Setari Cookie-uri

nu mai am rabdare

Sper sa fie cum zici tu ..dar nu se stie..Nevr say never ,era o parere.
MaddeLinne
Postat pe 14 Ianuarie 2014 13:31
nimic nu se stie,asta nu inseamna sa nu faci ce trebui
iiiiiiiiio
Postat pe 14 Ianuarie 2014 13:32
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-01-14 13:32:50nimic nu se stie,asta nu inseamna sa nu faci ce trebui

pana nu vor avea o discutie/DISCUTII..serioasa/E pe tema asta..nu se stie niciodata cum merg lucrurile,din partea mea le doresc tot binele..:)
Dar sa se mai limpezesca lucrurile intre ei si se rezolva
MaddeLinne
Postat pe 14 Ianuarie 2014 13:35
asa bubulino sa discute
iiiiiiiiio
Postat pe 14 Ianuarie 2014 13:43
tu cand vi la buc sa discutam si noi
iiiiiiiiio
Postat pe 14 Ianuarie 2014 13:44
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-01-14 13:43:29asa bubulino sa discute

In sf am ajuns la un consens,evident..dupa discutii vor vedea ce si cum..Sper sa fie bine,sper :)
MaddeLinne
Postat pe 14 Ianuarie 2014 13:46
Nu e nevoie,mi-ai facut capul calendar de biserica aici,e suficient :)))
MaddeLinne
Postat pe 14 Ianuarie 2014 13:48
De la: kudika_951159, la data 2014-01-13 21:45:07Viorica Vio, eu sunt autoarea.

As vrea sa discut cu el pe tema aceasta, insa, pina acuma ne-am certat de tot felul, ii reprosam ca nu ma iubeste ca face ba un lucru, ba altul care nu imi dovedeste, deci, prea multa cearta.Mai las un pic sa se limpezeasca lucrurile fiindca cum zice el, te iubesc insa esti foarte rea de la o vreme incoace.
Las un pic de la sine, si cred ca voi incerca sa discut cu el.Da imi doresc o familie, el nu stiu..L-am intrebat, a zis ca vrea, vrea si copii si de toate, pai atunci ce mai asteapta?

Ms de sfat. Stiam eu ca nu e putin timp, cu atit mai mult ca ne cunoastem de 2 ani si ceva deja, prieteni buni, deci se poate.

Vreau sa discut cu el, insa ma tem sa nu o ia iarasi ca pe repros...

Draga mea,exemplele date de altii le poti folosi in scopuri intime,caci nicio relatie nu seamana cu cealalta,dar atunci cand nu ai ce sa faci,latri la luna,asa se intampla in acest spatiu virtual!!!!!

Sfatul dat de mine a fost dat spre edificarea ta completa asupra iubitului tau,cu cat va cunoasteti mai bine,cu atat va decurge totul intr-un ritm multumitor pentru AMANDOI,aici este ideea,caci o casatorie presupune existenta a DOUA PERSOANE!!!Nu il presa pe iubitul tau,mai ai rabdare,va veni zi momentul in care va simti sau nu va simti necesitatea de a-si uni destinul cu al tau si iti va comunica acest lucru!!!!!Tot ce spun este valabil numai din dorinta de a evita aparitia evenimentelor neplacute in viata ta!!Fii inteleapta!!!
kudika_15804
Postat pe 14 Ianuarie 2014 14:39
De la: kudika_15804, la data 2014-01-14 14:39:44

As vrea sa discut cu el pe tema aceasta, insa, pina acuma ne-am certat de tot felul, ii reprosam ca nu ma iubeste ca face ba un lucru, ba altul care nu imi dovedeste, deci, prea multa cearta.Mai las un pic sa se limpezeasca lucrurile fiindca cum zice el, te iubesc insa esti foarte rea de la o vreme incoace.
Las un pic de la sine, si cred ca voi incerca sa discut cu el.Da imi doresc o familie, el nu stiu..L-am intrebat, a zis ca vrea, vrea si copii si de toate, pai atunci ce mai asteapta?

Ms de sfat. Stiam eu ca nu e putin timp, cu atit mai mult ca ne cunoastem de 2 ani si ceva deja, prieteni buni, deci se poate.

