Setari Cookie-uri

Nu am avut niciodata orgasm

www.my-volupta.com Privesti saitul,daca te intereseaza nadia.mocreac@gmail.com putem vorbi.
kudika342480
Postat pe 27 Ianuarie 2013 09:16
De cind cu moda asta cu analul esti sigura unde o baga?Poate nu corespunde calibrul!
kudika_17891
Postat pe 27 Ianuarie 2013 09:26
Cu prezervativ ofera aceias senzatie ca la femeia gonflabila,secretiile vaginale fac frecarea inexistenta,totul este frecare,de unde excitatie si atentie sexul oral nu produce orgasme!
kudika_17891
Postat pe 27 Ianuarie 2013 09:32
Eu chiar t cred pe cuvant ca asa se intampla, o sa revin cu un sfat pentru ca toate fetele trec prin asa ceva la inceputul vietii sexuale!
kudika_23638
Postat pe 27 Ianuarie 2013 09:39
eu n am sa te iau la misto ca si alte persoane imature ce acceseaza acest site.felicitari ca ai curajul sa vorbesti ! ei bine asta i si secretul in pat ! comunicarea ! adica spune i cum vrei sa se miste si ghideaza l tu in zona unde crezi ca simti placerea .apropo asta depinde de la corp la corp nu exista o zona anume.incearca astfel :pune l sa stea pe spate ;tu de asupra pe el cu mainile sprijinite de pieptul lui si genunghii indoiti apropiati pe langa el.spune i sa te lase pe tine sa te misti cum vrei nu sa te miste el cu mainile la tine pe solduri ! nu !ei bine in pozitia asta incearca sa ti contractezi muschii vaginali si ai uterului(daca incorzi bine o sa simti presiune in toata partea de la bazin in jos inclusiv in picioare)si misca te incet,incet,pana te atinge intr un singur loc unde simti placere.insista,pana cand simti placere maxima si in momentul cand simti ca si o eliberare si o placere pana in crestetul capului si ca se ridica parul pe tine ,atunci inseamna ca "te ai terminat "alt sfat nu stiu care sa ti l dau ,fiecare corp este atat de diferit si simte placerea in moduri diferite.oricum incearca faza cu contractarea muschilor sigur vei reusi.nu te gandi in acel moment ca nu vei reusi si nici ca iti sta parul nu stiu cum si te vede el ,nici ce ai de mancare in frigider ! ca asa nu va merge ! COMUNICAREA IN PAT FACE TOTUL !
lisalarisa
Postat pe 27 Ianuarie 2013 09:46
Treaba cu orgasmul nu este asa de usor.Mai intai trebuie sa descoperi ce tip de femeie esti,ce iti place,mai ales ca este prima relatie. Sunt multi barbati care nu stiu sa faca acest lucru,nu il lasa la voia lui descoperete pe tine ,dar asta dureaza,am trecut si eu prin asta cu fostul sot, o sa mearga.....mai tarziu poate sau cu alt partener
andourrr
Postat pe 27 Ianuarie 2013 10:00
In primul rand sunt multe femei nu isi cunosc corpul, care sunt partile cu adevarat mai sesitive, unde se excita cu adevarat!
Intr-o zi gasesteti timp pentru tine, da-ti o intalnire cu tine, in dormitor, muzica in surdina,poate si un film erotic, mangaiete, dezbracate ushor, priveste-te in oglinda, studiaza-te, foloseste un lubrefiant pentru zonele pe care tre sa le faci hot, joaca-te cu mainile si maseaza-te unde incepi sa simti placere, iar in timpul asta gandeste-te ca acele maini care se joaca cu corpul tau, sunt mainile iubitului tau, sau de ce nu, imagineaza-ti o fantezie, mainile mai multor barbati, ii lasi sa faca ce vor cu tine, stai mereu concentrata la ce a ce faci, respira ushor pe nas, este foarte important sa nu fi stresata de nici un zgomot, sa ai foarte cald in camera, sa fi sigura ca nimik nu ar putea deranja.Poate fi foarte excitant si daca te legi la ochii cand faci toate acestea, dar repet, trebuie sa sti ca esti in safe si absolut nimik nu te poate deranja.Zona de clit..este important sa fie bine lubrefiata, moderat, nu incerca atingeri pe uscat, nu or sa de-a rezultate! Daca te vei juca cu clit..sau in aceasta zona vei descoperii cu siguranta cat de mult te poti excita, masajul pt. clit..poate fi facut in functie de cum simti, cat esti de focusata pe ceea ce faci, focusata in sensul de placere sa o simti cu adevarat, nu sa fi focusata, aoleu da nu mai am orgasm odata? in timp ce te masezi, lasati mintea libera si gandestete la tot felul de fantezii care le-ai avut sau nu le-ai avut, sau ai vrea sa le ai si nu uita cine te atinge sunt de fapt''mainile unui barbat sau barbati''
