Setari Cookie-uri

Dupa 5 ani...

De la: ktaLINE, la data 2013-05-27 20:48:11Plang ca o proasta...pt ca i am oferit tot si primesc absolut nimic..nici macar respect

De ce i-ai oferit totul?????Dar,oricum,faptele sunt consumate,invata din greselile personale si refa-ti viata sentimentala,cu siguranta vei gasi persoana potrvita,dar doar neoferindu-i totul!!!!!
kudika_15804
Postat pe 28 Mai 2013 19:53
De la: ktaLINE, la data 2013-05-27 21:25:42Fraiera e putin spus...si nu ca ma umileste prin tot ce face acum..isi bate joc in ultimul hal. Ma gandeam k toata perioada in care am fost impreuna o sa conteze mult mai mult pentru el...dar se pare k nu.

Schimba-ti atitudinea ! gandeste logic ! nu iluzoriu
Intodeauna focul de paie, se aprinde repede si se stinge tot repede.
Daca vrei o flacara, ala long time, nu pune toate lemnele in foc
kudika_25047
Postat pe 28 Mai 2013 20:13
Pentru ca asa am simtit...as fi ipoctrita sa spun ca nu am primit nimic in relatia asta...dar acum...nu prea mai primesc. Aseara am fost la el...a spus ca nu simte ca vrea sa ramanem in situatia asta..ar vrea sa fim iar impreuna...dar ar vrea si asa. nici nu stie ce vrea. il deranjeaza ff tare (80%) asa a spus el..k le-am spus la ai mei k ne am despartit si k mi-am luat tot de la el. daca nu le spuneam "poate ne impacam mai repede"(vorbele lui)...stateam in pat langa el si i-am spus sa faca ce simte..nu ce vrea..sa faca ce ii spune inima....m-a luat in brate si a inceput sa planga(nu a mai varsat o lacrima in fata mea de cel putin 3 ani cand ne certam si eu plangeam..a mai plans de craciun cand mi a luat cadou un catel si am inceput eu sa plang si a zis k nu se poate abtine cand ma vede ca pland de fericire). Mi-a spus aseara ca daca ne impacam el nu mai vine la mine(ii e rusine de ai mei pt k mi-a spus sa ne despartim). I-am spus k nu asta ma intereseaza...si l-am intrebat cand ne impacam? "nu maine-poimaine"...i-am zis ca ii dau maxim o luna,dupa...sa nu se mai gandeasca. si sa ma caute cand se hotaraste..m-a sunat azi sa ma intrebe ceva de facultate..i-am reamintit ca trebuie sa ma caute doar cand se hotaraste..si a spus ca nu s-a gandit inca la asta..oare mai avem vreo sansa?
byby13
Postat pe 28 Mai 2013 20:18
De la: kudika_25047, la data 2013-05-28 20:13:18
De la: ktaLINE, la data 2013-05-27 21:25:42Fraiera e putin spus...si nu ca ma umileste prin tot ce face acum..isi bate joc in ultimul hal. Ma gandeam k toata perioada in care am fost impreuna o sa conteze mult mai mult pentru el...dar se pare k nu.

Schimba-ti atitudinea ! gandeste logic ! nu iluzoriu
Intodeauna focul de paie, se aprinde repede si se stinge tot repede.
Daca vrei o flacara, ala long time, nu pune toate lemnele in foc

