Mai multe
| Incearca sa scapi de vecina. Daca ea nu stie sa inoate, si ai un rau prin vecinatate, ii spui ca ai scapat poseta in apa cand treceai pe pod. Poate ii vine ideea salvatoare. | ||
|
kudika023770 Postat pe 7 Mai 2013 15:28 |
||
|---|---|---|
| Mi-ar placea sa ne spui daca intre timp ai reusit sa scapi de vecina ta si in ce mod. Sper ca ai ascultat sfaturile care ti s-au dat. | ||
|
kudika_29184 Postat pe 9 Mai 2013 07:17 |
||
| De ce nu mai dai niciun semn de viata? S-a intamplat ceva? Ai patit ceva, ti-au facut vreun rau vecinele? Ar trebui sa ne ingrijoram?! Daca nu raspunzi zilele astea inseamna ca ceva nu e in regula. Sa anuntam undeva? Pareri??? | ||
|
|
||
|
m__ela Postat pe 9 Mai 2013 15:23 |
||
De la: m__ela, la data 2013-05-09 15:23:51De ce nu mai dai niciun semn de viata? S-a intamplat ceva? Ai patit ceva, ti-au facut vreun rau vecinele? Ar trebui sa ne ingrijoram?! Daca nu raspunzi zilele astea inseamna ca ceva nu e in regula. Sa anuntam undeva? Pareri??? a fugit cu instalatoru' de 60 de ani, de frica vecinei profitoare
|
||
|
MissDarine Postat pe 9 Mai 2013 16:38 |
||
De la: MissDarine, la data 2013-05-09 16:38:29De la: m__ela, la data 2013-05-09 15:23:51De ce nu mai dai niciun semn de viata? S-a intamplat ceva? Ai patit ceva, ti-au facut vreun rau vecinele? Ar trebui sa ne ingrijoram?! Daca nu raspunzi zilele astea inseamna ca ceva nu e in regula. Sa anuntam undeva? Pareri???
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 9 Mai 2013 18:58 |
||
|
kudika_25260 Postat pe 10 Mai 2013 06:05 |
||
De la: kudika_25260, la data 2013-05-10 06:05:02 Scurt si la obiect mesajul tau!
|
||
|
kudika_32792 Postat pe 10 Mai 2013 17:13 |
||
|
Hei,draga domnisoravara ,ai scapat de vecinele ,profitoare,sau,era doar o tema...............! |
||
|
kudika492976 Postat pe 11 Mai 2013 00:06 |
||
|
Buna tuturor si multumesc pentru mesajele pe care mi le-ati lasat. Le-am citit pe toate cu luare aminte si am fost placut impresionata de profunzimea unora si de faptul ca totusi prin faptul ca mi-ati scris inseamna ca nu sunt singura in univers. Am inceput sa ma impac cu singuratatea mea desi uneori mai vars cate o lacrima dupa mama. Nu stiu daca v-am scris ca mi-am mai luat un pui de catelus, un pui de cocker spaniel foarte vioi si jucaus care imi umple viata. Am redescoperit de la o vreme tihna cititului, pur si simplu inchid televizorul care simt de la o vreme ca ma agaseaza si citesc. Totusi o sa ma mai duc de vreo cateva ori la cinematograf, insa singura, nu ma mai deranjeaza ideea ca sunt singura, altadata mi se parea umilitor sa merg singura la cinema, vazand atatea grupuri de tineri si indragostiti. Mi se parea ca atinsesem ratarea suprema in viata, sa nu pot socializa nici pana la nivelul la care sa am pe cineva cu care sa ma duc la film. Acum nu mai imi pasa ca sunt singura. In ceea ce le priveste pe vecinele mele le-am mai intalnit inevitabil. Mama fetitei m-a sunat zilele trecute la o ora foarte devreme dimineata sa-i imprumut 100 de Euro, ca cica nu poate sa-si plateasca intretinerea. Ma intreb, e o scuza, ca sa ma impresioneze in ce situatie dificila este si sa ma gandesc sa fac alte gesturi de caritate fata de ea ? Isi permite sa-si cumpere lucruri pe care eu nu mi le permit. Daca are intr-adevar datorii la intretinere ar trebui sa puna facturile pe primul plan, ca prioritate. Sau nu stiu sa isi organizeze prioritatile pentru ca neavand scoala nu pot gandi intr-un mod ordonat si rational ? I-a dat 2 lei si 50 de bani fiicei ei sa se "revanseze" fata de mine. Chiar asa mi-a zis, ca o face ca sa se "revanseze". A cumparat o sticla de suc cu 2 lei si cinci zeci de bani pe care a impartit-o cu mine. Ce trebuia sa-i zic ? "Ah, nu trebuia !" Daca i-as fi spus lucrul acesta ar fi fost incantata ca dupa zecile de milioane de lei (vechi) pe care i-am dat, faptul ca face un astfel de gest marunt, pentru mine e totusi prea mult. Nu am vrut sa creada ca face prea mult pentru mine, asa ca am tacut. Mi-am dat seama ca mi s-a mai intamplat asa cu ele, de aceea s-a format "bulgarele de zapada". Mi-a fost jena de jena lor, am reactionat gresit si interpretarea lor a dus pentru mine la o eroare de rationament, mi se parea ca nu am facut suficient pentru ele, de aceea ma trateaza asa. Dar s-a terminat ! Stiu ca sunt manevre ca sa ma faca sa scot bani din buzunar ! Ce ma intriga este faptul ca mi-am dat seama ca ele discuta cum sa ma manipuleze mai bine ca sa scot bani din buzunar, imi calculeaza reactiile, discuta posibilitatile logice in care eu nu as avea reactia dorita si discuta despre cum sa puna problema ca sa le dau bani in final. Am aproape o placere sadica sa le demontez discutiile, sa imi dau seama ce au discutat despre mine si sa ma minunez cat de lipsiti de caracter pot fi unii oameni si cum se poate si mosteni lucrul acesta. |
