Mai multe
|
Nu prea am incredere in prietenii virtuali dar cred ca ai gasi cu siguranta si mai buni decat lichelele tale' Sau poate sunt si utilizatori din TM care iti pot tine live, companie |
||
|
Darius_ Postat pe 21 Aprilie 2013 17:09 |
||
|---|---|---|
INTRERUPE ORICE LEGATURA CU ELE, NU MAI APELA LA ELE PTR NICI UN SERVICIU, ESTI DESTUL DE MARE CA SA DISCERNI CE FEL DE PRIETENE SUNT. CAUTA PRIETENE NOI CARE SA NU-TI CUNOASCA SITUATIA MATERIALA(DACA SE POATE SI F RECOMANDAT NU DIN BLOCUL TAU SAU MAI BINE CARTIER) SI FARA SA LE TII LANGA TINE DATORITA CADOURILOR, SUNT PERSOANE CARE POT FI PRIETENE CUNOSTINTE FARA INTERES.http://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/56784.html# |
||
|
kudika081801 Postat pe 21 Aprilie 2013 17:38 |
||
| Buna,in primul rand iti inteleg generozitatea si faptul ca aveai nevoie de cineva,ceea ce ai gresit este persoana asupra careia ti-ai revarsat aceasta bunavointa si generozitate!!!e frumos sa iti rasplatesti persoanele din jur si prietenii care iti sunt alaturi si sa le arati ca iti pasa de ei si ii apreciezi,dar tu pur si simplu ai facut asta cu straini!!!situatia nu suna bine,foarte urata si putin cam incomoda....e clar ca esti inteligenta si iti dai seama ca esti folosita...orice sfat ti-as da ,eu nu sunt acolo si nu traiesc aceasta situatie,asa ca tu realizezi ce se intampla si stii ce ai de facut!aceasta relatie nu iti aduce bucurie si chiar daca esti singura nu inseamna ca e un lucru rau...ai bani sa iti permiti un curs?incepe un hobby,vezi ce pasiuni ai,cauta grupuri de suport pt boala ta,iar restul vin de la sine!!!prietenii si atentia de care duci lipsa!!!macar pe viitor,nu mai face acest gen de gesturi,nu iti vor aduce nimic bun!!!prietenii adevarati nu iti cer nimica si sunt langa tine fara a astepta ceva in schimb.nu iti pierde increderea si ai curajul sa scapi de relatia asta asa-zisa de prietenie si traieste-ti viata,asa cum poti tu de bine!!!sunt sigura ca o sa iti gasesti linistea si armonia pe care sufletul tau le cere!!!toate cele bune!!!vera | ||
|
|
||
|
kudika392859 Postat pe 21 Aprilie 2013 18:07 |
||
cand vei ramane fara bani care-ti va fi motivatia? nu risipi bruma ramasa din respect pentru parinti tai care au muncit sa-ti lase ceva in urma lor...
|
||
|
daniela_danutza78 Postat pe 21 Aprilie 2013 20:53 |
||
|
eu tias da un sfat sa renunti la asa prieteni nu se stie niciodata cind poti avea o prietena sincera si adevarata care sa nu aiba nevoe de anumite favoruri ci pur si sinplu sa te accepte sa te sfatuiasca sati fie aprope atunci cind ai nevoe cautati o doamna mai in virsta neinteresata te poate sfatui si sa-ti dea sfaturi bune eu asa vad si te sfatuesc sa rupi aceasta prietenie |
||
|
kudika496579 Postat pe 21 Aprilie 2013 20:53 |
||
| Sunt de acord cu cineva,care-ti dadea un sfat foarte intelept,cere-i doamnei cu pricina bani,imprumut si te asigur,ca scapi de ea,cat ai zice peste,nu te lasa dusa de nas de o naspeta...succes!http://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/56784.html# | ||
|
kudika492976 Postat pe 21 Aprilie 2013 21:16 |
||
| eu zic sa-i ceri bani imprumut; sau alte lucruri diverse: sa te ajute la cumparaturi, sa te ajute la curatenie, etc. cere-i tot timpul cate ceva, mai ales bani, si o sa vezi rezultatul! | ||
|
kudika456241 Postat pe 21 Aprilie 2013 22:33 |
||
|
