Setari Cookie-uri

2 subiecte : 1 motivele pro-avort 2 daca avortul ar fi interzis in tara ?

De la: Ale_xandra_27, la data 2013-06-18 18:18:27la subiectul 2 pe care l-am deschis: Deci daca avortul este interzis in tara vor fi fete care ar incerca sa-si provoace singure avortul cu riscul de a muri . PAI SI DACA SUNT TUTE CE SA LE FACI ?Ele nu isi dau seama cat de grav e sa faci lucrul asta ? Pentru un BANAL motiv de rusine ca are burtica,,,ca naste la varsta frageda ,da ,BANAL daca stai sa compari motivul, cu ceea ce are de gand sa faca-SA UCIDA - TOTAL BANALEE TOATE MOTIVELE DE A AVORTA - cunosc o fata care,intradevar era rusinos sa se duca la liceu insarcinata,se uitau toti la ea,dar nu a avortat ca are constiinta frumoasa,adik de om cu credinta si frica de Dumnezeu,,si acum ce crezi ca are? un copil ASA DE FRUMOS,toti il iubesc,,CINE S-AR GANDI ACUM SA MAI DEA TIMPUL INAPOI SI SA-L AVORTEZE? CINE?? mare rusine pentru gandirea perversa a fetelor,de a comite aceasta crima pentru niste motive total ABERANTE, BANALE ,TIMPUL TRECE SI LE MAI ACOPERA PE CELELALTE.. NICI DACA ESTI VIOLATA NU TREBUIE SA AVORTEZI ,PANTECELE NU E PROPRIETATEA TA FEMEIE,, SA-TI FIE RUSINE PENTRU FAPTA PE CARE O FACI SI NU STII CAT DE GRAVA IN VIATA DE APOI DACA NU O REPARI. Nu vreau sa va descurajez,exista timp de indreptare fetelor,dar cu multa cainta si parere de rau pentru ce ati facut,sfatul : mergeti la un duhovnic bun ,si faceti exact ce va cere..Doamne Ajuta,,,ma rog si pentru voi !
foarte bn ca le zici ce sa face ,,dar nu le mai acuza tu
prazlea
Postat pe 18 Iunie 2013 19:13
Eu sunt pt protectie. de ce sa ajungi sa te gandesti la avort cd exista prezervative si pilula de a doua zi? cd ai o sarcina pe care nu ti-o doresti, presupun ca exista mii de motive serioase sa avortezi.eu nu sustin avortul,mai bine il dai spre adoptie decat sa-l omori sau sa-l abandonezi pe strazi.mi se pare cea mai josnica crima - omori ceva ce creste in tine cand tu ar trebui sa-l ocrotesti pt ca nu se poate apara
the_girl_with_smiley_face
Postat pe 18 Iunie 2013 20:54
De la: Ale_xandra_27, la data 2013-06-18 18:18:27la subiectul 2 pe care l-am deschis: Deci daca avortul este interzis in tara vor fi fete care ar incerca sa-si provoace singure avortul cu riscul de a muri . PAI SI DACA SUNT TUTE CE SA LE FACI ?Ele nu isi dau seama cat de grav e sa faci lucrul asta ? Pentru un BANAL motiv de rusine ca are burtica,,,ca naste la varsta frageda ,da ,BANAL daca stai sa compari motivul, cu ceea ce are de gand sa faca-SA UCIDA - TOTAL BANALEE TOATE MOTIVELE DE A AVORTA - cunosc o fata care,intradevar era rusinos sa se duca la liceu insarcinata,se uitau toti la ea,dar nu a avortat ca are constiinta frumoasa,adik de om cu credinta si frica de Dumnezeu,,si acum ce crezi ca are? un copil ASA DE FRUMOS,toti il iubesc,,CINE S-AR GANDI ACUM SA MAI DEA TIMPUL INAPOI SI SA-L AVORTEZE? CINE?? mare rusine pentru gandirea perversa a fetelor,de a comite aceasta crima pentru niste motive total ABERANTE, BANALE ,TIMPUL TRECE SI LE MAI ACOPERA PE CELELALTE.. NICI DACA ESTI VIOLATA NU TREBUIE SA AVORTEZI ,PANTECELE NU E PROPRIETATEA TA FEMEIE,, SA-TI FIE RUSINE PENTRU FAPTA PE CARE O FACI SI NU STII CAT DE GRAVA IN VIATA DE APOI DACA NU O REPARI. Nu vreau sa va descurajez,exista timp de indreptare fetelor,dar cu multa cainta si parere de rau pentru ce ati facut,sfatul : mergeti la un duhovnic bun ,si faceti exact ce va cere..Doamne Ajuta,,,ma rog si pentru voi !