Draga mea,exemplele date de altii le poti folosi in scopuri intime,caci nicio relatie nu seamana cu cealalta,dar atunci cand nu ai ce sa faci,latri la luna,asa se intampla in acest spatiu virtual!!!!!

Sfatul dat de mine a fost dat spre edificarea ta completa asupra iubitului tau,cu cat va cunoasteti mai bine,cu atat va decurge totul intr-un ritm multumitor pentru AMANDOI,aici este ideea,caci o casatorie presupune existenta a DOUA PERSOANE!!!Nu il presa pe iubitul tau,mai ai rabdare,va veni zi momentul in care va simti sau nu va simti necesitatea de a-si uni destinul cu al tau si iti va comunica acest lucru!!!!!Tot ce spun este valabil numai din dorinta de a evita aparitia evenimentelor neplacute in viata ta!!Fii inteleapta!!!

evenimente neplacute pot aparea oricand,nu sunt de putin timp impreuna deci nu e nici oo pripa,,iar cand vrei doar sa stai in ,,,,,,,,reletie,,,poot aparea evenimente nepplacute,,oo zi buna curcubeu,,fi inteleappta
iiiiiiiiio
Postat pe 14 Ianuarie 2014 14:50
poi ca barbat.. poate nu o fi sigur ca tu esti aleasa..deodata ce ezita .. poate ti-a oferit ti-e impresia ca esti aleasa lui.. poate nu e pregatit de acest pas.. poate nu isi doreste in totalitate o casatorie.. eu zic sa ramaneti asa ..stiti vorba aia ; " Graba strica treaba " .. asa ca ramane la aprecierea ta ( e doar o parere personala )
Marius_Dragutzzu_1
Postat pe 14 Ianuarie 2014 15:56
mi-a spus ca eu sunt aleasa, si nu numai acuma, dar mai demult.Mi-a spus ca ezitam doar din cauza banilor, el este foarte responsabil si mi-a zis ca nu e momentul acum fiindca daca apare un bebe el nu ne va putea intretine(ce este adevarat). Nu vreau sa il mai presez, vreau sa-mi traiesc viata si nu ma voi implica atit de mult in aceasta relatie.I-am spus si lui acest lucru, si nu este deacoord deloc.
Sper totul este doar in inchipuirea mea, fiindca de iubit ma iubeste, nu stiu daca suficient.Voi incerca sa fiu buna, fiindca ultimul timp am fost foarte suparacioasa, in exces de suparacioasa. Ma doare, dar voi incerca sa nu ma mai gandesc la asta.
va pup pe toti.
kudika_951159
Postat pe 16 Ianuarie 2014 09:33

Spune-i, din capul locului, ca lucrurile pe care i le vei spune sa nu le ia ca pe un repros, ci ca pe o ocazie de a indrepta si lamuri lucrurile dintre voi doi.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 16 Ianuarie 2014 09:44
De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-16 09:44:21

Spune-i, din capul locului, ca lucrurile pe care i le vei spune sa nu le ia ca pe un repros, ci ca pe o ocazie de a indrepta si lamuri lucrurile dintre voi doi.

Are dreptate Viorica.
Spune-i ca vrei rochie de mireasa, bairam cel putin ca al Biancai Dragusanu si ca daca se aduna mai putin de 200 de invitati numai ai ce sa vb cu el.
Radu_Cristian_1
Postat pe 16 Ianuarie 2014 20:35
De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-01-16 20:35:19
De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-16 09:44:21

Are dreptate Viorica.
Spune-i ca vrei rochie de mireasa, bairam cel putin ca al Biancai Dragusanu si ca daca se aduna mai putin de 200 de invitati numai ai ce sa vb cu el.

Avand in vedere cat de mult desconsideri relatiile de casatorie si tot ce este legat de ele, ar trebui sa taci.

Si daca vrei replici acide din partea mea, de genul scrise celor de tine aici, stai linistit, ca o sa ai parte de ele, daca asta iti doresti.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 17 Ianuarie 2014 10:08
Raman la parerea mea, la adresa unor mesaje exprimate aici, ca persoanele divortate si cele care n-au fost casatorite niciodata, n-ar trebui sa-si dea cu parerea despre cand e bine sa te casatoresti.

