ce-i aici, bre? topic de pacate?
|
Muse__ Postat pe 17 Decembrie 2013 23:28
|
De la: mauuu1987, la data 2013-12-17 18:57:03De la: Tycu, la data 2013-12-17 18:50:24De la: mauuu1987, la data 2013-12-17 17:08:06
Domnule Mauuu,am vazut ca esti tanar adica nu ai trecut prin multe experiente , mai ai timp si o persoana romantica, e frumos asta ( eu am alt caracter)dar citeste aici ce iti spune un "batranel de 90 ani" care a "gustat" din experiente ; Surprizele astea sunt frumoase, dar au si ele rostul lor, talica spui.."sa surprinzi fara nici un motiv, sa o faci in fiecare zi, intr-un fel sau altul "..aici depinde,daca esti cu o persoana doar asa , nu ceva stabil, nu aveti planuri de viitor adica sa fie doar trecator ,atunci merge "in fiecare zi" dar daca esti in relatie cu o persoana cu care aveti planuri si ganduri de casatorie pe viata,atunci sa nu faci prostia asta cu .."in fiecare zi" ..si daca vrei sa fie surprize des , barim sa fie.."intr-un fel sau altul"..adica sa nu fi in permanenta omul bucatariei si al menajului, sa mai schimbi surprizele,ca ajungi dupa un timp omul bucatariei si "menajera casei" ca femeia daca te vede asa "galant" asa te va considera toata viata,adica un om doar la serviciul ei, nu te uita ca acum e miere,ca,,..cu timpul mierea se cam face amara ! ai mare grija ,am vazut cazuri asa , e viitorul tau !
Citeste: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/58569/Amanta-in-devenire-si-sau-sotie-fidela/Amanta-in-devenire-si-sau-sotie-fidela-pagina-17.html#ixzz2nkFLrHHh
Follow us: @Kudika_ro on Twitter | www.kudika.ro on Facebook
la mine e exact invers, Ticu... si niciodata nu as accepta o relatie daca as sti ca e trecatoare. in toate relatiile am avut sperante si am visat la un viitor! uneori nu totul merge conform plnurilor... dar acum sper si visez la fel :) si asa o sa fiu mereu :)
Nu iti cunosc varsta ca sa iti spun daca e timpul sau inca nu ca sa ai relatie pe viata sau doar ceva trecator , de aceea am precizat ambele variante !
ticu, conform nick-name-ului meu sunt nascut in 1987, dar daca credeai ca asta e doar un numar oarecare si nu anul in care m-am nascut, sa stii ca am 26 ani! buni si frumosi :)
Sa fii sanatos baiete,da, sunt frumosi ani , si e o varsta care ar cam trebui sa te gandesti la o relatie stabila (casatorie ) si "surprizele" alea zilnice ,le mai rareste ca altfel o sa ajunga din placere ,o rutina, un obicei,pe care viitoarea ta sotie o sa o ia in serios si o sa ajungi om al bucatariei si mai rau al menajuLui !E normal ca sa-ti ajuti sotia in treburi casnice dar, nici sa o obisnuiesti cu asa "surprize " zilnice !daca sotia vede in tine "galanteria" ta si profita de ea , si te duce cu zaharelu cum vrea .Sotia vrea sa vada in sotul ei un barbat cu ambitie,un barbat care sa isi cunoasca rolul de cap al familiei, pai crezi ca o multumesti sau o faci sa te iubeasca daca te vede facandu-i surprizele de care spuneai ?-nuuu, ea vede in tine ca esti moale, ii faci voile si ea isi face de cap cum vrea !Si inca ceva, nu mai face pe cavalerul,cu domnitele de pe forum, nu mai incerca sa le "canti in struna" ca au dreptate in tot ce spun ,sa vada ele ca esti (vezi Doamne) de partea lor,ca in viata , viitorul si familia ta nu te ajuta nimeni,impune-ti punctul tau de vedere asa cum fac eu, indiferent ca pe unele poate le deranjeaza sau nu parerea ta !
|
Tycu Postat pe 17 Decembrie 2013 23:44
|
si pupicul meu???
|
|
|
Muse__ Postat pe 18 Decembrie 2013 00:01
|
De la: Tycu, la data 2013-12-17 23:44:42De la: mauuu1987, la data 2013-12-17 18:57:03De la: Tycu, la data 2013-12-17 18:50:24De la: mauuu1987, la data 2013-12-17 17:08:06
Domnule Mauuu,am vazut ca esti tanar adica nu ai trecut prin multe experiente , mai ai timp si o persoana romantica, e frumos asta ( eu am alt caracter)dar citeste aici ce iti spune un "batranel de 90 ani" care a "gustat" din experiente ; Surprizele astea sunt frumoase, dar au si ele rostul lor, talica spui.."sa surprinzi fara nici un motiv, sa o faci in fiecare zi, intr-un fel sau altul "..aici depinde,daca esti cu o persoana doar asa , nu ceva stabil, nu aveti planuri de viitor adica sa fie doar trecator ,atunci merge "in fiecare zi" dar daca esti in relatie cu o persoana cu care aveti planuri si ganduri de casatorie pe viata,atunci sa nu faci prostia asta cu .."in fiecare zi" ..si daca vrei sa fie surprize des , barim sa fie.."intr-un fel sau altul"..adica sa nu fi in permanenta omul bucatariei si al menajului, sa mai schimbi surprizele,ca ajungi dupa un timp omul bucatariei si "menajera casei" ca femeia daca te vede asa "galant" asa te va considera toata viata,adica un om doar la serviciul ei, nu te uita ca acum e miere,ca,,..cu timpul mierea se cam face amara ! ai mare grija ,am vazut cazuri asa , e viitorul tau !
