Setari Cookie-uri

Dupa 5 ani...

subscriu.
kudika127260
Postat pe 31 Martie 2013 21:39
Draga mea ... nu are rost sa continui o asemenea relatie. Au trecut deja 5 ani si tu spui ca de dupa primele doua luni de relatie el a luat atitudinea aceasta. Spui ca are perioade "rele" si perioade cand iti spune mereu ca te iubeste? Relatia asta este o minciuna si continuand-o nu faci altceva decat sa-ti asiguri o viata nefericita, alaturi de un barbat care te tine langa el doar ca sa nu fie singur. Fii realista!! Detaseaza-te de el cat nu este prea tarziu!
_Serendipity_
Postat pe 1 Aprilie 2013 09:55
e ultimul barbat p lumea asta incat sa stai si sa atarni pur si simplu dupa el?e tanar,el vrea sa si faca d cap, nah,e barbat si ii fug okii,indiferent dc are el aks,tot isi doreste mai mult...k fiecare vrem sa ne traim viata,sa ne distram umpic pana ne asezam la casa noastra.si eu am renuntat la o rel dupa 5 ani juma iar akm sunt intr o rel d aprox 3 ani si sunt mai fericta d miliarde d ori,o duc fff bine.nu t mai kinu si pune punct rel.pararea mea.orice femeie merita sa fe iubita si respectata,nu crezi?succes.
Camyshor
Postat pe 3 Aprilie 2013 23:47
"Stiu ca m-am grabit...dar asa a fost sa fie. Poate era altfel daca ne intalneam mai tarziu...dupa ce se saturase de curve si dupa ce ma mai maturizam si eu..dar ce sa mai fac de acum???"

cine e genul sau cine prinde gustul nu se mai prea schimba, sau satura cum zici tu....mai bine lasa-l in pace daca e genul asta de barbat si tu cauta unul cu care sa te potrivesti...

sincer chestiile astea niciodata nu miros a bine, nu au ce cauta intr-o relatie daca e relatie serioasa. la fel si atitudinea unora de a ascunde orice semn legat de existenta partenerei/partenerului. pur si simplu nu poate ascunde decat intentii necurate.
DayC
Postat pe 5 Aprilie 2013 17:43
De la: DayC, la data 2013-04-05 17:43:54"Stiu ca m-am grabit...dar asa a fost sa fie. Poate era altfel daca ne intalneam mai tarziu...dupa ce se saturase de curve si dupa ce ma mai maturizam si eu..dar ce sa mai fac de acum???"

cine e genul sau cine prinde gustul nu se mai prea schimba, sau satura cum zici tu....mai bine lasa-l in pace daca e genul asta de barbat si tu cauta unul cu care sa te potrivesti...

sincer chestiile astea niciodata nu miros a bine, nu au ce cauta intr-o relatie daca e relatie serioasa. la fel si atitudinea unora de a ascunde orice semn legat de existenta partenerei/partenerului. pur si simplu nu poate ascunde decat intentii necurate.

