Mai multe
| pai domnisoara,ti-ai planificat sa te casatoresti la o anumita virsta?,daca da cauta unl la fel de dispus ca si tine,poate coincid si zilele,ma cum....esti la concurs cu sora lui?,fiecare se casatoreste cind ii vine ceasul,zii merci ca nu te lasa,eu sunt femeie,dar daca cineva mi-ar pune sula in coaste si conditii,l-as trimite la masa cu toata dragostea,gresesti enorm si vad ca nu realizezi,ce numai voi doua sunteti femei pe lumea asta,in fiecare zi se fac nunti,de care ordin?.......,stai atenta si vezi-ti de relatie daca este buna,ca vine si ziua ta,si aia o sa fie ziua cea mare,pa. | ||
|
kudika_951023 Postat pe 19 Ianuarie 2014 15:47 |
||
|---|---|---|
De la: kudika023770, la data 2014-01-19 12:23:03Daca lucrurile stagneaza acum, la fel or sa stagneze si dupa casatorie.Baiatul tau este un lenes si un comod. S-a obisnuit cu aceasta situatie si ii place.Incearca sa il faci putin gelos, si vezi cum reactioneaza. Nu uita ca dragostea este o lupta si castiga acela care este mai istet. Dragostea este o lupta ? Castiga acela care este mai istet ? Sa inteleg ca dragostea este o competitie intre doua persoane ? Si eu care credeam ca dragostea este o poveste a doua suflete aflate in armonie care ating fericirea in clipa in care reusesc sa il faca pe celalat fericit. Ii spui sa incerce sa il faca putin gelos ? Nu cumva exista riscul sa ramana gelos si sa isi piarda increderea in ea. |
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 19 Ianuarie 2014 16:29 |
||
De la: kudika_951023, la data 2014-01-19 15:47:19pai domnisoara,ti-ai planificat sa te casatoresti la o anumita virsta?,daca da cauta unl la fel de dispus ca si tine,poate coincid si zilele,ma cum....esti la concurs cu sora lui?,fiecare se casatoreste cind ii vine ceasul,zii merci ca nu te lasa,eu sunt femeie,dar daca cineva mi-ar pune sula in coaste si conditii,l-as trimite la masa cu toata dragostea,gresesti enorm si vad ca nu realizezi,ce numai voi doua sunteti femei pe lumea asta,in fiecare zi se fac nunti,de care ordin?.......,stai atenta si vezi-ti de relatie daca este buna,ca vine si ziua ta,si aia o sa fie ziua cea mare,pa. Am avut ceva de furca cu cand am cititi ca l-ai trimite la masa cu toata dragostea. M-am gandit la un meniu din ciuperci otravitoare pana cand mi-a picat fisa ca era vorba de mama lui. Pacat ca nu am aici emoticonul cu datul pe spate de ras. In lipsa lui
|
||
|
|
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 23 Ianuarie 2014 19:57 |
||
|
Am avut ceva de furca cu textul cand am citit ca l-ai trimite la masa cu toata dragostea. Ce ma enerveaza ca nu am posibilitatea de a edita direct postarea. |
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 23 Ianuarie 2014 20:01 |
||
De la: kudika023770, la data 2014-01-19 12:23:03Daca lucrurile stagneaza acum, la fel or sa stagneze si dupa casatorie.Baiatul tau este un lenes si un comod. S-a obisnuit cu aceasta situatie si ii place.Incearca sa il faci putin gelos, si vezi cum reactioneaza. Nu uita ca dragostea este o lupta si castiga acela care este mai istet. Iubirea este lupta numai pentru persoanele dornice de a poseda pana si inimile partenerilor!!!Nu cred in aceasta catalogare a iubirii,dar cred in suprematia ei,ca lider in patrimoniul sentimentelor!!!Istet?????Iubirea nu este o competitie,ci este o comuniunde dintre doua suflete,doua spirite!!Poate ai vrut sa tastezi ca in actul iubirii,pentru buna manifestare a lui,este necesara intelepciune,da,aceasta este adevarat,caci cu totii ne indragostim la un moment dat,dar foarte putini se mentin in relatii de iubire curate si neconditionate!!!In iubire nu exista invinsi sau invingatori,caci este vorba de empatie a inimilor,nu de concurenta!!!Iubesti sau nu,este strigator la cer de simplu,dar atat de dificil de pus in practica!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Ianuarie 2014 20:53 |
||
De la: kudika_15804, la data 2014-01-23 20:53:56De la: kudika023770, la data 2014-01-19 12:23:03Daca lucrurile stagneaza acum, la fel or sa stagneze si dupa casatorie.Baiatul tau este un lenes si un comod. S-a obisnuit cu aceasta situatie si ii place.Incearca sa il faci putin gelos, si vezi cum reactioneaza. Nu uita ca dragostea este o lupta si castiga acela care este mai istet.