Citeste: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/58569/Amanta-in-devenire-si-sau-sotie-fidela/Amanta-in-devenire-si-sau-sotie-fidela-pagina-17.html#ixzz2nkFLrHHh
la mine e exact invers, Ticu... si niciodata nu as accepta o relatie daca as sti ca e trecatoare. in toate relatiile am avut sperante si am visat la un viitor! uneori nu totul merge conform plnurilor... dar acum sper si visez la fel :) si asa o sa fiu mereu :)
Nu iti cunosc varsta ca sa iti spun daca e timpul sau inca nu ca sa ai relatie pe viata sau doar ceva trecator , de aceea am precizat ambele variante !
ticu, conform nick-name-ului meu sunt nascut in 1987, dar daca credeai ca asta e doar un numar oarecare si nu anul in care m-am nascut, sa stii ca am 26 ani! buni si frumosi :)
Sa fii sanatos baiete,da, sunt frumosi ani , si e o varsta care ar cam trebui sa te gandesti la o relatie stabila (casatorie ) si "surprizele" alea zilnice ,le mai rareste ca altfel o sa ajunga din placere ,o rutina, un obicei,pe care viitoarea ta sotie o sa o ia in serios si o sa ajungi om al bucatariei si mai rau al menajuLui !E normal ca sa-ti ajuti sotia in treburi casnice dar, nici sa o obisnuiesti cu asa "surprize " zilnice !daca sotia vede in tine "galanteria" ta si profita de ea , si te duce cu zaharelu cum vrea .Sotia vrea sa vada in sotul ei un barbat cu ambitie,un barbat care sa isi cunoasca rolul de cap al familiei, pai crezi ca o multumesti sau o faci sa te iubeasca daca te vede facandu-i surprizele de care spuneai ?-nuuu, ea vede in tine ca esti moale, ii faci voile si ea isi face de cap cum vrea !Si inca ceva, nu mai face pe cavalerul,cu domnitele de pe forum, nu mai incerca sa le "canti in struna" ca au dreptate in tot ce spun ,sa vada ele ca esti (vezi Doamne) de partea lor,ca in viata , viitorul si familia ta nu te ajuta nimeni,impune-ti punctul tau de vedere asa cum fac eu, indiferent ca pe unele poate le deranjeaza sau nu parerea ta !
Doar lobotomia te mai poate salva!
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 18 Decembrie 2013 07:23
|
De la: Tycu, la data 2013-12-17 17:55:28 Vai nene Tycule,eu credeam ca dvs.aveti rationament.Pai nene Tycule ,e normal ca pretul painii sa fie de 4 ori mai mare ca la noi,avand in vedere ca salarul minim dincolo e cca.800 euro,daca facem o socoteala simpla aici minimul e cca.120 euro~....dincolo 800~ ,deci,mi se pare echitabila diferenta la preturi.tycule nene,daca ai fost pe dincolo,ca din poze asa se pare,ai observat ca alimentele sunt relativ identice la pret ca la noi,eu am o prietena plecata dincolo,si castiga undeva la 900 euro,imi zice ca se descurca destul de greu,e adevarat ,nu sunt cainii cu colaci in coada nici acolo,dar nici nu o aud zicand ca nu are ce pune pe masa,acolo chiria e problematica ,acolo cheltuie cel mai mult.
Si nene ticule,nu e adevarat ceea ce sustii matale ,ca acolo ai numai obligatii,gresesti teribil,se munceste ca si aici,nici o diferenta .Asa ca esti nantionalist degeaba.
Ca la noi la nimenea,aici nimeni nu se gandeste la popor ,la oameni,la noi aici ...astia mai marii se gandesc doar cum sa mai adauge putin la averile lor personale,prin orce mijloace.
Pai domnita ,nu e chiar asa,este dincolo 800 euro minim de baza ,dar preturile marfurilor sunt mari , Acolo esti plait cat sa iti permiti sa traiesti ,daca ar fi (sa presupunem) sa lucrezi acolo dar nu cu scopul de a strange bani, sau altcineva sa te finanteze acolo si tu cu banii castigati sa ii cheltui doar in Ro. ,ar fi bine dar ca sa mai si traiesti acolo, dar sa mai si strangi in economie, este greu bre !Asa se pune problema !La noi este 400 euro minim. E adevarat ca politicienii astia mai ales ordinarii de USL si PDL au dus tara inapoi cu sute d ani, numai nationalistii , legiunea o mai poate salva !
la noi e 400 euro minim pe economie?Se pare ca dvs.nu traiti aici aici salarul minim e 800 lei ..faceti repede o socoteala sa vedeti ca nu va da 400 euro
|
alandalaportocala Postat pe 18 Decembrie 2013 09:19
|
De la: Tycu, la data 2013-12-17 21:47:31De la: alandalaportocala, la data 2013-12-17 14:39:29De la: Tycu, la data 2013-12-17 14:35:50De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-17 08:30:23De la: Tycu, la data 2013-12-16 23:10:27De la: alandalaportocala, la data 2013-12-16 15:46:34De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:40:26De la: kudika_943488, la data 2013-12-16 15:31:21De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:23:46De la: kudika_940065, la data 2013-12-16 15:15:54ticuleee lasa ne maa ca ne ai zapacit ma tu esti tasu lu dindinel
Lasa-l pe Dindirel ca ala e ca si alti romani in Spania la munca asa cum fac toate omizile , cersetorii de munca pe la straini,astia ne fac tara de ras, se duc la straini sa cerseasca munca , omizile ! daca romanii care lucreaza sau sunt stabiliti in strainatate ,pt tine sunt omiziii ,eiiii afla ca pt mine tu esti o rama taratoare
Da sunt omizi cersetori de munca ,stii ca strainii prin asta rad de romani ? Pai si in Romania se gaseste de lucru dar e comoditatea ! Si dindirel e sofer particular la un strain patron, cand ar fi putut sa fie si in tara !-astia ne fac tara de ras , ei si cu tiganii !
da,diferenta consta in salarii ,daca ai ambitii si vrei un trai mai bun pentru tine si familia ta ,incerci si faci tot ceea ec este posibil,chiar si sa pleci din tara.
Daca esti iubitor de patrie ,stai si rabzi foamea aici .
