Setari Cookie-uri

Iubire sau obsesie/prostie?

Buna all. Intrebarea mea e simpla insa pentru a intelege situatia in care ma aflu am sa va povestec pe scurt.In urma cu cativa ani si anume pe la 16 ani m-am indragostit de un baiat din liceu cu mine insa nu a fost sa fie sa fim impreuna(oarecum si din vina mea).Nu am fost impreuna insa a aflat ca il plac pentru ca i-am spus-o pe mess :)). Anii au trecut si stiu ca e o prostie dar ma uit uneori pe fb-ul lui si as vrea foarte mult sa il revad si sa vorbim insa de data aceasta pentru ca nu l-am cunoscut niciodata cu adevarat.Anul trecut ii vorbisem cu el pe fb si l-am intrebat ce mai face si m-a intrebat ca "ce imi veni sa vorbesc cu el". Dupa nu am mai vorbit iar acum am si alt cont de fb si nu il am la prieteni.Ma gandesc sa ii dau cere de prietenie dar parca nu pot, dupa sa nu creada ca sunt vreo obsedata.Acum ies cu cineva insa tot la el ma gandesc si plang uneori pentru ca vreau sa il cunosc pe el si il vreau.La 21 de ani e o prostie sa ma mai gandesc la un baiat de care m-am indragostit acum cativa ani nu? Adica altele schimba baietii precum sosetele insa eu ma mai gandesc la un tip cu care nu am avut nici macar un sarut.Cum sa procedez in situatia aceasta? Sa il caut si sa ii spun ca as vrea sa il cunosc cu adevarat sau sa imi continui viata asa cum e acum si el sa ramana doar o amintire si o intrebare de genul "ce ar fi fost daca?". Multumesc all de raspunsuri si o seara frumoasa.
JustElla
Postat pe 25 Octombrie 2014 22:11
Obsesie. Daca ar fi fost interesat de tine , ar fi contiunuat aceea discutie in momentul in care l-ai contactat.
kudykkka
Postat pe 26 Octombrie 2014 15:18
De la: JustElla, la data 2014-10-25 22:11:01Buna all. Intrebarea mea e simpla insa pentru a intelege situatia in care ma aflu am sa va povestec pe scurt.In urma cu cativa ani si anume pe la 16 ani m-am indragostit de un baiat din liceu cu mine insa nu a fost sa fie sa fim impreuna(oarecum si din vina mea).Nu am fost impreuna insa a aflat ca il plac pentru ca i-am spus-o pe mess :)). Anii au trecut si stiu ca e o prostie dar ma uit uneori pe fb-ul lui si as vrea foarte mult sa il revad si sa vorbim insa de data aceasta pentru ca nu l-am cunoscut niciodata cu adevarat.Anul trecut ii vorbisem cu el pe fb si l-am intrebat ce mai face si m-a intrebat ca "ce imi veni sa vorbesc cu el". Dupa nu am mai vorbit iar acum am si alt cont de fb si nu il am la prieteni.Ma gandesc sa ii dau cere de prietenie dar parca nu pot, dupa sa nu creada ca sunt vreo obsedata.Acum ies cu cineva insa tot la el ma gandesc si plang uneori pentru ca vreau sa il cunosc pe el si il vreau.La 21 de ani e o prostie sa ma mai gandesc la un baiat de care m-am indragostit acum cativa ani nu? Adica altele schimba baietii precum sosetele insa eu ma mai gandesc la un tip cu care nu am avut nici macar un sarut.Cum sa procedez in situatia aceasta? Sa il caut si sa ii spun ca as vrea sa il cunosc cu adevarat sau sa imi continui viata asa cum e acum si el sa ramana doar o amintire si o intrebare de genul "ce ar fi fost daca?". Multumesc all de raspunsuri si o seara frumoasa.

Just be calm,dear!!!!