Daca incepi cu un film erotic v-a fi perfect, pentru ca este ca o incalzire, doar privesti si devi hot, vei simtii cand tre sa incepi sa te atingi, sa te dezbraci, poti improviza si poti sa te atingi cu ce vrei atat timp cat nu prezinta pericol, eu te sfatuiesc ca sunt de mare mare folos vibratoarele...fi deschisa cu tine, nimik nu este rushinos daca iti doresti cu adevarat sa stimti placere si sa ai un orgams adevarat.Iti vei cunoaste corpul asa de bine incat cand o sa faci dragoste cu iubitul tau tu o sa fi cea care o sa ii indrumi mana unde sa se duca si cum sa te atinga sau ce sa iti faca ca sa simti placeri maxime si de ce nu ..sa ajungi la un orgasm ADEVARAT! Sper ca acest info sa fie de folos pentru mai multe femei..pentru ca din pacate sunt femei maritate si nu cunosc aceste lucruri esentiale, nu le-au incercat pentru ca nu au avut de unde sa le stie! Cititi carti, informati-va de oriunde si mai ales cunoastetiva corpul ca sa stiti exact ce vreti, iar atunci cand stiti ce o sa vreti, cereti si vi se v-a da, cand sti ce vrei devii si mai activa in pat si mult mai prezenta cu ce isi doreste partenerul tau!!!
kudika_23638
Postat pe 27 Ianuarie 2013 10:08
Draga mea,stai linistita,nu esti singura,culmea e ca eu pana sa raman insarcinata nu aveam orgasm de nici un fel,dupa ce am nascut prin cezariana,am inceput sa am cate 4 orgasme maim 5 in doar cateva minute,nu e vorba de pozitii sau ca nu esti buna la pat,unele femei nu experimenteaza in viata lor,nici macar unul,nici eu nu aveam,iar acum numai scap de ele :)),capul sus si nu asculta la batjocora altora,de obcei cine rade de tine,este chiar el in postura aceeasta,si nici educat nu este,va veni si clipa ta,poti trece e la ginecolog si discuta cu el,el va sti cu siguranta ce se intampla cu tine,dar uneori este si psihic,iar de cele mai multe ori barbatul este de vina,pt ca nu stie cum sa te faca in asa fel sa te lasi dusa de val,capul sus,tu de abia ti-a inceput viata seuala,in timp vei fi mai experimentata si vei sti si tu ce vrei de la baiat si de la tine!
puiutmiha
Postat pe 27 Ianuarie 2013 10:11
Este si de datoria voastra sa intrati in transa respectiva, barbatul daca are cu ce si o face cu pasiune e ok, dar vorba unui alt interlocutor de la inceputul topicului, daca stai ca fulga nu e tocmai in regula. Mai revizuitiva ideile vizavi de de cine e de vina si cine nu .
c_38
Postat pe 27 Ianuarie 2013 10:24
VEZI TU ,SPUI CA NU AI AVUT NICIODATA ORGASM SI TOT TU SPUI CA SIMULEZI ACEST FAPT SA INTELEG CA NU ESTE PRIMUL BARBAT DIN VIATA TA OK,IN REGULA DACA STI DESPRE CE INSEAMNA ORGASMUL SI SIGUR STI CA ALTFEL NU AI STI SA SIMULEZI INSEAMNA CA TU SI IUBITUL TAU DIN LIPSA DE TIMP SI LOC CORESPUNZATOR NU A-TI REUSIT SA VA CUNOASTETI INDEAJUNS.STABILITI URMATOAREA INTALNIRE CARE SA FIE UNA DEOSEBITA, ADICA UN LOC CARE SA VA AVANTAJEZE,DE CE SPUN ASTA? SA FIE UN LOC IN CARE NIMENI SA NU DERANJEZE,O FRIPTURA BUNA ,UN VIN BUN SI TIMP LA DISCRETIE SI ATUNCI VEI DISCUTA CU EL TOT CE ITI TRECE PRIN MINTE,VA VETI CUNOASTE REIPROC SI VA VETI JUCA ATAT DE MULT INCAT EL FRAIERUL SA NU AIBA NEVOIE DE SCULA PREA MULT TIMP FINALIZAREA SA FIE CU SCULA LUI IAR JOACA VOASTRA SA TE FACA SA-L DORESTI ATAT DE MULT ,CAND VEI AJUNGE IN PUNCTUL ACESTA TOTUL VA FI OK.DECI CONCLUZIE,ALEGE LOCUL ,MOMENTUL ,AMBIENTUL,COMUNICATI MULT PE ACEASTA TEMA INCAT SA VA CUNOASTETI TOATE PUNCTELE SENSIBILE SI LA TREABA.DAR DACA VEI FACE IN ALT FEL DE EXEMPLU HAI REPEDE CA NU AM TIMPDOAR UNUL DIN VOI VA AVEA DE CASTIGAT ,ACUM DEPINDE CARE VA FI MAI JMECHER.
kudika378449
Postat pe 27 Ianuarie 2013 11:02
5 lei orgasmu
Cotoiu_ucigas
Postat pe 27 Ianuarie 2013 11:03
Dacã-i prea ieftin, îi de unicã folosinþã?
Rebekka_
Postat pe 27 Ianuarie 2013 11:06
O sa faci fata sa isi sparga pusculita
GHEISA_
Postat pe 27 Ianuarie 2013 11:18
fac dumping
Cotoiu_ucigas
Postat pe 27 Ianuarie 2013 11:18
I-ti pot da un sfat! Incearca sa cunosti un alt barbat cu care poti avea o partida de sex si te vei convinge daca vei putea avea orgasn! In aceasta situatie inseamna ca nu te potrivesti cu iubitul tau!
Popescu_Lucian_1
Postat pe 27 Ianuarie 2013 12:30
"Nu am avut niciodata orgasm"