Aaaaaooooo, trai mai bun si diferenta de salarii????Matale bre crezi ca acolo curge miere si Euro pe strada? Acolo unde nu ai duminica libera , unde muncesti de la rasaritul pana la intuneric,acolo nu ai nici un drept ci numai obligatii, acolo unde pretul unei paini face cat 4 paini de la noi, acolo unde esti ca o sluga la stapan ? Da ,conteaza si iubirea de patrie mai ales eu care sunt nationalist, pai ca sa imi vand tara inseamna ca imi vand neamul , familia , pai chiar asa am ajuns ?
Vai, draga, de parca in Romania se traieste ca-n Rai...
Mai informeaza-te in legatura cu romanii care muncesc peste hotare, ok? Nu mai dezinforma aiurea, caci sunt convinsa ca tu n-ai iesit vreodata din vagauna in care traiesti, ca sa vezi cum muncesc si traiesc si alti oameni, de aceeasi natie cu tine, dar iti permiti sa-ti dai cu parerea pe un subiect de care n-ai habar.
Cunosc , adevarul este ca romanii plecati pe la munca in strainatate sunt considerati ca niste slugi platite doar ca sa traiasca acolo la nivelul pietii lor !Pai cum iti inchipui ca te platest un patron acolo? plateste ca sa iti faci vila in Ro, sa iti iei masina si alte luxuri ?Nuu,el plateste ca sa nu faci foamea si sa ii poti muncii, apoi s-au vazut cazuri cand nici plata nu i-o da toata,apoi dormitul prin baraci cu gandaci.Sunt oameni plecati acolo care mananca un covrig si doar o paine pe zi ca sa stranga bani pentru a face ceva in tara !Am vazut cazuri cand trimeteau de aici rude lor acolo borcane cu carne, branza ,salamuri, alte alimente ca acolo practic faceau foamea !Am vazut in anglia o asa scumpire,( am spus englezilor in fata ca nu au nici pe jumate ce au romanii, }, !sunt mai multe de vorbit,acolo unele prostituate si tiganii o duc bine ca le "repara bancomatele " !
da, e clara treaba .Habar-nai despre ce vorbesti,dar iti place sa o faci ma intriga faptul ca sustii cu tarie afirmatii nefondate,pe care nu le poti justifica sub nici o forma.
Interesant de unde stii ca nu sunt afirmatii nefondate,de unde stii ca habar nu am ? pai eu traiesc pe alta planeta ?Tot ce spun cu strainii sunt adevarate !
din moment ce sustii ca salarul minim in romania e 400 euro e clar ca habar nu ai .Si da,ai dreptate,traiesti in alta lume sau pe alta planeta,numai tu nene ticule sti pe unde-ti sunt gandurile
|
alandalaportocala Postat pe 18 Decembrie 2013 09:24
|
In Germania, 1 kg de faina costa 45 de centi, 1 litru de ulei 1,20 euro, 1 kg zahar 85 de centi, un pachet de unt de foarte buna calitate 1,80 euro (daca vrei unt obisnuit te costa in jur de 1,30 euro pachetul), un set de iaurt cu 4 paharute costa 65 de centi, 1kg de rosii (acum ca-i iarna) costa in jur de 3 euro, un pachet de paste integrale costa in jur de 80 de centi etc etc. Puteti face si singuri conversia din euro in lei ca sa vedeti cat de ieftina e mancarea in Germania spre deosebire de Romania, iar pe aici salariile si pensiile nu sunt precum cele din Romania, ci, cu mult mai mari.
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 18 Decembrie 2013 09:38
|
De la: Tycu, la data 2013-12-17 21:47:31De la: alandalaportocala, la data 2013-12-17 14:39:29De la: Tycu, la data 2013-12-17 14:35:50De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-17 08:30:23De la: Tycu, la data 2013-12-16 23:10:27De la: alandalaportocala, la data 2013-12-16 15:46:34De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:40:26De la: kudika_943488, la data 2013-12-16 15:31:21De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:23:46De la: kudika_940065, la data 2013-12-16 15:15:54ticuleee lasa ne maa ca ne ai zapacit ma tu esti tasu lu dindinel
Lasa-l pe Dindirel ca ala e ca si alti romani in Spania la munca asa cum fac toate omizile , cersetorii de munca pe la straini,astia ne fac tara de ras, se duc la straini sa cerseasca munca , omizile ! daca romanii care lucreaza sau sunt stabiliti in strainatate ,pt tine sunt omiziii ,eiiii afla ca pt mine tu esti o rama taratoare
Da sunt omizi cersetori de munca ,stii ca strainii prin asta rad de romani ? Pai si in Romania se gaseste de lucru dar e comoditatea ! Si dindirel e sofer particular la un strain patron, cand ar fi putut sa fie si in tara !-astia ne fac tara de ras , ei si cu tiganii !
da,diferenta consta in salarii ,daca ai ambitii si vrei un trai mai bun pentru tine si familia ta ,incerci si faci tot ceea ec este posibil,chiar si sa pleci din tara.
Aaaaaooooo, trai mai bun si diferenta de salarii????Matale bre crezi ca acolo curge miere si Euro pe strada? Acolo unde nu ai duminica libera , unde muncesti de la rasaritul pana la intuneric,acolo nu ai nici un drept ci numai obligatii, acolo unde pretul unei paini face cat 4 paini de la noi, acolo unde esti ca o sluga la stapan ? Da ,conteaza si iubirea de patrie mai ales eu care sunt nationalist, pai ca sa imi vand tara inseamna ca imi vand neamul , familia , pai chiar asa am ajuns ?
Mai informeaza-te in legatura cu romanii care muncesc peste hotare, ok? Nu mai dezinforma aiurea, caci sunt convinsa ca tu n-ai iesit vreodata din vagauna in care traiesti, ca sa vezi cum muncesc si traiesc si alti oameni, de aceeasi natie cu tine, dar iti permiti sa-ti dai cu parerea pe un subiect de care n-ai habar.