Dar asta e, cand unii se plictisesc, trebuie sa posteze si ei, o prostie sau doua...
Viorica_Ecaterina
Postat pe 17 Ianuarie 2014 10:10
iiiiiiiiio
Postat pe 17 Ianuarie 2014 10:20
De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-17 10:08:28

Avand in vedere cat de mult desconsideri relatiile de casatorie si tot ce este legat de ele, ar trebui sa taci.

Si daca vrei replici acide din partea mea, de genul scrise celor de tine aici, stai linistit, ca o sa ai parte de ele, daca asta iti doresti.

Nu desconsider relatiile de casatorie si tot ce este legat de ele.
Ma repet si pe subiectul acesta.
Nu stiu de unde ai tras concluzia asta radicala referitoare la mine.

Imi doresc sa fie toate relatiile de casatorie si tot ce este legat de ele asa cum este in cazul tau.

Din pacate, in opinia mea, mult prea multe nu sunt asa. Din pacate in mult prea multe cazuri sunt copii la mijloc care sufera fiindca parintii nu sunt capabili sa isi gestioneze relatia asa cum s-ar cuvenii.

Daca tu vezi in jurul tau o lume ideala in care sunt doar cateva exceptii de la buna intelegere eu din pacate nu am avut norocul tau sa fiu inconjurat de atata armonie.
Radu_Cristian_1
Postat pe 17 Ianuarie 2014 17:11
Are dreptate Viorica.

Am sperat doar sa-i atrag atentia in privinta anumitor detalii.
Discutiile sunt binevenite.
A pune insa presiune pe cineva care nu da semne ca este pregatit pentru astfel de decizii s-ar putea sa nu fie atat de constructiv.
Radu_Cristian_1
Postat pe 17 Ianuarie 2014 17:21
Ma bucur ca n-ai mai divagat de la subiecte, cu niste comentarii aiurea.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 17 Ianuarie 2014 20:32
Un articol interesant, zic eu, de ce anume fug UNII barbati de casatorie:

"Impreuna dintotdeauna, dar niciodata casatoriti"

http://www.one.ro/relatii-sex/relatii/impreuna-dintotdeauna-dar-niciodata-casatoriti-11136150
Viorica_Ecaterina
Postat pe 17 Ianuarie 2014 20:35
Si un alt articol interesant:

"Concubinaj sau casnicie?"

http://www.psychologies.ro/anchete-si-dosar/cuplu-sexualitate-anchete-si-dosar/concubinaj-sau-casnicie-1748964
Viorica_Ecaterina
Postat pe 17 Ianuarie 2014 20:37
Iar pentru persoanele care-si doresc sa faca acest pas, al casatoriei, un articol despre compatibilitatea unui cuplu in vederea casatoriei:

Compatibilitatea pentru casatorie: 8 intrebari fundamentale

http://www.divahair.ro/cuplu/compatibilitatea_pentru_casatorie:_8_intrebari_fundamentale?utm_source=click.ro&utm_medium=link&utm_campaign=from-click
Viorica_Ecaterina
Postat pe 17 Ianuarie 2014 20:39
De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-17 20:39:24Iar pentru persoanele care-si doresc sa faca acest pas, al casatoriei, un articol despre compatibilitatea unui cuplu in vederea casatoriei:

http://www.divahair.ro/cuplu/compatibilitatea_pentru_casatorie:_8_intrebari_fundamentale?utm_source=click.ro&utm_medium=link&utm_campaign=from-click

Acesta pare a fi un punct de vedere din partea femeiilor.

In filmuletul urmator eu consider ca este un punct de vedere din partea barbatilor.

http://www.youtube.com/watch?v=SEg2xz3zNsA
Compatibilitatea in cuplu.

Radu_Cristian_1
Postat pe 17 Ianuarie 2014 21:08
De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-01-17 21:08:45
De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-17 20:39:24Iar pentru persoanele care-si doresc sa faca acest pas, al casatoriei, un articol despre compatibilitatea unui cuplu in vederea casatoriei:

Acesta pare a fi un punct de vedere din partea femeiilor.

