Mai multe
De la: kudika_10951, la data 2012-10-19 07:26:42De la: kudika_nikole, la data 2012-10-19 02:19:44De la: myRakoL, la data 2012-10-17 20:46:11Cum e sa fii amanta/amant? Nimeni nu te poate determina niki macar singuratatea - iti iei un caine sau un animal daca este cazul - toate problemele au o solutie buna! |
||
|
kudika_nikole Postat pe 25 Octombrie 2012 20:58 |
||
|---|---|---|
De la: myRakoL, la data 2012-10-17 20:46:11Cum e sa fii amanta/amant? Amuzant probabil pana se termina mierea si incepi sa dai de mizeria urat mirositoare. |
||
|
Thais13 Postat pe 26 Octombrie 2012 17:42 |
||
De la: ukesitori, la data 2012-10-21 10:14:18Cand am cunscut-o nu programasem sa imi insel sotia. O iubeam si inca o iubesc dar... da a intervenit acest dar... Ce tregedie falsa si mai teatrala decat piesele lui Caragiale! Dar nu vad comicul in toata povestea in care nenorocesti pe toata lumea! Daca mintea nu-ti poate controla trupul, daca atunci cand ai, cu buna stiinta, o familie si n-o pui inaintea intereselor tale egoiste si meschine, atunci nu te numesti barbat ci doar animal. Oare nu te doare nesimtirea cu care pui problema? Tanjesti dupa patul vecin? Atata valoreaza iubirea pe care pretinzi ca o porti sotiei si copiilor, daca ai? |
||
|
|
||
|
Thais13 Postat pe 26 Octombrie 2012 17:55 |
||
| Cand te inhami la o astfel de relatie trebuie sa fii constient ca te vei bucura doar de placerea fizica,nu e cazul sa te gandesti ca te va lua de sotie.Asa cum el s-a folosit de ea sa se simta bine in pat la fel si ea a simtit placeri pe care nu le cunostea pana atunci,deci s-au bucurat unul de celalalt chiar daca din punct de vedere moral era interzis.Asa ca pentru mine ea nu este o victima decat daca i-a facut promisiuni in acest sens. | ||
|
ml__aura Postat pe 27 Octombrie 2012 15:25 |
||
| Mai bine nu va jucati cu focul, eu va spun ca nu se merita. Iubesc un barbat si sunt amanta lui de cateva luni, ma simt umilita, injosita si nu pot renunta la relatia asta care mi-a adus numai suferinta si durere. | ||
|
kudika_13250 Postat pe 27 Octombrie 2012 21:22 |
||
De la: kudika_nikole, la data 2012-10-25 20:58:18De la: kudika_10951, la data 2012-10-19 07:26:42De la: kudika_nikole, la data 2012-10-19 02:19:44De la: myRakoL, la data 2012-10-17 20:46:11Cum e sa fii amanta/amant? ba!! cum sa-ti iei un caine!? da-oncolo de treaba ca nu dam aicea in zoofilie!