Inteleg ce vrei sa spui...sper sa mai aiba o sansa relatia asta..si o sa fac ORICE sa mentin flacara...tot imi da sperante. e clar k nu vrea sa puna punct. pentru ca am mai avut si eu o relatie de cateva luni inainte sa fiu cu el..si cand am vrut sa ne despartim...a fost GATA. chiar daca m-a tot cautat el...m-a santajat (imi spuneau prietenii lui ca se arunca de pe casa-un idiot),nu m-a interesat. Nici prin cap nu imi trece sa il compar pe el cu ala..dar daca ar vrea cu adevarat sa o termine cu mine..nu m-ar mai cauta sub nicio forma.
byby13
Postat pe 28 Mai 2013 20:23
De la: ktaLINE, la data 2013-05-28 20:18:01Pentru ca asa am simtit...as fi ipoctrita sa spun ca nu am primit nimic in relatia asta...dar acum...nu prea mai primesc. Aseara am fost la el...a spus ca nu simte ca vrea sa ramanem in situatia asta..ar vrea sa fim iar impreuna...dar ar vrea si asa. nici nu stie ce vrea. il deranjeaza ff tare (80%) asa a spus el..k le-am spus la ai mei k ne am despartit si k mi-am luat tot de la el. daca nu le spuneam "poate ne impacam mai repede"(vorbele lui)...stateam in pat langa el si i-am spus sa faca ce simte..nu ce vrea..sa faca ce ii spune inima....m-a luat in brate si a inceput sa planga(nu a mai varsat o lacrima in fata mea de cel putin 3 ani cand ne certam si eu plangeam..a mai plans de craciun cand mi a luat cadou un catel si am inceput eu sa plang si a zis k nu se poate abtine cand ma vede ca pland de fericire). Mi-a spus aseara ca daca ne impacam el nu mai vine la mine(ii e rusine de ai mei pt k mi-a spus sa ne despartim). I-am spus k nu asta ma intereseaza...si l-am intrebat cand ne impacam? "nu maine-poimaine"...i-am zis ca ii dau maxim o luna,dupa...sa nu se mai gandeasca. si sa ma caute cand se hotaraste..m-a sunat azi sa ma intrebe ceva de facultate..i-am reamintit ca trebuie sa ma caute doar cand se hotaraste..si a spus ca nu s-a gandit inca la asta..oare mai avem vreo sansa?

Tu ce simti, mai aveti o sansa? El ce spune?
kudika_32792
Postat pe 28 Mai 2013 20:27
Eu spun ca da..din ce face el(cand e langa mine) si din ce spune,tot da...odata ce a spus ca vrea sa ne impacam dar nu acum...
byby13
Postat pe 28 Mai 2013 20:31
Pana la urma ati lamurit ce a fost cu acea colega?
kudika_32792
Postat pe 29 Mai 2013 07:47
De la: ktaLINE, la data 2013-05-28 20:31:22Eu spun ca da..din ce face el(cand e langa mine) si din ce spune,tot da...odata ce a spus ca vrea sa ne impacam dar nu acum...

Pana una , alta , hai sa te fac sa zambesti

Bãrbaþii sunt precum pantofii!!
- cei care îþi plac, te costã...
- foarte puþini meritã pãstraþi mai mult de un sezon...
- dacã nu îi iei potriviþi, s-ar putea sã te batã ...
- cei comozi nu te atrag, iar cei care te atrag nu vor sã intre......
- oricât le-ai vorbi, nu devin mai maleabili....
- unul singur nu e de ajuns decât pentru cenuºãrese...
- unii meritã lãsaþi la uºã...
- lumea te judecã în funcþie de ei...
- alte femei te invidiazã pentru ai tãi, iar tu invidiezi alte femei pentru ai lor...
- cei ºireþi trebuie legaþi...
- ºi ca o regulã de aur: toþi trebuie cãlcaþi în picioare !!!
----------------------------------------------------------------------------------------
Rotty_
Postat pe 29 Mai 2013 09:00
De la: ktaLINE, la data 2013-05-28 20:31:22Eu spun ca da..din ce face el(cand e langa mine) si din ce spune,tot da...odata ce a spus ca vrea sa ne impacam dar nu acum...

Doreste impacarea,,dar nu acum!!!!Ciudat!!!! Doua afirmatii,care se bat cap in cap!!!
kudika_15804
Postat pe 29 Mai 2013 09:39
De la: kudika_32792, la data 2013-05-29 07:47:17Pana la urma ati lamurit ce a fost cu acea colega?

pai asta e marea mea problema..k nu "a fost"..inca este..imi spune k nu are niciun sentiment fata de ea..doar k toti 4 se "distreaza"..alea 2 sunt moldovence si le place cum vb...k nu se abtin sa spuna nimic...si au si accentul ala..in rest NIMIC. spune el...dar ies foarte des toti 4...si cred ca nu a fost zi de cand ne-am despartit si sa iasa in oras..si aia sa nu se urce in masina la el...si celalalt coleg are masina,poate sa se duca cu el :-j. Se termina acus facultatea/sesiunea..alea pleaca in treaba lor..colegul la vaslui si el acasa...si daca intr-o luna nu se hotaraste ce vrea-ADIO! are deadline pana pe 24 iunie cand e ziua lui.
byby13
Postat pe 29 Mai 2013 10:07
De la: kudika_15804, la data 2013-05-29 09:39:13