SCUZA-MA ,DAR TE-AU LUAT DREPT FRAIERA ...TREBUIE SA INCHEI SCURT PRIETENIA CU ELE SI SA NU LE MAI DAI NICI UN LEUT...ELE NU SANT PRITENELE TALE ,NU VOR FI NICIODATA LANGA TINE DACA AI AVEA NEVOIE ...DECI,N-AI DE CE SA-TI FIE FRICA CA RAMAI SINGURA....DACA TE BAZEZI PE ELE SIGUR VEI RAMANE SINGURA...NU ESTE NEVOIE SA TE MUTI DACA NU DORESTI CI DOAR SA NU TE MAI LASI PACALITA ...PLANGE-TE CA AI NEVOIE DE BANI...VOR DISPAREA SINGURE ...FATA DE FETITA DE 13 ANI NU AI NICI O OBLIGATIE CA SA-TI FIE GREU SA-I REFUZI CEVA...NU ESTE FETITA TA ...ARE MAMA SI TATA CARE II POT SUPORTA CAPRICIILE SI SA-I CUMPERE CE ARE NEVOIE...CATE FETITE DE 13 ANI NU-SI DORESC CATE CEVA?....ACUM CE-O SA FACI? ... O SA CUMPERI LA TOATE FETITELE DE 13 ANI CATE CEVA CA SA FIE MULTUMITE?...SPUI CA ACEASTA PRESUPUSA PRIETENA FACE VRAJI ...N-ARE DE CE SA-TI FIE TEAMA SI ESTE INCA UN MOTIV IN PLUS SA TE INDEPARTEZI DE ELE...GREUTATEA TA NU ESTE O BOALA IN MOMENTUL ASTA,DAR POATE DEVENI DACA NU IEI MASURILE NECESARE CA SA SCAZI IN GREUTATE...MERGI LA UN NUTRITIONIST,LA SALA SAU O OPERATIE LA STOMAC ...IESI CU COLEGELE TALE CAND AU TIMP ...CAUTA-TI PRIETENII DIN LICEU,FACULTATE ...NU MAI UMBLA CU PERSOANE PROMISCUE GEN VECINA,MOSUL DE INSTALATOR...NU LE MAI RASPUNDE LA USA VECINELOR TALE...SPUNE-LE CA ESTI OCUPATA,CA AI NEVOIE DE BANI,NU LE MAI RASPUNDE LA TELEFON SI IN FINAL VOR INTELEGE CA BANCA S-A INCHIS....NU TE MAI LASA ,,EMOTIONATA'' DE ASA ZISELE MINCIUNI ALE LOR ...N-AI NICI O OBLIGATIE FATA DE ELE...CAUTA-TI RUDELE SAU ALTI PRIETENI DEZINTERESATI... MULTA BAFTA SI UN MARE NU VECINELOR TALE!!!! |
||
|
Adry37 Postat pe 22 Aprilie 2013 02:26 |
||
|
Prefãte mereu pre ocupata ptr a te intalni cu ele. si nu trebuie ele sa stie programul tau. Diplomat si elegant te vei scapa de ele. o alta solutie e sa te plangi mereu ca nu mai ai bani atunci cand te intalnesti cu ele. Daca nu esti in stare ca sa minti- imagineaza-ti ca esti o actrita si foloseste-ti oglinda ptr repetitii. Bafta! :* |
||
|
kudika_1665 Postat pe 22 Aprilie 2013 02:34 |
||
Mie mi se pare de pe pustia verde ce ati relatat aici! Dumneavoastra stiti sa spuneti "nu"? Si apoi, ce e cu detaliile astea gen: ce diagonala avea televizorul, ca era plasma sau ca era Sirius, ca era verde, ca era cacaniu sau ce ati mai spus pe-acolo? Ori va faliti, ori faceti reclama intr-un mod mai original ca v-ati saturat de alea standard... In fine, invatati sa spuneti "nu" si mai ganditi-va si la dumneavoastra. Eu nu inteleg cum la o asa varsta va lasati furata de astfel de capuse... daca o fi adevarata toata tarasenia, ca zau, suna a telenovela.
|
||
|
adia88 Postat pe 22 Aprilie 2013 02:42 |
||
fii serioasa cu vrajile!! nu exista vraji fiecare dintre noi atragem raul sau binele prin greselile (voite sau fara voie) care le face sau prin intelegerea faptelor. si daca esti o persoana cerebrala sti cand si unde ai gresit si nu crezi in ceva de pe alta lume care chipurile vine sa-ti faca tie rau. sa fim seriosi! si aici nu vreau sa te judec, dar prieteniile se castiga prin respect nu se cumpara cu bani, crede-ma sunt atatea persoane oneste si de buna credinta, cu, care te-ai putea imprieteni fara interese, cauta si tu pe cineva asa cum esti tu... in ce o priveste pe vecina ta, ai inceput bine prin ai spune ca nu mai esti disponibile si in cele din urma nu-i mai deschizi usa, ce o sa faca? fi reticenta si refuzo cu orice pret chiar daca te va invita la ea. nu are ce sa-ti faca decat sa te lase in pace! cumpara cadouri pentru oamenii de la care primesti, de zile de nastere dar nu zilnic... ok, te las, mult succes!
