Setari Cookie-uri

relatia cu un barbat divortat si cu un copil dar locuind in aceeasi casa cu fosta

curioasa sunt din fire cum va impartiti treburile gospodaresti locuind sub acelasi acoperis?O fi el bigam?
Titanika
Postat pe 5 Iunie 2013 16:45
De la: Titanika, la data 2013-06-05 16:45:06curioasa sunt din fire cum va impartiti treburile gospodaresti locuind sub acelasi acoperis?O fi el bigam?

Domnul nu este nici macar monogam,Titanika,iar treburile gospodaresti nu se pun in discutie,el fiind foarte ocupat!!!!
kudika_15804
Postat pe 5 Iunie 2013 17:02
De la: kudika_15804, la data 2013-06-05 17:02:46
De la: Titanika, la data 2013-06-05 16:45:06curioasa sunt din fire cum va impartiti treburile gospodaresti locuind sub acelasi acoperis?O fi el bigam?

Domnul nu este nici macar monogam,Titanika,iar treburile gospodaresti nu se pun in discutie,el fiind foarte ocupat!!!!

pai el doarme in doua paturi,eu asa inteleg,of ce o fi in casa aia,numai ei stiu!?E ceva cusut cu ata alaba la mijloc,mie nu-mi miroase a -bine!!!
Titanika
Postat pe 5 Iunie 2013 17:13

El locuieste cu fosta sotie si fiica, Titanika, nu cu doamna care ne-a scris.
kudika_32792
Postat pe 6 Iunie 2013 08:24
exact, nu locuieste cu mine, nu ne impartim treburi gospodarest cred ca nici nu stie de asa ceva, el acasa la el are o persoana care face mancare plus calcat si curatenie pe deasupra, iar la cabinet o alta persoana pt curatenie.
forester
Postat pe 6 Iunie 2013 17:52
da doarme in doua pauri dar separat de fosta sotie pentru ca au patru camere la apartament.
nici eu nu stiu ce sa mai intelg fetelor, sunt asa derutata si dezamagita, si viata este asa de grea si dura uneori si eu caut iubiri eterne si dragoste la infinit! sa nu ma intelegeti gresit nu vorbesc de sex aici daca ar fi dupa mine as putea sa traiec si fara dar, fae parte din rolul pe care il avem in viata asta!
nu stiti cat ma bucur ca ati raspuns s ca vorbiti cu mine, va multumesc mult de tot!
forester
Postat pe 6 Iunie 2013 17:59
Pai nu inteleg de ce el nu se rupe de tot si nu vrea sa locuiti impreuna.Ori daca stau bine si ma gandesc e chestier de avere,odata ce se va muta de acolo si va ramane cu tine,va pierde tot!Este o treaba tare uncalcita ce numai el o poate rezova.
Dar tu,draga mea,l-ai accepta sa traiasca langa tine?
Titanika
Postat pe 6 Iunie 2013 23:35
De la: forester, la data 2013-06-06 17:59:05da doarme in doua pauri dar separat de fosta sotie pentru ca au patru camere la apartament.
nici eu nu stiu ce sa mai intelg fetelor, sunt asa derutata si dezamagita, si viata este asa de grea si dura uneori si eu caut iubiri eterne si dragoste la infinit! sa nu ma intelegeti gresit nu vorbesc de sex aici daca ar fi dupa mine as putea sa traiec si fara dar, fae parte din rolul pe care il avem in viata asta!
nu stiti cat ma bucur ca ati raspuns s ca vorbiti cu mine, va multumesc mult de tot!

Mie mi se pare in continuare suspect ca fiica lui doarme, din cand in cand, cu el in acelasi dormitor. Fata aceea nu mai e un bebelus, e totusi o adolescenta de 13 ani, deci nu are ce cauta sa doarma in acelasi pat cu tatal ei.

Nu stiu ce gandesti si simti tu vis-a-vis de ceea ce se intampla, dar eu tare banuiesc ca el nu face partajul si nu pleaca din acea casa, pentru ca-si abuzeaza fizic copilul. Si ce-i mai grav e ca fosta lui sotie s-ar putea sa stie lucrul asta si sa-i fie teama sau rusine sa ia atitudine.

In locul tau, as fi anuntat de mult Jugendamt/Protectia Copilului despre faptul ca o adolescenta este nevoita sau poate chiar obligata, din cand in cand, sa doarma in acelasi dormitor cu tatal ei. Imi este foarte teama pentru acea fata.

