Setari Cookie-uri

Cum sa traiesc langa un barbat zgarcit ce imi interzice sa imi vizitez parintii

Buna!este clar ca tu ai inceput un pic sa l 'URASTI'!!Din moment ce l faci obsedat dupa bani,solitar,tiran,etc...deci ce te mai retine sa stai langa un astfel de om??da,ok..toti barbatii pot fi un picut mi economi dar sa traiesti cu el in aceasicasa si sa impartiti pana si painea de zi cu zi???nu,nu,nu..draga mea fugi cat mai poti,cat nu ai fct o nunta sau mai grav un copil!!!daca mai faci si un copil ce i ofera un asemene om,mai ales ca nu o sa ma mai poti munci!!!
kudika919086
Postat pe 7 Septembrie 2014 07:35
Interesanta istorisire si plina de invataminte . In multe cazuri in vremurile actuale asa se constituie o " familie " . Intra o "Eva " in vizorul unui "Adam " , se plac din prima neobligati si nesiliti de nimeni , se combina ( daca-i intrebi - De ce ? , nici ei nu stiu s-o spuna ) si la scurt timp realizeaza ca ... nu au realizat nimic . Pe unde sunt parintii Domnisoarei ? , cum au pregatit-o pentru viata ? , de unde s-a inspirat cand a intrat intr-o asemenea combinatie ? ... etc . Despre acest "Adam " ce sa spun , nu pot sa-l compar decat cu o caricatura de barbat ! . Auzi domnule , este " sportiv " , poate la aruncatul greutatilor pe capul altora . Spotivii adevarati sunt altfel de oameni , cu siguranta .
Tema in dezbatere este plina de invataminte si ar trbui LECTURATA cu multa atentie de multi tineri . Va multumesc .
kudika_952371
Postat pe 7 Septembrie 2014 08:00
Daca iti doresti foarte mult sa te intorci acasa de ce nu o faci? Eu am inteles ca aveti o relatie dar se pare ca el dorea o colega de apartament cu care sa-si imparta cheltuielile de intretinere. Nu este normal ce se intampla asa ca nu stiu de ce mai eziti sa te desparti de el. Esti tanara, ai viata inainte, vei cunoaste alti barbati, de ce stai intr-o relatie in care nu esti fericita?
kudika_29184
Postat pe 7 Septembrie 2014 08:02
Daca ,dupa o perioada scurta,incearca sa-ti schimbe viata,interzicandu-ti sa-ti vizitezi familia,fa-ti bagajele si pleaca!
Vei gasi un barbat care te iubeste cu adevarat.
Am dstula experienta de viata si te sfatuiesc ca pe proprii mei copii.
Multa bafta!
Valeria_Oanca_1
Postat pe 7 Septembrie 2014 08:39
destul de neplacut
esti inca la inceputul relatiei ... eu zic ca poti sa pui punct deoarece exista numeroase nemultumiri.
E drept ca fiecare dintre noi venim cu ceva din trecutul nostru bune rele dar viata nu se rezuma la atat .. fiecare avem drumul nostru si suntem capabili sa invatam din greselile din trecut.

bafta
ina_irinus906
Postat pe 7 Septembrie 2014 09:11
Dupa cum descrii, omul acesta nu te merita, nu te iubeste, daca te-ai mutat cu el, tu-ti cheltui veniturile in casa aceea, mancati impreuna ceee ce cumperi tu, ce cumpara el este al lui, nu este omul potrivit. cred ca nu mai trebuie sa stai cu el. Gandeste-te ca poate sa fii bolnava, va avea el grija de tine, va cheltui din banii lui pe medicamente pentru tine. Nu, sigur ca nu. Mergi acasa, acolo unde esti iubita de parinti, ai conditii normale, liniste si sigur soarele va rasari si pentru tine. Cu el poti avea surpriza, atunci cand mergi la piata cu el sa nu-ti dea voie sa cumperi chiar pe banii tai, ceea ce-ti doresti, sa-ti spuna ca nu sunt bune, sunt scumpe, nu trebuie sa cumperi. Cu egoistii nu merita sa-ti pierzi timpul. Mai tarziu cand vei avea copii, te va lasa cu toate greutatile pe cap iar el se va relaxa, se va menaja, iar tu iti vei da seama ca iubesti pe cine nu trebiuie. Asculta-mi sfatul.
kudika409063
Postat pe 7 Septembrie 2014 09:21
Cred ca era cel mai bine daca de ieri tiai fi luat talpasitza.