|
||
|
anielaxx Postat pe 22 Aprilie 2013 08:00 |
||
|
||
|
kudika_17055 Postat pe 22 Aprilie 2013 11:20 |
||
| Nasol... o situație în care nu doresc sã mã aflu. Sfatul meu este sã te îndepãrtezi cât mai repede de aceste persoane, eventual ignorã-le, motiveazã cã ești ocupatã,obositã.... s-au pur și simplu fã o discuție tet-a-tet cu mama și explicã-i cã fondurile tale financiare s-au epuizat și celmai bine ar fi bine sã puneți punct acestei prietenii din interes.Încearcã sã-ți faci prieteni de vârsta ta și care nu îți cer nimic în schimbul prieteniei lor. Succes. | ||
|
predaaurelia@yahoo.com Postat pe 22 Aprilie 2013 13:27 |
||
| OK. toata lumea zice sa le indepartezi din viata ta, sa fugi, sa le stergi din notebook-ul tau etc... Problema e ca ai dependenta de ele, tu ai favorizat evolutia situatiei si acum trebuie sa iti gasesti altceva sa iti umpli golul lasat...Nu e usor sa intalnesi fiinte dezinteresate dar trebuie sa incerci...Sa iti ajutr Dumnezeu. | ||
|
kudika083996 Postat pe 22 Aprilie 2013 15:53 |
||
| Daca nu poti spune "nu" spune pentru inceput "nu acum" , amana si intre timp lucreaza la respectul fatza de propria persoana, egal cum arati, in viata atitudiea este totul! | ||
|
celiapopa Postat pe 22 Aprilie 2013 17:41 |
||
Sfatul meu e sa incerci sa o eviti cat mai mult.Si eu am fost in situatia ta.Am avut doua astfel de prietene care erau mereu langa mine dar doar daca le plateam...Cand te cheama undeva le spui ca nu ai timp ca ti-ai facut prietene si ca iesi cu ele in oras si nu ai timp sa vorbesti cu ea.Cand te intalnesti pe strada ii spui salut si pleci mai departe ii zici ca nu ai timp sa stai de vorba k ai treaba...ii bagi mereu scuze dinastea si o sa renunte ea la un moment dat...si schimbati si numarul de telefon si fa in asa fel incat ea sa nu-l afle.Trebuie sa te indepartezi de persoanele astea daca nu o sa ajungi la sapa de lemn...Oricand iti poti gasi o prietena adevarata nu k ea...aceasta persoana nu iti e prietena
|
||
|
anrya Postat pe 22 Aprilie 2013 18:46 |
||
| Oare o lua cineva in seama sfaturile astea?? | ||
|
Darius_ Postat pe 22 Aprilie 2013 18:59 |
||
Si eu ma intreb asta.Sper ca da...
|
||
|
the_girl_with_smiley_face Postat pe 23 Aprilie 2013 11:53 |
||
| Draga mea stiu cum este, dar pana nu spui tu ca nu mai ai posibilitati sa le cumperi nu vor inceta...Nu dai pentru ca ai, ci, dai pentru ca ai nevoie de afectiune, de socializare... In fiecare oras sunt centre de amplasament pentru copii si in week-end mergi acolo ai ia (numai pentru week-end) un copil acasa si mergi la cofetaria cu el... la plimbare prin park... Daruieste-i surplusul de afectiune si bunatate de care dai dovada ! Dumnezeu sa-ti arate calea! Este plina lumea de a excroci sentimentali si daca mai povestesti s-ar putea sa mai gasesti si pe altiii (ti-o spun din proprie experienta). Te pup, draga mea | ||
|
kudika442744 Postat pe 24 Aprilie 2013 10:35 |
||
| De astfel de persoane nu scapi usor, nu au scrupule, spune nuuuuuuuuuu mai am bani pentru asa ceva......... | ||
|
kudika442744 Postat pe 24 Aprilie 2013 10:47 |
||
De la: Darius_, la data 2013-04-22 18:59:09Oare o lua cineva in seama sfaturile astea?? nope!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 24 Aprilie 2013 10:50 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2013-04-24 10:50:52De la: Darius_, la data 2013-04-22 18:59:09Oare o lua cineva in seama sfaturile astea?? poate ca da,poate fi in fata monitorului si citeste parerea fiecaruia si poate stie ce are de facut,.....poate,poate,poate oooof poate va aparea si ne va spune daca a gasit o rezolvare
|
||
|
Titanika Postat pe 24 Aprilie 2013 10:56 |
||
De la: Titanika, la data 2013-04-24 10:56:16De la: kiss_my_ass, la data 2013-04-24 10:50:52De la: Darius_, la data 2013-04-22 18:59:09Oare o lua cineva in seama sfaturile astea?? poate-i doar un topic "fabricat" de kudika!! poate va face (asta-i sigur) doar ce-o duce capsorul, poate este la cumparaturile de Pasti chiar acum cu vecinele....poate, poate!!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 24 Aprilie 2013 11:00 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2013-04-24 11:00:55De la: Titanika, la data 2013-04-24 10:56:16De la: kiss_my_ass, la data 2013-04-24 10:50:52De la: Darius_, la data 2013-04-22 18:59:09Oare o lua cineva in seama sfaturile astea?? poate!?