|
||
|
-Iulya Postat pe 23 Ianuarie 2014 22:37 |
||
| Daca intrebarile sunt simple si raspunsurile ar trebui sa fie la fel. Daca dragostea functioneaza asa cum afirmati, in sensul ca nu exista invinsi si invingatori, explicati-mi de ce unul dintre parteneri o ia uneori razna, sau si mai simplu, din ce cauza, foarte multe povestiri de dragoste, esueaza in divort? | ||
|
kudika023770 Postat pe 24 Ianuarie 2014 17:33 |
||
De la: kudika023770, la data 2014-01-24 17:33:38Daca intrebarile sunt simple si raspunsurile ar trebui sa fie la fel. Daca dragostea functioneaza asa cum afirmati, in sensul ca nu exista invinsi si invingatori, explicati-mi de ce unul dintre parteneri o ia uneori razna, sau si mai simplu, din ce cauza, foarte multe povestiri de dragoste, esueaza in divort?pt ca: prima noapte-i de dragoste si ultima-i de razboi acum stii si tu de ce
|
||
|
-Iulya Postat pe 24 Ianuarie 2014 21:34 |
||
De la: kudika023770, la data 2014-01-24 17:33:38Daca intrebarile sunt simple si raspunsurile ar trebui sa fie la fel. Daca dragostea functioneaza asa cum afirmati, in sensul ca nu exista invinsi si invingatori, explicati-mi de ce unul dintre parteneri o ia uneori razna, sau si mai simplu, din ce cauza, foarte multe povestiri de dragoste, esueaza in divort? In opinia mea esueaza intrucat dragostea nu a fost suficient de puternica incat sa anihileze egoismul, trufia, mandria nejustificata, orgoliul, gelozia, neincrederea si toate celelalte lucruri care erodeaza in timp relatiile interumane. Cred ca multe iubiri esueaza pentru ca in timp unii uita sa se bucure de bucuria celuilat si se multumesc cu faptul ca lor le este bine. Incet incet se ajunge in situatia in care doar unul dintre indragostitii mai are grija de floarea iubirii pentru ca intr-un final sa se sature si uite la randul sau sa-i mai puna apa acesta ajungand inevitabil sa se ofileasca si sa moara. |
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 24 Ianuarie 2014 22:59 |
||
De la: kudika023770, la data 2014-01-24 17:33:38Daca intrebarile sunt simple si raspunsurile ar trebui sa fie la fel. Daca dragostea functioneaza asa cum afirmati, in sensul ca nu exista invinsi si invingatori, explicati-mi de ce unul dintre parteneri o ia uneori razna, sau si mai simplu, din ce cauza, foarte multe povestiri de dragoste, esueaza in divort? Pentru ca oamenii nu sunt fiinte perfecte. |
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 25 Ianuarie 2014 09:11 |
||
De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-25 09:11:06De la: kudika023770, la data 2014-01-24 17:33:38Daca intrebarile sunt simple si raspunsurile ar trebui sa fie la fel. Daca dragostea functioneaza asa cum afirmati, in sensul ca nu exista invinsi si invingatori, explicati-mi de ce unul dintre parteneri o ia uneori razna, sau si mai simplu, din ce cauza, foarte multe povestiri de dragoste, esueaza in divort? Si, in completare la acest mesaj, vreau sa mai spun ca oamenii care iubesc cu adevarat tind catre perfectiune si, de aceea, persoana iubita si relatia lor inseamna atat de mult pentru ei. Si cu asta am zis totul. |
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 25 Ianuarie 2014 10:07 |
||
De la: -Iulya, la data 2014-01-24 21:34:29pt ca: prima noapte-i de dragoste si ultima-i de razboi Pe cat de adevarat pe atat de romantic.
