pentru ca fostul nu cred ca te iubea daca a acceptat sa te lase pe tine pentru bani iti las un id-u si poate mai vb djcipi87 pa pa...
djcipi87
Postat pe 2 Septembrie 2012 08:19
Dc plin ade munk?
djcipi87
Postat pe 2 Septembrie 2012 08:19
De la: djcipi87, la data 2012-09-02 08:19:37Dc plin ade munk?

mersi mult de tot.plin de munca pentru ca muncesc:(
kudika_14886
Postat pe 2 Septembrie 2012 08:30
De la: kudika_14886, la data 2012-09-02 08:30:05

Succes in toate! Atat in viata profesionala cat si in cea personala. Acum parca te admir si mi se pare ca nu te incadrezi in tiparul cinoscut de mine. Tine capul sus (atentie, nu nasul) si mergi mai departe. Ca si sfat, nu dispera in a-ti gasi repede-repede un fat-frumos. De obicei, graba duce la greseli. Nu spun ca nu poate rasari povestea perfecta, dar realitatea ne cam contrazice in aceasta privinta...
kudika_11874
Postat pe 5 Septembrie 2012 12:04
De la: kudika_11874, la data 2012-09-05 12:04:53
De la: kudika_14886, la data 2012-09-02 08:30:05

Succes in toate! Atat in viata profesionala cat si in cea personala. Acum parca te admir si mi se pare ca nu te incadrezi in tiparul cinoscut de mine. Tine capul sus (atentie, nu nasul) si mergi mai departe. Ca si sfat, nu dispera in a-ti gasi repede-repede un fat-frumos. De obicei, graba duce la greseli. Nu spun ca nu poate rasari povestea perfecta, dar realitatea ne cam contrazice in aceasta privinta...

multumesc mult de tot.chestia cu fat-frumos e ca o glumita.oricum nu stiu cand voi mai putea avea o relatie pt ca nu vreau sa ranesc pe nimeni.momentan vreau sa mi revin si sa ma impac cu gandul ca merit mai mult decat au fost in cei 2 ani de zile perfecti...inca lucrez la asta
kudika_14886
Postat pe 5 Septembrie 2012 20:27
Revin cu intregirea povestii.Iata ca la putin timp de la despartire iubitul meu deja este cu o fata si este in flacari.deunde am aflat?de la ea.si mi a transmis sa nu mi treaca prin cap sa mai iau legatura cu el ca nimeni nu va stinge flacara dintre ei.pot sa spun ca m a miscat un pic chestia asta...asta este ..astept ziua de maine.este o provocare de a afla cata lipsa de suflet este in lumea asta.
O zi frumoasa tuturor!
kudika_14886
Postat pe 7 Septembrie 2012 07:59
De la: kudika_14886, la data 2012-08-25 18:43:02E destul de greu dar este foarte important sa ai oameni care iti dau speranta. E dureros rau mai ales ca nici macar familia nu ma apara moral, ci imi reproseaza ca am avut incredere, insa in perioada in care mergeam acasa cu el si chiar cu ei inn excursii imi ziceau ca sunt tare norocoasa de baiatul asta bun...ce sa zic dezamagire pana la capat. dar credc ca sunt destu de puternica sa iert si sa trec peste toate.multumesc mult

Parintii tai ar fi trebuit sa-si puna multe intrebari in legatura cu el, din momentul in care el s-a dat la tine. Intotdeauna e ceva putred la mijloc cand un barbat in toata firea se da la o fata minora. Parintii tai nu ar fi trebuit sa tolereze un astfel de comportament, ci ar fi trebuit chiar sa-l dea pe mana politiei. Daca ai tai parinti si-ar fi facut datoria de parinti, aceea de a te proteja de o persoana care incerca sa abuzeze in mai multe feluri de naivitatea unui copil minor, fie el si de 16 ani, acum nu ai mai fi trecut prin experientele triste prin care ai trecut cu acel individ.