Cin un cuplu traeste inpreuna atunci totul se inparte in doua,de regula partea mai consistenta trebuie sai revina femeii,si nici decum barbatului,avind in vedere diferte cheltueli intime pe care de altfel le are femeia,haine,cosmetice etc.
Dar ca sa inparti totul in doua cind doi oameni traesc in aceiasi casa e cea mai mare mizerie care am auzito,ca sa nu mai vorbim de vizitele interzise la parinti,oameni datorita carora tu existi,respectiv fericirea lui daca asta exista(ar trebui sa existe)Dar cred ca un asemenea om nu are o asemenea calitate.
O femeie trebuie sa manince ce ii place ei nu cei place sotului,daca e alfel inseamna ca tu esti pe postul de servitoare sau mai bine zis o angajata sexual care e la dispozitia swfului.
Cred ca comentariile nu mai au sens...veziti utgent de viata ta.
kudika_949711
Postat pe 7 Septembrie 2014 09:53
Nu vãd ce motiv ar avea sã-ți interzicã sã iți vizitezi pãrintii, din moment ce o faci pe bani tãi.
Si, dacã tot fiecare trãiește cu banii proprii, nu vãd de ce nu poți mânca tot ceea ce iți place ție. De ce sã iți cumperi ce mãnâncã el?
Fã-ți bagajele și pleacã!!
Dar, înainte de a pleca, spune-i și de ce o faci: cã are o mulțime de probleme pe care ar trebui sã și le rezolve, cu ajutorul unui specialist (psiholog, psihiatru) - am înțeles din comentariile tale cã are sechele de când era mic.
Spune-i cã dacã nu-și rezolvã problemele toate viitoarele lui relații se vor sfârși la fel; cã toți avem probleme (pe unele ni le rezolvãm singuri, pentru altele cerem ajutor specializat) - iar ascunderea capului în nisip și aruncarea vinei și a responsabilitãții pe umerii altuia nu va face ca problema sa disparã, din contra, o va agrava.
Mult noroc!
serapis_hell_yahoo_com
Postat pe 7 Septembrie 2014 10:21
De la: kudika_971446, la data 2014-07-22 14:37:17Buna ziua,as dori sa impartasesc si eu momente din viata mea ca sa pot face o alegere deoarece ma simt,foarte confuza.Am 24ani si dupa o relatie de 5 luni m-am mutat impreuna cu iubitul meu....totul bun si frumos numai k el este foarte zgarcit...nu e in stare sa platesca nici o paine....este strict numai pe mancarea lui (dieta-orez si piept de pui deoarece face sport) pe care o platim fifty fifty k nah si eu mananc ca si el.....si mai tot ce se cumpara separat gen dulciuri,fructe,legume etc le platesc numai eu.....da bani doar la chirie si intretinere jumatate (partea lui) in rest deloc.....mi-a mai aruncat cand si cand 30 lei asa in vant dar comparativ cu ce cheltuiesc eu de ordinul milioanelor e egal cu zero.Pe langa asta imi interzice sa ma duc sa imi vizitez mama si o data oe saptamana...,nu pot merge sa imi vad familia decat dak ne certam si ii spun k eu plec orice ar fi....tin sa va soun k de discutat am discutat si i-am zis k nu mi se pare corect sa fie asa....si k inteleg k a trait intr-o familie nu tocmai fericita dar eu nu am mai fost mutata de acasa si imi e putin greu si plus de asta parintii mei locuiesc la 50 min cu autobuzul de apartament.plus de asta traieste foarte solitar...nu are prieteni,nu iese pe afara sta numai inchis in casa si face chat la calculator (e un obsedat de bani apropo).Spuneti-mi si mie ce sa fac pt k in situatia asta nu ma simt deloc implinita.....as dori foarte mult sa ma intorc acasa si sa iau o pauza din relatie sa vad dak chiar il iubesc sau stau cu el doar pt k ma atrage fizic....voi ce credeti?Sa iau o pauza sau sa mai stau pe aici si sa imi albesc parul?


Ai nimert-o canuca in perete!
La 24 de ani sa ai o asemenea experienta?
Pleaca fata, vezi-ti de drum, ca asta nu e de tinut!