|
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 25 Ianuarie 2014 12:31 |
||
De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-01-25 12:31:58Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de rãzboi ,autor , Camil PetrescuDe la: -Iulya, la data 2014-01-24 21:34:29pt ca: prima noapte-i de dragoste si ultima-i de razboi
|
||
|
-Iulya Postat pe 25 Ianuarie 2014 12:47 |
||
De la: -Iulya, la data 2014-01-25 12:47:03De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-01-25 12:31:58Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de rãzboi ,autor , Camil PetrescuDe la: -Iulya, la data 2014-01-24 21:34:29pt ca: prima noapte-i de dragoste si ultima-i de razboi Romanul lui Camil Petrescu nu se potriveste povestii de aici. Personajul lui Petrescu pleca la razboi adevarat nu la razboi conjugal.
|
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 25 Ianuarie 2014 12:56 |
||
De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-01-25 12:56:29facem abstractie pt o secundaDe la: -Iulya, la data 2014-01-25 12:47:03De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-01-25 12:31:58Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de rãzboi ,autor , Camil PetrescuDe la: -Iulya, la data 2014-01-24 21:34:29pt ca: prima noapte-i de dragoste si ultima-i de razboi
|
||
|
-Iulya Postat pe 25 Ianuarie 2014 13:04 |
||
De la: -Iulya, la data 2014-01-25 13:04:43De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-01-25 12:56:29facem abstractie pt o secundaDe la: -Iulya, la data 2014-01-25 12:47:03De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-01-25 12:31:58Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de rãzboi ,autor , Camil PetrescuDe la: -Iulya, la data 2014-01-24 21:34:29pt ca: prima noapte-i de dragoste si ultima-i de razboi Sa fie doua. Una pentru tine si una pentru mine.
|
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 25 Ianuarie 2014 17:19 |
||
Buna seara ! Parerea mea este ca , vrei nu vrei, trebuie saai rabdare.Daca el nu te-a cerut de sotie pana acum, inseamna ca nu e pregatit , nu ca o asteapta pe sora-sa! Si inca ceva, daca are 25 de ani, nu se casatoreste ! N-are minte! Asteapta draga mea, mierea din borcan este foarte putina ! Restul e c---t!
|
||
|
Fusun_ge Postat pe 25 Ianuarie 2014 18:21 |
||
|
||
|
GHEISA_ Postat pe 25 Ianuarie 2014 18:25 |
||
De la: Fusun_ge, la data 2014-01-25 18:21:20... mierea din borcan este foarte putina ! Restul e c---t! La nepriceputi asa este. |
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 25 Ianuarie 2014 19:10 |
||
De la: Fusun_ge, la data 2014-01-25 18:21:20Buna seara ! Parerea mea este ca , vrei nu vrei, trebuie saai rabdare.Daca el nu te-a cerut de sotie pana acum, inseamna ca nu e pregatit , nu ca o asteapta pe sora-sa! Si inca ceva, daca are 25 de ani, nu se casatoreste ! N-are minte! Asteapta draga mea, mierea din borcan este foarte putina ! Restul e c---t! Hmm, ciudat, sotul meu avea 26 de ani cand s-a casatorit cu mine, deci, potrivit teoriei tale barbatii care au in jur de 25 sau in jurul acestei varste, n-ar trebui sa se casatoreasca... Hai sa-ti mai spun ceva: fratele meu s-a casatorit la 22 de ani si a devenit tatic la 25 de ani, potrivit teoriei tale, el nu ar fi trebuit nici macar sa se insoare, daramite sa devina tatic la acea varsta... Inca un exemplu: mama s-a casatorit cu tata cand ea avea 18 ani, iar tata 26 de ani. Si sunt si acum impreuna, dragii de ei. Desi esti o persoana tanara, ai prejudecati foarte urate si multe, la adresa casatoriei si a persoanelor care se casatoresc de tinere. Uite, eu m-am casatorit de la 22 de ani si sunt in continuare casatorita cu omul meu drag, desi am 35 de ani in prezent. Ne iubim si ne respectam in continuare, si nu ne putem imagina viata unul fara celalalt. Omul meu iubit mi-a fost si imi este alaturi in permanenta de cand suntem impreuna, eu ii sunt alaturi in fiece clipa a vietii mele, de cand l-am cunoscut. Daca ne-ai vedea impreuna, tinandu-ne de maini si pupandu-ne pe strada ca doi oameni proaspat indragostiti, n-ai zice ca suntem impreuna de 14 ani si, ti-ar fi rusine, pentru mesajul jenant pe care l-ai scris la adresa casatoriei si a oamenilor casatoriti. M-am saturat de prejudecatile