Mai multe
| napoleon a avut dreptate | ||
|
kudika106563 Postat pe 12 Ianuarie 2014 10:31 |
||
|---|---|---|
| Au apus acele vremuri, doar pe vremea mea era asa, acum nu mai e ! | ||
|
kudika081088 Postat pe 12 Ianuarie 2014 11:10 |
||
| vad ca nu ai parasite in totalitate strada pe care trebuie sa mergi deoarece, ti-ai raspuns chiar tu ,,sa incerc sa uit totul". DA, asta este solutia | ||
|
|
||
|
maria_doina Postat pe 12 Ianuarie 2014 11:29 |
||
Daca pana acum inca nu ti-ai informat sotul despre infidelitatea ta, daca pana acum inca nu ai divortat cum este corect sa faci ,inseamna ca esti in categoria CURVELOR pe viata , inseamna ca ai o relatie ( casatorie) falsa bazata pe minciuna , inseamna ca pe sotul tau il consideri o mamaliga , o carpa de vase, bolovanul tau !
|
||
|
Tycu Postat pe 12 Ianuarie 2014 11:40 |
||
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2014, ora 08:50 un singur cuvant,,CURVE' ! OK ! |
||
|
Dindirel Postat pe 12 Ianuarie 2014 11:47 |
||
| ...Orice barbat incearca, asta nu-i nou si nici foarte de condamnat...fiecare traieste cum vrea.Insa daca el asa alege sa faca (si desigur a mai facut asta, de mai multe ori, nu esti deloc prima, iar povestea cu "indragostirea" e veeeche, ei spun exact ce vor femeile sa auda....) asta nu inseamna ca trebuie sa te pretezi la jocul lui, riscandu-ti viata, linistea, familia.Tu esti doar naiva.Sefu' insa nu-i, vrea ceva de la tine, de aceea isi imbraca iscusit cererea intr-o poveste de iubire, evident inexistenta.El minte nonsalant, povestea asta nu-i va afecta nici viata de famile, nici jobul.Insa tu risti nepermis de mult, chiar si prin "pupaceala" ilicita de prin birouri.NU te iubeste.El se joaca doar, a mai facut asta de multe ori.Insa tu nu stii cum e sa fii amanta...ma rog, daca vrei sa te simti mizerabil, vinovata, murdara, poti s-o faci...se pare ca oamenii nu invata decat din propriile experiente.Repet, daca iti doresti o experienta injositoare, traumatizanta, riscanta, culca-te cu el.Daca insa iti vine mintea la cap, vei gasi calea sa-l respingi ferm, sa eviti sa fii singura cu el.Tu alegi.... | ||
|
Voyager Postat pe 12 Ianuarie 2014 11:57 |
||
|
Dar acolo unde,barbati isi bat joc de femei,cum vezi aceasta problema? |
||
|
kudika_930557 Postat pe 12 Ianuarie 2014 12:37 |
||
|
Eu una nu am avut timp sa citesc tot ce s-a scris aici,mai precis rabdare.... Na hat! E simplu : el sef,atragator,plin de bani , putere. Ea? Vanitoasa,orgolioasa-deh! este dorita de the mighty one! Magulitor,dar si prostie cat incape, fara suparare. Daca vrei sex cu un tip misto si vrei sa vezi cum este, plateste unul care se ocupa de asta si da-i bataie! Nu stie nimeni,esti fericita, ai curiozitatea satisfacuta. Cum rezolvi partea de constiinta? te priveste direct si personal cand esti singura cu tine insati. Barbatii aflati la acest nivel socio-profesional, nu toti,majoritatea, fac chestia asta. Crezi ca esti prima sau ultima? Te inseli amarnic! Sa nu crezi ca n-a mai facut-o. Sunt convinsa ca si-a declarat amorul ghebos nu o data si nu unei singure angajate. Ia sapa putin si vezi istoricul angajarilor din firma si te vei lamuri. Pe de alta parte si daca cedezi si daca nu tot tu pici prost: esti angajata-subalterna lui.Are parghia de constrangere la indemana : locul tau de munca si te va presa cu el pana cedezi intr-un fel sau altul. De ce stai prin preajma lui si-l provoci? De ce nu pleci de la munca acasa cand pleaca toata lumea? Pun pariu ca esti f atenta cum te imbraci si cum te aranjezi ptr serviciu, Nu te plange ca te tot asalteaza si nu vrea sa inteleaga ptr ca prin comportamentul tau ai spus clar ca esti disponibila. Restul de povesti le percepe ca fiind jocuri de-ale tale menite sa te faca greu de cucerit si el lupta si mai abitir ptr ca tu asta ii spui : ne mai jucam putin,dar voi fi a ta.Nu te onoreaza deloc. Asa ca daca familia ta este pe primul loc,iubirea ptr sotul tau unica si singura care conteaza iesi din jocul asta de 2 bani. Ia masuri. Eu mi-as da demisia si i-as spune sotului meu si de ce. Il iubesti? Probabil, desi.... |
||
|
ghiompirica Postat pe 12 Ianuarie 2014 12:39 |
||
O fata de om al baltii nu stim daca ai, ca nu te vedem, dar gandire............