Doreste impacarea,,dar nu acum!!!!Ciudat!!!! Doua afirmatii,care se bat cap in cap!!!

pai da...ca mai sunt vreo 3 saptamani pana se termina de tot cu facultatea si de asta..atunci pleaca si alea in md si el vine acasa..si nu mai are cum sa iasa cu aia si sa ma supere. si cred ca vrea sa mai treaca timp si pt ca ii e rusine de ai mei..daca ne impacam vine iar si ma i-a de acasa,ma aduce si nu vrea sa dea ochii ei.
byby13
Postat pe 29 Mai 2013 10:11
De la: Rotty_, la data 2013-05-29 09:00:56

Pana una , alta , hai sa te fac sa zambesti

Bãrbaþii sunt precum pantofii!!
- cei care îþi plac, te costã...
- foarte puþini meritã pãstraþi mai mult de un sezon...
- dacã nu îi iei potriviþi, s-ar putea sã te batã ...
- cei comozi nu te atrag, iar cei care te atrag nu vor sã intre......
- oricât le-ai vorbi, nu devin mai maleabili....
- unul singur nu e de ajuns decât pentru cenuºãrese...
- unii meritã lãsaþi la uºã...
- lumea te judecã în funcþie de ei...
- alte femei te invidiazã pentru ai tãi, iar tu invidiezi alte femei pentru ai lor...
- cei ºireþi trebuie legaþi...
- ºi ca o regulã de aur: toþi trebuie cãlcaþi în picioare !!!
----------------------------------------------------------------------------------------

f adevarat...si cei in care ai investit o gramada(de bani) si dupa prima spalare nu mai ai ce face cu ei trebuie aruncati
byby13
Postat pe 29 Mai 2013 10:13
De la: ktaLINE, la data 2013-05-29 10:11:24
De la: kudika_15804, la data 2013-05-29 09:39:13

pai da...ca mai sunt vreo 3 saptamani pana se termina de tot cu facultatea si de asta..atunci pleaca si alea in md si el vine acasa..si nu mai are cum sa iasa cu aia si sa ma supere. si cred ca vrea sa mai treaca timp si pt ca ii e rusine de ai mei..daca ne impacam vine iar si ma i-a de acasa,ma aduce si nu vrea sa dea ochii ei.

Fa ceea ce simti ca trebuie sa faci!!!!!Asculta-te!!!!
kudika_15804
Postat pe 29 Mai 2013 10:45
Asta ii spun si eu lui..si daca ar face asta..ar fi f bine pt noi...dar el acum gandeste doar cu capul, anturajul il influenteaza...si asa s-a ajuns aici. Cand i-am spus luni seara "fa ce simti" dc m-a luat in brate si a inceput sa planga? pt ca nu vrea sa ne impacam? nu cred...pentru ca e mult prea mare orgoliul acum si aparent nu poate "renunta" le iesirile in fiecarea seara aproape cu "gasca".
byby13
Postat pe 29 Mai 2013 11:06
De la: ktaLINE, la data 2013-05-29 11:06:56Asta ii spun si eu lui..si daca ar face asta..ar fi f bine pt noi...dar el acum gandeste doar cu capul, anturajul il influenteaza...si asa s-a ajuns aici. Cand i-am spus luni seara "fa ce simti" dc m-a luat in brate si a inceput sa planga? pt ca nu vrea sa ne impacam? nu cred...pentru ca e mult prea mare orgoliul acum si aparent nu poate "renunta" le iesirile in fiecarea seara aproape cu "gasca".

Un om cand iubeste pune persoana iubita inaintea lucrurilor sau distractiilor de tot felul.
Fa bine aduna-te si incearca sa fii indiferenta cu el. Da-i pace sa-si puna si el gandurile in ordine. daca te vrea o sa iti arate asta.
kidd_o
Postat pe 29 Mai 2013 12:43
De la: ktaLINE, la data 2013-05-29 10:07:54
De la: kudika_32792, la data 2013-05-29 07:47:17Pana la urma ati lamurit ce a fost cu acea colega?

pai asta e marea mea problema..k nu "a fost"..inca este..imi spune k nu are niciun sentiment fata de ea..doar k toti 4 se "distreaza"..alea 2 sunt moldovence si le place cum vb...k nu se abtin sa spuna nimic...si au si accentul ala..in rest NIMIC. spune el...dar ies foarte des toti 4...si cred ca nu a fost zi de cand ne-am despartit si sa iasa in oras..si aia sa nu se urce in masina la el...si celalalt coleg are masina,poate sa se duca cu el :-j. Se termina acus facultatea/sesiunea..alea pleaca in treaba lor..colegul la vaslui si el acasa...si daca intr-o luna nu se hotaraste ce vrea-ADIO! are deadline pana pe 24 iunie cand e ziua lui.