Stiu...si ai dreptate. Dupa o luna de la "descoperire" suntem impreuna si e mai bine un pic. Sper sa nu imi mai dea motive sa nu am incredere in el. Stiu ca odata ce prinde "gustul" nu mai scapa de el. Sper in continuare sa se convinga de ce are langa el si sa ma aprecieze...nu i-am dat niciodata motive de neincrdere si nu m-am "ascuns" cu nimic fata de el...sper SA ISI REVINA. :|
Si sa stii ca dupa cam un an de relatie i-am gasit o conversatie cu una din alea de mai sus in care ii spunea ca nu mai este cu mine si bineinteles ca ne-am certat si atunci si i-am spus sa nu mai intre in contact cu ea..dar degeaba. Mi-a explicat de ce a facut asta...ca era un prieten la el si ala era combinat cu aia si o testa...oricum nu cred ca el este ceea ce merit eu. + ca si-a facut cont pe fb de care eu nici nu stiam,in care bineinteles ca nu era pus INTR-O relatie...si multe altele. Care m-au obosit...sunt constienta ca am cea mai mare parte din vina pentru ca s-a ajuns aici.
byby13
Postat pe 11 Aprilie 2013 14:24
De la: ktaLINE, la data 2013-04-11 14:24:43[quote name=
Stiu...si ai dreptate. Dupa o luna de la "descoperire" suntem impreuna si e mai bine un pic. Sper sa nu imi mai dea motive sa nu am incredere in el. Stiu ca odata ce prinde "gustul" nu mai scapa de el. Sper in continuare sa se convinga de ce are langa el si sa ma aprecieze...nu i-am dat niciodata motive de neincrdere si nu m-am "ascuns" cu nimic fata de el...sper SA ISI REVINA. :|
Si sa stii ca dupa cam un an de relatie i-am gasit o conversatie cu una din alea de mai sus in care ii spunea ca nu mai este cu mine si bineinteles ca ne-am certat si atunci si i-am spus sa nu mai intre in contact cu ea..dar degeaba. Mi-a explicat de ce a facut asta...ca era un prieten la el si ala era combinat cu aia si o testa...oricum nu cred ca el este ceea ce merit eu. + ca si-a facut cont pe fb de care eu nici nu stiam,in care bineinteles ca nu era pus INTR-O relatie...si multe altele. Care m-au obosit...sunt constienta ca am cea mai mare parte din vina pentru ca s-a ajuns aici.

Neincrederea te-a obosit si o va face in continuare!!!!M-as bucura sincer sa aflu ca esti bine si totul a decurs asa cum ai dorit!!!!Speri sa isi revina?????Un ideal tipic celor avute de o femeie indragostita!!!!!!Iubirea nu cere "moartea pacatosului",ci indreptarea lui!!!Bafta!
kudika_15804
Postat pe 11 Aprilie 2013 17:20
De la: ktaLINE, la data 2013-04-11 14:24:43
De la: DayC, la data 2013-04-05 17:43:54"Stiu ca m-am grabit...dar asa a fost sa fie. Poate era altfel daca ne intalneam mai tarziu...dupa ce se saturase de curve si dupa ce ma mai maturizam si eu..dar ce sa mai fac de acum???"

Iubitul asta al tau imi da impresia ca e tare, tare neserios. Ma intreb cat o sa mai rezisti la toate jocurile lui murdare...

Imi pare rau ca ai inceput sa arunci vina asupra ta pentru incercarile de infidelitate ale lui. Nu e vina ta ca el tot incearca sa-ti fie infidel si neaga existenta relatiei cu tine, ci este doar vina lui.

Mi-as dori pentru tine sa-l poti aduce pe calea cea buna, dar nu cred ca vei reusi.
kudika_32792
Postat pe 12 Aprilie 2013 07:47
'Iubitul asta al tau imi da impresia ca e tare, tare neserios. Ma intreb cat o sa mai rezisti la toate jocurile lui murdare...

Imi pare rau ca ai inceput sa arunci vina asupra ta pentru incercarile de infidelitate ale lui. Nu e vina ta ca el tot incearca sa-ti fie infidel si neaga existenta relatiei cu tine, ci este doar vina lui.

Mi-as dori pentru tine sa-l poti aduce pe calea cea buna, dar nu cred ca vei reusi.'

Si eu zic la fel.Si mai zic ca ar trebui sa te iubesti si sa te respecti mai mult.Esti o femeie tanara si cu siguranta frumoasa,ai toata viata inainte.Daca el nu e in stare sa te aprecieze,e problema lui,nu a ta.mai bine iti cauti pe cineva care sa te iubeasca cu adevarat(nu o luna da, o luna ba)si alaturi de care sa ai o relatie sanatoasa,normala si fireasca. Tipul pare neserios si complet imatur.Nu pare sa stie ce vrea.Nu are sens sa-ti mai pierzi timpul incercand sa-l convingi ca tu esti cea mai buna pt el.daca nu a vazut asta in 5 ani,m-as mira sa vada exact acum.Perioada asta de 'bine 'e doar temporara,sunt convinsa ca mai devreme sau mai tarziu o ia de la capat cu 'vechile obiceiuri'.
the_girl_with_smiley_face
Postat pe 12 Aprilie 2013 14:25
Voi femeile chiar sunteti dispuse sa iertati actele de infidelitate? De ce? Adica sunt unele avantaje in sensul ca ce-l ierti si il primesti inapoi pe respectivul iti permiti sa ai mai multe pretentii pt. ca sti ca el o sa se conformeze, insa nu o sa dureze forever.
Asta sa fie?
Sa nu credeti ca judec, dar nu inteleg.
_Kiddo
Postat pe 12 Aprilie 2013 14:34
De la: _Kiddo_, la data 2013-04-12 14:34:00Voi femeile chiar sunteti dispuse sa iertati actele de infidelitate? De ce? Adica sunt unele avantaje in sensul ca ce-l ierti si il primesti inapoi pe respectivul iti permiti sa ai mai multe pretentii pt. ca sti ca el o sa se conformeze, insa nu o sa dureze forever.
Asta sa fie?