|
||
|
kudika470664 Postat pe 12 Ianuarie 2014 12:51 |
||
| Demisioneaza si uita tot!!! Stiu care sunt trairile si emotiile ce te incearca...si stiu ca e complicat sa nu simti fluturasii din stomac..chiar daca tu stii ca nu va avea nici un viitor..stiu ca e greu sa fii rationala..insa uita..incearca sa te apropii de sotul tau..indragosteste te de el..si fii fericita... | ||
|
bubu20 Postat pe 12 Ianuarie 2014 14:49 |
||
De la: ghiompirica, la data 2014-01-12 12:39:05Eu una nu am avut timp sa citesc tot ce s-a scris aici,mai precis rabdare.... Na hat! E simplu : el sef,atragator,plin de bani , putere. Ea? Vanitoasa,orgolioasa-deh! este dorita de the mighty one! Magulitor,dar si prostie cat incape, fara suparare. Daca vrei sex cu un tip misto si vrei sa vezi cum este, plateste unul care se ocupa de asta si da-i bataie! Nu stie nimeni,esti fericita, ai curiozitatea satisfacuta. Cum rezolvi partea de constiinta? te priveste direct si personal cand esti singura cu tine insati. Un raspuns care merita cu prisosinta sa fie citat. Jos palaria !
|
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 12 Ianuarie 2014 14:54 |
||
|
Domnul cu pricina, seful, er trebui sa isi primeasca o lectie, ideal vorbind. Pentru ca, un barbat, oricat de afemeiat ar fi el, nu are voie - nici macar legal! - sa isi foloseasca autoritatea de sef in obtinerea de "foloase necuvenite", respectiv favoruri sexuale de la femeile din subordine....Dar asta, vorbind la modul ideal, fiindca in realitate se intampla exact pe dos.Scuza generala - societatea corupta ! Doamna in dilema...eee, alta poveste! a Evei!! Introducerea privind viata personala implinita serveste comentariilor acide la adresa persoanei, nu stiu daca este un tablou al realitatii... pentru ca nici o femeie fericita nu poate accepta sa fie atinsa in intimitatea sa, e un teren sacru, pe care poate pasi doar cel ce o face fericita! Orice interes exprimat clar ori insinuat de catre alt barbat i s-ar parea o agresiune si ar actiona in consecinta... s-ar apara, inclusiv apeland la lege... Pentru ca nu ea si-ar pierde jobul ci agresorul.... dar lucrurile nu stau asa! Eva accepta ispita, se infrupta din ea, chiar daca timid, intre sarut si restul e o limita fragila... Eva se gandeste la toate foloasele, de fapt... protectia sefului, in primul rand. Nu stiu daca este femeie ori barbat care sa poata afirma, de-a lungul vietii, ca apartin unei singure, depline, mari iubiri... Dar sa nu maculezi dragostea in desfasurare, dragostea ce iti compune prezentul, tine de caracter si abia apoi de moralitate si celelalte valori sociale. La multi ani tuturor! |
||
|
mobilemaimai_no1 Postat pe 12 Ianuarie 2014 14:58 |
||
| Eu sunt barbat! Te contrazic pentru ca femeia nu e facuta din piciorul barbatului ca sa fie calcata in picioare,e facuta din coasta lui de linga inima ca sa fie iubita si respectata nu comparata cu alta femeie.Un juramint se depune la cununie si nu treb calcat de nici unul din parteneri. | ||
|
kudika_930557 Postat pe 12 Ianuarie 2014 15:18 |
||
|
cea mai grea povara a ta va fi atunci cand sotul te v-a anunta ca (sau tu vei afla ca are o alta relatie bazata pe iubire sincera cu o alta femeie)niciodata nu parasim aceasta lume pana cand nu platim lacrimile pricinuite celui fara vina. stiu ca noua ne este usor sa vorbim din exterior dar daca ti-ai iubi cu adevarat sotul nu ai fi facut asemenea greseala undeva in relatie voastra este si o necunoscuta pe care tu poate ca ai gasit-o la seful tau |