Sa nu te superi pe mine, dar ma gandesc la binele acelui copil. Ma gandesc ca poate acea fata are nevoie de ajutor pentru a scapa din ghearele aluia si ii este jena sa se confeseze cuiva pentru a putea scapa de el.

Am citit de atatea cazuri in care niste nenorociti, care nici n-ar trebui sa se numeasca tati, si-au abuzat sexual copiii, iar mamele respectivilor copiii nu-i credeau pe acestia cand incercau sa le spuna ce se intampla.

Incearca sa stai de vorba cu acea fata si sa afli ce se intampla. Prioritatea acum nu este relatia dintre tine si acel medic, ci ceea ce este posibil sa se i intample acelei fete.

kudika_32792
Postat pe 7 Iunie 2013 07:45
cred ca ori am facut eprimarea gresita, sau am fost inteleasa gresit.
acea fata a lui nu mai doarme acum cu el, dar la inceputul relatiei noastre a spus de cateva ori ca mai doarme cu el.
varianta de raspuns a mea este urmatoarea,cred ca il iubeste f mult pe tata, am vazut fotografi unde acest copil ii oferea toata dragostea lui de copil prin privire prin imbratisare.
la momentul respectiv in urma cu un an cand am fost la el in casa, camera copilului nu avea mobile nu erea amenajata ptdormitor, dar sufrageria erea amenajata pt dormit si un alt dormitor si binenteles ca fata dormea cu mama ei la momentul respectiv.
nu cred ca abuzeaza de copil in nici un caz din contra lucrurile cred ca stau invers, copilul abuzeaza de tata in sensule ca: sunt momente cand acest copil desi e domnisoara in toata regula doreste atentie suplimentara din partea lui asta am tras eu concluzia.
in nici un caz nu cred ca face asa ceva.
forester
Postat pe 7 Iunie 2013 11:50
da cred ca este o intelegere dar mai mult nu stiu ca nu spune.
nu stiu de ce nu se rupe de tot de acolo, de fapt mi-a spus tot timpul sa ii mai dau timp ca lucrurile se vor rezolva.
referitor la fosta are afacerea ei care cred ca ii merge pentru ca ea acasa nu face nimic din ceea ce am vazut eu poate gresesc dar sa vi de la sala aproape tarziu in noapte, ceva in genul fiacare face ve vrea.
forester
Postat pe 7 Iunie 2013 11:57
De la: forester, la data 2013-06-07 11:50:13cred ca ori am facut eprimarea gresita, sau am fost inteleasa gresit.
acea fata a lui nu mai doarme acum cu el, dar la inceputul relatiei noastre a spus de cateva ori ca mai doarme cu el.
varianta de raspuns a mea este urmatoarea,cred ca il iubeste f mult pe tata, am vazut fotografi unde acest copil ii oferea toata dragostea lui de copil prin privire prin imbratisare.
la momentul respectiv in urma cu un an cand am fost la el in casa, camera copilului nu avea mobile nu erea amenajata ptdormitor, dar sufrageria erea amenajata pt dormit si un alt dormitor si binenteles ca fata dormea cu mama ei la momentul respectiv.
nu cred ca abuzeaza de copil in nici un caz din contra lucrurile cred ca stau invers, copilul abuzeaza de tata in sensule ca: sunt momente cand acest copil desi e domnisoara in toata regula doreste atentie suplimentara din partea lui asta am tras eu concluzia.
in nici un caz nu cred ca face asa ceva.

