Setari Cookie-uri

Buna

Buna fetelor...ma bag si eu printre voi...scuze,an si eu o probleme si mi-as dorii sa imi spuneti parerea vostre si sa imi dati si sfaturi daca doriti....povestea mea incepe cam asa...am o relatie de 3 ani....o relatie chinuita cu multe certuri injurii etc dar imi e greu sa renunt....acum de o luna a reaparut fostul cu care nu mai sunt de 4 ani...imi spune ca ii e dor de mine ca vrea sa ma vada,ca atunci cand vorbeste cu mine se simte bine,ca nu merit ce imi face actualul etc....si problema e ca am inceput sa simt fluturasi in stomac cand vorbesc cu el...el spune ca nu doreste sa nu mai vorbim deloc cum sa intamplat cativa ani,ci vrea sa fim prieteni...exista prietenie intre 2 persoane care sau iubit odata foarte mult??va multumesc
kudika_20410
Postat pe 7 Noiembrie 2012 11:48
De la: kudika_20410, la data 2012-11-07 11:48:50Buna fetelor...ma bag si eu printre voi...scuze,an si eu o probleme si mi-as dorii sa imi spuneti parerea vostre si sa imi dati si sfaturi daca doriti....povestea mea incepe cam asa...am o relatie de 3 ani....o relatie chinuita cu multe certuri injurii etc dar imi e greu sa renunt....acum de o luna a reaparut fostul cu care nu mai sunt de 4 ani...imi spune ca ii e dor de mine ca vrea sa ma vada,ca atunci cand vorbeste cu mine se simte bine,ca nu merit ce imi face actualul etc....si problema e ca am inceput sa simt fluturasi in stomac cand vorbesc cu el...el spune ca nu doreste sa nu mai vorbim deloc cum sa intamplat cativa ani,ci vrea sa fim prieteni...exista prietenie intre 2 persoane care sau iubit odata foarte mult??va multumesc

Lasa fluturii sa zboare!!!
kudika_15804
Postat pe 7 Noiembrie 2012 12:10
deci sa nu imi fac sperante cu fostu?:(
kudika_20410
Postat pe 7 Noiembrie 2012 12:19
Daca relatia actuala este urata...de ce nu ii pui punct? Ar trebui sa dai o sansa fostei relatii mai ales daca simti fluturasi in stomac.
kudika_19970
Postat pe 7 Noiembrie 2012 18:51
Simti fluturasi in stomac cu fostul,probabil datorita nemultumiri din relatia actuala.Rezolva-ti intai problemele cu prietenul actual si apoi vezi ce se intampla.Odata ce te agati de altcineva si iti doresti altceva inseamna ca sunt multe lucruri in prezent care te deranjeaza.
kudika_20351
Postat pe 8 Noiembrie 2012 09:47
De la: kudika_20410, la data 2012-11-07 11:48:50Buna fetelor...ma bag si eu printre voi...scuze,an si eu o probleme si mi-as dorii sa imi spuneti parerea vostre si sa imi dati si sfaturi daca doriti....povestea mea incepe cam asa...am o relatie de 3 ani....o relatie chinuita cu multe certuri injurii etc dar imi e greu sa renunt....acum de o luna a reaparut fostul cu care nu mai sunt de 4 ani...imi spune ca ii e dor de mine ca vrea sa ma vada,ca atunci cand vorbeste cu mine se simte bine,ca nu merit ce imi face actualul etc....si problema e ca am inceput sa simt fluturasi in stomac cand vorbesc cu el...el spune ca nu doreste sa nu mai vorbim deloc cum sa intamplat cativa ani,ci vrea sa fim prieteni...exista prietenie intre 2 persoane care sau iubit odata foarte mult??va multumesc

El ti-a spus din start ca nu vrea mai mult de o prietenie de la tine, insa tu se pare ca ai reinceput sa te indragostesti de el. Banuiesc ca motivul pentru care iti doresti sa ai din nou o relatie cu fostul iubit este ca-n actuala relatie nu te simti fericita.

