Mai multe
|
Buna, Am nevoie de un sfat sau o recomandare, am facut deja 2 operatii pt extirpare polip uterin intr-un interval de 5 luni si tot nu am scapat de ei . Cand am mers la control mi s-a zis ca au reaparut dar eu nu cred ca e posibil sa reapara asa repede.Va rog, daca este cineva care s-a operat de polipi si a scapat de ei sa-mi spuna si mie la ce doctor a fost. |
|
solyta Postat pe 30 Aprilie 2014 13:47 |
|---|
De la: solyta, la data 2014-04-30 13:47:01Buna, Este evident faptul ca prezinti o predispozitie la aparitia polipilor uterini,ceea ce duce la recidive destul de neplacute pentru tine,caci ei dispar doar prin extirpare,chiar daca reapar ulterior!!! Draga mea,daca dimensiunile polipilor nu sunt ingrijoratoare si vascularizarea lor nu este accentuata ,daca nu sunt deranjanti pentru tine,vorbind din punct de vedere fizic,si daca cresterea lor nu este rapida in timp,iti sugerez sa ii lasi in pace,dar sunt rare astfel de cazuri,caci ei se hranesc cu sangele care vascularizeaza peretii uterului!!!Medicul ginecolog este singurul in masura sa decida asupra evolutiei acelor polipi uterini!!! |
|
kudika_15804 Postat pe 30 Aprilie 2014 19:00 |
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| hei | 9 | De la: alx_duda 20 Ianuarie 2011 14:26 |
| sex neprotejat | 29 | De la: kudika011071 25 Martie 2016 20:46 |
| Însãrcinatã sau nu??? | 3 | De la: adryanaaa 3 August 2016 15:59 |
|
|
||
| oare sunt insarcinata | 8 | De la: kudika421339 21 Septembrie 2011 15:31 |
| pilula pt a doua zi | 3 | De la: healthy010599 18 Ianuarie 2010 12:33 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.