astea de doi bani, care vin de la persoane care n-au fost casatorite niciodata sau de la persoane, care, desi sunt casatorite, nu dau doi bani pe casnicia lor si sunt infideli la orice pas, caci sunt si jeguri umane din astea, care ponegresc casatoria, desi ei insisi sunt casatoriti... Iar cine spune ca are o casnicie groaznica si de aceea nu-i sfatuieste pe altii sa se casatoreasca, sa puna mana sa-si rezolve problemele personale, iar daca nu-si poate rezolva problemele, sa divorteze decat sa ponegreasca notiunea de casnicie pentru incapacitatea lor de a-si gestiona problemele de cuplu. Fusun_ge, nu doresc sa intru in polemica cu tine, dar nici nu puteam trece cu vederea mesajul tau si a celor care te aproba. |
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 27 Ianuarie 2014 10:59 |
||
De la: kudika_951159, la data 2014-01-13 11:48:24Buna fetelor! sunt noua pe forum. Am o dilema.Sunt cu iubitul meu de aproape 9 luni. Ne iubim, nu locuim impreuna.Mai ramin eu la el(sta la gazda) mai vine el la mine.Intrebarea de locuit impreuna nu se pune (stiu ca ar fi impotriva parintii mei, dar si eu nu prea vreau, doar dupa casatorie). Ne iubim,ne intelegem foarte bine, numai ultimul timp ne certam foarte des, si recunos ca este din vina mea.Imi parea ca nu ma ia in serios, din motive inventate de mine.Deja sunt paranoica fiindca relatie sta pe loc, pe cind dupa parerea mea dupa un asa timp bunicel ar trebui sa mearga inainte.Despre familie, copii am discutat de multe ori.Isi doreste, imi doresc si eu.Eu sunt sigura ca el imi este alesul, el zice la fel(si stiu ca asa este). Deja ma gandeam ca in viitorul apropiat va face marele pas, imi va propune casatorie fiindca ne este cam greu despartiti mult timp si nu avem unde sta liberi singurei.El locuieste cu sora mai mare(necasatorita) si ne cam strica intimitatea. Acuma, chiar aseara mi-a zis ca sora sa a inceput sa se vada cu un tip,recent.Sora sa are sub 30, familia lor vor sa o marite cit mai curind.El imi zice , poate degraba jucam la nunta,ca domnisori de onoare.La care eu ii spun, "pai sora ta se intilneste recent, noi insa avem mai mult :)"a zimbit doar. Eu care credeam ca vom fi noi primii (avem cite 25) el astepata sa se marite sora sa care nici nu se stie in ce situatie e.Nu inteleg, ma iubeste, ma doreste alaturi, ne intelegm perfect, ne dorim o familei.Ce mai astepata? Nu vreau sa ne casatorim dupa sora sa,care nu are nici macar relatie serioasa, noi care o avem stam pe loc. Am facut aproape toti pasii.Stim ambii ce ne dorim de la viata.Discutam mereu despre asta si stim ca ne dorim sa fim impreuna.Ambii muncim,suntem pusi pe picioare.Eu locuiesc cu parintii, nu depind de ei financiar.El locuieste la gazda, la fel nu depinde. Ce atata graba? ti-e frica sa nu-l pierzi? Daca nu, atunci poti sa mai astepti deoarece 9 luni e un timp relativ prea scurt. |
||
|
cristina55 Postat pe 27 Ianuarie 2014 21:11 |
||
|
Fii mai iute decat el si fa-i un copil. Apoi il ameninti cu facaletul, ca este mai la indemana: -Ori te insori cu mine, ori platesti pensie alimentara. |
||
|
kudika023770 Postat pe 27 Ianuarie 2014 22:10 |
||
| buna parerea mea este ca este bine sa nu te grabesti stiti intodeauna cum se spune graba strica treaba ..insa depinde acest lucru de relatia pe care o aveti adica sa fiu cat mai explicita de sentimentele dintre voi doi si intr-o relatie serioasa sunt importante mai multe lucruri deci ganditi-va bine ce faceti i nainte sa va ardeti ..o zi buna | ||
|
kudika_927196 Postat pe 28 Ianuarie 2014 00:22 |
||
|
Care este diferenta intre relatie si o casnicie? Amandoua presupun, la modul general, cam aceleasi lucruri, doar ca atunci cand semnezi certificatul de casatorie iti recunosti si oficial persoana iubita drept pereche si-ti asumi IN FATA TUTUROR, inclusiv in fata legii, responsabilitatea si grija fata de persoana draga. Ce dovada mai mare vreti de dragoste si grija decat aceasta, a-ti recunoaste si in fata legii, perechea, si a te responsabiliza fata de ea? Ca sa nu mai amintesc aici si de responsabilitatea pe care ti-o asumi si in fata lui Dumnezeu fata de perechea ta... Cei care afirma ca de fapt casniciile reprezinta mai mult probleme decat bine, sunt cei care au probleme in