Arno_28
Postat pe 7 Septembrie 2014 10:23
Sunt multe familii cu banii separati, chiar eu cunosc cateva ... asta cred ca e cea mai mica problema a ta ! Dar cred ca a pus cam mult stapanire pe viata ta si ca ar fi mai bine sa va despartiti, pana nu ti se intampla vreo tragedie ( viol, bataie, etc ).
Gabitza672000
Postat pe 7 Septembrie 2014 11:21
eu zic sa iei o pauza............definitive. Iti imaginezi petrecerea de nunta cu orez si piept de pui? daca acum are acest comportament (referitor la bani) ce va face cand vor aparea copii? Parerea mea este ca ai facut pasul prea repede. dar esti inca in timo pentru remediere.
maria_doina
Postat pe 7 Septembrie 2014 11:29
Barfitoare mica, stii bine ca nu este ce ai fi vrut sa fie, stii bine ca vei pleca din acest menaj esuat, dar ai avut nevoie sa te justifici cumva si ai ales acest mijloc!
Ok, sper ca ai plecat deja... Data viitoare nu lua decizii majore atat de repede, daca tii la reputatia ta. Si mai ales, dupa ce te dezamageste un om, nu il mai zugravi in fel si chip pe retele publice de socializare, fiindca nimanui nu-i pasa daca e sau nu adevarat ce spui, insa felul cum o spui impresioneaza, da.
maybe
Postat pe 7 Septembrie 2014 13:56
fugi si nu te mai uita inapoi.daca-i mai faci si un copil cum o sa impartiti cheltuielile? s-au nu aveti de gand sa intemeiati o familie cu tot ce include in ea?asa ca nu te mai gandi ca iti trebuie timp sa discerni relata.Pune punc fara nuci un regred credema este cel mai bine pt tine.
kudika135151
Postat pe 7 Septembrie 2014 14:47
Foarte pe scurt....LASA-L!!!!
N-are rost! Daca t-i se pare ca mai tarziu va fi mai bine, te inseli amarnic!!!!
Crede-ma e cel mai bine pt tine!
Gadeste-te cum va fi sa traiesti asa o viata intreaga si dupa aceea hotaraste-te.
DORAX
Postat pe 7 Septembrie 2014 16:28
De la: kudika_952371, la data 2014-09-07 08:00:14Interesanta istorisire si plina de invataminte . In multe cazuri in vremurile actuale asa se constituie o " familie " . Intra o "Eva " in vizorul unui "Adam " , se plac din prima neobligati si nesiliti de nimeni , se combina ( daca-i intrebi - De ce ? , nici ei nu stiu s-o spuna ) si la scurt timp realizeaza ca ... nu au realizat nimic . Pe unde sunt parintii Domnisoarei ? , cum au pregatit-o pentru viata ? , de unde s-a inspirat cand a intrat intr-o asemenea combinatie ? ... etc . Despre acest "Adam " ce sa spun , nu pot sa-l compar decat cu o caricatura de barbat ! . Auzi domnule , este " sportiv " , poate la aruncatul greutatilor pe capul altora . Spotivii adevarati sunt altfel de oameni , cu siguranta .
Tema in dezbatere este plina de invataminte si ar trbui LECTURATA cu multa atentie de multi tineri . Va multumesc .
krizantema
Postat pe 7 Septembrie 2014 17:27
De fapt pt.ce stati impreuna?Pt.necesitatile lui probabil,caci nu-ti ofera nimic.Te bucuri de fizicul lui si crezi ca este suficient? Cauta-ti ocupatii,fa cursuri,scoala daca este cazul,umpleti viata cu activitati,ca "El" v-a veni atunci cand nu astepti. D-zeu ti-a dat sanatate,esti tanara,ai minte -foloseste-o!Doi oameni stau impreuna ca sa se ajute,sa-si imparta bucuriilr si sa-si usureze necazurile,sa-l faca fericit pe cel de langa el. Dar voi de ce stati impreuna? Te-ai gandit ce dai si ce primesti? Nu-ti bate joc de viata ta ca trec zilele pe langa tine si nu le mai prinzi.Chiar daca e greu sa smulgi din piept sentimentele,nu le lasa sa te conduca ele caci v-a fi mai greu cand vor curge lacrimi si nu mai poti sa te intorci.Fi curajoasa,cu minte limpede,si roaga-l pe D-zeu sa te ajute sa apuci pe calea cea mai buna pt.tine.Vorbeste si cu mama ta,indiferent de relatiile care la ai cu ea,cere_i parerea,ajutorul,caci ea sigur v-a fi alaturi de tine! iti doresc noroc!