Iar in ceea ce priveste intrebarea ta, raspunsul meu ar fi ca nu poate exista o prietenie intre doi oameni care s-au iubit, decat daca esti o persoana careia ii place sa sufere, pentru ca, de cate ori o sa te vezi cu el o sa-ti readuci aminte de momentele frumoase dintre voi doi.

In locul tau, as renunta la ambii barbati, nici unul dintre ei nu-i pentru tine.
kudika_10817
Postat pe 8 Noiembrie 2012 09:55
Desi nu sunteti singurele care imi spun sa renunt la actualul,nu pot ime e al naibii de greu,m-am obisnuit,stiu nu am cum sa ma obisnuiesc cu asemenea purtari dar imi e greu tare.....cat despre fostul,poate aveti dreptate dar atunci de ce imi spune ca ii e dor de mine ca se simte ok cand vb cu mine,ca merit un barbat mai bun etc??:(
kudika_20410
Postat pe 8 Noiembrie 2012 12:32
De la: kudika_20410, la data 2012-11-08 12:32:23Desi nu sunteti singurele care imi spun sa renunt la actualul,nu pot ime e al naibii de greu,m-am obisnuit,stiu nu am cum sa ma obisnuiesc cu asemenea purtari dar imi e greu tare.....cat despre fostul,poate aveti dreptate dar atunci de ce imi spune ca ii e dor de mine ca se simte ok cand vb cu mine,ca merit un barbat mai bun etc??:(

Pentru ca orice prieten adevarat iti doreste binele.

Nu prea sunt de acord sa suporti in continuare tratamentul urat pe care ti-l ofera actualul iubit, insa, in fine, e problema ta, tu esti singura responsabila de modul in care iti duci viata.
kudika_10817
Postat pe 8 Noiembrie 2012 13:12
De la: kudika_20410, la data 2012-11-08 12:32:23Desi nu sunteti singurele care imi spun sa renunt la actualul,nu pot ime e al naibii de greu,m-am obisnuit,stiu nu am cum sa ma obisnuiesc cu asemenea purtari dar imi e greu tare.....cat despre fostul,poate aveti dreptate dar atunci de ce imi spune ca ii e dor de mine ca se simte ok cand vb cu mine,ca merit un barbat mai bun etc??:(

