Ce ne sfatuiti sa facem?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
kudika_966073 Avatarul lui kudika_966073

3 mesaje
Membru din: 22/05/2014

Fetita noastra de 21 de ani a fost diagnosticata cu luxatie congenitala de sold si coxartroza in urma cu 2 ani. Pana acum soldul nu a durut-o si nu am facut nici o investigatie, dar vestea primita ne-a daramat. I-au aparut niste dureri in sold de 6 luni, mai ales la efort. Am fost la dr Andrei Ioan Bogdan si ne-a spus ca soldul va trebui inlocuit cu timpul, pentru ca durerile se vor mari si nu va mai putea merge. Fetita isi doreste operatia si acum pentru piciorul este mai scurt cu 6 cm, si am inteles ca dupa operatie picioarele se egaleaza. Medicul ne-a spus ca ar fi mai bine sa mai asteptam pana facem operatia ca proteza se strica si va trebui sa faca si alte operatii. Cum ar trebui sa facem?
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_nikole Avatarul lui kudika_nikole

3568 mesaje
Membru din: 14/11/2011
Oras: tg mures

De la: kudika_966073, la data 2014-05-26 14:15:01Fetita noastra de 21 de ani a fost diagnosticata cu luxatie congenitala de sold si coxartroza in urma cu 2 ani. Pana acum soldul nu a durut-o si nu am facut nici o investigatie, dar vestea primita ne-a daramat. I-au aparut niste dureri in sold de 6 luni, mai ales la efort. Am fost la dr Andrei Ioan Bogdan si ne-a spus ca soldul va trebui inlocuit cu timpul, pentru ca durerile se vor mari si nu va mai putea merge. Fetita isi doreste operatia si acum pentru piciorul este mai scurt cu 6 cm, si am inteles ca dupa operatie picioarele se egaleaza. Medicul ne-a spus ca ar fi mai bine sa mai asteptam pana facem operatia ca proteza se strica si va trebui sa faca si alte operatii. Cum ar trebui sa facem?


Mai cereti parerea unui medic, si faceti ce este mai recomandabil pt sanatatea fetitei, daca situatia nu suporta amanare operati-o daca nu are nimic amanati asigurati-va insa ca alegeti un medic bun.
Raporteaza abuz de limbaj
rondina Avatarul lui rondina

9317 mesaje
Membru din: 7/06/2009
Oras: bucuresti

Dar pana la 21 de ani ai fetitei, ce-ati facut, ati hibernat? Luxatia congenitala de sold este depistata la nou nascut, in secunda nr.2 banuiesc c-ai nascut intr-un spital si nu in padure.....Esti de condamnat ca ai asteptat atata amar de vreme, fara sa faci nimic, desi in mod sigur ai vazut cum copilul tau schiopata! Evident ca, nefiind tratata atat de mult timp, luxatia congenitala a dus la artroza soldului! Macar acum, in ultimul ceas opereaza fata si fa' exact ceea ce-ti spune medicul ortoped!
In ce secol traim oare????
Raporteaza abuz de limbaj
Omnia vincit amor !
kudika_15804 Avatarul lui kudika_15804

41840 mesaje
Membru din: 7/09/2012
Oras: bucuresti

De la: kudika_966073, la data 2014-05-26 14:15:01Fetita noastra de 21 de ani a fost diagnosticata cu luxatie congenitala de sold si coxartroza in urma cu 2 ani. Pana acum soldul nu a durut-o si nu am facut nici o investigatie, dar vestea primita ne-a daramat. I-au aparut niste dureri in sold de 6 luni, mai ales la efort. Am fost la dr Andrei Ioan Bogdan si ne-a spus ca soldul va trebui inlocuit cu timpul, pentru ca durerile se vor mari si nu va mai putea merge. Fetita isi doreste operatia si acum pentru piciorul este mai scurt cu 6 cm, si am inteles ca dupa operatie picioarele se egaleaza. Medicul ne-a spus ca ar fi mai bine sa mai asteptam pana facem operatia ca proteza se strica si va trebui sa faca si alte operatii. Cum ar trebui sa facem?Urmeaza sfatul medicului,dar,pentru o buna informare,solicita si opinia altor medici de specialitate!!Unde ati fost pana acum,dragi parinti,ati asteptat aca afectiunea sa se cronicizeze,caci,o rezolvare imediata nu exista,dimpotriva,va fi un proces lung si anevoios pentru fiica voastra!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Now is me,who's next!!