Aoleuuu !!!
criszoe
Postat pe 27 Ianuarie 2013 13:18
Unii psihologi spun ca unele femei ating orgasmul dupa 30 de ani. Oamenii nu sunt toti la fel, unora le place ciocolata, altora capsunile. Trebuie sa descoperi ce va place amandurora si sa ai mai multa rabdare...
emgabi2006
Postat pe 27 Ianuarie 2013 14:00
Ah, deci asta era..... trebuie sa schimbe aroma prezervativului
GHEISA_
Postat pe 27 Ianuarie 2013 14:06
cititi amandoi "Naughty fingers" Gabrielle moore de w w w. g a b r i e l l e m o o r e . c o m

S-ar putea sa faca minuni;)
tonusplus
Postat pe 27 Ianuarie 2013 14:42
MAI TRECI PE LA SCOALA PRIETENE!!!!
Aristotel
Postat pe 27 Ianuarie 2013 14:50
Buna! O partida de sex nu tine nicidecum o ora. 15 minute deja e prea mult. Decat sa mimezi orgasmul,mai bine ii spui partenerului tau ca iti este foarte greu sa ajungi la orgasm. O sa te simti mult mai bine dupa ce discuti cu el. Atunci cand initiati o partida de sex,detaseaza-te de tot. Detaseaza-te de ganduri ca: "oare ce ora e? ","oare ma descurc?",saaau..."de data asta o sa am orgasm?" Nu te mai gandi la nimic,doar lasa-te in voia sentimentelor. Aaaa...si ca un pont,stai deasupra. Asta te va face sa te misti asa cum vrei tu pentru a putea fi condusa catre orgasm
kudika_14286
Postat pe 27 Ianuarie 2013 15:24
kudika_14286
Postat pe 27 Ianuarie 2013 15:29
''15 minute deja e prea mult. '' Serios?

