Mai multe
De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-27 10:59:45 Cine a aprobat-o ? De la comentariul ei pana la comentariul tau este un raspuns al Gheisei cu trei emoticonuri care numai a aprobare nu duc si raspunsul meu care a venit ca o adaugire nu ca o aprobare. Tinid cont de "simpatia" pe care o afisezi fata de mine si comentariile mele in ultima vreme presupun ca aluzia era referitoare la mine. Daca tot ma critici si te consideri intradevar o persoana superioara te invit sa contrazici afirmatia mea. Eu am afirmat ca in cazul nepriceputilor (fiind vorba de relatiile dintre un barbat si o femeie in mod evident ca nu am facut referire la nepriceputii in ale gatitului sau zugravitului) este adevarat ce a spus Fusun-ge si anume : " ... mierea din borcan este foarte putina ! Restul e c---t! " . O critica neinsotita de explicatii sau solutii nu este altceva decat o barfa la colt de strada si nu face nici doi bani. |
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 29 Ianuarie 2014 12:04 |
||
|---|---|---|
Cred ca pe unii ii excita sa ma tot citeze, desi observa ca nu-i bag in seama...
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 29 Ianuarie 2014 12:08 |
||
Cine se aseamana, se aduna, asa ca atentie cui dati dreptate si ce pareri aprobati...
|
||
|
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 29 Ianuarie 2014 12:12 |
||
|
"DOAR PROSTIA AGRESIVA NU CUNOASTE INTERMITENTE." Grigore Moisil Foarte bun citatul. Q.E.D Viorica , iti multumesc pentru citat si pentru modul in care ai ales sa imi raspunzi. |
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 29 Ianuarie 2014 12:42 |
||
Vai de mine, se excita in continuare, aceasta ... ..., dupa cum v-a catalogat fata aceea pe astia ca voi... Stai ca acum apare tovarasa ta de suferinta fasaita_ge sa te pupe undeva... PS: Cine se asemana, se aduna. Perfect adevarat.
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 29 Ianuarie 2014 12:46 |
||
De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-29 12:46:23Vai de mine, se excita in continuare, aceasta ... ..., dupa cum v-a catalogat fata aceea pe astia ca voi... Cred ca poti sa te cobori si mai mult de atat. Mai incearca odata.
|
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 29 Ianuarie 2014 12:48 |
||
Si da-i, si lupta... |
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 29 Ianuarie 2014 12:51 |
||
|
Ca sa mai continui, ar insemna sa ma cobor la nivelul vostru de frustrati complexati in continuare, dar nu vreau sa mai fac lucrul asta, pentru ca-mi repugna prostia voastra, dar trebuie sa recunosc ca-mi face placere sa va dau peste nasul ala de increzuti nesimtiti, care aveti impresia ca le stiti pe toate, si cand colo, nu sunteti in stare sa va rezolvati problemele personale, ci doar sa va plangeti de ele, si sa va bateti joc de relatiile sau casnicia voastra, improscand cu noroi in oameni care nu duc o viata in mizerie ca si voi, ci isi traiesc frumos viata. As putea face misto mult si bine pe seama voastra, pe seama "copilandrului" de 50 de ani si a fasaitei_ge, dar n-am chef sa va acord mai multa atentie decat v-am acordat deja, asa ca le spun, sa-si bage undeva replicile lor la adresa mea.
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 29 Ianuarie 2014 13:01 |
||
De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-29 13:01:43Ca sa mai continui, ar insemna sa ma cobor la nivelul vostru de frustrati complexati in continuare, dar nu vreau sa mai fac lucrul asta, pentru ca-mi repugna prostia voastra, dar trebuie sa recunosc ca-mi face placere sa va dau peste nasul ala de increzuti nesimtiti, care aveti impresia ca le stiti pe toate, si cand colo, nu sunteti in stare sa va rezolvati problemele personale, ci doar sa va plangeti de ele, si sa va bateti joc de relatiile sau casnicia voastra, improscand cu noroi in oameni care nu duc o viata in mizerie ca si voi, ci isi traiesc frumos viata.ai coborat mult sub noi, Viorica draga !Du-te si ia aer femeie, si lasa figurile si impresiile de mare doamna cultivata, caci nouane arati ca esti o proasta agresiva !