Promite-mi totusi ca vei fi cu ochii in patru, ca acelui copil sa nu i se intample nimic. Daca observi ceva, sa anunti autoritatile, te rog.
kudika_32792
Postat pe 7 Iunie 2013 12:03
of Viorico,nu generaliza lucrurile sant niste oameni cu scoala si cu capul pe umeri,faptul ca fata dormea cu tatal sau nu mi se pare chiar asa iesit din comun,ma gandesc ca si eu la varsta aceea ii luam aerul tatalui meu si cand prindeam ocazia si mamica era la lucru si afara mai tuna si fulgerea aabia asteptam sa ma simt ocrotita de el!Il vrea doar pt ea si atunci stau si ma gandesc la momentul despartirii lor ,Forester va avea de suferit luptand pt ce va fi al ei.Cum se va termina aceasta poveste si eu sant curioasa.
Titanika
Postat pe 7 Iunie 2013 12:27
dragele mele nu stiu cam sa ma mai eprim sa fiu inteleasa, nu cred sub nici o forma ca abuzeaza acel copil nu cred ever!
eu nu cunosc copilul personal doar ce am vazut foto pe telef si pe reteaua de socializare dar cred ca stie oarecum de mine din discutiile avute in casa, oricum ceea ce cred poate ma insel este ca acest copil nu ma doreste in viata lor.
un alt exemplu concret pe care as putea sa va spun de el ar fi urmatorul:cu ceva timp in urma cateva luni tatal si copilul au fost in tara la el la parintii lui dar in nici un caz de vizite de curtoazie,iar eu atunci l-am rugat sa imi aduca ceva ce am nevoie si este de folosinta, binenteles ca si aici se gaseste dar am spus totusi au mai buna calitatea ca la noi. de cumparat a cumparat acel lucru dar de ajuns la mine nu a mai ajuns de ce? din spusele lui este ca acel lucru a fost pitit disparut etc. voi ce cum ganditi sunt eu deplasata?binenteles ca eu am cumparat ulterior de aici acel lucru de care aveam nevoie!
o sa va mai dau un alt exemplu pe care nu l-am uitat si de iertat nu ma iertat!
forester
Postat pe 7 Iunie 2013 13:19
da eu l-as accepta in anumite conditii sa fie cu mine adica sa renunte sa plece de acolo unde este si sa renunte la copil dar el a spus ca nu poate renunta la copil pentru ca el exista.
forester
Postat pe 7 Iunie 2013 13:33
De la: forester, la data 2013-06-07 13:33:12da eu l-as accepta in anumite conditii sa fie cu mine adica sa renunte sa plece de acolo unde este si sa renunte la copil dar el a spus ca nu poate renunta la copil pentru ca el exista.

nici vorba sa renunte la copil,dar eu cred ca el nu este hotarar si nici sigur pe el de a face un pas sa fie langa tine.Il vad dezinteresat total in ceea ce priveste relatia voastra!
Titanika
Postat pe 8 Iunie 2013 01:15
De la: Titanika, la data 2013-06-07 12:27:41of Viorico,nu generaliza lucrurile sant niste oameni cu scoala si cu capul pe umeri,faptul ca fata dormea cu tatal sau nu mi se pare chiar asa iesit din comun,ma gandesc ca si eu la varsta aceea ii luam aerul tatalui meu si cand prindeam ocazia si mamica era la lucru si afara mai tuna si fulgerea aabia asteptam sa ma simt ocrotita de el!Il vrea doar pt ea si atunci stau si ma gandesc la momentul despartirii lor ,Forester va avea de suferit luptand pt ce va fi al ei.Cum se va termina aceasta poveste si eu sant curioasa.

Stai linistita, Titanika, ca si printre cei cu scoala sunt destui dezaxati!

Si nu era vorba aici ca acel copil isi doreste sa petreaca mai mult timp cu tatal ei, ci faceam referie la faptul ca doarme in acelasi pat cu el, desi are 13 ani. Pe tine nu te-ar pune pe ganduri asa ceva? Pe mine m-ar pune si m-a si pus pe ganduri. Mai bine sa previi un rau decat sa inchizi ochii si sa lasi ochii ca acel rau sa se intample.
kudika_32792
Postat pe 8 Iunie 2013 07:48
*referire
kudika_32792
Postat pe 8 Iunie 2013 07:48
De la: forester, la data 2013-06-07 13:33:12da eu l-as accepta in anumite conditii sa fie cu mine adica sa renunte sa plece de acolo unde este si sa renunte la copil dar el a spus ca nu poate renunta la copil pentru ca el exista.

In cazul in care relatia dintre ei doi e o relatie normala tata-fiica, n-ai niciun drept sa renunte la copilul lui.

Sunt de acord insa sa-i ceri sa se hotarasca, ori cu tine, ori cu fosta.
kudika_32792
Postat pe 8 Iunie 2013 07:50
De la: forester, la data 2013-06-07 13:19:59dragele mele nu stiu cam sa ma mai eprim sa fiu inteleasa, nu cred sub nici o forma ca abuzeaza acel copil nu cred ever!
eu nu cunosc copilul personal doar ce am vazut foto pe telef si pe reteaua de socializare dar cred ca stie oarecum de mine din discutiile avute in casa, oricum ceea ce cred poate ma insel este ca acest copil nu ma doreste in viata lor.
un alt exemplu concret pe care as putea sa va spun de el ar fi urmatorul:cu ceva timp in urma cateva luni tatal si copilul au fost in tara la el la parintii lui dar in nici un caz de vizite de curtoazie,iar eu atunci l-am rugat sa imi aduca ceva ce am nevoie si este de folosinta, binenteles ca si aici se gaseste dar am spus totusi au mai buna calitatea ca la noi. de cumparat a cumparat acel lucru dar de ajuns la mine nu a mai ajuns de ce? din spusele lui este ca acel lucru a fost pitit disparut etc. voi ce cum ganditi sunt eu deplasata?binenteles ca eu am cumparat ulterior de aici acel lucru de care aveam nevoie!
o sa va mai dau un alt exemplu pe care nu l-am uitat si de iertat nu ma iertat!