Mai am de învãþat.
Rebekka_
Postat pe 27 Ianuarie 2013 15:32
De la: kudika_14286, la data 2013-01-27 15:24:12Buna! O partida de sex nu tine nicidecum o ora. 15 minute deja e prea mult. ..................................


Ce vorbesti?????Inseamna ca nu stii ce inseamna sa faci dragoste!!!!!Fara ofensa!!!
kudika_15804
Postat pe 27 Ianuarie 2013 15:43
poate ai si multe blesteme de la alti barbati. nu ai zis daca ai fost maritata? acest el, al catelea i-ti este? si asta conteaza! totul conteaza pana la urma urmei !!! apoi trebuie facuta cu lumina stinsa, poate.. poate trebue facuta in fata unei filme porno... si mai sunt multe si multe!!
kudika_8507
Postat pe 27 Ianuarie 2013 15:46
De la: kudika_15804, la data 2013-01-27 15:43:18
De la: kudika_14286, la data 2013-01-27 15:24:12Buna! O partida de sex nu tine nicidecum o ora. 15 minute deja e prea mult. ..................................


Ce vorbesti?????Inseamna ca nu stii ce inseamna sa faci dragoste!!!!!Fara ofensa!!!


E vb de sex nu dragoste.

Am vãzut ºi io numa' acum.

Da' mã rog ºi aºa...
Rebekka_
Postat pe 27 Ianuarie 2013 15:56
De la: kudika_8507, la data 2013-01-27 15:46:06poate ai si multe blesteme de la alti barbati. nu ai zis daca ai fost maritata? acest el, al catelea i-ti este? si asta conteaza! totul conteaza pana la urma urmei !!! apoi trebuie facuta cu lumina stinsa, poate.. poate trebue facuta in fata unei filme porno... si mai sunt multe si multe!!


Blesteme
Rebekka_
Postat pe 27 Ianuarie 2013 15:57
De la: kudika_20884, la data 2013-01-27 15:56:49
De la: kudika_15804, la data 2013-01-27 15:43:18
De la: kudika_14286, la data 2013-01-27 15:24:12Buna! O partida de sex nu tine nicidecum o ora. 15 minute deja e prea mult. ..................................


Ce vorbesti?????Inseamna ca nu stii ce inseamna sa faci dragoste!!!!!Fara ofensa!!!


E vb de sex nu dragoste.

Am vãzut ºi io numa' acum.

Da' mã rog ºi aºa...



Aceasta a fost si concluzia mea finala,cei mai multi confunda sexul cu dragostea,ceea ce aduce superficialitate in gandire si traire!!!
kudika_15804
Postat pe 27 Ianuarie 2013 15:59
Eu cred ca voi fumati, nu faceti dragoste!
dorin131
Postat pe 27 Ianuarie 2013 16:05
Incearca singura, poate ti se pornesc poftele.
Kiddo_
Postat pe 27 Ianuarie 2013 16:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
La ce se gandesc femeile cand se masturbeaza?Isi creaza fantezii? 12 De la: sexy_ang3l 7 Ianuarie 2014 13:47
Curiozitati!!ce locuri misterioase din Romania ati vizitat? 25 De la: yrtdssdd 25 Iulie 2009 00:31
Iubesc un barbat care are patima jocurilor de noroc 11 De la: battleofwits 27 Octombrie 2010 13:52
bronzare organica 4 De la: Al3xutzaa 1 Mai 2011 14:50
V-ati simtit atrasi de seful,sefa voastra? 62 De la: anca0704 30 Mai 2009 09:53