Setari Cookie-uri

probleme cu parinti

Buna, nu știu cum sa �ncep, dar am nevoie de un sfat. De 2 ani stau cu prietenul meu avem o relație de 3, c�nd am luat decizia sa ne mutam, p�rinții mei nu erau de acord ca el sa fie cu mine , asa ca le am ascuns ca noi 2 stam �mpreuna. Pana c�nd a venit mama la mine si a aflat ca el sta cu mine, și ma pus sa aleg intre prietenul meu și ea. Mi-a dat 2 variante: dac� �l aleg pe el, de ea pot sa uit, ca nu mai exist și ca nu mai sunt fiica ei. iar dac� aleg sa merg acas� sa �l uit pe prietenul meu.
Eu nu vreau sa iau nici o decizie de acest fel, doresc sa r�m�n cu el și sa ne facem viata �mpreuna, dar sa �nțeleag� mama ca vreau sa fie prezenta �n viata mea.
lory_lav
Postat pe 27 Septembrie 2012 12:45
ai povestit cu mama ta?i-ai zis ce ai scris aci pe forum ?sau numa ati urlat una la alta
Piscolinoo
Postat pe 27 Septembrie 2012 12:53
De la: lory_lav, la data 2012-09-27 12:45:45Buna, nu știu cum sa �ncep, dar am nevoie de un sfat. De 2 ani stau cu prietenul meu avem o relație de 3, c�nd am luat decizia sa ne mutam, p�rinții mei nu erau de acord ca el sa fie cu mine , asa ca le am ascuns ca noi 2 stam �mpreuna. Pana c�nd a venit mama la mine si a aflat ca el sta cu mine, și ma pus sa aleg intre prietenul meu și ea. Mi-a dat 2 variante: dac� �l aleg pe el, de ea pot sa uit, ca nu mai exist și ca nu mai sunt fiica ei. iar dac� aleg sa merg acas� sa �l uit pe prietenul meu.
Eu nu vreau sa iau nici o decizie de acest fel, doresc sa r�m�n cu el și sa ne facem viata �mpreuna, dar sa �nțeleag� mama ca vreau sa fie prezenta �n viata mea.

Draga mea, care sunt motivele pentru care mama ta s-a manifestat astfel,presupun ca acestea sunt foarte grave si serioase,de a determinat-o sa iti vorbeasca la modul la care a facut-o,,cred ca este foarte suparata pe tine???!!Nicio mama nu reactioneaza asa,decat,poate,impinsa de motive puternice,ce relatie este intre tine si mama ta???

Parerea mea este aceea de a redeschide o discutie cu parintii tai,in care sa le explici,foarte clar,ce anume doresti si care sunt idealurile voastre,ca viitor cuplu!!!Nu ne-ai dat prea multe detalii legate de problema reala,iar mama ta nu poate fi atat de recalcitranta,decat in anumite conditii!!! Prezinta un istoric,daca se poate,te rog!!!
kudika_15804
Postat pe 27 Septembrie 2012 13:42
MiMi se pare urat din partea ei ca apeleaza la santaj emotional ca sa obtina ce vrea. Nu trebuie sa cedezi. Fa ceea ce-ti doresti... Ramai cu prietenul tau daca il iubesti si las-o pe mama ta in pace. Pana la urma va fi nevoita sa se impace cu situatia si sa-l accepte pe baiatul cu care esti. daca nu va face asa...pierderea ei.
Micaell
Postat pe 27 Septembrie 2012 14:48
Esti exact la mijloc...iar sufletul tau este impartit in doua! Aceasta situatie de compromisuri...lasa sechele adanci! Momentan las-o pe mama ta sa se calmeze, nu icerca sa o convingi de contrariu'...n-ai face altceva decat sa torni benzina in foc!
rondina
Postat pe 27 Septembrie 2012 14:53
De la: lory_lav, la data 2012-09-27 12:45:45Buna, nu știu cum sa �ncep, dar am nevoie de un sfat. De 2 ani stau cu prietenul meu avem o relație de 3, c�nd am luat decizia sa ne mutam, p�rinții mei nu erau de acord ca el sa fie cu mine , asa ca le am ascuns ca noi 2 stam �mpreuna. Pana c�nd a venit mama la mine si a aflat ca el sta cu mine, și ma pus sa aleg intre prietenul meu și ea. Mi-a dat 2 variante: dac� �l aleg pe el, de ea pot sa uit, ca nu mai exist și ca nu mai sunt fiica ei. iar dac� aleg sa merg acas� sa �l uit pe prietenul meu.

Tu ce varsta ai? Daca esti majora, atunci ai tot dreptul sa-ti traiesti viata dupa cum doresti, indiferent de ceea ce vor parintii tai pentru tine.
kudika_10817
Postat pe 1 Octombrie 2012 13:36
De la: kudika_10817, la data 2012-10-01 13:36:23

Tu ce varsta ai? Daca esti majora, atunci ai tot dreptul sa-ti traiesti viata dupa cum doresti, indiferent de ceea ce vor parintii tai pentru tine.

Cu anumite rezerve,sunt de acord cu tine,Vio!!!
kudika_15804
Postat pe 1 Octombrie 2012 15:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nimeni de nicaieri 55 De la: scorpio67 9 Octombrie 2009 18:29
da-i papucii 13 De la: dulcyka 18 Septembrie 2009 11:48
Tatonare 6 De la: PussycatLiz 28 Septembrie 2010 19:53
CE AR TREBUIE SA ALEG? 14 De la: Artemis25 23 Mai 2009 17:09
sfat..va rog..:( 18 De la: diana_franch 28 Septembrie 2009 19:56