||
|
kudika920180 Postat pe 12 Ianuarie 2014 15:31 |
||
|
Chestiile astea sunt trecatoare si se poate trece peste ele atita vreme cit sunt tinute secrete.Adevarul este ca in viata se intimpla asa ceva deopotriva si femeilor si barbatilor si ca pentru femei ca si pentru barbati vina este la fel de mare. Amindoua categoriile si femeile si barbati trec peste asta doar cu finalizare ...in pat.i Apoi totul revine la normal. Daca sunt barbati care spun ca nu au avut niciodata o aventura mint cu siguranta si la fel cum se scutura caciula se...scutura si fusta. Peste ani si unul si celalalt ar avea ce sa spuna la ...spovedanie .
|
||
|
kudika319387 Postat pe 12 Ianuarie 2014 15:44 |
||
|
dar sotul infidel cum isi considera sotia am uitat ei sunt barbati lor li se cuvine totul |
||
|
kudika_26422 Postat pe 12 Ianuarie 2014 16:16 |
||
|
Ptr el este un joc de putere,de hai sa fiu barbat! Mai ales ca are o varsta la care ,psihologic vorbind, intra in criza( a doua,cred) si crede ca fara palmares sexual nu este barbat adevarat. Revolta mea vine din faptul ca femeile se lasa prostite doar pentru a avea orgoliul satisfacut si apoi,daca o musca si se trezesc la pamant, le apuca lamentarile. Apoi sunt revoltata de cat de usor uita ce au acasa. Si asta este valabil ptr ambele sexe. De ce naiba nu se duc acasa si nu-si pun mintea la contributie si imaginatia sa aduca ceva nou in relatie, s-o anime,sa-si aminteasca de ce iubesc persoana care este acolo? Ai curaj si fa naibii sex salbatic sau...orice joc erotic cu sotia/sotul tau asa cum doar visezi si vezi ce iese. Nu te lamenta ca esti obosit/a si de aceea nu zambesti si glumesti sau nu mergi in parc la plimbare sau cu rolele,bicicleta, etc Exista un sindrom printre cuplurile casatorite care au impreuna istorie, sindrom pe care eu il numesc " culcatul pe-o ureche". Se lenevesc, prind patina,dar una nesanatoasa. Ea circula cu bigudiuri si masca verde pe fata prin casa de ar muri de spaima si Nosferatu,iar el sta in chiloti si sosete,bea bere si injura la meci. Este doar un exemplu.... Uita sa se tina de mana,uita ca un sarut adevarat face cat 1000 de cuvinte si ca da! este permis la orice varsta, uita sa se complimenteze sau sa-si faca mici atentii si ce e mai grav ? Uita sa comunice. Iar pe terenul acesta vine o x sau un x si seamana o samanta care in cel mai scurt timp se transforma in ditai sequoia. Cu un mic defect-nu are radacini si se prabuseste cat ai clipi,pe cand ciulinul de acasa ramane. Ati vazut ce flori frumoase au,de fapt, ciulinii? Nu cred. Este mai usor si comod sa iei ce ti se iveste prin fata decat sa transformi si infrumusetezi ceea ce ai deja. Si apoi mai este un aspect, cel mai important dintre toate : respectul. Nu iubesti,ok se mai intampla,dar ai respect fata de omul de langa tine si lasa-l sa fie fericit sau macar sa incerce sa fie fericit. Insa ptr asta intai trebuie sa ai respect fata de propria ta persoana. |
||
|
ghiompirica Postat pe 12 Ianuarie 2014 16:34 |
||
| Cand spun a transforma si infrumuseta nu ma refer la a schimba omul de langa tine ci la relatia pe care o ai cu ea/el. | ||
|
ghiompirica Postat pe 12 Ianuarie 2014 16:37 |