|
||
|
Titanika Postat pe 24 Aprilie 2013 11:05 |
||
De la: Titanika, la data 2013-04-24 11:05:51totul e posibil in ziua de aziDe la: kiss_my_ass, la data 2013-04-24 11:00:55De la: Titanika, la data 2013-04-24 10:56:16De la: kiss_my_ass, la data 2013-04-24 10:50:52De la: Darius_, la data 2013-04-22 18:59:09Oare o lua cineva in seama sfaturile astea??
|
||
|
Titanika Postat pe 24 Aprilie 2013 11:09 |
||
Poate e si vecina logata si s-a simtit prost pt gest cand a citit parerile necunoscutilor despre ea.. sau lepra de fiica-sa isi face planul de Pasti si se orienteaza spre alte vecine
|
||
|
Darius_ Postat pe 25 Aprilie 2013 03:23 |
||
De la: Darius_, la data 2013-04-25 03:23:49Poate e si vecina logata si s-a simtit prost pt gest cand a citit parerile necunoscutilor despre ea.. Nu cred ca niste persoane fara scrupule, dupa cum sunt acea vecina si fiica-sa, s-ar simti aiurea si ar avea mustrari de constiinta, ca s-au folosit de un alt om. Cele doua imi par a fi doua persoane lipsite de scrupule si remuscari. |
||
|
kudika_32792 Postat pe 26 Aprilie 2013 08:11 |
||
mda..sa te mai increzi in intentiile bune ale femeilor
|
||
|
Darius_ Postat pe 29 Aprilie 2013 01:42 |
||
De la: Darius_, la data 2013-04-29 01:42:52mda..sa te mai increzi in intentiile bune ale femeilor Darius, nu generaliza, te rog! |
||
|
kudika_32792 Postat pe 29 Aprilie 2013 07:06 |
||
| Salut! Mi s-a intamplat si mie sa dau peste persoane care voiau sa profite de mine, dar m-am debarasat repede de ele. Decat cu asa "prieteni" mai bine doar tu si catelul. Decat sa le dai lor banii tai, mai bine fa si tu excursii la munte sau pelerinaje pe la manastiri.E frumos si relaxant si mai mult, poti cunoaste persoane noi si cumsecade.Atata vreme cat poti merge si gandi singura nu trebuie sa depinzi de nimeni mai ales de profitori. Asa ca fii tare, fa-ti datoria fata de parintii tai si daca ai nevoie de un sfatuitor du-te la un parinte duhovnic si el intotdeauna te va sfatui ce sa faci. Nu te increde in oameni, caci ei pot sa te sfatuiasca rau.In ziua de azi e greu sa-ti gasesti prieteni adevarati, sunt foarte rari.Singurii prieteni adevarati sunt parintii si fratii, iar daca nu -i ai increde-te in Domnul nostru Iisus Hristos si Maicuta Domnului caci ei te vor calauzi.Doamne ajuta! Si sa aud numai de bine. | ||
|
ankacm Postat pe 7 Mai 2013 13:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| tin la cea mai buna prietena dar nush dak fac bn | 9 | De la: kudika326079 18 Octombrie 2010 14:50 |
| un sfat pls !! | 1 | De la: Zeno_Pasca_1 2 Mai 2014 00:12 |
| Va rog sa ma ajutati! | 5 | De la: cleoafrica 9 Iulie 2009 16:26 |
|
|
||
| cine e de vina? | 8 | De la: lumos 31 Ianuarie 2010 11:00 |
| De ce tot timpul ne place sa sarim din lac in put? | 77 | De la: oana84onutza 22 Ianuarie 2010 19:20 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.