|
||
|
picard-jean-luc Postat pe 27 Octombrie 2012 22:05 |
||
De la: kudika_13250, la data 2012-10-27 21:22:13Mai bine nu va jucati cu focul, eu va spun ca nu se merita. Iubesc un barbat si sunt amanta lui de cateva luni, ma simt umilita, injosita si nu pot renunta la relatia asta care mi-a adus numai suferinta si durere. macar tu recunosti celelalte nu prea
|
||
|
picard-jean-luc Postat pe 27 Octombrie 2012 22:07 |
||
|
bine spus!mai intai dai cu capul si mai tarziu iti pare rau de "daunele" provocate.ca experienta traita,poate ca te invata ceva... |
||
|
yuby_alinutza Postat pe 28 Octombrie 2012 10:13 |
||
De la: kudika_13250, la data 2012-10-27 21:22:13Mai bine nu va jucati cu focul, eu va spun ca nu se merita. Iubesc un barbat si sunt amanta lui de cateva luni, ma simt umilita, injosita si nu pot renunta la relatia asta care mi-a adus numai suferinta si durere. Ca femeie te compatimesc . Ca om matur si cu experienta de viata, afirm ca nu esti de compatimit, caci desi stiai situatia lui, ai dezvoltat atractia transformind-o in afectiune ... ce sperai in plus fata de oferta lui cu continut exclusiv sexual , sa isi lase familia , nevasta ... Suferinta ta nu se justifica , revizuieste - ti dorintele daca nu poti renunta la el ... nu deveni o femeie rapace si egoista ... fii doar amanta sau nu fii deloc . E mult mai degradant sa il rupi de familie si sa il vrei pentru tine ... apartine altora , multumeste-te cu felia de sex . Cum singura spui , nu te juca cu focul daca nu ai antrenament si nu stii sa -I faci fatza ... decat sa planga familia , copiii lui , mai bine sa plangi tu ...lacrimile tale nu au gust de sange . Tu poti sa iti alegi un alt barbat , copiii lui nu pot sa divorteze de tata , chiar daca el uita uneori ca ii are ... Ca femeie te compatimesc dar ca om te judec aspru caci sunt in primul rand parinte . |
||
|
maybe Postat pe 29 Octombrie 2012 02:11 |
||
De la: kudika_13250, la data 2012-10-27 21:22:13Mai bine nu va jucati cu focul, eu va spun ca nu se merita. Iubesc un barbat si sunt amanta lui de cateva luni, ma simt umilita, injosita si nu pot renunta la relatia asta care mi-a adus numai suferinta si durere. Pacat ca-i permiti sa te umileasca si sa te injoseasca. Cu siguranta ca niciun om nu merita o asemenea soarta. Sper sa ai suficienta ambitie ca sa rupi aceasta legatura toxica pana nu te va termina psihic definitiv. |
||
|
kudika_10817 Postat pe 29 Octombrie 2012 10:29 |
||
| Personal,nu am nimic nici cu cei care inseala,nici cu cei care au fost inselati!Am fost in ambele tabere!Am invatat ceva din ce mi s-a intamplat!Sunt o femeie libera si daca s-ar intampla sa fiu amanta cuiva cred ca m-as rezuma doar la sex si-atat!Nu as vrea sa stric nici o casa si nci nu mi-as dori sa-l iau pe individ de tot!As lua de la el doar ceea ce am nevoie si-atat!Personal,cred ca responsabilitatea cea mai mare revine celui care este intr-o relatie,nu celui liber!Subiectul e amplu.Oricum ,i ziua de azi multe relatii sunt de fatada sau daca nu,intre cei doi nu prea mai exista mare lucru decat copii si niste amintiri!Prefer decat sa traiesc in compromis,sa termin si s-o iau de la capat chiar si la 50 de ani!Dar am ajuns aici dupa ce mi-am invatat lectia,dupa ce-am fost inselata...si am divortat dupa 15 ani de relatie.Nu stiu cate persoane ar fi facut asta!Deci...totul tine de caracter si curaj! | ||
|
kudika033765 Postat pe 1 Noiembrie 2012 10:01 |
||