kudika_953528
Postat pe 7 Septembrie 2014 17:59
Am si eu o fata apropiata de varsta ta si iti dau un sfat ca de la mama la fiica.Pleaca nu mai sta pe ganduri,daca acum cand ar trebui ca totul sa fie bine...ai probleme de genul asta cand te vei casatori cu el si vei avea un copil ,cum o saimpartiti cheltuielile,o sa numere pampersi,o sa masoare laptele praf ,daca nu-ti accepta sa-ti vezi familia prietenii ,nu mai sta pe ganduri ,pleaca si nu mai lasa loc de intoarcere,nu se va schimba sa stii.Banii nu aduc fericirea si nici daca ai langa tine un zgarie branza care iti numara bucaturile mai bine fara.In lumea asta mare ai sa gasesti si tu o persoana buna si iubitoare.
kudika476442
Postat pe 7 Septembrie 2014 18:28
Eu zic sa fugi tot inainte cat vezi cu ochii. Nu merita la varsta ta sa iti inchizi tineretea langa un om ca acesta. Barbati sunt pe toate gardurile...cum se spune.
danoaia
Postat pe 7 Septembrie 2014 18:56
Am trait intr-o asemenea relatie timp de 7 ani. Si l-am parasit du un copil de 4 ani,pe care l-am crescut singura acum are 24 de ani si sunt foarte multumita ca am facut pasul de a pleca, singurul regret este ca din maternitate nu am mers cu copilul direct la parintii mei si am pierdut 4 ani...asa ca sa stii ca nimeni nu se schimba cand este indiferent.... dimpotriva se face mai rau, esti tanara, ai viata inainte , trebuie sa fii puternica, viata este mult prea frumoasa si nu se mai intoarce nimic........am uitat sa-ti spun dar datorita supararii ca fiica ei se chinuie sa creasca singura copilul si dupa un accident cu o operatie gream de substituire ligamente si invatat din nou sa merg, mama mea a avut un accident vascular si a decedat acum 7 ani , nu mai pot sa o adc innapoi, dar daca aveam curajul sa-l parasesc mai de mult poate as fii evitat multe lucruri grave dare s-au petrecut. Alegerea este a ta , este viata ta , barbati sunt deatui ai de unde alege si mai mult ca sigur meriti mult mai mult...ai curaj...0720671531 Violeta
kudika474488
Postat pe 7 Septembrie 2014 23:30
Buna, din ce am citit inteleg ca esti la inceputul unei relatii si nu prea ai experienta in relatiile cu barbatii.
Una ar trebui sa intelegi ca barbatii nu sunt obiecte de plus pentru a satisface anumite mofturi si orgolii feminine.
In primul rind ce oferi tu acestei relatii,cat te implici,ce vrei de la acersta relatie?
Apopi intrebate ce primesti in scimb de la iubtul tau.
Discutii libere despre ce crezi ca te deranjeaza ai avut cu el?
Poate este un chibzuit si considera ca amandoi trebuie sa tintretineti acesta relatie.
Stii ca ai si responsabilitati fata de acesta relatie. Ce fel de relatie iti doresti cu el de lunga durata ,de scurta durata ,o aventura ?
Nu este corect ca tu sa ai pretentia ca iubitul tau sa te tina la icoane si sa iti satisfaca anumite mofturi.
Cu un lucru nu sunt de acord banii vostri trebuie sa stea la comun ,nu exista banul tau sau banul lui.Vorbiti sincer despre prioritatile cheltuirii banilor.
]Este epoca emanciparii feminine ,loc de munca cariera,.Fii independenta din punct de vedere financiar.
El dac tine o dieta este bine ,dar nu trebuie sa te oblige si pe tine sa tii acesta dieta.
In relatia nu ar trebui sa exista nicio cenzura emotionala si psihoavectiva din partea ta sau a lui.
Consider ca amandoi gresiti.
Fiti sinceri fata de voi si vedetiva unul de celalalt la modul frumos.
Faptul ca nu te la sa sa iti vizitezi parinti nu este bine ,posibil sa s eteama de faptul ca ai sa informezi parinti de modul nou de voata pe care il ai.De ce il numesti zgarcit nu am inteles .Acesta relatie trebuie sa creasca asa cum creste un copil.sa s edezvolte.