Cunosc , adevarul este ca romanii plecati pe la munca in strainatate sunt considerati ca niste slugi platite doar ca sa traiasca acolo la nivelul pietii lor !Pai cum iti inchipui ca te platest un patron acolo? plateste ca sa iti faci vila in Ro, sa iti iei masina si alte luxuri ?Nuu,el plateste ca sa nu faci foamea si sa ii poti muncii, apoi s-au vazut cazuri cand nici plata nu i-o da toata,apoi dormitul prin baraci cu gandaci.Sunt oameni plecati acolo care mananca un covrig si doar o paine pe zi ca sa stranga bani pentru a face ceva in tara !Am vazut cazuri cand trimeteau de aici rude lor acolo borcane cu carne, branza ,salamuri, alte alimente ca acolo practic faceau foamea !Am vazut in anglia o asa scumpire,( am spus englezilor in fata ca nu au nici pe jumate ce au romanii, }, !sunt mai multe de vorbit,acolo unele prostituate si tiganii o duc bine ca le "repara bancomatele " !
da, e clara treaba .Habar-nai despre ce vorbesti,dar iti place sa o faci ma intriga faptul ca sustii cu tarie afirmatii nefondate,pe care nu le poti justifica sub nici o forma.
Interesant de unde stii ca nu sunt afirmatii nefondate,de unde stii ca habar nu am ? pai eu traiesc pe alta planeta ?Tot ce spun cu strainii sunt adevarate !
Bati campii cu multa gratie si dezinformezi lumea, ceea ce nu este deloc ok.
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 18 Decembrie 2013 09:40
|
De la: Tycu, la data 2013-12-17 14:40:33 De la: alandalaportocala, la data 2013-12-17 14:31:14De la: Tycu, la data 2013-12-17 14:11:09De la: alandalaportocala, la data 2013-12-17 13:41:58De la: Tycu, la data 2013-12-17 13:27:39aoleuuuu, Ticu varul meu???? niciodataaaa!!! e varul lui Dindirel, sau cum ii zice celuilalt. multumesc lui Dzeu ca nu e varu meu si ca nu am avut ''placerea'' sa-l cunosc vreodata ;)
Si cum Mauuu , nu vrei sa fim verii? Si daca eram varul tau ce se intampla bre? Eu defapt sunt var din alianta cu Dindirel , el este var de sange cu olteanca mea , ca sa intelegi mai bine !Rudele mele majoritatea sunt in Odessa,Kiev prin estul lumii ,dar asta e alta poveste !Chiar daca o sa ma cunosti vreodata nu ai de ce sa fugi ca nu omor oameni !
aham,se intelege ,deci rudele tale sunt plecate dincolo,pfffffffff de aia erai inversunat referitor la cei care pleaca dincolo,suferi pentru ca te-au abandonat ,ai ramas tu aici sa le duci pe toate cele grele si ei ,ei o duc bine mersi dincolo.
Incepe sa se contureze putin ,ies la iveala frustrarile dvs.
Nu, nu frumoasa si tanara domnita, nu sunt "plecate" dicolo,(am doua rude de sange in anglia, una maritata acolo, alta pe post de "omida" la lucru )ci cateva rude sunt venite de dincolo aici,familia mea este din Odessa,acolo am majoritatea neamurilor, eu sunt nascut aici in Tulcea, e o poveste mai lunga cu nasterea mea in Ro.! Vezi ? ucrainienii sunt rai dar eu ma consider roman !
sigur,ucrainienii is rai..cei care pleaca din Romania pentru a putea trai mai bine is omizi,matale nene ticu..matale esti perfectiunea intruchipata.si cum tot ceea ce este perfect trebe musai pus in rama .
Fara suparari,da dvs.va cam contraziceti in postari orcum e curios faptul ca , ati ajuns la o varsta si in toti acesti ani n-ati reusit sa asimilati nimic
Nu, nu sunt perfectiunea dar chiar asa cu ochelari de soare, vad in jurul meu ce se intampla , vad exemple din care invat cate ceva !Eu nu ma uit doar inainte ci mai ma uit si in jur, sa vad pe la unul pe la altul si invat cate ceva !
In locul ochelarilor alora de soare, mai bine ti-ai pune o pereche de ochelari de vedere. Ti-ar prinde cu mult mai bine.
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 18 Decembrie 2013 09:42
|
De la: Tycu, la data 2013-12-17 14:47:45De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-17 08:35:38De la: Tycu, la data 2013-12-16 22:58:26De la: Muse__, la data 2013-12-16 15:29:42De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:19:57 De la: Muse__, la data 2013-12-16 15:04:52De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:02:49De la: Muse__, la data 2013-12-16 14:47:15De la: Tycu, la data 2013-12-16 14:37:42
Cand am spus de cratita, bucatarie, menaj, aspirator,m-am referit ca toate astea intra in rolul femeii, nu inseamna ca femeia e servitoarea barbatului,dar fiecare trebuie sa isi cunoasca rolul in familie si societate !Eu nu concep ca femeia sa stea sa citeasca ziarul si barbatul sa spele rufe la masina de spalat , sau nu concep ca barbatul sa fie la cratita sa puna ceapa in ciorba si femeia sa se uite la TV ( asta am vazut si la Dindirel, el facea ciorba si ea se uita la un serial,l-am scos fortat din bucatarie )sau barbatul sa schimbe scutecele copilului si femeia sa isi faca unghile , sau femeia sa schimbe bujia la masina sau sa repare robinetul de la baie, sau partea mecanica din casa ,am vazut la spital asistenti barbati faceau tratament in saloane , pai asta e meserie numai de femeii de asistente ,sau vad pe la TV femeile fac politica , ministre, ba vor si presedentie cand asta, ar fi ciudat sa vezi asa ceva !Asta vreau sa zic ca sunt treburi unde barbatul e specialist si treburi numai pentru femeie !
ba chiar mi-am facut unghiile si iubi meu a spalat vasele si le-a pus apoi in ordine. care-i problema?
