Mai multe
|
Buna, nu știu cum sa �ncep, dar am nevoie de un sfat. De 2 ani stau cu prietenul meu avem o relație de 3, c�nd am luat decizia sa ne mutam, p�rinții mei nu erau de acord ca el sa fie cu mine , asa ca le am ascuns ca noi 2 stam �mpreuna. Pana c�nd a venit mama la mine si a aflat ca el sta cu mine, și ma pus sa aleg intre prietenul meu și ea. Mi-a dat 2 variante: dac� �l aleg pe el, de ea pot sa uit, ca nu mai exist și ca nu mai sunt fiica ei. iar dac� aleg sa merg acas� sa �l uit pe prietenul meu. Eu nu vreau sa iau nici o decizie de acest fel, doresc sa r�m�n cu el și sa ne facem viata �mpreuna, dar sa �nțeleag� mama ca vreau sa fie prezenta �n viata mea. |
||
|
lory_lav Postat pe 27 Septembrie 2012 12:45 |
||
|---|---|---|
| ai povestit cu mama ta?i-ai zis ce ai scris aci pe forum ?sau numa ati urlat una la alta | ||
|
Piscolinoo Postat pe 27 Septembrie 2012 12:53 |
||
De la: lory_lav, la data 2012-09-27 12:45:45Buna, nu știu cum sa �ncep, dar am nevoie de un sfat. De 2 ani stau cu prietenul meu avem o relație de 3, c�nd am luat decizia sa ne mutam, p�rinții mei nu erau de acord ca el sa fie cu mine , asa ca le am ascuns ca noi 2 stam �mpreuna. Pana c�nd a venit mama la mine si a aflat ca el sta cu mine, și ma pus sa aleg intre prietenul meu și ea. Mi-a dat 2 variante: dac� �l aleg pe el, de ea pot sa uit, ca nu mai exist și ca nu mai sunt fiica ei. iar dac� aleg sa merg acas� sa �l uit pe prietenul meu. Draga mea, care sunt motivele pentru care mama ta s-a manifestat astfel,presupun ca acestea sunt foarte grave si serioase,de a determinat-o sa iti vorbeasca la modul la care a facut-o,,cred ca este foarte suparata pe tine???!!Nicio mama nu reactioneaza asa,decat,poate,impinsa de motive puternice,ce relatie este intre tine si mama ta??? Parerea mea este aceea de a redeschide o discutie cu parintii tai,in care sa le explici,foarte clar,ce anume doresti si care sunt idealurile voastre,ca viitor cuplu!!!Nu ne-ai dat prea multe detalii legate de problema reala,iar mama ta nu poate fi atat de recalcitranta,decat in anumite conditii!!! Prezinta un istoric,daca se poate,te rog!!!
|
||
|
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 27 Septembrie 2012 13:42 |
||
| MiMi se pare urat din partea ei ca apeleaza la santaj emotional ca sa obtina ce vrea. Nu trebuie sa cedezi. Fa ceea ce-ti doresti... Ramai cu prietenul tau daca il iubesti si las-o pe mama ta in pace. Pana la urma va fi nevoita sa se impace cu situatia si sa-l accepte pe baiatul cu care esti. daca nu va face asa...pierderea ei. | ||
|
Micaell Postat pe 27 Septembrie 2012 14:48 |
||
| Esti exact la mijloc...iar sufletul tau este impartit in doua! Aceasta situatie de compromisuri...lasa sechele adanci! Momentan las-o pe mama ta sa se calmeze, nu icerca sa o convingi de contrariu'...n-ai face altceva decat sa torni benzina in foc! | ||
|
rondina Postat pe 27 Septembrie 2012 14:53 |
||
De la: lory_lav, la data 2012-09-27 12:45:45Buna, nu știu cum sa �ncep, dar am nevoie de un sfat. De 2 ani stau cu prietenul meu avem o relație de 3, c�nd am luat decizia sa ne mutam, p�rinții mei nu erau de acord ca el sa fie cu mine , asa ca le am ascuns ca noi 2 stam �mpreuna. Pana c�nd a venit mama la mine si a aflat ca el sta cu mine, și ma pus sa aleg intre prietenul meu și ea. Mi-a dat 2 variante: dac� �l aleg pe el, de ea pot sa uit, ca nu mai exist și ca nu mai sunt fiica ei. iar dac� aleg sa merg acas� sa �l uit pe prietenul meu. Tu ce varsta ai? Daca esti majora, atunci ai tot dreptul sa-ti traiesti viata dupa cum doresti, indiferent de ceea ce vor parintii tai pentru tine. |
||
|
kudika_10817 Postat pe 1 Octombrie 2012 13:36 |
||
De la: kudika_10817, la data 2012-10-01 13:36:23De la: lory_lav, la data 2012-09-27 12:45:45Buna, nu știu cum sa �ncep, dar am nevoie de un sfat. De 2 ani stau cu prietenul meu avem o relație de 3, c�nd am luat decizia sa ne mutam, p�rinții mei nu erau de acord ca el sa fie cu mine , asa ca le am ascuns ca noi 2 stam �mpreuna. Pana c�nd a venit mama la mine si a aflat ca el sta cu mine, și ma pus sa aleg intre prietenul meu și ea. Mi-a dat 2 variante: dac� �l aleg pe el, de ea pot sa uit, ca nu mai exist și ca nu mai sunt fiica ei. iar dac� aleg sa merg acas� sa �l uit pe prietenul meu. Cu anumite rezerve,sunt de acord cu tine,Vio!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 1 Octombrie 2012 15:35 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| nimeni de nicaieri | 55 | De la: scorpio67 9 Octombrie 2009 18:29 |
| da-i papucii | 13 | De la: dulcyka 18 Septembrie 2009 11:48 |
| Tatonare | 6 | De la: PussycatLiz 28 Septembrie 2010 19:53 |
|
|
||
| CE AR TREBUIE SA ALEG? | 14 | De la: Artemis25 23 Mai 2009 17:09 |
| sfat..va rog..:( | 18 | De la: diana_franch 28 Septembrie 2009 19:56 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.