In filmuletul urmator eu consider ca este un punct de vedere din partea barbatilor.

http://www.youtube.com/watch?v=SEg2xz3zNsA
Compatibilitatea in cuplu.

Oare? Sa stii ca nu toti barbatii gandesc ca tine. Sunt barbati pentru care femeia iubita si relatia cu ea, reprezinta foarte mult in viata lor. Acestia sunt barbati care ajung, relativ repede, la convingerea ca vor sa se casatoreasca, cu femeia iubita.

Inca o data, se dovedeste ca am avut dreptate, tu chiar ai ceva impotriva casatoriilor...

Ah, si inca un lucru, lumea nu se invarte in jurul tau, iar tu nu reprezinti lumea.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 18 Ianuarie 2014 08:16
De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-01-17 17:21:04
Are dreptate Viorica.

Am sperat doar sa-i atrag atentia in privinta anumitor detalii.
Discutiile sunt binevenite.
A pune insa presiune pe cineva care nu da semne ca este pregatit pentru astfel de decizii s-ar putea sa nu fie atat de constructiv.

Mai bine o moarte fulgeratoare decat o boala lunga...

Si hai sa scriu pe larg ce am vrut sa spun cu afirmatia de mai sus: decat s-o lalai ani de zile intr-o relatie de la care ti-ai dori mai mult, in cazul de fata, o casatorie, mai bine pui totul pe tapet si-i spui omului in fata ceea ce-ti doresti si-i lasi un timp de gandire (mai multe luni, sa zicem). Daca nici dupa acel rastimp nu se simte pregatit sa se casatoreasca, inseamna ca nu are intentii serioase in ceea ce te priveste, iar tu esti doar de umplutura in acea relatie, el sperand, mai mult ca sigur, la ceva mai bun decat tine.

Daca pentru o femeie e important sa se casatoreasca, cu barbatul iubit, iar el nu vrea, ea ce sa faca, sa sufere in tacere? Nu, cel mai bine ii spune acelui barbat si-i da posibilitatea de a alege, a fi sau a nu fi, si oficial, cu acea femeie. Daca el nu vrea sa faca acest pas, femeii nu-i mai ramane decat despartirea, decat s-o lalaie intr-o relatie care ar face-o nefericita.

Era aici, pe forum, un topic deschis de o femeie de peste 45 de ani, daca imi aduc bine aminte, care spune ca este de vreo 17-18 ani intr-o relatie cu un barbat, iar acesta refuza sistematic s-o ia de sotie, spunandu-i sa aiba rabdare, iacata, ca femeia ajunsa la o anumita varsta, si fara copii, ne intreba ce sa faca. Dupa cum i-am scris si acelei femei, e cam tardiv acum sa mai faca vreo chestie, avand in vedere, ca ar fi trebuit sa-l paraseasca pe acel ins de mult timp, pentru ca el a aratat, clar, prin atitudinea lui, ca el nu are intentii serioase cu acea femeie.

Un barbat care doreste sa se casatoreasca, arata clar ca e un barbat matur si responsabil, care-si asuma si-n fata legii, relatia pe care o are cu femeia iubita.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 18 Ianuarie 2014 08:31
De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-01-17 17:11:25

Nu desconsider relatiile de casatorie si tot ce este legat de ele.
Ma repet si pe subiectul acesta.

Ba da, desconsideri relatiile de casatorie, chiar si la acest topic ai lasat astfel de mesaje, dar si la alte teme. Reciteste-ti mesajele.

In fine, daca si varsta ta, la aproape 50 de ani, gandesti asa, e clar, exact ceea ce-ti spuneam si la un alt topic, ca mai ai de "copilarit"...
Viorica_Ecaterina
Postat pe 18 Ianuarie 2014 08:36
*daca si la varsta ta
Viorica_Ecaterina
Postat pe 18 Ianuarie 2014 08:37
De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-18 08:31:31
Mai bine o moarte fulgeratoare decat o boala lunga...