Daca e doar o amicitie intre ei, atunci n-o sa-l deranjeze sa te ia si pe tine la intalnirile lor. Eu asa as face in locul tau, i-as zice ca vin si eu sa ma distrez alaturi de ei.
kudika_32792
Postat pe 29 Mai 2013 13:03
De la: ktaLINE, la data 2013-05-29 11:06:56Asta ii spun si eu lui..si daca ar face asta..ar fi f bine pt noi...dar el acum gandeste doar cu capul, anturajul il influenteaza...si asa s-a ajuns aici. Cand i-am spus luni seara "fa ce simti" dc m-a luat in brate si a inceput sa planga? pt ca nu vrea sa ne impacam? nu cred...pentru ca e mult prea mare orgoliul acum si aparent nu poate "renunta" le iesirile in fiecarea seara aproape cu "gasca".

In orice caz, daca o sa va impacati, ar trebui sa negociati conditiile in care va veti relua relatia. Stiu ca suna ciudat ceea ce spun, dar daca nu veti face asta, problemele voastre de cuplu, de comunicare, raman tot acolo nerezolvate, se persista pe acelasi comportament gresit etc, asa ca stabiliti, de la bun inceput, ce veti tolera in relatie si ce nu.
kudika_32792
Postat pe 29 Mai 2013 13:11
De la: kidd_o, la data 2013-05-29 12:43:30

Un om cand iubeste pune persoana iubita inaintea lucrurilor sau distractiilor de tot felul.
Fa bine aduna-te si incearca sa fii indiferenta cu el. Da-i pace sa-si puna si el gandurile in ordine. daca te vrea o sa iti arate asta.

I-am spus f clar ieri sa ma caute cand se hotaraste..dar nu prea face asta...nu cred k s-a hotarat de ieri pana azi
byby13
Postat pe 29 Mai 2013 13:24
De la: kudika_32792, la data 2013-05-29 13:03:12

Daca e doar o amicitie intre ei, atunci n-o sa-l deranjeze sa te ia si pe tine la intalnirile lor. Eu asa as face in locul tau, i-as zice ca vin si eu sa ma distrez alaturi de ei.

Categoric NU.I-am spus k vreau si eu sa ies cu ei...dar nu vrea si a zis k nu o sa iasa niciodata cu mine si cu ei. Cu mine v-a iesi doar in locuri "speciale" pentru cupluri...
byby13
Postat pe 29 Mai 2013 13:26
De la: kudika_32792, la data 2013-05-29 13:11:26

In orice caz, daca o sa va impacati, ar trebui sa negociati conditiile in care va veti relua relatia. Stiu ca suna ciudat ceea ce spun, dar daca nu veti face asta, problemele voastre de cuplu, de comunicare, raman tot acolo nerezolvate, se persista pe acelasi comportament gresit etc, asa ca stabiliti, de la bun inceput, ce veti tolera in relatie si ce nu.

L-am informat acu cateva zile despre asta..si daca o sa fie sa ne impacam,stabilim f clar niste conditii si "reguli"...daca vrea..bine de bine...daca nu, sa-si caute una dispusa sa il astepte mereu in pat, disponibila la orice ora din zi si din noapte, cand vine el de pe nu stiu unde.
byby13
Postat pe 29 Mai 2013 13:28
De la: ktaLINE, la data 2013-05-29 13:26:06
De la: kudika_32792, la data 2013-05-29 13:03:12

Categoric NU.I-am spus k vreau si eu sa ies cu ei...dar nu vrea si a zis k nu o sa iasa niciodata cu mine si cu ei. Cu mine v-a iesi doar in locuri "speciale" pentru cupluri...