||
| Ar fi bine de ai face un masaj cu definitivare si trece.... gata | ||
|
kudika_37084 Postat pe 12 Ianuarie 2014 18:19 |
||
|
Draga mea...probabil deja te-ai indragostit..daca procedezi asa.... E greu sa dai sfaturi in asemenea situatii, dar, nu cred ca seful tau are sentimente sincere pentru tine... E doar o chestiune fizica...Ar fi bine sa renunti la job si o sa vezi ca totul va fi bine. Este o vorba ,,orice sut in fund este un pas inainte,, Nu-i spune sotului.E pacat sa iti pierzi familia si linistea pentru un om cu care nu vei fi pentru mult timp... Nu esti murdara cu nimic.Nu lua in seama comentariile rautacioase. Fii curajoasa si da-ti demisia ! Mi-as dorii sa aud de bine ! Poate ne tii la curent.Mult curaj si putere iti doresc ! |
||
|
cory_eu22 Postat pe 12 Ianuarie 2014 18:48 |
||
De la: ghiompirica, la data 2014-01-12 16:34:01Ptr el este un joc de putere,de hai sa fiu barbat! Mai ales ca are o varsta la care ,psihologic vorbind, intra in criza( a doua,cred) si crede ca fara palmares sexual nu este barbat adevarat. Revolta mea vine din faptul ca femeile se lasa prostite doar pentru a avea orgoliul satisfacut si apoi,daca o musca si se trezesc la pamant, le apuca lamentarile. Apoi sunt revoltata de cat de usor uita ce au acasa. Si asta este valabil ptr ambele sexe. De ce naiba nu se duc acasa si nu-si pun mintea la contributie si imaginatia sa aduca ceva nou in relatie, s-o anime,sa-si aminteasca de ce iubesc persoana care este acolo? Ai curaj si fa naibii sex salbatic sau...orice joc erotic cu sotia/sotul tau asa cum doar visezi si vezi ce iese. Nu te lamenta ca esti obosit/a si de aceea nu zambesti si glumesti sau nu mergi in parc la plimbare sau cu rolele,bicicleta, etc Exista un sindrom printre cuplurile casatorite care au impreuna istorie, sindrom pe care eu il numesc " culcatul pe-o ureche". Se lenevesc, prind patina,dar una nesanatoasa. Ea circula cu bigudiuri si masca verde pe fata prin casa de ar muri de spaima si Nosferatu,iar el sta in chiloti si sosete,bea bere si injura la meci. Este doar un exemplu.... Uita sa se tina de mana,uita ca un sarut adevarat face cat 1000 de cuvinte si ca da! este permis la orice varsta, uita sa se complimenteze sau sa-si faca mici atentii si ce e mai grav ? Uita sa comunice. Iar pe terenul acesta vine o x sau un x si seamana o samanta care in cel mai scurt timp se transforma in ditai sequoia. Cu un mic defect-nu are radacini si se prabuseste cat ai clipi,pe cand ciulinul de acasa ramane. Ati vazut ce flori frumoase au,de fapt, ciulinii? Nu cred. In lipsa butonului LIKE te citez si te felicit. Asta da gandire sanatoasa. |
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 12 Ianuarie 2014 19:06 |
||
|
Acum ceva ani in urma, eu am avut un sef care facea acelasi lucru cu femeile mai tinere din subordinea lui. Am lucrat acolo 8 ani si am vazut ca din cand in cand se schimba amanta. Dar si femeile se cam "fandoseau" in fata lui, incantate ca el, seful, le baga de seama si cred ca sperand fiecare in parte ca ea va fi pentru totdeauna. Si toate pe care le stiu eu erau maritate. Eu eram deasemenea f. tanara si sunt si frumoasa, dar la mine nu s-a dat. Ca a incercat cu priviri care spuneau mai mult decat o mie de cuvinte, ce isi dorea, dar daca nu am dat curs si m-am facut ca nu inteleg, a renuntat. Ca ii era si lui rusine sa fie prea nesimtit. Din aceste motive, eu cred ca si tu ai dat semne ca nu dai inapoi ci numai ca te lasi mai greu. Asta pe barbati ii incita si de aceea insista. Daca tu cu adevarat nu vroiai, nici nu va sarutati macar. Mie asta imi e foarte clar. |