Nu,draga mea,caci atunci cand iti place de o persoana,cand te indragostesti de acea persoana,o cauti,o contactezi intr-o forma sau alta,cauti sa ajungi la ea,sa comunici cu ea,sa ii spui ceea ce simti,ceea ce nu s-a intamplat in cazul tau!!Ce a fost cu ani in urma,lasa sa ramana in amintirea ta,doar atat!!Nu te injosi in fata nimanui,nici macar in fata acelui tanar,care a fost acel "ceva" in viata ta candva!!!Continua-ti viata fara acel "Ce ar fi fost daca..."!!!
kudika_15804
Postat pe 26 Octombrie 2014 15:25
De la: kudika_15804, la data 2014-10-26 15:25:33
De la: JustElla, la data 2014-10-25 22:11:01Buna all. Intrebarea mea e simpla insa pentru a intelege situatia in care ma aflu am sa va povestec pe scurt.In urma cu cativa ani si anume pe la 16 ani m-am indragostit de un baiat din liceu cu mine insa nu a fost sa fie sa fim impreuna(oarecum si din vina mea).Nu am fost impreuna insa a aflat ca il plac pentru ca i-am spus-o pe mess :)). Anii au trecut si stiu ca e o prostie dar ma uit uneori pe fb-ul lui si as vrea foarte mult sa il revad si sa vorbim insa de data aceasta pentru ca nu l-am cunoscut niciodata cu adevarat.Anul trecut ii vorbisem cu el pe fb si l-am intrebat ce mai face si m-a intrebat ca "ce imi veni sa vorbesc cu el". Dupa nu am mai vorbit iar acum am si alt cont de fb si nu il am la prieteni.Ma gandesc sa ii dau cere de prietenie dar parca nu pot, dupa sa nu creada ca sunt vreo obsedata.Acum ies cu cineva insa tot la el ma gandesc si plang uneori pentru ca vreau sa il cunosc pe el si il vreau.La 21 de ani e o prostie sa ma mai gandesc la un baiat de care m-am indragostit acum cativa ani nu? Adica altele schimba baietii precum sosetele insa eu ma mai gandesc la un tip cu care nu am avut nici macar un sarut.Cum sa procedez in situatia aceasta? Sa il caut si sa ii spun ca as vrea sa il cunosc cu adevarat sau sa imi continui viata asa cum e acum si el sa ramana doar o amintire si o intrebare de genul "ce ar fi fost daca?". Multumesc all de raspunsuri si o seara frumoasa.

Just be calm,dear!!!!

Nu,draga mea,caci atunci cand iti place de o persoana,cand te indragostesti de acea persoana,o cauti,o contactezi intr-o forma sau alta,cauti sa ajungi la ea,sa comunici cu ea,sa ii spui ceea ce simti,ceea ce nu s-a intamplat in cazul tau!!Ce a fost cu ani in urma,lasa sa ramana in amintirea ta,doar atat!!Nu te injosi in fata nimanui,nici macar in fata acelui tanar,care a fost acel "ceva" in viata ta candva!!!Continua-ti viata fara acel "Ce ar fi fost daca..."!!!

tinerico care faci propaganda limbii engleze ca te a luat valu

din nou ca de obicei parerea ta e de copilandru

uitati sa i ziceti ca e cu cineva ca atat va duce mintea doamna dier
kudika_950728
Postat pe 26 Octombrie 2014 15:49

Si eu am avut un "ce ar fi fost daca?"dar nu am insistat.Am presupus ca nu ma place daca nu a avut decat o singura data o asa zisa tentativa de a se apropia si atunci am pus-o pe seama faptului ca era baut si mi-am zis ca si bunica-mea i s-ar fi parut buna in seara aia .
Am lasat timpul sa curga si viata mi-a aratat ca aveam destine separate si ca nu a fost decat un foc de paie din adolescenta.
Poate ar trebui sa discuti cu el si sa-i spui ce simti, daca ai curaj, dar sa nu il lasi sa profite de asta si apoi sa il lasi pe el sa ia atitudine.
Sau sa iti canalizezi atentia spre cel cu care esti acum si sa il uiti pe cel care crezi tu ca e marea dragoste neimplinita.
Tu decizi!
Arno_28
Postat pe 2 Noiembrie 2014 10:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
el fecioara, eu sagetator 3 De la: ice_flower 14 Aprilie 2010 16:28
ma ajutati 25 De la: dandanaua_reloaded 12 Septembrie 2009 21:53
Ce sa fac?!!! 18 De la: kudika046998 7 Iulie 2009 11:57
oare am procedat bine?? 34 De la: lavinia_gabryela 17 Iunie 2009 12:21
Am ajuns sa imi fie teama de sotul meu .. 52 De la: bumbu83 15 Mai 2014 23:00