Normal ca fata nu te accepta, deoarece ea isi doreste sa aiba parintii alaturi, atat mama, cat si tata, iar tu esti privita ca o intrusa, ce incearca sa distruga acea pseudoarmonie.

In orice caz, mi se pare foarte ciudat, ca nu te prezinta fiicei sale, ceea ce-mi arata doua lucruri:

1. nu doreste o relatie serioasa cu tine sau nu este deloc sigur de relatia cu tine

si/sau

2. e foarte posibil, sa fie inca impreuna cu sotia, iar el sa-ti spuna ca e divortat.

Cred ca te-a vazut cam credula, iar acum profita de acest lucru.
kudika_32792
Postat pe 8 Iunie 2013 07:55
Iar in privinta acelui obiect, cred ca nici nu ti l-a cumparat, dar ti-a servit o scuza ieftina ca a disparut...
kudika_32792
Postat pe 8 Iunie 2013 07:56
De la: kudika_32792, la data 2013-06-08 07:50:29

In cazul in care relatia dintre ei doi e o relatie normala tata-fiica, n-ai niciun drept sa renunte la copilul lui.

Sunt de acord insa sa-i ceri sa se hotarasca, ori cu tine, ori cu fosta.

*sa-i ceri sa renunte
kudika_32792
Postat pe 8 Iunie 2013 07:57

Nu ai niciun drept sa ii ceri sa renunte la copilul sau!!!Dar,pe de alta parte,acel copil poate deveni un pretext prezentat si uzitat in defavoarea derularii relatiei voastre!!!!
kudika_15804
Postat pe 8 Iunie 2013 09:14
Sunt datoare cu ceva explicatii fata de voi!
Am spus ca o sa va povestesc ce sa intamplat cu ceva timp in urma si pa care eu nu l-am iertat.
cu multe luni in urma a fost ziua mea de nastere eu am hotarat de comun acord cu el la momentul respactiv sa mergem la manstirile din moldova, ceea ce el a fost de acord.
eu am luat concediu de odihna pentru asa ceva, am facut traseul turistic de plecare, l-am rugat pe tatal meu sa imi aduca masina de la tara a lui binenteles, ceea ce a si facut pentru ca a lui erea in service la momentula acela.
am facut tot aranjamentul si am ramas cu el in brate de ce, pentru ca, cu o zi inainte de plecare eu eream de garda si a venit in acea garda si mi-a adus cheile de la masina si actele si spunandu-mi ca ii pare rau dar a avut discutii si nu mai poate merge si nu si-a dat seama de implicarea emotionala a copilului! eu la momentul respectiv simteam ca vreau sa i-l distrug pentru bataia de joc pe care a facu-o fata de mine si fata de parintii mei care sunt oameni simpli!
cam atat a fost o porioada dureroasa la momentul respectiv pentru mine, intensitatea durerii erea la maxim, daca v-ati pus vreodata toata increerea intr-o persoana si a-ti dat totul la o parte pentru ea stiti cum este! cam atat despre ce a fost atunci/
acum am aflat din discutii mai mult generate de mine ca ca acel lucru cumparat pt mine crede ca fosta la luat si la acut disparut oricum pe mine nu ma ma i intereseaza dar vroiam sa aflu adevarul si cred ca departe nu sunt.
referitor la treaba cu dormitul in doua paturi asa este am axpus si punctul asta de vedere si ce am primit , ca situatia este asa cu mste si ca el nu poaterenunta la casa respectiva pt ca e pe numele lui dar ca fosta il santajeaza emotional adica cum am intrebat raspunsul a fost copilul adica?,,,ij mod normal ar trebui sa plece ea cu copilul in alta casa.tot din spusele lui stiu ca mai au un ap inchiriat!
binenteles ca la mine acasa nu este ap facut lux, este de baza zic eu pe cand la el este un alt standard.
l-am invitat sa aduca haine la mine schimburi la mine si nimic am fost destukl de deschisa cu el prea deschisa vecinii mei deja se uita dupa el si vocifereaza si ce am facurt eu am pus la intretinere doua persoane de ce poate va intrebati, pentru ca sa nu am discitii si sa dau explicatii altor persoane.