||
|
kudika470664 Postat pe 12 Ianuarie 2014 20:13 |
||
|
Multumesc,insa este doar o parere:a mea. Nu doresc s-o impun, doar o exprim. Din pacate am experienta in ceea ce priveste dualitatea si suferinta data de lipsa sinceritatii si a coloanei vertebrale. Probabil par dura fata de doamna care a deschis topicul,insa o fac pentru ca nu doresc s-o vad pierzand tot din cauza unei minciuni si a unei pasiuni de moment.Sau poate ca doresc doar sa-i ofer putere pentru a putea iesi din situatia in care se afla.Uneori este bine sa fie un dus rece prima oara si apoi tinutul in brate si mangaiatul.A avut mare curaj sa deschida acest subiect asta dovedeste ca e pe calea cea buna. Iar celor care au judecat-o si au etichetat-o ca fiind curva( stiti ca sub aspect juridic puteti fi dati in judecata?) le spun doar atat: sa ridice piatra doar cel fara prihana. Sau inselatul este doar apanajul barbatilor? Ce eticheta poarta un barbat care inseala? Cum ar fi etichetat domnul din povestea de fata? Eu am in minte ceva expresii si,credeti-ma, nu le pot scrie aici. Toti suntem oameni si gresim important este sa ne asumam consecintele faptelor noastre si sa invatam ceva, ori la capitolul asumare..... |
||
|
ghiompirica Postat pe 12 Ianuarie 2014 20:22 |
||
| Cine ti-a raspuns merge pe principiul " de ciuda satului tai ceva barbatului",barbatii in general au impresia ca li se cuvine tot iar din partea ta cred ca este doar o simpla pasiune pt acest sef si asta a intervenit pe parcurs datorita asa ziselor lui destainuiri,sa nu te lasi prinsa, partea masculina ar zice cate in luna si in stele ca sa bage in pat pe cine doresc ei,dupa ce se satura vor trece la urmatoarea victima,esti in stare sa dai cu piciorul la o dragoste sincera (ceea a sotului)ca sa accepti o aventura cu seful tau?.Dupa parerea mea comunicarea este solutia ideala (comunicarea cu sotul tau ),daca zici ca va iubiti in continuare merita sa stie prin ce treci si eventual sa luati o decizie impreuna (doar sunteti cuplu , nu?)dar in nici-un caz sa nu spui ca ai raspuns acelor saruturi de placere (va crede ca si tu l-ai incurajat ).Bafta,si daca iei in consideratie ce am zis eu ai grija cum pui problema in fata sotului. | ||
|
kudika458914 Postat pe 12 Ianuarie 2014 20:57 |
||
|
EU vad doua lucruri> 1. E CU 25 DE ANI MAI MARE, DECI ITI POATE FI TATA! 2. NU AM RETINUT DE CE NU AI VORBIT CU SOTUL TAU DESPRE ... ACEASTA "PROBLEMA" |
||
|
kudika109351 Postat pe 12 Ianuarie 2014 22:48 |
||
| faceti sex,pastreaza secretul si ramaneti prieteni; | ||
|
healthy015118 Postat pe 12 Ianuarie 2014 23:34 |
||
|
recunosc, nu am reusit sa citesc toate paginile ... presupun ca a mai fost postata varianta urmatoare ... da-l pe mana politiei ca fiind hartuire sexuala, caz penal, cu rezolvare prin despagubire financiara ca sa nu faca si puscarie, pentru ca altfel tot ramai fara servici ... daca stai si-o faci tot te da afara pentru ca se va plictisi de tine si vrea alta ... daca n-o faci, te da afara pentru ca n-ai vrut ... ramai fara servici indiferent cum ... mai bine castigi un ban, sa-ti plateasca salariul pe un an de zile .... si iti iei un alt servici ai grija la dovezi / flagrant, chestii d'astea. + politia + avocat ... nu le faci ... ok poti ramane in continuare amanta pana afla sotul si apoi o curva cu "stil" dupa divort |