Si hai sa scriu pe larg ce am vrut sa spun cu afirmatia de mai sus: decat s-o lalai ani de zile intr-o relatie de la care ti-ai dori mai mult, in cazul de fata, o casatorie, mai bine pui totul pe tapet si-i spui omului in fata ceea ce-ti doresti si-i lasi un timp de gandire (mai multe luni, sa zicem). Daca nici dupa acel rastimp nu se simte pregatit sa se casatoreasca, inseamna ca nu are intentii serioase in ceea ce te priveste, iar tu esti doar de umplutura in acea relatie, el sperand, mai mult ca sigur, la ceva mai bun decat tine.

Daca pentru o femeie e important sa se casatoreasca, cu barbatul iubit, iar el nu vrea, ea ce sa faca, sa sufere in tacere? Nu, cel mai bine ii spune acelui barbat si-i da posibilitatea de a alege, a fi sau a nu fi, si oficial, cu acea femeie. Daca el nu vrea sa faca acest pas, femeii nu-i mai ramane decat despartirea, decat s-o lalaie intr-o relatie care ar face-o nefericita.

Era aici, pe forum, un topic deschis de o femeie de peste 45 de ani, daca imi aduc bine aminte, care spune ca este de vreo 17-18 ani intr-o relatie cu un barbat, iar acesta refuza sistematic s-o ia de sotie, spunandu-i sa aiba rabdare, iacata, ca femeia ajunsa la o anumita varsta, si fara copii, ne intreba ce sa faca. Dupa cum i-am scris si acelei femei, e cam tardiv acum sa mai faca vreo chestie, avand in vedere, ca ar fi trebuit sa-l paraseasca pe acel ins de mult timp, pentru ca el a aratat, clar, prin atitudinea lui, ca el nu are intentii serioase cu acea femeie.

Un barbat care doreste sa se casatoreasca, arata clar ca e un barbat matur si responsabil, care-si asuma si-n fata legii, relatia pe care o are cu femeia iubita.

Foarte corect tot ce ai scris.

Am doar cateva completari de facut:
- Se cunosc doar de 9 luni.
- Cred ca prietenul ei a auzit ceva referitor la casatoria sorei lui daca a facut referire la asa ceva.
- Este posibil ca el sa interpreteze dorinta ei doar ca o ambitie de a o lua inaintea surorii lui.
- Baietii fac mai greu pasul catre casatorie.
Cam din punctul acesta de vedere am vazut eu situatia.

Am fost cinic in anumite postari doar cu scopul de a atrage atentia la anumite lucruri la care tinerii uita sa se gandeasca inainte de a lua o hotarare atat de importanta cum este casatoria.

Personal sunt pentru o perioada de concubinaj inainte de a spune DA la modul oficial.

- Baietii fac mai greu pasul catre casatorie.
Radu_Cristian_1
Postat pe 18 Ianuarie 2014 11:03
"Corect" nu are grad de comparatie.

Restul mesajului tau nu ma intereseaza, asa cum nu ma mai intereseaza orice mesaj, vei mai scrie de acum incolo. Nu agreez anumite trasaturi de caracter pe care le ai, asa ca am ajuns la concluzia sa nu mai dialoghez cu tine.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 18 Ianuarie 2014 11:15
Daca lucrurile stagneaza acum, la fel or sa stagneze si dupa casatorie.Baiatul tau este un lenes si un comod. S-a obisnuit cu aceasta situatie si ii place.Incearca sa il faci putin gelos, si vezi cum reactioneaza. Nu uita ca dragostea este o lupta si castiga acela care este mai istet.
kudika023770
Postat pe 19 Ianuarie 2014 12:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dragostea nu tine cont decat de legile ei 16 De la: kudika_8506 15 Iunie 2012 20:28
Vreau sa ma ingras 20 De la: kudika_nikole 3 Ianuarie 2012 20:06
ce se intampla cu aparatul meu foto? 8 De la: _oktober_ 9 Octombrie 2010 22:06
montare parchet... 8 De la: kudika_26576 18 Ianuarie 2013 14:25
Pãreri 2 De la: Ema_37 28 Iunie 2013 16:24