Capul sus si incearca sa dai uitarii trecutul!
kudika_10817
Postat pe 7 Septembrie 2012 08:58
De la: kudika_14886, la data 2012-09-07 07:59:50Revin cu intregirea povestii.Iata ca la putin timp de la despartire iubitul meu deja este cu o fata si este in flacari.deunde am aflat?de la ea.si mi a transmis sa nu mi treaca prin cap sa mai iau legatura cu el ca nimeni nu va stinge flacara dintre ei.pot sa spun ca m a miscat un pic chestia asta...asta este ..astept ziua de maine.este o provocare de a afla cata lipsa de suflet este in lumea asta.
O zi frumoasa tuturor!

Trebuie sa accepti ca acel individ e o persoana de cea mai joasa speta, chiar nu te inteleg de ce mai tragi atat de el, nu-ti ajunge cat te-a umilit, mai vrei o portie de umilinta? Revino-ti cu picioarele pe pamant.
kudika_10817
Postat pe 7 Septembrie 2012 09:01
De la: kudika_10817, la data 2012-09-07 08:58:53
De la: kudika_14886, la data 2012-08-25 18:43:02E destul de greu dar este foarte important sa ai oameni care iti dau speranta. E dureros rau mai ales ca nici macar familia nu ma apara moral, ci imi reproseaza ca am avut incredere, insa in perioada in care mergeam acasa cu el si chiar cu ei inn excursii imi ziceau ca sunt tare norocoasa de baiatul asta bun...ce sa zic dezamagire pana la capat. dar credc ca sunt destu de puternica sa iert si sa trec peste toate.multumesc mult

Parintii tai ar fi trebuit sa-si puna multe intrebari in legatura cu el, din momentul in care el s-a dat la tine. Intotdeauna e ceva putred la mijloc cand un barbat in toata firea se da la o fata minora. Parintii tai nu ar fi trebuit sa tolereze un astfel de comportament, ci ar fi trebuit chiar sa-l dea pe mana politiei. Daca ai tai parinti si-ar fi facut datoria de parinti, aceea de a te proteja de o persoana care incerca sa abuzeze in mai multe feluri de naivitatea unui copil minor, fie el si de 16 ani, acum nu ai mai fi trecut prin experientele triste prin care ai trecut cu acel individ.

Capul sus si incearca sa dai uitarii trecutul!

Trebuie sa recunosc ca nu cred ca as admite ca fetita mea sa aiva o relatie cu un barbat cu 11 ani mai mare ca ea.Dar gandind la rece cred ca ar fi fost o tragedie sa se opuna. Tin sa mentionez ca eu nu stau cu parintii mei de 6 ani de cand am plecat in alt oras la liceu.Probabil as fi preferat tragedia de atunci si nu ceea ce am simtit acum. Vreau din toata inima sa uit totul dar e destul de greu cand toata lumea intreaba ce face logodnicul tau si in fiecare zi se gaseste cate o veste care sa mi strice tot ce cladesc pentru a merge mai departe.Multumesc mult voi ma tineti pe linia de plutire
kudika_14886
Postat pe 9 Septembrie 2012 16:08
De la: kudika_10817, la data 2012-09-07 09:01:47
De la: kudika_14886, la data 2012-09-07 07:59:50Revin cu intregirea povestii.Iata ca la putin timp de la despartire iubitul meu deja este cu o fata si este in flacari.deunde am aflat?de la ea.si mi a transmis sa nu mi treaca prin cap sa mai iau legatura cu el ca nimeni nu va stinge flacara dintre ei.pot sa spun ca m a miscat un pic chestia asta...asta este ..astept ziua de maine.este o provocare de a afla cata lipsa de suflet este in lumea asta.
O zi frumoasa tuturor!