| Da e complicat ..insa sa stii scumpe domn ca nu vei putea sa o uiti...de ce?...fiindca daca ai ajuns sa faci odata vei mai dori..de ce?...simplu..fiindca acasa e doar banalitate...ci crede-ma...mai devreme sau mai tirziu vei regreta aceasta dragoste respinsa pt ...o falsitate...dragu meu nu traiesti cu lumea..nici cu societatea...copii cresc vor pleca..ce vei avea apoi?...tot pt copii am ramas si eu cu ''sotu''......acum copii sunt mari...de multe ori realizez ca a fost in zadar sacrificiu...am ramas singura in suflet...insa fiecare cum doreste !Toate bune! | ||
|
kudika_19997 Postat pe 4 Noiembrie 2012 06:26 |
||
|
e bine.daca ai reguli si stii care ti'e pozitia si limitele.daca nu ai asteptari.daca nu ai sentimente. e ca o relatie de prieteni cu beneficii.cheia e sa stii unde sa te opresti. |
||
|
bizzu Postat pe 4 Noiembrie 2012 14:48 |
||
De la: kudika_19997, la data 2012-11-04 06:26:58Da e complicat ..insa sa stii scumpe domn ca nu vei putea sa o uiti...de ce?...fiindca daca ai ajuns sa faci odata vei mai dori..de ce?...simplu..fiindca acasa e doar banalitate...ci crede-ma...mai devreme sau mai tirziu vei regreta aceasta dragoste respinsa pt ...o falsitate...dragu meu nu traiesti cu lumea..nici cu societatea...copii cresc vor pleca..ce vei avea apoi?...tot pt copii am ramas si eu cu ''sotu''......acum copii sunt mari...de multe ori realizez ca a fost in zadar sacrificiu...am ramas singura in suflet...insa fiecare cum doreste !Toate bune! Nu traiesti cu lumea , nici cu societatea , dar traiesti in ele .si reputatia ta ca om in ele se reflecta ...in ele si in copiii tai . Copiii cresc este in legea firii, dar cresc atat de diferit cand au sau nu au parintii amandoi alaturi ... devin adulti in mod atat de diferit . Ma intristeaza sa te aud ca sacrificiul tau de femeie il gasesti inutil ca mama . Ma duce gandul spre alte explicatii...cum ca .si ca parinte ai esuat .si ata este cu adevarat trist , caci e irenediabil la aceasta varsta . Pacat . O femeie ori un barbat pot oricand sa is schimbe perechea cu una socotit potrivita , un parinte nepregatit sa fie parinte ori fara capacitatea de a invata aceasta grea si permanenta respobsabilitate esueaza .nu doar personal ci si in calitatea copiilor lui deveniti inevitabil adulti . Asta este cu adevarat trist ... |
||
|
maybe Postat pe 4 Noiembrie 2012 18:51 |
||
| Poi in zilele astea sh in tara noastra totul e posibil.Si tara noastra e plina de amante sau amanti pt ca unora le place sa aibe vieti duble,dar nuj cum se simt knd stiu ka nu snt ai lor cu totul si impartiti intre casnicie si alta relatie...oricum e nasol rau de tot!! | ||
|
kudika_9699 Postat pe 4 Noiembrie 2012 22:44 |
||
De la: kudika_20196, la data 2012-11-05 14:11:13Foarte multi prosti! Peste tot! Bai, este de-a dreptul impresionant cum un idiotii ajung sa-si faca praf viata incercand sa se puna impotriva firii sau aplecand urechea la puritani frustrati care dau tonul in materie de normalitate si iubire... In afara de "Ba"... mesajul tau este....?! Si pentru cultura ta generala...unde nu-i "minte" ..este sigur multa prostie!
|
||
|
rondina Postat pe 5 Noiembrie 2012 19:19 |
||
De la: kudika_20196, la data 2012-11-05 14:11:13Foarte multi prosti! Peste tot! Bai, este de-a dreptul impresionant cum un idiotii ajung sa-si faca praf viata incercand sa se puna impotriva firii sau aplecand urechea la puritani frustrati care dau tonul in materie de normalitate si iubire... pune poza la profil si date reale si vino si zi ca i-ai tras-o lui cutare,cutare cutare cu subiect si predicat! asa oricine binganeste din anonimat!