feteleor nu am nici un drept sa va cer sa din timpul vostru si din judecata voastra
cam atat
forester
Postat pe 8 Iunie 2013 09:19
Raman la parerea mea ca el e un tip neserios si nu-si doreste cu adevarat o relatie de la tine.
kudika_32792
Postat pe 8 Iunie 2013 09:28
Draga mea Forester,din cate ne-ai relatat aici,reiese ca tu esti prea buna s-au prea naiva(iartama pt acest cuvant),iar el un om dezinteresat.
Ce esti tu pt el?doar o bula de aer cand poate evada de acasa si nimic mai mult.Profita de timpul si viata ta si apoi te trezesti tot singura.
Cum as vedea eu situatia ta:-o femeie singura care se bucura prea putin de clipele la care viseaza,asteptand pe cineva care nu promite nimic!
In situatia ta,ori accepti aceasta sitatie fara compromisuri ori iei taurul de coarne si ii dai un ultimatum si daca nu vrea sa faca ca tine sa-i pui capat acestui calvar de intrebari si fara raspuns din partea lui.
Te simt ca esti o femeie folosita si te doare.Iai spus vreodata care sant sentimentele tale si ce planuri de viitor visezi langa el?Cred ca nu!Esti prea simtita ca sa iei o asfel de atitudine.Mereu lasi timpul sa la se resolve in timp dar fara nici un rezultata.O sa ajungi sa obosesti la un timp si vei claca.
Vei pune odata si odata punct,dar oare cand sin ce fel numai tu poti decide!
Titanika
Postat pe 8 Iunie 2013 10:28
De la: forester, la data 2013-06-01 09:11:31dragele mele nu am mai intrat de mult pe aici sa va povestesc cum a mai decurs relatia mea.
de fapt este totul ca la inceput nu a fost schimbat nimic din punctul lui de vedere adica: munca la cabinet pana seara tarziu, se duce acasa la el in fiecare seara daca se poate sa vina la mine acasa bine daca nu nu ,sau ne vedem in la sfarsit de saptamana, cam astea sunt.
vorbiti cu mine va rog, sigur va amintiti de povestea mea, cei cu care am vb si mi-ati dat sfaturi, va rog!

In final daca tu nu o sa-l lasi te va lasa el pe tine si tu trebuie sa fi constienta de lucrul acesta tocmai de aceia iti este frica tie ca sa nu fi parasita, in cazul acesta imi pare rau sa spun dar aici se va ajunge, daca nu-i spui nimic va continua sa iasa cu tine in ritmul acesta iar daca ii spui ceva tie frica sa nu te lasa, eu as sta de vorba serios cu el si i-as cere ca daca ma iubeste cu adevarat sa locuiasca cu mine si daca nu o va face asta inseamn ca nu ma iubit suficient de mult(iar daca iti zice scumpo dar te iubesc insa asa stau lucrurile sa nu-l crezi ceea ce va face el va fi sa lungeasca situatia in care acuma va aflati pentru ca daca i-ar placea cu adevarat de tine nu ar fi asa), ai grija ce faci trebuie sa ai personalitate, autoritaye si sa infranti fiecare lucru cu o inima curajoasa indiferent de pierderea unei persoane dragi in primul rand trebuie sa-ti dovedesti tie ca esti cineva si ca esti mandra de tine! Succes!
kudika_nikole
Postat pe 8 Iunie 2013 11:03
Nocoooo, ,nu te-am mai vazut de mult,dar de ti-ai sters pozele?
Titanika
Postat pe 8 Iunie 2013 11:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cancer endometru, pls ajutor :((( 6 De la: kudika331254 9 Iulie 2012 11:28
pastila impotriva fibromului uterin 6 De la: kudika403137 26 Iunie 2013 09:00
Relatie la distanta 33 De la: kudika416073 23 Septembrie 2013 13:19
:( rochie mireasa 3 De la: kudika_36013 5 Iunie 2013 08:00
DIAGNOSTICARE ,ACUPUNCTURA ,MASAJE 2 De la: healthy006304 16 August 2011 20:52