Dunarea la Cazane

Voteaza:
Rating curent Dunarea la Cazane: (5 din 1 vot)
 
Fosta membra Kudika.ro
Buna tuturor, as vrea sa fac o excursie la Orsova in aprilie si am inteles ca pot merge cu barca/vaporul pe Dunare pentru a vizita acel minunat defileu. Desi am cautat pe internet, nu am gasit prea multe info si ma intereseaza de unde pot lua barca sau vaporul si cat costa. pupici
Raporteaza abuz de limbaj
putin_dus Avatarul lui putin_dus

106 mesaje
Membru din: 1/03/2013

E simplu fata. Iti iei amantu si te duci acolo. Te cazezi la o pensiune si intrebi inainte daca are salupa si daca te poate duce pana acolo in defileu. Acolo la cazane toti au salupe. Daca nu vrea sa te duca nu te cazezi si gata, sunt 1000 de pensiuni acolo foarte ieftine si cazare in conditii perfecte. Poti sa cauti pe net si intrebi la telefon daca au salupa si daca te pot duce daca vrei sa nu stai pe acolo sa bajbai. Acolo gasesti cazare mult mai ieftina decat pe net.

VEZI SA ITI IEI CORDACI. Daca te duci singura nu e bine.
Raporteaza abuz de limbaj
Ce par frumos ai ... pacat ca iti iese din nas!
Fosta membra Kudika.ro
Multumesc frumos pentru sfat! Nu vad rostul lui insa! Nu pricep de ce tre sa existe rautate in voi toti...am pus o intrebare decenta si astept un rasp decent. Ti se pare ca sunt proasta si nu stiu sa ma descurc acolo? Daca nu stiu, sigur stie SOTUL meu. Ca amant nu am. Pur si simplu ma gandesc ca e mai bine sa stiu din timp ce pot gasi acolo si poate sunt persoane pe acest forum care chiar m-ar ajuta cu informatia!!! O zi placuta sa ai!
Raporteaza abuz de limbaj
diana_29 Avatarul lui diana_29

8 mesaje
Membru din: 3/06/2013

daca ajungi la Orsova, neaparat sa iti rezervi o zi sa mergi si la Baile Herculane, este foarte aprope 20 km
Raporteaza abuz de limbaj