|
||
|
Fusun_ge Postat pe 29 Ianuarie 2014 13:08 |
||
De la: Viorica_Vio, la data 2014-01-29 12:51:28Si da-i, si lupta...Roaga-ti sotul ( daca te mai sufera) , sa faca dragoste cu tine, ca ai creierul imbacsit! Hai, vioriko, iesi de pe forum, ia o gura de apa, da-ti doua palme, si revinoti !
|
||
|
Fusun_ge Postat pe 29 Ianuarie 2014 13:12 |
||
|
foarte mult v-ati abatut de la topic, insa, eu totusi as vrea sa adaug daca va intereseaza Suntem in continuare impreuna, ne intelegem perfect.Nu-l mai chinui cu problema aceasta fiindca singura mi-am dat seama ca ma grabesc.Singura am inventat problema si ma miram de ce nu ma cere.Ma va cere cind va dori,fiindca stiu ca ma iubeste.Va multumesc pentru sfaturile bune.Viata continua si sa fiti fericiti! |
||
|
kudika_951159 Postat pe 29 Ianuarie 2014 14:05 |
||
Pentru fasaita_ge, pardon fusun_ge: sa inteleg ca nu-ti place nici gramatica, de nu cunosti cum se scrie, la persoana a doua, singular, timpul prezent, verbul "a reveni": "revino-ti", cucoana, asa se scrie, dar n-am pretentii de la tine, avand in vedere ca esti certata cu cartea. |
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 29 Ianuarie 2014 14:10 |
||
De la: kudika_951159, la data 2014-01-29 14:05:43foarte mult v-ati abatut de la topic, insa, eu totusi as vrea sa adaug daca va intereseaza Si voi sa fiti fericiti.
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 29 Ianuarie 2014 14:11 |
||
De la: kudika_951159, la data 2014-01-29 14:05:43foarte mult v-ati abatut de la topic, insa, eu totusi as vrea sa adaug daca va intereseaza Felicitari ! Va doresc sa va iubiti , sa va intelegeti , sa va sprijiniti unul pe celalat, sa fiti calmi cand sunt probleme si sa simtiti bucurie in suflet cand va priviti in ochi.
|
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 29 Ianuarie 2014 14:13 |
||
De la: kudika_951159, la data 2014-01-29 14:05:43foarte mult v-ati abatut de la topic, insa, eu totusi as vrea sa adaug daca va intereseaza Si voi deasemenea,aveti rabdare si incercati sa va rezolvati problemele numai impreuna!!!Sanatate!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 29 Ianuarie 2014 14:47 |
||
|
Draga mea,prietena, e firesc sa te gandesti la casatorie ca asa suntem setate din nastere.Si iti doresti sa se intample acum.Il iubesti si puterea dragostei iti va calauzi pasi.Eu iti sugerez sa icerci sa te relaxezi si sa te bucuri de iubirea ta si de iubirea lui, cu incredere ca ziua aceea v=a veni.Nu se stie precis cand.Probabil cand se coace si dorinta lui Cred ca ar fi bine sa nu te vada tensionata din cauza nerebdarii. Comporta-te ca si cand ai fi sigura de iubirea si decizia lui. Si de fapt deja esti convinsa ca esti a lui si te iubeste doar pe tine si te doreste doar pe tine.Tu poti sa ii spui cu sinceritate si dragoste ca esti cateodata mai nerabdatoa sa il iubesti in fiecare zi si in fiecare clipa dar ca ai deplina incredera in deciziile lui si cu bucurie ii descoperi gandurile si deciziile .Nu-i asa draga mea? Dumnezeu e mare si bun si ne poarta de grija cu multa dragoste!Si pe tine te ajuta sa ai un pic de rabdare si intre timp sa fi fericita! |
||
|
kudika_22052 Postat pe 29 Ianuarie 2014 19:37 |
||
|
La nemti exista o vorba, care spune cam asa, tradus si adaptat in limba romana: "Sa verifice bine cel ce vrea sa se uneasca pentru vesnicie." Zicerea aceasta, din popor, o folosesc cupluri, care sunt de foarte multi ani impreuna, si care incearca sa justifice in fata familiei si a prietenilor, de ce nu se casatoresc si prefera sa mai astepte. Ce-i interesant, ca, aceste cupluri, care au asteptat multi ani inainte sa faca pasul casatoriei, reprezinta cam 80% dintre cuplurile ce divorteaza.