Si erati atunci impreuna in aceeasi casa si a fost in acelasi timp?poate ca stateati in case diferite, daca erati in aceeasi casa si acelasi timp , sa nu mai spui asta pe forumuri ca vrei sa il faci pe "iubi" de ras , crede lumea ca nu are curea la pantaloni, !Ce noroc ai ca nu ai un iubi ca mine ca stii ce iute spalai vasele? percutai ca la armata ! pai e barbat ? sau ?
bineinteles ca e barbat si bineinteles ca locuim impreuna. si, dimpotriva, n-am cu ce sa-l fac de ras
nu, multumesc, nu vreau un iubi ca tine ar insemna sa mananci "educatie" pe paine
Pai il faci de ras cand spui ca el ca"barbat" spala vasele si talica iti faci unghile! Sunt si cazuri cand barbatul face treburi femeiesti , dar in anumite situatii cu femeia cand trebuie femeia inteleasa !Sa ai un iubi ca mine ( macar o luna)si invatai rolul femeii in casa , sa respecti barbatul ! !
tu te-ai simti emasculat daca speli vasele? spalatul vaselor nu trebuie facuta exclusiv de catre femei. stii ce inseamna egalitatea dintre sexe? in ziua de azi, nu numai barbatul aduce bani in casa, ci si femeia. astfel, si femeia este in masura sa-si intretina familia. prin urmare, intr-un cuplu, sarcina activitatilor ce trebuiesc indeplinite intr-o casa, nu depinde numai de femeie, ci de amandoi
Spalatul vaselor, sau facutul mancarii sau facutul menajului nu are legatura bre cu egalitatea dintre sexe sau cu adusul banilor in familie !Trebuie si barbatul sa contribuie cu ceva prin casa dar sunt destule munci pentru barbati !
Si care ar fi acele treburi, dupa mintea ta? Cumva spartul semintelor, bautul berii, mancatul ca un nesimtit, scarpinatul la "oo", vizionatul de meci etc etc?
Si astea pe langa alte treburi sunt normale la un barbat !Daca se intampla o defectiune mecanica pe la un robinet, un motor , o pompa , aspirator , o usa blocata ,etc se baga femeia ? nuu. tot la barbatel apeleaza cu..." vezi draga ca nu merge asta, ce te uiti la mine ca tu esti barbat in casa"..,si el lasa semintele , si trece la reparat !Asa sunt femeile, la orice vine cu...Tu esti barbat in casa ,tu trebuie sa vezi ce e de facut "..eu ma duc ca imi arde ceapa in tigaie si gata scapati !..este asa ?
Auzi, treburi precum cele mentionate de tine, le faceti voi, astia macho, din an in Pasti, daca le faceti, caci unii asa sunteti de puturosi, ca pute pamantul sub voi. Multi dintre voi nici macar un robinet nu sunteti in stare sa reparati sau un bec sa schimbati, ce sa mai vorbim de alte treburi mai complicate. Multi dintre voi nu stiti decat sa beti, sa va bateti nevasta si copiii si sa va scarpinati la oua.
Un barbat, cu adevarat barbat, stie sa se descurce si-n bucatarie sau in alte treburi casnice, stie sa se descurce si cand vine vorba de reparatii, renovari si alte alea.
Insa indivizii carpa, de genul astora de-si bat nevestele si copiii si-si beau mintile, nu sunt in stare de nimic, decat sa faca umbra pamantului degeaba.
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 18 Decembrie 2013 09:48
|
De la: kudika_943488, la data 2013-12-17 14:55:35Tycule ,te rezumi sa dai exemplu din categoria celor de jos ( pleava societatii ) dar omiti ca exista foarte multi Romani in strainatate care au demonstrat ca Romania are si oameni de calitate ! In foarte multe domenii ,care aduc cinste ,romaniei.Crede-ma ca sunt foarte Multi si nu sunt sclavi si sunt apreciati si respectati de straini.As putea sa-ti dau multe exemple ....dar nu are rost atat timp cat tu te rezumi ......la o singura categorie de oameni si astfel caracterizezi toti romanii!A zis bine cineva :nu ai pic de rusine!
Ca bine zici...
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 18 Decembrie 2013 09:49
|
De la: Tycu, la data 2013-12-17 17:58:52De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-17 09:53:57De la: Fulg-de-nea, la data 2013-12-17 09:15:20De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-17 08:26:34De la: Tycu, la data 2013-12-16 23:15:22De la: Fulg-de-nea, la data 2013-12-16 17:04:31 Tycule ce varsta ai?
Am mai spus varsta , sunt cel mai batran de pe forum, am cat toti la un loc, am 30 si pana in 7 !Mai e cineva la varsta asta ? sunt nenea pentru toti de aici !
Esti nenea, pe naiba, esti misoginul de serviciu!
ai 90 de ani bre..este?
Eu am 35 de ani, Fulgulet, dar tycu cred ca are in jur de vreo 450 de ani, avand in vedere preconceptiile pe care le promoveaza pe aici!
Oaaa, ce pereche buna am fi , ca varsta ne apropiem, ar fi bine ca gandirea sa fe la 450ani ca batranii sunt inteleptii satului !
Pune-ti pofta in cui, tataie!
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 18 Decembrie 2013 09:52
|
De la: mauuu1987, la data 2013-12-17 18:15:13De la: Tycu, la data 2013-12-17 17:58:52De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-17 09:53:57De la: Fulg-de-nea, la data 2013-12-17 09:15:20De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-17 08:26:34De la: Tycu, la data 2013-12-16 23:15:22De la: Fulg-de-nea, la data 2013-12-16 17:04:31 Tycule ce varsta ai?
Am mai spus varsta , sunt cel mai batran de pe forum, am cat toti la un loc, am 30 si pana in 7 !Mai e cineva la varsta asta ? sunt nenea pentru toti de aici !
ai 90 de ani bre..este?
Eu am 35 de ani, Fulgulet, dar tycu cred ca are in jur de vreo 450 de ani, avand in vedere preconceptiile pe care le promoveaza pe aici!
Oaaa, ce pereche buna am fi , ca varsta ne apropiem, ar fi bine ca gandirea sa fe la 450ani ca batranii sunt inteleptii satului !
ia-uite ce idile se nasc pe aici :)))))))
In capul mosului de ticu, poate!