||
|
kudika_31836 Postat pe 11 Mai 2013 01:17 |
||
| Fii tare,autoritara si rupe legatura cu ele, pentru totdeauna. Cat despre faptul ca esti plinuta, te rog sa nu fii complexata. Are Dumnezeu grija de tine. Si eu sunt exact ca tine, nu mi-e rusine sa o spun, dar sunt implinita. Nu am prieten, dar pe plan sentimental am primit mai mult decat pot sa duc. Si Ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta. Bea ceai verde cu lamaie de le Teekane, si ai sa vezi cat te ajuta. Iar in legatura cu o posibila casatorie: ei bine, daca-ti doresti cu adevarat lucrul asta, roaga-te in fiecare seara, citeste un acatist, mergi la biserica, si lasa-te pe mana lui Dumnezeu. Citeste acatistul Sfantului Nicolae sau pe al Sfantului Ierarh Nectarie. Si vei vedea rezultatele. Si inca ceva: cand te rogi, sa fii convinsa in sufletul tau ca vei primi un raspuns.Poate mai tarziu, dar il vei primi. Poti sa faci si milostenie, dar cu oamenii care sunt intradevar,nevoiasi. In legatura cu pomenile pt parintii tai, mergi la preot, roaga-l sa te invete ce si cum, si respecta invataturile primite. Daca tu crezi ca ai farmece cauta pe net Rugaciunea Sfantului Ciprian. E foarte scurta si o citesti repede.Nici eu nu credeam in religie, dar am vazut cum un dram de credinta ajuta enorm de mult. Eu anul trecut ajunsesem sa cred ca sunt nebuna- pur si simplu nu mai aveam incredere in mine,in ceea ce fac. Dar acum sunt bine,linistita si mi-am regasit echilibrul. | ||
|
Mihaela_Mona_1 Postat pe 11 Mai 2013 04:35 |
||
De la: kudika_31836, la data 2013-05-11 01:17:11Buna tuturor si multumesc pentru mesajele pe care mi le-ati lasat. Le-am citit pe toate cu luare aminte si am fost placut impresionata de profunzimea unora si de faptul ca totusi prin faptul ca mi-ati scris inseamna ca nu sunt singura in univers. Am inceput sa ma impac cu singuratatea mea desi uneori mai vars cate o lacrima dupa mama. Nu stiu daca v-am scris ca mi-am mai luat un pui de catelus, un pui de cocker spaniel foarte vioi si jucaus care imi umple viata. Am redescoperit de la o vreme tihna cititului, pur si simplu inchid televizorul care simt de la o vreme ca ma agaseaza si citesc. Totusi o sa ma mai duc de vreo cateva ori la cinematograf, insa singura, nu ma mai deranjeaza ideea ca sunt singura, altadata mi se parea umilitor sa merg singura la cinema, vazand atatea grupuri de tineri si indragostiti. Mi se parea ca atinsesem ratarea suprema in viata, sa nu pot socializa nici pana la nivelul la care sa am pe cineva cu care sa ma duc la film. Acum nu mai imi pasa ca sunt singura. Totusi, pentru binele tau, ar trebui sa-ti faci un pic de curaj si sa rupi, odata pentru totdeauna, legatura cu ele. Ma bucur ca ti-ai luat catelus, e foarte adevarat ca un animalut de companie aduce foarte multa bucurie in suflet. :) E foarte bine ca ti-ai redescoperit pasiunea de a citi, de a te plimba si singura sau impreuna cu al tau catelus, ma bucur ca, in sfarsit, ai reinceput sa te redescoperi pe tine, tine-o tot asa.
|
||
|
kudika_32792 Postat pe 11 Mai 2013 10:44 |
||
| Invata sa spui nu. In loc de catelus imi luam un crocodil. Sau macar un piton canibal care sa se indragosteasca de vecine si sa le pape pe rand cu bucata din dragoste. | ||
|
kudika023770 Postat pe 11 Mai 2013 16:20 |
||
De la: kudika_31836, la data 2013-05-11 01:17:11Buna tuturor si multumesc pentru mesajele pe care mi le-ati lasat. Le-am citit pe toate cu luare aminte si am fost placut impresionata de profunzimea unora si de faptul ca totusi prin faptul ca mi-ati scris inseamna ca nu sunt singura in univers. Am inceput sa ma impac cu singuratatea mea desi uneori mai vars cate o lacrima dupa mama.................................................................................................. |
||
|
kudika_15804 Postat pe 11 Mai 2013 16:45 |
||
incearca sa faci un schimb de locuinta si astfel vei scapa, daca este adevarat cele relatate
|
||
|
Zoltan_Norbert_Sergiu Postat pe 22 August 2013 16:01 |
||
| This is paradise | ||
|
kudika_930959 Postat pe 9 Septembrie 2013 06:36 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Am o colega care vb in engl cu prietenul ei, desi el e roman | 11 | De la: kudika067504 16 Martie 2010 23:00 |
| prietenia e mai valoroasa decat un diamant | 17 | De la: Ancuuu 4 August 2009 02:09 |
| o despartire dureroasa.... | 23 | De la: crysa_tm 13 Octombrie 2010 16:40 |
|
|
||
| Mai este apreciat bunul simt, respectul si sinceritatea? | 39 | De la: luluby 8 Iunie 2010 19:49 |
| Prietenie intre cupluri | 5 | De la: alinageomax 18 Martie 2015 13:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.