relatie, si proiecteaza aceste probleme si asupra altora, de parca fiecare pereche ar fi trasa la indigo si s-ar comporta identic precum acesti sceptici comozi. Si intr-o relatie, si intr-o casnicie, treci prin suisuri si coborasuri, ai de-a face cu probleme, dar si cu momente speciale deosebite, diferenta fiind, in cazul celor casatoriti si care au grija de casnicia lor, ca problemele nu distrug acel cuplu, ci il sudeaza si mai mult, ca-ti este mai usor sa treci peste o problema, stiind ca ai un om alaturi, care a promis si in fata lui Dumnezeu, dar si a legii, sa-ti fie alaturi si la bine, si la greu. Te maturizezi si cresti impreuna cu omul care-ti este sot, incepi sa vezi si sa intelegi lumea si prin ochii lui, va sunteti reciproc alaturi si la bine, si la greu si va sustineti cat de mult puteti, incepi sa-l vezi si sa-l percepi pe omul drag, asa cum nicicand n-o vor face cei din jur, pentru ca tu ii cunosti cele mai intime ganduri, ii cunosti starile, trairile, temerile, sentimentele, el te cunoaste, la randul sau, ca pe-o carte deschisa, si stie dintr-o privire sau dintr-o simpla tonalitate de voce, daca esti trist sau vesel. Durerea ta sau veselia ta reprezinta si durerea lui sau veselia lui, pentru ca nu-i nimic din ceea ce te afecteaza, la modul negativ sau pozitiv, fara sa-l influenteze si pe el. De ce? Pentru ca-i pasa si pentru ca insemni atat de mult pentru el. Daca mi-ar spune cineva ca as putea sa i-o iau de la capat, tot cu el as lua-o de la capat, si prin aceleasi experiente as vrea sa trecem impreuna, pentru ca ele ne-au facut sa devenim ceea ce suntem acum, toate acele experiente ne-au apropiat si mai mult si ne-au facut sa realizam cat de norocosi suntem ca ne avem unul pe celalalt. N-am avut nevoie de ani de zile ca sa ne cunoastem pentru a fi convinsi ca ne potrivim si ne iubim, ci am avut nevoie doar de cateva luni, sase mai precis, ca sa stim ca vrem sa ne casatorim, iar la 9 luni de la primul moment in care ne-am cunoscut, ne-am si casatorit, atat in fata legii, cat si in fata lui Dumnezeu. Juramintele de credinta pe care le-am rostit nu au fost si nu sunt simple cuvinte, ci reprezinta angajamente pe care ni le-am asumat in numele iubirii si a respectului pe care ni-l purtam. Noi doi suntem doi oameni carora le pasa atat de relatia noastra, cat si unul de celalalt, ne tratam ca de la egal la egal, si nicidecum cu superioritate sau inferioritate dupa cum se intampla in alte cupluri, comunicam intotdeauna deschis si ne spunem ceea ce simtim si ceea ce ne dorim, radem impreuna, dar ne si impartim responsabilitatile intre noi doi. Am scris acest mesaj, destul de intim, din propria mea viata, tocmai ca sa le arat oamenilor aflati la inceput de drum in viata, sa nu-si piarda speranta in iubire, relatii si, in mod special, casatorie. Mai sunt oameni care iubesc si sunt casatoriti si sunt fericiti in casnicie, in ciuda unor probleme care se pot ivi pe parcurs, cu multa iubire si rabdare, veti depasi orice obstacol, pentru ca acele probleme va vor suda si mai mult cuplul, va vor face sa realizati cat de norocosi sunteti ca va aveti unul pe celalalt. O casnicie inseamna multa munca si implicare, dar roadele acestora pot fi foarte dulci, atunci cand stii si simti, ca toate acele eforturi le-ai facut si le faci pentru omul pe care-l iubesti si pentru relatia voastra. PS: Si nu va luati dupa persoane care arunca noroi in casnicii sau in oamenii casatoriti, desi ei insisi poate ca sunt casatoriti, pentru ca acele persoane nu sunt capabile sa-si rezolve problemele de cuplu si in loc sa se responsabilizeze pe sine si sa-si indrepte problemele personale, prefera sa arunce vina esecului propriu in institutia casatoriei, generalizand, cu multa nesimtire, ca si alti oameni se complac in aceeasi mizerie in care se complac ei. Repet: nicio pereche casatorita nu-i trasa la indigo, ca sa se poata generaliza, ci mai sunt oameni casatoriti pentru care casnicia lor inseamna foarte mult. |
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 28 Ianuarie 2014 11:00 |
||
Viorica-vio, "jegu' uman" , te roaga sa iei aminte la propriul statuts , nu e ceva mai potrivit pentru tine sa analizezi; iti ureaza, de asemenea, multa liniste si bucurii !