Nimeni nu este perfect ,sentimentul d eiubire inse,mna ult mai mult decit sa te cramponezi pe anumite interpretari pe ti le faci in sufletul tau.
Intre voi exista comunicare ,vorbiti descis ,va spuneti unul celuilalt problemele voastre dorintele voastre .bucurie voastre,dezamagirile voastre,obiectivele voastre de viata .
Doresti sa ai doar o relatie trecatoare sau ceva mai serios?
Traim in momende frumoase egalitatae de sanse intre sexe , barbatul si femeia sunt egali cu nevoi si responsabilitati,
Nu incerca sa il schimbi si sa deveni asa cum iti doresti tu.
Iubirea presupune sa il acepti asa cum este cu bune si cu rele.
Te bate ,te gelozeste ,este posesiv,este mizerabil,este comod,acsunde bani de tine, este stapin pe banii tai,este agresiv este altruist?
Il cicalesti,esti stapina pe banii lui ,il gelozesti,esti posesiva pe el,pe bunurile lui ,esti comoda,esti manierata ,feminina,atenta,suava altruista ?
Sunteti duali,fatarnici ?
Aceste sunt cateva intrebari care ar ytrebui sa vi le puneti amandoi.
O relatie nu insemna bani si nu totul se rezuma la banii.
Poti sa iti cumperi ce poftesti si ce crezi ca iti place din banii castigati de tine.
Aveti grija de voi ajutativa unul pe altul intelegetiva sprijinitiva viata etse scurta tyraitio din plin si bucurativa de ea.


kudika489443
Postat pe 8 Septembrie 2014 07:59
FUGI!!! cat vezi cu ochii din aceasta relatie, care este toxica pentru tine.Cu cat trece timpul, cu atat toate aceste lucruri se vor amplifica, restrictiile si egoismele vor creste si tu vei deveni sclava unei relatii care-ti va ruina sanatatea fizica si mentala.Asta nu-i iubire si crede-ma pe cuvant ca stiu ce-ti spun: mi-au trebuit 17 ani sa ies dintr-o asemenea relatie care mi-a secat toate resursele si inca 5 ani sa-mi revin si acum stau si ma gandesc de ce mi-aluat atata timp sa-mi fac curaj? Esti tanara, nu ai copii deci ce mai astepti? Meriti pe cineva care sa te iubeasca cu adevarat, sa te respecte, sa te aprecieze la adevarata ta valoare, sa te protejeze si sa te sustina in orice moment al vietii tale. Si undeva, acel om exista.Asa ca nu mai pierde vremea, fa-ti bagajele si nici nu te mai uita in urma!
kudika_27080
Postat pe 8 Septembrie 2014 09:40
naspa... eu nu as putea sa traiesc langa un zgarcit.. mi se pare nebun sa nu te lase sa-ti vizitezi parintii
eu zic sa iei o decizie cat mai repede
Sasha_Criss
Postat pe 8 Septembrie 2014 10:02
fugi cat vezi cu ochii, daca acum este asa..., mai tarziu o sa ai regret ca ai pierdut timpul langa un asemenea specimen.
ti-o spune cineva care a pierdut 19 ani din viata sperand ca se va schimba ceva.
floryu2005
Postat pe 8 Septembrie 2014 14:44
Aoleu draga mea,pai asta este pustnic....lasa-l si fugi cit mai repede de linga el....ai sa ajungi sa atzi plingi de mila singura......fuga fugutza ca nu are rost sa atzi irosesti ciatza linga ,,pustnicul,,si zgircomanul asta unde nu ai nici un moment de multumire.Pentru atractia fizica????Este........cit doresti....pe toate gardurile,reorienteaza-te pina nu este prea tirziu.....e plin Pamintul de barbatzi mai ....generoshi si cu capul pe umeri....Specimenul tau se gindeste numai la el....nu ai nevoie de asa ceva...P A R A S E SH T E --L !!!!!Succes si capul sus......