Si cine e el sa-ti impuna ce sa faci, ce sa gandesti, ce sa simti? Esti prea supusa fata de el, ii treci multe cu vederea. Nu e bine deloc, pentru tine, ca-i permiti toate astea.
kudika_32792
Postat pe 29 Mai 2013 13:28
De la: ktaLINE, la data 2013-05-29 13:24:05
De la: kidd_o, la data 2013-05-29 12:43:30

I-am spus f clar ieri sa ma caute cand se hotaraste..dar nu prea face asta...nu cred k s-a hotarat de ieri pana azi

Schimba foaia, spune-i ca o sa-l cauti tu cand o sa ai din nou chef de el si de-o relatie cu el...
kudika_32792
Postat pe 29 Mai 2013 13:31
Stiu ca am trecut cu vederea peste foarte multe...am facuto pt "binele relatiei" si uite ce bine e...daca ne impacam nu ii mai accept iesiri de astea si vorbe spuse aiurea. La prima "ne despartim" sau "cauta-ti pe altul" :-h. Iar de iesit...ori numai baieti, ori numai colegi...ori si cu mine si cu cine mai vrea el. Nu k vine o colega cu alta colega de a ei...da mai vine si nu stiu cine si pleaca,nu sta...NU. Atata timp cat avem o relatie nu v-a mai exista sa stea el la vreo masa in formula doi si doua.
byby13
Postat pe 29 Mai 2013 13:34
De la: ktaLINE, la data 2013-05-29 13:34:20Stiu ca am trecut cu vederea peste foarte multe...am facuto pt "binele relatiei" si uite ce bine e...daca ne impacam nu ii mai accept iesiri de astea si vorbe spuse aiurea. La prima "ne despartim" sau "cauta-ti pe altul" :-h. Iar de iesit...ori numai baieti, ori numai colegi...ori si cu mine si cu cine mai vrea el. Nu k vine o colega cu alta colega de a ei...da mai vine si nu stiu cine si pleaca,nu sta...NU. Atata timp cat avem o relatie nu v-a mai exista sa stea el la vreo masa in formula doi si doua.

E bine asa, parerea mea.
kudika_32792
Postat pe 29 Mai 2013 13:37
Oricum, asta urmaza...nu vreau sa ma caute doar asa...cand se plictiseste si are el chef de vb cu mine. Daca i-am spus un lucru, sa il respecte...sa se abtina sa ma caute atata timp cat nu stie ce vrea...si eu pun mana de 1 mil de ori pe tel..dar nu il sun, nu ii trim sms...si eu vreau sa ii spun multe pe fb,dar ma abtin...pt ca trebuie sa constientizeze ce a facut.
byby13
Postat pe 29 Mai 2013 13:39
De la: ktaLINE, la data 2013-05-29 13:39:02Oricum, asta urmaza...nu vreau sa ma caute doar asa...cand se plictiseste si are el chef de vb cu mine. Daca i-am spus un lucru, sa il respecte...sa se abtina sa ma caute atata timp cat nu stie ce vrea...si eu pun mana de 1 mil de ori pe tel..dar nu il sun, nu ii trim sms...si eu vreau sa ii spun multe pe fb,dar ma abtin...pt ca trebuie sa constientizeze ce a facut.

Fii tare, nu-l lasa sa se joace cu sentimentele tale, dupa cum il taie capul
kidd_o
Postat pe 29 Mai 2013 13:46
Incerc din rasputeri.
byby13
Postat pe 29 Mai 2013 14:01
Mi-a sters si nr din tel...m-a sters si de la prieteni de pe fb...ce om am avut langa mine 5 ani de zile?
byby13
Postat pe 31 Mai 2013 16:39
De la: ktaLINE, la data 2013-05-31 16:39:00Mi-a sters si nr din tel...m-a sters si de la prieteni de pe fb...ce om am avut langa mine 5 ani de zile?

Nu ai avut un om,ci un barbat!!!!
kudika_15804
Postat pe 31 Mai 2013 17:03
Un BARBAT nu cred ca face asa...
byby13
Postat pe 31 Mai 2013 17:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna! 1 De la: kudika_9866 15 Iunie 2012 12:41
Joc de manageri! 1 De la: kudika412732 12 Iulie 2011 21:05
Probleme tiroida !! 14 De la: kudika_9924 15 Iulie 2012 15:02
FETELE STAR EVENT 5 De la: battleofwits 27 Februarie 2011 10:25