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 31 Ianuarie 2014 12:20 |
||
De la: kudika_22052, la data 2014-01-29 19:37:38 Draga mea,prietena, Iti multumesc mult pentru cuvintele frumoase adresate cu atita caldura. Este adevarat, deja sunt convinsa ca ma iubeste si sunt a lui si totul va fi bine.M-am calmat! Ii multemesc deasemenea si Vioricai_Vio,Kudika_15804 si lui Radu_Cristian Ma bucur ca si in ziua de azi se gasesc persoane care sunt gata sa ajute cu o vorba buna in momente grele.o zi frumoasa! |
||
|
kudika_951159 Postat pe 31 Ianuarie 2014 15:17 |
||
|
"Ne iubim...stiu ca eu sunt alesa....stiu ca el e alesul...vorbim de familie, copiii, facem planuri....dar nu m-a cerut in casatorie." Am incercat sa concentrez ipotezele tale. Pai e simplu...el isi doreste o familie, dar inca nu este pregatit pentru asa ceva. Asta inseamna ca unele lucruri sunt clare doar pentru tine, nu si pt el, ca dicutiile despre familie sunt doar dorintele ficaruia dintre voi pentru un viitor mai mult sau mai putin apropiat.Pentru tine acest viitor vrei sa se concretizeze acum, pt el inca nu are o data. Daca tu vei fii aleasa, ramine ca timpul sa stabileasca, in orice caz nu trebuie sa grabesti lucrurile, indiferent cit de insuportabil ar fii acum pt tine. Toate vin la timul lor, si daca le lasi sa se desfasoare normal vor evolua bine,altfel risti ca aceasta iubire care o simtiti acum sa se transforme in corvoada. Nu cred ca asta iti doresti. Si apoi poti fii o mireasa frumoasa si la 30 de ani. Ba poate mai frumoasa, iar mai inteleapta cu siguranta asa va fii. |
||
|
emmaian Postat pe 2 Februarie 2014 05:15 |
||
De la: kudika_951159, la data 2014-01-13 11:48:24Buna fetelor! sunt noua pe forum. Am o dilema.Sunt cu iubitul meu de aproape 9 luni. Ne iubim, nu locuim impreuna.Mai ramin eu la el(sta la gazda) mai vine el la mine.Intrebarea de locuit impreuna nu se pune (stiu ca ar fi impotriva parintii mei, dar si eu nu prea vreau, doar dupa casatorie). Ne iubim,ne intelegem foarte bine, numai ultimul timp ne certam foarte des, si recunos ca este din vina mea.Imi parea ca nu ma ia in serios, din motive inventate de mine.Deja sunt paranoica fiindca relatie sta pe loc, pe cind dupa parerea mea dupa un asa timp bunicel ar trebui sa mearga inainte.Despre familie, copii am discutat de multe ori.Isi doreste, imi doresc si eu.Eu sunt sigura ca el imi este alesul, el zice la fel(si stiu ca asa este). Deja ma gandeam ca in viitorul apropiat va face marele pas, imi va propune casatorie fiindca ne este cam greu despartiti mult timp si nu avem unde sta liberi singurei.El locuieste cu sora mai mare(necasatorita) si ne cam strica intimitatea. Acuma, chiar aseara mi-a zis ca sora sa a inceput sa se vada cu un tip,recent.Sora sa are sub 30, familia lor vor sa o marite cit mai curind.El imi zice , poate degraba jucam la nunta,ca domnisori de onoare.La care eu ii spun, "pai sora ta se intilneste recent, noi insa avem mai mult :)"a zimbit doar. Eu care credeam ca vom fi noi primii (avem cite 25) el astepata sa se marite sora sa care nici nu se stie in ce situatie e.Nu inteleg, ma iubeste, ma doreste alaturi, ne intelegm perfect, ne dorim o familei.Ce mai astepata? Nu vreau sa ne casatorim dupa sora sa,care nu are nici macar relatie serioasa, noi care o avem stam pe loc. Am facut aproape toti pasii.Stim ambii ce ne dorim de la viata.Discutam mereu despre asta si stim ca ne dorim sa fim impreuna.Ambii muncim,suntem pusi pe picioare.Eu locuiesc cu parintii, nu depind de ei financiar.El locuieste la gazda, la fel nu depinde.mdaaaaaaa