Trebuie sa accepti ca acel individ e o persoana de cea mai joasa speta, chiar nu te inteleg de ce mai tragi atat de el, nu-ti ajunge cat te-a umilit, mai vrei o portie de umilinta? Revino-ti cu picioarele pe pamant.[/quote

Imi dau cuvantul ca nu mi doresc sa mai aud de el in veci.Am eliminat multe lucruri din viata mea care imi aminteau de el, dar iata ca se ivesc vesti si tot felul de lucruri care ma fac sa sufar desi stiu ca nu mai e si n o sa fie nimic.Intr adevar cand sunt singura, imi vad de treburile mele si sunt cu picioarele pe pamant, dar din pacate traiesc cu aceeasi oamnei cu care am trait cand eram cu el si este inevitabil sa nu mi se dea in cap cu chestii ca: este fraier, voi sunteti facuti sa fiti impreuna, o sa se intoarca la tine dupa ce si aduna banii..si asa mai departe..repet nu mi doresc nici macar o secunda sa l mai am langa mine.Sper sa ajung intr o buna zi sa fiu cu picioarele pe pamant zilnic si nu o zi da o zi nu...Multumesc mult
kudika_14886
Postat pe 9 Septembrie 2012 16:13
De la: kudika_14886, la data 2012-09-09 16:13:53[quote name='
Imi dau cuvantul ca nu mi doresc sa mai aud de el in veci.Am eliminat multe lucruri din viata mea care imi aminteau de el, dar iata ca se ivesc vesti si tot felul de lucruri care ma fac sa sufar desi stiu ca nu mai e si n o sa fie nimic.Intr adevar cand sunt singura, imi vad de treburile mele si sunt cu picioarele pe pamant, dar din pacate traiesc cu aceeasi oamnei cu care am trait cand eram cu el si este inevitabil sa nu mi se dea in cap cu chestii ca: este fraier, voi sunteti facuti sa fiti impreuna, o sa se intoarca la tine dupa ce si aduna banii..si asa mai departe..repet nu mi doresc nici macar o secunda sa l mai am langa mine.Sper sa ajung intr o buna zi sa fiu cu picioarele pe pamant zilnic si nu o zi da o zi nu...Multumesc mult

Ai incercat sa faci o separare de oameni adica,,sa treci, prin sita ,toate persoanele din anturajul comun,si sa-i pastrezi numai pe aceia,care au ,cat de cat,decenta de a nu-ti reaminti de acel domn????Aceste reprosuri trebuie oprite ,inca de la inceputul discutiilor cu acele persoane,,fiecare ar trebui sa-si vada de problemele personale,si mai putin,,de cele ,care te privesc!!!!Nu stiu,as fi categorica in acst sens,astfel incat sa elimin orice dubiu legat de persoana respectiva!!!Fii hotarata,preocuparile ,ce tin de servici si profesie,,sunt destul de elaborate,incat sa te tina departe de orice gand plin de tristete!!!Sucees pe mai departe!!!!
kudika_15804
Postat pe 9 Septembrie 2012 16:22
De la: kudika_15804, la data 2012-09-09 16:22:25
De la: kudika_14886, la data 2012-09-09 16:13:53[quote name='

Ai incercat sa faci o separare de oameni adica,,sa treci, prin sita ,toate persoanele din anturajul comun,si sa-i pastrezi numai pe aceia,care au ,cat de cat,decenta de a nu-ti reaminti de acel domn????Aceste reprosuri trebuie oprite ,inca de la inceputul discutiilor cu acele persoane,,fiecare ar trebui sa-si vada de problemele personale,si mai putin,,de cele ,care te privesc!!!!Nu stiu,as fi categorica in acst sens,astfel incat sa elimin orice dubiu legat de persoana respectiva!!!Fii hotarata,preocuparile ,ce tin de servici si profesie,,sunt destul de elaborate,incat sa te tina departe de orice gand plin de tristete!!!Sucees pe mai departe!!!!