||
|
Casio Postat pe 13 Ianuarie 2014 01:46 |
||
De la: kudika470664, la data 2014-01-12 20:13:23Acum ceva ani in urma, eu am avut un sef care facea acelasi lucru cu femeile mai tinere din subordinea lui. Am lucrat acolo 8 ani si am vazut ca din cand in cand se schimba amanta. Dar si femeile se cam "fandoseau" in fata lui, incantate ca el, seful, le baga de seama si cred ca sperand fiecare in parte ca ea va fi pentru totdeauna. Foarte interesant, bun si binevenit exemplu ai dat aici !asta face legatura cu una din legile iubirii in relatia de cuplu ,legi (ale sufletului ,pe care cu sau fara voia noastra sufletul le respecta )pe care multi nu le cunosc si psihologia in relatie de cuplu le explica ! Spui aici..."am avut un sef care facea acelasi lucru cu femeile mai tinere din subordinea lui. Am lucrat acolo 8 ani si am vazut ca din cand in cand se schimba amanta. Dar si femeile se cam "fandoseau" in fata lui, incantate ca el, seful, le baga de seama si cred ca sperand fiecare in parte ca ea va fi pentru totdeauna. Si toate pe care le stiu eu erau maritate"....Asta e ceva normal, o lege spune ca o relatie se face ori prin iubirea celor doi parteneri si aici nu este infidelitate si tine pe viata , ori casatorie din interes (nu exista iubire),ca si in cazul fostelor colege unde ai lucrat ,si a autoarei topicului ,in cazul asta poate sa fie infidelitate.Ca si in cazul colegelor lu'matale si al autoarei topicului nu seful este de vina ,singura vina care o au femeile este ca mai sta cu sotii lor.Daca autoarea topicului si fostele colege mai sunt cu sotii lor , acelea stau din interes , si sunt catalogate curve murdare !Spui ca s-a dat seful si la talica,dar nu ai dat curs ,pai nu ai dat curs sefului pentru ca nu aveai interes material de la el si nu ai calitatea ( pe care unele o au ) de afi curva cum au fost colegele si autoarea topicului !Divortul este singurul lucru indicat la o femeie curva !
|
||
|
Tycu Postat pe 13 Ianuarie 2014 10:33 |
||
De la: kudika109351, la data 2014-01-12 22:48:09EU vad doua lucruri> mi-a placut punctul 2. Pai cum sa stea de vorba cu sotul daca i-a placut si ei ? Sotul ei era pe post de carpa, bolovan , presul de la usa , iar seful era finantatorul !Unde ai vazut o curva sa ii spuna sotului aventurile ei ? !
|
||
|
Tycu Postat pe 13 Ianuarie 2014 10:39 |
||
| Dar barbatul care isi inseala nevasta si pretinde ca o iubeste, cum se poate uita in ochii ei dupa o partida de amor cu amanta? | ||
|
ionela_nissan Postat pe 13 Ianuarie 2014 13:55 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| e greu:) | 9 | De la: Eva32 2 Iulie 2011 01:55 |
| sint derutata ce sa fac vreau un sfat | 15 | De la: marco918 14 Octombrie 2011 13:08 |
| Cum sa scapi de un sot infidel ?? | 79 | De la: kudika433452 7 Septembrie 2011 19:00 |
|
|
||
| DRAGOSETE IN SCHIMBUL SUFERINTEI | 5 | De la: bestiutza_relouded 9 August 2009 15:22 |
| Care este limita intre prieteni si nevasta? | 47 | De la: kudika_pudika 17 Februarie 2011 11:16 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.