|
||
|
-Iulya Postat pe 7 Februarie 2014 12:50 |
||
De la: kudika_951159, la data 2014-01-31 15:17:13De la: kudika_22052, la data 2014-01-29 19:37:38 Draga mea,prietena, Pentru putin. Nu-i nevoie sa-mi multumesti pentru nimic. |
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 7 Februarie 2014 18:57 |
||
De la: cristina55, la data 2014-01-27 21:11:13De la: kudika_951159, la data 2014-01-13 11:48:24Buna fetelor! sunt noua pe forum. Am o dilema.Sunt cu iubitul meu de aproape 9 luni. Ne iubim, nu locuim impreuna.Mai ramin eu la el(sta la gazda) mai vine el la mine.Intrebarea de locuit impreuna nu se pune (stiu ca ar fi impotriva parintii mei, dar si eu nu prea vreau, doar dupa casatorie). Ne iubim,ne intelegem foarte bine, numai ultimul timp ne certam foarte des, si recunos ca este din vina mea.Imi parea ca nu ma ia in serios, din motive inventate de mine.Deja sunt paranoica fiindca relatie sta pe loc, pe cind dupa parerea mea dupa un asa timp bunicel ar trebui sa mearga inainte.Despre familie, copii am discutat de multe ori.Isi doreste, imi doresc si eu.Eu sunt sigura ca el imi este alesul, el zice la fel(si stiu ca asa este). Deja ma gandeam ca in viitorul apropiat va face marele pas, imi va propune casatorie fiindca ne este cam greu despartiti mult timp si nu avem unde sta liberi singurei.El locuieste cu sora mai mare(necasatorita) si ne cam strica intimitatea. Acuma, chiar aseara mi-a zis ca sora sa a inceput sa se vada cu un tip,recent.Sora sa are sub 30, familia lor vor sa o marite cit mai curind.El imi zice , poate degraba jucam la nunta,ca domnisori de onoare.La care eu ii spun, "pai sora ta se intilneste recent, noi insa avem mai mult :)"a zimbit doar. Eu care credeam ca vom fi noi primii (avem cite 25) el astepata sa se marite sora sa care nici nu se stie in ce situatie e.Nu inteleg, ma iubeste, ma doreste alaturi, ne intelegm perfect, ne dorim o familei.Ce mai astepata? Nu vreau sa ne casatorim dupa sora sa,care nu are nici macar relatie serioasa, noi care o avem stam pe loc. Am facut aproape toti pasii.Stim ambii ce ne dorim de la viata.Discutam mereu despre asta si stim ca ne dorim sa fim impreuna.Ambii muncim,suntem pusi pe picioare.Eu locuiesc cu parintii, nu depind de ei financiar.El locuieste la gazda, la fel nu depinde. Si "relativul" e relativ in functie de persoana...
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 10 Februarie 2014 08:16 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sa il pastrez sau sa renunt? Am nevoie urgent de un sfat pls | 18 | De la: kudika_29730 10 Aprilie 2013 08:54 |
| Cine poate sa-mi interpreteze acest vis???????? | 5 | De la: geo_resuscitat 26 Ianuarie 2011 12:21 |
| ma mai iubeste oare?????? | 1 | De la: kudika096023 26 Iulie 2010 23:06 |
|
|
||
| Excitatia in lipsa barbatului! | 123 | De la: a_quest 31 Martie 2012 20:29 |
| diversificare | 35 | De la: nykky 31 Martie 2012 13:54 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.