|
||
|
picard-jean-luc Postat pe 5 Noiembrie 2012 19:34 |
||
De la: kudika_20196, la data 2012-11-05 14:11:13Foarte multi prosti! Peste tot! Bai, este de-a dreptul impresionant cum un idiotii ajung sa-si faca praf viata incercand sa se puna impotriva firii sau aplecand urechea la puritani frustrati care dau tonul in materie de normalitate si iubire... Vorbeste doar in numele tau, domnule! Poate ca dumneata nu pui pret pe fidelitate sau pe relatia monogama, insa nu toti oamenii sunt la fel. Si nu ma poti considera nu stiu cum, pentru ca traiesc intr-o relatie monogama si pentru ca eu si perechea mea punem pret pe fidelitate. Eu, una, nu-mi permit sa-i jignesc pe alti oameni pentru modul in care-si traiesc relatia sau viata intima, asa ca te-as ruga ca si dumneata sa dai dovada de mai multa decenta si toleranta, fata de oamenii care au ales sa traiasca altfel relatia de iubire decat o traiesti tu. Si daca vrei sa ne vorbesti in continuare pe tonul acesta, te sfatuiesc sa-ti cumperi o cusca la gradina zoologica. Poate acolo te vei simti mai in elementul tau, printre fratii tai de suferinta. Cusca cu cimpanzei te asteapta.
|
||
|
kudika_10817 Postat pe 6 Noiembrie 2012 11:01 |
||
De la: kudika_20196, la data 2012-11-05 14:11:13Foarte multi prosti! Peste tot! Bai, este de-a dreptul impresionant cum un idiotii ajung sa-si faca praf viata incercand sa se puna impotriva firii sau aplecand urechea la puritani frustrati care dau tonul in materie de normalitate si iubire... a putrezit ceva in Danemarca?!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 6 Noiembrie 2012 14:24 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2012-11-06 14:24:51 N-ai zice, dar e din Hamlet. Si n-are nici probleme de cratima.
|
||
|
Armain Postat pe 6 Noiembrie 2012 18:55 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2012-11-06 14:24:51 N-ai zice, dar e din Hamlet. Si n-are nici probleme de cratima.
|
||
|
Armain Postat pe 6 Noiembrie 2012 18:55 |
||
| Ai fost un fericit, dar cred ca acum suferi enorm.Emai greu si periculos cind incepi sa o si iubesti cu adevarat. | ||
|
kudika_20346 Postat pe 6 Noiembrie 2012 19:50 |
||
De la: Armain, la data 2012-11-06 18:55:00De la: kiss_my_ass, la data 2012-11-06 14:24:51 categoric Hamlet!! credeam ca s-a luat dupa miros!!.....sau s-a impiedicat de cratima!!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 7 Noiembrie 2012 11:40 |
||
|
De la: kudika_20196, la data 2012-11-05 14:11:13Foarte multi prosti! Peste tot! Bai, este de-a dreptul impresionant cum un idiotii ajung sa-si faca praf viata incercand sa se puna impotriva firii sau aplecand urechea la puritani frustrati care dau tonul in materie de normalitate si iubire... Ba, specia umana nu este monogama! Ca vreti, ca nu vreti, suntem animale, ceea ce inseamna ca avem impulsuri, instincte... printre care e si asta cu sexu' cu altii. Idiotul, in schimb, incearca sa nege treaba asta iar daca la un moment dat il ia valul, inseala. Dar... fereasca sfantu' ca partenera/-ul sa fie prins/-a procedand la fel... Rareori ii trece prin cap sa discute in cuplu nevoia de a o face cu altcineva, ba pentru ca se c... pe el/ea de frica (sa nu fie parasit/-a, sa nu cumva ca partenerul sa vrea si el cu altcineva etc.) sau de rusine. Si daca inseala, partenera/ul simte la un moment dat ce anume a putrezit in Danemarca si de acum drumul catre dizolvarea cuplului e deja pavat. Si uite cum se contureaza cauza principala pentru divorturi/despartiri... Evident, cand