kudika323760
Postat pe 8 Septembrie 2014 17:04
Fatuca,lasa'l! Nu stiu cum ai rezistat pana acum. L'as si parasit in secunda 2. In primul rand familia e pe primul loc. Nu se poate sa iti interzica sa iti vizitezi mama! Dumnezeule... Si in al doilea rand, pentru ce v-ati mai mutat impreuna? Ca sa ce? Sa puteti avea nopti de dragoste? Ca in rest nu intelegi ce faceti. Nu va faceti planuri de viitor,oricum ar fi prea zgarcit. Nu evoluati deloc ca si cuplu. Adica daca v-ati mutat impreuna ar trebui sa va faceti IMPREUNA un viitor! Adica sa fie banii in casa, nu sa va luati fiecare mancarea lui si fiecare parte lui din factura, ii ca si cum ai avea un coleg de camera nicidecum un iubit. Sfatul meu: Lasa'l balta in noaptea asta! Ii o persoana oribila si nu il vei schimba tu draguta. Fugi de el, ca barbati mai sunt.
kudika_927563
Postat pe 8 Septembrie 2014 23:37
Propune-i sa faceti un concediu pe banii lui, nu 50/50.

Jaqueline_healthy
Postat pe 9 Septembrie 2014 00:12
De la: kudika409063, la data 2014-09-07 09:21:38Dupa cum descrii, omul acesta nu te merita, nu te iubeste, daca te-ai mutat cu el, tu-ti cheltui veniturile in casa aceea, mancati impreuna ceee ce cumperi tu, ce cumpara el este al lui, nu este omul potrivit. cred ca nu mai trebuie sa stai cu el. Gandeste-te ca poate sa fii bolnava, va avea el grija de tine, va cheltui din banii lui pe medicamente pentru tine. Nu, sigur ca nu. Mergi acasa, acolo unde esti iubita de parinti, ai conditii normale, liniste si sigur soarele va rasari si pentru tine. Cu el poti avea surpriza, atunci cand mergi la piata cu el sa nu-ti dea voie sa cumperi chiar pe banii tai, ceea ce-ti doresti, sa-ti spuna ca nu sunt bune, sunt scumpe, nu trebuie sa cumperi. Cu egoistii nu merita sa-ti pierzi timpul. Mai tarziu cand vei avea copii, te va lasa cu toate greutatile pe cap iar el se va relaxa, se va menaja, iar tu iti vei da seama ca iubesti pe cine nu trebiuie. Asculta-mi sfatul.


Sau si mai rau: daca te casatoresti cu el, va pune stapanire pe salariul tau si va trebui sa-i ceri lui bani de un suc.
Jaqueline_healthy
Postat pe 9 Septembrie 2014 00:15
Corect, doamna! Asa este.
Jaqueline_healthy
Postat pe 9 Septembrie 2014 00:18
Domnule, la ce mesaj ai trimis, cred ca tu esti "persoana" in cauza.
Fugi, fetito! Un om nu se poate schimba prea usor; poate dupa 17-18 ani de chin. De asta ai tu nevoie? Fugi! Pleaca cat mai repede de langa un astfel de om.
Jaqueline_healthy
Postat pe 9 Septembrie 2014 00:22
Draga mea,
Un pas inainte este faptul ca ti-ai dat seama ca ceva nu e in regula cu el. Din pacate eu am tolerat comportmentul fostului sot (nu aceleasi 'defecte'), credeam ca prin dragostea mea le voi rezolva. GRESIT!!!! Sfatul meu este sa il parasesti, nu crede povestile cu viata grea pe care a avut-o etc. Nu poti sa faci casa cu un om care se comporta asa.
Stii ce mi-a spus fostul sot dupa ce l-am parasit dupa 19 ani de casnicie? Ca nu stie cum de s-a comportat asa, ca nu era el (asta m-a speriat si mai tare, adica era dedublat, sociopat, auzea voci, avea dubla personalitate ? ). Barbatii de genul acesta sunt de fapt foarte slabi, nu pot sa aiba grija de o familie.
Ai grija de tine, esti prea tanara ca sa suporti asa ceva.
Succes
Anca
anca_bm
Postat pe 11 Septembrie 2014 18:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un sfat va rog 5 De la: brunette_barbie 8 Ianuarie 2011 22:23
Din ce motive femeile inseala barbatii? [topic cu video] 22 De la: battleofwits 11 Ianuarie 2011 16:36
Eu Sagetator El Balanta 1 De la: kudika296304 28 Iulie 2010 10:02
violenta, vanatai si sentimente 19 De la: sakura_7777777 1 Aprilie 2010 03:06
eu sunt racusor si el tauras... 15 De la: kudika169687 4 Mai 2010 09:38