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 18 Decembrie 2013 09:53
|
De la: Tycu, la data 2013-12-17 17:55:28 Vai nene Tycule,eu credeam ca dvs.aveti rationament.Pai nene Tycule ,e normal ca pretul painii sa fie de 4 ori mai mare ca la noi,avand in vedere ca salarul minim dincolo e cca.800 euro,daca facem o socoteala simpla aici minimul e cca.120 euro~....dincolo 800~ ,deci,mi se pare echitabila diferenta la preturi.tycule nene,daca ai fost pe dincolo,ca din poze asa se pare,ai observat ca alimentele sunt relativ identice la pret ca la noi,eu am o prietena plecata dincolo,si castiga undeva la 900 euro,imi zice ca se descurca destul de greu,e adevarat ,nu sunt cainii cu colaci in coada nici acolo,dar nici nu o aud zicand ca nu are ce pune pe masa,acolo chiria e problematica ,acolo cheltuie cel mai mult.
Si nene ticule,nu e adevarat ceea ce sustii matale ,ca acolo ai numai obligatii,gresesti teribil,se munceste ca si aici,nici o diferenta .Asa ca esti nantionalist degeaba.
Ca la noi la nimenea,aici nimeni nu se gandeste la popor ,la oameni,la noi aici ...astia mai marii se gandesc doar cum sa mai adauge putin la averile lor personale,prin orce mijloace.
Pai domnita ,nu e chiar asa,este dincolo 800 euro minim de baza ,dar preturile marfurilor sunt mari , Acolo esti plait cat sa iti permiti sa traiesti ,daca ar fi (sa presupunem) sa lucrezi acolo dar nu cu scopul de a strange bani, sau altcineva sa te finanteze acolo si tu cu banii castigati sa ii cheltui doar in Ro. ,ar fi bine dar ca sa mai si traiesti acolo, dar sa mai si strangi in economie, este greu bre !Asa se pune problema !La noi este 400 euro minim. E adevarat ca politicienii astia mai ales ordinarii de USL si PDL au dus tara inapoi cu sute d ani, numai nationalistii , legiunea o mai poate salva !
Cate minciuni ordinare intr-un singur mesaj!
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 18 Decembrie 2013 09:54
|
De la: Tycu, la data 2013-12-17 18:39:59De la: Fulg-de-nea, la data 2013-12-17 13:40:25De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-17 10:43:55De la: Fulg-de-nea, la data 2013-12-17 10:08:49De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-17 09:53:57De la: Fulg-de-nea, la data 2013-12-17 09:15:20De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-17 08:26:34De la: Tycu, la data 2013-12-16 23:15:22De la: Fulg-de-nea, la data 2013-12-16 17:04:31 Tycule ce varsta ai?
ai 90 de ani bre..este?
Multi inainte Vio.. sa fi iubita!
Personajul asta e un fenomen domle'...cel mai batran de pe forum auzi la el... e a tot stiutor..e unicat Tycu asta merita o statuie..
http://glumeo.ro/wp-content/uploads/2012/01/glumeo-super-statuia-copac.jpg
O caricatura mai degraba ar merita decat o statuie...
Mda. ma gandeam sa-i fac si caricatura, insa nu stiu daca fata lui reala..e cea din poza de la avatar.. ..in schimb tot scormonind prin sertarul cu minuni al lui Tycu..am gasit ceva unde este caricaturizat ..in intregime, dar nu de mine..
De la: Tycu, la data 2012-08-15 17:56:37
Am ramas surprins cum si in zilele noastre inca nu se stie ce este nationalismul, extremismul, patriotismul , si multi ramasi inca cu imaginile filmelor lui Sergiu Nicolaescu sau cu ideile comuniste , condamna fara sa stie ce inseama nationalismul , extremismul , dar se dau mari ca cica sunt patrioti .- falsi patrioti !Patriotismul este un factor important in nationalism, in nationalismul patriotic, ca mai este si nationalismul sovin cum il practica ungurii din Romania ! adevaratii patrioti sunt legionarii, ei au dat dovada de adevarat eroism patriotic ! Ordinarii astia de USL au vandut economia tarii, numai miscarea legionara , nationalismul poate salva tara de la prapastie ! Extremismul nu in toate cazurile inseamna rau, el inseamna ceva dus la maxim chiar si eroismul romanesc !La fel si fanatismul de multe ori e confundat cu ceva rau, fara sa se cunoasca defapt ce inseamna !
Pe langa faptul sunt ca "bati campii" si notiunile de care amintesti faci dovada ca-ti sunt straine , mai te legi si de "Miscarea Legionara" sau "exclusiv" doar intr-o directie de o alianta politica ! PUNE MANA PE CARTE (incepe cu Dictionarul Explicativ al Limbii Romane, ia-o pe urma cu Istoria Contemporana ..si termina cu Politologia si Dreptul Constitutional si Institutiile Statului) si pe urma sa deschizi topicuri ! In incheiere imi racesc gu*ra cu unul ca tine oferindu-ti trei aspecte : 1- In 2004 (cand portocalii au preluat Puterea , Romania avea o datorie externa de 27 miliarde /euro...acum in 2012 avem ..101 miliarde ( !!!..) , 2- Alianta lui "Lapusneanu cel chior" a incheiat acorduri de colaborare si de sustinere a Dreptei Maghiare privind AUTONOMIA financiar-economica, administrativa si culturala ..ceeace inseamna SEPARATISM TERITORIAL ! USL-ul N-A AVUT TIMP SA VANDA CUIVA TARA sau ...ceva DIN TARA ( ptr ca a stat de suspendari , referendumuri si..de ciorovaieli ) PTR CA INCA NU A AVUT TIMP S-O FACA dar...cei in "ORANGE" ,N-AU VANDUT NUMAI CE MAI ERA DE VANDUT MASONILOR "Binai-Birith Int." si al "grupului de la Bilderberg" (majoritatii CE..FMI, BM etc)ci ...si SUFLETUL NOSTRU dirijandu-ne si controlandu-ne treburile noastre interne ! ASA CA ...LASA-TE DE COMENTARII AICI ca deja DEVII STUPID !
ra
Citeste: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/55114/Nationalism-extremism-fanatism-patriotism.html#ixzz2njOJedOW
pe langa cele relatate..este preocupat si de politica. .Dom'le.. doar ca la el ..se potriveste faza cu..extremismul..