apare cate unul ca mine pe vreun forum si spune ca el are o relatie plina si fericita acceptand ideea poligamismului si derivand placere din acte sexuale care includ si pe altii din afara cuplului, e luat la 13-14 de analfabeti cu probleme de cratima dar cu profunde convingeri morale bazate pe gaze... De la "Daca vrea sa si-o puna cu alta/altu', nu te iubeste sau nu te respecta sau e bolnav/-a la cap..." pana la... "Daca ii propun sa facem sex in 3 cu o femeie, ori ma va parasi, ori va vrea si ea cu un barbat si pt mine e inacceptabil, asadar mai bine o insel" nu e decat un pas... Unde nu-i minte, e sigur frustrare! Daca esti asa de fericit in "poliprostia"pardon In poligamia ta ce te doare altii ca nu o accepta? Folosesti ca alti multi retardati , numai pentru ca e la moda , cuvantul frustrare absolut eronat, asa ca mai bine ramai in troaca ta poligama . Dar nu crezi ca esti cam furios pentru unul care e fericit si multumit? Apropo de lipsuri!! |
||
|
Thais13 Postat pe 8 Noiembrie 2012 19:32 |
||
| FRUSTRÁ, frustrez, vb. I. Tranz. A lipsi pe cineva (în special statul sau o instituție a lui) de un drept sau de un bun; a pãgubi; p. ext. | ||
|
Thais13 Postat pe 10 Noiembrie 2012 18:29 |
||
De la: Thais13, la data 2012-11-10 18:29:45FRUSTRÁ, frustrez, vb. I. Tranz. A lipsi pe cineva (în special statul sau o instituție a lui) de un drept sau de un bun; a pãgubi; p. ext. N-ai treaba? chiar ai analizat ce a zis omu:?!
|
||
|
picard-jean-luc Postat pe 10 Noiembrie 2012 19:07 |
||
Eu nu inteleg de ce persoanele care nu pot trai fara sa insele....de ce se mai casatoresc? de ce mai fac si copii? de ce au iubite(iubiti)? Daca tot le place ,atunci sa o faca din prisma unor persoane libere, fara sa ii faca pe altii sa sufere!Nu mi se pare in regula nici ideea ca o persoana poate insela atunci cand relatia in care se afla nu mai merge....apoi daca nu mai merge...nu mai merge, o inchei si iti vezi de viata fara a insela!
|
||
|
kudika_19970 Postat pe 10 Noiembrie 2012 22:18 |
||
| foarte bine zici... | ||
|
Clarus Postat pe 12 Noiembrie 2012 22:07 |
||
|
Buna,daca tot ati deschis subiectul am si eu ceva de zis...nu,nu ma inselat,fac parte din cealanta latura,adica am fost inselata.Da am aflat ca ma inseala cu o tipa mai mare cu 10 ani decat ,,noi"...stiu asta de cateva luni nu i-am zis ca stiu ca ma inseala.In schimb am facut la mine schimbari,schimbari in relatie pt a il atrage,pana in prezent am reusit,dar nustiu daca voi mai avea puterea sa fac asta si alta data.Pt ca am inteles de mult ca sta in natura noastra sa inselam si depinde de momentul in care se declanseaza totul. |
||
|
kudika512236 Postat pe 13 Noiembrie 2012 17:34 |
||
De la: kudika_10951, la data 2012-11-10 19:07:47De la: Thais13, la data 2012-11-10 18:29:45FRUSTRÁ, frustrez, vb. I. Tranz. A lipsi pe cineva (în special statul sau o instituție a lui) de un drept sau de un bun; a pãgubi; p. ext. Dar tu nu ai de schimbat scutece de te doare de traba mea?! |
||
|
Thais13 Postat pe 17 Noiembrie 2012 18:25 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| HELP MEE!!! | 41 | De la: GODZILA 2 Decembrie 2011 21:05 |
| cat de mult inseamna multi ?? | 24 | De la: anderson 23 Aprilie 2010 00:59 |
| Buna | 28 | De la: sirghea 23 August 2010 18:04 |
|
|
||
| Mythbusters - aspirina saracului | 23 | De la: Boris_the_Blade 6 Martie 2013 22:34 |
| buna | 38 | De la: inna_1688 3 Decembrie 2010 18:24 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.