Pentru ca barbatii stiu sa minta foarte frumos!!!
kudika_15804
Postat pe 8 Noiembrie 2012 13:41
Poate sa fie si din cauza unui anumit respect si prietenie care a ramas in urma relatiei voastre.Nu interpreta totul numai in variata pe care ai prefera-o tu.Si daca prietenii si apropiatii iti spun lucruri de genul"meriti ceva mai bun"gandeste-te de doua ori...s-ar putea sa aiba dreptate si tu sa vezi niste lucruri mult mai tarziu si atunci o sa regreti ca nu ai luat decizia potrivita mai devreme!
kudika_20351
Postat pe 8 Noiembrie 2012 16:37
Se prea poate ca,acest prieten sa nu mai aoba nici relatie la ora actuala, asa ca, stiindu-te mai naiva poate,mai mergeti impreuna din cand in gand.
kudika467548
Postat pe 9 Noiembrie 2012 04:03
Cred ca ai mult mai multe probleme dar nu le realizezi tot gindindu-te la ''relatii'', ''fluturashi'' si alte dulcegarii penibile. Timpul trece si ''relatiile'' se duc (si nu numai). Cu unul ai stat nu stiu citi ani, cu altul de abia 4 (!!!). Cit mai vrei sa stai si sa faci analize la ce vrea unul sau altul de la tine ? Cred ca a venit timpul sa le dai FLIT la amindoi si sa le spui sa te mai caute cind au mai crescut si cind au o pereche de saibe puse deoparte. Pe mucosii din ziua de azi nu ii scoti din pampersi daca te cobori la mintea lor. Esti prea disponibila, slaba si docila si asta ii face sa te foloseasca doar cind si pentru ce au nevoie. Baga-i de unde au iesit si o sa vezi daca vreunul se trezeste, daca nu inseamna ca ai cistigat ... mult timp.
marco918
Postat pe 9 Noiembrie 2012 15:18
Nu exista prietenie intre doua persoane care candva s-au iubit.Daca, continui sa te intalnesti cu el ,vei constata ca este o persoana plina de defecte si insuportabila.Si poate stangaci cum este aces amic al tau din trecut sa-ti spuna fara sa vrea si de ce s-a reintors dupa 4-ani in viata ta.Cu stupoare vei afla ca este parait s-au abandonat..etc..etc..s-au cu datori la banca,s-au..etc..etc...Cel mai corect sa-i zici actualului ,partener ca te oboseste si ar trebui sa luati o pauza ,lunga...foarte lunga.Ce zici???...
kudika_19336
Postat pe 9 Noiembrie 2012 19:48
Eu pentru binele tau sper ca vei renunta la actual cand vei fi pregatita, nimeni nu merita asa un comportament... Cat despre fostul, aici faci ce simti. Exista prietenie intre doi oameni care s-au iubit, insa mereu exista posibilitatea sa revina sentimentele. Doar voi stiti ce n-a mers intre voi si daca mai e vreo sansa.
kudi10
Postat pe 10 Noiembrie 2012 09:38
Sunt constienta ca imi face rau relatia asta ,dar imi e greu sa il las.....mam obisnuit sa fiu tratata asa.....atunci cand e bine e un vis relatia,ba din contra ma simt vinovata ca ma pot supara pe el....dar de cele mai multe ori cand e rau imi pare rau ca m-am nascut...nu mai suport sa fiu eu cea care tace ptr ca el e barbat si are drepturi......
kudika_20410
Postat pe 12 Noiembrie 2012 11:46
De la: kudika_20410, la data 2012-11-12 11:46:33Sunt constienta ca imi face rau relatia asta ,dar imi e greu sa il las.....mam obisnuit sa fiu tratata asa.....atunci cand e bine e un vis relatia,ba din contra ma simt vinovata ca ma pot supara pe el....dar de cele mai multe ori cand e rau imi pare rau ca m-am nascut...nu mai suport sa fiu eu cea care tace ptr ca el e barbat si are drepturi......

Iar tu esti femeie si ai la fel de multe drepturi ca si el!

Sa-ti iasa din cap, odata pentru totdeauna, ca doar el are drepturi, pentru ca doar barbatii au drepturi! Asta e cea mai mare prostie pe care niste misogini de doi lei o pot spune iubitelor lor, ca sa le poate calca linistiti in picioare, fara ca respectivele sa nu comenteze nimic, crezand ca asta-i soarta pe care ele o merita!