Fulg -de- nea, eu , crede-ma ca nu am inteles ce vrei sa arati aici in postarea asta ,adica ideea n-am inteles o, ori esti cu nationalistii ( legionarii) ori esti impotriva lor ! Eu sunt membru inscris in Legiune,asa ca referitor la nationalism , cunosc mult mai bine rolul legiunii si al nostru in miscarea asta. F. de N. , in unele fraze ai dreptate, ca nationalismul patriotic si sovin al bozgorimii,ai dreptate si cu extremismul asta inseamna cum ai spus si purtatul voalului la musulmani este tot extremism ,dar nationalistii legiunii nu practica asa ceva , putin extremism practica neofascistii si Klanistii !Nu amesteca filmele lui Nicolaescu cu realitatea , chiar el a spus ca filmele erau obligate sa castige numai comunistii !Si comunistii au practicat nationalismul , dar un nationalism pe propaganda ''realizarilor mari ".Nationalistii nu sunt falsi patrioti ci adevaratii, daca la noi se manifesta cineva fals este exclus fara sa se mai stea pe ganduri !Da ,numai nationalistii mai pot salva tara de la prapastie si instrainare !Da USL, mai ales plagiatul Ponta este renumit in vanzarea tarii , in distrugerea ei,acest pupinfundist al strainilor , acest ordinar care pleaca prin tari si promite economia si terenuri din Ro., cel care nu vrea unirea teritoriala cu Basarabia ,cel care a pupat carpa bozgorilor autointitulata steag secuiesc,cel care vrea amistie ca sa il scape pe Bombonel sinucigasiu de arest ,sau pe Ilici de judecata tarii, ...cam asta am inteles eu din ce ai spus talica. Da ,USL ca si PDL sunt pericolul RO. ,ori vii cu explicatii ori nu te mai baga in probleme unde nu cunosti si lasa nationalismul pe seama noastra care am depus un juramant in asta !
La o asemenea tampenie de mesaj, nu mai am cuvinte.
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 18 Decembrie 2013 09:56
|
De la: Tycu, la data 2013-12-17 14:35:50De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-17 08:30:23De la: Tycu, la data 2013-12-16 23:10:27De la: alandalaportocala, la data 2013-12-16 15:46:34De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:40:26De la: kudika_943488, la data 2013-12-16 15:31:21De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:23:46De la: kudika_940065, la data 2013-12-16 15:15:54ticuleee lasa ne maa ca ne ai zapacit ma tu esti tasu lu dindinel
Adevarul este ca-ti place sa generalizezi si sa dezinformezi, este?
Si sa nu-mi vii acum sa-mi spui ca tot ceea ce ai scris in acest mesaj e adevarat, ca as fi in stare, sa-ti trag o pereche de palme, in numele tuturor romanilor din diaspora, pe care i-ai jigniti prin mesajul ordinar si mincinos, pe care l-ai publicat!
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 18 Decembrie 2013 10:02
|
De la: Muse__, la data 2013-12-18 00:01:54si pupicul meu???
Spune-i ca esti virgina, ca numai asa iti acorda atentie.
|
cristina_boeru_30 Postat pe 18 Decembrie 2013 10:36
|
De la: cristina_boeru_30, la data 2013-12-18 10:36:49De la: Muse__, la data 2013-12-18 00:01:54si pupicul meu???
nu pot sa spun ca vreau atentia lui
voiam sa vad daca lasa macar un pupic asa de la el. m-am convins
|
Muse__ Postat pe 18 Decembrie 2013 11:50
|
De la: Tycu, la data 2013-12-17 14:35:50De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-17 08:30:23De la: Tycu, la data 2013-12-16 23:10:27De la: alandalaportocala, la data 2013-12-16 15:46:34De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:40:26De la: kudika_943488, la data 2013-12-16 15:31:21De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:23:46De la: kudika_940065, la data 2013-12-16 15:15:54ticuleee lasa ne maa ca ne ai zapacit ma tu esti tasu lu dindinel
Asta e parerea ta personala privita din exterior, dar daca ai trai asta pe pielea ta nu ai mai spune asa Tycuta, lasa politica asta pe seama celor mari ca nu te face nimeni de ras si hai pe postari cu femei inselatoare !
|
Dindirel Postat pe 18 Decembrie 2013 14:44
|
De la: kudika_943488, la data 2013-12-17 14:55:35Tycule ,te rezumi sa dai exemplu din categoria celor de jos ( pleava societatii ) dar omiti ca exista foarte multi Romani in strainatate care au demonstrat ca Romania are si oameni de calitate ! In foarte multe domenii ,care aduc cinste ,romaniei.Crede-ma ca sunt foarte Multi si nu sunt sclavi si sunt apreciati si respectati de straini.As putea sa-ti dau multe exemple ....dar nu are rost atat timp cat tu te rezumi ......la o singura categorie de oameni si astfel caracterizezi toti romanii!A zis bine cineva :nu ai pic de rusine!
Eu ma refer la toti romanii care pleaca la munca prin alte tari,exclud pe cei care pleaca prin contracte pe un termen, dar ceilalti ?ce daca sunt de calitate daca nu isi aduce contributia aici ? Exemplu , doctorii care fac facultati pe cheltuiala Romaniei si in loc sa stea aici unde e nevoie de ei, fac medicina in strainatate si altii, degeaba sunt de calitate daca isi arata calitatea prin tari straine,si faptul ca pleaca la munca e o rusine pentu Romania !
|
Tycu Postat pe 18 Decembrie 2013 16:56
|
De la: Muse__, la data 2013-12-18 11:50:38De la: cristina_boeru_30, la data 2013-12-18 10:36:49De la: Muse__, la data 2013-12-18 00:01:54si pupicul meu???