Generalizezi, nu toate femeile sunt dispuse sa ierte un act de infidelitate. Cele care sunt dispuse sa ierte o fac din prea multa iubire pentru partenerul de cuplu, de teama de singurarate, nu vor sa accepte faptul ca s-au inselat in privinta partenerului de cuplu, au stima de sine redusa, sunt copii sau credite de platit la mijloc etc.
kudika_32792
Postat pe 12 Aprilie 2013 14:52
De la: kudika_32792, la data 2013-04-12 14:52:05
De la: _Kiddo_, la data 2013-04-12 14:34:00Voi femeile chiar sunteti dispuse sa iertati actele de infidelitate? De ce? Adica sunt unele avantaje in sensul ca ce-l ierti si il primesti inapoi pe respectivul iti permiti sa ai mai multe pretentii pt. ca sti ca el o sa se conformeze, insa nu o sa dureze forever.
Asta sa fie?

Generalizezi, nu toate femeile sunt dispuse sa ierte un act de infidelitate. Cele care sunt dispuse sa ierte o fac din prea multa iubire pentru partenerul de cuplu, de teama de singurarate, nu vor sa accepte faptul ca s-au inselat in privinta partenerului de cuplu, au stima de sine redusa, sunt copii sau credite de platit la mijloc etc.

Cred ca mai mult teama de a ramane singura, mai ales dupa o varsta, insa sa te imbeti cu apa rece o viata nu e usor.
_Kiddo
Postat pe 12 Aprilie 2013 14:56
De la: _Kiddo_, la data 2013-04-12 14:56:00
De la: kudika_32792, la data 2013-04-12 14:52:05
Asta sa fie?

Cred ca mai mult teama de a ramane singura, mai ales dupa o varsta, insa sa te imbeti cu apa rece o viata nu e usor.

Fiecare doarme, asa cum isi asterne.
kudika_32792
Postat pe 12 Aprilie 2013 14:57
Asta sa fie?

Eu,una,nu iert asa ceva,mai devreme sau mai tarziu,"tai in carne!,fara mila!!!!
kudika_15804
Postat pe 12 Aprilie 2013 15:13
De la: kudika_15804, la data 2013-04-12 15:13:17
Asta sa fie?

Eu oricum nu cred ca cineva se poate impaca o viata cu asa ceva si pana al urma, sau de fiecare data cand ceva nu e ok, intamplarea respectiva tot iese la suprafata.
_Kiddo
Postat pe 12 Aprilie 2013 15:29
De la: _Kiddo_, la data 2013-04-12 15:29:08
De la: kudika_15804, la data 2013-04-12 15:13:17
Asta sa fie?

Eu oricum nu cred ca cineva se poate impaca o viata cu asa ceva si pana al urma, sau de fiecare data cand ceva nu e ok, intamplarea respectiva tot iese la suprafata.