da am incercat pe cat de posibil.Acum e si perioada in care trebuie sa dau de veste la toti ca nu pot sa evit sa zic nu stiu..cred ca ar trebui sa ma mai retrag un pic din societate si asa cum spunea cineva sa revin de tot cu picioarele pe pamant.e destul de greu..ca si exeplu fratele meu m a anuntat ca vezi ca a avut un accident sa vedem cum il ajutam.mi s a ridicat parul pe mine.Trebuie sa recunosc ca l am sunat si l am intrebat daca e ok.dupa raspunsul da am inchs. Tunci ma gandeam ca daca e ceva grav o sa i fiu alaturi. Bine ca n a fost si sper sa nu mai aud de el in veci ca doare tot ce tine de incurcatura asta.Multumesc mult
kudika_14886
Postat pe 9 Septembrie 2012 16:39
De la: kudika_14886, la data 2012-09-09 16:39:07[quote name=
da am incercat pe cat de posibil.Acum e si perioada in care trebuie sa dau de veste la toti ca nu pot sa evit sa zic nu stiu..cred ca ar trebui sa ma mai retrag un pic din societate si asa cum spunea cineva sa revin de tot cu picioarele pe pamant.e destul de greu..ca si exeplu fratele meu m a anuntat ca vezi ca a avut un accident sa vedem cum il ajutam.mi s a ridicat parul pe mine.Trebuie sa recunosc ca l am sunat si l am intrebat daca e ok.dupa raspunsul da am inchs. Tunci ma gandeam ca daca e ceva grav o sa i fiu alaturi. Bine ca n a fost si sper sa nu mai aud de el in veci ca doare tot ce tine de incurcatura asta.Multumesc mult

Sunt un pic rautacioasa,dar trebuie sa te intreb,,la ce ti-a folosit compasiunea aratata fata de domnul respectiv,in afara de sporirea durerii existente in sufletul tau??????Iar fratele tau,,ar fi putut fi un diplomat in ale manierelor de abordare a astfel de situatii neplacute,,daca l-ar fi interesat,catusi de putin,starea ta sufleteasca,doar iti este frate!!!Pacat,,ma doare sa tot citesc astfel de cazuri,dar insist asupra recuperarii tale imediate,,nimic nu este imposibil,chiar in conditii de stres emotional!!!Stii cum procedez in astfel de situatii ,deranjante pentru mine???
Ei,acum, ma deschid unui public larg,dar ,poate ,iti va folosi,si acest fapt,ma multumeste mult mai mult ,decat discretia ,referitoare la viata-mi pesonala!!!!!! Scriu,draga mea,am caiete intregi,scrise cu ganduri,emotii,trairi personale,confidentiale,,este o metoda de descarcare remarcabila!!!Poti incerca,,ca o cale de refulare a emotiilor proprii!!!Capul sus,,viata este propriul carmaci,,dar tu esti vela principala!!!
kudika_15804
Postat pe 9 Septembrie 2012 17:38
Dupa toate astea mi am dat seama ca eu sunt singura care ia decizii si ca nu ma pot baza pe increderea nimanui..nici macar a familiei.O sa accept si asta, desi mi e foarte greu.

Buna ideea cu scrisul, mai ales ca am ajuns la convingerea ca nimanui nu i pasa de ceea ce spui si ce simti. Pana acum simteam nevoia sa fiu auzita, inteleasa, sprijinita.
Acum sunteti singurii care imi ofera asta, cei de pe forum. N am cuvinte sa va multumesc
kudika_14886
Postat pe 9 Septembrie 2012 18:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pentru cei ce sufera dupa o despartire..e cam lung dar sper sa va placa 148 De la: kudika322158 10 August 2013 19:16
Buna am nevoie de un sfat 77 De la: Charliemic 25 Aprilie 2013 22:53
"Femei proasteee:)" 241 De la: kudika347830 11 Mai 2013 12:31
Barbatii care incep a fi nemultumiti 62 De la: ___LL___ 26 Iulie 2009 02:10
ajutorrrrrrrrrrrrrrr! 6 De la: Cristinakitty 4 Ianuarie 2010 05:47