Las eu cu placere pupici, dar si o gradina de flori !
|
Tycu Postat pe 18 Decembrie 2013 16:58
|
De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-18 10:02:29De la: Tycu, la data 2013-12-17 14:35:50De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-17 08:30:23De la: Tycu, la data 2013-12-16 23:10:27De la: alandalaportocala, la data 2013-12-16 15:46:34De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:40:26De la: kudika_943488, la data 2013-12-16 15:31:21De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:23:46De la: kudika_940065, la data 2013-12-16 15:15:54ticuleee lasa ne maa ca ne ai zapacit ma tu esti tasu lu dindinel
Adevarul este ca-ti place sa generalizezi si sa dezinformezi, este?
Si sa nu-mi vii acum sa-mi spui ca tot ceea ce ai scris in acest mesaj e adevarat, ca as fi in stare, sa-ti trag o pereche de palme, in numele tuturor romanilor din diaspora, pe care i-ai jigniti prin mesajul ordinar si mincinos, pe care l-ai publicat!
Eu nu spun asta cu scopul sa jignesc pe cineva,ei aduc o pata rusinoasa Romaniei ,stiu ca nu romanii fura , talharesc sau sparg bancomate, stiu ca ei muncesc cinstit acolo, dar numai faptul ca se duc acolo e ceva rusinos !
|
Tycu Postat pe 18 Decembrie 2013 17:03
|
De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-18 09:52:08De la: Tycu, la data 2013-12-17 17:58:52De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-17 09:53:57De la: Fulg-de-nea, la data 2013-12-17 09:15:20De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-17 08:26:34De la: Tycu, la data 2013-12-16 23:15:22De la: Fulg-de-nea, la data 2013-12-16 17:04:31 Tycule ce varsta ai?
ai 90 de ani bre..este?
Pune-ti pofta in cui, tataie!
Daca eu sunt "tataie " inseamna ca esti mamaie !dar oricum o sa ajungem si tataie si mamaie , anii trec si o sa ajungem si bunici !!
|
Tycu Postat pe 18 Decembrie 2013 17:06
|
De la: Tycu, la data 2013-12-18 16:58:31De la: Muse__, la data 2013-12-18 11:50:38De la: cristina_boeru_30, la data 2013-12-18 10:36:49De la: Muse__, la data 2013-12-18 00:01:54si pupicul meu???
Salasluieste in sufletelul tau neprihanit si o doza de romantism? Nu pot sa cred! .........mai usor cu florile ca se/ne invata/invatam rau si apoi se suie/ne suim in capul tau si nu mai poti domina femeia.
|
cristina_boeru_30 Postat pe 18 Decembrie 2013 18:27
|
De la: Tycu, la data 2013-12-17 23:44:42De la: mauuu1987, la data 2013-12-17 18:57:03De la: Tycu, la data 2013-12-17 18:50:24De la: mauuu1987, la data 2013-12-17 17:08:06
bla bla bla
|
mauuu1987 Postat pe 18 Decembrie 2013 18:53
|
De la: Muse__, la data 2013-12-18 00:01:54si pupicul meu???
La asa ceva ma pricep eu,
|
Tycu Postat pe 18 Decembrie 2013 20:26
|
De la: Tycu, la data 2013-12-18 20:26:32De la: Muse__, la data 2013-12-18 00:01:54si pupicul meu???
mai zi Ticutule si tu ceva interesant, ca m-am plicti, lasa fata, nu o mai pupaci atat, ca devin gelos :))
|
mauuu1987 Postat pe 18 Decembrie 2013 20:29
|
De la: Dindirel, la data 2013-12-18 14:44:29De la: Tycu, la data 2013-12-17 14:35:50De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-17 08:30:23De la: Tycu, la data 2013-12-16 23:10:27De la: alandalaportocala, la data 2013-12-16 15:46:34De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:40:26De la: kudika_943488, la data 2013-12-16 15:31:21De la: Tycu, la data 2013-12-16 15:23:46De la: kudika_940065, la data 2013-12-16 15:15:54ticuleee lasa ne maa ca ne ai zapacit ma tu esti tasu lu dindinel
Asta e parerea ta personala privita din exterior, dar daca ai trai asta pe pielea ta nu ai mai spune asa Tycuta, lasa politica asta pe seama celor mari ca nu te face nimeni de ras si hai pe postari cu femei inselatoare ! [/quote
]Florine taica, sa spui la toti romanasii de acolo ca o sa va trimit niste mancare la borcan ca stiu ca acolo e mai criza,si sa nu suparati pe domnul patron...!
|
Tycu Postat pe 18 Decembrie 2013 20:30
|
De la: cristina_boeru_30, la data 2013-12-18 18:27:22De la: Tycu, la data 2013-12-18 16:58:31De la: Muse__, la data 2013-12-18 11:50:38De la: cristina_boeru_30, la data 2013-12-18 10:36:49De la: Muse__, la data 2013-12-18 00:01:54si pupicul meu???
Salasluieste in sufletelul tau neprihanit si o doza de romantism? Nu pot sa cred! .........mai usor cu florile ca se/ne invata/invatam rau si apoi se suie/ne suim in capul tau si nu mai poti domina femeia.
In fiecare barbat se mai gaseste si putin romantism ! Florile sunt lasate pe pamant pentru femeie. Femeia oricum ar gandi ea , este o persoana gingasa , frumoasa, care trebuie ferita de rau ,trecem peste gandirea ei !
|
Tycu Postat pe 18 Decembrie 2013 20:35
|
De la: mauuu1987, la data 2013-12-18 20:29:41De la: Tycu, la data 2013-12-18 20:26:32De la: Muse__, la data 2013-12-18 00:01:54si pupicul meu???
mai zi Ticutule si tu ceva interesant, ca m-am plicti, lasa fata, nu o mai pupaci atat, ca devin gelos :))
:sml-happsa ca eu ma pricep la asta,am facut multi soti gelosi cand nevestele lor s-au laudat cu pupicii mei !
|
Tycu Postat pe 18 Decembrie 2013 20:41
|