Intotdeauna,cine crede ca se poate mentine ascuns acest lucru,se inseala !!!!!Exista si situatiile de acceptare ,in care totul este de comun acord!!!! Eu nu accept asa ceva,nu pot tolera acest act,ar insemna sa ma complac in aceeasi situatie!
kudika_15804
Postat pe 12 Aprilie 2013 15:38
paraseste-l, alta solutie nu mai ai!
kudika172071
Postat pe 12 Aprilie 2013 16:06
Chiar daca nu am mai scris de mult timp...am intrat frecvent si am citit ce mi-ati spus. Intr-un final ne-am despartit(astazi avem o saptamana). Pardon, mi-a dat papucii. De ce? Pentru ca a iesit in oras cu "colegii" si eu l-am sunat dupa vreo 3 ore..nu mi-a raspuns. M-a sunat dupa vreo jum de ora sa-mi spuna ca mai sta la unul din ei si daca nu-mi convine, sa ne despartim. Printre altele mi-a mai spus ca a fost cu un coleg, o colega si o prietena a ei. Eu m-am enervat pentru ca s-a dus si le-a luat pe alea de acasa cu masina(in conditiile in care si cel interesat avea masina) si el a tipat la mine si a spus GATA! Colegul lui tot trage de acea colega sa fie impreuna, ea nu vrea pentru ca nu are destui bani pentru ea(cel putin asa i-a spus fostului meu). Intrebarea mea este urmatoarea: poti iesi de 3-4 ori intr-o saptamana in urmatoarea formula: el,colegul(care vrea sa se cupleze cu colega)+ colega si prietena ei fara sa ai nicio treaba cu cea din urma? Daca tot sunt colegi si nimic altceva,cred ca puteam sa fiu si eu printre cei prezenti la masa. In plus, niciodata nu s-a intors acasa mai devreme de ora 1.
byby13
Postat pe 27 Mai 2013 16:24
De la: ktaLINE, la data 2013-05-27 16:24:19Chiar daca nu am mai scris de mult timp...am intrat frecvent si am citit ce mi-ati spus. Intr-un final ne-am despartit(astazi avem o saptamana). Pardon, mi-a dat papucii. De ce? Pentru ca a iesit in oras cu "colegii" si eu l-am sunat dupa vreo 3 ore..nu mi-a raspuns. M-a sunat dupa vreo jum de ora sa-mi spuna ca mai sta la unul din ei si daca nu-mi convine, sa ne despartim. Printre altele mi-a mai spus ca a fost cu un coleg, o colega si o prietena a ei. Eu m-am enervat pentru ca s-a dus si le-a luat pe alea de acasa cu masina(in conditiile in care si cel interesat avea masina) si el a tipat la mine si a spus GATA! Colegul lui tot trage de acea colega sa fie impreuna, ea nu vrea pentru ca nu are destui bani pentru ea(cel putin asa i-a spus fostului meu). Intrebarea mea este urmatoarea: poti iesi de 3-4 ori intr-o saptamana in urmatoarea formula: el,colegul(care vrea sa se cupleze cu colega)+ colega si prietena ei fara sa ai nicio treaba cu cea din urma? Daca tot sunt colegi si nimic altceva,cred ca puteam sa fiu si eu printre cei prezenti la masa. In plus, niciodata nu s-a intors acasa mai devreme de ora 1.

Bine c-ai scapat ! Acum nu mai despica firul in 7 si te gandi la sute de variante. Este foarte limpede ca nu are ganduri serioase cu tine. Scoate-l definitiv din mintea si inima ta, concentreaza-te pe studiu si inconjoara-te de prieteni adevarati!
luchianramona
Postat pe 27 Mai 2013 17:03
Incerc...iti dai seama ca dupa atata timp tot caut explicatii...dar cam degeaba. Sper sa trec cat mai repede si usor peste perioada plans intruna.
byby13
Postat pe 27 Mai 2013 17:19
De la: ktaLINE, la data 2013-05-27 17:19:41Incerc...iti dai seama ca dupa atata timp tot caut explicatii...dar cam degeaba. Sper sa trec cat mai repede si usor peste perioada plans intruna.