"Cine este fara de pacat sa arunce primul piatra"
criszoe
Postat pe 18 Iunie 2013 21:01
"Cine este fara de pacat sa arunce primul piatra"
Da ai dreptate am gresit ca le acuz dar am scris mai mult si pentru cele care se gandesc sa faca avort si ar putea citi ce am scris aici ...ca sa se mai convinga un pic sa nu faca cea mai mare greseala posibila in viata!
Ale_xandra_27
Postat pe 18 Iunie 2013 21:33
Nici cele care sunt violate , n-ar trebui sa se gandeasca la avort.

Fata aia de ori cate ori va vedea copilul ala isi va aduce aminte de trauma prin care a trecut. Si cand copilul o va intreba cine ii este tata , ea ce va raspunde?
Daca ala de o violeaza mai are si o boala venerica a pus-o! Dar normal ca nu omoram copilul , ca e o viata normal. Il lasam sa se nasca asa bolnav , nu?!
Cavalerul_maltez
Postat pe 18 Iunie 2013 21:42
Asta D-zeu decide.EL da viata si EL este singurul in masura sa o ia.Mama da doar trupul,dar trup fara viata de la D-zeu nu exista.
criszoe
Postat pe 19 Iunie 2013 07:06
Scria cineva ca nu ar trebui permis, la modul ironic, ca nici femeile violate, care au ramas insarcinate in urma acelui viol, sa nu poata avorta.

Exista femei care au trecut printr-un astfel de necaz si intr-adevar se decid pentru avort, dar exista si femei care-si spun ca acel copil nu are nicio vina, si lasa sarcina pana la termen si cresc acel copil.
kudika_32792
Postat pe 19 Iunie 2013 08:25
De la: Cavalerul_maltez, la data 2013-06-18 21:42:47Nici cele care sunt violate , n-ar trebui sa se gandeasca la avort.

Fata aia de ori cate ori va vedea copilul ala isi va aduce aminte de trauma prin care a trecut. Si cand copilul o va intreba cine ii este tata , ea ce va raspunde?
Daca ala de o violeaza mai are si o boala venerica a pus-o! Dar normal ca nu omoram copilul , ca e o viata normal. Il lasam sa se nasca asa bolnav , nu?!

Am un var nascut dıntrun vıol...acum e casatorıt sı a crescut ca un copıl normal....matusa mea a fost vıolata de cıtıva rusı...nu stıu toata povestea....ıdeea e ca nu a ıncurcato copılul sa sı refaca vıata sı sa traıasca ca un om normal....ıar ın zıua de azı faza ca sı aduc amınte de vıol cınd se uıta la copıl eu le consıder fıte tata...ın zıua de azı daca unu se bese lınga ele fug la psıholog ca sınt traumatızate.....sı mama ne ducea la psıholog cınd zbıerau profesorıı la noı sau ne dadeau cu capul de tabla...haı sa fım serıosı...sımtul matern noı femeıle ıl avem dın nastere ıar ın momentul cınd ıtı tı copılul ın brate te potı gındı la tatal luı sau la cum o venıt pe lume sau ca e un copıl nedorıt maı bıne dal la altıı sa l creasca cu ıubıre sı sa se bucure de el ca nu potı fı numıta mama....sınt mıı sau mılıoane de copıı nascutı dın vıolurı sı pt asta mamele ı au ıubıt ....cum am maı spus cınd e ceva medıcal sı nu aı alta varıanta dacıt avortul atuncı nu maı tıne de noı...
selin32
Postat pe 19 Iunie 2013 10:39
Mai bine "Doamne fereste" de asa ceva ...nu poti stii niciodata ce simte o femeie violata pana nu esti in situatia ei! Eu n-as putea sa judec o astfel de femeie care a fost violata in grup si ca a luat decizia de a avorta!
rondina
Postat pe 19 Iunie 2013 10:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dieta daneza 2 De la: kyru 17 Martie 2010 15:11
piticanie 4 De la: PICCKARD 5 Octombrie 2011 19:50
cearcane! 2 De la: camiflorea 19 Ianuarie 2010 13:29
insarcinata sau nu? 20 De la: kudika195501 1 Octombrie 2010 20:51
scurgere maro 11 De la: kudika_nikole 12 Decembrie 2011 23:39