|
||
|
Fusun_ge Postat pe 28 Ianuarie 2014 11:15 |
||
|
"Familia este cea care face ca omul sa treaca de la egoism la altruism." Auguste Comte “O casnicie reusita este aceea in care te indragostesti de mai multe ori , insa de aceeasi persoana.” Autor necunoscut “Daca vrei sa fi tratat acasa ca un rege, trateaza-ti sotia ca pe o regina!” Autor necunoscut “Casatoria este ultima noastra sansa de a ne maturiza.” Joseph Barth “Adevaratul camin nu e cladit cu mainile, ci cu inima.” Autor necunoscut "Toate nuntile sunt la fel, dar fiecare casnicie este diferita." - John Berger "Casatoria este actul cel mai de seama din viata omului." – Plutarh "Casnicia este o arta, trebuie sa o creezi din nou in fiecare zi.” – Tagore |
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 28 Ianuarie 2014 12:11 |
||
De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-28 12:11:34"Familia este cea care face ca omul sa treaca de la egoism la altruism." Auguste Comte |
||
|
Fusun_ge Postat pe 28 Ianuarie 2014 20:51 |
||
|
"In lume sunt mai multi prosti decat oameni." Heinrich Heine "Nimic nu e mai rau decat prostia agresiva." Goethe "Prostia are oroare de anonimat." Vasile Ghica "Prostul incearca orice, pentru a solidariza pe omul superior cu mediocritatea." Vasile Ghica |
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 29 Ianuarie 2014 11:21 |
||
|
Cine se asemana, se aduna, asa ca persoanele care i-au dat si ii dau dreptate acestei individe pe numele ei fusun_ge, sunt fix ca ea, iar cu asta am incheiat orice discutie. Cu intrigantii, frustratii si nesimtitii, nu-mi place sa-mi pierd vremea.
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 29 Ianuarie 2014 11:23 |
||
De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-29 11:23:31Cine se asemana, se aduna, asa ca persoanele care i-au dat si ii dau dreptate acestei individe pe numele ei fusun_ge, sunt fix ca ea, iar cu asta am incheiat orice discutie. Viorica, cu toata stima...o femeie cultivata ca tine, n-ar trebui sa ignore prostia altora ?!? De ce te ataci in felul asta ? O sa imbatranesti rapid din pricina asta...iar ajung sa-ti sugerez (cu regret), ce tre' sa iei aminte la propriul tau statuts..."prostia agreiva..."
|
||
|
Fusun_ge Postat pe 29 Ianuarie 2014 11:29 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Help! | 4 | De la: kudika_14576 9 Septembrie 2012 14:26 |
| Ma simt nefericita | 21 | De la: selin32 21 Martie 2015 22:36 |
| Cerazette | 3 | De la: maria1931 27 Mai 2012 16:00 |
|
|
||
| Oare el era iubirea vietii mele? | 33 | De la: Thais13 28 Ianuarie 2012 11:49 |
| CANCER- victima/supravietuitor | 1 | De la: kudika016973 20 Octombrie 2011 22:33 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.