Tot mai plangi???De ce??Pentru cine?????Nu mai face aceasta,viata este frumoasa,bucura-te de ea!!!!!!
kudika_15804
Postat pe 27 Mai 2013 20:37
Plang ca o proasta...pt ca i am oferit tot si primesc absolut nimic..nici macar respect
byby13
Postat pe 27 Mai 2013 20:48
De la: ktaLINE, la data 2013-05-27 20:48:11Plang ca o proasta...pt ca i am oferit tot si primesc absolut nimic..nici macar respect

Cum sa primesti respect cand iti place sa te umilesti ?
Esti o fraiera ! si nu esti singura !
kudika_25047
Postat pe 27 Mai 2013 21:20
Fraiera e putin spus...si nu ca ma umileste prin tot ce face acum..isi bate joc in ultimul hal. Ma gandeam k toata perioada in care am fost impreuna o sa conteze mult mai mult pentru el...dar se pare k nu.
byby13
Postat pe 27 Mai 2013 21:25
......"ea nu vrea pentru ca nu are bani destui pentru ea" asta fata desteapta ! invarte barbatii pe degete ! bravo ei, nu se umileste ca tine !
kudika_25047
Postat pe 27 Mai 2013 21:40
da...in ziua de azi..astea s fete bune..nu eu(sau altele ca mine).
byby13
Postat pe 27 Mai 2013 21:52
De la: ktaLINE, la data 2013-05-27 21:52:59da...in ziua de azi..astea s fete bune..nu eu(sau altele ca mine).

Gresit ! asta este, decand lumea ! important este sa nu dai totul, pastreaza rezerve !, atunci cand barbatul simte ca este "cucerita cetatea" se va indrepta la "alta cetate"
kudika_25047
Postat pe 27 Mai 2013 22:20
De la: ktaLINE, la data 2013-05-27 16:24:19Chiar daca nu am mai scris de mult timp...am intrat frecvent si am citit ce mi-ati spus. Intr-un final ne-am despartit(astazi avem o saptamana). Pardon, mi-a dat papucii. De ce? Pentru ca a iesit in oras cu "colegii" si eu l-am sunat dupa vreo 3 ore..nu mi-a raspuns. M-a sunat dupa vreo jum de ora sa-mi spuna ca mai sta la unul din ei si daca nu-mi convine, sa ne despartim. Printre altele mi-a mai spus ca a fost cu un coleg, o colega si o prietena a ei. Eu m-am enervat pentru ca s-a dus si le-a luat pe alea de acasa cu masina(in conditiile in care si cel interesat avea masina) si el a tipat la mine si a spus GATA! Colegul lui tot trage de acea colega sa fie impreuna, ea nu vrea pentru ca nu are destui bani pentru ea(cel putin asa i-a spus fostului meu). Intrebarea mea este urmatoarea: poti iesi de 3-4 ori intr-o saptamana in urmatoarea formula: el,colegul(care vrea sa se cupleze cu colega)+ colega si prietena ei fara sa ai nicio treaba cu cea din urma? Daca tot sunt colegi si nimic altceva,cred ca puteam sa fiu si eu printre cei prezenti la masa. In plus, niciodata nu s-a intors acasa mai devreme de ora 1.

Sincer, cred ca este ceva, poate intim, poate doar un flirt, intre el si colega cealalta, cea care o insoteste pe fata pe care o place colegul fostului.
kudika_32792
Postat pe 28 Mai 2013 06:11
De la: ktaLINE, la data 2013-05-27 20:48:11Plang ca o proasta...pt ca i am oferit tot si primesc absolut nimic..nici macar respect

Iar in cazul asta are rost sa plangi? Pai vezi...

Niciodata sa nu mai versi lacrimi pentru o persoana care nu da doi bani pe tine.
kudika_32792
Postat pe 28 Mai 2013 06:13
De la: ktaLINE, la data 2013-05-27 21:52:59da...in ziua de azi..astea s fete bune..nu eu(sau altele ca mine).

Stai linistita ca mai exista barbati care apreciaza cu adevarat o femeie ce iubeste din tot sufletul!
kudika_32792
Postat pe 28 Mai 2013 06:15
...
byby13
Postat pe 28 Mai 2013 19:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
castiga un Opel Corsa insriete si tu in concurs 1 De la: kudika060690 14 Iulie 2010 15:10
masaj anticelulitic fara vanatai 1 De la: kudika_15583 7 Septembrie 2012 09:53
Intrebare 6 De la: kudika_28925 11 Februarie 2013 08:23
Stie cineva un medic bun dermatologin Cluj? 1 De la: Gabriela_Maria25 7 Noiembrie 2017 09:03
Varicela 3 De la: georgy_patry 6 Iulie 2012 20:37