Ai si tu mai mult respect fata de tine insati, ce naiba! Doar n-ai venit pe lumea asta ca sa te injure, sa te loveasca un porc ordinar, care sa sustina ca doar el are drepturi intr-o relatie!
kudika_10817
Postat pe 12 Noiembrie 2012 11:51
Acelas lucru imi spune si fostu care atunci cand vb cu el ma intreaba:'' mai ai de gand sa stai mult cu idiotu ala care nu stie sa te aprecieze'' sau:''tu nu te vezi ca esti frumoasa si ai numa 23 de ani si iti irosesti anii stand langa unu care stie numa sa te injure peste tot,cand poti avea un barbat care sa te aprecieze ptr ca esti o femeie buna''.....imi e greu sunt aproape 3 ani cu al,si de mai bine de un an jumate suport astea cu gandul ca poate se va schimba desi mia spus ca nu se va schimba ptr ca nu are ce sa schimbe:(
kudika_20410
Postat pe 13 Noiembrie 2012 09:15
Vorbesti de schimbare.....da, dupa casatorie se va schimba. Daca inainte obisnuia sa te injure, dupa casatorie....te va si atinge !! Apoi, cu ochiul vanat, tot tu va trebui sa ii gasesti scuze pt.violenta lui.
GHEISA_
Postat pe 13 Noiembrie 2012 09:27
De la: kudika_20410, la data 2012-11-13 09:15:30Acelas lucru imi spune si fostu care atunci cand vb cu el ma intreaba:'' mai ai de gand sa stai mult cu idiotu ala care nu stie sa te aprecieze'' sau:''tu nu te vezi ca esti frumoasa si ai numa 23 de ani si iti irosesti anii stand langa unu care stie numa sa te injure peste tot,cand poti avea un barbat care sa te aprecieze ptr ca esti o femeie buna''.....imi e greu sunt aproape 3 ani cu al,si de mai bine de un an jumate suport astea cu gandul ca poate se va schimba desi mia spus ca nu se va schimba ptr ca nu are ce sa schimbe:(

Nu te iluziona ca se va schimba, n-o va face, e prea prins in prostia si egoismul lui ca sa se poata schimba.

Chiar nu te inteleg de ce mai accepti sa mai ramai langa unul ca el. Esti tanara, ai toata viata deschisa inainte, iti trebuie doar curaj si multa demnitate ca s-o iei de la capat.

Sper sa te trezesti intr-o buna zi si sa nu mai accepti mizeriile nimanui.
kudika_10817
Postat pe 13 Noiembrie 2012 10:02
De la: kudika_20410, la data 2012-11-13 09:15:30Acelas lucru imi spune si fostu care atunci cand vb cu el ma intreaba:'' mai ai de gand sa stai mult cu idiotu ala care nu stie sa te aprecieze'' sau:''tu nu te vezi ca esti frumoasa si ai numa 23 de ani si iti irosesti anii stand langa unu care stie numa sa te injure peste tot,cand poti avea un barbat care sa te aprecieze ptr ca esti o femeie buna''.....imi e greu sunt aproape 3 ani cu al,si de mai bine de un an jumate suport astea cu gandul ca poate se va schimba desi mia spus ca nu se va schimba ptr ca nu are ce sa schimbe:(

Vrei sa ajungi cumva sa te intrebi la fel si dupa....20 de ani ???....caci daca nu fugi ca din pusca acum,cand ai toata viata inainte....nu ai s-o mai faci !!....Mai ales ca ti s-a spus clar "Nu ma voi schimba,ca nu am ce !!".....
Deci daca uneori mai exista sperante de...schimbare....cand s-a spus..Nu...deci nu se vrea...adio,si n-am cuvinte !!...
FUGI IUBITA...FUGI...CAT MAI DEPARTE !!...TU TREBUIE SA AJUNGI DEPARTE !!..DACA VREI,POTI !!...DAR TREBUIE...SA VREI !!...

Si opreste-te la cel care va avea tot ce n-au avut ceilalti !!...la cel care te va face sa te simti...respectata...iubita...in siguranta...apreciata ..etc....Si da,am zis intai RESPECTATA..inainte de IUBITA !!...caci nimik pe lumea asta nu are valoare fara RESPECT !!...
BlueeyesEtta
Postat pe 13 Noiembrie 2012 19:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Singuratatea cum o tratati? 34 De la: BogdanPaul 9 Februarie 2009 09:04
Acel moment cand vrei sa o dragalesti si iti povesteste de fost. 9 De la: kudika_1015877 22 August 2016 00:50
privire insistenta 100 De la: yumy 28 Mai 2011 09:11
..."simt nevoia sa aflu si alte pareri"mai sus povestea unei toxicomane 4 De la: maryutza75 27 Septembrie 2008 09:29
exista vreo solutie.. vreo legatura intre noi? 2 De la: rashela 20 Octombrie 2009 01:24